-
[QUOTE=טום רידל;1036527][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]~[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]HannibaL ThE Cannibals[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]~[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה רואה ששלושתם עוזבים במהרה את מרכז הפוקימונים,אתה רואה את האחות ג'וי אומרת לך:"אני מבינה שפגשת את שלושת הפוקימון ריינג'ר,שלישיה נחמדה די מוזרה אבל נחמדה".[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[/FONT][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"אוקיי האחות ג'וי..."אומר לה ואז אוסיף:"אפשר חדר לי ולמדקיפ הפוקימון הכי טוב שיש?!"
-
[QUOTE=טום רידל;1036527][
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]הילד בעל השינקס אומר לך:"טוב אני מוכן לקרב שלי מולך,זה קרב אחד על אחד,אני אשתמש בטדיאורסה שלי,שינקס שלי די חלש עכשיו,באיזה פוקימון אתה הולך להשתמש?".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"יש לי רק צ'ארמנדר אז"
"אשתמש בו כמובן"
-
[B][U][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]~[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]HannibaL ThE Cannibals[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]~[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]האחות ג'וי אומרת לך עסוקה במחשבות:"כן,אני חוששת שאין חדרים פנויים,אך בחדר שלושים וארבע יש רק מאמן אחד,הוא נראה חברותי,הוא היה פעם מנהיג מכון או משהו כזה,לך לקומה הרביעית".[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]Bhrui10[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]*זה שאתה עושה אנטר זה לא אומר שההודעה מושקעת.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]הילד שמשתמש בסטרלי הולך לעמדת הצפייה,יריבך זורק את הפוכדור לאוויר ואתה רואה טדיאורסה זוהר מול הצ'רמנדר שלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=fuchsia][FONT=Arial][SIZE=2]Iipion[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial][SIZE=2]הילד לא עונה לך,את רואה שהוא מביט בשינקס שלו בצורה די בוחנת ועצובה הוא מלטף את הפרווה הכחולה של שינקס,את רואה ששינקס מחייך אליך בצורה מרושעת,את רואה ניצוץ מרושע מעט בעיניו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]_KoDak_[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]הצל אומר לך:"אני הוא מי שאני,אני עוזר לפוקימונים שצריכים עזרה,אחרי זה אני נלחם נגדם ומביס אותם,ככה ריאולו שלי ואני צוברים כוחות,תבין הסרט הזה מעתיק את המתקפות של הפוקימון שבו הוא נוגע,אחרי שהוא פגע בבוויזל הזה הוא למד,סילון אקווה,בום על קולי ואגרוף מים,ריאולו בום על קולי!" אתה רואה שהאוויר כאילו מקבל צורה ופוגע בסניבי.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff99cc][FONT=Arial][SIZE=2]MarshMellow[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff99cc][FONT=Arial][SIZE=2]את מסתובבת ורואה נער בגילך,למרות החושך עורו החיוור זוהר,עיניו הירוקות בוחנות אותך,הילד אומר לך:"מצטער שהבהלתי אותך,פשוט ראיתי שהסתכלת על הר קורונט,מוזר שהכול התחיל שמה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]~[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]WarWolf[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]~[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע עוד שאגה מפיו של ריקואזה,אתה רואה שפיקאצ'ו שולח סילון חשמלי אדיר ואחרי זה פיקאצ'ו מתעלף,אתה שומע את קולו של ריקואזה בפעם השלישית שאומר לך:"זהו,עבר לפיקאצ'ו שלך המטען העודף,להתראות מאמן צעיר,אם תזדקק לעזרה שלח אות מצוקה" אתה רואה שריקואזה נעלם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[quote=טום רידל;1037032]
[B][U][COLOR=#ff99cc][FONT=Arial][SIZE=2]MarshMellow[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff99cc][FONT=Arial][SIZE=2]את מסתובבת ורואה נער בגילך,למרות החושך עורו החיוור זוהר,עיניו הירוקות בוחנות אותך,הילד אומר לך:"מצטער שהבהלתי אותך,פשוט ראיתי שהסתכלת על הר קורונט,מוזר שהכול התחיל שמה".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
"מה זאת אומרת? מה התחיל שם?" אני שואלת בסקרנות, "דרך אגב, שמי לין." אני מציגה את עצמי בנימוס, מצפה לתשובתו.
