-
[QUOTE=Yuval Ramot;1111566][COLOR="Yellow"]
[COLOR="Cyan"]לי
סקווירטל לא מצליח להתחמק ומאנקי נפגע קצת מהבועות והוא תוקף את סקווירטל בScreach ולאחר מכן הוא רץ אל עבר סקווירטל בכוונה לתקוף עם Low kick[/COLOR]
ן[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לסקרויטל" תחמק משני המתקפות של מאנקי ואז תשתמש בלימה על מאנקי.לאחר מכן תירה לעבר הרבה מאוד בועות שיפגעו בו חזק "
-
[COLOR="Red"]מקס
פיג'י נפגע מאד מהגחלת ולא מסוגל לעוף
ולאח מכון הוא מתחמק מהשריטה והוא משתמש בGust לעבר צ'ארמנדר[/COLOR]
[COLOR="Lime"]איתי
אתה לא תקבל עכשיו צ'רמנדר! זה שהיה לו צ'ארמנדר היה רק להמחשה
-----------------
"פררר!!" הוא אומר לך והואעומד להשתמש בTackle עליך
[/COLOR]
[COLOR="Yellow"]בארי
אתה ממשיך לחפש פוקימונים בדרך 2 ומוצא פתאום גראוליט [URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up352.siz.co.il/up1/nztjyloylzji.png[/IMG][/URL] והוא רואה אותך ומתחיל לתקוף עם Tackle[/COLOR]
[COLOR="Cyan"]לי
אמרתי שאת הראשונה הוא פוגע... לא שהוא מנסה..
----------------------
סקוירטל מתחמק מהמתקפה
והוא פוגע ישירות במאנקי ומאנקי כבר נראה מותש סקווירטל משתמש בבועות ומפספס את מאנקי[/COLOR]
-
[QUOTE]מקס
פיג'י נפגע מאד מהגחלת ולא מסוגל לעוף
ולאח מכון הוא מתחמק מהשריטה והוא משתמש בGust לעבר צ'ארמנדר[/QUOTE]
"תנסה להתחמק ותשתמש בגחלת גם על המקור שלו,ואז תרוץ אליו עם שריטה!
-
[QUOTE=Yuval Ramot;1111593][COLOR="Red"]
[COLOR="Yellow"]בארי
אתה ממשיך לחפש פוקימונים בדרך 2 ומוצא פתאום גראוליט [URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up352.siz.co.il/up1/nztjyloylzji.png[/IMG][/URL] והוא רואה אותך ומתחיל לתקוף עם Tackle[/COLOR]
][/QUOTE]
"פיקצ'ו, תחמוק ואז תשתמש במכת ברק!!"
-
[COLOR="Red"]מקס
הוא לא מצליח להתחמק ונפגע פיג'י מתחמק מהגחלת ונפגע מהשריטה והוא רץ היישר אל צ'ארמדר למתקפת Tackle[/COLOR]
[COLOR="Yellow"]בארי
גרולייט מפספס ונפגע חזק מהמכת ברק גרולייט משתמש בEmber לעבר פיקאצ'[/COLOR]
-
[quote=Yuval Ramot;1111147][COLOR=sienna]אדם[/COLOR]
[COLOR=sienna]ריהורן מואט אך עדיין פוגע באיווי איווי נהדף אחורנית וקם על הרגליים[/COLOR]
[COLOR=sienna]שניהם תוקפם את ריהורן אך לא נגרם כל נזק[/COLOR]
[COLOR=sienna]"ריהורן מתקפת Take Down[/COLOR][/quote]
'מה אני יכול לעשות,תחשוב ,בתחושב' אחשוב בלחץ
"איווי פיג'י מהר תתחמקו..." אצעק בלחץ בעודי מנסה לחשוב על משהו
"יש לי רעיון...פיג'י תשתמש בסופה הכי חזקה שלך כדי להרים את ריהורן לאוויר ואיווי תשתמש בדחיפה כדי לשלוח אותו בתנופה חזקה לאדמה מהאוויר!" אצעק
'אני מקווה שזה יעבוד' אחשוב בתקווה
-
[QUOTE]מקס
הוא לא מצליח להתחמק ונפגע פיג'י מתחמק מהגחלת ונפגע מהשריטה והוא רץ היישר אל צ'ארמדר למתקפת Tackle[/QUOTE]
"צ'ארמנדר כמעט שהוא מגיע תזוז צעד ימינה ואז תנצל את זה שהוא חושב שהוא פוגע ותעשה לו גחלת מאחורי הגב!"
