-
[QUOTE=Meganium;1063591][COLOR="DarkRed"][U][B]וואלאס-[/B][/U]
אתה מסתכל על העץ כדי לבדוק עם פידוב עדיין שם.
פידוב עדיין יושב על העץ ומנקה את נוצותיו.
אתה מורה על אושוואוט לתקוף באקדח מים והוא מהנהן בהתלהבות "אושוו!" הוא אומר בהתלהבות ויורה אקדח מים מהיר שפוגע בחוזקה בפידוב המופתע.
פידוב פורש את כנפיוומבחין באושוואוט ששיגר עליו את אקדח המים.
בתגובה פידוב פורש את כנפיו ויוצר זרמי אוויר חזקים (air cutter) שמעיפים את אושוואוט עליך
אושוואוט המעוצבן מתייצב על רגליו ויורה אקדחי מים שפידוב מצליח להתחמק מכולם.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
'הו לא, פידוב זריז וחזק...' אני אומר, ולאחר מכן מחייך חיוך קטן- מצאתי את הפוקימון הראשון שארצה ללכוד!
"אושאווט, תשתמש במיקוד אנרגיה ותמקד אותה באזור הפה... לאחר מכן תשתמש באקדח מים הכי חזק שאתה יכול ותפגע בפידוב ישירות!"
'זה אמור לעבוד...' אני אהרהר בתקווה.
-
[quote=Meganium;1063621]
[COLOR=darkorange][B][U]קודאק-[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange]'מעניין למה הוא מסתכל עליהם ככה..' אתה חושב.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]אתה פונה אל בידוף ואומר לו "לך תתיידד עם שתי הציפורים האלו..אם הם ינסו לברוח תשתמש בבלימה.." הוא מהנהן בהסכמה.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]אתה מוציא את הפוקידע ומכוון אותה על הפוקימונים.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]"סטארלי-פוקימון הזרזיר,בדרך כלל סטארלי מסתובבים בקבוצות גדולות,הם רודפים אחר פוקימוני חרק מהאוויר,שירתם היא מעצבנת ורעשנית".[/COLOR]
[COLOR=darkorange]"שינקס-פוקימון אריה החשמל, בזמן ששינקס מרגיש בסכנה,פרוותו מסנוורת את עיני התוקף ובזמן שהתוקף מסונוור הוא בורח".[/COLOR]
[COLOR=darkorange]אתה מוציא את להב החוצה ומורה לו להשתמש בחפירה על שינקס.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]בינתיים בידוף מגיע אל זוג הסטארלים ומנסה להתיידד איתם,וזה מצליח!.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]צ'ימצ'אר מתחפר באדמה.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]שינקס מסתכל על שני הסטארלים שנמצאים בחברת בידוף ולפתע אוזניו זזות,הוא נעמד וקופץ הצידה,צ'ימצ'אר יוצא מהאדמה ומסתכל על שינקס.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]"שינקס.." שינקס נוהם בשקט ואתה מבחין שמגופו מתחילים לצאת זרמים חשמליים.. [/COLOR][/quote]
"להב חפירה שוב ! והפעם תנסה להתחמק מהזרמים החשמליים ! " אומר בהתלהבות משינקס.
ובינתיים אסתכל על הסטאלי עם בידוף לראות אך הם מסתדרים.
אחר כך אומר ללהב "תשתמש בחפירה עד שתצליח ! ואז צעקה ! "
-
[COLOR="Black"][U][B]האריסון-[/B][/U]
אם לא שמת לב,רשמתי לפני כמה עדכונים שאם אתם רוצים שאומר את שמו של הפוקימון אתם תצטרכו להשתמש בפוקידע שלכם.
"תודה רבה, אני מקווה שלא תצטערי על זה!" אתה עונה לה.
"יהיה בסדר סינדקוויל, אוקיי סינדקוויל השתמש בגחלת וכוון לפניו של פרליגייטר! נסה להסיח את דעתו ואז תקוף בבלימה היישר לבטנו!" אתה אומר לסינדקוויל בחיוך וקריצה בחזרה לונסה ומאוד מקווה שזה יצליח.
סינדקוויל חושש אך יוצא למתקפה.
הוא משגר גחלת מפיו לכיוונו של פוקימון התנין הגדול שמחייך.
"חסום את הגחלת בעזרת ידייך!" אומרת ונסה והפוקימון שלה מרים את ידיו הגדולות והגחלת פוגעת בהם.
בסוף,אתה מבחין שלפוקימון של ונסה לא נגרם שום נזק.
"פוקימון מים אתה יודע.. ועוד אחד שעבר אין ספור קרבות,אני לא חושבת שגחלת של פוקימון בלי כל כך הרבה ניסיון בקרבות יעשה משהו.." מסבירה ונסה.
סינדקוויל מתמלא בטיפה זעם על מה שונסה אמרה ויוצא לריצה לעבר הפוקימון.
הוא מנסה להסיח את דעתו בכך שהוא רץ בזיגזגים וכל פעם משנה כיוון.
סינדקוויל מתקרב ומתנגש בפוקימון אך כמו חומת בטון הפוקימון לא זז מילימטר וסינדקוויל נחבט בעצמו.
"טוב קדימה פרליגייטר,תשתמש במשאבת הידרו!" קוראת ונסה.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"]ג[U][B]'ון-[/B][/U]
אתה יכול לעשות קרב כפול אם אתה רוצה.
"קח שיקוי ואז תלחם." אתה אומר לזיגזגון ומוציא מתיקך תרופה,מרסס בה את זיגזגון והוא נראה בריא ומוכן לקרב!.
"זיגזגון תשתמש במתקפת חול על סידוט ואז תתקיף אותו בדחיפה בכול הכוח!" אתה מורה עליו.
זיגזגון רץ לסידוט הימני ומפזר עליו חול מהקרקע,הוא לא רואה וזיגזגון דוחף אותו בעוצמה רבה.
סידוט לא יכול לראות אך הסידוט השני משתמש בכוח טבע,אתה מביט בסידוט ורואה שהוא משגר עלים מהירים שפוגעים בזיגזגון,הסידוט שזיגזגון תקף עדיין לא מצליח לראות.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Green"][U][B]נוקו-[/B][/U]
"אוקי בוא נלך למרכז הפוקימונים ואז להתאמן!" את אומרת ורצה עם טריקו למרכז הפוקימונים.
את נכנסת למרכז ורואה [url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=56955964.jpg][img]http://www.up2me.co.il/images/56955964.jpg[/img][/url] עומדת מאחורי הדלפק.
בנוסף את מצליחה להבחין ב- [url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=37936274.png][img]http://www.up2me.co.il/images/37936274.png[/img][/url] רושמת על מן סוג של פנקס.
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"][U][B]קודאק-[/B][/U]
"להב חפירה שוב ! והפעם תנסה להתחמק מהזרמים החשמליים ! " אתה מורה במהירות על צ'ימ'צאר.
צ'ימצ'אר מתחפר באדמה,אך שינקס לא משגר את הזרמים החשמליים על צ'ימצ'אר,ראה כאילו הוא טען את עצמו.
אתה מביט בבידוף שממשיך לדבר עם צמד הסטארלים.
שינקס מזיז את אוזניו ומנסה לשמוע,הוא עוצם את עיניו ומתרכז.
הוא קופץ ומצליח להתחמק מהחפירה של צ'ימצ'אר.
אחר כך הוא משגר חשמל מגופו שפוגע בצ'ימצ'אר בחוזקה רבה.
צ'ימצ'אר קם ומשתמש בצעקה,שמצליחה להמם את שינקס..[/COLOR]
[COLOR="DarkRed"][U][B]וואלאס-[/B][/U]
"הו לא, פידוב זריז וחזק..." אתה ממלמל בשקט,'מצאתי את הפוקימון הראשון שארצה ללכוד! אתה חושב בחיוך.
אתה פונה אל אושוואוט ואומר לו "אושאווט, תשתמש במיקוד אנרגיה ותמקד אותה באזור הפה... לאחר מכן תשתמש באקדח מים הכי חזק שאתה יכול ותפגע בפידוב ישירות!".
אושוואוט עוצם את עיניו ומתרכז,פידוב ממשיך לעוף באוויר ולא תוקף.
לאחר כמה רגעים אושוואוט פוקח את עיניו ומשגר מפיו אקדח מים מהיר שנע במהירות לעבר פידוב.
'זה אמור לעבוד...' אתה מהרהר בתקווה אך אתה רואה שפידוב הצליח להתחמק מאקדח המים!.
פידוב צולל מהאוויר לעבר אושוואוט ומנסה לתקוף בדחיפה.[/COLOR]
-
[QUOTE=Meganium;1064030][COLOR="RoyalBlue"]ג[U][B]'ון-[/B][/U]
אתה יכול לעשות קרב כפול אם אתה רוצה.
"קח שיקוי ואז תלחם." אתה אומר לזיגזגון ומוציא מתיקך תרופה,מרסס בה את זיגזגון והוא נראה בריא ומוכן לקרב!.
"זיגזגון תשתמש במתקפת חול על סידוט ואז תתקיף אותו בדחיפה בכול הכוח!" אתה מורה עליו.
