-
[QUOTE=Ritsuka Kun;999587]אוי לא ילדים בני 12 יעזבו ויגיעו אנשים בני 15+ ואולי אפילו יותר מבוגרים.
תקשיבו, ממה אתם כ"כ מפחדים? אומרים לכם שישארו נושאים לפוקימון.
הקהילה הזו מדלדלת ולא בגלל השינוי קבוצות.
הקהילה פה ילדותית ברמות ובגלל מספר קטן של אנשים אי אפשר לעשות פה שום שינוי.
הפורום אם הוא כן רוצה להישאר בחיים חייב להישתנות.
אז אולי לא נגיע למימדים של Fxp וכל אלה ואולי לא יצטרפו 500 איש כל יום.
אבל גם תוספת של 50 איש טובה על בן אדם אחד ביום.
הפורום מתייבש יותר מים המלח והקהילה היותר בוגרת פה, מה לעשות כבר לא מוצאת פה את מקומה.
ואני בטוח שהקהילה הבוגרת יותר יודעת למה אני מתכוון.
אין פה שום יוזמות חדשות מיצד כל המתנגדים וכל ניסיון של שינוי של הבוגרים יותר עולה בשרטון בגלל קטנוניות ובכיונות של כל הילדים הקטנים כאן.
אף אחד לא מחזיק אתכם כאן בשרשראות.
השינוי הזה יותר ממתבקש ויותר מנחוץ בשביל להשאיר את הפורום בחיים.
אין כאן אנשים ואף אחד כבר לא נרשם לכאן, כי זה לא מעניין יותר כמעט אף אחד!
הפורום צריך שינוי וזה השינוי הכי מהותי והכרחי שהוא צריך.
גם מבחינה כלכלית לרותם, כללי הרבה יותר משתלם.
לא נרשמים לכאן יותר ולשלם על מקום בשביל 15 ילדים שאוהבים לרשום "הייייייי" בנו"ד פשוט מיותר.[/QUOTE]
שמתי שהפורום יהפוך לכללי הקהילה הבוגרת תישאר עם עצמה, אף אחד לא יירשם! מה אתם לא מבינים לאנשים לא אכפת מהקהילה אכפת להם מהחרא שבFXP וFXP מגבשת מספר קהילות קטנות בתוכה אז יש אותו דבר רק קצת מפוצל! אז אתם יודעים מה מצידי תהפכו לכללי ושהקהילה ה"בוגרת" כביכול תישאר עם עצמה!
לוקאס סוף...
-
עזבו,
אני בעד.
אני אומר לכם:
פורומים כללים יש אינסוף,והרוב לא מצליחים.
הכי וותיקים שורדים,השאר אין אף אחד שם.
תעשה את החישובים לבד,רותם.
אני בעד,כי אולי יבואו אנשים שיתעניינו במוזיקה.
ואז יהיה לי לשם מה להשקיע קצת
-
[quote=מלון מעופף;1000088]עזבו,
אני בעד.
אני אומר לכם:
פורומים כללים יש אינסוף,והרוב לא מצליחים.
הכי וותיקים שורדים,השאר אין אף אחד שם.
תעשה את החישובים לבד,רותם.
אני בעד,כי אולי יבואו אנשים שיתעניינו במוזיקה.
ואז יהיה לי לשם מה להשקיע קצת[/quote]
אתם יודעים בגלל התגבה הזאת ירדתי מהנושא...
הפורום של רותם (ברור) והקהילה הבוגרת (כביכול) באופן מובהק...
תהפכו את הפורום לכללי אחר כך את תישאו בהשלכות...
מיכאל החלק הראשון של הפסקה שלך לא יכל לתאר יורת טוב את הסיבה הנוספת שהפורום לא יצליח בגללה...
חבל שאתה מאמין בסיכוי האפסי ולא באלוהים רק...
תהפכו לכללי אבל תדעו לשאת בהשלכות הקשות שזה ייעשה אני אנסה לעזור כמה שאני יכול אבל אפילו כל מי שאני אביא לא יציל את הפורום...
-
[quote=KillerBee;1000097]
חבל שאתה מאמין בסיכוי האפסי ולא באלוהים רק...
[/quote]
מה הקשר בין אלוהים להצלחה של הפורום:doubt:
לאלוהים יש דברים יותר חשובים לעשות...
-
[QUOTE=מלון מעופף;1000184]מה הקשר בין אלוהים להצלחה של הפורום:doubt:
לאלוהים יש דברים יותר חשובים לעשות...[/QUOTE]
סתם כתבתי את זה בסוף כדי להשוות
-
אבל אנחנו לא סתם פורום כללי...