-
[QUOTE=Yuval Ramot;1111652][COLOR="Red"]
[COLOR="Yellow"]בארי
גרולייט מפספס ונפגע חזק מהמכת ברק גרולייט משתמש בEmber לעבר פיקאצ'[/COLOR][/QUOTE]
"פיקצ'ו תקפוץ מעל הגחלת ושוב, מכת ברק!"
-
[QUOTE=Yuval Ramot;1111593][COLOR="Red"]
[COLOR="Cyan"]לי
אמרתי שאת הראשונה הוא פוגע... לא שהוא מנסה..
----------------------
סקוירטל מתחמק מהמתקפה
והוא פוגע ישירות במאנקי ומאנקי כבר נראה מותש סקווירטל משתמש בבועות ומפספס את מאנקי[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לסקרויטל" תשתמש בהצלפת זנב ואז בבועות על מאנקי "
-
[COLOR="Sienna"]אדם
שני הפוקימונים שלך מצליחים להתחמק "ריהורן מתקפת קרן!" אומר היריב שלך ופיג'י משתמש במתקפת ספה אך ריהורן לא מועף לאוויר הוא כבד מידי ואיווי משתמש בבלימה על ריהורן ונפגע ממתקפת הקרן וגם הוא וגם ריהורן מתעלפים (זכית ב- 200 דולר) "תחזור ריהורן" אומר המאמן שלו ושניהם בורחים בלי לומר מילה אתה ממשיך בדרך 1 ומחפש פוקימונים ואתה מוצא מאנקי [URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up352.siz.co.il/up3/gwm5mimzrdzj.png[/IMG][/URL] מולך
[/COLOR]
[COLOR="Red"]מקס
צ'ארמנדר מתחמק ופוגע בפיג'י בגב ופיג'י מתעלף[/COLOR]
[COLOR="Yellow"]בארי
פיקאצ'ו נפגע מהגחלת ולא מצליח לתקופף וגרוליט מתקדם אליכם במתקפת Tackle[/COLOR]
[COLOR="Cyan"]לי
מאנקי נופל ממתקפת הצלפת הזנב ואז סקווירטל משתמש עליו בבועות והוא נפגע
הוא קם ורץ לעבר סקווירטל במתקפת Low Kick[/COLOR]
-
[quote]מקס
צ'ארמנדר מתחמק ופוגע בפיג'י בגב ופיג'י מתעלף[/quote]
"צ'ארמנדר אתה אדיר!"
אומר לו ואזרוק על פיגי פוקדור
-
[QUOTE=Yuval Ramot;1112150][COLOR="Sienna"]
[COLOR="Cyan"]לי
מאנקי נופל ממתקפת הצלפת הזנב ואז סקווירטל משתמש עליו בבועות והוא נפגע
הוא קם ורץ לעבר סקווירטל במתקפת Low Kick[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לסקרויטל" תחמק ואז תשתמש בבועות ובהצלפת זנב באותו הזמן על מאנקי "
-
[quote=Yuval Ramot;1112150][COLOR=sienna]אדם[/COLOR]
[COLOR=sienna]שני הפוקימונים שלך מצליחים להתחמק "ריהורן מתקפת קרן!" אומר היריב שלך ופיג'י משתמש במתקפת ספה אך ריהורן לא מועף לאוויר הוא כבד מידי ואיווי משתמש בבלימה על ריהורן ונפגע ממתקפת הקרן וגם הוא וגם ריהורן מתעלפים (זכית ב- 200 דולר) "תחזור ריהורן" אומר המאמן שלו ושניהם בורחים בלי לומר מילה אתה ממשיך בדרך 1 ומחפש פוקימונים ואתה מוצא מאנקי [URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up352.siz.co.il/up3/gwm5mimzrdzj.png[/IMG][/URL] מולך[/COLOR]
[/quote]
"וואו מאנקי,הפוקימון הזה חזק מאוד" אגיד בחיוך
'מאנקי הוא פוקימון מסוג לוחם אז לפיג'י שלי יהיה יתרון בקרב' אחשוב בשמחה
"פיג'י צא תשתמש בסופה עכשיו!" אצעק ואצביע על מאנקי
-
[COLOR="Red"]מקס
נדנוד נדנוד נדנוד ותפסת פיג'י! אתה מחזיר את צ'ארמנדר לפוקדור וממשיך בדרך 1 ואתה מגיע לעיר ורידיאן אתה הולך למרכז פוקימונים כמה חיילים פשוטים מצוות עתיק בחוץ [URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/kzjyrwwjkhnn.png[/IMG][/URL] אתה מנחש שכבר יש בעיות[/COLOR]
[COLOR="Cyan"]לי
סקווירטל חומק ומאנקי מצליח להתחמק משתיי המתקפות אך הוא נראה מותש מאד והוא רץ לעבר סקווירטל כדי להשתמש בScratch[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]אדם
חשיבה יפה
-------------
מאנקי לא מצליח להתחמק מהמתקפה ונפגע קשות והוא רץ לכיוון פיג'י כדי להשתמש בScratch[/COLOR]
-
[quote]נדנוד נדנוד נדנוד ותפסת פיג'י! אתה מחזיר את צ'ארמנדר לפוקדור וממשיך בדרך 1 ואתה מגיע לעיר ורידיאן אתה הולך למרכז פוקימונים כמה חיילים פשוטים מצוות עתיק בחוץ אתה מנחש שכבר יש בעיות[/quote]
"צא פיגי,צא צ'ארמנדר,אנחנו צריכים לטפל בהם!"