-
[COLOR=#ff99cc][FONT=Arial][SIZE=2]הילד עונה לך :"הכול התחיל משם,הבורא,ארסיאוס יצר את הזמן והמרחב מהר קורונט,בגלל זה הוא ההר הכי גבוהה בכול העולם,אפשר לראות ממנו את הר סילבר שבג'וטו או קנטו תלוי אם זה האזור המערבי של ההר או המזרחי שלו".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]~WarWolf~
אתה שומע עוד שאגה מפיו של ריקואזה,אתה רואה שפיקאצ'ו שולח סילון חשמלי אדיר ואחרי זה פיקאצ'ו מתעלף,אתה שומע את קולו של ריקואזה בפעם השלישית שאומר לך:"זהו,עבר לפיקאצ'ו שלך המטען העודף,להתראות מאמן צעיר,אם תזדקק לעזרה שלח אות מצוקה" אתה רואה שריקואזה נעלם.[/QUOTE]
"טוב,כנראה שניצחת בקרב!" אומר לילדה עם הוולפיקס, אחזיר פיקאצ'ו ומשיך בדרכי לעבר העיר הבאה.
-
[quote=טום רידל;1037032]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]הצל אומר לך:"אני הוא מי שאני,אני עוזר לפוקימונים שצריכים עזרה,אחרי זה אני נלחם נגדם ומביס אותם,ככה ריאולו שלי ואני צוברים כוחות,תבין הסרט הזה מעתיק את המתקפות של הפוקימון שבו הוא נוגע,אחרי שהוא פגע בבוויזל הזה הוא למד,סילון אקווה,בום על קולי ואגרוף מים,ריאולו בום על קולי!" אתה רואה שהאוויר כאילו מקבל צורה ופוגע בסניבי.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
אמרתי שאני מחזיר את סניבי לפוכדור ..
--
"לא סניבי ! " אומר ואחזיר אותו לפוכדור .
לאחר מכן אומר לו "ואוו איזה ריולו חזק ! והסרט הזה סרט טוב מאוד ! "
ואז אחשוב לעצמי 'כדי לי ללכת לתפוס את אחד מהבוויזל ?' ואז אוציא את סניבי ואומר לילד עם הריולו "בבקשה אל תפריע..אני רוצה לתפוס את הבוויזל הזה ! סניבי תשתמש בחבטות מהר ! " הורה לסניבי ואסתכל לכיוון האיש המיסתורי .
-
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]*לא נורא.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מנסה להחזיר את סניבי אך הוא לא מסכים לכך,אתה רואה שריאולו משתמש שוב ושוב במתקפת בום על קולי על סניבי שלך,אתה מבין שהצל המסתורי רוצה מולך קרב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]~[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]WarWolf[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]~[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך בדרכך לעיר ג'ובילייף,אתה רואה שפיקאצ'ו יוצא מהפוכדור שלו,אתה רואה ברקים סטטיים קטנים מקיפים את הנקודות האדומות שלו,אתה מבין שאולי לא כול החשמל יצא ממנו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]~WarWolf~
אתה ממשיך בדרכך לעיר ג'ובילייף,אתה רואה שפיקאצ'ו יוצא מהפוכדור שלו,אתה רואה ברקים סטטיים קטנים מקיפים את הנקודות האדומות שלו,אתה מבין שאולי לא כול החשמל יצא ממנו.[/QUOTE]
"אוי לא!כנראה שריקואזה לא ממש עזר.." אומר "כדאי שאלך למרכז הפוקימונים כדי לרפא את פיקאצ'ו.." ואלך למרכז הפוקימונים עם פיקאצ'ו בידי.
