-
[quote]ג'ון-
אודיש שולח עלי תער לעברו של מאנצ'לקס ושולח מפיו חומצה העוטפים חלק מהעלים בהם וחלק פשוט צונח על הרצפה, והם פוגעים קלות במאנצ'לקס, הנופל משותק על הספוג, מנסה לזוז אבל נכשל.
"מאנצ'לקס חפש בפרווה שלך למצוא פרי שיעזור לך" קורא וולי ומאנצלקס מתחיל לחפור בידיו בין הפרווה שלו ומתחיל לזרוק משם לכל עבר פירות, משקפי שמש,נעליים, רגל של עוף, ארנקים, יו-יו, מטבעות כסף ולבסוף הוא מוציא פריא ורוד ואוכל אותו וחוזר לעצמו ונעמד על רגליו.
"עכשיו ליקוק!" קורא וולי ומאנצ'לקס שולח את לשונו ולעברו של אודיש.
מה תעשה?[/quote]
"אודיש תתכופף ותתקרב אל מאנצ'לקס, תשתמש בספיגה על הגוף שלו ואז עלי תער על הפרצוף שלו!" אומר לאודיש.
-
[quote=Ritsuka Kun;1121473]
תומאס-
"לא אתה אצלי בבית. אנחנו במרכז ההרבייה של העיר ג'נטה." ארון אומר לך בחיוך ומושיט לך כוס מים וכדור.
"טוב אם אתה רוצה להמשיך לנוח, אתה יכול להשאר פה. אני יורד למטה" הוא אומר ופותח את הדלת הממנה נכנס ומשאיר אותך בחדר עם הכוס מים והכדור.
מה תעשה?[/quote]
אני מסתובב עם גופי אל קצה המיטה ומתיישב שם כמו שצריך. אני לוקח את כוס המים ואת הכדור, מכניס את הכדור לפי ומתחיל לשתות את המים. לאחר מכן, אני מניח את הכוס לצד המיטה ונעמד על רגליי 'אם זוהי מרכז רבייה, אני חייב לחקור קצת את המקום" אני אומר, ונוגע קצת בראשי מרוב כאב. אני קם לאט מהמיטה, לוקח את הפוכדורים שלי ויוצא מהחדר, מתחיל לסרוק את המקום לאט לאט
-
ג'ון-
אודיש מתכופף ומתחמק מהליקוק של מאנצ'לקס ומנסה להשתמש בספיגה אבל מאנצ'לקס יוצא עם מטרונום ויוצא עם פיצוץ אש המחסל על המקום את אודיש.
אודיש מתעלף ונשארת רק עם זובאט.
מה תעשה?
תומאס-
אתה לוקח את הכדור ומתארגן ופותח את הדלת ומגלה גם מדרגות ארוך. אתה יורד במדרגות ושנייה לפני שאתה מגיע לקומת קרקע שני יצורים קופצים לך על הפנים שניהם ורודים. הראשון מזכיר לך בלון ורוד והשני כוכב.
אתה משתמש בפוקידע ומגלה שהם איגליבאף ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/3/33/Spr_5b_174.png[/IMG]) והשני הוא קלפה ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/c/c3/Spr_5b_173.png[/IMG]). שניהם מחבקים אותך וקופצים על גבך בקולות הנאה..
"או ירדת" אתה שומע את ארון מתקרב לכיוונך. "מצטער, הם עוד רק תינוקות" הוא מוסיף ולוקח את קלפה ואיגליבאף מגבך ומחזיר אותם לסוג של לול עם הרבה משחקים מוזרים לפוקימונים.
"נו מה דעתך על המקום?" הוא שואל ועם ידו מראה לך את המקום, שבכללי נראה כמו חדר תינוקות ענקי.
מה תעשה?
-
[quote]ג'ון-
אודיש מתכופף ומתחמק מהליקוק של מאנצ'לקס ומנסה להשתמש בספיגה אבל מאנצ'לקס יוצא עם מטרונום ויוצא עם פיצוץ אש המחסל על המקום את אודיש.
אודיש מתעלף ונשארת רק עם זובאט.
מה תעשה?[/quote]
"תחזור אודיש." אומר ואז אחזיר את אודיש חזרה לפוכדור שלו, "אוקיי עכשיו הכול תלוי בך זובאט!" אומר ואז אוציא את זובאט החוצה מהפוכדור שלה, "תשתמשי ברעל ואז במתקפת כנף!" אומר לזובאט.
-
שם בפורום: meganium
שם במשחק: סם
רקע:סם נולד וגר במחוז קולומביה הידוע.
סם היה ילד שמח וחייכן,נחמד לזולת ותמיד שמח לעזור,הייתה לו ילדות טובה ועשירה,עד גיל 10.
מגיל 10 החיים החלו להשתנות,צוות רשע בשם צוות גאדס התחיל להשתלט על המחוז,הרג אנשים ופוקימונים,הם היו חזקים ותקפו בהפתעה מוחלטת מבלי שכוחות ההגנה של המחוז יכלו להגיב.
סם היה מאוד מפוחד מהצוות ומאז החל תמיד לחשוש כל יום מחדש לחייו,התחיל להסתגר בבית עם הוריו ואחותו הגדולה שהייתה אז בת 12,כל יום הודיעו בחדשות בטלוויזיה על הרוגים נוספים ועל מקומות שנהרסו,הוריו של סם היו אובדי עצות וחשבו לעזוב את המחוז אך לא יכלו כי צוות גאדס חסם את הכניסה והיציאה מהמחוז.
