-
[quote=Alfasi;1119989][COLOR=sienna]ניק[/COLOR]
לאחר זינוק אתה יודע מה הסיבה הפשוטה ביותר לחום שהיה לך: העץ בוער !
אתה רואה מתחתיך 4 אנשי מאפיה בגלוי וסנאי בכלוב, לכל איש מאפיה יש אלה וגם לאחד מהם יש אקדח, אתה לא מזהה איזה אבל אתה מבין שזה לא ממש אקדח רציני .
הם מסתכלים עליך אך אתה נמצא על עץ, האיש מוציא את האקדח ויורה, היירה עפה בערך 2 מטר ונופלת לרצפה . הוא טוען את הירייה שוב, אתה מבין שזה הזמן שלך לעשות מהם פלאפל .
[COLOR=red]מה תעשה ? איך תגיב ?[/COLOR]
--
זה מבחן חוכמה, נתתי לך יתרון זירה- גם יש לך את האקרובאטיקה, וגם אתה ביער .
[/quote]
"מגיע לסנאי הזה" אמלמל לעצמי "מה זה- אקדח פיקות?"
אקפוץ מעל האיש שירה את הייריה ואכניס לו בוקס בכל הכוח בגבו בעודי מנסה לעצבן את עצמי "ציפורים... ציפורים... הפרשות של ציפורים..."
"פורפרה... האיש שהמציא את השם 'פורפרה' זה האיש הזה..." בעודי בועט בראש תוך כדי קפיצה של איש אחר.
*אם האיש מפיל את האלה אחטוף אותה במהירות.
ואז ארוץ לתוך היער ואתחבא מאחורי עץ ואטפס עליו, אביט דרך העלים ואסתכל עליהם.
-
[COLOR="Sienna"]ניק[/COLOR]
לאחר הבוקס הראשון שנכנס אחרי מהירות רבה, האיש מתקפל ומתרסק על עץ, שמפיל עליו רימונים ולא נראה שהוא יזיק לך יותר בזמן הקרוב .
אתה קופץ על העץ ומנתר בעודך בועט באיש השני, אך הוא חמוש ! הוא דופק לך מכה עם האלה ל...
אתה מתרסק על הרצפה מלא בכאבים בעוד ששני האנשים מסתכלים לכיוון הבית הבוער שלך . "הרובה ! " שניהם צועקים ומתחילים לרוץ לקראת הבית
[COLOR="Red"]מה תעשה ? איך תגיב ?[/COLOR]
-
[quote=Alfasi;1119993][COLOR=sienna]ניק[/COLOR]
לאחר הבוקס הראשון שנכנס אחרי מהירות רבה, האיש מתקפל ומתרסק על עץ, שמפיל עליו רימונים ולא נראה שהוא יזיק לך יותר בזמן הקרוב .
אתה קופץ על העץ ומנתר בעודך בועט באיש השני, אך הוא חמוש ! הוא דופק לך מכה עם האלה ל...
אתה מתרסק על הרצפה מלא בכאבים בעוד ששני האנשים מסתכלים לכיוון הבית הבוער שלך . "הרובה ! " שניהם צועקים ומתחילים לרוץ לקראת הבית
[COLOR=red]מה תעשה ? איך תגיב ?[/COLOR][/quote]
ארוץ מהר ואנסה להשיג אותם בעזרק האקרובאתיקה ולשלוף את הרובה מהבית
-
לאחר זינוק על בית בוער אתה שוב נופל על הרצפה (lol) אך שני האנשים ממוקדים במקום מסויים שבו נמצא הרובה, מה שאתה לא רואה . קולות כמו של תוף נשמעות ושני האנשים קופצים לתוך הבית . גל מים נופל לפתע על הבית כך שנגמרת השריפה (ולכן מקודם הציפורים לא צחקו עליך, הם ברחו) ואתה מצליח לקום, דלת מתווספת לבית נסגרת וכל חיות היער מגיעות בריצת ברדלס . הציפורים מביאות זרדים וחציר, לא ברור מה הולך .