-
[quote=טום רידל;1037036][B][U][COLOR=#ff99cc][FONT=Arial][SIZE=2]MarshMellow[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff99cc][FONT=Arial][SIZE=2]הילד עונה לך :"הכול התחיל משם,הבורא,ארסיאוס יצר את הזמן והמרחב מהר קורונט,בגלל זה הוא ההר הכי גבוהה בכול העולם,אפשר לראות ממנו את הר סילבר שבג'וטו או קנטו תלוי אם זה האזור המערבי של ההר או המזרחי שלו".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
"זה... זה מעניין.." אני אומרת בחיוך מאולץ ולא ממש מתעניינת בדבריו, "כמעט נהיה ממש מאוחר," אני אומרת ומסתכלת על השמיים הכהים. "כדאי שאלך למרכז הפוקמונים להשכיר חדר." אני אומרת, נפרדת ממנו לשלום ומתחילה להתקדם אל מרכז הפוקמונים שבעיר ג'ובילייף.
-
[QUOTE=טום רידל;1037032][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]~[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]HannibaL ThE Cannibals[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]~[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]האחות ג'וי אומרת לך עסוקה במחשבות:"כן,אני חוששת שאין חדרים פנויים,אך בחדר שלושים וארבע יש רק מאמן אחד,הוא נראה חברותי,הוא היה פעם מנהיג מכון או משהו כזה,לך לקומה הרביעית".[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אלך לקומה הרביעית ולחדר של המנהיג המכון.
-
[QUOTE=טום רידל;1036542][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]שלושת המחוזות[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[SIZE=2][COLOR=maroon][FONT=Arial]*לא נורא [/FONT][/COLOR][COLOR=maroon][FONT=Arial]XD[/FONT][/COLOR][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע את אותו קול שאומר לך:"למה אתה מתיש כול כך את צ'ימצ'אר וטדיאורסה,תסתובב ובוא נילחם בקרב של שניים על שניים,מה דעתך?".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני מסתובב לעבר האיש שאמר לי את זה ואומר לו"טוב אז תגיד לי מי אתה??.אני לא נלחם נגד אנשים שהם רוחות רפאים.אתה הצעת שנילחם אז נילחם אבל נילחם בקרב זוגות צ'ימצ'אר וטאדירוסה שלי נגד 2 פוקימונים שלך.אז קדימה תוציא את הפוקימונים שלך"
-
[COLOR=#333300][FONT=Arial][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]~[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]HannibaL ThE Cannibals[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]~[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]*להבא יותר מושקע בבקשה.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה מגיע לקומה רביעית,אתה רואה שחדר 34 נמצא ליד הכניסה,אתה נכנס אליו ורואה מאמן גבוהה,עם שיער בלונדיני,חולצה כחולה,האיש אומר לך:"אתה שותפי לחדר אני מבין?".[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000] [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]שלושת המחוזות[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]האיש מחייך ומוציא שני פוקימונים,צ'יקוריטה ופיקאצ'ו,אתה רואה שטדיאורסה מוכן להילחם נגד הפוקימונים האלה וכך גם הצ'ימצ'אר שלך,אתה רואה שהפיקאצ'ו של האיש,יש לו אוזן משוננת.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff99cc][FONT=Arial][SIZE=2]הילד ממלמל בשקט:"את משקרת,זה לא מעניין אותך,ביום הדין,ארסיאוס ייקח את האנשים שלא האמינו לו ושלחיו,כמובך,ואנשים שמאמנים בכוחו הרב,כמוני,יקבלו סגולה בעולם הבא".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע את קולו של ריקואזה בראשך שאומר לך:"אל תדאג,זה יחלוף,האנרגיה שנותרה נודעה בשביל לעזור לילד",אתה שומע צווחה של ילד קטן שמגיע מאזור סנדג'ם,אתה מבין שריקואזה שלח אותך למשימה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]~WarWolf~
אתה שומע את קולו של ריקואזה בראשך שאומר לך:"אל תדאג,זה יחלוף,האנרגיה שנותרה נודעה בשביל לעזור לילד",אתה שומע צווחה של ילד קטן שמגיע מאזור סנדג'ם,אתה מבין שריקואזה שלח אותך למשימה.[/QUOTE]
"אוקי ריקואזה" אומר לו ואלך לילד ואשאל אותו:"מה קרה ילד?" ואחכה לתגובתו.
