-
[COLOR="Purple"]שיר-[/COLOR]
[COLOR="Black"]אתה הולכת לסיפון השני ומפרסמת את ג'אדוד הזמני שלך
ובזמן שאת מחכה שלושה מאמנים מגיעים אלייך.
הראשון מציע לך ליקיטונג ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/2/22/Spr_5b_108.png[/IMG])
השני פרס ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/8/85/Spr_5b_046.png[/IMG])
והאחרון מציע לך סטנטלר ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/7/7f/Spr_5b_234.png[/IMG])
מה תעשי?[/COLOR]
-
[quote=Ritsuka Kun;1034990]
[COLOR=DarkRed]דרייק-[/COLOR]
[COLOR=Black]אתה קופץ למים ועושה יחד עם מאצ' חמש בריכות הלוך ושוב.
לבסוף אתה מתנגב ויורד יחד עם מאצ' לקרקרעית הספינה.
ושם אתה רואה אולם ענקי המלא במאמנים הישבים על כסאות וחכות השלוחות לתוך הים עצמו.
אתה מוצא לעצמך מקום ומשליך את חכתך לתוך הים ומחכה.
כעבור כמה דקות משיכה חדה ממלמטה.
אתה ומאצ' אוחזים בכוח ושולפים כוכב מים מתוך הים. אתה מזהה שזה הוא סטאריו ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/d/db/Spr_5b_120.png[/IMG])
מה תעשה?[/COLOR][/quote]
שמע אני לא יודע למה אבל אני לא רואה את התמונה, וזה לא קשור עליך בכל המשחקים כנראה משהוא אצלי.
סטאריו זה הכוכב ים שהיה למיסטי?! עם הסחרור המהיר וכל זה?!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"היי זה סטאריו!" אומר בפליאה ואשלוף מיד את הפוקדע להוציא עליו מעט מידע.
לאחר מכן אכין לעצמי פוקדור ריק ואומר בחיוך בטוח ולהוט "אוקיי מאצ' הגיע הזמן לקרב!"
'מעניין עם המשחק והכיף בבריכה חזקו את האימון ושיתוף הפעולה ביננו..' אחשוב לעצמי ואז מיד אוסיף לפקוד "קדימה, מאצ' תקוף במכת קראטה!"
-
[quote=Ritsuka Kun;1035011][COLOR=Purple]שיר-[/COLOR]
[COLOR=Black]אתה הולכת לסיפון השני ומפרסמת את ג'אדוד הזמני שלך
ובזמן שאת מחכה שלושה מאמנים מגיעים אלייך.
הראשון מציע לך ליקיטונג ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/2/22/Spr_5b_108.png[/IMG])
השני פרס ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/8/85/Spr_5b_046.png[/IMG])
והאחרון מציע לך סטנטלר ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/7/7f/Spr_5b_234.png[/IMG])
מה תעשי?[/COLOR][/quote]
אני פונה אל המאמן הראשון שפנה אלי עם ליקיטונג, "אני בוחרת בליקיטונג שלך. איך מחליפים? אני חדשה בזה." אני אומרת מעט במבוכה, מוציאה בנתיים את הפוכדור של ג'יודוד ומחזיקה אותו בשתי ידיי.
-
[quote=Ritsuka Kun;1030555][FONT=Arial][SIZE=1][COLOR=Indigo][FONT=Arial]
[SIZE=2][U][B][COLOR=Olive]התחלה:
[/COLOR][/B][/U][COLOR=Olive][SIZE=1]אחרי קבלת הפוקימון מהפרופסור ואחרי השיט הזוועתי ממחוז הקודם שלכם אתם יורדים מהספינה באי לאמין במחוז האיים.
הירידה מהס]ינה עושה לכם טוב, שהייה מרובה בים לא עושה לאף אחד הכי טוב.
עד עכשיו כבר הספקתם להכיר את הפוקימון שלכם והתחברתם איתו ממש טוב בשיט שארך שלושה ימים.
כשאתם יוצאים מהנמל אתם מגיעים לשוק דייגים, המסריח מריחות הים והדגים.
אתם מסתכלים סביב ורואים בעיקר בתים ומספר חנויות של מזון. מרחוק אתם רואים גם חוף ים עם מים צלולים.
לפני שאתם מחליטים ללכת לאן שהו אתם נזכרים שבשביל לצאת מהאי אתם צריכים ספינה אחרת.
מה תעשה?
[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]
אחשוב לעצמי 'אין שום טעם למהר לעלות על עוד ספינה, אני לא רוצה להיתקע בעוד שיט אחרי השיט המטופש הזה. אולי כדי להסתובב קצת.' אוציא את אזומריל שישב לי על הכתף (אני עומד ללכת ככה בדר"כ) ואתחיל לטייל באי, אחפש חנויות לראות מה מוכרים בהן או מקום שבו אולי אוכל לפגוש כמה פוקימונים.
[COLOR=black]אתה הולך לצד השני של הספינה ומשליך את החכה למים העמוקים.[/COLOR]
[COLOR=black]כעבור כמה דקות של ציפייה החכה נמשכת.[/COLOR]
[COLOR=black]אתה מושך בכוח אותה למעלה ומתוך המים עולה פוקימון ורוד וקטן בצורת לב- הלא הוא לאבדיסק ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/0/0a/Spr_5b_370.png[/IMG])[/COLOR]
[COLOR=black]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=black]?[/COLOR][/quote]
[B]"קפטן!, תגיד אתה רוצה לתפוס לבדיסק?" אשאל את הקפטן כשהוא יתקרב אלי,[/B]
[B]" אני לא רוצה אותו, אז מה נעשה? נחזיר אותו למים או נארגן לנו ארוחה טעימה? שמעתי [/B]
[B]שללבדיאקס יש טעם מדהים, אז.. מה אתה אומר?" אשאל את הקפטן ואחזיר את החכה למים.[/B]
-
[COLOR="DarkRed"]דרייק-[/COLOR]
[COLOR="Black"]כן זה הוא הצהוב לא הסגול XP
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
מאצ' יוצא במהירות עם מכת קארטה ופוגע בחוזקה בסטאריו.
סטאירו מתעצבן ויוצא עם סיבוב מהיר ופוגע ברגליו של מאצ' ומפיל אותו מרגליו ועוד לפני שהוא מצליח לקום סטאריו פוגע בו באקדח מים ושוטף אותו לאחור.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Purple"]
שיר-[/COLOR]
[COLOR="Black"]"מכאן" אומר המאמן בחיוך ומוביל אותך למכונה גדולה בעלת שני פתחים מצדדים שונים.