זיגזגון רץ לסידוט הימני ומפזר עליו חול מהקרקע,הוא לא רואה וזיגזגון דוחף אותו בעוצמה רבה.
סידוט לא יכול לראות אך הסידוט השני משתמש בכוח טבע,אתה מביט בסידוט ורואה שהוא משגר עלים מהירים שפוגעים בזיגזגון,הסידוט שזיגזגון תקף עדיין לא מצליח לראות.
מה תעשה?[/COLOR]
"אוקי בוא נלך למרכז הפוקימונים ואז להתאמן!" את אומרת ורצה עם טריקו למרכז הפוקימונים.
את נכנסת למרכז ורואה [url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=56955964.jpg][img]http://www.up2me.co.il/images/56955964.jpg[/img][/url] עומדת מאחורי הדלפק.
בנוסף את מצליחה להבחין ב- [url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=37936274.png][img]http://www.up2me.co.il/images/37936274.png[/img][/url] רושמת על מן סוג של פנקס.
מה תעשי?[/COLOR]
[/QUOTE]
"מדקיפ תעזור לזיגזגון! תשלח אקדח מים לעבר הסידוט שרואה את זיגזגון! ואז תתקוף בדחיפה!" אגיד למדקיפ שלי בנחישות
ואז אפנה לזיגזגון ואגיד לו: "תשתמש בדחיפה על הסידוט שלא רואה, ואז שהוא נפגע תשתמש בחפירה ואז תיצא אליו בכול הכוח! אתה מסוגל כי זה לא קשה!"
-
[quote=Meganium;1064030][COLOR=Black][U][B]האריסון-[/B][/U]
אם לא שמת לב,רשמתי לפני כמה עדכונים שאם אתם רוצים שאומר את שמו של הפוקימון אתם תצטרכו להשתמש בפוקידע שלכם.
"תודה רבה, אני מקווה שלא תצטערי על זה!" אתה עונה לה.
"יהיה בסדר סינדקוויל, אוקיי סינדקוויל השתמש בגחלת וכוון לפניו של פרליגייטר! נסה להסיח את דעתו ואז תקוף בבלימה היישר לבטנו!" אתה אומר לסינדקוויל בחיוך וקריצה בחזרה לונסה ומאוד מקווה שזה יצליח.
סינדקוויל חושש אך יוצא למתקפה.
הוא משגר גחלת מפיו לכיוונו של פוקימון התנין הגדול שמחייך.
"חסום את הגחלת בעזרת ידייך!" אומרת ונסה והפוקימון שלה מרים את ידיו הגדולות והגחלת פוגעת בהם.
בסוף,אתה מבחין שלפוקימון של ונסה לא נגרם שום נזק.
"פוקימון מים אתה יודע.. ועוד אחד שעבר אין ספור קרבות,אני לא חושבת שגחלת של פוקימון בלי כל כך הרבה ניסיון בקרבות יעשה משהו.." מסבירה ונסה.
סינדקוויל מתמלא בטיפה זעם על מה שונסה אמרה ויוצא לריצה לעבר הפוקימון.
הוא מנסה להסיח את דעתו בכך שהוא רץ בזיגזגים וכל פעם משנה כיוון.
סינדקוויל מתקרב ומתנגש בפוקימון אך כמו חומת בטון הפוקימון לא זז מילימטר וסינדקוויל נחבט בעצמו.
"טוב קדימה פרליגייטר,תשתמש במשאבת הידרו!" קוראת ונסה.
מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
ועם אתה לא שמת לב, גם אמרת את השם של הפוקימון וגם הראת תמונה.. יותר מזה??
- - - - - - - - - - - - - -
אביט בסינדקוויל שליף נרגז ומתוח ואנסה להרגיע אותו, אנסה לחשוב על רעיון שיחזיר לו את הבטחון..
'פרליגייטר בעל ראש קטן, עם נצליח להפתיע אותו ולפגוע לו בראש הזנק יורגש!'
אמהר להגיב ואומר "קדימה סינדקוויל נראה להם, מסך עשן והתחמק, קפוץ ושוב בלימה, כוון לראשו!"
-
[QUOTE=Meganium;1064030][COLOR="Black"][U][B]
מה תעשי?
[/COLOR][/QUOTE]
"האחות ג'וי תוכלי לרפא את וורמפל שלי וטריקו בוא גם אתה תחזור!" אני אומרת ומחזירה אותו ומביאה לג'וי את הפוקדורים שלהם ולאחר מכן מסתכלת אל האישה "סליחה? את מעוניינת בקרב שתיים על שתיים?" אני שואלת אותה ולאחר מכן לאחר שג'וי תביא לי את הפוקדורים של וומפל וטריקו אני יאמר "תודה" ויקח אותם ויסתכלת אל האישה בציפיה לתשובה
-
[quote=Meganium;1064030]
[COLOR=darkorange][U][B]קודאק-[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=darkorange]"להב חפירה שוב ! והפעם תנסה להתחמק מהזרמים החשמליים ! " אתה מורה במהירות על צ'ימ'צאר.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]צ'ימצ'אר מתחפר באדמה,אך שינקס לא משגר את הזרמים החשמליים על צ'ימצ'אר,ראה כאילו הוא טען את עצמו.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]אתה מביט בבידוף שממשיך לדבר עם צמד הסטארלים.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]שינקס מזיז את אוזניו ומנסה לשמוע,הוא עוצם את עיניו ומתרכז.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]הוא קופץ ומצליח להתחמק מהחפירה של צ'ימצ'אר.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]אחר כך הוא משגר חשמל מגופו שפוגע בצ'ימצ'אר בחוזקה רבה.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]צ'ימצ'אר קם ומשתמש בצעקה,שמצליחה להמם את שינקס..[/COLOR]
[/quote]
"להב חפירה שוב ! " אומר בפעם השלישית וכנראה האחרונה,ואחשוב 'הצעקה תגרום לשינקס להיבהל והוא לא ידע מאין להב יבוא לו ! '
ואז אורה לבידוף "תנסה לגרום לשינקס להישאר במקומו ! " ואחכה .
-
[QUOTE=Meganium;1064030][COLOR="DarkRed"][U][B]וואלאס-[/B][/U]
"הו לא, פידוב זריז וחזק..." אתה ממלמל בשקט,'מצאתי את הפוקימון הראשון שארצה ללכוד! אתה חושב בחיוך.
אתה פונה אל אושוואוט ואומר לו "אושאווט, תשתמש במיקוד אנרגיה ותמקד אותה באזור הפה... לאחר מכן תשתמש באקדח מים הכי חזק שאתה יכול ותפגע בפידוב ישירות!".
אושוואוט עוצם את עיניו ומתרכז,פידוב ממשיך לעוף באוויר ולא תוקף.
לאחר כמה רגעים אושוואוט פוקח את עיניו ומשגר מפיו אקדח מים מהיר שנע במהירות לעבר פידוב.
'זה אמור לעבוד...' אתה מהרהר בתקווה אך אתה רואה שפידוב הצליח להתחמק מאקדח המים!.
פידוב צולל מהאוויר לעבר אושוואוט ומנסה לתקוף בדחיפה.[/COLOR][/QUOTE]
"אושאווט, תקפוץ כשהוא מתקרב אליך, ותנחת על גבו!" אני אומר, ומוסיף, "אחוז בו חזק ותשתמש באקדח מים כשהוא באוויר!"
-
סליחה שלא הייתי פעיל ביומיים האחרונים...
הראתי תמונה וונסה אמרה את השם שלו כי היא מכירה אותו..אבל עזוב זה סתם שטויות.
אתה מנסה לחשוב על רעיון שיוכל להפיל את הפרליגיטור של ונסה..
'פרליגייטר בעל ראש קטן, עם נצליח להפתיע אותו ולפגוע לו בראש הזנק יורגש!' אתה חושב בעודך מסתכל על גופו של פרליגיטור.
"קדימה סינדקוויל נראה להם, מסך עשן והתחמק, קפוץ ושוב בלימה, כוון לראשו!" אתה קורא לסינדקוויל והוא מפזר מפיו עשן סמיך מאוד,בינתיים פרליגיטור משגר את משאבת ההידרו,היא נעה במהירות מטורפת לעבר ענן העשן וחוצה אותו.
אתה מנסה להסתכל ולראות אם סינדקוויל נפגע אבל לפתע אתה שומע "פרלי!" פרליגיטור קורא.
סינדקוולי הצליח לפגוע! ,"מהלך ממש יפה.. במיוחד לפוקימון מתחיל.. עכשיו פרליגיטור,ניב קרח!" קוראת ונסה.[/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"][U][B]ג'ון-[/B][/U]
"מדקיפ תעזור לזיגזגון! תשלח אקדח מים לעבר הסידוט שרואה את זיגזגון! ואז תתקוף בדחיפה!" אתה מורה במהירות על מדקיפ.
הוא שולח מטר של אקדח מים מהיר לכיוון סידוט שהתקיף את זיגזגון ופוגע בו פגיעה ישירה! אך לא נגרם נזק רב מכיוון שסידוט הוא פוקימון מים.
