-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1098615][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]איתי[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]*זה אותו בידוף.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]בידוף משתמש במתקפת ניב על שפוגע בידו השמאלית של צ'ימצ'אר,צ'ימצ'אר משתמש במתקפת גלגל להבה שהודף את הבידוף הפראי,בידוף משתמש באקדח מים שמפספס את צ'ימצ'אר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]Druddigon man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]סניבי שלך עולה עליך אתה רואה את המדען שגנב את התיק שעוסק בתכשיט החיים,אתה רואה ליד בן אדם מסתורי מאוד,אתה שומע את המדען אומר לך:"כן מאסטר,התיק של תכשיט החיים נמצא אצלי" אתה שומע קול חדש שאומר:"תן אותו!" המדען אומר למאסטר שלו:"הנה אדוני" הוא מושיט לאיש המסתורי את התיק שאתה בעצמך לאיש המסתורי,אתה שומע צחוק מרושע ואז קול מוזר ואחרי זה שני האנשים לא נמצאים שמה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]DarkTiger[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה יוצא מהבית שלך,אתה סוגר את הדלת,אתה מסתכל על השמיים ואתה רואה שלושה פוקימונים מעופפים ענקיים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אחד תכלת לידו יש פוקימון צהוב שדומה לו ולידו פוקימון נוסף שדומה לשניהם רק שהוא כתום-אדום.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לבידוף ''צדקתי אתה באמת חזק'' ואחרי זה אני אומר לצ'ימצ'אר ''תשתמש בכעס ואחרי זה תתקוף גחלת ''
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]איתי[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שצ'ימצ'אר מעוות את פניו בכעס אחרי זה הוא משתמש בגחלת חזקה במיוחד שפוגע בבידוף,אתה רואה שבידוף מתעלף.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]קוטורי אומרת לך:"עכשיו תלכוד אותו!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]הודעות:[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]מי שיפתח את ע''מ 10 יקבל ביצת פוקימון.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]Gallade
פיפלאפ מסתכל עליך הוא אומר לך:"פיפלאפ,פיפ " |אני מצטער| הוא נופל על הברכיים שלו,אחרי זה הפרצוף שלו נדפק ברצפה,פיפלאפ הפסיד בקרב נגד טוטודייל.
המאמן מחזיר את טוטודייל ואומר לך:"היה קרב טוב,יום יבוא ושוב נילחם?".[/QUOTE]
"כן!" אגיד למאמן ואז אחזיר את פיפלאפ לפוקדור שלו ואלך למרכז הפוקימונים כדי לרפאות אותו.
לאחר מכן אצא מהמרכז ואמשיך בדרכי בדרך 1 לעיר עם המכון הראשון.
-
[quote=Yuma Tsukumo;1098615][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]DarkTiger[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה יוצא מהבית שלך,אתה סוגר את הדלת,אתה מסתכל על השמיים ואתה רואה שלושה פוקימונים מעופפים ענקיים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אחד תכלת לידו יש פוקימון צהוב שדומה לו ולידו פוקימון נוסף שדומה לשניהם רק שהוא כתום-אדום.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
אני מנסה לזהות את הפוקימונים תוך כדי ריצה למעבדה 'מעניין אילו פוקימונים הם' אחשו
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1098621][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]איתי[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שצ'ימצ'אר מעוות את פניו בכעס אחרי זה הוא משתמש בגחלת חזקה במיוחד שפוגע בבידוף,אתה רואה שבידוף מתעלף.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]קוטורי אומרת לך:"עכשיו תלכוד אותו!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]הודעות:[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]מי שיפתח את ע''מ 10 יקבל ביצת פוקימון.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לה ''בסדר'' וזורק עליו פוכדור ומקווה לתפוס אותו
-------
איזה פוקימון יהיה בביצה?