"הכניסי את הפוקדור שלך לצד הזה" הוא אומר ומכניס את הפוקדור שלו לצד הקרוב אליו.
אתה מכניסה את הפוקדור והמכונה מתחילה לזהור ושנייה אחר כך שני הפוקימונים הוחלפו.
"תודה!" הוא אומר בחיוך "שמי הארווי" הנער אומר בחיוך ומשיט את ידו בחיוך.
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="Green"]ניב-[/COLOR]
[COLOR="Black"]כן אתה באי ההתחלתי האי לאמין והעכשיו אני יודע שזה סלאביי~ XD
ד"א אזוריל נקבה...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מושיב את אזוריל הקטנה על כתפך ומתחיל להיסתובב בשוק, אבל כל הדברים בשוק הם בעיקר דגים למכירה וציוד לימאים מנוסיםץ
אתה מחליט להיסתובב עוד קצת באי ולפתע אתה נתקל במהלך שיטוט באיזור בלוטד ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/a/a6/Spr_5b_270.png[/IMG]) קטן המיסתובב באיזור מולך.[/COLOR]
[COLOR="Blue"]טל-[/COLOR]
[COLOR="Black"]בוא נגיד את זה ככה
1. אם אתה לא רוצה משהו אל תציע לקפטן
2. תפסיק לנסות לאכול אותם זה לא מצחיק וממש מפגר
3. אתה לא רוצה? סבבה תזרוק אותו בחזרה למים קפיש?
תגיב מחדש תודה.[/COLOR]
-
[COLOR="Black"]כן זה הוא הצהוב לא הסגול XP
סטאירו מתעצבן ויוצא עם סיבוב מהיר ופוגע ברגליו של מאצ' ומפיל אותו מרגליו ועוד לפני שהוא מצליח לקום סטאריו פוגע בו באקדח מים ושוטף אותו לאחור.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Purple"]
שיר-[/COLOR]
[COLOR="Black"]"מכאן" אומר המאמן בחיוך ומוביל אותך למכונה גדולה בעלת שני פתחים מצדדים שונים.
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="Black"]כן אתה באי ההתחלתי האי לאמין והעכשיו אני יודע שזה סלאביי~ XD
ד"א אזוריל נקבה...
אתה מושיב את אזוריל הקטנה על כתפך ומתחיל להיסתובב בשוק, אבל כל הדברים בשוק הם בעיקר דגים למכירה וציוד לימאים מנוסיםץ
אתה מחליט להיסתובב עוד קצת באי ולפתע אתה נתקל במהלך שיטוט באיזור בלוטד ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/a/a6/Spr_5b_270.png[/IMG]) קטן המיסתובב באיזור מולך.[/COLOR]
[COLOR="Black"]בוא נגיד את זה ככה
תגיב מחדש תודה.[/COLOR]
-
[quote=Ritsuka Kun;1035197][COLOR=DarkRed]דרייק-[/COLOR]
[COLOR=Black]כן זה הוא הצהוב לא הסגול XP
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=Blue]טל-[/COLOR]
[COLOR=Black]בוא נגיד את זה ככה
תגיב מחדש תודה.[/COLOR][/quote]
חחחחחחחחחח... "תפסיק לאכול אותם!" גדול XDDDD
תגיד עומר מה פזילה עושה שחכתי, אני נורא סקרן להשתמש בא אבל אני לא יודע עם ואיך זה יעזור...
- - - - - - - - - - - - -
"לא נורא מאצ' אנחנו יכולים עוד לנצח!" העודד אותו בקולי קולות ואז מיד אומר "עכשיו מאצ' התרכז והתשמש בריכוז אנרגיה ולאחר מכן בעיטה נמוכה!"
ואחכה לראות מה יקרה בתחושת לחץ גדולה
-
טל-
אתה הולך לצד השני של הספינה ומשליך את החכה למים העמוקים.
כעבור כמה דקות של ציפייה החכה נמשכת.
אתה מושך בכוח אותה למעלה ומתוך המים עולה פוקימון ורוד וקטן בצורת לב- הלא הוא לאבדיסק ()
מה תעשה?
?
[b]
מה אתה כועס כולה צחקתי קצת..../=
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני יזרוק אותו למים ויחזיר את החכה למים,
" מתי נגיע?" אני אשאל את הקטפן ואמשיך לדוג.[/b]
-
[quote=Ritsuka Kun;1035197][COLOR=Purple]
שיר-[/COLOR]
[COLOR=Black]"מכאן" אומר המאמן בחיוך ומוביל אותך למכונה גדולה בעלת שני פתחים מצדדים שונים.
מה תעשי?[/COLOR][/quote]
"אין על מה, תודה רבה לך." אני אומרת בחיוך ומושיטה גם את ידי לעברו, ולוחצת את ידו. אני נפרדת ממנו לשלום וחוזרת אל הסיפון השלישי, סיפון הקרבות.
'אבדוק את המהלכים של ליקיטונג, נראה עד כמה הוא טוב.' אני אומרת בליבי ומתחילה לחפש אחר מאמנים שאוכל להלחם נגדם.
-
[quote=Ritsuka Kun;1034246][SIZE=3][COLOR=royalblue][COLOR=royalblue][COLOR=royalblue][COLOR=royalblue]
[SIZE=3][COLOR=royalblue][COLOR=darkorange]תומאס-[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=royalblue]
[SIZE=3][COLOR=royalblue][COLOR=black]אני חייב לך עוד המשחק שלך![/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=royalblue]
[SIZE=3][COLOR=royalblue]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=royalblue]אלקיד יוצא במהירות ושולח מכת ברק ענקית בדיוק שרמורייד קופץ מהמים ופוגע בו קשות. ראמורייד החוחט במים קולט אתכם ועיניו לפתע מאדימות והוא יוצא בשחיה מהירה במיוחד לכיוונכם ושולח יריית בוץ(mud shot) הפוגעת בעוצמה אדירה באלקיד.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=royalblue]רממורייד שולח עכשיו מפיו אקדח מים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=royalblue]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=royalblue][COLOR=royalblue][COLOR=royalblue][COLOR=royalblue][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/quote]
"התחמק והשתמש בבעיטה נמוכה!" אני מצווה עליו "לאחר מכן עוד מכת ברק!" אני מוסיף.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
אני בבסיס סוגר שבת לכן לא הגבתי... אני אגיב אולי בראשון או שני קצת ובשלישי גם עוד 2-3 תגובות.
ולא הבנתי מה אתה חייב לי מהמשחק שלי ^^
-
[COLOR=Black]מורידה את ההגנה של היריב.