ככה החיים המשיכו עד גיל 15,כשלפתע כשסם ואחותו הגדולה,וונסה הלכו למכולת השכונתית כדי לקנות אוכל להם ולהוריהם הופיע מולם פוקימון מסתורי ולקח אותם למקום שנקרא יער אילייאן וטען ששם נוכל לעזור להציל את המחוז,וזה אכן קרה! אני וונסה נפגשנו עם עוד מאמנים רבים שנלקחו מבתיהם בדיוק כמונו ואמנו על ידי הפוקימונים,כל הפחד והחרדה למות בכל יום שעובר עברו והוחלפו בביטחון שהפוקימונים האגדיים העניקו לי.
וכך הסתיימו שלושה חודשים של אימונים,יצאנו לרחבי המחוז וידענו שהכל תלוי בנו,אני ואחותי יצאנו בפעם הראשונה ביחד ליתר ביטחון,אנחנו ושאר המאמנים הצלחנו בגדול והחזרנו למחוז קולומביה את השקט והשלווה שהיו לו לפני מאורעות צוות גאדס,אך סיפרו לי שמצאו אותנו מעולפים בזירת הקרב וכשאני ואחותי קמנו.. לא זכרתי כלום ממה שקרה,כל הזיכרונות הפכו לערפל כבד בראשי וכל פעם שניסיתי להיזכר ולחשוב על כך היה לי כאב ראש.
כל המחוז הריע לנו ושמח שהכל חזר לקדמותו,הוריי היו גאים בי ואחותי כל כך.
אבל פתאום.. לאחר חצי שנה,שוב החלו היעלמויות פתאומיות של אנשים ואחיות ג'וי על פני השטח.
המחוז בהתחלה לא ידע מה קורה.. עד שלפתע קלט משהו..צוות גאדס חזר והוא חזק יותר מפעם,והוא דורש נקמה.
אני ואחותי קראנו את המכתב ונחרדנו,אמנם לא זכרנו כלום ממה שקרה אבל ידענו שזה דבר נורא,במיוחד לנו שבעבר הצלחנו להביס אותם,אחותי לקחה על עצמה לצאת לבד עם הפוקימונים שלה ולהצטרף לקבוצת מאמנים שהיו איתנו מההתחלה ולצאת להילחם בצוות גאדס,גם אני בחרתי לעשות זאת,וכנראה.. שאני עושה זאת שוב..
מראה: [url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=29894637.png][img]http://www.up2me.co.il/images/29894637.png[/img][/url]
פוקימון התחלתי:ריהורן
תגים: מחקו את מה שלא רצוי
כסף:1000$
ציוד: 5 פוקדורים,פוקדע,אין סוף אוכל ושתייה לבני אדם ופוקימונים,פנס,שעון,
הערות/הארות: איווי ופיפלאפ אם אפשר,ויש לך משחקים טובים אבל כשאתה מתחיל משחק אתה פתאום מפסיק אותו כמו בפעם הקודמת וזה חבל מאוד.
-
[quote=Ritsuka Kun;1121443]אדם-
"נסיון יפה, גלורי חיתוך אוויר!" קוראת מל בזמן שאברה משתלט על הרוח ומכוון אותה לעבר באטרפריי. גלורי יוצרת גל רוח חזקה הקורע את הסופה ומשמיד אותה. אברה לא מחכה לרגע ומשתמש בכוח חבוי ופוגע בגלורי בחוזקה.
"גלורי נשיכת חרק!" קוראת מל ובאטרפריי שלה עפה במהירות לכיוונו של של אברה עם ראשה מכוון קדימה.
מה תעשה?
[/quote]
"אברה תשתמש בשיגור" אגיד ברוגע ואראה איך אברה מתחמק מגלורי
"אברה עכשיו תשתמש בבילבול ותטיח את גלורי לרצפה ואז תשתמש שוב בכוח חבוי" אגיד ואסתכל על אברה פועל
-
[quote=Ritsuka Kun;1121562]
תומאס-
אתה לוקח את הכדור ומתארגן ופותח את הדלת ומגלה גם מדרגות ארוך. אתה יורד במדרגות ושנייה לפני שאתה מגיע לקומת קרקע שני יצורים קופצים לך על הפנים שניהם ורודים. הראשון מזכיר לך בלון ורוד והשני כוכב.
אתה משתמש בפוקידע ומגלה שהם איגליבאף ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/3/33/Spr_5b_174.png[/IMG]) והשני הוא קלפה ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/c/c3/Spr_5b_173.png[/IMG]). שניהם מחבקים אותך וקופצים על גבך בקולות הנאה..
"או ירדת" אתה שומע את ארון מתקרב לכיוונך. "מצטער, הם עוד רק תינוקות" הוא מוסיף ולוקח את קלפה ואיגליבאף מגבך ומחזיר אותם לסוג של לול עם הרבה משחקים מוזרים לפוקימונים.
"נו מה דעתך על המקום?" הוא שואל ועם ידו מראה לך את המקום, שבכללי נראה כמו חדר תינוקות ענקי.