-
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]*לא מגלה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה זורק פוכדור לכיוונו של בידוף,אתה רואה שהפוכדור לוכד את בידוף,נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי לכידה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את קוטורי מחייכת אליך היא אומרת לך:"תפסת את הפוקימון הראשון שלך!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]*כדי לראות את המתקפות של בידוף תלך לדף הרשומים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]Gallade[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה נכנס שוב למרכז הפוקימונים,אתה רואה שהאחות ג'וי מתקרבת,היא לא שואלת אותך מה אתה צריך,היא לוקחת לך את הפוכדור של פיפלאפ ואחרי מספר דקות היא מחזירה לך את הפוכדור היא אומרת לך:"אתה והמאמן שנלחמת מולו,הקרב הזה היה מדהים מאוד בשביל פוקימונים שרק עכשיו קיבלו אותם".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]DarkTiger[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]בזמן שאתה מנסה לגלות אילו פוקימונים אלה,אתה רואה פוקימון מכונף גם,רק שהוא יותר גדול מהם,אתה רואה שצבעו הוא כחול כהה ולבן אתה רואה מאמן לובש מעיל מתכת שחור הוא מסתכל עליך ואומר לך:"מי אתה?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]Gallade
אתה נכנס שוב למרכז הפוקימונים,אתה רואה שהאחות ג'וי מתקרבת,היא לא שואלת אותך מה אתה צריך,היא לוקחת לך את הפוכדור של פיפלאפ ואחרי מספר דקות היא מחזירה לך את הפוכדור היא אומרת לך:"אתה והמאמן שנלחמת מולו,הקרב הזה היה מדהים מאוד בשביל פוקימונים שרק עכשיו קיבלו אותם".[/QUOTE]
"כן אבל חבל שהפסדתי..." אגיד להאחות ג'וי בעצב ואז אצא מהמרכז ואמשיך בדרכי בחיפוש אחר פוקימון לתפיסה\אימון.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1098631][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]איתי[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]*לא מגלה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה זורק פוכדור לכיוונו של בידוף,אתה רואה שהפוכדור לוכד את בידוף,נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי לכידה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את קוטורי מחייכת אליך היא אומרת לך:"תפסת את הפוקימון הראשון שלך!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]*כדי לראות את המתקפות של בידוף תלך לדף הרשומים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה נכנס שוב למרכז הפוקימונים,אתה רואה שהאחות ג'וי מתקרבת,היא לא שואלת אותך מה אתה צריך,היא לוקחת לך את הפוכדור של פיפלאפ ואחרי מספר דקות היא מחזירה לך את הפוכדור היא אומרת לך:"אתה והמאמן שנלחמת מולו,הקרב הזה היה מדהים מאוד בשביל פוקימונים שרק עכשיו קיבלו אותם".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]בזמן שאתה מנסה לגלות אילו פוקימונים אלה,אתה רואה פוקימון מכונף גם,רק שהוא יותר גדול מהם,אתה רואה שצבעו הוא כחול כהה ולבן אתה רואה מאמן לובש מעיל מתכת שחור הוא מסתכל עליך ואומר לך:"מי אתה?".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לקוטורי ''אני ילחם נגדך אחרי שאני הלך למרכז הפוקימונים כדי לרפא את הפוקימונים שלי את רוצה להצטרף?'' ואני הולך למרכז עם היא באה הוא לא
-
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]קוטורי אומרת לך:"אין לי שום בעיה להצטרף אליך,האמת גם אני צריכה פוקימון נוסף,לך יש את צ'ימצ'אר ואת בידוף ולי יש רק את סקווירטל,לדעתי אני אתפוס פוקימון חרק או עשב מה דעתך?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה יוצא ממרכז הפוקימונים,אתה רואה נערה בגילך,היא מחזיקה פוכדור היא עוברת לידך אתה שומע אותה ממלמלת:"אני לא מאמינה שהפסדנו,אל תדאגי צ'יקוריטה נמצא יריב שנוכל לנצח,אל תדאגי!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]Gallade
אתה יוצא ממרכז הפוקימונים,אתה רואה נערה בגילך,היא מחזיקה פוכדור היא עוברת לידך אתה שומע אותה ממלמלת:"אני לא מאמינה שהפסדנו,אל תדאגי צ'יקוריטה נמצא יריב שנוכל לנצח,אל תדאגי!".[/QUOTE]
"רוצה קרב?" אשאל את הילדה שמילמלה ואז אוציא את פיפלאפ ואשחק איתו כדי שהילדה תחשוב שפיפלאפ לוזר ואז תילחם נגדי.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1098639][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]איתי[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]קוטורי אומרת לך:"אין לי שום בעיה להצטרף אליך,האמת גם אני צריכה פוקימון נוסף,לך יש את צ'ימצ'אר ואת בידוף ולי יש רק את סקווירטל,לדעתי אני אתפוס פוקימון חרק או עשב מה דעתך?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה יוצא ממרכז הפוקימונים,אתה רואה נערה בגילך,היא מחזיקה פוכדור היא עוברת לידך אתה שומע אותה ממלמלת:"אני לא מאמינה שהפסדנו,אל תדאגי צ'יקוריטה נמצא יריב שנוכל לנצח,אל תדאגי!".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לה ''אין לי בעיה עם זה ואני מציע לך לתפוס פוקימון חרק כי עשב חזק על פוקימוני מים'' ואני מחכה לתגובה שלה
-
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]קוטורי אומרת לך:"זה בדיוק הקטע,צ'ימצ'אר שלך מביס את פוקימון עשב,פוקימון העשב מביס את בידוף ובידוף שקול כוחות נגד סקווירטל,וסקווירטל מביס את צ'ימצ'אר,מה רע?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]הילדה מסתכלת עליך ואומרת לך:"אני צריכה לרפות את צ'יקוריטה שלי,אחרי זה היא תפסיד זאת אומרת תילחם נגד הפיפלאפ שלך,תישכח פשוט מה שאמרתי,חכה פה כמה שניות אני כבר חוזרת".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]היא הולכת לחמש דקות אחרי זה היא יוצאת ואומרת לך:"מוכן לקרב?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1098648][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]איתי[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]קוטורי אומרת לך:"זה בדיוק הקטע,צ'ימצ'אר שלך מביס את פוקימון עשב,פוקימון העשב מביס את בידוף ובידוף שקול כוחות נגד סקווירטל,וסקווירטל מביס את צ'ימצ'אר,מה רע?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]הילדה מסתכלת עליך ואומרת לך:"אני צריכה לרפות את צ'יקוריטה שלי,אחרי זה היא תפסיד זאת אומרת תילחם נגד הפיפלאפ שלך,תישכח פשוט מה שאמרתי,חכה פה כמה שניות אני כבר חוזרת".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]היא הולכת לחמש דקות אחרי זה היא יוצאת ואומרת לך:"מוכן לקרב?".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לה ''אין רע ביא נמצא לך פוקימון אבל איזה עשב את רוצה?''