וזה היה ממש ברצינות XP
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
מאצ' עוצם את עיניו וזוהר קצת בכחול בהיר. סטאריו לא מוותר ויוצא בסיבוב מהיר, אבל שנייה לפני שהוא פוגע מאצ' מעיף אותו לצידו השני של האולם.
סטאריו במצב קשה מאוד אבל לא מוותר ומסתחרר במהירות לכיוון מאצ' ומשתמש באקדח מים בזמן הסיבוב ופוגע במאצ' בחוזקה.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=Blue]טל-
[COLOR=Black]לא כועס אבל זאת תגובה מפגרת.
אין לך מה להגיב תבקש אחרת.
"בוא הנה" אומר לך הקפטן ומצביע על האופק "הנה שם רואים את האי מרחוק" אתה מסתכל לכיוון שאליו הצביע הקפטן ואכן אי נפרש לפניך. מכיוון המרחק איך יודע את גודלו של האי אבל האי נראה יחסית גדול.
אתה יכול בינתיים לנוח או לבשל משהו לצהריים השיט הזה עשה אותי רעב." אומר הקפטן בצחוק מתגלגל.
מה תעשה?
[COLOR=Purple]שיר-
[COLOR=Black]את עולה בחזרה לסיפון השלישי ומחפשת קרב מתאים.
"היי" נשמע קול מאחורייך- את מיסתובבת ורואה נערה צעירה בגילך "אני אלי, מעוניינת אולי בקרב?" היא שואלת בחיוך הנערה בעלת ג'קט צהוב ושיער שחור פרוע למדי [IMG]http://oi56.tinypic.com/de9r1l.jpg[/IMG].
"אם את רוצה אני ממש אוהבת קרבות כפולים!" היא מוסיפה בחיוך.
מה תעשי?
[COLOR=DarkOrange]תומאס-
[COLOR=Black]שאתה מכריח אותי להלחם בצוות רוקט! ><
והעפת לי את קריקטון בלי שום סיבה לפרופסור.
אלקיד מתגלגל על האדמה ומתחמק מאקדח המים של רמוריד ומנסה לפגוע בו בבעיטה נמוכה, אבל רמורייד צולל למים ומתחמק מהמתקפה של אלקיד.
מתוך המים הוא שולח שוב אקדח מים, שאותה אלקיד מנצל ושולך דרכה מכת ברק חזקה במיוחד.
רמורייד התעלף וצף על המים מעולף.
מה תעשה?
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1035385][COLOR=DarkRed][COLOR=Blue]טל-
[COLOR=Black]לא כועס אבל זאת תגובה מפגרת.
אין לך מה להגיב תבקש אחרת.
"בוא הנה" אומר לך הקפטן ומצביע על האופק "הנה שם רואים את האי מרחוק" אתה מסתכל לכיוון שאליו הצביע הקפטן ואכן אי נפרש לפניך. מכיוון המרחק איך יודע את גודלו של האי אבל האי נראה יחסית גדול.
אתה יכול בינתיים לנוח או לבשל משהו לצהריים השיט הזה עשה אותי רעב." אומר הקפטן בצחוק מתגלגל.
מה תעשה?
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
[B]"אין בעיה אני כבר יבשל לנו משהו" אני אומר בשימחה לקפטן ומחפש מה יש לי בתיק,
אני מחפש משהו בתיק ומקווה שהקפטן יואהב אותו.[/B]
-
[COLOR=Blue]טל-
[COLOR=Black]אתה נכנס למטבח ומוציא מתיקך נתח בשר ומוצא במזווה של הספינה כמה פוחי אדמה.
אתה מכין ומטבל ומכין לכם צלי בשר ותפוחי אדמה עסיסים ותוך שלוש תרבעי שעה האוכל מוכן.
אתה קורא לקפטן ושניכם מתחילים לזלול את הארוחה החמה והטובה.
"אנחנו במרחק שלי חצי שעה של שיט מהאי" מבשר לך הקפטן בגאווה "אז אתה מוזמן לעשות מה שחפץ ליבך אני אמשיך לנווט" הוא אומר ובזאת קם ועולה למעלה.
מה תעשה?
[/COLOR][/COLOR]
-
[quote=Ritsuka Kun;1035385][COLOR=Blue][COLOR=Black]
[COLOR=Purple]שיר-
[COLOR=Black]את עולה בחזרה לסיפון השלישי ומחפשת קרב מתאים.
"היי" נשמע קול מאחורייך- את מיסתובבת ורואה נערה צעירה בגילך "אני אלי, מעוניינת אולי בקרב?" היא שואלת בחיוך הנערה בעלת ג'קט צהוב ושיער שחור פרוע למדי [IMG]http://oi56.tinypic.com/de9r1l.jpg[/IMG].
"אם את רוצה אני ממש אוהבת קרבות כפולים!" היא מוסיפה בחיוך.
מה תעשי?[COLOR=DarkOrange][COLOR=Black]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
"ולי קוראים לין, נעים להכיר." אני מציגה את עצמי בנימוס ומסכימה לקרב כפול, "צאו החוצה, פוליוואג וליקיטונג!" אני קוראת וזורקת את צמד הפוכדורים לאוויר. אני מצפה לראות באיזה פוקמונים אלי תשתמש.
-
[COLOR=Purple]שיר-
[COLOR=Black]"נעים מאוד" היא אומרת בחיוך "צאו סטאר ובאנג!" היא קורת וזורקת שני פוקדורים לאוויר.
מתוכם יוצאים לאידבה ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/6/6c/Spr_5b_165_f.png[/IMG]) וקיובון ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/a/a0/Spr_5b_104.png[/IMG]).
"סטאר הישתמשי באגרוף שביט! באנג צא עם מתקפת חבטת ראש!" אלי קוראת ושני הפוקימונים שלה יוצאים למתקפה.
מה תעשי?
[/COLOR][/COLOR]
-
[quote=Ritsuka Kun;1035197]
[COLOR=Green]ניב-[/COLOR]
[COLOR=Black]כן אתה באי ההתחלתי האי לאמין והעכשיו אני יודע שזה סלאביי~ XD
ד"א אזוריל נקבה...
[/quote]
[COLOR=Black]אני יודע, ראיתי את זה אחרי שהגבתי. תגיד, איך הרקע? ישבתי עליו 20 דקות, זה לא דבר רגיל. יצרתי דמות עם אופי שיקשה על המשחק, אבל יעשה אותו מעניין.
[quote=Ritsuka Kun;1035385][COLOR=DarkRed]דרייק-[/COLOR]
[COLOR=Black]מורידה את ההגנה של היריב.