-
[quote=Alfasi;1120000][COLOR=sienna]ניק[/COLOR]
לאחר זינוק על בית בוער אתה שוב נופל על הרצפה (lol) אך שני האנשים ממוקדים במקום מסויים שבו נמצא הרובה, מה שאתה לא רואה . קולות כמו של תוף נשמעות ושני האנשים קופצים לתוך הבית . גל מים נופל לפתע על הבית כך שנגמרת השריפה (ולכן מקודם הציפורים לא צחקו עליך, הם ברחו) ואתה מצליח לקום, דלת מתווספת לבית נסגרת וכל חיות היער מגיעות בריצת ברדלס . הציפורים מביאות זרדים וחציר, לא ברור מה הולך .
"ציפורים..." אמלמל לעצמי בפחד ואביט בהתרחשות ברצון לראות מה ייקרה.
-
לאחר שהציפורים גומרות להביא זרדים, כל חיות היער מגיעות ומגיעים גם בני אדם שלא הכרת . אתה רואה את כל העצים שליד האזור זזים, ולאחר מכן איש זורק מקל בוערת מה שגורם למדורה ענקית .
קול חצוצרות נשמע, אתה רואה קוף בעל כתר קופץ מעל העץ שלך ושם עומד מול כל החיות .
"קבלו את כהני העיר ספרטה ! " הקוף צועק (WTF ? חיות מדברות ? לא מובן) מן העץ שלך יוצאים תשע אנשים בעלי בגדי זהב ולכל אחד מטה . הם מתפזרים מסביב למדורה ומרימים את המטות, שמהן יוצא אור חזק
"אנו מודים לשטן על אשר שהפסיק את נקמתו על חטאינו והפסיק את המלחמה בינינו לבין יוון בעוד שהביאו לנו מתנה- סוס עץ גדול! . " אומר הקוף . כל החיות צועקות כל אחת בשיטה שלו, ותרועה חזקה נשמעת בכל היער .
האור ממשיך להתחזק ונהיה אדום, עד שעל פני המדורה רואים צורה של איש .
[url=http://tektek.org/avatar/43621943][img]http://img402.imageshack.us/img402/2275/tekb255205.png[/img][/url]
--
אני מציע לך לחקור גם איך הגעת לשנה הזאת, מה בדיוק קורה פה ואיך החיות מדברות .
-תתעלם מזה שאני עושה עיוותים בהיסטוריה:big_wink:
-
[quote=Alfasi;1121197][COLOR=sienna]ניק[/COLOR]
לאחר שהציפורים גומרות להביא זרדים, כל חיות היער מגיעות ומגיעים גם בני אדם שלא הכרת . אתה רואה את כל העצים שליד האזור זזים, ולאחר מכן איש זורק מקל בוערת מה שגורם למדורה ענקית .
קול חצוצרות נשמע, אתה רואה קוף בעל כתר קופץ מעל העץ שלך ושם עומד מול כל החיות .
"קבלו את כהני העיר ספרטה ! " הקוף צועק (WTF ? חיות מדברות ? לא מובן) מן העץ שלך יוצאים תשע אנשים בעלי בגדי זהב ולכל אחד מטה . הם מתפזרים מסביב למדורה ומרימים את המטות, שמהן יוצא אור חזק
"אנו מודים לשטן על אשר שהפסיק את נקמתו על חטאינו והפסיק את המלחמה בינינו לבין יוון בעוד שהביאו לנו מתנה- סוס עץ גדול! . " אומר הקוף . כל החיות צועקות כל אחת בשיטה שלו, ותרועה חזקה נשמעת בכל היער .
האור ממשיך להתחזק ונהיה אדום, עד שעל פני המדורה רואים צורה של איש .
[URL="http://tektek.org/avatar/43621943"][IMG]http://img402.imageshack.us/img402/2275/tekb255205.png[/IMG][/URL]
--
אני מציע לך לחקור גם איך הגעת לשנה הזאת, מה בדיוק קורה פה ואיך החיות מדברות .
-תתעלם מזה שאני עושה עיוותים בהיסטוריה:big_wink:[/quote]
זה היה עם טרויה XD
---
"חיות מדברות?" אשאל את עצמי "מה השנה עכשיו?" אשאל את הקוף המדבר.
"איך כולכם יצאתם מהעץ שלי?" אשאל אותם ואז אפנה אל האיש "מי אתה?"
-
לאחר ניסיון לדבר עם הקוף אתה רץ לעברו, בעוד שאש מתרחבת עוברת, אתה קופץ זינוק קרקל ומגיע לעץ שם אתה מטפס בקלות ומדבר עם הקוף .