-
[QUOTE]Gallade
הילדה מסתכלת עליך ואומרת לך:"אני צריכה לרפות את צ'יקוריטה שלי,אחרי זה היא תפסיד זאת אומרת תילחם נגד הפיפלאפ שלך,תישכח פשוט מה שאמרתי,חכה פה כמה שניות אני כבר חוזרת".
היא הולכת לחמש דקות אחרי זה היא יוצאת ואומרת לך:"מוכן לקרב?". [/QUOTE]
"מוכן לקרב" אגיד לילדה "תתחילי את כי בנות תמיד מתחילות בקרב" אוסיף.
-
[quote=Yuma Tsukumo;1098578][SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]The KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]כדורי הצל שאיווי שולח אומנם פוגעים ברטטה הזוהר אך לא משפיעים עליו מה שלא יוצר את הבלבול ומתקפת הראש של איווי נהדפת על ידי קרן על נוספת שנשלחת על ידי רטטה הזוהר,המאמנת אומרת לך:"אני גם לא מחפשת פוקימון נורמל נוסף".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
[I]*התכוונתי שרטטה ינסה להתחמק מכדור הצל שבכלל לא משפיע עליו...[/I]
"אוקי! בואי נשתף פעולה! איווי תשתמש ברוח ומיד אחר כך מתקפת ראש! אחרי זה תשתמש שוב שמתקפת ראש רק הכי חזק שלך!" אומר לו.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1098525][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Cladino[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]כנראה שפרופסור יוליוס ברגר לא ממש מאמין לך,הוא אומר לך:"מצטער אבל אני לא יכול,אני חייב ללכת,מקרה חירום,פרופסור,זה מקרה באזור המסוכן" פרופסור רואן אומר לפרופסור ברגר:"באזור המסוכן?" פרופסור ברגר מהנהן ואומר:"כנראה חבורת ג'-א-ק לא נחה עדיין".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]The KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]*אופס...[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]איווי משתמש במתקפת רוח שפוגעת ברטטה אך הוא משתמש במתקפת קרן על חזקה מאוד שהפעם פוגעת באיווי שלך,אתה שומע קול שאומר:"או לא אתה לא,צאי איווי תשתמשי בקרן על!" אתה רואה איווי חדשה מתקרבת היא משתמשת בקרן על הרטטה הזוהר,אתה רואה ילדה בגילך מחייכת אליך ואומרת לך:"חשבתי שאתה צריך עזרה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה נכנס למעבדה שבו כתוב:"המעבדה של פרופסור רואן",אתה בודק את המעבדה ואתה רואה פתק שבו כתוב:"לכבוד המאמן איתי,הצ'ימצ'אר שלך נמצא בחבילה שליד הפתק,כול הציוד שאתה צריך נמצא שמה,שלך פרופסור רואן".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial]Tobi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]המאמנת אומרת לך:"פוקימונים הם חיות,ונכון,פוקימונים הם כלי נשק,אין להם רגשות" אתה רואה שטוטודייל מסתכל על המאמנת בשנאה רבה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]Kayoger[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]הילדה הנחמדה הזו הופכת להיות יותר קרה והיא אומרת לך:"אני לא מכירה אף ספנדר ואתה לא חייב לדעת את שמי" אחרי זה היא בורחת כאילו היא ראתה שד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]סאסקה קון[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה בודק בכול העיר,בסופו של דבר אתה רואה בניין מתכת לידו שלט קטן שבו כתוב:"פרופסור בירץ',מחלק את הפוקימונים ההתחלתיים".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]פיפלאפ משתמש באקדח מים שמצליח להוריד את טוטודייל ממנו,אך טוטודייל משתמש במתקפת משאבת הידרו שפוגעת בפיפלאפ בצורה חזקה מאוד,פיפלאפ נראה חלש מאוד אך בכול זאת הוא מצליח להשתמש בניקור מקדחה והוא פוגע בטוטודייל.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]Druddigon man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]הפוקדע אומר לך:"ווידל,פוקימון הזחל הקטן,ווידל הוא פוקימון חלש מאוד,אחרי זה הוא מתפתח לקקונה שכמעט אינו יודע התקפות,אחרי זה הוא מתפתח לבידריל שיכול להעיף פוקימונים רבים".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]סניבי משתמש במתקפת סופת עלים אך הווידל היריב משתמש בחץ רעל שפוגע בסופת העלים ובסניבי.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]תגיב להתחלה[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני רץ במהירות אל הדלת ונוקש בעדינות ואז פותח ומחפש את הפרופסור