מה תעשה?[/quote]
"נראה מקום מדהים" אני אומר לו בהתרשמות "תגיד, יש לכם כאן עוד פוקימונים כאלה?" אני שואל אותו.
-
ג'ון-
זובאט יוצאת עם שינייה מחוץ ומטפטפת כמות נכבדת של רעל על מאנצ'לקס ,הזוהר בסגול בהיר,ומרעילה אותו קשות.
זובאט לא מבזבזת רגע ופוגעת בו אף כן עם מתקפת כנף ופוצעת אותו קשה.
"מאנצ'לקס מטרונום!" קורא וולי ומאנצל'קס מצליח ליצור מטרונות ומשתמש מתקפת חול, אבל המתקפה אינה משפיעה על זובאט.
"לכל הרוחות! מאנצ' אגרוף מגה!" קורא וולי ומאנצ'לקס יוצא עם אגרופו מושט לאחור לכיוון זובאט.
מה תעשה?
אדם-
חצי שנייה לפני שבאטרפריי תוקפת את אברה, הוא משתגר מאחוריה ובעזרת כוחותיו מטיח אותה בחוזקה באדמה.
"אוי לא גלורי!" קוראת מל ועוד לפני שהיא מספיקה לפקוד עליה אברה מחבל אותה על כוח חבוי.
"גלורי חזרי," אומרת מל ומחזירה את באטרפריי "וואו אתה נלחם ממש טוב" אומרת לך מל בחיוך ומושיטה לך יד. "אז לאן אתה ממשיך מכאן?" שואלת אותך.
מה תעשה?
תומאס-
"יש עוד כמה. וכמה ביצים" אומר לך ארון ומוביל אותך לפינה אחרת במקום ושם יושבות לא פחות מחמש עשר ביצים.
"לרוב מביאים לפה גם פוקימונים בוגרים, אבל בזמן האחרון לא מגיעים לפה הרבה מאמנים וגם לא לוקחים את הביצים שלהם. משאירים פה לרוב פוקימונים בשביל שיתחזקו" הוא אומר ונשמע מעט מדוכדך.
מה תעשה?
סם-
רשום.
את זה אני מקווה מאוד שלא לסגור.. בניגוד לקודמים עם זה גם אני נהנה חח
-
[COLOR="SeaGreen"][B]התחלה:
[/B][/COLOR][COLOR="YellowGreen"]'נו איפה הזקן הזה?' אתה מוצא את עצמך חושב מול דלתו של הפרופסור. 'חצי שעה והוא עדיין לא חזר!' עולה במחשבתך.
'בשביל מה הוא היה צריך את הפוקימון שלי? פשוט חוצפה לאחר!'.
אמש, התקשר אליך הפרופסור על מנת לטפל בפוקימון שלך לפני המסע המחודש שלך.
"תביא אותו כדי שאוכל להכינו למסע" אמר בקול זועף וניתק את השיחה.
כשהגעת בבוקר לשם הוא פשוט לקח את הפוקדור ונעלם מאוחרי דלתו ומאז אין תגובה.
'שמוק' אתה מתחיל לחשוב לעצמך עד שהפרופסור פותח את הדלת ומחזיר לך את הפוקדור.
"עכשיו, הקשב לי טוב. הפוקימון הזה עבר הרבה ואני מפציר בך שמור עליו טוב." אומר ומשפשף את זקנו.
"עכשיו, אם תצטרך משהו, יש לך את המספר שלי" הוא אומר בחיוך ושולח אותך לדרכך.
'סוף סוף' אתה חושב לעצמך ומסתכל אל האופק- היציאה מהעיר היא במרחק חמש עשר דקות הליכה.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"אז התחלנו.." אמלמל לעצמי ואסתכל לשמיים,אביט בהם לכמה רגעים ואביט בפוכדור שקיבלתי.
"הגיע הזמן שנכיר אחד את השני" אומר לו בחיוך ואשחרר את הפוקימון הנמצא בפנים, "שלום לך,שמי סם ואנחנו מהיום שותפים למסע,אנחנו נתמודד עם קשיים,נהנה ונעצור את צוות גאדס" אומר לו בחיוך ואחכה לתגובתו
-
[quote=Ritsuka Kun;1121908]אדם-
חצי שנייה לפני שבאטרפריי תוקפת את אברה, הוא משתגר מאחוריה ובעזרת כוחותיו מטיח אותה בחוזקה באדמה.
"אוי לא גלורי!" קוראת מל ועוד לפני שהיא מספיקה לפקוד עליה אברה מחבל אותה על כוח חבוי.
"גלורי חזרי," אומרת מל ומחזירה את באטרפריי "וואו אתה נלחם ממש טוב" אומרת לך מל בחיוך ומושיטה לך יד. "אז לאן אתה ממשיך מכאן?" שואלת אותך.
מה תעשה?
[/quote]
"אני עכשיו בדרכי לעיר ג'נטה, אני הולך אל עבר קרב המכון הראשון שלי" אגיד בחיוך בזמן שאחזיר את אברה
אני יסתכל על הפוכדור של אברה ובזמן שאחזיר אותו לחגורה אגיד:" עשית עבודה מעולה!" ואחייך
"לאן את הולכת עכשיו?" אשאל בחיוך את מל
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1121908]ג'ון-
זובאט יוצאת עם שינייה מחוץ ומטפטפת כמות נכבדת של רעל על מאנצ'לקס ,הזוהר בסגול בהיר,ומרעילה אותו קשות.