--
"מי זה האיש ששם ?! " צועקות החיות אחת לשנייה, בעוד שהקוף מנסה להאזין לברכות שהתחילו להגיד הכהנים . לאחר שאתה מפתיע אותו הוא כמעט נופל מהעץ, אך יותר גרוע . האיש שנוצר מהמדורה מסתכל עליך ורואה אותך- הוא משגר 4 ברקים ו-2 כדורי אש מהידיים שלו נגד העץ הגדול והפורח . לאחר פגיעה מדויקת מתחתיך שלושה רבעים מן העץ מתרסקים לתוך המדורה וגם מגיעים לכיוון הפילים (שמשייפים את הקצה) [U]ולמזלך הרב[/U] האיש יוצא מן המדורה בעוד שהחיות בשוק שהאיש נראה, והכהנים משתחווים .
לאחר 2 דקות מהומה אתה רואה שהאש גברה, וכל החיות הלכו לכיוון השני בהוראת הכהנים- האיש רק הסתכל עליך במבט שהקפיא אותך להשאר על העץ .
רק לאחר שהאיש יורה בך ברק שמעיף אותך לכיוון החיות (אל תדאג, זה לא כאב לך ולא חשמל אותך) אתה מבין את הצעקות של "הוא מצביא" שאתה רואה שהעץ שהפלת שעכשיו הוא בוער, נמצא בתוך מעגל אש וקציהו חד . כידון ! בעוד שהחיות שמחות הכהנים לא מבינים כלום, משהו מוזר קרה . "אני לא מבין איך זה הגיוני שאל הרשע והמוות הגיע אלינו . הרי היה אמור לבוא האל שלנו יורם- אל המלחמה והברזל . מצביא דגול, האם הינך יודע מה קרה שדבר רשע מתקרב לספרטה ? " אומר לך אחד הכוהנים
מראה שלך:
[url=http://tektek.org/avatar/43622229][img]http://img62.imageshack.us/img62/5372/tekbc2f601.png[/img][/url]
-
[quote=Alfasi;1121272][COLOR=sienna]ניק[/COLOR]
לאחר ניסיון לדבר עם הקוף אתה רץ לעברו, בעוד שאש מתרחבת עוברת, אתה קופץ זינוק קרקל ומגיע לעץ שם אתה מטפס בקלות ומדבר עם הקוף .
--
"מי זה האיש ששם ?! " צועקות החיות אחת לשנייה, בעוד שהקוף מנסה להאזין לברכות שהתחילו להגיד הכהנים . לאחר שאתה מפתיע אותו הוא כמעט נופל מהעץ, אך יותר גרוע . האיש שנוצר מהמדורה מסתכל עליך ורואה אותך- הוא משגר 4 ברקים ו-2 כדורי אש מהידיים שלו נגד העץ הגדול והפורח . לאחר פגיעה מדויקת מתחתיך שלושה רבעים מן העץ מתרסקים לתוך המדורה וגם מגיעים לכיוון הפילים (שמשייפים את הקצה) [U]ולמזלך הרב[/U] האיש יוצא מן המדורה בעוד שהחיות בשוק שהאיש נראה, והכהנים משתחווים .
לאחר 2 דקות מהומה אתה רואה שהאש גברה, וכל החיות הלכו לכיוון השני בהוראת הכהנים- האיש רק הסתכל עליך במבט שהקפיא אותך להשאר על העץ .
רק לאחר שהאיש יורה בך ברק שמעיף אותך לכיוון החיות (אל תדאג, זה לא כאב לך ולא חשמל אותך) אתה מבין את הצעקות של "הוא מצביא" שאתה רואה שהעץ שהפלת שעכשיו הוא בוער, נמצא בתוך מעגל אש וקציהו חד . כידון ! בעוד שהחיות שמחות הכהנים לא מבינים כלום, משהו מוזר קרה . "אני לא מבין איך זה הגיוני שאל הרשע והמוות הגיע אלינו . הרי היה אמור לבוא האל שלנו יורם- אל המלחמה והברזל . מצביא דגול, האם הינך יודע מה קרה שדבר רשע מתקרב לספרטה ? " אומר לך אחד הכוהנים
מראה שלך:
[URL="http://tektek.org/avatar/43622229"][IMG]http://img62.imageshack.us/img62/5372/tekbc2f601.png[/IMG][/URL][/quote]
"אמרתם משהו על סוס, לא?" אשאל "האם הוא עשוי מעץ? הוא כאן?"