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]The KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]*לא נורא.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]האיווי של המאמנת משתמשת בקרן על שפוגע ברטטה הזוהר,אתה רואה מרחוק דמות שאומרת לרטטה הזוהר:"רטטה תשתמש בקרן על!" אתה מבין שזה המאמן של רטטה הזוהר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]קוטורי אומרת לך:"אני לא יודעת מה שאני אמצא,האמת לא אכפת לי איזה סוג הוא יהיה העיקר שהוא יהיה פוקימון טוב,לך אתה למרכז הפוקימונים וחכה לי שמה,אם אני לא באה תוך רבע שעה תחזור לחפש אותי בסדר?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]*מזל טוב פתחת את ע''מ 10 אתה קיבלת ביצת ג'ולטיק![/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה דופק בדלת הפרופסור,אתה רואה שאיש צעיר נחמד בעל זקן קצר חום ושיער קצר חום הוא אומר לך:"חיכיתי לך,אתה רוצה את הפוקימון ההתחלתי שלך,תזכיר לי מי הפוקימון שביקשת?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]הילדה מהנהנת ואומרת:"צ'יקוריטה תשתמשי בקרן סולרית!" אתה רואה קרן צהובה חזקה מאוד שפוגעת בפיפלאפ,אתה רואה שפיפלאפ נראה חזק יותר בגלל הקרב הקודם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1098673]The KoDak
*לא נורא.
האיווי של המאמנת משתמשת בקרן על שפוגע ברטטה הזוהר,אתה רואה מרחוק דמות שאומרת לרטטה הזוהר:"רטטה תשתמש בקרן על!" אתה מבין שזה המאמן של רטטה הזוהר.
[/QUOTE]
[I]*מה עם האיווי שלי? אתה כל הזמן מעדכן את האיווי של הילדה אבל לא את שלי..כלומר אתה אומר מה האיווי הנקבה עושה אבל לא מה שלי עושה.. [/I]
"תתחמק איווי! ואז תשתמש במתקפת ראש! אחרי זה רוח!" אומר לו.
-
[QUOTE]Tobi
*אני הבנתי עד המילה "עם" אחרי זה יש לי משהו אחד לומר והדבר הוא "?".
הילדה מוציאה פוכדור והיא אומרת:"שארפידו,תביא לי את הטוטודייל הזה!" אתה רואה שנכנס למים משהו לא ברור,אתה רואה צל של משהו דמוי כריש מתקרב אליך ואל עברו של טוטודייל.[/QUOTE]
"טוטודייל-חזור!" אומר ואחזיר את הטוטודייל שלי לפוכדור לפני שהפוקימון יתפוס אותו.לאחר מכן אבדוק מידע על הפוקימון הפוקידע ואגיד לילדה:"כרגע השגת לעצמך יריב." אתלבש ואלך לדרכי.
-
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR][SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]The KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]האיווי שלך מפספס את המתקפה אך למזלך הוא לא נפגע מקרן העל של הרטטה הזוהר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]האיווי הנקבה משתמשת בקרן אופל חזקה במיוחד שמשתקת את רטטה הזוהר,אתה שומע שהמאמן של רטטה הזוהר אומר לכם:"מה הרטטה שלי עשה לכם?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial]Tobi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שמין המים יוצא פוקימון כריש מסוכן מאוד,המאמנת שלו מחזירה אותו,היא אומרת לך:"תיזהר,אם תמשיך בהתנהגות הזו,אתה תמצא את עצמך בלי פוקימונים בצינוק וחבל אתה נראה נחמד,עד הפעם הבאה" היא מחייכת חיוך קר ומרושע.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[quote=Yuma Tsukumo;1098684][SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]The KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]האיווי שלך מפספס את המתקפה אך למזלך הוא לא נפגע מקרן העל של הרטטה הזוהר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]האיווי הנקבה משתמשת בקרן אופל חזקה במיוחד שמשתקת את רטטה הזוהר,אתה שומע שהמאמן של רטטה הזוהר אומר לכם:"מה הרטטה שלי עשה לכם?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
[I]*[/I]
[I]ב[/I][I]"משתקת" אתה מתכוון ל"מעלפת"?[/I]
~~~
"אמרו לי שהוא מציק לכל שאר הפוקימונים כאן! תעשה איתו משהו!" אומר לילד ברוגז ואחכה לתגובתו.