וזה היה ממש ברצינות XP
מאצ' עוצם את עיניו וזוהר קצת בכחול בהיר. סטאריו לא מוותר ויוצא בסיבוב מהיר, אבל שנייה לפני שהוא פוגע מאצ' מעיף אותו לצידו השני של האולם.
סטאריו במצב קשה מאוד אבל לא מוותר ומסתחרר במהירות לכיוון מאצ' ומשתמש באקדח מים בזמן הסיבוב ופוגע במאצ' בחוזקה.
מה תעשה?[/COLOR][COLOR=Blue][COLOR=Black][COLOR=Purple][COLOR=Black][COLOR=DarkOrange][COLOR=Black]
אהההה.. עכשיו נפל לי האסימון, זה leer מהמשחקים!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אל תדאג מאצ' עכשיו נסיים את זה!" אומר לו בהלהבות וכדי להציט בוא רצון להמשיך.
מבלי לחשוב יותר מידי על מה לעשות אפעל ביהירות ואומר "עכשיו מאצ' התקרב אל סטארמי מעט והשתמש בפזילה!"
ואז אוסיף בקול רם ובטוח "עכשיו קפוץ מעליו ותנחת עליו עם בעיטה נמוכה!"
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1035389][COLOR=Blue]טל-
[COLOR=Black]אתה נכנס למטבח ומוציא מתיקך נתח בשר ומוצא במזווה של הספינה כמה פוחי אדמה.
אתה מכין ומטבל ומכין לכם צלי בשר ותפוחי אדמה עסיסים ותוך שלוש תרבעי שעה האוכל מוכן.
אתה קורא לקפטן ושניכם מתחילים לזלול את הארוחה החמה והטובה.
"אנחנו במרחק שלי חצי שעה של שיט מהאי" מבשר לך הקפטן בגאווה "אז אתה מוזמן לעשות מה שחפץ ליבך אני אמשיך לנווט" הוא אומר ובזאת קם ועולה למעלה.
מה תעשה?
[/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
[B]'אוקי..' אני חושב לעצמי
' אני אני ימישך לדוג, אין לי מה לעשות חוץ מזה ' אני חושב,
אני יוצא מהמטבח והולך אל בטן האוניה, אני לוקח את החכה ומתיישב על דופן האונייה,
'אח..' אני חושב וזורק את החכה למים.[/B]
-
[COLOR=Green]ניב-
[COLOR=Black]אני מוכן לזה P:
אזוריל מהנהנת בראשה הקטן ומקפצצת לעבר לוטד מחייך ושניהם מתחילים לשחק בתופסת וככה עובר הזמן עשר דקות.. חצי שעה ושעה ולבסוף שניהם מתיישבים מתחת לצילו של עץ ערבה ענק ומתחילים לשקוע בתרדמה קלילה.
[COLOR=DarkRed]דרייק-
[COLOR=Black]וואי איזה מסטול רשום לך במצד גם את השמות באנגלית XD
מאצ' רץ לעבר סטאריו עם אצבעו הוא מושך בעיניו כדי ליצור פרצוף מפחיד מה שמרתיע את סטאריו וגורם לו לשנייה לקפוא במקום.
מאצ' לא מוותר וקופץ באוויר ונוחת על סטאריו עם בעיטה נמוכה.
סטאריו מתעלף.
מה תעשה?
[COLOR=Blue]טל-
[COLOR=Black]אתה עולה לסיפון האונייה ושוב שולח את חכתך למים בתקווה למצוא פוקימון טוב.
ולבסוף אחרי כמה דקות החכה לכדה משהו ומאנטיק ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/8/8e/Spr_5b_458.png[/IMG]).
מה תעשה?
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]
-
[quote=Ritsuka Kun;1035572][COLOR=green][COLOR=green][COLOR=green]
[COLOR=green][COLOR=blue]טל-[/COLOR]
[COLOR=green][COLOR=black]אתה עולה לסיפון האונייה ושוב שולח את חכתך למים בתקווה למצוא פוקימון טוב.[/COLOR]
[COLOR=green]ולבסוף אחרי כמה דקות החכה לכדה משהו ומאנטיק ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/8/8e/Spr_5b_458.png[/IMG]).[/COLOR]
[COLOR=green]מה תעשה?[/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
[B]"מגניב!" אני אומר ולא מצליח לעצור את עצמי,
"קפטן תפסתי! תפסתי בחכה מאנטיק!, בוא תראה איזה יפה הוא!" אני אומר נרגש,
"היי מנטיק קטן" אני אומר לו בשימחה, " אתה רעב?" אני אשאל אותו ויוציא אוכל לפוקימונים מהתיק שלי ואשים לו ליד הפה.[/B]
-
כינוי בפורום:meganium
שם:סם
רקע: סם נולד באיי תפוז,מילדות סם מאוד אהב פוקימונים מכיוון שהוריו ניהלו מעון יום וכבר מגיל צעיר סם היה עוזר להם בעבודה.
מגיל צעיר סם חונך שעם עבודה קשה אפשר להשיג הכל ודגל מאוד בשיתוף פעולה.
לסם הייתה אחות גדולה,לוסי שכיום היא בת 17 ויצאה למסע לפני שנתיים בשביל להיות המאסטרית,אך לא יצרה קשר עם ההורים.
לאורך השנים שסם גדל,הוא צבר עוד ועוד ניסיון בפוקימונים במעון היום שבו עבד עם הוריו.
סם אהב מאוד לשחות,בשעות הפנאי שלו מהעבודה היה הולך עם חברים לשחות בחופים של איי תפוז.
לאחר כמה זמן,העבודה במעון היום החלה להידלדל בגלל שיותר ויותר מאמנים עזבו את המחוז בשביל מקומות אחרים.
הוריו של סם היו אובדי עצות ולא ידעו מה לעשות וכך גם סם.
אז בסופו של דבר,הוריו החליטו לעשות מעשה ולעבור לגור בג'וטו,סם לא אהב את הרעיון,לעזוב את איפה שנולד וגדל
אבל הוריו הבטיחו לו שגם שם הם יפתחו מעון יום והוא יהיה יותר מצליח מזה שהיה כאן.
וכך זה היה,הםפ הגיעו לעיר שקראו לה גולדרונד ופתחו את מעון היום החדש,והוא בהחלט הצליח,היו הרבה מאמנים ששילמו בשביל הטיפול של סם והוריו.
סם תיכנן את התחלת המסע שלו בג'וטו,אך תמיד חשב על איי תפוז.
לאחר כמה ימים בערב,שהוא ומשפחתו צפו בטלוויזיה ולפתע ראו את הכרזת הפרס,משאלה אחת.