-
[quote=טום רידל;1037094][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]_KoDak_[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]*לא נורא.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מנסה להחזיר את סניבי אך הוא לא מסכים לכך,אתה רואה שריאולו משתמש שוב ושוב במתקפת בום על קולי על סניבי שלך,אתה מבין שהצל המסתורי רוצה מולך קרב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
אני אומר "את זה אתה רוצה ? את זה תקבל ! סניבי תשתמש בצעקה ! אם הוא מנסה להתקיף אותך תתחמק ותצעק תוך כדי שתתקרב אליו והוא אליך ואז תחטוף לו את הסרט ! " אצעק בציפייה שזה יצליח .
-
[QUOTE=טום רידל;
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]שלושת המחוזות[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]האיש מחייך ומוציא שני פוקימונים,צ'יקוריטה ופיקאצ'ו,אתה רואה שטדיאורסה מוכן להילחם נגד הפוקימונים האלה וכך גם הצ'ימצ'אר שלך,אתה רואה שהפיקאצ'ו של האיש,יש לו אוזן משוננת.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
אני אומר לאיש"ממה שמך? ולמה יש לפיקאצו שלך אוזן מוזרה קצת?" אני אומר לצ'ימצ'אר ולטאידרוסה"אוקי אני מאמין שתצליחו להביס את צ'יקוריטה ואת פיקאצ'ו של המאמן.צ'ימצ'אר רקוץ לעבר צ'יקוריטה ותקוף אותו בשריטות.טאידרוסה רוץ לעבר פיקאצ'ו ותקוף אותו בציפורן מתכת"
-
[FONT=Arial][COLOR=#000000][/COLOR][/FONT]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]האיש מחייך אליך ולא עונה,אתה רואה שהפיקאצ'ו המסתורי הזה משתמש במתקפת סופת ברקים שפוגעת בטדיאורסה,אתה רואה שצ'יקוריטה לא זז ממקומו כמתגרה בצ'ימצ'אר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=fuchsia][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]הצל מחייך ואומר:"בזמנו,ריאולו ניצח כמה אגדיים טובים אז,ריאולו תשתמש במתקפת יום הדין,כמו שארסיאוס יודע לעשות!" אתה רואה את הים נרגע בצורה די מפחידה,הרוחות נפסקות,אתה רואה שסניבי לא זז,אתה רואה שסניבי נופל ומובס,אתה רואה שהרוח ממשיכה לנשוב והים ממשיך לגעוש בצורה די מוזרה,אתה מבין שריאולו הזה בלתי מנוצח.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהילד שרוע על גב סלע הוא אומר לך:"מאחוריך!" אתה מסתובב ורואה שד,שד שעורו שחור כולו כמעט,יש לו מין כזה ענן לבן על צווארו,עיניים כחולות ואזורים בצבע אדום,אתה רואה,את דארקאי.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=טום רידל;1037256][COLOR=#333300][FONT=Arial][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]~[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]HannibaL ThE Cannibals[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]~[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]*להבא יותר מושקע בבקשה.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה מגיע לקומה רביעית,אתה רואה שחדר 34 נמצא ליד הכניסה,אתה נכנס אליו ורואה מאמן גבוהה,עם שיער בלונדיני,חולצה כחולה,האיש אומר לך:"אתה שותפי לחדר אני מבין?".[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"כן אני שותפך לחדר!דרך אגב איך קוראים לך ואתה היית פעם מנהיג מכון?אני שואל בגלל שהאחות ג'וי אמרה לי שאתה מנהיג מכון או משהו כזה..."אשאל את האיש בחשש.