אתה מסתכל על זיגזגון שמחכה להוראות ממך, "תשתמש בדחיפה על הסידוט שלא רואה, ואז שהוא נפגע תשתמש בחפירה ואז תיצא אליו בכול הכוח! אתה מסוגל כי זה לא קשה!" זיגזגון המהיר מנתר לכיוון סידוט ודוחף אותו בעוצמה,סידוט שרואה קופץ על העץ ומביא לסידוט שלא רואה עלים ובהם סידוט מנגב את עיניו...
סידוט שלפני כמה רגעים היה מכוסה בחול מסתכל בזעם על זיגזגון שמתחפר לו באדמה.. לאחר כמה רגעים הוא מגיח מהאדמה אך סידוט מתחמק,סידוט דוחף את זיגזגון..[/COLOR]
את מתהלכת לכיוון הדוכן ומחייכת לכיוון האחות, "האחות ג'וי תוכלי לרפא את וורמפל שלי וטריקו?" את שואלת ומחזירה את טריקו לפוכדור.
"בשמחה רבה" עונה לך האחות ג'וי ברוך ולוקחת את שני הפוכדורים שלך.
בינתיים את פונה לאישה הבלונדינית שיושבת על כיסא בחדר ההמתנה "סליחה?",היא עוצרת מלרשום ומרימה את ראשה לעבריך "כל מתוקה?", "את מעוניינת בקרב שתיים על שתיים?" את שואלת אותה בחיוך והיא מחייכת.
"הייתי שמחה.. אבל אני לא יכולה.. אני מחכה למישהו שאמור לבוא בכל רגע.."עונה לך,בינתיים האחות ג'וי קוראת לך ומחזירה לך את הפוכדורים של טריקו וורמפל בריאים ושלמים.
מה תעשי?[/COLOR]
"להב חפירה שוב ! " אתה מורה על צ'ימצ'אר והוא מתחפר במהירות.
שינקס חוזר לעצמו והולך לפתח הבור האחרון של צ'ימצ'אר ומשגר לשם גל חשמל..
אתה רואה את מה ששינקס עשה ומסתכל על בידוף "תנסה לגרום לשינקס להישאר במקומו ! " אתה אומר לו ובידוף עוזב את צמד הסטארלים וצועד לכיוון שינקס.
הוא מנסה להסיח את דעתו ומנסה לדבר איתו,אך שינקס מתעצבן וטוען חשמל בגופו ומתכונן לשגר אותו על בידוף.
לפתע צ'ימצ'אר מגיח מהאדמה ופוגע פגיעה ישירה בשינקס שנופל על הרצפה אך קם במהירות.
צ'ימ'צאר שכנראה נפגע מהחשמל עומד תשוש אך נחוש להמשיך..[/COLOR]
"אושאווט, תקפוץ כשהוא מתקרב אליך, ותנחת על גבו!" אתה מצווה על אושוואוט והוא מחכה לפידוב.
בינתיים,פידוב צולל לכיוון אושוואוט עם מתקפת דחיפה,כשהוא במרחק מטרים ספורים אושוואוט קופץ לגובה,פידוב שנראה שהיה מוכן למקרה מתחיל לעוף לכיוונו של אושוואוט.
פידוב מתקרב לאושוואוט ופוגע בו בדחיפה,אך הוא מחזיק בכנפו ומצליח לטפס על גבו.
בלי לחכות אושוואוט יורה אקדח מים עוצמתי מטווח 0 על גבו של פידוב שמתרסק ביחד עם אושוואוט על הקרקע.
אושוואוט עומד,קצת עייף ופידוב נעמד גם,הם מתבוננים זה בזה כמה רגעים ובסוף פידוב נכנע ונופל.. פידוב התעלף![/COLOR]
-
[QUOTE=Meganium;1065087]]
את מתהלכת לכיוון הדוכן ומחייכת לכיוון האחות, "האחות ג'וי תוכלי לרפא את וורמפל שלי וטריקו?" את שואלת ומחזירה את טריקו לפוכדור.
"בשמחה רבה" עונה לך האחות ג'וי ברוך ולוקחת את שני הפוכדורים שלך.
בינתיים את פונה לאישה הבלונדינית שיושבת על כיסא בחדר ההמתנה "סליחה?",היא עוצרת מלרשום ומרימה את ראשה לעבריך "כל מתוקה?", "את מעוניינת בקרב שתיים על שתיים?" את שואלת אותה בחיוך והיא מחייכת.
"הייתי שמחה.. אבל אני לא יכולה.. אני מחכה למישהו שאמור לבוא בכל רגע.."עונה לך,בינתיים האחות ג'וי קוראת לך ומחזירה לך את הפוכדורים של טריקו וורמפל בריאים ושלמים.
מה תעשי?
[/COLOR][/QUOTE]
"אה אוקי.." אני אומרת בעצב ומנסה לא להידחף לעיניינים פרטים, לאחר מכן אני לוקחת את הפוקדורים של וומרפל וטריקו ומחפשת באזור מישהו שרוצה קרב שתיים על שתיים
-
[QUOTE=Meganium;1065087][COLOR="RoyalBlue"][U][B]ג'ון-[/B][/U]
"מדקיפ תעזור לזיגזגון! תשלח אקדח מים לעבר הסידוט שרואה את זיגזגון! ואז תתקוף בדחיפה!" אתה מורה במהירות על מדקיפ.
הוא שולח מטר של אקדח מים מהיר לכיוון סידוט שהתקיף את זיגזגון ופוגע בו פגיעה ישירה! אך לא נגרם נזק רב מכיוון שסידוט הוא פוקימון מים.
אתה מסתכל על זיגזגון שמחכה להוראות ממך, "תשתמש בדחיפה על הסידוט שלא רואה, ואז שהוא נפגע תשתמש בחפירה ואז תיצא אליו בכול הכוח! אתה מסוגל כי זה לא קשה!" זיגזגון המהיר מנתר לכיוון סידוט ודוחף אותו בעוצמה,סידוט שרואה קופץ על העץ ומביא לסידוט שלא רואה עלים ובהם סידוט מנגב את עיניו...
סידוט שלפני כמה רגעים היה מכוסה בחול מסתכל בזעם על זיגזגון שמתחפר לו באדמה.. לאחר כמה רגעים הוא מגיח מהאדמה אך סידוט מתחמק,סידוט דוחף את זיגזגון..[/COLOR]
[/QUOTE]
סידוט סוג עשב וכתבת מים.
-------------------------------------
"זיגזגון תשתמש בהצלפת זנב כדי להוריד לו את הביטחון ואז תסיים את הקרב בדחיפה! גם אתה אומר מדקיפ!" אגיד לזיגזגון ולמדקיפ בניחישות.
-
[quote=Meganium;1065087]סליחה שלא הייתי פעיל ביומיים האחרונים...
[COLOR=Black][U][B]האריסון-[/B][/U]
הראתי תמונה וונסה אמרה את השם שלו כי היא מכירה אותו..אבל עזוב זה סתם שטויות.
------------------------
אתה מנסה לחשוב על רעיון שיוכל להפיל את הפרליגיטור של ונסה..
'פרליגייטר בעל ראש קטן, עם נצליח להפתיע אותו ולפגוע לו בראש הזנק יורגש!' אתה חושב בעודך מסתכל על גופו של פרליגיטור.
"קדימה סינדקוויל נראה להם, מסך עשן והתחמק, קפוץ ושוב בלימה, כוון לראשו!" אתה קורא לסינדקוויל והוא מפזר מפיו עשן סמיך מאוד,בינתיים פרליגיטור משגר את משאבת ההידרו,היא נעה במהירות מטורפת לעבר ענן העשן וחוצה אותו.
אתה מנסה להסתכל ולראות אם סינדקוויל נפגע אבל לפתע אתה שומע "פרלי!" פרליגיטור קורא.
סינדקוולי הצליח לפגוע! ,"מהלך ממש יפה.. במיוחד לפוקימון מתחיל.. עכשיו פרליגיטור,ניב קרח!" קוראת ונסה.[/COLOR]
[/quote]
[spoiler]אוקיי אחי, אז פעם הבאה אל תשם תמונה רק תתאר, שנשתמש בפוקדע שם תמונה.
ותגיד מה לגביי עניין הגיל חשבת על זה? אולי תתן אפשרות בחירה בין גילאי 13-15? (רק הצעה)[/spoiler]- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
"תודה רבה לך, יש לי עוד כמה בשרוול!" אומר לה בחיוך בטוח ואקרוץ לה.
לאחר מכן אסתכל על פרליגייטר ואומר לסינדקוויל "אוקיי זה היה מעולה, עכשיו חכה שניה אחת בדיוק וזנק אחורה כשנשה לנשוך אותך, ואז כוון לפה שלו ושגר גחלת חזקה!"
ואז אעודד ואדרבן את סינדקוויל בחיוך רחב "קדימה אני סומך עליך, בוא נראה להם!"