לאחר מכן אתקדם אל איווי ואומר לו "היית מעולה,לך תשחק עם האיווי הזאת.." אומר ואצביע על האיווי של הילדה.
לאחר מכן אפנה אל שני הילדים ואשאל "איך קוראים לכם?".
-
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]*במשתקת אני מתכוון למשתקת.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן בעל הרטטה הזוהר אומר לך:"בגלל שאני אמרתי לו לעשות את זה,הרטטה הזוהר הוא צריך להיות הרטטה היחיד באזור,ולכן אני מבריח מפה את כול הרטטה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]הילדה הולכת לדרכה מלטפת את האיווי שלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]Tobi
אתה רואה שמין המים יוצא פוקימון כריש מסוכן מאוד,המאמנת שלו מחזירה אותו,היא אומרת לך:"תיזהר,אם תמשיך בהתנהגות הזו,אתה תמצא את עצמך בלי פוקימונים בצינוק וחבל אתה נראה נחמד,עד הפעם הבאה" היא מחייכת חיוך קר ומרושע.[/QUOTE]
"נו טוב.." אומר לעצמי בנחת שהנערה הלכה ואלך לדרכי.
-
[QUOTE]Gallade
הילדה מהנהנת ואומרת:"צ'יקוריטה תשתמשי בקרן סולרית!" אתה רואה קרן צהובה חזקה מאוד שפוגעת בפיפלאפ,אתה רואה שפיפלאפ נראה חזק יותר בגלל הקרב הקודם[/QUOTE]
"פיפלאפ תשלח ארדח מים על צ'יקוריטה אבל בטח היא תתחמק אז תתקוף בניקור מקדחה!" אפקוד על פיפלאפ.
-
[quote=Yuma Tsukumo;1098688][SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]The KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]*במשתקת אני מתכוון למשתקת.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן בעל הרטטה הזוהר אומר לך:"בגלל שאני אמרתי לו לעשות את זה,הרטטה הזוהר הוא צריך להיות הרטטה היחיד באזור,ולכן אני מבריח מפה את כול הרטטה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]הילדה הולכת לדרכה מלטפת את האיווי שלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
[I]*אוקי..פשוט קרן-על לא משתקת את היריב..אבבל אולי כאן זה שונה D;[/I]
"חח..למה שהרטטה הזה יהיה היחיד פה? יש עוד מלא כמוהו שיותר חזקים ממנו!" אומר לו בזלזול ואז אורה לאיווי להשתמש במתקפת ראש על הרטטה.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1098673][SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]The KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]האיווי של המאמנת משתמשת בקרן על שפוגע ברטטה הזוהר,אתה רואה מרחוק דמות שאומרת לרטטה הזוהר:"רטטה תשתמש בקרן על!" אתה מבין שזה המאמן של רטטה הזוהר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]קוטורי אומרת לך:"אני לא יודעת מה שאני אמצא,האמת לא אכפת לי איזה סוג הוא יהיה העיקר שהוא יהיה פוקימון טוב,לך אתה למרכז הפוקימונים וחכה לי שמה,אם אני לא באה תוך רבע שעה תחזור לחפש אותי בסדר?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]*מזל טוב פתחת את ע''מ 10 אתה קיבלת ביצת ג'ולטיק![/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה דופק בדלת הפרופסור,אתה רואה שאיש צעיר נחמד בעל זקן קצר חום ושיער קצר חום הוא אומר לך:"חיכיתי לך,אתה רוצה את הפוקימון ההתחלתי שלך,תזכיר לי מי הפוקימון שביקשת?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]הילדה מהנהנת ואומרת:"צ'יקוריטה תשתמשי בקרן סולרית!" אתה רואה קרן צהובה חזקה מאוד שפוגעת בפיפלאפ,אתה רואה שפיפלאפ נראה חזק יותר בגלל הקרב הקודם.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לה ''בסדר'' והולך למרכז הפוקימונים ובבקש מהאחות ג'וי לרפא לי את הפוקימונים
-
[QUOTE]Druddigon man
סניבי שלך עולה עליך אתה רואה את המדען שגנב את התיק שעוסק בתכשיט החיים,אתה רואה ליד בן אדם מסתורי מאוד,אתה שומע את המדען אומר לך:"כן מאסטר,התיק של תכשיט החיים נמצא אצלי" אתה שומע קול חדש שאומר:"תן אותו!" המדען אומר למאסטר שלו:"הנה אדוני" הוא מושיט לאיש המסתורי את התיק שאתה בעצמך לאיש המסתורי,אתה שומע צחוק מרושע ואז קול מוזר ואחרי זה שני האנשים לא נמצאים שמה.[/QUOTE]
"או נו,הייתי קרוב!" אכעס וארקע ברגליים,לאחר מכן אצעד בחזרה לילדה המאמנת,ואשאל אותה על מאמנים בסביבה..