זובאט לא מבזבזת רגע ופוגעת בו אף כן עם מתקפת כנף ופוצעת אותו קשה.
"מאנצ'לקס מטרונום!" קורא וולי ומאנצל'קס מצליח ליצור מטרונות ומשתמש מתקפת חול, אבל המתקפה אינה משפיעה על זובאט.
"לכל הרוחות! מאנצ' אגרוף מגה!" קורא וולי ומאנצ'לקס יוצא עם אגרופו מושט לאחור לכיוון זובאט.
מה תעשה?[/QUOTE]
"זובאט תשתמשי בעזרת כנפייך להשתמש ברוח! את פשוט מנפנפת את כנפייך ואז שיהיה רוח ענקית תעופי לעבר מאנצ'לאקס במתקפת כנף!" אפקוד על זובאט.
-
סם-
אתה כבר מכיר אותו חח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מוציא את ריהורן מהפוקדור, והוא נראה חזק מתמיד. אחרי הנאום הקצרצר שלך ריהורן מהנהן את ראשו בהסכמה ומוציא שאגת ניצחון קטנה.
מה תעשה?
אדם-
"אני הולכת לתחרות בעיר ג'נטה" אומרת לך מל בחיוך "אני מתאמת.. רוצה ללכת ביחד?" היא מציעה בחיוך.
מה תעשה?
ג'ון-
עכשיו שאני מסתכל על זה, לא רצית להיות מתאם? Oo
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
זובאט מתחילה לנופף בכנפיה בחוזקה, אבל כלום לא קורא. בינתיים מאצ'לקס מתקרב עם האגרוף, אבל לפתע נופל מעולף. הרעל השפיע עליו ועילף אותו.
"מאנצ'לקס לא יכול להלחם זובאט המנצחת!" קורא השופט בחוזקה. "כל הכבוד לך" אומר וולי ומחזיר את מאנצ'לקס לפוקדור שלו.
"זכית שיושר את תג המכון" הוא מוסיף בחיוך ומגיש לך תג זהוב (תמונה בהמשך)
מה תעשה?
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1122072]ג'ון-
עכשיו שאני מסתכל על זה, לא רצית להיות מתאם? Oo
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
זובאט מתחילה לנופף בכנפיה בחוזקה, אבל כלום לא קורא. בינתיים מאצ'לקס מתקרב עם האגרוף, אבל לפתע נופל מעולף. הרעל השפיע עליו ועילף אותו.
"מאנצ'לקס לא יכול להלחם זובאט המנצחת!" קורא השופט בחוזקה. "כל הכבוד לך" אומר וולי ומחזיר את מאנצ'לקס לפוקדור שלו.
"זכית שיושר את תג המכון" הוא מוסיף בחיוך ומגיש לך תג זהוב (תמונה בהמשך)
מה תעשה?[/QUOTE]
[I]אפשר להיות מאמן ומתאם?[/I]
~~~~~~~~~~~~~
"תודה." אומר למנהיג, אצא החוצה עם זובאט ואז אחפש תחרויות סרטים אך לפני כן ארפא את אודיש ואת זובאט במרכז הפוקימונים.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1122072]סם-
אתה כבר מכיר אותו חח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מוציא את ריהורן מהפוקדור, והוא נראה חזק מתמיד. אחרי הנאום הקצרצר שלך ריהורן מהנהן את ראשו בהסכמה ומוציא שאגת ניצחון קטנה.
מה תעשה?[/QUOTE]
"אוקיי קדימה בוא נצא מהעיר!" אומר לריהורן בחיוך ואתחיל לצעוד איתו לכיוון היציאה מהעיר
-
סם-
אתה מתחיל לצאת לכיוון היציאה ואחרי רבע שעה אתה מגיע לשם. אתה יוצא בשביל הגדול ומגיע לשדה המקיף את כל השביל.
עוד לפני שאתה צועד חמישה צעדים אתה מבחין בפוקימון קטן ומעופף הכולו בצבע ורוד.
אתה מוציא את הפוקידע שלך ומגלה שהפוקימון הוא הופיפ ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/b/b9/Spr_5b_187.png[/IMG])- פוקימון עשב הכותנה.
מה תעשה?
"איזה פוקימון חמוד!" אומר בחיוך ואביט בהופיפ המרחף ברוח, "נראה לי שיהיה לך קצת קשה להילחם מולו.. כיוון שהוא באוויר,כדאי שנמשיך בדרך" אסביר לריהורן ואמשיך ללכת איתו בשביל
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1122162]סם-
אתה מתחיל לצאת לכיוון היציאה ואחרי רבע שעה אתה מגיע לשם. אתה יוצא בשביל הגדול ומגיע לשדה המקיף את כל השביל.
עוד לפני שאתה צועד חמישה צעדים אתה מבחין בפוקימון קטן ומעופף הכולו בצבע ורוד.
אתה מוציא את הפוקידע שלך ומגלה שהפוקימון הוא הופיפ ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/b/b9/Spr_5b_187.png[/IMG])- פוקימון עשב הכותנה.
מה תעשה?