-
[QUOTE=טום רידל;1037264][FONT=Arial][COLOR=#000000][/COLOR][/FONT]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]האיש מחייך אליך ולא עונה,אתה רואה שהפיקאצ'ו המסתורי הזה משתמש במתקפת סופת ברקים שפוגעת בטדיאורסה,אתה רואה שצ'יקוריטה לא זז ממקומו כמתגרה בצ'ימצ'אר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=fuchsia][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לפוקימונים שלי"טאידרוסה אני מקווה שאתה יכול להמשיך להילחם אחרי שספגת את מכת הברקים של פיקאצ'ו.אז תקוף הפעם את צ'יקוריטה בציפורן מתכת הכי חזקה שלך.צ'ימצ'אר אתה רוץ לעבר פיקאצ'ו הזה ושרוט אותו בשריטות הכי חזקות שלך.יאלה נצחו אותו"
-
[QUOTE]~WarWolf~
אתה רואה שהילד שרוע על גב סלע הוא אומר לך:"מאחוריך!" אתה מסתובב ורואה שד,שד שעורו שחור כולו כמעט,יש לו מין כזה ענן לבן על צווארו,עיניים כחולות ואזורים בצבע אדום,אתה רואה,את דארקאי.[/QUOTE]
"אהה!" אצעק ואומר לפיקאצ'ו:"פיקאצ'ו תשתמש בשיתוק על הדארקראי!" בפחד.
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]~[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]HannibaL ThE Cannibals[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]~[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000]האיש מושיט לך את ידו ואומר לך:"נעים מאוד,שמי וולקנר,הייתי לפני שנים מספר מנהיג מכון בעיר סאנישור,כמה תגים יש לך,ולאיזה מכון אתה הולך עכשיו,אני פשוט מחפש עכשיו ידיד וותיק".[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שפיקאצ'ו משתמש במתקפת סופת ברקים גם על טדיאורסה שנפגע קשות וגם בצ'ימצ'אר שפגע בו רק ברק אחד אבל מסוכן,אתה רואה שצ'יקוריטה עדיין מאחורי פיקאצ'ו,אתה רואה שהפה שלו פתוח אך בלי שום סיבה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שפיקאצ'ו שלך איננו זז,אתה רואה שדארקאי נעלם,אתה שומע את קולו של ריקואזה:"זהירות!" אתה רואה שפיקאצ'ו עף באוויר,אתה קולט שדארקאי משתמש במתקפת על-חושי בשביל להרים אותו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]~WarWolf~
אתה רואה שפיקאצ'ו שלך איננו זז,אתה רואה שדארקאי נעלם,אתה שומע את קולו של ריקואזה:"זהירות!" אתה רואה שפיקאצ'ו עף באוויר,אתה קולט שדארקאי משתמש במתקפת על-חושי בשביל להרים אותו.[/QUOTE]
"פיקאצ'ו-לא!" אומר ואקפוץ אל פיקאצ'ו ואחזיקו "ריקואזה, עזור לי, בבקשה תעזור לפיקאצ'ו!" אומר לריקואזה.
-
[B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]~[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B][SIZE=2][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]WarWolf[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]~[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע שאגה נוספת,ואתה רואה פורטל כחול נפתח בשמיים,אתה שומע את קולו של ריקואזה אומר:"בשם זמן-הנצח,אני כולא אותך דארקאי,שליט הסיוטים הרעים במימד הזמן התמידי עד שהקללה תוסר",אתה רואה שדארקאי נשאב לתוך הפורטל,אתה שומע את קולו של ריקואזה אומר לך:"הטלתי עליך משימה,היית אמור לבצעה רק עם הפוקימונים שעומדים לרשותך והשכל שלך,לא היית אמור לקרוא לי,על כך אני אטיל אליך משימה שרק אתה ופיקאצ'ו מותר יהיה להם לבצעה,עכשיו לך לכיוון העיר קנלייב,בשביל להמשיך במשימתך".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=טום רידל;1037315][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]~[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B][SIZE=2][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]WarWolf[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]~[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע שאגה נוספת,ואתה רואה פורטל כחול נפתח בשמיים,אתה שומע את קולו של ריקואזה אומר:"בשם זמן-הנצח,אני כולא אותך דארקאי,שליט הסיוטים הרעים במימד הזמן התמידי עד שהקללה תוסר",אתה רואה שדארקאי נשאב לתוך הפורטל,אתה שומע את קולו של ריקואזה אומר לך:"הטלתי עליך משימה,היית אמור לבצעה רק עם הפוקימונים שעומדים לרשותך והשכל שלך,לא היית אמור לקרוא לי,על כך אני אטיל אליך משימה שרק אתה ופיקאצ'ו מותר יהיה להם לבצעה,עכשיו לך לכיוון העיר קנלייב,בשביל להמשיך במשימתך".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי!" אומר לריקואזה "רק שתדע, שאין לי פוקימון אחר חוץ מפיקאצ'ו." ואלך לעיר קאנלייב.