"פיגי סופה!,צ'ארמנדר גחלת! תהפכו את זה לסופת אש שתביס את כולם!"
-
[quote=Yuval Ramot;1112322][COLOR=sienna]אדם[/COLOR]
[COLOR=sienna]חשיבה יפה[/COLOR]
[COLOR=sienna]-------------[/COLOR]
[COLOR=sienna]מאנקי לא מצליח להתחמק מהמתקפה ונפגע קשות והוא רץ לכיוון פיג'י כדי להשתמש בScratch[/COLOR][/quote]
תודה
----------
"מהר פיג'י תשתמש בסופה כדי להעיף את מאנקי באוויר ואז תטיח אותו על הריצפה!" אצעק
'מאנקי הוא פוקימון הרבה יותר קל מריידון אני חושב שפיג'י יצליח להרים אותו, ככה לפחות אני מקווה' אחשוב בלחץ בזמן שאראה את מאנקי רץ לכיוונו של פיג'י שלי
-
[QUOTE=Yuval Ramot;1112322][COLOR="Red"]
[COLOR="Cyan"]לי
סקווירטל חומק ומאנקי מצליח להתחמק משתיי המתקפות אך הוא נראה מותש מאד והוא רץ לעבר סקווירטל כדי להשתמש בScratch[/COLOR]
S[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לסקרויטל " תחמק מן השריטה שלו ואז תירה את הבועות הכי חזקות שלך לעבר מאנקי "
-
[COLOR="Red"]מקס
פיג'י וצ'ארמנדר יוצאים פיג'י משתמש בסופה וצ'ארמנדר בגחלת אני צוות עתיק מסתובבים מהר ורואים אותכם והם שולחים החוצה ג'יודוד וריהורן [URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/mmztirendot5.png[/IMG][/URL] [URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up352.siz.co.il/up3/goug4jzezbkn.png[/IMG][/URL] הפוקימונים כמעט לא נפגעים "ריהורן מתקפת קרן! ג'יודוד מתקפת גלגול!" שני הפוקימונים רצים אליהם עם המתקפות
[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]אדם
מכיוון שאתה פתחת את עמוד 10 אתה תקבל בעתיד ביצה אם אני אשכח תזכיר לי
----------------------------------
המתקפה פוגעת במאנקי והוא לא מצליח לתקוף את פיג'י הוא עף באוויר ונתקע בעץ ונופל הוא קם על הרגליים שוב ונראה עצבני הוא רץ אל פיג'י עם מתקפת Fury Swipes[/COLOR]
[COLOR="Cyan"]לי
מאנקי פוגע בסקווירט אך נפגע מהבועות והוא מתעלף וכך גם סקווירטל[/COLOR]
-
[quote]מקס
פיג'י וצ'ארמנדר יוצאים פיג'י משתמש בסופה וצ'ארמנדר בגחלת אני צוות עתיק מסתובבים מהר ורואים אותכם והם שולחים החוצה ג'יודוד וריהורן הפוקימונים כמעט לא נפגעים "ריהורן מתקפת קרן! ג'יודוד מתקפת גלגול!" שני הפוקימונים רצים אליהם עם המתקפות[/quote]
"פיגי מהר תשתמש במתקפת חול כדי שהם לא יוכלו לשלוט במתקפה!"
"עכשיו צ'ארמנדר גחלת לעברם!"
"פיגי סופה לעברם!"
"עכשיו שניכם בלימה ושריטה!"
-
[QUOTE=Yuval Ramot;1113237][COLOR="Red"]מ
[COLOR="Cyan"]לי
מאנקי פוגע בסקווירט אך נפגע מהבועות והוא מתעלף וכך גם סקווירטל[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לסקרויטל" הית טוב עכשיו תנוח " אני מחזיר את סקרויטל לפוכדור שלו ואז זורק פוכדור על מאנקי המעולף
-
[QUOTE=Yuval Ramot;1112150][COLOR="Sienna"]
[COLOR="Yellow"]בארי
פיקאצ'ו נפגע מהגחלת ולא מצליח לתררוף וגרוליט מתקדם אליכם במתקפת Tackle[/COLOR]
[/QUOTE]
"פיקצ'ו, לפני שהוא מגיע תשתמש במכת ברק!!"
