-
[quote=Barney Stinson;1013192]
[U][I]בון[/I][/U] כן
אתה מנסה לירות את כדור האנרגיה אך אדונך עוצר אותך. "לא ככה! בצורה פיזית!" הוא צועק עליך, לא שיש לך מושג מה זה אומר.
.[/quote]
"אדון רוצה מה?" אני שואל בתמימות ומנסה לנפץ את האבן עם אגרוף ישיר אל הסדקים שנוצרו
-
[QUOTE=Barney Stinson;1013214][u][i]סל[/i][/u]
[u][i]דנטה[/i][/u]
אתה הולך אל איזור המנוחה ומתיישב על אחד הכיסאות, מתוסכל. אתה מרגיש רעב גדול בבטן שלך לאחר הקרב שלך.
[/QUOTE]
'וואי אני רעב... אני לא יכול להמשיך להילחם ככה אני חייב לאכול משהו' אני אלך לטלפון הציבורי הקרוב ואזמין לי 2 פיצות (זה אמור להספיק??)
-
[QUOTE=Barney Stinson;1013214]
[u][u][i]זאק[/i][/u][/u]
אתה עולה לזירה ורואה...אותך! שאר האנשים באולם לא מבחינים בדבר המוזר.
[/QUOTE]
"מה לעזאזל? מי אתה?" אשאל אותו ואחכה לתשובה תוך כדי שאני מתכונן לקרב, עם ידיעה שהיריב שעומד מולי, אינו יריב רגיל
-
[quote]בו
האבן מתפרקת בקלות "בו! אמרתי בלי אנרגיה!" צועק עליך אדונך.[/quote]
"אוקי אדון של בו" אגיד לאדון של בו.
"ועכשיו אני עושה מה?" אגיד לאדון של בו.
-
[QUOTE=Barney Stinson;1013214][u][i]סל[/i][/u]
אתה מסתכל באותיות הקטנות של השלט קודם כל ומגלה שזה רחוק מאוד. ייקח לך כמה ימים להגיע לשם במצב שלך.
[/QUOTE]
FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
---------
אני מסתכל על האותיות הקטנות ובודק אם מצויין התאריך של התחרות, בשביל לדעת אם בכלל שווה לנסות להגיע אליה.
-
[QUOTE=Barney Stinson;1013192][u][i][u][i]תומר[/i][/u] תשקיע יותר
אתה מנסה לקום אך אתה לא מצליח מהכאבים.
[/QUOTE]
"אני צריך עזרה הצילו!!!"אצעק בתקווה שיבאו לעזור לי.
-
[QUOTE=Barney Stinson;1013214][u][i]
[U][I]לי[/I][/U]
אתה מנסה לקום אך הוא מצמיד אותך לזירה, כנראה שתצטרך לנסות משהו אחר.[/QUOTE]
"טוב נראה שמהלך אחר נצטרך להשתמש" אני מעיף לו בעיטה לפנים ואם זה לא עוזר אגרוף לפנים
-
[u][i]מלפיאן[/i][/u] ג'נבה?
אתה מתחיל לטוס למקום במהירות, אתה מרגיש את הרוח ניתזת על פניך. אתה מגיע למקום ורואה בניין גדול שרוף, אתה מסתכל בהריסות שלו ואתה רואה עוד נאמקים כמוך שכנראה גם באו להגן על מי שמת.
[u][i]רוקי[/i][/u]
אתה מסתכל אחורה ומגלה שהוא לא רק לא עצר, אלא שהוא במרחק של 3 מטרים ממך!
[u][i]זאק[/i][/u]
"אני? אני בסך הכל, אתה" הוא עונה לך בפשטות ומחייך.
[u][i]בו[/i][/u]
הניפוי התקיים, אתה יוצא. מצטער, אך לא השקעת מספיק.
[u][i]סל[/i][/u]
אתה קורא את האותיות הקטנות ומגלה שהמוקדמות כבר התחילו, אבל התחרות עצמה עדיין לא.
[u][i]תומר[/i][/u]
הניפוי התקיים, אתה יוצא. מצטער, אך לא השקעת מספיק.
[u][i]לי[/i][/u]
הניפוי התקיים, אתה יוצא. מצטער, ראיתי שניסית להשקיע אך זה עדיין לא מספיק.