-
[QUOTE=Meganium;1065087][COLOR="DarkRed"][U][B]וואלאס-[/B][/U]
"אושאווט, תקפוץ כשהוא מתקרב אליך, ותנחת על גבו!" אתה מצווה על אושוואוט והוא מחכה לפידוב.
בינתיים,פידוב צולל לכיוון אושוואוט עם מתקפת דחיפה,כשהוא במרחק מטרים ספורים אושוואוט קופץ לגובה,פידוב שנראה שהיה מוכן למקרה מתחיל לעוף לכיוונו של אושוואוט.
פידוב מתקרב לאושוואוט ופוגע בו בדחיפה,אך הוא מחזיק בכנפו ומצליח לטפס על גבו.
בלי לחכות אושוואוט יורה אקדח מים עוצמתי מטווח 0 על גבו של פידוב שמתרסק ביחד עם אושוואוט על הקרקע.
אושוואוט עומד,קצת עייף ופידוב נעמד גם,הם מתבוננים זה בזה כמה רגעים ובסוף פידוב נכנע ונופל.. פידוב התעלף![/COLOR][/QUOTE]
"יש! אתה גדול, אושאווט!" אני אומר לפוקימון שלי בהתרגשות רבה. "עכשיו, נלכוד את הפידוב הזה..." אני אומר בזמן שאני מחטט בתיקי ומוציא ממנו פוכדור ריק. אזרוק אותו על פידוב המעולף, ואחכה בציפייה.
-
טוב.. נראה לי שאני אאשר את זה
"תודה רבה לך, יש לי עוד כמה בשרוול!" אתה מתחכם איתה וקורץ לה.
אתה מביט על פרליגיטור ופונה לסינדקוויל "אוקיי זה היה מעולה, עכשיו חכה שניה אחת בדיוק וזנק אחורה כשנשה לנשוך אותך, ואז כוון לפה שלו ושגר גחלת חזקה!", אתה מעודד אותו וסינדקוויל מסובב את ראשו אליך ומהנהן.
פרליגיטור רץ במהירות רבה לכיוונו של סינדקוויל שמתחיל לחשוש מהמהירות שלו אבל נעמד יציב.
פרליגיטור פותח את פיו ומתכונן לנשוך את סינדקוויל שיורה גחלת לפיו של פרליגיטור אך הגחלת רק ממיסה קצת את הקרח! פרליגיטור נושך את סינדקוויל,אך זה נראה שהוא מאוד עדין איתו, "כל הכבוד!" קוראת ונסה, "עכשיו הצפלת זנב בעדינות!" מורה על פרליגיטור והוא משליך בקלות את סינדקוויל הקטן ומצליף בו בזנבו.
סינדקוויל נוחת על הקרקע ולא יכול להילחם.[/COLOR]
בטעות
"זיגזגון תשתמש בהצלפת זנב כדי להוריד לו את הביטחון ואז תסיים את הקרב בדחיפה! גם אתה מדקיפ!" אתה מצווה על שני הפוקימונים שלך בביטחון.
זיגזגון רץ במהירות ומצליח להצליף את זנבו בחוזקה בסידוט ואחר כך דוחף את סידוט ומפיל אותו לקרקע ומעלף אותו.
מדקיפ צובר תאוצה ורץ לכיוונו של סידוט ומתנגש בו בחוזקה ומצליח לעלף אותו גם.
ניצחת!, מה תעשה?[/COLOR]
"אה אוקי.." את עונה לה ולא מעונינית להיכנס לפרטי פרטים ולוקחת את הפוכדורים של הפוקימונים שלך ויוצאת מהמעבדה.
את מחפשת מאמן שיסכים להילחם איתך אך את לא מוצאת!
כעבור 10 דקות את רואה איש מוזר [url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=2994416.png][img]http://www.up2me.co.il/images/2994416.png[/img][/url]
"אני אסכים להילחם איתך..אבל כפרס תתני לי את הפוקימונים שלך!!"הוא אומר ומסתכל עלייך.
מה תעשי?[/COLOR]
"יש! אתה גדול, אושאווט!" אתה אומר לפוקימון שלך בהתרגשות!.
"עכשיו, נלכוד את הפידוב הזה..." אתה אומר ומחפש פוכדור בתיק.
לאחר שאתה מוציא אחד מהתיק, אתה משליך אותו על פידוב המעולף שנכנס לפוכדור.
מתנדנד פעם ראשונה..
שנייה..
שלישית..
נעצר!
תפסת פידוב!
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=Meganium;1065611]
בטעות
"זיגזגון תשתמש בהצלפת זנב כדי להוריד לו את הביטחון ואז תסיים את הקרב בדחיפה! גם אתה מדקיפ!" אתה מצווה על שני הפוקימונים שלך בביטחון.
זיגזגון רץ במהירות ומצליח להצליף את זנבו בחוזקה בסידוט ואחר כך דוחף את סידוט ומפיל אותו לקרקע ומעלף אותו.
מדקיפ צובר תאוצה ורץ לכיוונו של סידוט ומתנגש בו בחוזקה ומצליח לעלף אותו גם.
ניצחת!, מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
'כדי לי לתפוס אותו, הוא יעזור לי במכון האבן הקרוב...' אחשוב לעצמי בשמחה ואז אזרוק פוקדור על אחד הסידוטים תוך כדי שאני אומר: "פוקדור צא!"
-
מה אם לשבח את הפוקימונים שלך על הניצחון?
'כדי לי לתפוס אותו, הוא יעזור לי במכון האבן הקרוב...' אתה חושב ומחליט שאתה לוכד את סידוט!.
אתה שולף מהתיק שלך פוכדור ומשליך אותו לכיוונו של סידוט, "פוכדור צא!" אתה קורא והסידוט הימני נכנס לפוכדור.
נידנוד ראשון..
נידנוד שני..
נידנוד שלישי..
נעצר!
תפסת סידוט!
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=Meganium;1065627][COLOR="RoyalBlue"][U][B]ג'ון-[/B][/U]
מה אם לשבח את הפוקימונים שלך על הניצחון?
'כדי לי לתפוס אותו, הוא יעזור לי במכון האבן הקרוב...' אתה חושב ומחליט שאתה לוכד את סידוט!.
אתה שולף מהתיק שלך פוכדור ומשליך אותו לכיוונו של סידוט, "פוכדור צא!" אתה קורא והסידוט הימני נכנס לפוכדור.
נידנוד ראשון..
נידנוד שני..
נידנוד שלישי..
נעצר!
תפסת סידוט!
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
רגע...
----------------
"יפה מאוד מדקיפ וזיגזגון! תפסנו עוד שותף למסע! אני ממש גאה בכם!" אגיד לפוקימונים שלי תוך כדי שאני מלטף אותם, מחזיר אותם לפוקדורים שלהם
תופס את הפוקדור של סידוט בשמחה תוך כדי שאני חושב: 'אני נהיה כבר מאמן על...' ואז אמשיך בדרכי למסע הלא נודע...
-
[quote=Meganium;1065611][COLOR=Black][U][B]האריסון-[/B][/U]
טוב.. נראה לי שאני אאשר את זה
"תודה רבה לך, יש לי עוד כמה בשרוול!" אתה מתחכם איתה וקורץ לה.
אתה מביט על פרליגיטור ופונה לסינדקוויל "אוקיי זה היה מעולה, עכשיו חכה שניה אחת בדיוק וזנק אחורה כשנשה לנשוך אותך, ואז כוון לפה שלו ושגר גחלת חזקה!", אתה מעודד אותו וסינדקוויל מסובב את ראשו אליך ומהנהן.
פרליגיטור רץ במהירות רבה לכיוונו של סינדקוויל שמתחיל לחשוש מהמהירות שלו אבל נעמד יציב.
פרליגיטור פותח את פיו ומתכונן לנשוך את סינדקוויל שיורה גחלת לפיו של פרליגיטור אך הגחלת רק ממיסה קצת את הקרח! פרליגיטור נושך את סינדקוויל,אך זה נראה שהוא מאוד עדין איתו, "כל הכבוד!" קוראת ונסה, "עכשיו הצפלת זנב בעדינות!" מורה על פרליגיטור והוא משליך בקלות את סינדקוויל הקטן ומצליף בו בזנבו.
סינדקוויל נוחת על הקרקע ולא יכול להילחם.[/COLOR]
[COLOR=DarkRed][/COLOR][/quote]
מה? אש חזק על קרח.. בעסה!
~~~~~
"סינדקוויל" אקרא בקול דאוג וארוץ לבדוק מה שלומו, ארים אותו מן החול ואומר בחיוך "עשית מה שיכולת ויותר מזה, מגיע לך לנוח"
לאחר מכן אקום ללחוץ את ידה של וונסה ואומר "זה היה קרב טוב, היה יתרון כוחות ברור.. יש לי עוד הרבה על מה להתאמן!"
ואוסיף לומר בפנים רציניות ונחושות "אני מקווה שנפגש שוב ונילחם זה נגד זו פעם נוספת, אחריי שאתחזק!"
ואז אברך אותה לשלום ואמשיך להתקדם בים לחפש אחר פוקימונים יחודיים לאיזור...