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1098673][SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]The KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]הילדה מהנהנת ואומרת:"צ'יקוריטה תשתמשי בקרן סולרית!" אתה רואה קרן צהובה חזקה מאוד שפוגעת בפיפלאפ,אתה רואה שפיפלאפ נראה חזק יותר בגלל הקרב הקודם.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אני ביקשתי באלבזור!"אני אומר בהתרגשות וכבר מקדים "תודה רבה!"אני אומר,
-------------------
יש!תודה אם אפשר קישור לסרביי על הפוקימון הזה תודה
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]The KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]*זה היה קרן אופל וזה משהו אחר...[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]הרטטה הזוהר מסתכל על האיווי שלך ואז הוא משתמש בקרן על חזקה במיוחד אתה רואה שהמתקפה הודפת את איווי ומעלפת אותו,המאמן אומר לך:"הרטטה הזוהר שלי הוא הרטטה היחיד שיכול להשתמש בקרן על".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה נותן לאחות ג'וי את הפוכדורים של צ'ימצ'אר והבידוף שלך,אחרי מספר שניות היא מחזירה את הפוכדורים,אתה שומע צרחה שמגיעה מחוץ למרכז,צרחה של נערה,אתה מזהה שזוהי קוטורי שצועקת![/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial]Tobi[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע קול מוכר,הקול של הנערה ממקודם:"צא דרפיון תראה לילד הזה מה זה לחסום לי את הדרך!" אתה שומע קול חזק מאוד "דרפיון!" ואחרי זה צעקה של ילד קטן וצחוק מרושע של הנערה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]*כול מה שאתה צריך לדעת על הפוקימונים שלך נמצא בדף הראשון.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה יוצא מהמעבדה מחזיק את הפוכדור של באלבזור,אתה מסתכל על השמיים הכחולים,אתה רואה שאין אף פוקימון בשמיים,או ביבשה או בים,למעשה אתה רואה שהמקום די שומם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]פיפלאפ משתמש בניקור מקדחה אך צ'יקוריטה מצליח להתחמק מזה בעזרת סופת עלים שהודפת את פיפלאפ בצורה מפחידה במיוחד,אתה רואה שפיפלאפ משתמש במתקפת אקדח מים שפוגע בצ'יקוריטה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]Druddigon man[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שצעדת הילדים לא נמצאת באזור,אתה שומע קול שאומר לך:"שמעתי שאתה מחפש את המסמכים של הפרופסורים,נכון או לא?" אתה מסתובב ואתה רואה גבר כבן עשרים וחמש,עטוף גלימה שחורה,חולצה כחולה כהה,על החולצה יש סימן מוזר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]Tobi
אתה שומע קול מוכר,הקול של הנערה ממקודם:"צא דרפיון תראה לילד הזה מה זה לחסום לי את הדרך!" אתה שומע קול חזק מאוד "דרפיון!" ואחרי זה צעקה של ילד קטן וצחוק מרושע של הנערה.[/QUOTE]
"אוף, נו באמת!" אומר לילדה ואוציא את טוטודייל ואגיד לו:"טוטודייל-השתמש בניב קרח על הפוקימון!" ולאחר מכן אחפש עליו מידע בפוקידע.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1098743][SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]The KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]*זה היה קרן אופל וזה משהו אחר...[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]הרטטה הזוהר מסתכל על האיווי שלך ואז הוא משתמש בקרן על חזקה במיוחד אתה רואה שהמתקפה הודפת את איווי ומעלפת אותו,המאמן אומר לך:"הרטטה הזוהר שלי הוא הרטטה היחיד שיכול להשתמש בקרן על".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה נותן לאחות ג'וי את הפוכדורים של צ'ימצ'אר והבידוף שלך,אחרי מספר שניות היא מחזירה את הפוכדורים,אתה שומע צרחה שמגיעה מחוץ למרכז,צרחה של נערה,אתה מזהה שזוהי קוטורי שצועקת![/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע קול מוכר,הקול של הנערה ממקודם:"צא דרפיון תראה לילד הזה מה זה לחסום לי את הדרך!" אתה שומע קול חזק מאוד "דרפיון!" ואחרי זה צעקה של ילד קטן וצחוק מרושע של הנערה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]*כול מה שאתה צריך לדעת על הפוקימונים שלך נמצא בדף הראשון.