[u][i]בון[/i][/u]
אתה תוקף את האבן בכוח והאבן עדיין לא נשברת, אתה מתחיל להתעצבן מאוד, עשן יותר מהחורים שבראשך.
[U][I]דנטה[/I][/U] לא כל סייאני שחצן אתה יודע... אתה סייאני, אתה אוכל הרבה אז 1 משפחתית תספיק.
אתה מתקשר ומזמין פיצה משפחתית אחת. כעבור חצי שעה זה מגיע ואתה משלם 30 ש"ח.
-
[QUOTE=Barney Stinson;1014069][u][i]
[u][i]זאק[/i][/u]
"אני? אני בסך הכל, אתה" הוא עונה לך בפשטות ומחייך.
[/QUOTE]
אני לא מאבד עירנות ואז אומר,"אם אתה הוא אני... ואני הוא אני... אז מי הוא אתה?" ואני עף לתקוף אותו תוך כדי שאני חושב,"מה לעזאזל קורה עכשיו? זה בלתי אפשרי שזה אני!"
-
[quote=Barney Stinson;1014069][U][I]בון[/I][/U]
אתה תוקף את האבן בכוח והאבן עדיין לא נשברת, אתה מתחיל להתעצבן מאוד, עשן יותר מהחורים שבראשך.
.[/quote]
[B]"לא מצליח אבן לשבור סליחה אדון" אני אומר בקול תינוקי.[/B]
[B]"אדון רוצה אני אנסה שוב לשבור אבן?" אני שואל אותו[/B]
-
[u][i]זאק[/i][/u]
אתה עף אליו עם אגרוף מושט והוא רק צוחק וצוחק. אתה פוגע בפניו ואז אתה עף אחורה. הוא עומד ללא נזק בעוד שאתה חטפת את המכה! "אוי, זה פשוט מצחיק!" הוא ממשיך לצחוק ולרדת עליך.
[u][i]בו[/i][/u] עכשיו אתה בו כי אתה הבו היחיד
"תמשיך לנסות!" הוא צועק עליך בעצבים.
-
[QUOTE=Barney Stinson;1014086][u][i]זאק[/i][/u]
אתה עף אליו עם אגרוף מושט והוא רק צוחק וצוחק. אתה פוגע בפניו ואז אתה עף אחורה. הוא עומד ללא נזק בעוד שאתה חטפת את המכה! "אוי, זה פשוט מצחיק!" הוא ממשיך לצחוק ולרדת עליך.
[/QUOTE]
"אולי זה מין אפקט מראה? אסור לי לוותר!" אני חושב עם נחישות גדולה. אני מתחיל לזרוק כדורי קאי לכול עבר ואולי יהיה לי מזל ואני יפגע בו
-
[quote=Barney Stinson;1014086]
[U][I]בו[/I][/U] עכשיו אתה בו כי אתה הבו היחיד
"תמשיך לנסות!" הוא צועק עליך בעצבים.[/quote]
[B]" טוב אדון..." אני אומר בקול תינוקי ושלוח ברצף שלשה כדורי אנרגיה לכיוון האבן[/B]
-
[u][i]אלכסיי[/i][/u]
אתה מתחיל לירות כדורים לכל עבר, אתה רואה שהיריב שלך בכוונה רץ אליהם. כל פעם שהוא נפגע מאחד מהם אתה מרגיש כאב חד וחזק בבטן שלך, כאב שאף פעם לא חווית.
[U][I]בו[/I][/U] יש לך מסן?
"לא ככה! תמשיך להרביץ לזה! יש אימונים אחרים לאנרגיה!" צועק עליך אדונך בקולי קולות, נראה שהוא מאוד עצבני כבר.
-
[QUOTE=Barney Stinson;1014099][u][i]אלכסיי[/i][/u]
אתה מתחיל לירות כדורים לכל עבר, אתה רואה שהיריב שלך בכוונה רץ אליהם. כל פעם שהוא נפגע מאחד מהם אתה מרגיש כאב חד וחזק בבטן שלך, כאב שאף פעם לא חווית.
[U][I]בו[/I][/U] יש לך מסן?
"לא ככה! תמשיך להרביץ לזה! יש אימונים אחרים לאנרגיה!" צועק עליך אדונך בקולי קולות, נראה שהוא מאוד עצבני כבר.[/QUOTE]
[B]כן, תן לי את האימייל שלך ואני יוסיף אותך.