[/QUOTE]
"איזה פוקימון חמוד!" אומר בחיוך ואביט בהופיפ המרחף ברוח, "נראה לי שיהיה לך קצת קשה להילחם מולו.. כיוון שהוא באוויר,כדאי שנמשיך בדרך" אסביר לריהורן ואמשיך ללכת איתו בשביל
-
[quote=Ritsuka Kun;1122072]אדם-
"אני הולכת לתחרות בעיר ג'נטה" אומרת לך מל בחיוך "אני מתאמת.. רוצה ללכת ביחד?" היא מציעה בחיוך.
מה תעשה?
[/quote]
"למה לא? ויש לי רעיון יותר טוב אולי אני ואת ניהיה שותפים במסע?" אשאל בחיוך
-
[quote=Ritsuka Kun;1119788]טוני-
אתה פוקד על ספיל לשלוח אקדח מים, ואכן היא שולחת אקדח מים על הסליל חוטים העוטף את פיה ומצליחה להוריד את החוט מפיה ולהתחמק במהירות מהירית חוט השנייה של קטרפי.
ספיל פותחת את פיה ושולחת משם אבקת לבנה- אפורה לעברו של קטרפי ופוגעת בות בעזרת האבקת שלג.
קטרפי הפגוע לא מוותר ויוצא שוב עם דחיפה.
מה תעשה?
quote]
[B]אפרוש מהמשחק...[/B]
[B]כנראה שרק עכשיו הבנתי שמשחקי תפקידים זה לא ממש צד חזק שלי,[/B]
[B]או שאני מגיב ברמה מטורפת או שאני לא מגיב בכלל,[/B]
[B]אני מצטער, המשחק יפה ומושקע,[/B]
[B]בהצלחה בהמשך!,[/B]
[B]אם המשחק עוד יהיה פתוח בחופש הגדול אולי אני ארשם.[/B]
[B]עד אז... :wink:[/B]
-
ג'ון-
ערכו לי את ההודעה >>
ואני מעדיף שלא. או זה או זה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מרפא את הפוקימונים שלך במרכז הקרוב ומתחיל להיסתובב בעיר בעקבות התחרות סרט.
כעבור רבע שעה של שיטוטים אתה מבחין בבניין גדול ועליו מצוייר בגדול תמונה של פוקדור וממש מתחתיו, שלט ענק "תחרות הסרט של העיר ג'נטה!"
אתה מבחין בעשרות אנשים נוהרים פנימה בקולות צחוק והתרגשות.
מה תעשה?
סם-
בבקשה אל תעשה את זה שוב XP
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתעלם מהופיפ וממשיך בדרכך בשביל הארוך. כעבור מספר דקות אתה שומע רישרוש מאחוריך אתה מיסתובב ורואה פוקימון קטן וחום אתה מוציא את הפוקידע שלך ומגלה שהפוקימון הוא זיגזגון ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/2/28/Spr_5b_263.png[/IMG]).
מה תעשה?
אדם-
"אין לי בעיה עם זה" מל אומרת בחיוך "שנתחיל ללכת?" היא שואלת בחביבות.
מה תעשה?
טוני- דרך צלחה.
[SIZE="6"]אם אתם מכירים מישהו שירצה להירשם תאמרו לו! צריך עוד שחקן/ית נוסף![/SIZE]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1123837]ג'ון-
ערכו לי את ההודעה >>
ואני מעדיף שלא. או זה או זה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מרפא את הפוקימונים שלך במרכז הקרוב ומתחיל להיסתובב בעיר בעקבות התחרות סרט.
כעבור רבע שעה של שיטוטים אתה מבחין בבניין גדול ועליו מצוייר בגדול תמונה של פוקדור וממש מתחתיו, שלט ענק "תחרות הסרט של העיר ג'נטה!"
אתה מבחין בעשרות אנשים נוהרים פנימה בקולות צחוק והתרגשות.
מה תעשה?
[/QUOTE]
[I]אז אני מעדיף מתאם...[/I]
~~~~~~~~~~~~
"יש פה תחרות סרט!" אומר בשמחה, ואז ארוץ לעבר הבניין הגדול שעליו מצוייר בגדול תמונה של פוכדור.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1123837]
סם-
בבקשה אל תעשה את זה שוב XP
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתעלם מהופיפ וממשיך בדרכך בשביל הארוך. כעבור מספר דקות אתה שומע רישרוש מאחוריך אתה מיסתובב ורואה פוקימון קטן וחום אתה מוציא את הפוקידע שלך ומגלה שהפוקימון הוא זיגזגון ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/2/28/Spr_5b_263.png[/IMG]).
מה תעשה?
[/SIZE][/QUOTE]
לא יקרה שוב
"ריהורן! אני חושב שמצאנו את היריב הראשון שלך!" אומר לריהורן בהתלהבות ואביט בזיגזגון.
"אוקיי תשתמש במתקפת קרן! לאחר מכן קבר אבן!" אדריך את ריהורן
-
[quote=Ritsuka Kun;1123837]אדם-
"אין לי בעיה עם זה" מל אומרת בחיוך "שנתחיל ללכת?" היא שואלת בחביבות.
מה תעשה?
[/quote]
"בכיף" אגיד בחיוך ואתחיל ללכת ביחד עם מל
'אני לא מאמין שבקרוב אני יאתגר את מנהיג המכון הראשון שלי' אחשוב בהתרגשות
-
[quote=Ritsuka Kun;1121908]
תומאס-
"יש עוד כמה. וכמה ביצים" אומר לך ארון ומוביל אותך לפינה אחרת במקום ושם יושבות לא פחות מחמש עשר ביצים.