-
[COLOR="Red"]מקס
אתה לא יכול להשתמש בכל כך הרבה מתקפות בבת אחת אני משתמש בראשונה של כל אחד מהפוקימונים
------------------------------
פיג'י משתמש בסופת חול והיריבים שלך לא רואים כלום וכך גם אתה וריהורן פוגע בפיג'י והוא מועף אחורנית לאחד מהבתים ג'יודוד מפספס ונתקע בעמוד חשמל שהיה שם צ'ארמנדר מכוון גחלת אל ריהורן ופוגע ריהורן לא נראה כנפגע הוא רק נראה עצבני יותר
אחד מאנשי צוות עתיק צועק אליך "תגיד ילד מה באת להפריע זה עיניין פרטי פה עכשיו תסתלק! ריהורן Take Down על צ'ארמנדר! ג'יודוד מתקפת זריקת אבנים על פיג'י!"[/COLOR]
[COLOR="Cyan"]לי
סקווירטל חוזר אל הפוקדור אתה אומר אליו "היית טוב... צא פודור!" ואתה זורק פוקדור על מאנקי
נדנוד
נדנוד
נדנוד
מזל טוב תפסת מאנקי אתה אומר "עכשיו אתה סוף סוף שלי!" אתה ממשיך בדרך 1 ומגיע לעיר ורידיאן שם אתה רואה את מרכז הפוקימונים את החנות ואת דרך מספר 2[/COLOR]
[COLOR="Yellow"]בארי
פיקאצ'ו נפגע מהמתקפה ומועף אחורנית הוא משתמש במכת ברק ומחשמל את גראוליט גראולי בא אליכים כדי להשתמש במתקפת נשיכה[/COLOR]
-
[QUOTE]מקס
אתה לא יכול להשתמש בכל כך הרבה מתקפות בבת אחת אני משתמש בראשונה של כל אחד מהפוקימונים
------------------------------
פיג'י משתמש בסופת חול והיריבים שלך לא רואים כלום וכך גם אתה וריהורן פוגע בפיג'י והוא מועף אחורנית לאחד מהבתים ג'יודוד מפספס ונתקע בעמוד חשמל שהיה שם צ'ארמנדר מכוון גחלת אל ריהורן ופוגע ריהורן לא נראה כנפגע הוא רק נראה עצבני יותר
אחד מאנשי צוות עתיק צועק אליך "תגיד ילד מה באת להפריע זה עיניין פרטי פה עכשיו תסתלק! ריהורן Take Down על צ'ארמנדר! ג'יודוד מתקפת זריקת אבנים על פיג'י!"[/QUOTE]
"ו..?"
"להביור,סופה!"
-
[QUOTE=Yuval Ramot;1113320][COLOR="Red"]
[COLOR="Cyan"]לי
סקווירטל חוזר אל הפוקדור אתה אומר אליו "היית טוב... צא פודור!" ואתה זורק פוקדור על מאנקי
נדנוד
נדנוד
נדנוד
מזל טוב תפסת מאנקי אתה אומר "עכשיו אתה סוף סוף שלי!" אתה ממשיך בדרך 1 ומגיע לעיר ורידיאן שם אתה רואה את מרכז הפוקימונים את החנות ואת דרך מספר 2[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר " יש הגעתי סוף סוף לעיר ורדיאן" .אני רץ במהרה לעבר מרכז הפוקימונים של העיר. שם אני מבקש מהאחות ג'וי שתרפא את סקרויטל ואת מאנקי שלי
-
[quote=Yuval Ramot;1111593][COLOR=red]מקס[/COLOR]
[COLOR=red]פיג'י נפגע מאד מהגחלת ולא מסוגל לעוף[/COLOR]
[COLOR=red]ולאח מכון הוא מתחמק מהשריטה והוא משתמש בGust לעבר צ'ארמנדר[/COLOR]
[COLOR=lime]איתי[/COLOR]
[COLOR=lime]אתה לא תקבל עכשיו צ'רמנדר! זה שהיה לו צ'ארמנדר היה רק להמחשה[/COLOR]
[COLOR=lime]-----------------[/COLOR]
[COLOR=lime]"פררר!!" הוא אומר לך והואעומד להשתמש בTackle עליך[/COLOR]
[COLOR=yellow]בארי[/COLOR]
[COLOR=yellow]אתה ממשיך לחפש פוקימונים בדרך 2 ומוצא פתאום גראוליט [URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up352.siz.co.il/up1/nztjyloylzji.png[/IMG][/URL] והוא רואה אותך ומתחיל לתקוף עם Tackle[/COLOR]
[COLOR=cyan]לי[/COLOR]
[COLOR=cyan]אמרתי שאת הראשונה הוא פוגע... לא שהוא מנסה..[/COLOR]
[COLOR=cyan]----------------------[/COLOR]
[COLOR=cyan]סקוירטל מתחמק מהמתקפה[/COLOR]
[COLOR=cyan]והוא פוגע ישירות במאנקי ומאנקי כבר נראה מותש סקווירטל משתמש בבועות ומפספס את מאנקי[/COLOR][/quote]
למה אתה כותב את המתקפה באנגלית?