"אם כן הביאו אותו אליי ואראה לכם פלא" אגיד להם ואחשוב 'מה אני היחיד שמכיר את הסיפור הזה?'
הנה:
[URL="http://tektek.org/avatar/43622282"][IMG]http://img32.imageshack.us/img32/9163/tek03a3708.png[/IMG][/URL]
-
[COLOR="Red"][COLOR="Sienna"]ניק[/COLOR]
בעוד שאתה רואה את אל המוות הולך למדורה ונעלם, באים עשרה סוסים משוריינים וזהובים .
כל כהן עולה על אחד מהם, ועל הסוס העשירי אתה עולה .
כל הסוסים מתחילים בדהירה מהירה ולאחר זמן מה (עד שאין שעון אתה לא יודע כמה זמן עבר, עשיתי טעות בתגובה הקודמת) אתה רואה חומה ענקית מלאה בקשתים, והדבר השני שבולט זה סוס עץ .
" הוציאו את הסוס מחומת העיר ! " נשמע קול חזק . אתה רואה את הסוס זז ע"י אנשים, שער העיר נפתח ומשם יוצא הסוס . אחד הכהנים מוציא לפיד ואור החושך מתחיל לרדת .
מה תעשה ? איך תגיב ?[/COLOR]
-
[quote=Alfasi;1121296][COLOR=red][COLOR=sienna]ניק[/COLOR]
בעוד שאתה רואה את אל המוות הולך למדורה ונעלם, באים עשרה סוסים משוריינים וזהובים .
כל כהן עולה על אחד מהם, ועל הסוס העשירי אתה עולה .
כל הסוסים מתחילים בדהירה מהירה ולאחר זמן מה (עד שאין שעון אתה לא יודע כמה זמן עבר, עשיתי טעות בתגובה הקודמת) אתה רואה חומה ענקית מלאה בקשתים, והדבר השני שבולט זה סוס עץ .
" הוציאו את הסוס מחומת העיר ! " נשמע קול חזק . אתה רואה את הסוס זז ע"י אנשים, שער העיר נפתח ומשם יוצא הסוס . אחד הכהנים מוציא לפיד ואור החושך מתחיל לרדת .
מה תעשה ? איך תגיב ?[/COLOR][/quote]
"לפני התקיפה" אגיד להם "תראו איזה פלא" אקח את הלפיד ואבעיר את סוס העץ.
-
"מה אתה עושה ?! , היוונים יתעצבנו ויתחילו מלחמה חדשה ! " צועקים נגדך הכוהנים עד שכל הסוס בוער, והוא נופל . ברגע זה הבטן שלו נפתחת, ושם הם רואים את כל הלוחמים המתים שנמצאים שם .
"הוא אדיר ! " צועקים הכהנים "לקחת אותו למלך ! " כולם אומרים פה אחד .
-
[quote=Alfasi;1121320][COLOR=sienna]ניק[/COLOR]
"מה אתה עושה ?! , היוונים יתעצבנו ויתחילו מלחמה חדשה ! " צועקים נגדך הכוהנים עד שכל הסוס בוער, והוא נופל . ברגע זה הבטן שלו נפתחת, ושם הם רואים את כל הלוחמים המתים שנמצאים שם .
"הוא אדיר ! " צועקים הכהנים "לקחת אותו למלך ! " כולם אומרים פה אחד .
"מלך?" אשאל "מה זאת התקופה הזאת בכלל? איזו שנה זאת?"
"אני לא רוצה להיות מלך" אגיד "השתגעתם? עם כל הפוליטיקה של היום ישנאו אותי, לא ראיתם מה קרה עם קדאפי?"
-
XD יפה, תגובה יפה !
--
"אלדאפי ? " אומר כוהן אחד . "הוא האל הכי מוצלח ! , הוא האל של המקדונים, שבנתיים כבשו יותר מחצי עולם ואנחנו אפילו עכשיו נלחמים נגדם . אנחנו רוצים שתבוא למלך ספרטה ! למסיבה !" אומר לך הכהן בעוד שקול יריות מפתיע נשמע . אתה רואה איש בעוד שאישה נוספת מחוזקת בידו עף עם ג'טלק מעל חומות העיר בעוד שהוא תחת התקפת חצים, אך לא מפריע לו החצים מכיוון שיש לו שריון ברזל והם נופלים על הרצפה .