" טוב אדון" אני אומר ומתחיל לפוצץ את האבן באגרופים ובבעיטות[/B]
-
[QUOTE=Barney Stinson;1014099][u][i]אלכסיי[/i][/u]
[/QUOTE]
"אוקיי... ברור שזה לא עובד." אנסה לזוז למרות הכאב, ואתחיל לחשוב,"זה בלתי אפשרי שהוא זה אני... אולי... זה בכלל חלום, או אולגרמה? אלא אם יש לו כוחות משונים זה לא יכול להיות! זה פשוט לא הגיוני" אני אנסה לעוף אליו מאחור, ואז להחזיק אותו. משהו שלא יפגע בו, ככה שגם אני לא יפגע. ואז אנסה לעוף ולזרוק אותו מהזירה
-
[QUOTE=Barney Stinson;1014069]
[u][i]סל[/i][/u]
אתה קורא את האותיות הקטנות ומגלה שהמוקדמות כבר התחילו, אבל התחרות עצמה עדיין לא.
[/QUOTE]
אני מנסה להשתמש בשיגור בשביל להגיע אל התחרות מהר. אם אני לא מצליח, אני מנסה לעוף אל מקום התחרות במהירות האפשרית.
-
[u][i]בו[/i][/u]
אתה מתחיל להרביץ לאבן במהירות, היא מתפרקת מייד.
העלת 3 לכוח
העלת 1 למהירות
הכוח שלך עלה ל840
[u][i]זאק[/i][/u]
אתה עף אליו במהירות אך באמצע אתה רואה שהוא מרים את ידו ונועץ אותו בבטנו. אתה מיד מתקפל מכאבים ונופל מהרצפה, אתה רואה דם יוצא מהבטן שלך ופצע לא מוכר.
[u][i]סל[/i][/u] שיגור? שיגור זה רק למרחקים מאוד קצרים, תעופה בעיקרון יותר מהיר, אני אשנה קצת את השיגור כי כנראה אנשים לא הבינו.
אתה מתחיל לעוף במהירות אל אזור התחרות, בדרך שלך אתה רואה כל מיני ערים, דבר שיעזור לך מאוד בתחרות.
-
[QUOTE=Barney Stinson;1014133]
[u][i]סל[/i][/u] שיגור? שיגור זה רק למרחקים מאוד קצרים, תעופה בעיקרון יותר מהיר, אני אשנה קצת את השיגור כי כנראה אנשים לא הבינו.
אתה מתחיל לעוף במהירות אל אזור התחרות, בדרך שלך אתה רואה כל מיני ערים, דבר שיעזור לך מאוד בתחרות.[/QUOTE]
'אם אני אשאב עוד אנרגיה אני אהיה יותר מהיר, ככה שאוכל להגיע אל התחרות בזמן'
אני יורד אל אחת מן הערים ומתחיל פשוט לשאוב אנרגיה מכל מי שנמצא, מקווה שיהיה שם מישהו קצת יותר חזק מהשאר בשביל שיהיה לי אתגר.
-
[u][i]סל[/i][/u]
אתה נכנס אל העיר ולהפתעתך היא ריקה מאיש. חוץ מאיש אחד, שיערו כחול, נראה שהוא מתאמן שם.
-
[QUOTE=Barney Stinson;1014069][u][i]
[U][I]דנטה[/I][/U] לא כל סייאני שחצן אתה יודע... אתה סייאני, אתה אוכל הרבה אז 1 משפחתית תספיק.
אתה מתקשר ומזמין פיצה משפחתית אחת. כעבור חצי שעה זה מגיע ואתה משלם 30 ש"ח.[/QUOTE]
אני אוכל את הפיצה במהירות כמו כל סאייני ומתחיל להיתכונן לקראת הסיבוב הבא,... במוקדמות.
-
[QUOTE=Barney Stinson;1014133]
[u][i]זאק[/i][/u]
אתה עף אליו במהירות אך באמצע אתה רואה שהוא מרים את ידו ונועץ אותו בבטנו. אתה מיד מתקפל מכאבים ונופל מהרצפה, אתה רואה דם יוצא מהבטן שלך ופצע לא מוכר.