פשוט תרשום בלימה...
-
[QUOTE=Yuval Ramot;1113320][COLOR="Red"]
[COLOR="Yellow"]בארי
פיקאצ'ו נפגע מהמתקפה ומועף אחורנית הוא משתמש במכת ברק ומחשמל את גראוליט גראולי בא אליכים כדי להשתמש במתקפת נשיכה[/COLOR][/QUOTE]
"פיקצ'ו תחמוק ואז מכת הברק הכי חזקה שאתה יכול לעשות!!"
-
[COLOR="Red"]מקס
אני מקווה שתיישם את מה שאמרתי לך ובגלל שאין לצ'ארמנדר להביור זה יהיה גחלת
-------------------
ג'יודוד זורק אבנים לעבר פיג'י ופוגע (לא אמרת לו להתחמק) והוא מתעלף
אתה מחזיר את פיג'י לפוקדור ואומר "אוי שיט!!!"
"חה חה חה" אומר לך האיש
צ'ארמנדר נפגע מהTake Down אבל כמובן גם ריהורן סופג פגיע והוא מתעלף לאחר מכון צ'ארמנדר משתמש בגחלת על ג'יודוד "תתחמק ג'יודוד!" אומר לו האיש הוא לא מצליח להיתחמק "אוקי לא נורא! צא מתקפת גלגול!"[/COLOR]
[COLOR="MediumTurquoise"]לי
רשום בעלילה שאין יותר אחיות ג'וי אבל לא משנה...
----------------
אתה נכנס ואתה רואה את האחות הארט שם "שלום מאמן צעיר" היא אומרת לך "תרצה שאני ירפא לך את הפוקימונים?"
"כן בבקשה" אתה עונה "הנה קחי" ואתה מגיש לה את הפוקדורים לאחר שהיא מראפת אותם היא נותנת לך את הפוקדורים ונפרדת ממך אתה יוצא ורואה את החנות של העיר ואת דרך מספר 2
לאיזה מהם תרצה ללכת?[/COLOR]
[COLOR="Lime"]איתי
סתם כי נוח לי יותר באנגלית אבל אם תרצה בעיברית אני ירשום בעיברית
-------------------------
פיג'י מפספס את באלבאזור ואתה צועק "יש!" זרע העלוקה פוגע בפיג'י פיג'י תוקף במתקפת חול ובאלבאזור לא רואה כלום והוא מפספס את פיג'י בבלימה פיג'י משתמש בסופה ומעיף את באלבאזור באוויר[/COLOR]
[COLOR="Black"]בארי
פיקאצ'ו נפגע מהמתקפה פיקאצ'ו משתמש במתקפת ברק אך גראוליט מתחמק במהירות
'הוא מהיר' אתה חושב 'שווה ללכוד אותו'
והוא משתמש בגחלת לכיוון פיקאצ'ו[/COLOR]
-
[quote=Yuval Ramot;1113444][COLOR=red]מקס[/COLOR]
[COLOR=red]אני מקווה שתיישם את מה שאמרתי לך ובגלל שאין לצ'ארמנדר להביור זה יהיה גחלת[/COLOR]
[COLOR=red]-------------------[/COLOR]
[COLOR=red]ג'יודוד זורק אבנים לעבר פיג'י ופוגע (לא אמרת לו להתחמק) והוא מתעלף[/COLOR]
[COLOR=red]אתה מחזיר את פיג'י לפוקדור ואומר "אוי שיט!!!"[/COLOR]
[COLOR=red]"חה חה חה" אומר לך האיש[/COLOR]