-
[quote=טום רידל;1037304]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שפיקאצ'ו משתמש במתקפת סופת ברקים גם על טדיאורסה שנפגע קשות וגם בצ'ימצ'אר שפגע בו רק ברק אחד אבל מסוכן,אתה רואה שצ'יקוריטה עדיין מאחורי פיקאצ'ו,אתה רואה שהפה שלו פתוח אך בלי שום סיבה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
אני אאומר לצ'ימצ'אר וטאידרוסה"תהיו מוכנים נדמה לי שצ'יקו עומד לתקוף בקרן סולאית אותכם .צ'ימצ'אר במהירות רוץ לעבר צ'יקוריטה ונסה לסתום לו את הפה בעזרת ידיך ותשרוט לו תפנים.אתה טאידרוסה"ציפורן מתכת ישירות על פניו של צי'וקריטה."
-
[B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]~[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B][SIZE=2][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]WarWolf[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]~[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע את קולו של ריקואזה:"אני כבר אביא אותך לשם,רק שתדע שאסור לך לבקש עזרה,אם תעשה את זה אנטוש אותך לעד,ובלי מדריך לא תוכל לנצח את האגדיים[/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2] שנותרו חופשיים" אתה רואה פלאש מהיר ואתה מוצא את עצמך בפתחך של העיר קנלייב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שצ'ימצ'אר וטדיאורסה לא מקשיבים לך ויוצאים למתקפה חזקה נגד פיקאצ'ו שמתחמק וחושף את מתקפת קרן העל של צ'יקוריטה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=טום רידל;1037304][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]~[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]HannibaL ThE Cannibals[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]~[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000]האיש מושיט לך את ידו ואומר לך:"נעים מאוד,שמי וולקנר,הייתי לפני שנים מספר מנהיג מכון בעיר סאנישור,כמה תגים יש לך,ולאיזה מכון אתה הולך עכשיו,אני פשוט מחפש עכשיו ידיד וותיק".[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][/SIZE]
"אין לי תגים בגלל שהתחלתי את המסע שלי עכשיו עם מדקיפ והוא צריך אימון...תעזור לי?"אשאל את וולקנר.
-
[QUOTE=טום רידל;1037338][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]~[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B][SIZE=2][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]WarWolf[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]~[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע את קולו של ריקואזה:"אני כבר אביא אותך לשם,רק שתדע שאסור לך לבקש עזרה,אם תעשה את זה אנטוש אותך לעד,ובלי מדריך לא תוכל לנצח את האגדיים שנותרו חופשיים" אתה רואה פלאש מהיר ואתה מוצא את עצמך בפתחך של העיר קנלייב.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"וואוו!זה היה מהיר!" אומר ואלך לרפא את פיקאצ'ו במרכז הפוקימונים.
-
[B][U][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]~[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]HannibaL ThE Cannibals[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]~[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]וולקנר מרכין ראש ואומר לך:"מצטער אבל יש עליי רק פוקימוני חשמל,את הפוקימונים האחרים שלי,אמפיבום,אוקטלרי ועוד כמה השארתי לאחי,מנהיג המכון החדש,הוא שומר עליהם מכול משמר".[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה נכנס למרכז הפוקימונים,אתה רואה נער בגילך בערך,לבוש ירוק-צהוב,עיניים גדולות שחורות-אדומות,נראה לך מוכר הוא שואל אותך בקול מוכר מאוד:"האם אתה הוא טרי מהעיירה טוונליף?",נראה לך שהוא יודע כבר את התשובה,אתה שם לב שעל ידו השמאלית יש קעקוע של ריקואזה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]~WarWolf~
אתה נכנס למרכז הפוקימונים,אתה רואה נער בגילך בערך,לבוש ירוק-צהוב,עיניים גדולות שחורות-אדומות,נראה לך מוכר הוא שואל אותך בקול מוכר מאוד:"האם אתה הוא טרי מהעיירה טוונליף?",נראה לך שהוא יודע כבר את התשובה,אתה שם לב שעל ידו השמאלית יש קעקוע של ריקואזה.[/QUOTE]
"רגע אחד-קעקוע של ריקואזה,צבעים ירוק וצהוב, עיניים אדומות-אתה ריקואזה!" אומר לנער ואביא לאחות ג'וי את פיקאצ'ו כדי שתרפא אותו.