[/QUOTE]
"לעזאזל... שום דבר לא פועל, אבל לא אוותר!" אני אומר בנחישות אליו, ואז חושב,"מעניין, האם מה שפוגע בי, פוגע בו?" אני אומר ואז נושך את האצבע, ורואה אם יש אפקט גם לו.
-
[QUOTE=Barney Stinson;1014146][u][i]סל[/i][/u]
אתה נכנס אל העיר ולהפתעתך היא ריקה מאיש. חוץ מאיש אחד, שיערו כחול, נראה שהוא מתאמן שם.[/QUOTE]
"היי, אתה!" אני קורא ומתחיל להתקדם לעברו בהליכה.
"אתה חזק?" אני שואל אותו בעודי ממשיך ללכת לכיוונו.
-
[quote=Barney Stinson;1014133][U][I]בו[/I][/U]
אתה מתחיל להרביץ לאבן במהירות, היא מתפרקת מייד.
העלת 3 לכוח
העלת 1 למהירות
הכוח שלך עלה ל840
.[/quote]
[B]" אדון מה עושים עכשיו" אני שואל בתמימות את אדוני[/B]
-
[u][i]דנטה[/i][/u]
אתה מתחיל לקפוץ ולתת אגרופים באוויר כהכנה לקרב הבא, אתה עושה שכיבות סמיכה וכפיפות בטן בזמן ששאר המתמודדים שעלו לשלב הבא של המוקדמות יושבים על הספות וצוחקים עליך. "מה אתה כלכך מתאמץ? כאילו שבנאדם כמוך יצליח לעבור את המוקדמות!" אחד מהם צועק וכל השאר נופלים מצחוק. "אני מתערב שהוא אפילו לא יכול לנצח את ברוק!" אחד אחר אומר והם ממש כבר נופלים על הרצפה מרוב צחוק. לא שיש לך מושג כלשהו מי זה ברוק.
[u][i]זאק[/i][/u]
אתה נושך את האצבע שלך והוא מתחיל לצחוק, הפעם עליך. "תגיד מה אתה מטומטם? למה לעזאזל אתה נושך את האצבע שלך?" הוא צוחק. אתה רואה שהוא עולה למעלה במהירות, לאחר מכן הוא צולל למטה בכדי לפגוע בזירה ולגרום לך להפסיד.
[u][i]סל[/i][/u] כי כמה זה נורמאלי לבוא למישהו ולשאול אותו אם הוא חזק Xd
אתה הולך אליו ושואל אותו אם הוא חזק. "בוודאי!" הוא עונה לך "מי אתה חושב שהצליח להבריח מפה את אנדרואידים 36 ו37, בחיי הם היו חזקים, טוב נו, האמת שמישהו עזר לי, אבל לא משנה..." הוא אומר לך וצוחק "למה אתה שואל? אתה נראה לי כמו בחור טוב" הוא ממשיך לדבר ולצחוק.
[u][i]בו[/i][/u]
"עכשיו אני אלמד אותך מתקפה שתעזור לך להפוך דברים ואנשים לממתקים!" הוא אומר לך בהתלהבות במטרה שאתה תתלהב מאוד בדיוק כמוהו. הרי ממתקים זה כמעט כל מה שילד קטן חושב עליו, לא שטעמת את זה אי פעם או שאתה יודע מה זה, אבל יש לך דחף גם להתלהב איתו, אולי זאת הייתה צורת הדיבור שלו? או אולי משהו שנולדת איתו? משהו שהוא יודע עליך ואתה לא?
-
[QUOTE=Barney Stinson;1014243]
[u][i]סל[/i][/u] כי כמה זה נורמאלי לבוא למישהו ולשאול אותו אם הוא חזק Xd
אתה הולך אליו ושואל אותו אם הוא חזק. "בוודאי!" הוא עונה לך "מי אתה חושב שהצליח להבריח מפה את אנדרואידים 36 ו37, בחיי הם היו חזקים, טוב נו, האמת שמישהו עזר לי, אבל לא משנה..." הוא אומר לך וצוחק "למה אתה שואל? אתה נראה לי כמו בחור טוב" הוא ממשיך לדבר ולצחוק.
[/QUOTE]
"אנדרואידים 36 ו37? יש לך מושג לאן הם ברחו?" אני שואל אותו.