[COLOR=red]צ'ארמנדר נפגע מהTake Down אבל כמובן גם ריהורן סופג פגיע והוא מתעלף לאחר מכון צ'ארמנדר משתמש בגחלת על ג'יודוד "תתחמק ג'יודוד!" אומר לו האיש הוא לא מצליח להיתחמק "אוקי לא נורא! צא מתקפת גלגול!"[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]לי[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]רשום בעלילה שאין יותר אחיות ג'וי אבל לא משנה...[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]----------------[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]אתה נכנס ואתה רואה את האחות הארט שם "שלום מאמן צעיר" היא אומרת לך "תרצה שאני ירפא לך את הפוקימונים?"[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]"כן בבקשה" אתה עונה "הנה קחי" ואתה מגיש לה את הפוקדורים לאחר שהיא מראפת אותם היא נותנת לך את הפוקדורים ונפרדת ממך אתה יוצא ורואה את החנות של העיר ואת דרך מספר 2[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]לאיזה מהם תרצה ללכת?[/COLOR]
[COLOR=lime]איתי[/COLOR]
[COLOR=lime]סתם כי נוח לי יותר באנגלית אבל אם תרצה בעיברית אני ירשום בעיברית[/COLOR]
[COLOR=lime]-------------------------[/COLOR]
[COLOR=lime]פיג'י מפספס את באלבאזור ואתה צועק "יש!" זרע העלוקה פוגע בפיג'י פיג'י תוקף במתקפת חול ובאלבאזור לא רואה כלום והוא מפספס את פיג'י בבלימה פיג'י משתמש בסופה ומעיף את באלבאזור באוויר[/COLOR]
[COLOR=black]בארי[/COLOR]
[COLOR=black]פיקאצ'ו נפגע מהמתקפה פיקאצ'ו משתמש במתקפת ברק אך גראוליט מתחמק במהירות[/COLOR]
[COLOR=black]'הוא מהיר' אתה חושב 'שווה ללכוד אותו'[/COLOR]
[COLOR=black]והוא משתמש בגחלת לכיוון פיקאצ'ו[/COLOR][/quote]
תכתוב באנגלית אני אכתוב בעברית.
[QUOTE=Yuval Ramot;1113444][COLOR="Red"]
[COLOR="Black"]בארי
פיקאצ'ו נפגע מהמתקפה פיקאצ'ו משתמש במתקפת ברק אך גראוליט מתחמק במהירות
'הוא מהיר' אתה חושב 'שווה ללכוד אותו'
והוא משתמש בגחלת לכיוון פיקאצ'ו[/COLOR][/QUOTE]
ברגעים נואשים אני אחשוב כמו אש..
~~~~~~~~~~~~~
"פיקצ'ו תסתובב על הריצפה ותשתמש במכת ברק!!"
-
[QUOTE]
מקס
אני מקווה שתיישם את מה שאמרתי לך ובגלל שאין לצ'ארמנדר להביור זה יהיה גחלת
-------------------
ג'יודוד זורק אבנים לעבר פיג'י ופוגע (לא אמרת לו להתחמק) והוא מתעלף
אתה מחזיר את פיג'י לפוקדור ואומר "אוי שיט!!!"
"חה חה חה" אומר לך האיש
צ'ארמנדר נפגע מהTake Down אבל כמובן גם ריהורן סופג פגיע והוא מתעלף לאחר מכון צ'ארמנדר משתמש בגחלת על ג'יודוד "תתחמק ג'יודוד!" אומר לו האיש הוא לא מצליח להיתחמק "אוקי לא נורא! צא מתקפת גלגול!"
[/QUOTE]
כן התכוונתי לגחלת רק התבלבלתי
"צ'ארמנדר גחלת!"
"עכשיו שריטה!"