"לרוב מביאים לפה גם פוקימונים בוגרים, אבל בזמן האחרון לא מגיעים לפה הרבה מאמנים וגם לא לוקחים את הביצים שלהם. משאירים פה לרוב פוקימונים בשביל שיתחזקו" הוא אומר ונשמע מעט מדוכדך.
מה תעשה?
[/quote]
"אתה יודע, אני מוכן לאמץ ביצה של מאמן שלא רוצה לקחת אותה" אני אומר לו בפתאומיות "זה הדבר היחיד שאוכל לעשות אחרי שטיפלת בי" אני מוסיף וממתין לתשובתו.
-
ג'ון-
אז שיהיה ברור שכדאי שתתאמן לפני שאתה נכנס לתחרות...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה נכנס פנימה ורואה באחרי הכניסה הראשית יש שני מעברים. בראשון עשרות אנשים נוהרים פנימה ובצד השני לעומת זאת עומדים מספר אנשים בודדים המדברים עם אישה שמנה היושבת על כיסא ועל הדלפק המולה רשום 'הרשמה'.
מה תעשה?
סם-
ריהורן מהנהן בראשו בהסכמה ויוצא בריצה מרעידת אדמה לכיוונו של זיגזגון ופוגע בו בעצמה רבה בבטנו ומעיפו על אחד מהעצים הסמוכים. ריהורן לא מני לרגע ועומד על שתי רגליו האחוריות ומנפץ את האדמה המתחתיכם ועשרות אבנים עפות במהירות לעברו של זיגזגון, אבל זיגזגון מגיב מהר ומשתמש בצוות כפול ומתחמק מהמתקפה הקטלנית של ריהורן ויוצא עם ראשו מוטה קדימה ומשתמש בחבטת ראש.
מה תעשה?
אדם-
יותר מפעולה אחת לעשות בתגובה.
*אאתגר
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
אתה מתחיל ללכת יחד עם מל לכיוון סוף השביל ואכן כמה דקות אחרי כך אתם מגיעים לעיר גדולה ויפה וכל הגגות בה מכוסים ברעפים ירוקים בהירים.
"העיר ג'נטה" אומרת מל ומריחה את האוויר קלות ומזדקפת לאחור.
מה תעשה?
תומאס-
"אהה זו לא החלטה שלי מי מקבל ומי לא." אומר לך ארון בקולו המהורהר "זאת סבתא יובאבא. היא יושבת בחוץ מעשנת מקטרת" הוא מוסיף ומצביע לך על דלת בצידו השני של החדר וארץ קופץ לתוך הלול של התינוקות ומתחיל לשחק איתם בערמת ילדים, על פיצ'ו קטן.
מה תעשה?
-
[quote=Ritsuka Kun;1126452]אדם-
יותר מפעולה אחת לעשות בתגובה.
*אאתגר
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
אתה מתחיל ללכת יחד עם מל לכיוון סוף השביל ואכן כמה דקות אחרי כך אתם מגיעים לעיר גדולה ויפה וכל הגגות בה מכוסים ברעפים ירוקים בהירים.
"העיר ג'נטה" אומרת מל ומריחה את האוויר קלות ומזדקפת לאחור.
מה תעשה?
[/quote]
"וואו" אגיד בחיוך מרוח בזמן שאסתכל על היופי המרהיב של העיר
'אני לא מאמין שאני באמת כאן,זה הולך להיות המסע הכי טוב בחיים שלי' אחשוב בשמחה
"אז את יודעת באיזה כיוון המכון נמצא?" אשאל בחיוך את נל שנראת מוקסמת מן העיר
-
אדם-
מל חחח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אין לי מושג" היא אומרת בחיוך מתנצל "אבל בוא קודם נלך למרכז לרפא את הפוקימונים ונשאל שם" היא מציעה בחיוך.
מה תעשה?
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1126452]ג'ון-
אז שיהיה ברור שכדאי שתתאמן לפני שאתה נכנס לתחרות...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה נכנס פנימה ורואה באחרי הכניסה הראשית יש שני מעברים. בראשון עשרות אנשים נוהרים פנימה ובצד השני לעומת זאת עומדים מספר אנשים בודדים המדברים עם אישה שמנה היושבת על כיסא ועל הדלפק המולה רשום 'הרשמה'.
מה תעשה?[/QUOTE]
[I]אחרי שאני ארשם אני אתמן...[/I]
~~~~~~~~~~~~
אני אגש לאישה ואבקש להירשם לתחרויות מתאמים ואז אחרי שאני ארשם אצא מהאולם ואחפש מקום לאתמן בו עם אודיש ועם זובאט.
-
ג'ון-
סבבה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה ניגש לתור ואחרי מספר דקות מגיע תורך "שלום לך" האישה אומרת בחביבות. אתה מעוניין להירשם?" היא שואלת בחיוך ואתה מהנהן בראשך. "נהדר! אני רק צריכה כרטיס זיהוי שלך ואת שמות הפוקימונים שאתה רוצה להירשם איתם" היא אומרת בחביבות ואתה מביא לך כרטיס מאמן ואת שמות אודיש וזובאט.