"אני במרדף אחריהם, אני צריך לחסל אותם, וכנראה שאני גם היחיד שבאמת יכול." אני מוסיף ומתקרב אליו עוד טיפה.
-
[quote=Barney Stinson;1014243][U][I]בו[/I][/U]
"עכשיו אני אלמד אותך מתקפה שתעזור לך להפוך דברים ואנשים לממתקים!" הוא אומר לך בהתלהבות במטרה שאתה תתלהב מאוד בדיוק כמוהו. הרי ממתקים זה כמעט כל מה שילד קטן חושב עליו, לא שטעמת את זה אי פעם או שאתה יודע מה זה, אבל יש לך דחף גם להתלהב איתו, אולי זאת הייתה צורת הדיבור שלו? או אולי משהו שנולדת איתו? משהו שהוא יודע עליך ואתה לא?[/quote]
[B]" ואוו, יופי!" אני אומר בהתלהבות[/B]
[B]" זה טוב ממתקים?" אני שואל בתמימות ומוכן להתאמן על התרגיל החדש[/B]
-
[QUOTE=Barney Stinson;1014243][u][i]
[u][i]זאק[/i][/u]
אתה נושך את האצבע שלך והוא מתחיל לצחוק, הפעם עליך. "תגיד מה אתה מטומטם? למה לעזאזל אתה נושך את האצבע שלך?" הוא צוחק. אתה רואה שהוא עולה למעלה במהירות, לאחר מכן הוא צולל למטה בכדי לפגוע בזירה ולגרום לך להפסיד.
[/QUOTE]
"לא! אסור לי לתת לזה לקרות!" אני מנסה להשתגר מאחוריו, ולהחזיק אותו שהוא לא יעשה כלום ואז אשאל אותו,"תגיד לי את האמת, מי אתה?!"
-
[QUOTE=Barney Stinson;1014243][u][i]דנטה[/i][/u]
אתה מתחיל לקפוץ ולתת אגרופים באוויר כהכנה לקרב הבא, אתה עושה שכיבות סמיכה וכפיפות בטן בזמן ששאר המתמודדים שעלו לשלב הבא של המוקדמות יושבים על הספות וצוחקים עליך. "מה אתה כלכך מתאמץ? כאילו שבנאדם כמוך יצליח לעבור את המוקדמות!" אחד מהם צועק וכל השאר נופלים מצחוק. "אני מתערב שהוא אפילו לא יכול לנצח את ברוק!" אחד אחר אומר והם ממש כבר נופלים על הרצפה מרוב צחוק. לא שיש לך מושג כלשהו מי זה ברוק.
[/QUOTE]
אני בכלל לא עונה להם ומתחיל להתאמן עוד יותר קשה וברצינות רבה יותר , אני מנסה לעשות שכיבות שמיכה עם יד אחת , מרביץ לשק החבטות , ופשוט מתעלם מהצחוקים שלהם , כי אני חייב להיתרכז באימון , אני אראה להם כבר מי יצחק אחרון .
-
[quote]רוקי
אתה מסתכל אחורה ומגלה שהוא לא רק לא עצר, אלא שהוא במרחק של 3 מטרים ממך![/quote]
'אבל מה הוא רוצה ממני?' תוהה אני לעצמי ונעלם במהירות שיא מאחוריו, אני נותן לו במהירות מספר אגרופים חלשים לגבו האימתני במטרה לשתק אותו.
מיד אח"כ אני מביט לשמים ומחפש את הגלקסיה ממנה אני בה, באותו זמן אני גם מדבר אל האלים ושואל אותם מה עשיתי לא נכון.
-
[quote=Barney Stinson;1014069][U][I]מלפיאן[/I][/U] ג'נבה?
אתה מתחיל לטוס למקום במהירות, אתה מרגיש את הרוח ניתזת על פניך. אתה מגיע למקום ורואה בניין גדול שרוף, אתה מסתכל בהריסות שלו ואתה רואה עוד נאמקים כמוך שכנראה גם באו להגן על מי שמת.
[/quote]
אולי הייתי צריך לכתוב "ז'נבה", כדי שלא יהיה בלבול עם ג'נמבה או משהו...