[url=http://tektek.org/avatar/43622536][img]http://img196.imageshack.us/img196/617/tekf56d209.png[/img][/url]
[COLOR="Red"]מה תעשה? איך תגיב ?[/COLOR]
-
[quote=Alfasi;1121348][COLOR=sienna]ניק[/COLOR]
XD יפה, תגובה יפה !
--
"אלדאפי ? " אומר כוהן אחד . "הוא האל הכי מוצלח ! , הוא האל של המקדונים, שבנתיים כבשו יותר מחצי עולם ואנחנו אפילו עכשיו נלחמים נגדם . אנחנו רוצים שתבוא למלך ספרטה ! למסיבה !" אומר לך הכהן בעוד שקול יריות מפתיע נשמע . אתה רואה איש בעוד שאישה נוספת מחוזקת בידו עף עם ג'טלק מעל חומות העיר בעוד שהוא תחת התקפת חצים, אך לא מפריע לו החצים מכיוון שיש לו שריון ברזל והם נופלים על הרצפה .
[URL="http://tektek.org/avatar/43622536"][IMG]http://img196.imageshack.us/img196/617/tekf56d209.png[/IMG][/URL]
[COLOR=red]מה תעשה? איך תגיב ?[/COLOR][/quote]
"מסיבה?" אשאל את עצמי "וזה קדאפי, ק'-ד'-א'-פ'-י', לא האלדלפקי הזה שלכם".
"אלדאפי?" אשאל כשהאיש יופיע ואתחנן "אני מצטער שקראתי לך ככה, בבקשה על תיירט עליי יונים"
-
לאחר ששום דבר לא קורה שאתה אומר 'אלדפי' אתם מחליטים להמשיך בדהירה . כפי שאתה ידעת ספרטה היא אמורה להיות עיר קטנה, אבל אתה לא מפסיק לדהור בהרדשה שאתה דוהר את חצי ספרטה . כעבור יומיים, אתה מגיע לתעלה גדולה שיורדת מתחת לאדמה . כאשר אתה יורד, חושך גמור במנהרה אך השריונות שלכם זוהרים וכך אתם ממשיכים, שאתם גומרים את המנהרה אתם מגיעים לארוות סוסים ששם אתם מחנים את הסוסים שלכם .
אחד הכהנים סוגר את השער שבו נכנסתם, לוקח דיו ונייר- לוקח בז שנמצא בארווה ושולח אותו . "מה זה שנה ? " הוא שואל אותך . לאחר מכן אתם יוצאים מן הארווה ואתה רואה שלט:
[URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up352.siz.co.il/up3/t22yywn4ymti.png[/IMG][/URL]
-
[QUOTE=Alfasi;1121456][COLOR="Sienna"]ניק[/COLOR]
לאחר ששום דבר לא קורה שאתה אומר 'אלדפי' אתם מחליטים להמשיך בדהירה . כפי שאתה ידעת ספרטה היא אמורה להיות עיר קטנה, אבל אתה לא מפסיק לדהור בהרדשה שאתה דוהר את חצי ספרטה . כעבור יומיים, אתה מגיע לתעלה גדולה שיורדת מתחת לאדמה . כאשר אתה יורד, חושך גמור במנהרה אך השריונות שלכם זוהרים וכך אתם ממשיכים, שאתם גומרים את המנהרה אתם מגיעים לארוות סוסים ששם אתם מחנים את הסוסים שלכם .
אחד הכהנים סוגר את השער שבו נכנסתם, לוקח דיו ונייר- לוקח בז שנמצא בארווה ושולח אותו . "מה זה שנה ? " הוא שואל אותך . לאחר מכן אתם יוצאים מן הארווה ואתה רואה שלט:
[URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up352.siz.co.il/up3/t22yywn4ymti.png[/IMG][/URL]
[COLOR="Red"]מה תעשה ? איך תגיב ?[/COLOR][/QUOTE]
''אתה יודע... תאריך'' אענה בעודי מנסה לחמוק ממבטו של הבז.
''אפשר ללכת למקומות אימון?'' אשאל את הכהן בהתלהבות
-
[COLOR="Blue"]" אתה רוצח שומר לוחם או חייל של המלך ? " שואל אותך הכהן .