-
כן אבל תתחשב בזה שפרליגיטור הוא פוקימון מאוד מאומן בעוד שסינדקוויל רק מתחיל..
דואג למצבו של סינדקוויל אתה רץ לבדוק מה שלומו ומרים אותו בידיך.
הוא מסתכל עליך ונראה שהוא עצוב מזה שאיכזב אותך..
"עשית מה שיכולת ויותר מזה, מגיע לך לנוח" אתה מחייך אליו ומעודד אותו והוא מחייך אליך בחזרה.
בעודך מרים את סינדקוויל אתה ניגש לונסה ללחוץ את ידה,"זה היה קרב טוב, היה יתרון כוחות ברור.. יש לי עוד הרבה על מה להתאמן!" אתה אומר לונסה והיא מחייכת אליך.
לאחר מכן אתה אומר לה ברצינות ובנחישות "אני מקווה שנפגש שוב ונילחם זה נגד זו פעם נוספת, אחריי שאתחזק!".
"אתה יודע.." היא מתחילה לדבר איתך, "אל תתאכזב מסינדקוויל.. הוא רק מתחיל ופרליגיטור עבר המון קרבות ואימונים,אבל אני אגיד לך סוד.. מאמנים כמוך אין הרבה וזה חבל.. עברתי הרבה בחיים ואני ראיתי המון מאמנים מכל מיני סוגים וצבעים אבל אתה מיוחד.. הגישה שלך לקרבות וצורת החשיבה שלך הייתה יוצאת מן הכלל!" היא מעודדת אותך בחיוך, "בשביל מאמנים כמוך המסע בג'וטו יהיה חד פעמי.. כמו שהוא היה בשבילי! גם אני לא הייתי מאמנת טובה בהתחלה.. הפסדתי לא מעט פעמים אבל למדתי מכל הפסד ושיפרתי את עצמי! צפיתי בפרליגיטור גודל ולמדתי ממנו המון! מחוז ג'וטו רק מחכה למאמנים כמוך!, אתה תתחזק ותהיה מאמן חזק! ואני אגלה לך עוד סוד..." היא מתחילה למלמל.
"אני בעיר צ'ריגוב משליחות מיוחדת מאוד ואני צריכה לחכות למישהו שהיה אמור להגיע.." היא אומרת לך.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=RoyalBlue][U][B]ג'ון-[/B][/U]
אתה לא שוכח את הפוקימונים שלך,מחייך אליהם ומשבח אתם על הקרב, "יפה מאוד מדקיפ וזיגזגון! תפסנו עוד שותף למסע! אני ממש גאה בכם!" זיגזגון ומדקיפ מחייכים אליך ונראה שהקשר בין שלושתכם מתחזק!
אתה לוקח את הפוכדור של סידוט וממשיך בדרכיך.. אתה רואה שלט שעליו רשום "העיר אולדייל"
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=Meganium;1065699][COLOR="RoyalBlue"][U][B]ג'ון-[/B][/U]
אתה לא שוכח את הפוקימונים שלך,מחייך אליהם ומשבח אתם על הקרב, "יפה מאוד מדקיפ וזיגזגון! תפסנו עוד שותף למסע! אני ממש גאה בכם!" זיגזגון ומדקיפ מחייכים אליך ונראה שהקשר בין שלושתכם מתחזק!
אתה לוקח את הפוכדור של סידוט וממשיך בדרכיך.. אתה רואה שלט שעליו רשום "העיר אולדייל"
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי הגעתי לעיר הזאת, בטח יש פה משהו לעשות!" אמלמל לעצמי בשמחה תוך כדי כניסה לעיר,
אלך למרכז הפוקימונים כדי לרפאות את הפוקימונים שלי ואז אצא מהמרכז הפוקימונים כדי להסתובב בעיר אולדייל ולראות אנשים חדשים ופוקימונים חדשים בסביבה.
-
[quote=Meganium;1065699][COLOR=Black][U][B]האריסון-[/B][/U]
כן אבל תתחשב בזה שפרליגיטור הוא פוקימון מאוד מאומן בעוד שסינדקוויל רק מתחיל..
דואג למצבו של סינדקוויל אתה רץ לבדוק מה שלומו ומרים אותו בידיך.
הוא מסתכל עליך ונראה שהוא עצוב מזה שאיכזב אותך..
"עשית מה שיכולת ויותר מזה, מגיע לך לנוח" אתה מחייך אליו ומעודד אותו והוא מחייך אליך בחזרה.
בעודך מרים את סינדקוויל אתה ניגש לונסה ללחוץ את ידה,"זה היה קרב טוב, היה יתרון כוחות ברור.. יש לי עוד הרבה על מה להתאמן!" אתה אומר לונסה והיא מחייכת אליך.
לאחר מכן אתה אומר לה ברצינות ובנחישות "אני מקווה שנפגש שוב ונילחם זה נגד זו פעם נוספת, אחריי שאתחזק!".
"אתה יודע.." היא מתחילה לדבר איתך, "אל תתאכזב מסינדקוויל.. הוא רק מתחיל ופרליגיטור עבר המון קרבות ואימונים,אבל אני אגיד לך סוד.. מאמנים כמוך אין הרבה וזה חבל.. עברתי הרבה בחיים ואני ראיתי המון מאמנים מכל מיני סוגים וצבעים אבל אתה מיוחד.. הגישה שלך לקרבות וצורת החשיבה שלך הייתה יוצאת מן הכלל!" היא מעודדת אותך בחיוך, "בשביל מאמנים כמוך המסע בג'וטו יהיה חד פעמי.. כמו שהוא היה בשבילי! גם אני לא הייתי מאמנת טובה בהתחלה.. הפסדתי לא מעט פעמים אבל למדתי מכל הפסד ושיפרתי את עצמי! צפיתי בפרליגיטור גודל ולמדתי ממנו המון! מחוז ג'וטו רק מחכה למאמנים כמוך!, אתה תתחזק ותהיה מאמן חזק! ואני אגלה לך עוד סוד..." היא מתחילה למלמל.
"אני בעיר צ'ריגוב משליחות מיוחדת מאוד ואני צריכה לחכות למישהו שהיה אמור להגיע.." היא אומרת לך.
מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
אז אני מעוניין להיות בן 15 עם אפשר.. ויכול ליהיות שהיא קצינה המבחן הסודית שלי? היא נשמעת מגניבה..
~~~~~~
אשמע את דבריה ואגרד בערופי במבוכה ואומר "תודה רבה לך, נחמד לשמוע את זה ממאמנת מנוסה כמוך"
ולגבי הסוד שלה אומר "תהיי צריכה גיבוי? או עזרה? אני יכול להבטיח לך שהעזור!" אקרוץ לה ובמבט אמין ובבטחון אראה לה שאפשר לסמוך עליי!
לאחר מכן אחכה לראות עם תאפשר לי לעזור במשהוא...
-
תחשוב לבד...
"תודה רבה לך, נחמד לשמוע את זה ממאמנת מנוסה כמוך" אתה אומר לה במבוכה.
"תהיי צריכה גיבוי? או עזרה? אני יכול להבטיח לך שהעזור!" אתה אומר לה בנחישות ומנסה להראות לה שאפשר לסמוך עליך!
היא נראית נלהבת מתעוזה לעזור לה והיא עונה לך, "הודעתי לפרופסור שלו שיפגוש אותי בעיר צ'ריגוב..אולי אתה מכיר עוד מאמנים שהתחילו את המסע שלהם היום?" שואלת אותך.[/COLOR]
"אוקיי הגעתי לעיר הזאת,בטח יש מה לעשות!" אתה אומר בשמחה ומרפא את הפוקימונים שלך במרכז הפוקימונים.
אתה מסתובב לך בעיר ורואה צורת חיים של עיירה קטנה,אנשים והפוקימונים שלהם מסתובבים בכל מקום.
אתה רואה שישנה דרך שאפשר להמשיך ממנה מצפון לעיר[/COLOR]
-
[QUOTE=Meganium;1065750][COLOR="RoyalBlue"][U][B]ג'ון-[/B][/U]
"אוקיי הגעתי לעיר הזאת,בטח יש מה לעשות!" אתה אומר בשמחה ומרפא את הפוקימונים שלך במרכז הפוקימונים.
אתה מסתובב לך בעיר ורואה צורת חיים של עיירה קטנה,אנשים והפוקימונים שלהם מסתובבים בכל מקום.
אתה רואה שישנה דרך שאפשר להמשיך ממנה מצפון לעיר[/COLOR][/QUOTE]
'מממ... יכול להיות שיהיה שם משהו מעניין... או פוקימונים להילחם נגדם...
טוב צריך ללכת לשם כדי לגלות אז אני אלך!' אחשוב לעצמי תוך כדי שאני מעלה חיוך על פני
ואז אמשיך בדרכי לצפון העיר תוך כדי שאני אומר לפוקדורים של הפוקימונים שלי: "עוד מעט אני האמן אותכם, אל תדאגו...'"
-
[QUOTE=Meganium;1065611][COLOR="Black"][U][B][COLOR="Green"][U][B]נוקו-[/B][/U]
"אה אוקי.." את עונה לה ולא מעונינית להיכנס לפרטי פרטים ולוקחת את הפוכדורים של הפוקימונים שלך ויוצאת מהמעבדה.