-
[quote=טום רידל;1037264]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]הצל מחייך ואומר:"בזמנו,ריאולו ניצח כמה אגדיים טובים אז,ריאולו תשתמש במתקפת יום הדין,כמו שארסיאוס יודע לעשות!" אתה רואה את הים נרגע בצורה די מפחידה,הרוחות נפסקות,אתה רואה שסניבי לא זז,אתה רואה שסניבי נופל ומובס,אתה רואה שהרוח ממשיכה לנשוב והים ממשיך לגעוש בצורה די מוזרה,אתה מבין שריאולו הזה בלתי מנוצח.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
"סניבי היית מעולה! חזור ! " ואחזיר את סניבי .
אומר לילד המיסתורי "ואוו ! הריולו הזה גדול ! רוצה להיצטרף אליי למסע ? ראית שסניבי שלי חזק ! ! ומאיפה הסרט ? " אשאל בחשד .
-
[quote=טום רידל;1037338]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שצ'ימצ'אר וטדיאורסה לא מקשיבים לך ויוצאים למתקפה חזקה נגד פיקאצ'ו שמתחמק וחושף את מתקפת קרן העל של צ'יקוריטה.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר לפוקימונים שלי"לא היתם צריכים לא לקשיב לי.היתם צריכים להקשיב לי ועכשיו צ'יקוריטה תוקף בקרן על.טוב צ'ימצ'ארנסה לתקוף בגחת את הקרן העל ותנסה לעדוף את הקרן במתקפת השריטות שלך.טאידרוסה נסה גם אתה להדוף תקרן עם ציפורן מתכת שלך
-
[quote=טום רידל;1037256][COLOR=#333300][FONT=Arial]
[COLOR=#ff99cc][FONT=Arial][SIZE=2]הילד ממלמל בשקט:"את משקרת,זה לא מעניין אותך,ביום הדין,ארסיאוס ייקח את האנשים שלא האמינו לו ושלחיו,כמובך,ואנשים שמאמנים בכוחו הרב,כמוני,יקבלו סגולה בעולם הבא".[/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/quote]
"לא אמרתי שאני לא מאמינה בו, העובדות האלו פשוט לא מעניינות אותי." אני מסבירה ונאנחת, "יש לך עוד משהו לומר לי לפני שאני הולכת?" אני שואלת, מצפה לתשובתו.
-
[QUOTE=טום רידל;1037349][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]~[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]HannibaL ThE Cannibals[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]~[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]וולקנר מרכין ראש ואומר לך:"מצטער אבל יש עליי רק פוקימוני חשמל,את הפוקימונים האחרים שלי,אמפיבום,אוקטלרי ועוד כמה השארתי לאחי,מנהיג המכון החדש,הוא שומר עליהם מכול משמר".[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]~[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי...אולי מחר תעזור לי למצוא פוקימונים לתפיסה?הפוימונים שראיתי רק הם גאסטלים זוהרים שלא הצלחתי לתפוס וראלטס זוהר אגדי שהתחמק ממני..."אומר לוולקנר.
-
[QUOTE=טום רידל;1037032][
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]הילד שמשתמש בסטרלי הולך לעמדת הצפייה,יריבך זורק את הפוכדור לאוויר ואתה רואה טדיאורסה זוהר מול הצ'רמנדר שלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
"זוהר אהה?"
"יפה"
"צ'ארמנדר תשמש בצעקה ושריטה!"