"התחרות שלך בעוד כשלוש שעות. תהיה פה עד השעה חמש אם לא, תאלץ לחכות למחר" היא מזהירה אותך ופונה לאדם הבא.
מה תעשה?
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1126607]ג'ון-
סבבה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה ניגש לתור ואחרי מספר דקות מגיע תורך "שלום לך" האישה אומרת בחביבות. אתה מעוניין להירשם?" היא שואלת בחיוך ואתה מהנהן בראשך. "נהדר! אני רק צריכה כרטיס זיהוי שלך ואת שמות הפוקימונים שאתה רוצה להירשם איתם" היא אומרת בחביבות ואתה מביא לך כרטיס מאמן ואת שמות אודיש וזובאט.
"התחרות שלך בעוד כשלוש שעות. תהיה פה עד השעה חמש אם לא, תאלץ לחכות למחר" היא מזהירה אותך ופונה לאדם הבא.
מה תעשה?[/QUOTE]
"טוב..." אמלמל לעצמי ואז אצא מהאולם, אלך לחנות לקנות שעון ואז אלך לחפש מקום להיתאמן עם זובאט ועם אודיש.
-
ג'ון-
אתה מודה לשמנה ויוצא החוצה ומוצא את עצמך בשדה גדול מאוד בפאתי העיר והשקטה הזאת.שני הפוקימונים יוצאים מהפוקדורים שלהם מיוזמתם ונראים מרוצים מהיום היפה.
מה תעשה?
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1126621]ג'ון-
אתה מודה לשמנה ויוצא החוצה ומוצא את עצמך בשדה גדול מאוד בפאתי העיר והשקטה הזאת.שני הפוקימונים יוצאים מהפוקדורים שלהם מיוזמתם ונראים מרוצים מהיום היפה.
מה תעשה?[/QUOTE]
לא משנה, אני מוותר על להיות מתאם, פשוט אין לי רעיונות...
~~~~~~~~~~~~~
"טוב, לא משנה חברים, אני מוותר על המתאמים, היעוד שלנו הוא להיות אלופי הליגה!" אומר ואז אתהלך איתם לעבר העיר השני.
-
ג'ון-
אתה בטוח? =\
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
זובאט ואודיש חוזרים לפוקדורים שלהם ואתה מתחיל בריחוק ללכת לכיוון היציאה מהעיר כשלפתע אתה שומע רעשים מאחורי השיחים.
אתה מתקרב ומבחין שם בחור גבוהה ובלונדיני [IMG]http://i56.tinypic.com/2prgvfn.png[/IMG] ואיתו שני פוקימונים שאף פעם לא ראית. אחד הוא חתול גדול מאוד [IMG]http://i54.tinypic.com/33tgeib.png[/IMG] ולידו פוקימון חיפושית אדומה המרחף כנגדו ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/2/2c/Spr_5b_166_m.png[/IMG])
"טוב פרסיאן כדור צל! לדיאן אגרוף ברק!" קורא הבחור ופרסיאן שולח לעברו של לדיאן כדור אנרגיה שחורה המשתחרר מפיו ולדיאן מושיט את ארבעת ידיו קדימה ואף במהירות לעברו של הכדור צל ומפוצץ אותו לזיקוקים קטנים ויפים מאוד כשלפתע פוקימון ורוד שלא הבחנת קולט אותך ונעמד מולך ומתנפח למראך [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/9/9c/Spr_5b_040.png[/IMG] ומתחיל לקרוא בקול והבחור מסתובב וקולט אותך "מי אתה?" הוא שואל בקול מופתע.
מה תעשה?
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1126657]ג'ון-
אתה בטוח? =\
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
זובאט ואודיש חוזרים לפוקדורים שלהם ואתה מתחיל בריחוק ללכת לכיוון היציאה מהעיר כשלפתע אתה שומע רעשים מאחורי השיחים.
אתה מתקרב ומבחין שם בחור גבוהה ובלונדיני [IMG]http://i56.tinypic.com/2prgvfn.png[/IMG] ואיתו שני פוקימונים שאף פעם לא ראית. אחד הוא חתול גדול מאוד [IMG]http://i54.tinypic.com/33tgeib.png[/IMG] ולידו פוקימון חיפושית אדומה המרחף כנגדו ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/2/2c/Spr_5b_166_m.png[/IMG])
"טוב פרסיאן כדור צל! לדיאן אגרוף ברק!" קורא הבחור ופרסיאן שולח לעברו של לדיאן כדור אנרגיה שחורה המשתחרר מפיו ולדיאן מושיט את ארבעת ידיו קדימה ואף במהירות לעברו של הכדור צל ומפוצץ אותו לזיקוקים קטנים ויפים מאוד כשלפתע פוקימון ורוד שלא הבחנת קולט אותך ונעמד מולך ומתנפח למראך [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/9/9c/Spr_5b_040.png[/IMG] ומתחיל לקרוא בקול והבחור מסתובב וקולט אותך "מי אתה?" הוא שואל בקול מופתע.
מה תעשה?[/QUOTE]
[I]כן.[/I]
~~~
"אני ג'ון, מי אתה?" אשאל את הבחור הגבווה והבלונדיני ואז אמשיך בדרכי בשמחה עם זובאט ואודיש.