את מחפשת מאמן שיסכים להילחם איתך אך את לא מוצאת!
כעבור 10 דקות את רואה איש מוזר [url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=2994416.png][img]http://www.up2me.co.il/images/2994416.png[/img][/url]
"אני אסכים להילחם איתך..אבל כפרס תתני לי את הפוקימונים שלך!!"הוא אומר ומסתכל עלייך.
מה תעשי?[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"אממ לא חושבת בוא נסגור ככה אנחנו נלחמים בלי תשלום" אני אומרת ומחייכת חיוך ניצחון, ומסתכלת אליו בצורה שפושעים לא ממש אוהבים,
-
[quote=Meganium;1065750][COLOR=Black][U][B]האריסון-[/B][/U]
תחשוב לבד...
"תודה רבה לך, נחמד לשמוע את זה ממאמנת מנוסה כמוך" אתה אומר לה במבוכה.
"תהיי צריכה גיבוי? או עזרה? אני יכול להבטיח לך שהעזור!" אתה אומר לה בנחישות ומנסה להראות לה שאפשר לסמוך עליך!
היא נראית נלהבת מתעוזה לעזור לה והיא עונה לך, "הודעתי לפרופסור שלו שיפגוש אותי בעיר צ'ריגוב..אולי אתה מכיר עוד מאמנים שהתחילו את המסע שלהם היום?" שואלת אותך.[/COLOR]
[COLOR=RoyalBlue][/COLOR][/quote]
"מממ.. לא, אני לא" אומר בפרוץ מעט מובעס ואז מתוך סקרנות אשאל "למה את צריכה מאמנים מתחילים? כמה את צריכה?"
|ליפני שתספיק לדבר אפצה את פי ואומר "העיר צ'יריגוב ממש כאן, נלך לשם, את חכי באיזור המפגש ואני ילך למרכז הפוקימונים! זה מקום מצויין לחפש מאמנים מתחילים!"
ובתעוזה ובטחון אגיד לאסמן לה עם היד לבוא אחריי.
-
[quote=Meganium;1065087]סליחה שלא הייתי פעיל ביומיים האחרונים...
[COLOR=darkorange]"להב חפירה שוב ! " אתה מורה על צ'ימצ'אר והוא מתחפר במהירות.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]שינקס חוזר לעצמו והולך לפתח הבור האחרון של צ'ימצ'אר ומשגר לשם גל חשמל..[/COLOR]
[COLOR=darkorange]אתה רואה את מה ששינקס עשה ומסתכל על בידוף "תנסה לגרום לשינקס להישאר במקומו ! " אתה אומר לו ובידוף עוזב את צמד הסטארלים וצועד לכיוון שינקס.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]הוא מנסה להסיח את דעתו ומנסה לדבר איתו,אך שינקס מתעצבן וטוען חשמל בגופו ומתכונן לשגר אותו על בידוף.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]לפתע צ'ימצ'אר מגיח מהאדמה ופוגע פגיעה ישירה בשינקס שנופל על הרצפה אך קם במהירות.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]צ'ימ'צאר שכנראה נפגע מהחשמל עומד תשוש אך נחוש להמשיך..[/COLOR]
[/quote]
"אוקיי...בידוף,תשתמש במתקפת הניב שלך ולהב תנסה להשתמש על זנבו בגחלת ! אני יודע שתצליחו ! "
אומר ואחכה לתוצאות,בעודי הולך לכיוון הסטארלי ואומר "שלום,אני המאמן של בידוף.."
-
[QUOTE=Meganium;1065611][COLOR="DarkRed"][U][B]וואלאס-[/B][/U]
"יש! אתה גדול, אושאווט!" אתה אומר לפוקימון שלך בהתרגשות!.
"עכשיו, נלכוד את הפידוב הזה..." אתה אומר ומחפש פוכדור בתיק.
לאחר שאתה מוציא אחד מהתיק, אתה משליך אותו על פידוב המעולף שנכנס לפוכדור.
מתנדנד פעם ראשונה..
שנייה..
שלישית..
נעצר!
תפסת פידוב!
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אני מרים את הפוכדור ואת אושאווט, ואמשיך במהירות לעבר העיר הבאה.
-
[COLOR="Black"]טוב... אני רוצה קודם כל להתנצל על זה שלא הגבתי! פשוט הייתי חייב עוד שני שחקנים בשביל להמשיך את המשחק כי במשחק כמו שלי שאין בו כל כך הרבה שחקנים אז חשוב לי שאתם תהיו פחות או יותר באותו המקום.
בכל מקרה כפיצוי אני מכין לכם איוונט שהפרטים עליו ייחשפו בהמשך..[/COLOR]
אתה עונה לה בשלילה שאתה לא מכיר עוד מאמנים שהתחילו את מסעם היום,היא נאנחת ומחזירה את פרליגיטור לפוכדור שלו.
לפתע סקרנות מתמלאת בך ואתה מתחיל לשאול אותה "למה את צריכה מאמנים מתחילים? כמה את צריכה?".
בדיוק שהיא באה לפתח את פיה אתה ממהר לומר "העיר צ'יריגוב ממש כאן, נלך לשם, את חכי באיזור המפגש ואני ילך למרכז הפוקימונים! זה מקום מצויין לחפש מאמנים מתחילים!".
היא מחייכת, "זה באמת רעיון טוב! אני מציע שנלך למרכז הפוקימונים!" אומרת ונסה בהתלהבות ואתם מתחילים ללכת.
תוכך כדי ההליכה היא עונה לך על שאלתך הקודמת, "לא.. אני צריכה רק מאמן אחד".
מה תעשה?[/COLOR]
את מחייכת לאותו בחור מסתורי בחיוך מלא ביטחון ועונה לו "אממ לא חושבת בוא נסגור ככה אנחנו נלחמים בלי תשלום" את עונה לו בהחלטיות.
הוא ממלמל כמה דברים משונים "אנחנו נראה בקשר לזה..." עונה לך ומוציא שני פוכדורים מכיסו.
יוצאים שני פוקימונים חדשים לך,אחד נראה כמעין חרק לבן עם שתי צבתות חומות,והשני נראה במעין ילד עם עלה שיוצא מראשו.
"קדימה.." הוא אומר לך ומחכה..
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"][U][B]דיוויד-[/B][/U]
אתה חושב על האימון שאתה תוכל לאמן את הפוקימונים שלך ואתה ממשיך בדרך הצפונית לעיר אולדייל.
אתה ממשיך ומגיע לחורש שבעצם מכסה את כל האזור ואת אזור העיר,עד שלפתע אתה שומע..
"אהה איזה נוף!" ממרחק של כמה מטרים ממך..
מה תעשה?[/COLOR]
אתה מצווה על בידוף להשתמש במתקפת הניב שלו ועל צ'ימצ'אר בגחלת על זנבו של שינקס.
בנוסף אתה מדרבן אותם ומעלה להם את המוטיבציה "אני יודע שתצליחו ! ".
בידוף שנמצא קרוב יחסית לשינקס מתחיל לנשוך אותו בחוזקה עם שיניו החזקות,שינקס סובל ומחשמל במהירות את גופו של בידוף שמשחרר את שינקס ומתמוטט על הרצפה,אך לא מתעלף!.
צ'ימצ'אר יורה גחלת לכיוון זנבו המפותל של שינקס אך מפספס,שינקס מביט בצ'ימ'צאר בעצבנות וממהר לנשוך אותו.
מה תעשה?[/COLOR]
אתה מרים את הפוכדור של פידוב בגאווה ומניח אותו בתיקך.
אתה לוקח את אושוואוט בידיך ואתם ממשיכים בדרך 1.
לאחר כמה דקות הליכה אתם מגיעים לעיר אקומולה!
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=Meganium;1069002][COLOR="Black"]טוב... אני רוצה קודם כל להתנצל על זה שלא הגבתי! פשוט הייתי חייב עוד שני שחקנים בשביל להמשיך את המשחק כי במשחק כמו שלי שאין בו כל כך הרבה שחקנים אז חשוב לי שאתם תהיו פחות או יותר באותו המקום.
את מחייכת לאותו בחור מסתורי בחיוך מלא ביטחון ועונה לו "אממ לא חושבת בוא נסגור ככה אנחנו נלחמים בלי תשלום" את עונה לו בהחלטיות.
הוא ממלמל כמה דברים משונים "אנחנו נראה בקשר לזה..." עונה לך ומוציא שני פוכדורים מכיסו.
יוצאים שני פוקימונים חדשים לך,אחד נראה כמעין חרק לבן עם שתי צבתות חומות,והשני נראה במעין ילד עם עלה שיוצא מראשו.
"קדימה.." הוא אומר לך ומחכה..