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה יוצא מהמעבדה מחזיק את הפוכדור של באלבזור,אתה מסתכל על השמיים הכחולים,אתה רואה שאין אף פוקימון בשמיים,או ביבשה או בים,למעשה אתה רואה שהמקום די שומם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]פיפלאפ משתמש בניקור מקדחה אך צ'יקוריטה מצליח להתחמק מזה בעזרת סופת עלים שהודפת את פיפלאפ בצורה מפחידה במיוחד,אתה רואה שפיפלאפ משתמש במתקפת אקדח מים שפוגע בצ'יקוריטה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]Druddigon man[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שצעדת הילדים לא נמצאת באזור,אתה שומע קול שאומר לך:"שמעתי שאתה מחפש את המסמכים של הפרופסורים,נכון או לא?" אתה מסתובב ואתה רואה גבר כבן עשרים וחמש,עטוף גלימה שחורה,חולצה כחולה כהה,על החולצה יש סימן מוזר.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
'טוב בוא בכל מקרה נעשה הכירות עם באלבאזור'אני חושב וזורק את הפוקדור שלו לשמים ומחכה שהוא ישתחרר ואני אומר לו "היי באלבזור אני מיקל ואני המאמן החדש שלך אני חושב שאנחנו ניהיה חברים טובים מה אתה אומר?"אני אומר לו ומתחיל להתחיל לזוז לחיפוש פוקימונים להלחם בהם "בוא נחפש פוקימונים שתלחם בהם ותביס אותם"ואנחנו מתחילים ללכת
-
[QUOTE]Gallade
פיפלאפ משתמש בניקור מקדחה אך צ'יקוריטה מצליח להתחמק מזה בעזרת סופת עלים שהודפת את פיפלאפ בצורה מפחידה במיוחד,אתה רואה שפיפלאפ משתמש במתקפת אקדח מים שפוגע בצ'יקוריטה.[/QUOTE]
"פיפלאפ אתה חייב לנצל את המצב הזה!," אצעק לעבר פיפלאפ "תשתמש באקדח מים כול הזמן תוך כדי ניקור מקדחה על צ'יקוריטה!" אוסיף בעידוד.
-
[quote=Yuma Tsukumo;1098743][SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]The KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[/quote]
"עדיין,זה לא אומר שאתה צריך לגרש מפה את השאר! שמעת?" אומר לו בכעס ואחזיר את איווי לפוכדור,"היית מצויין לקרב ראשון.." אמלמל ואכניס את הפוכדור לכיסי,לאחר מכן אלך לכיוון המעבדה של הפרופסור,אכנס לתוכה ואומר לו "הפרופסור! אני צריך שתאיל לי פוקימון רק כדי לנצח את הרטטה הזה! הוא של מאמן!" אומר לו.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1098743][SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]The KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שצעדת הילדים לא נמצאת באזור,אתה שומע קול שאומר לך:"שמעתי שאתה מחפש את המסמכים של הפרופסורים,נכון או לא?" אתה מסתובב ואתה רואה גבר כבן עשרים וחמש,עטוף גלימה שחורה,חולצה כחולה כהה,על החולצה יש סימן מוזר.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני לוקח את הפוכדור ורץ למקום הצרחה של קוטורי
-
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהפרופסור מופתע מאוד:"אם הוא של מאמן אז כנראה אין שום סיכוי שתצליח לבד להביס את הרטטה הזוהר,טוב תשכח מהמשימה בינתיים טוב,בהצלחה במסע".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מגיע למקום שממנו הגיעה הצרחה של קוטורי,אתה מגיע לשדה פתוח,אתה רואה על הרצפה פוכדור,אתה מוציא את הפוקימון שיש בפוכדור ואתה רואה שזוהי הסקווירטל של קוטורי![/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מרגיש רעידת אדמה חזקה מאוד אתה מתעלף וכשאתה מתעורר אתה רואה ילדה אחרת אבל יותר נחמדה,היא מחייכת אליך ואומרת לך:"אתה בסדר,זה ממש לא היה הגיוני מה שקרה פה עכשיו נכון?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מוציא את באלבזור שלך אבל הוא נרדם ברגע שהוא רואה אותך,אתה מסתכל על השמיים ואתה רואה שהשמש לאט מאוד הופכת להיות שחורה,אתה מבין שיש עוד מעט ליקוי ירח.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שפיפלאפ משתמש במתקפת ניקור מקדחה ולא באקדח מים,אתה מבין שפיפלאפ מבין את טבלת הסוגים,אתה שומע קול מוכר שאומר:"אני רואה שפיפלאפ שלך התאושש מהר מאוד" אתה מסתובב ורואה את הילד ממקודם מחייך אליך הוא אומר לך:"לא הבנתי אותך,פיפלאפ לא הצליח לנצח טוטודייל אז אתה מנסה להביס צ'יקוריטה,אל תבין אותי לא נכון אבל זה לא הגיוני".