"אנחנו הולכים לפגוש את מלך ספרטה . " הוא אומר לך ומתחיל ללכת[/COLOR]
-
[QUOTE=Alfasi;1121625][COLOR="Sienna"]ניק[/COLOR]
" אתה רוצח שומר לוחם או חייל של המלך ? " שואל אותך הכהן .
"אנחנו הולכים לפגוש את מלך ספרטה . " הוא אומר לך ומתחיל ללכת
[COLOR="Red"]מה תעשה? איך תגיב ?[/COLOR][/QUOTE]''אף אחד מהם'' אענה ואלך אחריו באי רצון
-
"נו, אז אתה לא יכול להכנס, הדבר היחידי שאתה יכול להכנס בו זה לתחרויות . תסתכל על הרשימה אחרי שנגיע מהמלך . " אומר לך הכהן לאחר 2 גרמי מדרגות , 3 מסדרונות והמון שומרים אתה מגיע לדלת מזהב שם עומדים 2 שומרים עם רובי קשת ענקיים שיכולים לירות למרחק 2 קילומטר (נשקים מאוד לא חוקיים), 3 אנשים מעליהם עם קשתות ועוד 5 אנשים מעליהם עם כידונים וכמובן, הרבה מאוד שומרים בצדדים עם חרבות וחניתות . הכהן הולך ושני האנשים בשורה הראשונה זזים לצד, הוא פותח את הדלת ושם אתה רואה איש גדול בעל שפם עם חנית בידו שריון זהב וכתר יושב בכיסא זהב, שלידו 2 אנשים עם בליסטרות (בליסטרה יורה חצים ! ) שמכוונים לכניסה . הכהן משתחווה וכאשר שאתה מקבל ממנו בעיטה גם אתה נופל על הרצפה (ומשתחווה) לאחר שהוא גם ואתה גם איתו, הוא אומר למלך: "שלום לך אדוני מלך ספרטה. הינני רוצה להכיר לך את מי שהציל את טרויה ע"י מתקפה של האתונאים, אשר שלחו לנו סוס עץ בעל חיילים בבטנו . הינני רוצה לעלות זבח לאלים ומשתה למען מעשה זה ולעשות מתקפת פתע לאתונאים בפיקודו . "
המלך מסתכל עליך מעט ורואה שעל רגלך הוא רואה את אקדח הפיקות, שאתה לא יודע איך הוא הופיע .
" אני רוצה אותו לבד. " הוא אומר זאת לכהן ולשומרים והם יוצאים .
"שלום לך אדוני הנכבד מן 2011, יש לך 2 אופציות:
להיות מצביא אצלי, אתה חכם ונראה לי שגם אתה רוצה .
האופציה השנייה שלך היא לחזור לעתיד . " הוא אומר ומוציא אבן חומה משריונו
-
[QUOTE=Alfasi;1121683][COLOR="Sienna"]ניק[/COLOR]
"נו, אז אתה לא יכול להכנס, הדבר היחידי שאתה יכול להכנס בו זה לתחרויות . תסתכל על הרשימה אחרי שנגיע מהמלך . " אומר לך הכהן לאחר 2 גרמי מדרגות , 3 מסדרונות והמון שומרים אתה מגיע לדלת מזהב שם עומדים 2 שומרים עם רובי קשת ענקיים שיכולים לירות למרחק 2 קילומטר (נשקים מאוד לא חוקיים), 3 אנשים מעליהם עם קשתות ועוד 5 אנשים מעליהם עם כידונים וכמובן, הרבה מאוד שומרים בצדדים עם חרבות וחניתות . הכהן הולך ושני האנשים בשורה הראשונה זזים לצד, הוא פותח את הדלת ושם אתה רואה איש גדול בעל שפם עם חנית בידו שריון זהב וכתר יושב בכיסא זהב, שלידו 2 אנשים עם בליסטרות (בליסטרה יורה חצים ! ) שמכוונים לכניסה . הכהן משתחווה וכאשר שאתה מקבל ממנו בעיטה גם אתה נופל על הרצפה (ומשתחווה) לאחר שהוא גם ואתה גם איתו, הוא אומר למלך: "שלום לך אדוני מלך ספרטה. הינני רוצה להכיר לך את מי שהציל את טרויה ע"י מתקפה של האתונאים, אשר שלחו לנו סוס עץ בעל חיילים בבטנו . הינני רוצה לעלות זבח לאלים ומשתה למען מעשה זה ולעשות מתקפת פתע לאתונאים בפיקודו . "
המלך מסתכל עליך מעט ורואה שעל רגלך הוא רואה את אקדח הפיקות, שאתה לא יודע איך הוא הופיע .