אמנת ז'נבה... קומץ הסכמים בנוגע למלחמות ומה לעשות עם שבויי מלחמה, אנשים שנכנעים, אוכלוסיה אזרחית וכיוצא באלו.
--
אני אטוס מטה אל שאר הנאמקים. כאשר אנחת, אשאל את הקרוב ביותר אליי:
"מה בשם קאיו קרה כאן?"
-
[u][i]סל[/i][/u]
"אתה? לנצח אותם? כן בטח" צוחק עליך האיש "אני מתערב שאתה בכלל לא יכול לנצח אותי!" הוא ממשיך לצחוק ולצחוק. לפתע פניו הופכות לרציניות והוא קופץ אחורה, אתה רואה שהוא עובר לעמדת לחימה. הוא מחפש קרב.
[u][i]בו[/i][/u]
"ממתקים זה דבר מאוד טעים שאם אתה אוכל אותו זה מחזק אותך" אומר לך אדונך בעודו מהנהן בראשו ומדבר כמו אל בנאדם טיפש. "אתה באמת לא יודע מה זה ממתקים?" הוא שואל אותך בפליאה.
[u][i]זאק[/i][/u]
אתה קופץ אל כיוונו והוא עוצר את עצמו. אתה שואל אותו מי הוא והוא עונה לך "אני? אני אתה", לאחר מכן הוא עוזב את הזירה "זאק הוא המנצח!" צועק הכרוז. יש לך שעה עד לקרב הבא.
[u][i]דנטה[/i][/u] יש לך מסן/סקייפ?
אתה מתעלם מהם, מה שרק מגביר את הצחוקים שלהם, אתה ממשיך להתאמן ולהתאמן אך האימונים לא ממש משפיעים עליך. לפתע אתה רואה את כל שאר המתמודדים קמים ורצים לזירה, כנראה עברה שעה.
[u][i]רוקי[/i][/u]
אתה משתגר למאחוריו ונותן לו אגרופים שלא ממש משפיעים עליו. לפתע הוא מעיף אותך ורץ אליך במהירות בכדי לסיים את המלאכה. אתה מחכה לנורא מכל בעיניים עצומות אך הוא לא מגיע. אתה פותח את עיניך ורואה כמה איילים עוצרים אותו בעוד שהם בוכים. ברגע שהם הגיעו הוא הפך לנחמד יותר. כנראה הוא סוג של אימץ אותם.
[u][i]מלפיאן[/i][/u]
אתה רץ במהירות אל אחד הנאמקים ושואל אותו מה קרה כאן. "הוא... הרג..." הוא עונה לך ומצביע על נקודה קטנה בשמיים.
-
[QUOTE=Barney Stinson;1014343]
[u][i]זאק[/i][/u]
אתה קופץ אל כיוונו והוא עוצר את עצמו. אתה שואל אותו מי הוא והוא עונה לך "אני? אני אתה", לאחר מכן הוא עוזב את הזירה "זאק הוא המנצח!" צועק הכרוז. יש לך שעה עד לקרב הבא.
[/QUOTE]
"מה לעזאזל?" אני חושב ואז נזכר בכדור הכתום, "אולי זה קשור לזה?" אני יצא מהאולם ויחפש עוד פעם טלפון, אנסה להתקשר לאנשים שאני מכיר ואשאל אותם עליו.
-
[quote=Barney Stinson;1014343]
[U][I]מלפיאן[/I][/U]
אתה רץ במהירות אל אחד הנאמקים ושואל אותו מה קרה כאן. "הוא... הרג..." הוא עונה לך ומצביע על נקודה קטנה בשמיים.[/quote]
"מי זה הוא? מה בדיוק קרה?" אשאל, ובינתיים אאמץ עיני כדי לנסות לראות על מה דיבר הנאמקי.
-
[QUOTE=Barney Stinson;1014343]]
[u][i]דנטה[/i][/u] יש לך מסן/סקייפ?
אתה מתעלם מהם, מה שרק מגביר את הצחוקים שלהם, אתה ממשיך להתאמן ולהתאמן אך האימונים לא ממש משפיעים עליך. לפתע אתה רואה את כל שאר המתמודדים קמים ורצים לזירה, כנראה עברה שעה.
[/QUOTE]
לא אין לי
ומה זה לא משפיע ... אי אפשר לעלות אפילו ב10 את הכוח?