מה תעשי?[/COLOR]
COLOR][/QUOTE]
"אוקי.. "אני אומרת ומוציאה את וורמפל וטריקו "אוקי וורמפל תשתמש בעוקץ רעל וטריקו קליע זרעים ותעשו את זה שניכם על הילד אם אני לא טועה זה נאוזילף אז הוא חלש על חרק! ואחר קח ירי חוט וורמפל וטריקו מתקפה מהירה על החרק הלבן!"אני אומרת ובטוחה בעצמי
-
[quote=Meganium;1069002][COLOR=black]טוב... אני רוצה קודם כל להתנצל על זה שלא הגבתי! פשוט הייתי חייב עוד שני שחקנים בשביל להמשיך את המשחק כי במשחק כמו שלי שאין בו כל כך הרבה שחקנים אז חשוב לי שאתם תהיו פחות או יותר באותו המקום.[/COLOR]
[COLOR=black]בכל מקרה כפיצוי אני מכין לכם איוונט שהפרטים עליו ייחשפו בהמשך..[/COLOR]
[COLOR=darkorange]אתה מצווה על בידוף להשתמש במתקפת הניב שלו ועל צ'ימצ'אר בגחלת על זנבו של שינקס.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]בנוסף אתה מדרבן אותם ומעלה להם את המוטיבציה "אני יודע שתצליחו ! ".[/COLOR]
[COLOR=darkorange]בידוף שנמצא קרוב יחסית לשינקס מתחיל לנשוך אותו בחוזקה עם שיניו החזקות,שינקס סובל ומחשמל במהירות את גופו של בידוף שמשחרר את שינקס ומתמוטט על הרצפה,אך לא מתעלף!.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]צ'ימצ'אר יורה גחלת לכיוון זנבו המפותל של שינקס אך מפספס,שינקס מביט בצ'ימ'צאר בעצבנות וממהר לנשוך אותו.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
*שאלה..יש מצב שאני אפגוש שחקן אחר מהמ"ת? רק אם אפשר..כי זה די חשוב לאימון של שנינו..
"בידוף תשתמש בבלימה על מנת להסיט את שינקס ממסלולו! להב חפירה במהירות! בידוף לאחר מכן תשתמש בנהמה כדיי להרתיע אותו ושלהב יצילח לתקוף!" אומר במהירות.
-
[quote=Meganium;1069002][COLOR=Black]טוב... אני רוצה קודם כל להתנצל על זה שלא הגבתי! פשוט הייתי חייב עוד שני שחקנים בשביל להמשיך את המשחק כי במשחק כמו שלי שאין בו כל כך הרבה שחקנים אז חשוב לי שאתם תהיו פחות או יותר באותו המקום.
אתה עונה לה בשלילה שאתה לא מכיר עוד מאמנים שהתחילו את מסעם היום,היא נאנחת ומחזירה את פרליגיטור לפוכדור שלו.
לפתע סקרנות מתמלאת בך ואתה מתחיל לשאול אותה "למה את צריכה מאמנים מתחילים? כמה את צריכה?".
בדיוק שהיא באה לפתח את פיה אתה ממהר לומר "העיר צ'יריגוב ממש כאן, נלך לשם, את חכי באיזור המפגש ואני ילך למרכז הפוקימונים! זה מקום מצויין לחפש מאמנים מתחילים!".
היא מחייכת, "זה באמת רעיון טוב! אני מציע שנלך למרכז הפוקימונים!" אומרת ונסה בהתלהבות ואתם מתחילים ללכת.
תוך כדי ההליכה היא עונה לך על שאלתך הקודמת, "לא.. אני צריכה רק מאמן אחד".
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=DarkRed][/COLOR][/quote]
"אההה אוקיי.." אומר לה ואחשוב לעצמי בסקרנות 'מממ.. מעניין מה הקטע בדיבור הסותר הזה שלה, לרגע מחפשת כמה שיותר מאמנים ולאחר מכן צריכה אחד בלבד.."
כשנגיע לעיר אוביל ואכנס אל המרכז, ולאחר מכן אחכה לראות מה או מי נמצא שם!
-
"אההה אוקיי.." אתה עונה לה ומתחיל לחשוב על חוסר ההחלטיות שלה.
אתה מסתכל על מרכז הפוקימונים הקטן הנמצא בעיר ורואה [url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=76751995.png][img]http://www.up2me.co.il/images/76751995.png[/img][/url] שעומדת מאחורי דלפק ומטפלת בפוקימונים של מאמנים.
[url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=76751995.png][img]http://www.up2me.co.il/images/76751995.png[/img][/url] שמדברת עם שני מאמנים ולבסוף אתה מבחין ב- [url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=76751995.png][img]http://www.up2me.co.il/images/76751995.png[/img][/url] שנראית די מבואסת ואוחזת נייר רישום בידה.
אתה מביט על ונסה והיא מתחילה לדבר עם מאמנים.
מה תעשה?[/COLOR]
אני לא הבאתי תמונה שלהם בשביל שתשתמשי בפוקידע שלך ותזהי אותם! ולא תקפת במתקפת חרק אז למה רשמת חרק?
"אוקי.." את מאשרת את דבריו ומוציאה את הפוקימונים שלך.
את מדריכה אותם בתוכנית שלך והם יוצאים לדרך.
וורמפל וטריקו יורים את המתקפות שלהם על פוקימון הילד אך הוא מצליח לקפוץ ולהתחמק מהמתקפות.
לאחר מכן הם פונים לפוקימון השני,וורמפל משגר במהירות לכיוונו של הפוקימון חוט דביק שמצליח לפגוע בו,לאחר מכן טריקו מתקיף במקפה מהירה ומצליח להדוף אותו כמה מרים אחורה.
"נינקדה תחתוך את החוט עם שריטה! נוזליף קליע זרעים על וורמפל!" אומר האיש ומחייך חיוך רשע.
מה תעשי?[/COLOR]
אתם תוכלו להיפגש.. אבל בגלל שכל אחד ממכם הוא במחוז אחר אז זה יקרה רק במשימות מיוחדות.
"בידוף תשתמש בבלימה על מנת להסיט את שינקס ממסלולו! להב חפירה במהירות! בידוף לאחר מכן תשתמש בנהמה כדיי להרתיע אותו ושלהב יצילח לתקוף!" אתה מורה על הפוקימונים שלך.
בידוף נעמד תשוש מהמתקפה ויוצא במרדף אחר שינקס,שינקס שהניח שבידוף כבר מעולף נחבט על ידו ומתגלגל על הרצפה,בינתיים צ'ימצ'אר מתחפר באדמה.
שינקס העצבני מסתכל על בידוף ורץ אליו אך בידוף נוהם "ביי!!!" בחוזקה שעוצר את שינקס.
לאחר מכן להב יוצא מהאדמה וחובט בשינקס בחוזקה,שינקס נופל על הקרקע ומתעלף! זוג הסטארלים מריעים על הניצחון ובידוף נראה מאוד מרוצה מהקרב הראשון שלו!
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=Meganium;1069366][COLOR="Black"][U][B][COLOR="Green"][U][B]נוקו-[/B][/U]
אני לא הבאתי תמונה שלהם בשביל שתשתמשי בפוקידע שלך ותזהי אותם! ולא תקפת במתקפת חרק אז למה רשמת חרק?
"אוקי.." את מאשרת את דבריו ומוציאה את הפוקימונים שלך.
את מדריכה אותם בתוכנית שלך והם יוצאים לדרך.
וורמפל וטריקו יורים את המתקפות שלהם על פוקימון הילד אך הוא מצליח לקפוץ ולהתחמק מהמתקפות.
לאחר מכן הם פונים לפוקימון השני,וורמפל משגר במהירות לכיוונו של הפוקימון חוט דביק שמצליח לפגוע בו,לאחר מכן טריקו מתקיף במקפה מהירה ומצליח להדוף אותו כמה מרים אחורה.
"נינקדה תחתוך את החוט עם שריטה! נוזליף קליע זרעים על וורמפל!" אומר האיש ומחייך חיוך רשע.
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"][U][B][/COLOR][/QUOTE]
"אוקי וורמפל יריית חוט על העץ ותרזיק תחבל טירקו גם אתה תחזיק תחבל ותנדנדו לעץ שתגיעו לעץ כול פעם שהוא תוקף תתחבאו בעץ ולאחר מכן קליע זרעים ועוקץ רעל על שניהם! ולאחר מכן וורמפל יירית חוט על שניהם וטריקו צא במתקפה מהירה וחבטה אל שניהם!" אני קוראת ומחייכת ולאחר מכן בודקת את שני הפוקימונים בפוקדע
-
לפני שאת אומרת לפוקימונים שלך את השלב הבא את פותחת את הפוקידע לקבל עוד מידע.
את מזהה את הפוקימון דמוי הילד בנאזליף "נאזליף-נאזליף חי בתוך יערות,הוא משתמש בעלה שעל ראשו בשביל לזמזם שירים להנאתו".