אם אף אחד לא היה פורש במעבר, גם אם לא היו באים משתמשים חדשים היינו נשארים אותה קהילה (אני מדבר על היותר פעילים).
עצם זה שאתם פורשים בעצם זה מה שיגרום שבכללי (אולי) יהיו קצת משתמשים.
פורומים כללים בד"כ לא מצליחים, אבל לנו יש גרעין, יש לנו כבר קהילה בנויה, כך שעכשיו המעבר לכללי הוא רק כדי להוסיף.
ואין מה להשוות לf**, הם אולי מציעים הרבה תוכן, אבל הקהילה שם מפורקת לגמרי.
-
וואלה רואים פה באשכול שכל ההנהלה בעד, וגם רוב המשתמשים.
אבל בחייאת זומזום לא נראה לי שיבואו הרבה חברה חדשים למה עכשיו זאת התקופה העמוסה בביה"ס, במיוחד בתיכונים.
אז כדאי לחכות עם זה קצת לא?
-
זה לא יקרה הרגע. זה לוקח הרבה זמן ... ובחודש וחצי הקרובים לא יהיה לי כמעט זמן. אז הייתי אומר עוד כמה חודשים.
בכל מקרה, אם אתם חושבים שבגלל הנושא פוקימון יש פה קהילה טובה ובל זה לא נסתדר. יש עדיין את הקהילה המתחרה שתוכלו לעבור אליה אחרי שנעבור לכללי. הרי ששם האתר יהיה פוקימון זה מה שמשנה לא? (עזבו את זה שפוקימון יישרק גם בכללי.)
-
[quote=YoRt3m;1000408]זה לא יקרה הרגע. זה לוקח הרבה זמן ... ובחודש וחצי הקרובים לא יהיה לי כמעט זמן. אז הייתי אומר עוד כמה חודשים.
בכל מקרה, אם אתם חושבים שבגלל הנושא פוקימון יש פה קהילה טובה ובל זה לא נסתדר. יש עדיין את הקהילה המתחרה שתוכלו לעבור אליה אחרי שנעבור לכללי. הרי ששם האתר יהיה פוקימון זה מה שמשנה לא? (עזבו את זה שפוקימון יישרק גם בכללי.)[/quote]
כנראה באמת הרבה אנשים יעזבו למתחרים והפורום ימות בכללי...
-
רותם אל תתן לאחרים להרוס לך את התוכניות...
-
בעד.
יש לי משהו לומר לכל הסקפטים ולכל אלה שמדברים על איבוד הייחודיות של הפורום.
תסתכלו על הטופ 10. כמה מהפורומים שם שייכים ישירות לפוקימון? אחד? שניים? וזה כמעט אף פעם לא יותר. אלא אם קורה משהו חריג, כמו יציאת משחק חדש וכד׳. וגם אז זה לא נמשך יותר מכמה ימים.
תסתכלו על הפורום. הוא אמור להיות פורום פוקימון, אבל מתוך כל הפורומים יש [b]רק 4[/b] פורומים שקשורים ישירות לפוקימון, ואתם לא התלוננתם שזה לא מספיק.
אתם מבינים? מתוך 24 פורומים, רק 4 קשורים לפוקימון. זאת אומרת שרק שישית מהפורומים קשורים לפוקימון.
אז מה יפריע לכם אם כל הנושאים של פוקימון יהיו מרוכזים בפורום אחד?
תבדקו את עצמכם ותחשבו: לאילו פורומים נכנסתם היום? כמה מתוכם היו קשורים לפוקימון? כשתבדקו את זה תבינו, שהפורום לא ממש ישתנה בשבילכם אם הוא יהפוך לכללי. אתם תהיו באותם הפורומים.
אני מאמין שהפיכת הפורום לכללי יפתח דלתות חדשות שיוכלו רק לשפר את האתר.
-
מיכאל זה גם לא קשור. כל הפורומים של פוקימון יישארו. נשנה רק שם נוסיף כתובת ונחליף עיצוב ותיכנות... אי אפשר להגיד שזה מזיק. מי שיכנס מהכתוב הזאת עדיין יגיע לפורום כי זה יכוון אותו אוטומטית לכתובת החדשה. ואלכס זה לא באמת מפריע. זה יתבצע. אני רק רוצה לחשוב על רעיונות תוך כדי הדיון.
-
[QUOTE=מיכאל 357;1000680]בעד.