סם מאוד שמח על הרעיון ומיד ביקש מהוריו להתחיל את המסע באיי תפוז והם הסכימו.
יום לפני שחזר לאיי תפוז הוא קיבל מכתב מפתיע שהונח בתוך מעון היום ושפתח אותו בבוקר הוא גילה אותו.
"שלום לך אח יקר.. מצטערת שלא יצרתי קשר.. יש לי כל כך הרבה לספר.. רק חשוב לי שתדע שהכל בסדר ושאני רק מתאמנת במקום מרוחק פה בג'וטו"
"אך אל דאגה,אני שמעתי על הפרס של איי תפוז,ואני אעשה הכל בשביל לזכות בפרס,לכן אני חוזרת לאי תפוז,אם יתמזל מזלנו ניפגש"
"נ.ב:אל תגיד כלום לאבא ואמא"
סם היה דרוך במטרה להיות מאמן חזק ולפגוש את אחותו ולהביס אותה בקרב פוקימונים!
התחלתי:ריהורן
העדפות לסוגים: מים,מעופף ואש
תגים: לא לגעת
ציוד: פוקידע, אין סוף פוקדורים, תרמיל גב, אין סוף אוכל ושתייה, אוהל,חכה ושק שינה
הערות:להירשם
-
[quote=Ritsuka Kun;1035385][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue]
[COLOR=blue][COLOR=darkorange]תומאס-[/COLOR]
[COLOR=blue][COLOR=black]שאתה מכריח אותי להלחם בצוות רוקט! ><[/COLOR]
[COLOR=blue]והעפת לי את קריקטון בלי שום סיבה לפרופסור.[/COLOR]
[COLOR=blue]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR]
[COLOR=blue]אלקיד מתגלגל על האדמה ומתחמק מאקדח המים של רמוריד ומנסה לפגוע בו בבעיטה נמוכה, אבל רמורייד צולל למים ומתחמק מהמתקפה של אלקיד.[/COLOR]
[COLOR=blue]מתוך המים הוא שולח שוב אקדח מים, שאותה אלקיד מנצל ושולך דרכה מכת ברק חזקה במיוחד.[/COLOR]
[COLOR=blue]רמורייד התעלף וצף על המים מעולף.[/COLOR]
[COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
חשבתי שאתה לא רוצה את קריקוט :O
וסורי על זה שהוא שוגר XD
תאשים את זה שיש לך שישיה רחבה מאוד XP
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"כל הכבוד אלקיד!" אני קורא בשמחה ומחבק אותו "וכעת... צא פוכדור!" אני קורא ומשליך אותו על רמורייד המעולף.
-
[quote=Ritsuka Kun;1035394][COLOR=Purple]שיר-
[COLOR=Black]"נעים מאוד" היא אומרת בחיוך "צאו סטאר ובאנג!" היא קורת וזורקת שני פוקדורים לאוויר.
מתוכם יוצאים לאידבה ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/6/6c/Spr_5b_165_f.png[/IMG]) וקיובון ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/a/a0/Spr_5b_104.png[/IMG]).
"סטאר הישתמשי באגרוף שביט! באנג צא עם מתקפת חבטת ראש!" אלי קוראת ושני הפוקימונים שלה יוצאים למתקפה.
מה תעשי?
[/COLOR][/COLOR][/quote]
"ליקיטונג, תהדוף את קיובון בעזרת הלשון שלך ואל תתן לו להתקדם. תפוס אותו מיד עם הלשון ותטיח אותו בקרקע!" ; "ואתה, פוליוואג, תעשה כמו שעשינו בקרב הקודם. אקדח מים על הקרקע ותנתר גבוה כדי להתחמק מהמתקפה של לאדיבה. תנחת ישר עליה ותחבוט בה בעזרת הזנב בכל הכח! תנצל את ההדף של הנחיתה!" אני פוקדת על שני הפוקמונים.
-
[COLOR="Black"]מנטיק אוכל בתאבון רב והקפטן מתרב אליך מופתע "זהו פוקימון נדיר במיוחד" אומר בשקט ובהיסוס.
"אני במקומך לא הייתי מוותר עליו" הוא אומר בשקט ואז חוזר לניווט בשקט.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]תומאס-[/COLOR]
[COLOR="Black"]אבל רשמתי שאני אלך לחפש בשבילו קרב >:
נו לא ידעתי שהוא התפתח! >>
אתה זורק על רמורייד פוקדור וקרן אדומה כולאת אותו בפנים.
הפוקדור מתחיל להיתנדנד מצד לצד.
לבסוף הוא נעצר ורמורייד נלכד.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Black"]ליקיטונג שולח את לשנו הארוכה ותופס את קיובון ומתחיל להטיח אותו ברצפה בחוזקה ולמען האמת נראה מאוד משועשע מהסיטואציה. קיובון קורא ומנסה להישתחרר אבל אחיזתו של ליקיטונג חזקה בשבילו.
מהצד השני פוליוואג שולח אקדח מים על הריצפה ומועף באוויר ומצליח להתחמק מהמתקפה ואז נוחט בעוצמה רבה על ליבדה ופוגע בה מספר פעמים רב בחבטות של הזנב
*פוליוואג למד סתירה כפולה!*
"סטאר! הישתמשי במשיכה ואז אגרוף בילבול על פוליוואג!" קוראת אלי "באנג הישתמש בעצם שלך כדי לדקור את לשונו של ליקיטונג ואז אגרוף אש!" היא קוראת ושני הפוקימונים שלה מתחילים להמשיך בקרב.
מה תעשי?[/COLOR]
-
[quote=Ritsuka Kun;1035655][COLOR=blue]טל-[/COLOR]
[COLOR=black]מנטיק אוכל בתאבון רב והקפטן מתרב אליך מופתע "זהו פוקימון נדיר במיוחד" אומר בשקט ובהיסוס.[/COLOR]
[COLOR=black]"אני במקומך לא הייתי מוותר עליו" הוא אומר בשקט ואז חוזר לניווט בשקט.[/COLOR]
[COLOR=black]?[/COLOR][/quote]
[B]"תגיד מאנטיק, תרצה להצטרף למסע שלי?" אשאל אותו בחביבות ואוציא פוקדור,[/B]
[B]"בוא, תיכנס" אני אומר לו ואפתח את הפוקדור,[/B]
[B]"קפטן! מתי נגיע כבר?" אני שואל באותה נשימה[/B]
-
[quote=Ritsuka Kun;1035655]
[COLOR=darkorange]תומאס-[/COLOR]
[COLOR=black]אבל רשמתי שאני אלך לחפש בשבילו קרב >:[/COLOR]
[COLOR=black]נו לא ידעתי שהוא התפתח! >>[/COLOR]
[COLOR=black]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR]
[COLOR=black]אתה זורק על רמורייד פוקדור וקרן אדומה כולאת אותו בפנים.[/COLOR]
[COLOR=black]הפוקדור מתחיל להיתנדנד מצד לצד.[/COLOR]
[COLOR=black]לבסוף הוא נעצר ורמורייד נלכד.[/COLOR]
[/quote]
אני מרים את הפוכדור מהקרקע, מחייך אל עבר אלקיד ומשיב אותו לפוכדור שלו לנוח. לאחר מכן אני מחליט לצאת ולסרוק את העיר יותר מקרוב, אולי אמצא שם משהו מעניין.