"שמור מרחק של 5 סנטימ' קפוץ עליו ושוב שריטה!"
"תתנפל עליו ושרוט אותו שוב ושוב!"
-
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]וולקנר לא עונה לך,הוא מלמל משהו לעצמו לא ברור מה,הוא מסתכל אליך במבט מוזר ואומר לך:"מצטער אך אין לי זמן לדבר איתך,אני חייב ללכת,מצטער" אתה רואה את וולקנר פשוט בורח משם,אתה שם לב שהפוכדורים שלו איתו.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]*ליאור לא ידעתי שמינו אותך בתור מייצר פוקימונים חדשים "צ'ימצ'ארסה" נו באמת![/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שמתקפת קרן העל פוגעת בצ'ימצ'אר אך לא בטדיאורסה שכבר ספג הרבה מתקפות,אתה רואה שצ'יקוריטה נשאר דומם במקומו,אתה רואה את פיקאצ'ו יוצר מחסום ברקים כדי להגן על צ'יקוריטה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]Bhrui10[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]*אתה מנסה להיות מדויק אהה?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהטדיאורסה הזוהר משתמש במתקפת ציפורן פלדה שפוגעת בצ'רמנדר שלך,אתה רואה סימן בוהק על ידו השמאלית,אתה מבין שהקרב מול טדיאורסה הולך להיות מסוכן.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=fuchsia][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]הצל המסתורי פותח את עיניו,אתה לא רואה שום דבר חוץ מלובן חזק,הוא מתקרב אליך,אתה מבין שהנער הזה הוא לא נער אלא באמת צל של משהו,הנער פותח את פיו ואתה רואה עוד ריק לבן הוא אומר לך:"להצטרף אליך,אין שום סיכוי" אתה רואה פלאש,הצל,ריאולו והסרט נעלמים כלא היו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff99cc][FONT=Arial][SIZE=2]הנער מפסיק לחייך ואומר לך:"יש לי רק עוד שאלה אחת אחרונה,מה המכון שאליו את מתכננת להגיע,אם כי מכונים של קנלייב ואורבורג הם קרובים לפה,אך אם את מחפשת אתגר לכי לך לכיוון סאנישור או פסטוריה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]הנער תופס בידך ואומר לך:"אמרתי לך שאסור לך לבקש עזרה,אם אתה רוצה לרפות את פיקאצ'ו תשתמש רק בדברים העומדים לרשותך,בשביל זה אני פה בשביל להסיט אותך מלבקש עזרה" אתה מבין שהנער הוא באמת ריקואזה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
כינוי:איתי.
שם במשחק:איתי.
תיאור:[IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr190.png[/IMG]
פוקימון התחלתי:[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/280.png[/IMG].
פוקימונים:לא לגעת.
תגים:לא לגעת.
ציוד:חמישה פוכדורים,שיקוי,מפה,ברים,נוגדנים[של רעל,שינה וכו'] וחכה.
כסף:3000$
בקשות:אם אתם רוצים משהו.
-
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]איתי[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]רשום תגיב להתחלה שבעמוד השני.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]~WarWolf~
הנער תופס בידך ואומר לך:"אמרתי לך שאסור לך לבקש עזרה,אם אתה רוצה לרפות את פיקאצ'ו תשתמש רק בדברים העומדים לרשותך,בשביל זה אני פה בשביל להסיט אותך מלבקש עזרה" אתה מבין שהנער הוא באמת ריקואזה.[/QUOTE]
"אוקיי," לריקואזה ואגיד לאחות ג'וי שאין צורך מלרפות את פיקאצ'ו.
לאחר מכן אלך החוצה ממרכז הפוקימונים ואחכה למשימה שלי.
-
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה בהמשך הדרך,בכיוון הים,שני איים קטנים למראה,נמצאים תחת מה שנראה כסערת אימים בים,אתה שומע את ריקואזה אומר לך:"המשימה שלך נמצאת שם",הוא מצביע על האיים הוא אומר לך את המשפט הזה כאילו כול אחד יכול לעשות את המשימה הזו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]