" אני רוצה אותו לבד. " הוא אומר זאת לכהן ולשומרים והם יוצאים .
"שלום לך אדוני הנכבד מן 2011, יש לך 2 אופציות:
להיות מצביא אצלי, אתה חכם ונראה לי שגם אתה רוצה .
האופציה השנייה שלך היא לחזור לעתיד . " הוא אומר ומוציא אבן חומה משריונו
[COLOR="Red"]מה תעשה? איך תגיב ?[/COLOR][/QUOTE]
''באיזה שנה אנחנו?'' אשאל את המלך ואתהה איך האקדח שם ואז אחליט ''אני אשאר''
-
"אין לנו פה שנה, אנחנו בעיוותים היסטורים והכל יכול לקרות בכל רגע . ", אומר לך המלך .
"אני רוצה שתקח בגדים ספרטניים חנית ולך ללמוד על האלים .. מהר ! " הוא צועק לך .
-
[QUOTE=Alfasi;1121701][COLOR="Sienna"]ניק[/COLOR]
"אין לנו פה שנה, אנחנו בעיוותים היסטורים והכל יכול לקרות בכל רגע . ", אומר לך המלך .
"אני רוצה שתקח בגדים ספרטניים חנית ולך ללמוד על האלים .. מהר ! " הוא צועק לך .
מאיפ אני אמור לקבל את אלו?'' אשאל אותו ''ואיפה אמורים ללמוד ואיך?''
-
[COLOR="Blue"]אתה לא מצליח להגיד את דברים אלו מכיוון ששני השומרים זורקים אותך מהחדר באכזריות עם איומי חנית . כנראה שהמלך לא רוצה עוד לדבר איתך .[/COLOR]
-
[QUOTE=Alfasi;1121718][COLOR="Sienna"]ניק[/COLOR]
[COLOR="Blue"]אתה לא מצליח להגיד את דברים אלו מכיוון ששני השומרים זורקים אותך מהחדר באכזריות עם איומי חנית . כנראה שהמלך לא רוצה עוד לדבר איתך .[/COLOR]
אחפש איזה כהן ואשאל אותו את השאלות שניסיתי ולא הצלחתי לשאול את המלך
-
[QUOTE=Alfasi;1119989][COLOR="Sienna"
[COLOR="Sienna"]לי ואבי[/COLOR]
לפני שאתם מנסים ללכת אליו, אתם רואים חבורת (10 אנשים) אנשי מאפיה (שגלויים) על אופנועים טסים מסביב לאזור, מה שמרתיע אתכם להתקדם .
[COLOR="Red"]מה תעשו ? איך תגיבו ?[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
תגיד אפשר להיות לא בזוג אלה ביחיד?
-----------------------------
אני אומר לאבי " אוקי להתראות אם יקרה לי משהו אז רק רציתי שתדע שהיית אחלה בחור ותהרוג את ג'אסטין ביבר" .אני יוצא מהחבוא ואז צועק אל אנשי המאפיה " הלו מאפיה אתם מחפשים אותי לא ?.אז בואו תתפסו אותי.אני מתחיל לרוץ לכיון כולשהו וכך אבי יוכל לברוח מהם
-
[COLOR=sienna][QUOTE]
[COLOR=sienna]לי ואבי[/COLOR]
לפני שאתם מנסים ללכת אליו, אתם רואים חבורת (10 אנשים) אנשי מאפיה (שגלויים) על אופנועים טסים מסביב לאזור, מה שמרתיע אתכם להתקדם .
[COLOR=red]מה תעשו ? איך תגיבו ?[/COLOR]
[/QUOTE]
[/COLOR][COLOR=black]אני אומר לליאור: "אל תתצא לשם, אתה תסכן את עצמך", אני לוקח את האבן ואז אני מבריח במהירות ליאור כדי שהוא יברח בזמן שאני מעסיק בכך שאני חושף את עצמי והולך שירדפו אותי עד שאני אמצא מקום כדי להסתתר ולהפוך לבלתי נראה.[/COLOR]
-
המשחק ננעל לפי בקשת מנהל המשחק.