את מכוונת את הפוקידע על הפוקימון השני "נינקדה-פוקימון עכביש האדמה,הנינקדות חיים מתחת לאדמה ולא נחשפים הרבה למה שקורה בחוץ,הוא מרגיש את הסביבה בעזרת זוג האנטנות על ראשו במקום בעיניו מכיוון שהוא עיוור" הפוקידע נכבית
וורמפל מביט סביב ומחפש אחר עץ,אך אתם בתוך עיירה ולכן העצים מעטים,לכן וורמפל רץ לכיוון עץ בודד שנמצא כמה מטרים ממנו,בינתיים נינקדה חותך את החוט שנדבק אליו, "מתקפת חול!" צועק הבחור ובעוד שוורמפל הגיע לעץ נינקדה מפזר עליו חול שמעכב אותו,הוא מתגבר על החול ויורה חוט לאחד מענפי העץ אך נפגע מקליע הזרעים של נאזליף.
טריקו המהיר רץ ומטפס על העץ בעזרת החוט.
טריקו יורה מטר של קליע זרעים על נאזליף ומצליח לפגוע,וורמפל יורה עוקצי רעל מהירים שפוגעים בנינקדה.
"חושבת שהתוכנית הקטנה שלך תעבוד? אל תשכחי שגם נאזליף יודע איך להשתמש עם עצים" אומר לך האיש בחיוך זדוני."תטפס על העץ ותשתמש בכדור צל מטווח קרוב! נינקדה תטפס גם אתה ותשתמש בחבטות זעם!" קורא הבחור.
מה תעשי?[/COLOR]
-
[QUOTE=Meganium;1069397][COLOR="Green"][U][B]נוקו-[/B][/U]
לפני שאת אומרת לפוקימונים שלך את השלב הבא את פותחת את הפוקידע לקבל עוד מידע.
את מזהה את הפוקימון דמוי הילד בנאזליף "נאזליף-נאזליף חי בתוך יערות,הוא משתמש בעלה שעל ראשו בשביל לזמזם שירים להנאתו".
את מכוונת את הפוקידע על הפוקימון השני "נינקדה-פוקימון עכביש האדמה,הנינקדות חיים מתחת לאדמה ולא נחשפים הרבה למה שקורה בחוץ,הוא מרגיש את הסביבה בעזרת זוג האנטנות על ראשו במקום בעיניו מכיוון שהוא עיוור" הפוקידע נכבית
וורמפל מביט סביב ומחפש אחר עץ,אך אתם בתוך עיירה ולכן העצים מעטים,לכן וורמפל רץ לכיוון עץ בודד שנמצא כמה מטרים ממנו,בינתיים נינקדה חותך את החוט שנדבק אליו, "מתקפת חול!" צועק הבחור ובעוד שוורמפל הגיע לעץ נינקדה מפזר עליו חול שמעכב אותו,הוא מתגבר על החול ויורה חוט לאחד מענפי העץ אך נפגע מקליע הזרעים של נאזליף.
טריקו המהיר רץ ומטפס על העץ בעזרת החוט.
טריקו יורה מטר של קליע זרעים על נאזליף ומצליח לפגוע,וורמפל יורה עוקצי רעל מהירים שפוגעים בנינקדה.
"חושבת שהתוכנית הקטנה שלך תעבוד? אל תשכחי שגם נאזליף יודע איך להשתמש עם עצים" אומר לך האיש בחיוך זדוני."תטפס על העץ ותשתמש בכדור צל מטווח קרוב! נינקדה תטפס גם אתה ותשתמש בחבטות זעם!" קורא הבחור.
מה תעשי?[/COLOR][/QUOTE]
"וורמפל תשתמש בירי חוט הכי טוב שלך! שיעטוף את הכדור ותגרום לחוט ולכדור להגיע לעבר נינקדה ושהוא יעוף ללמטה! טריקו תעזור לו לכוון! לאחר מכן וורמפל תשתמש בעוקץ רעל ותעטוף אותו בחוטים לאחר מכן טריקו תעיף אותם לעבר כול שני הפוקימונים ואז קליע זרעים!" אני קוראת לעברם ואז מנסה להלחיץ אותו אם החיוכים שלי שיגרמו לו לחשוב שיש לי תכניקה שתגרום לו להפסיד על בטוח
-
את אומרת לוורמפל לטוות חוט שיעצור את כדור הצל,אך נאזליף לא משגר אותו עדיין!.
נאזליף מטפס במיומנות רבה ומגיע לטריקו ווורמפל בעוד נינקדה משתמש בשני הצבתות שלו כדי לטפס.
נאזליף יורה כדור צל מטווח קרוב וורמפל לא מצליח לשגר מספיק חוט ובעקבות כך הכדור פוגע בטריקו וורמפל וגורם לפיצוץ קל.
וורמפל קם תשוש ומפתיע את נאזליף בעוקצי רעל שפוגעים בחוזקה בנאזליף שנופל מהעץ.
לפתע נינקדה פוגע בטריקו בחבטות זעם חזקות,הוא נחבט באחד הענפים ומשליח את נינקדה מהעץ בעזרת קליע זרעים
כל הפוקימונים תשושים עם יתרון קל לאיש המסתורי...
מה תעשי?[/COLOR]
-
"אוקי אני מאמינה בכם מהר תשתמשו בעוקץ רעל וקליע זרעים בשיא החוזקה! קדימה אנחנו יוכלים לנצח אותו בקלות!" אני קוראת וטיפה חוששת אך לא מראה את זה
-
[quote=Meganium;1069366][COLOR=darkorange][U][B]קודאק-[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=darkorange]אתם תוכלו להיפגש.. אבל בגלל שכל אחד ממכם הוא במחוז אחר אז זה יקרה רק במשימות מיוחדות.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]"בידוף תשתמש בבלימה על מנת להסיט את שינקס ממסלולו! להב חפירה במהירות! בידוף לאחר מכן תשתמש בנהמה כדיי להרתיע אותו ושלהב יצילח לתקוף!" אתה מורה על הפוקימונים שלך.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]בידוף נעמד תשוש מהמתקפה ויוצא במרדף אחר שינקס,שינקס שהניח שבידוף כבר מעולף נחבט על ידו ומתגלגל על הרצפה,בינתיים צ'ימצ'אר מתחפר באדמה.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]שינקס העצבני מסתכל על בידוף ורץ אליו אך בידוף נוהם "ביי!!!" בחוזקה שעוצר את שינקס.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]לאחר מכן להב יוצא מהאדמה וחובט בשינקס בחוזקה,שינקס נופל על הקרקע ומתעלף! זוג הסטארלים מריעים על הניצחון ובידוף נראה מאוד מרוצה מהקרב הראשון שלו![/COLOR]
[COLOR=darkorange]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
"אוקיי...פוכדור..צא!" אקרא לאזרוק על שינקס פוכדור,במידה והוא לא יילכד מהראשון אזר וק אליו עוד עד שייתפס.
לאחר מכן אתקדם לכיוון הסטארלי כשבידוף מאחרוריי,"תגידו..אחד מכם רוצים להצטרף אלינו? אנחנו רוצים להיות חזקים! ונראה לי שאתם הסטארלים הכי חזקים באזור!" אומר בהתלהבות.
-
תצטטי את ההמשך.
"אוקי אני מאמינה בכם מהר תשתמשו בעוקץ רעל וקליע זרעים בשיא החוזקה! קדימה אנחנו יוכלים לנצח אותו בקלות!"
את מעודדת את הפוקימונים שלך.
הם מתחילים לשגר את המתקפות שלהם לעבר היריבים שלהם.
"נאזליף כדור צל ונינקדה תתחמק בעזרת חפירה!" אומר האיש ונאזליף משגר לכיוון עוקצי הרעל ששוגרו אליו כדור צל שחוסם את העוקצים ופוגע בחוזקה בוורמפל,הוא נופל מהעץ ומתעלף.
בינתיים נינקדה מתחפר במהירות באדמה,טריקו יורה קליע זרעים על נאזליף,פוגע בו ומחליש אותו עוד יותר.
"תתכונני להפסיד..נינקדה תגיח מהקרקע בשריטה ונאזליף כדור צל!!" צועק האיש.
מה תעשי?[/COLOR]
"אוקיי...פוכדור..צא!" אתה אומר וזורק על שינקס פוכדור ושינקס נכנס אליו.
בינתיים אתה ניגש לסטארלים ומציע להם להצטרף אליך,אך הם עונים בשלילה ומתעופפים משם.
בינתיים אתה מסתכל על הפוכדור של שינקס ורואה שהוא נתפס..
מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=Meganium;1069501]
[COLOR=darkorange]"אוקיי...פוכדור..צא!" אתה אומר וזורק על שינקס פוכדור ושינקס נכנס אליו.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]בינתיים אתה ניגש לסטארלים ומציע להם להצטרף אליך,אך הם עונים בשלילה ומתעופפים משם.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]בינתיים אתה מסתכל על הפוכדור של שינקס ורואה שהוא נתפס..[/COLOR]
[COLOR=darkorange]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
"יופי!עכשיו בואו נלך למרכז האימוץ שבעיר הבאה!" אומר ואחזיר את הפוקימונים שלי לפוכדורים.
אגש לפוכדור של שינקס ואלחש "אתה תהיה הכי טוב.." ואכניס אותו לכיסי.
אתחיל ללכת למרכז הפוקמונים לרפא את הפוקימונים שלי וגם שהאחות ג'ואי תאמר לי איפה מרכז באימוץ.