"ממתקים זה דבר מאוד טעים שאם אתה אוכל אותו זה מחזק אותך" אומר לך אדונך בעודו מהנהן בראשו ומדבר כמו אל בנאדם טיפש. "אתה באמת לא יודע מה זה ממתקים?" הוא שואל אותך בפליאה.
.[/quote]
"עכשיו אני יודע, בו נתאמן כבר!" אניאומר בקול עצבני
-
[QUOTE=Barney Stinson;1014343][u][i]סל[/i][/u]
"אתה? לנצח אותם? כן בטח" צוחק עליך האיש "אני מתערב שאתה בכלל לא יכול לנצח אותי!" הוא ממשיך לצחוק ולצחוק. לפתע פניו הופכות לרציניות והוא קופץ אחורה, אתה רואה שהוא עובר לעמדת לחימה. הוא מחפש קרב.
[/QUOTE]
"טיפש, אתה מתעסק עם הבנאדם הלא נכון" אני אומר לו ומשתמש בשיגור בשביל להיות מאחורי האיש, ומשם אני יורה קרן אנרגיה מטווח אפס.
-
[u][b]אלכסיי[/b][/u]
אתה מתקשר לכל מי שאתה מכיר, כולל אהאסנקה אך אף אחד מהם לא יודע על מה אתה מדבר. אתה מתחיל להרהר במחשבותיך מדוע הוא פרש, אולי זה בגלל שיש לך קמע מזל חדש?
[u][i]מלפיאן[/i][/u]
"זה... זה... דודו-" הוא מתחיל לומר אך אז לפתע הוא מת. לפתע אתה רואה את הנקודה למעלה זוהרת, כאילו היא טוענת עליכם קרן כלשהי.
[u][i]אילן[/i][/u] וואו וואו וואו... להעלות 10 בפעם אחת זה מלא, בשביל כזה דבר אתה צריך לעשות קרב ארוך מאוד שבו עשית המון, בשביל לאמן כוח צריך לעשות דברים יותר מתוחכמים.
אתה עולה לזירה, כבר איחרת את קריאת השמות, מולך עומד בחור קטן שנראה חלש, על חולצתו כתוב 'ברוק'. כנראה זה הברוק שהם דיברו עליו. הוא עומד בעמדת לחימה מפוחד.
[U][I]בו[/I][/U]
"אוקיי, אני רוצה שתנסה לטעון הרבה אנרגיה בקרן שעל ראשך ותירה אותה על משהו, לא עלי!" הוא אומר לך ברצינות ומחכה שתתחיל לעשות את זה.
[U][I]סל[/I][/U]
"כן, אנחנו עוד נראה מי יצחק אחרון..." הוא אומר לך וברגע שאתה משתגר למאחוריו הוא קופץ למעלה, עושה סלטה, ונופל מאחוריך. הוא תופס בגרונך ומתחיל להפעיל כוח, אתה מרגיש חנק בגופך.
-
[quote=Barney Stinson;1014430][U][I]בו[/I][/U]
"אוקיי, אני רוצה שתנסה לטעון הרבה אנרגיה בקרן שעל ראשך ותירה אותה על משהו, לא עלי!" הוא אומר לך ברצינות ומחכה שתתחיל לעשות את זה.
.[/quote]
[B]אני מסתכל לצדים ופתאום רואה חתול הולך אני מתרכז בכל הכוח ומייצר קרן מהראש שלי ומכוון אותה על החתול " בו תוקף חתול " אני אומר לאדון ויורה[/B]
[URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/2bce5440e08fb753dc0b4bb4ffe5ad72.png[/IMG][/URL]
-
[QUOTE=Barney Stinson;1014430]
[U][I]סל[/I][/U]
"כן, אנחנו עוד נראה מי יצחק אחרון..." הוא אומר לך וברגע שאתה משתגר למאחוריו הוא קופץ למעלה, עושה סלטה, ונופל מאחוריך. הוא תופס בגרונך ומתחיל להפעיל כוח, אתה מרגיש חנק בגופך.[/QUOTE]
אני קושר את היד שלו שתופסת את הגרון שלי בעזרת הזנב שלי ומהדק ממש חזק, ומנסה להוריד את היד למעלה בעודי ממשיך להפעיל כוח בעזרת הזנב שלי במטרה לשבור אותה.