-
[quote=Yuval Ramot;1113237][COLOR=sienna]אדם[/COLOR]
[COLOR=sienna]מכיוון שאתה פתחת את עמוד 10 אתה תקבל בעתיד ביצה אם אני אשכח תזכיר לי[/COLOR]
[COLOR=sienna]----------------------------------[/COLOR]
[COLOR=sienna]המתקפה פוגעת במאנקי והוא לא מצליח לתקוף את פיג'י הוא עף באוויר ונתקע בעץ ונופל הוא קם על הרגליים שוב ונראה עצבני הוא רץ אל פיג'י עם מתקפת Fury Swipes[/COLOR]
[/quote]
"פיג'י תשתמש שוב בסופה ותרים שוב את פיג'י לאוויר ותעיף אותו לרצפה ואז תשתמש בדחיפה ותגמור את מאנקי קדימה!" אצעק
-
[COLOR="Lime"]איתי
באלבאזור קם על הרגליים זרע העלוקה מופעל פיג'י משתמש בבלימה וכך גם באלבאזור הם פוגעים אחד בשני ושניהם ניראים מותשים פיג'י מתכונן להשתמש בסופה[/COLOR]
[COLOR="Black"]
בארי
פיקאצ'ו לא פוגע בגרולייט אך הגחלת לא משפיעה
גרולייט משתמש בנשיכה לכיוון פיקאצ'ו
[/COLOR]
[COLOR="Red"]מקס
תקשיב ההודעה שלך ממש קצרה אתה לא נותן הרבה מידע ויצירתיות אני מבקש שתיהיה יותר יצירתי
ג'יודוד לא נפגע כלל מהגחלת ופוגע בצ'ארמנדר
צ'ארמנדר רץ לעבר ג'יודוד ומשתמש בשריטה וג'יודוד משתמש בבלימה והם פוגעים אחד בשני צ'ארמנדר מועף אחורנית ונתקע באחד הבתים ג'יודוד מועף אחורנית גם כן ופוגע באחק השיחים "ג'יודוד! מתקפת זריקת אבנים!" ג'יודוד מתחיל לזרוק אבנים לעבר צ'ארמנדר[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]אדם
פיג'י מעיף את מאנקי לאוויר ומשתמש בבלימה עליו מאנקי לא מצליח להגיב והוא נופל על הריצפה ומנסה לקום
אתה מקווה בראשך 'תתעלף! תתעלף!' הוא מנסה לקום בשנית ולבסוף מתעלף אתה צועק "יש!!!"[/COLOR]
-
[QUOTE=Yuval Ramot;1113444][COLOR="Red"]
[COLOR="MediumTurquoise"]לי
רשום בעלילה שאין יותר אחיות ג'וי אבל לא משנה...
----------------
אתה נכנס ואתה רואה את האחות הארט שם "שלום מאמן צעיר" היא אומרת לך "תרצה שאני ירפא לך את הפוקימונים?"
"כן בבקשה" אתה עונה "הנה קחי" ואתה מגיש לה את הפוקדורים לאחר שהיא מראפת אותם היא נותנת לך את הפוקדורים ונפרדת ממך אתה יוצא ורואה את החנות של העיר ואת דרך מספר 2
לאיזה מהם תרצה ללכת?[/COLOR]
[ו[/COLOR][/QUOTE]
אנמי ניגש לחנות של העיר ואז אומר למוכר/ת" שלום מה יש לכם להציע לי לקנות?< איזה חפצים שווים ישד לכם פה ?"
-
[quote=Yuval Ramot;1114058][COLOR=sienna]אדם[/COLOR]
[COLOR=sienna]פיג'י מעיף את מאנקי לאוויר ומשתמש בבלימה עליו מאנקי לא מצליח להגיב והוא נופל על הריצפה ומנסה לקום[/COLOR]
[COLOR=sienna]אתה מקווה בראשך 'תתעלף! תתעלף!' הוא מנסה לקום בשנית ולבסוף מתעלף אתה צועק "יש!!!"[/COLOR][/quote]
"קדימה!, פוכדור צא!" אצעק ואזרוק פוכדור ריק על מאנקי
לאחר שמאנקי נכנס לפוכדור אני לוחש בתקווה:"תתפס,תתפס,תתפס..."
-
[QUOTE=Yuval Ramot;1114058][COLOR="Lime"]
[COLOR="Black"]
בארי
פיקאצ'ו לא פוגע בגרולייט אך הגחלת לא משפיעה
גרולייט משתמש בנשיכה לכיוון פיקאצ'ו
[/COLOR]
][/QUOTE]
לפיקצ'ו יש התקפה אחת אז קצת קשה לי לגוון את ההודעות שלי...
~~~~~~~~~~~~~~~~~
"פיקצ'ו, מהר לפני שהוא מגיע, מכת ברק!!"
-
[quote]מקס
תקשיב ההודעה שלך ממש קצרה אתה לא נותן הרבה מידע ויצירתיות אני מבקש שתיהיה יותר יצירתי
ג'יודוד לא נפגע כלל מהגחלת ופוגע בצ'ארמנדר
צ'ארמנדר רץ לעבר ג'יודוד ומשתמש בשריטה וג'יודוד משתמש בבלימה והם פוגעים אחד בשני צ'ארמנדר מועף אחורנית ונתקע באחד הבתים ג'יודוד מועף אחורנית גם כן ופוגע באחק השיחים "ג'יודוד! מתקפת זריקת אבנים!" ג'יודוד מתחיל לזרוק אבנים לעבר צ'ארמנדר[/quote]
"צ'רמנדר תתחמק!"
"רוץ אליו עם שריטה מהר!"
"אם הוא עושה שוב זריקת אבנים תתכופף!"