-
[quote=Ritsuka Kun;1035655]
[COLOR=Purple]שיר-[/COLOR]
[COLOR=Black]ליקיטונג שולח את לשנו הארוכה ותופס את קיובון ומתחיל להטיח אותו ברצפה בחוזקה ולמען האמת נראה מאוד משועשע מהסיטואציה. קיובון קורא ומנסה להישתחרר אבל אחיזתו של ליקיטונג חזקה בשבילו.
מהצד השני פוליוואג שולח אקדח מים על הריצפה ומועף באוויר ומצליח להתחמק מהמתקפה ואז נוחט בעוצמה רבה על ליבדה ופוגע בה מספר פעמים רב בחבטות של הזנב
*פוליוואג למד סתירה כפולה!*
"סטאר! הישתמשי במשיכה ואז אגרוף בילבול על פוליוואג!" קוראת אלי "באנג הישתמש בעצם שלך כדי לדקור את לשונו של ליקיטונג ואז אגרוף אש!" היא קוראת ושני הפוקימונים שלה מתחילים להמשיך בקרב.
מה תעשי?[/COLOR][/quote]
"מהר, ליקיטונג, תעיף את קיובון על לאדיבה בכל הכח!" אני פוקדת עליו במהירות, לפני שהשניים יתקפו. "פוליוואג, תקוף באקדח מים על קיובון." ; "ליקיטונג, רוץ אל לאדיבה ותקוף בדחיפת גולגולת. תוסיף להשתמש בסופרסוניק על שניהם!"
-
[quote=Ritsuka Kun;1035572][COLOR=Green]ניב-
[COLOR=Black]אני מוכן לזה P:
אזוריל מהנהנת בראשה הקטן ומקפצצת לעבר לוטד מחייך ושניהם מתחילים לשחק בתופסת וככה עובר הזמן עשר דקות.. חצי שעה ושעה ולבסוף שניהם מתיישבים מתחת לצילו של עץ ערבה ענק ומתחילים לשקוע בתרדמה קלילה.[COLOR=DarkRed][COLOR=Black][COLOR=Blue][COLOR=Black]
[COLOR=black]ברור לי שאתה מוכן לזה, השאלה היא אם אני מוכן
[quote=Ritsuka Kun;1035572][COLOR=Green][COLOR=Black]
[COLOR=DarkRed]דרייק-
[COLOR=Black]וואי איזה מסטול רשום לך במצד גם את השמות באנגלית XD
מאצ' רץ לעבר סטאריו עם אצבעו הוא מושך בעיניו כדי ליצור פרצוף מפחיד מה שמרתיע את סטאריו וגורם לו לשנייה לקפוא במקום.
מאצ' לא מוותר וקופץ באוויר ונוחת על סטאריו עם בעיטה נמוכה.
סטאריו מתעלף.
מה תעשה?[COLOR=Blue][COLOR=Black]
חחחחח..
~~~~~~~~~~~~~~~~~
"מעולה מאצ' כל הכבוד לך, אנחנו צוות ממש טוב!" אומר בחיוך מעט נרגש.
לאחר מכן אכח את הכדור הריק שהכנתי בהתחלה, אלחץ בעדינות על הכפתור ואגדיל אותו ואז אזרוק אותו בקלילות.
'זה הזמן להוסיף חבר חדש לצוות!' אחשוב לעצמי בציפייה, מבלי למצמץ מרוכז ומחכה לראות מה יקרה!
-
[COLOR="Black"]אתה מציע למנטיק להצטרף אליך, אבל הוא מעיף בעזרות סנפירו את הפוקדור ותוקע בך פרצוף חמור.
הוא רוצה קרב לפני זה.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]תומאס-[/COLOR]
[COLOR="Black"]אתה מרים את הפוקדור של רמורייד ומתחיל להיסתובב ברחבי האי- אבל מגלה במהירות שאין שם מה לעשות כ"כ.
אתה מחפש בעיקבות מאמן- אבל לא מוצא אפילו מאמן אחד.
לבסוף אתה אתה מוצא את עצמך בכניסה לנמל.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Black"]ליקיטונג לפני שמספיק לעשות משהו נדקר בלשונו מהעצם של קיובון ומבקום להעיף אותו על לידאבה מעיף אותו אחורנית. פולי המשגר אקדח מים על קיובון לא מבחין בסטאר ונפגה מהתקפת המשיכה שלה ומיד עיניו מהופנטות אליה והוא מתחיל להיסתובב סביבה בזמן שהיא משתמשת באגרוף בילבול עליו.
הוא כ"כ מאוהב שאינו מסוגל לזוז- עד שליקיטונג רץ ופוגע בה בעוצמה אדירה בעזרת דחיפת הגולגולת.
פולי מתעצבן מזה שליקיטונג פוגע באהבתו הזמנית ושולח עליו בועות ומהצד השני קיובון שהתאפס על עצמו יוצא עם אגרוף אש הפוגע בגבו של ליקיטונג.
המצב לא נראה טוב בשביל ליקיטונג.
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="Black"]אתה מתיישב לידם ובוהה בשמיים ומהרהר על עברך הכאוב. כעבור זמן מה שניהם מתעוררים מנומנמים למדי.
אתה מציע ללוטד להצטרף אליך והוא מחייך בהסכמה וקופץ מאושר.
אבל למרות זאת הוא רוצה קרב- והוא רוצה את זה עכשיו.
אזוריל מצידה נראית מוכנה גם היא.[/COLOR]
[COLOR="Black"]אתה לוקח את הפוקדור המבריק וזורק אותו על סטאריו המעולף והקרן האדומה של הפוקדור כולאת אותו בפנים.