יש לי משהו לומר לכל הסקפטים ולכל אלה שמדברים על איבוד הייחודיות של הפורום.
תסתכלו על הטופ 10. כמה מהפורומים שם שייכים ישירות לפוקימון? אחד? שניים? וזה כמעט אף פעם לא יותר. אלא אם קורה משהו חריג, כמו יציאת משחק חדש וכד׳. וגם אז זה לא נמשך יותר מכמה ימים.
תסתכלו על הפורום. הוא אמור להיות פורום פוקימון, אבל מתוך כל הפורומים יש [b]רק 4[/b] פורומים שקשורים ישירות לפוקימון, ואתם לא התלוננתם שזה לא מספיק.
אתם מבינים? מתוך 24 פורומים, רק 4 קשורים לפוקימון. זאת אומרת שרק שישית מהפורומים קשורים לפוקימון. [SIZE="4"]אז מה יפריע לכם אם כל הנושאים של פוקימון יהיו מרוכזים בפורום אחד?[/SIZE]
תבדקו את עצמכם ותחשבו: לאילו פורומים נכנסתם היום? כמה מתוכם היו קשורים לפוקימון? כשתבדקו את זה תבינו, שהפורום לא ממש ישתנה בשבילכם אם הוא יהפוך לכללי. אתם תהיו באותם הפורומים.
אני מאמין שהפיכת הפורום לכללי יפתח דלתות חדשות שיוכלו רק לשפר את האתר.[/QUOTE]
[QUOTE=YoRt3m;1000690]מיכאל זה גם לא קשור. כל הפורומים של פוקימון יישארו. נשנה רק שם נוסיף כתובת ונחליף עיצוב ותיכנות... אי אפשר להגיד שזה מזיק. מי שיכנס מהכתוב הזאת עדיין יגיע לפורום כי זה יכוון אותו אוטומטית לכתובת החדשה. ואלכס זה לא באמת מפריע. זה יתבצע. אני רק רוצה לחשוב על רעיונות תוך כדי הדיון.[/QUOTE]
אני יודע שהפורומים של פוקימון ישארו.
בגלל זה כתבתי את השורה המודגשת.
-
אבל מה כל התת פורומים והמדריכים יעלמו ...? אסור שזה יקרה עבדתי מלא על חלק מהמדריכים שם ואני חושב שגם הרבה אנשים לפני עבדו הרבה על המדריכים שלהם
מיכאל שים לב שזה לא רק 4 פורומים יש גם בערך עוד פורומים שמתעסקים במשהו וגם בפוקימון אז זה לא רק 4 פורומים
-
אין טעם לדיון יותר הכרזתם באופן רישמי על שינוי הפורום
-
[QUOTE=KillerBee;1000720]אין טעם לדיון יותר הכרזתם באופן רישמי על שינוי הפורום[/QUOTE]
רותם הבהיר את זה כמה פעמים.
מטרת הדיון עכשיו היא לא על ׳האם הפורום יהפוך לכללי או לא׳, אלא המטרה היא שרותם יוכל לחשוב על רעיונות תוך כדי הדיון.
-
[quote=Ilan;1000717]אבל מה כל התת פורומים והמדריכים יעלמו ...? אסור שזה יקרה עבדתי מלא על חלק מהמדריכים שם ואני חושב שגם הרבה אנשים לפני עבדו הרבה על המדריכים שלהם
מיכאל שים לב שזה לא רק 4 פורומים יש גם בערך עוד פורומים שמתעסקים במשהו וגם בפוקימון אז זה לא רק 4 פורומים[/quote]
הוא יעביר את כל מסד הנתונים לפורום החדש...
-
[quote=YoRt3m;1000690]מיכאל זה גם לא קשור. כל הפורומים של פוקימון יישארו. נשנה רק שם נוסיף כתובת ונחליף עיצוב ותיכנות... אי אפשר להגיד שזה מזיק. מי שיכנס מהכתוב הזאת עדיין יגיע לפורום כי זה יכוון אותו אוטומטית לכתובת החדשה. ואלכס זה לא באמת מפריע. זה יתבצע. אני רק רוצה לחשוב על רעיונות תוך כדי הדיון.[/quote]
הבנתי,
אתה בוחר את השם?או שאתה נותן את הבחירה לדיון בפורום?
-
-
-
[quote=YoRt3m;1001299]אני בוחר את השם.[/quote]
תעשה טובה.
אם אתה בוחר,
בבקשה ממך.