-
[COLOR="Cyan"]לי
אתה נכנס לחנות והמוכרת עונה לך "יש לנו היום מבצע 10 פוקדורים במחיר של 9 ו5 שיקויים במחיר של 4 מה תרצה?"[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]אדם
הפוקדור מתנדנד ומתנדנד ומתנדנד ומאנקי נלכד ! מזל טוב תפסת מאנקי!
אתה ממשיך בדרך 1 ומגיע לעיר ורידיאן לאחר שאתה מגיע אתה רואה מולך את מרכז הפוקימונים ואת החנות ואת דרך 2 לאיזה מהם תרצה ללכת?[/COLOR]
[COLOR="Black"]בארי
גרולייט מתחמק ולא משתמש במתקפה שלו בסוף הוא רץ לכיוון פיקאצ'ו ומשתמש בבלימה[/COLOR]
[COLOR="Red"]מקס
שוב תנסה קצת להוסיף ולא רק לדבר תוסיף כל מניי דברים
-----------------------------
ג'יודוד זורק אבנים על צ'ארמנדר ופוגע וצ'ארמנדר רץ אליו ומשתמש בשריטה ג'יודוד נפגע "תשתמש בגלגול!ילד למה אתה לא מסתלק אתה לא תנצח אותנו!!!!" וג'יודוד מתגלגל לכיוון צ'ארמנדר[/COLOR]
-
[QUOTE=Yuval Ramot;1114911][COLOR="Cyan"]לי
אתה נכנס לחנות והמוכרת עונה לך "יש לנו היום מבצע 10 פוקדורים במחיר של 9 ו5 שיקויים במחיר של 4 מה תרצה?"[/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר למוכר" תביא לי 5שיקוים במחיר של 4.זה נשמע אחלה מבצע "
-
[quote]מקס
שוב תנסה קצת להוסיף ולא רק לדבר תוסיף כל מניי דברים
-----------------------------
ג'יודוד זורק אבנים על צ'ארמנדר ופוגע וצ'ארמנדר רץ אליו ומשתמש בשריטה ג'יודוד נפגע "תשתמש בגלגול!ילד למה אתה לא מסתלק אתה לא תנצח אותנו!!!!" וג'יודוד מתגלגל לכיוון צ'ארמנדר[/quote]
מה אני עוד יכול להוסיף? אמרת שאפשר רק מתקפה אחת!
---
"שהוא כמעט מגיע תלך קצת הצידה שימיך להתגלגל ואז גחלת מאחוריו!"
-
[COLOR="Cyan"]לי
תסתכל בחנות ותראה את המחירים או שאתה יודע אותם?
--------------------------
"זה יוצא..." המוכרת מחשבת במחשבון שלה "600 דולר." והיא מביא לך חשבונית אתה משלם לה והיא אומרת לך מרחוק "יום טוב" אתה ממשיך בעיר ורידיאן לכיוון דרך מספר 2 פתאום אתה שומע צרחה שבאה מכיוון מרכז הפוקימונים
אתה רץ למרכז הפוקימונים ורואה שהמבנה שבור אתה הולך לשם ונכנס בין ההריסות וביפנים אתה רואה חייל של צוות עתיק והפרופסור של צוות עתיק [URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/kzjyrwwjkhnn.png[/IMG][/URL] [URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/t4mjz5jennwq.png[/IMG][/URL] ושניהם מתקפים את אחות הארט אתה שומע אחד מהם צועק ג'יודוד מתקפת גילגול!" ואתה שומע גם את האחות הארט צועקת "די!!! שמישהו יעזור לי!"
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Red"]מקס
תראה דוגמה להודעה האחרונה: אני מחכה שג'יודוד יתקרב אליו ואז אני יגיד לו להתחמק "תתחמק ואז תשתמש בגחלת!" משהו כזה תנסה...
--------------------------------------
צ'ארמנדר מתחמק בצורה מושלמת וג'יודוד נתקע בבית שהיה מאחוריו צ'ארמנדר משתמש בגחלת וג'יודוד חוזר לכיוונו "תשתמש בבלימה!" ג'יוודוד מתקדם לעבריכם ומשתמש בבלימה אבל הוא מתעלף לפני שמסיים להשתמש בה אתה צועק "יש!! עכשיו! אחרי שניצחתי אותכם תסתלקו!" הם עונים לך "למה נראה לך ילד?"
"ילד!" אתה שומע קול נמוך אומר "אתה תתרחק מפה או שיהיה לך עסק איתי!" ויוצא ממרכז הפוקימונים איש כזה [URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/1zzyl4goicdv.png[/IMG][/URL] "אתה רוצה קרב כן או לא?"
מה תעשה?(זכית ב-200 דולר)[/COLOR]