הפוקדור מתחיל להתנודד מצד לצד ובסוף נעצרץ
סטאריו נלכד.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=Ritsuka Kun;1036077]
[COLOR=Black]ליקיטונג לפני שמספיק לעשות משהו נדקר בלשונו מהעצם של קיובון ומבקום להעיף אותו על לידאבה מעיף אותו אחורנית. פולי המשגר אקדח מים על קיובון לא מבחין בסטאר ונפגה מהתקפת המשיכה שלה ומיד עיניו מהופנטות אליה והוא מתחיל להיסתובב סביבה בזמן שהיא משתמשת באגרוף בילבול עליו.
הוא כ"כ מאוהב שאינו מסוגל לזוז- עד שליקיטונג רץ ופוגע בה בעוצמה אדירה בעזרת דחיפת הגולגולת.
פולי מתעצבן מזה שליקיטונג פוגע באהבתו הזמנית ושולח עליו בועות ומהצד השני קיובון שהתאפס על עצמו יוצא עם אגרוף אש הפוגע בגבו של ליקיטונג.
המצב לא נראה טוב בשביל ליקיטונג.
מה תעשי?[/COLOR][COLOR=Black][/COLOR][/quote]
"לעזאזל." אני רוטנת בשקט. "פוליוואג, תפסיק עם זה ותתעשת על עצמך!" אני פוקדת עליו, "מהר, תקוף את קיובון עם אקדח מים, קדימה!" אני קוראת, מקווה שהוא יתחיל להקשיב לי.
"ליקיטונג, תחזיק מעמד. השתמש בסופרסוניק על לאדיבה ומיד אחר כך תקוף אותה שוב בדחיפת גולגולת בכל הכח!"
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1036077][COLOR="Blue"]טל-[/COLOR]
[COLOR="Black"]אתה מציע למנטיק להצטרף אליך, אבל הוא מעיף בעזרות סנפירו את הפוקדור ותוקע בך פרצוף חמור.
הוא רוצה קרב לפני זה.
מה תעשה?[/COLOR]
?[/COLOR][/QUOTE]
[B]"ארון תתקוף אותו בדחיפה" אני אומר לארון בנחישות אבל ברצון לא לפגוע במנטיק,
"לאחר מכן תשתמש בסתירת בוץ! קדימה בכל הכוח שנשאר לך!" אני אומר לארון.[/B]
-
[COLOR=Black]אתה לוקח את הפוקדור המבריק וזורק אותו על סטאריו המעולף והקרן האדומה של הפוקדור כולאת אותו בפנים.
הפוקדור מתחיל להתנודד מצד לצד ובסוף נעצרץ
סטאריו נלכד.
מה תעשה?[/COLOR][/quote]
תגיד חייב על כל פיפס ללכת למרכז הפוקימונים או שאפשר לתת לו לנוח בפוקדור?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"יששש מעולה יש לי סטאריו!" אומר בהתלהבות וארים את הפוקדור ביהירות.
לאחר מכן אקרוץ למאצ', אטפח לו עם השכם ואומר "כל הכבוד לך, בזכותך יש לנו חבר חדש וחזק לקבוצה!"
משם אלך עם מאצ' למרכז הקרבות ונחפש קרב אימונים להתאמן שם ולהתחזק!
-
[COLOR=darkorange]תומאס-[/COLOR]
[COLOR=black]אתה מרים את הפוקדור של רמורייד ומתחיל להיסתובב ברחבי האי- אבל מגלה במהירות שאין שם מה לעשות כ"כ.[/COLOR]
[COLOR=black]אתה מחפש בעיקבות מאמן- אבל לא מוצא אפילו מאמן אחד.[/COLOR]
[COLOR=black]לבסוף אתה אתה מוצא את עצמך בכניסה לנמל.[/COLOR]
[/quote]
'כדאי לבדוק מתי יוצאות הספינות הבאות לאיים השכנים' אני חושב לעצמי, וניגש לבדוק אם יוצאת בקרוב ספינה לאיי שכן.
-
[B][COLOR="Black"]כינוי בפורום: killerbee
שם: לוקאס
רקע: קטע מיומן מסע: יופי היה מספיק מוזר לפני שהכרתי את לוסינדה הילדה המעצבנת הזאת עם השיער הגולש העיניים הכחולות כים אבל קודם נספר מה היה בחודש שעבר, "עכשיו אני צריך לברוח מהפוקימון המטומטם הזה שפוצץ את הבית שלי! אני לא מאמין שהדבר הזה קרה אני שיחקתי בשקט עם טדיאורסה והחולה הזה בא ופוצץ את כל הבית!"
כמה ימים לאחר מכן
"אוי לא הוא עדיין אחרי לפוקימון הזה יש משהו מוזר, הוא דומה לצ'אריזרד אבל הוא שחור ויש לו עיניים אדומות, אני חייב לברוח מהמקום הזה אני מנסה לירות בו בAK-47 של אבא אבל הוא לא נכנע אני לא מצליח לפגוע בו! מה לעזאזל אני יכול לעשות עם המצב המעצבן שיש לי עכשיו"
שבוע מאוחר יותר
"זהו אני חושב שאיבדתי אותו סוף סוף עכשיו פגשתי נערה יפה אך מוזר ששמה לוסינדה היא סיפרה לי שיש תחרות באיי התפוז ומי שמנצח יכול להגשים משאלה! אני חייב ללכת לשם ולנצח את התחרות הזאת אבל משום מה לוסינדה נגררת אחרי לכל מקום ומעצבנת אותי, כנראה שגם היא תבוא"
התחלתי: טדיאורסה
העדפות לסוגים: אש מתכת אורסרינג קרח ואופל ייתקבלו בברכה
תגים: לא לגעת
ציוד: פוקידע, אין סוף פוקדורים, תרמיל גב, אין סוף אוכל ושתייה, AK-47 עם יריה אין סופית, אופניים וציוד מחנאות
הערות: אני מקווה שעוד יש מקום ואני אוהב AK-47 ואם לא זה אז גם M4 יהיה נחמד [/COLOR][/B]
-
כינוי בפורום: DarkTiger
שם: דניס
רקע: דניס נולד למשפחה ענייה של הרפתקנים באי טרוקו, אמו הייתה מדריכת סיורים ואביו צלם פוקימונים.
כשהיה בן 7 הם התחילו להגיע, חבורה של שודדים היו פורצים לביתם הישן וגונבים חפציי ערך.
כשהיה דניס בגיל עשר אחותו נחטפה במהלך פריצה, וההורים היו צריכים לשלם כופר לשודדים.
דניס שנא אותם, הוא היה נוהג להציב מלכודות בבית, דניס היה מוצלח בהכנת מלכודות והנחתן.