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1098794][SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]The KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהפרופסור מופתע מאוד:"אם הוא של מאמן אז כנראה אין שום סיכוי שתצליח לבד להביס את הרטטה הזוהר,טוב תשכח מהמשימה בינתיים טוב,בהצלחה במסע".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מגיע למקום שממנו הגיעה הצרחה של קוטורי,אתה מגיע לשדה פתוח,אתה רואה על הרצפה פוכדור,אתה מוציא את הפוקימון שיש בפוכדור ואתה רואה שזוהי הסקווירטל של קוטורי![/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מרגיש רעידת אדמה חזקה מאוד אתה מתעלף וכשאתה מתעורר אתה רואה ילדה אחרת אבל יותר נחמדה,היא מחייכת אליך ואומרת לך:"אתה בסדר,זה ממש לא היה הגיוני מה שקרה פה עכשיו נכון?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מוציא את באלבזור שלך אבל הוא נרדם ברגע שהוא רואה אותך,אתה מסתכל על השמיים ואתה רואה שהשמש לאט מאוד הופכת להיות שחורה,אתה מבין שיש עוד מעט ליקוי ירח.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שפיפלאפ משתמש במתקפת ניקור מקדחה ולא באקדח מים,אתה מבין שפיפלאפ מבין את טבלת הסוגים,אתה שומע קול מוכר שאומר:"אני רואה שפיפלאפ שלך התאושש מהר מאוד" אתה מסתובב ורואה את הילד ממקודם מחייך אליך הוא אומר לך:"לא הבנתי אותך,פיפלאפ לא הצליח לנצח טוטודייל אז אתה מנסה להביס צ'יקוריטה,אל תבין אותי לא נכון אבל זה לא הגיוני".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אתה יודע שאני יכול לקחת אותו וללכת נכון?
--------------------
אני שואל אותו ''לאן קוטורי הלכה? ומה קרה פה''
-
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]*אבל אתה לא תעשה את זה נכון?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]*אותה לא אותו[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה שסקווירטל מצביעה לכיוון צפון השדה היא אומרת לך בזמן שהיא בוכה:"סקוי,סקווירטל!" |הם לקחו אותה![/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]|[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה שהיא מתחילה לרוץ על השדה לכיוון הצפון,לכיוון העיר ג'ובילייף.[/FONT][/COLOR][/SIZE]
-
[quote=Yuma Tsukumo;1098794][SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]The KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהפרופסור מופתע מאוד:"אם הוא של מאמן אז כנראה אין שום סיכוי שתצליח לבד להביס את הרטטה הזוהר,טוב תשכח מהמשימה בינתיים טוב,בהצלחה במסע".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
"רגע! אפשר לפחות את ביצת הוולפיקס שהבטחת? אני ניסיתי לנצח אותו ובגללו האיווי שלי התעלף..מגיע לי פרס על התעוזה..לא?" אשאל את הפרופסור ואחכה לתשובתו.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1098800][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]איתי[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]*אבל אתה לא תעשה את זה נכון?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]*אותה לא אותו[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה שסקווירטל מצביעה לכיוון צפון השדה היא אומרת לך בזמן שהיא בוכה:"סקוי,סקווירטל!" |הם לקחו אותה![/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]|[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה שהיא מתחילה לרוץ על השדה לכיוון הצפון,לכיוון העיר ג'ובילייף.[/FONT][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
אני רץ אחרי סקווירטל ואני צועק לה ''תעצרי שניה''
-
[QUOTE]Gallade
אתה רואה שפיפלאפ משתמש במתקפת ניקור מקדחה ולא באקדח מים,אתה מבין שפיפלאפ מבין את טבלת הסוגים,אתה שומע קול מוכר שאומר:"אני רואה שפיפלאפ שלך התאושש מהר מאוד" אתה מסתובב ורואה את הילד ממקודם מחייך אליך הוא אומר לך:"לא הבנתי אותך,פיפלאפ לא הצליח לנצח טוטודייל אז אתה מנסה להביס צ'יקוריטה,אל תבין אותי לא נכון אבל זה לא הגיוני". [/QUOTE]
"לך תדע..." אגיד לילד "פיפלאפ ניקור מקדחה על צ'יקוריטה!" אפקוד שוב על פיפלאפ.