-
ג'ון-
החלטה שלך ומה ההיגיון לשאול משהו וללכת? Oם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה שואל אותו לשמו ומבלי לחכות לשובה אתה ממשיך ללכת והבחור עוזב אותך לנפשך. אתה ממשיך ללכת ונתקל בוולביט ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/9/94/Spr_5b_313.png[/IMG]).
מה תעשה?
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1126692]ג'ון-
החלטה שלך ומה ההיגיון לשאול משהו וללכת? Oם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה שואל אותו לשמו ומבלי לחכות לשובה אתה ממשיך ללכת והבחור עוזב אותך לנפשך. אתה ממשיך ללכת ונתקל בוולביט ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/9/94/Spr_5b_313.png[/IMG]).
מה תעשה?[/QUOTE]
[I]זה כיף חח[/I]
~~~~~~~~~~
"פוקימון גרוע..." אמלמל לעצמי ואז אמשיך בדרכי, בחיפוש שותף חדש למסע שלי (פוקימון הכוונה)
-
ג'ון-
זה האמת לא...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה ממשיך בדרכך ומוצא את עצמך מול יער ענקי השלט בצד אומר שהגעת ליער איליין. אתה נכנס פנימה ושקט כבר סורר סביבך והאמת מעט מלחיץ אותך. אתה מתקדם באיטיות בתוך היער מנסה כמה פחות לעשות רעש. אחרי מספר דקות של הליכה בתוך היער אתה מבחין בפוקימון קטן וכתום ועליו צומחות שתי פטריות אדומות ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/8/85/Spr_5b_046.png[/IMG])
מה תעשה?
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1126983]ג'ון-
זה האמת לא...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה ממשיך בדרכך ומוצא את עצמך מול יער ענקי השלט בצד אומר שהגעת ליער איליין. אתה נכנס פנימה ושקט כבר סורר סביבך והאמת מעט מלחיץ אותך. אתה מתקדם באיטיות בתוך היער מנסה כמה פחות לעשות רעש. אחרי מספר דקות של הליכה בתוך היער אתה מבחין בפוקימון קטן וכתום ועליו צומחות שתי פטריות אדומות ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/8/85/Spr_5b_046.png[/IMG])
מה תעשה?[/QUOTE]
'זה אימון טוב לזובאט...' אחשוב לעצמי ואז אוציא את זובאט במהירות, "תתקפי את הפוקימון הזה במתקפת כנף!" אפקוד עליה ואז אבדוק את החרק בפוקדקס.
-
[quote=Ritsuka Kun;1126520]אדם-
מל חחח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אין לי מושג" היא אומרת בחיוך מתנצל "אבל בוא קודם נלך למרכז לרפא את הפוקימונים ונשאל שם" היא מציעה בחיוך.
מה תעשה?[/quote]
חח סליחה התבלבלתי
----------
"אוקיי" אענה לה בחיוך ונתחיל ללכת לכיוון מרכז הפוקימונים
בדרך לשם אני אשלוף את הפוכדורים של אברה ושרומיש אסתכל עליהם ויגיד בלחש:"אתם הולכים לקבל מנוחה ואז אני ואתם נלחם בקרב המכון הראשון שלנו" ואעלה חיוך מרוח על הפנים
-
ג'ון-
זובאט יוצאת למתקפה בזמן שאתה מגלה שפרס הוא פוקימון הפטרייה ועל גבו גדלות פטריות נדירות במיוחד.
אתה מסתכל על הקרב ורואה שזובאט פגעה חזיתית את פרס ופוגעת בו בחוזקה ואז מעופפת גבוה באוויר.
אתה קורא בקול מאושר אבל לפתע זובאט נופלת על האדמה בחוזקה ישנה בנעימים. היא נדבקה באפקט הנבגים של פרס ונרדמה.
פרס מתאפס ומשתמש על זובאט במציצת חיים ומרא את עצמו מעט.
מה תעשה?
אדם-
אתה מתחיל ללכת יחד עם מל וכעבור עשר דקות אתם מוצאים את מרכז הפוקימונים ונכנסים שניכם פנימה.
"שלום" אומרת לכם אחות ג'וי חייכנית ושאלת לבקשתכם. מביאה מביאה לה אוטמטית את הפוקדורים שלה וכנ"ל גם אתה.
אחרי רבע שעה היא מחזירה לכם את הפוקדורים עם הפוקימונים בריאים ושלמים.
"תרצו גם חדר ללילה?" היא שואלת בחביבות.
מה תעשה?
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1127146]ג'ון-
זובאט יוצאת למתקפה בזמן שאתה מגלה שפרס הוא פוקימון הפטרייה ועל גבו גדלות פטריות נדירות במיוחד.
אתה מסתכל על הקרב ורואה שזובאט פגעה חזיתית את פרס ופוגעת בו בחוזקה ואז מעופפת גבוה באוויר.
אתה קורא בקול מאושר אבל לפתע זובאט נופלת על האדמה בחוזקה ישנה בנעימים. היא נדבקה באפקט הנבגים של פרס ונרדמה.
פרס מתאפס ומשתמש על זובאט במציצת חיים ומרא את עצמו מעט.
מה תעשה?[/QUOTE]
"תתעוררי! את חייבת להתעורר זובאט!" אקרא לזובאט כדי היא תתעורר במהירות, 'אני חייב שהיא תתעורר...' אחשוב לעצמי בלחץ.