שזה לא יהיה איזה GTP,FRP,TPF
שיהיה לשם משמעות
-
[quote=מלון מעופף;1001441]תעשה טובה.
אם אתה בוחר,
בבקשה ממך.
שזה לא יהיה איזה Gtp,frp,tpf
שיהיה לשם משמעות[/quote]
כבר בחרתי שם ממזמן.... למרות שחלק מכם יחשבו שהוא לא יפה, לא איכפת לי.
-
רעיון מעולה, בהחלט הגיע הזמן שהפורום יתאים את עצמו לקטגוריות שונות וחדשות
צריך להתאים אותו למה שאנשים מתעניינים בו כיום.
אני חושב שצריך לעשות מס' קטגוריות:
1) פוקימון כמובן שמתחתיה יהיו סדרה וסרטים, משחקים ומשחקי תפקידים של פוקימון
2) אנימה - יערך סקר אילו אנימות יותר אוהבים ולהם יפתחו תתי פורומים, בנוסף פורום משחקי אנימה
3) ספורט - תתי פורומים כדורגל, כדורסל, טניס, היאבקות וכו'
4) כללי - יכלול את דיבורים, אקטואליה ועוד פורומים שימליצו עליהם כמובן
5) סדרות טלוויזיה - תתי פורומים למפץ הגדול, הישרדות, האח הגדול וכו'
6) משחקי רשת - יש הרבה משתמשים שכמובן משחקים במשחקים כאלו (קונטרה סטרייק למשל, האטריק וכו')
כמובן אפשר לעשות קטגוריית מוזיקה וכו'
ויש לי גם התחלה לשם חדש
PARK
p - פטפוטים
A - אנימה
R - רוקנרול, רמז למוזיקה
K - רמיזה לכללי
כמובן אתם תבחרו את השם, אני רק נתתי הצעה
-
[quote=The Miz;1001607]רעיון מעולה, בהחלט הגיע הזמן שהפורום יתאים את עצמו לקטגוריות שונות וחדשות
צריך להתאים אותו למה שאנשים מתעניינים בו כיום.
אני חושב שצריך לעשות מס' קטגוריות:
1) פוקימון כמובן שמתחתיה יהיו סדרה וסרטים, משחקים ומשחקי תפקידים של פוקימון
2) אנימה - יערך סקר אילו אנימות יותר אוהבים ולהם יפתחו תתי פורומים, בנוסף פורום משחקי אנימה
3) ספורט - תתי פורומים כדורגל, כדורסל, טניס, היאבקות וכו'
4) כללי - יכלול את דיבורים, אקטואליה ועוד פורומים שימליצו עליהם כמובן
5) סדרות טלוויזיה - תתי פורומים למפץ הגדול, הישרדות, האח הגדול וכו'
6) משחקי רשת - יש הרבה משתמשים שכמובן משחקים במשחקים כאלו (קונטרה סטרייק למשל, האטריק וכו')
כמובן אפשר לעשות קטגוריית מוזיקה וכו'
ויש לי גם התחלה לשם חדש
PARK
p - פטפוטים
A - אנימה
R - רוקנרול, רמז למוזיקה
K - רמיזה לכללי
כמובן אתם תבחרו את השם, אני רק נתתי הצעה[/quote]
פארק...
לינקין פאק.
בקיצור.
שיהיה שם עם משמעות
-
קיצר. אל תתנו הצעות לשמות.
-
אז יהיה כללי או לא רותם ?
אם כן תוכל לפחות להסביר להשאיר את פורומי הפוקימון ?
-
יהיה כללי בעתיד.. בחודשים הקרובים.
לא בחודש הקרוב.
וכמו שאמרתי הפורומים של פוקימון יישארו ככל הנראה.. עדיין לא הוחלט שום דבר בקשר לאיך שזה יבלוט ויהיה מסודר אבל אל דאגה.
-
פיי 10 עמודים.. אין לי כוח לקרוא לכום אבל שמישו יעדכן אותי, נו הופכים לפורום כללי? D:
-
[QUOTE=Just Haim;1002195]פיי 10 עמודים.. אין לי כוח לקרוא לכום אבל שמישו יעדכן אותי, נו הופכים לפורום כללי? D:[/QUOTE]
כן אבל בעוד כמה חודשים
רותם יש לי שם לפורום החדש הפורום המגניב של רותם ואיתי:big_wink:
-
רותם -
אם היית שואל אותי לפני כמה חודשים אם פורום כללי זה טוב ,הייתי אומר לך שלא.
עכשיו אני בעד כל שינוי קטן שאתה יכול לעשות פה.