אך השודדים איימו על הוריו שלא יהיו יותר מלכודות, אחרת יהרגו את אחותו של דניס, אז דניס לא הרשה לעצמו להניח עוד מלכודת.
דניס היה נוהג לחלום מאותו יום- שבמהלך המסע הוא יצליח להפוך את האי למקום עם פחות שודדים, והוא נשבע שיעשה הכל כדי להציל את אחותו החטופה- ששמה קים.
התחלתי: [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/304.png[/IMG]ארון
העדפות לסוגים: רגיל, על חושי, חשמל, אש, מים.
תגים:
ציוד: פוקידע, אין סוף פוקדורים, תרמיל גב, אין סוף אוכל ושתייה, אולר, אופניים, מפה
הערות: את הרקע כתבתי בלחץ.. אז יכול להיות שיש טעויות..
-
[COLOR=Black]אתה מתיישב לידם ובוהה בשמיים ומהרהר על עברך הכאוב. כעבור זמן מה שניהם מתעוררים מנומנמים למדי.
אתה מציע ללוטד להצטרף אליך והוא מחייך בהסכמה וקופץ מאושר.
אבל למרות זאת הוא רוצה קרב- והוא רוצה את זה עכשיו.
אזוריל מצידה נראית מוכנה גם היא.[/COLOR]
[/quote]
[COLOR=Black]זו דמות של תחרויות סרט לא של קרבות מכון
[/COLOR][/B][/U][COLOR=Olive][SIZE=1]אחרי קבלת הפוקימון מהפרופסור ואחרי השיט הזוועתי ממחוז הקודם שלכם אתם יורדים מהספינה באי לאמין במחוז האיים.
הירידה מהס]ינה עושה לכם טוב, שהייה מרובה בים לא עושה לאף אחד הכי טוב.
עד עכשיו כבר הספקתם להכיר את הפוקימון שלכם והתחברתם איתו ממש טוב בשיט שארך שלושה ימים.
כשאתם יוצאים מהנמל אתם מגיעים לשוק דייגים, המסריח מריחות הים והדגים.
אתם מסתכלים סביב ורואים בעיקר בתים ומספר חנויות של מזון. מרחוק אתם רואים גם חוף ים עם מים צלולים.
לפני שאתם מחליטים ללכת לאן שהו אתם נזכרים שבשביל לצאת מהאי אתם צריכים ספינה אחרת.
מה תעשה?
[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]
מצטער על הציטוט הגרוע,חד פעמי
"חזרתי!" אקרא ואשמח מהידיעה,אסתכל על האי בהתרגשות.
"ריהורן!" אקרא ואוציא אותו מהפוכדור.
"אתה רואה? הגענו!" אשמח אותו ואלטף את ראשו.
"אני חושב שכדאי שנלך לחוף,אולי נמצא שם משהו מעניין" אומר ואתחיל לצעוד עם ריהורן לחוף הים
-
[COLOR=Black]פוליוואג שכנראה מאמין שקיובון מנסה לקחת את אהותו שולח אקדח מים רציני לעברו ומעיף אותו הרחק מליקיטונג.
ליקיטונג שכנראה באמת נמאס לו מהמשולש האהבה המזוייף הזה פותח את פיו ויוצר הדי קול קטנים הפוגעים בלידבאה וגורמים לה לסחרור רציני ולהכות את עצמה בכל זרועותיה ולמרות זאת ליקיטונג לא מוותר ומטיח בעוצמה את לידבאה על קיובון ומסיים את הקרב על חבטה ענקית בלשונו על שניהם.
אתה המנצחת של הקרב.
"וואו זה היה קרב מעולה!" אומרת לך טס בחיוך ומחזירה את שניהם לפוקדורים. "אם אי פעם תרצי קרב חוזר או תתקעי קחי את המספר שלי" היא אומרת בחיוךורושמת את מספר הטלפון שלה בפוקידע שלך.
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR=Blue]טל-[/COLOR]
[COLOR=Black]איפוס על עצמך ואתה מסוגל ליותר!
ארון יוצא עם דחיפה ומנטיק יוצא גם הוא עם דחיפה ושניהם נהדפים לאחור.
ארון לא מבזבז זמן ושולח סתירת בוץ לעברו של מנטיק, אבל המתקפה נכשלה.
"הוא גם מסוג מעופף!" קורא הקפטן בקול של יאוש "מתקפות אדמה לא יעבדו עליו" הוא אומר בקול.
מהצד השני מנטיל לאומת זאת לא מוותר ושולח קרן בועות הפוגעת קשות בארון.
המצב לא נראה הכי לטובתו.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=DarkRed]דרייק-
[COLOR=Black]לא מה פתאום, אבל כן רצוי שתתן לו לנוח קצת ולא ישר לשחרר אותו כי הוא יהיה חלש~
ויש לך גם מרכז בספינה
אתה משבח בשמחה את מאצ' ושניכם עולים ביחד לקומה השלישי במתחם הקרבות.
לבסוף הבחור השחום ממוקדם (שכחתי את שמו XD) [IMG]http://i51.tinypic.com/2d7vwo7.png[/IMG]
"אז רוצה קרב?" הוא שואל אותך בחיוך כנה.
מה תעשה?
[COLOR=DarkOrange]תומאס-[/COLOR]
אתה מסתובב באיזור הנמל ומחפש ספינה- אבל לאן אתה רצה לשוט?
לוקאס+דניס- המקום נתפס מצטער...
אתה רוצה להיות מתאם? ם=
שני הפוקימונים נעמדים אחד כנגד השנייה ושניהם נראים מוכנים ומזומנים.
אזוריל מחייכת ומפיה יוצאים שני לבבות כתומים וגדולים המקיפים את לוטד אבל שום תופעה לא נראית לעין ואז אזוריל שולחת מתקפת בועות ולוטד מחזיר עם ספיגה וסופג את מתקפת הבועות לתוכו.
שום דבר לא הישתנה מבחינתו של לוטד והוא נראה חזק מתמיד ומאחוריו שולח עלי טער המתקבים במהירות לעברה של אזוריל.
[COLOR=DimGray]סם-
[COLOR=Black]אתה מתחיל להיסתובב ברחבי האיזור ומגיע לרצועת חוף ענקית ומקסימה.
המים תכולים ירוקים ועצי הדקל יוצרים צל בדיוק במקומות הנכונים ליצירת חוף מהמם.
אתה מתחיל להיסתובב לצידי החוף ולפתע אתה קולט משהו שוחה במים.
אתה מזהה שהפוקימון היא מג'יקארפ ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/a/ab/Spr_5b_129_f.png[/IMG])
מה תעשה?
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]