[quote]גאארה ~
הילדה נאנחת ויוצאת מהכיתה ביחד עם ג'ייק.
אתה מכין זכוכית ומחליף את החלונות. ולפתע השולחן שלך נשבר.[/quote]
"או לעזאזעל"
מכין לי שולחן חדש מזכוכית ואוטם את הקירות הקרובים למקום שלי לאחר מכן יוצא החוצה ומחפש חול להוסיף לשק.
Printable View
[quote]גאארה ~
אתה מכין זכוכית ומחליף את החלונות. ולפתע השולחן שלך נשבר.[/quote]
"או לעזאזעל"
מכין לי שולחן חדש מזכוכית ואוטם את הקירות הקרובים למקום שלי לאחר מכן יוצא החוצה ומחפש חול להוסיף לשק.
גאארה:
אתה יוצא לבחוץ כדי לחפש חול, ורואה ליד הדלת של הכיתה שלך שלט:
" תחרות כוחות בין המלאכים והשטנים, יום שני בשעה 5:00 ביער שליד חוף הים. " והמון ילדים מסביב לזה מדברים.
לפתע ילד אחד בא, ואומר: " חחחחחח ימשועממים מה 'תם מדברים לקיר? "
אתה רואה שבחוץ יש המון חול, ליד המגרש.
~~~~~~
סת' :
הסברתי לך בה''פ.
~
לפתע אתה רואה תלמיד עובר בחוץ ורואה אותם מדברים על השלט, שנמצא על הקיר. " חחחחחח ימשועממים מה 'תם מדברים לקיר? " הוא אומר בזלזול.
~~~~~
סאסקה:
אתה רואה שבכיתה נשארו רק לי, וילדה בעלת שער סגול כהה, שקוראת ספר. וילד בעל שער כחול, שנרדם.
לפתע אתה שומע קולות רועשים מהמסדרון.
~~~~
לוקאס הבן ~
אתה הולך לכיתה שלך, ורואה כיתה הרוסה וקטנה, עכברים בכל מקום, שולחנות שבורים, קירות מעץ, לוח
גירים חצי שבור, והמון ג'וקים מטיילים להם בכיף בין הסדינים שנחשבים ל'כיסאות'.
לוקאס הבת ~
את נכנסת לכיתה שלך, ורואה כיתה יחסית בסדר. לוח מחיק עם כמה טושים על השולחן של המורה,
שולחנות מבריקים וחזקים, כיסאות נוחים, וחלונות עם וילונות בצבע תכלת.
כשאת נכנסת, ילד בעל שער צהוב מביט בך באדישות.
[SPOILER][IMG]http://i1178.photobucket.com/albums/x370/laura_loves_anime/Anime/1stvongola.jpg?t=1295361621[/IMG]
נכון שהוא חתיך? *3*
XD [/SPOILER]
~~~~~
אלפיון ~
" לא יודעת. למרות שאני יכולה ללכת לשם. אני שטן. ( טםטםטםם ) " קים אומרת .
" אבל אני חושבת שאפשר לבוא לצפות D: רוצה לבוא? " היא שואלת אותך בחיוך.
~~~~
מילין ~
'' לא. אני סתם חזק. :peee: " הוא אומר ושם את ידיו מאחורי צווארו, ונשען עליהם.
" קדימה בואי, " הוא אומר ופותח את השער.
אונו ~
ערכתי, כתבתי במקום אבא שלך את הנהג.
~
את אוכלת ונכנסת ללימוזינה השחורה, ונוסעת לכיוון בית הספר. את מגיעה לבית הספר, והנהג פותח לך את הדלת.
את יוצאת משם ורואה שהשער של בית הספר פתוח. והשומר לא נמצא.
מה תעשי?
~~~~~
[QUOTE=may-chan;1163770]
מילין ~
אונו ~
~
את אוכלת ונכנסת ללימוזינה השחורה, ונוסעת לכיוון בית הספר. את מגיעה לבית הספר, והנהג פותח לך את הדלת.
מה תעשי?
~~~~~[/QUOTE]
מילין
"אה" אני אומרת ומהנהנת ונכנסת אחריו לבית הספר והולכת לעבר לוח המדועות לראות באיזה כיתה אני
אונו
"תודה" אני אומרת לנהג בחיוכי הרגיל, לאחר מכן שהנהג נוסע אני נכנסת אם תיקי היוקרתי (לבן אם פסים קטנים סגולים שמעטרים את זה ושתי מקומות לשים דברים) אני נכנסת לתוך בית הספר והולכת ללוח מודעות, לראות באיזה כיתה אני
[QUOTE=may-chan;1163770]גאארה:
" תחרות כוחות בין המלאכים והשטנים, יום שני בשעה 5:00 ביער שליד חוף הים. " והמון ילדים מסביב לזה מדברים.
אתה רואה שבחוץ יש המון חול, ליד המגרש.
~~~~~~
סת' :
הסברתי לך בה''פ.
~
לפתע אתה רואה תלמיד עובר בחוץ ורואה אותם מדברים על השלט, שנמצא על הקיר. " חחחחחח ימשועממים מה 'תם מדברים לקיר? " הוא אומר בזלזול.
~~~~~
סאסקה:
אתה רואה שבכיתה נשארו רק לי, וילדה בעלת שער סגול כהה, שקוראת ספר. וילד בעל שער כחול, שנרדם.
לפתע אתה שומע קולות רועשים מהמסדרון.
~~~~
לוקאס הבן ~
אתה הולך לכיתה שלך, ורואה כיתה הרוסה וקטנה, עכברים בכל מקום, שולחנות שבורים, קירות מעץ, לוח
לוקאס הבת ~
את נכנסת לכיתה שלך, ורואה כיתה יחסית בסדר. לוח מחיק עם כמה טושים על השולחן של המורה,
כשאת נכנסת, ילד בעל שער צהוב מביט בך באדישות.
[SPOILER][IMG]http://i1178.photobucket.com/albums/x370/laura_loves_anime/Anime/1stvongola.jpg?t=1295361621[/IMG]
נכון שהוא חתיך? *3*
XD [/SPOILER]
~~~~~
אלפיון ~
" לא יודעת. למרות שאני יכולה ללכת לשם. אני שטן. ( טםטםטםם ) " קים אומרת .
" אבל אני חושבת שאפשר לבוא לצפות D: רוצה לבוא? " היא שואלת אותך בחיוך.
~~~~
מילין ~
אונו ~
~
מה תעשי?
~~~~~[/QUOTE]
"בטח אני אעודד אותך מהקהל!"אני אומר בחיוך "מתי זה יתקיים?ורגע זה יהיה ממש קרבות אם כן ממש מגניב!איזה כוחות יש לך?"
[quote]סאסקה:
לפתע אתה שומע קולות רועשים מהמסדרון. [/quote]
"מעניין מי זה.." אשאל את עצמי ואוציא את ראשי מהדלת כדי לבדוק מי בא.
[quote]גאארה:
אתה רואה שבחוץ יש המון חול, ליד המגרש.[/quote]
"מלאכים?"
"שטנים?"
"אז כל האנשים פה לא נורמלים?"
"לפחות אני בן אדם."
אלך ואמלא את השק בחול.
[quote]לוקאס הבן ~
לוקאס הבת ~
כשאת נכנסת, ילד בעל שער צהוב מביט בך באדישות.[/quote]
לוקאס הבן
אני משתמש בכוח הרוח שלי ומעיף את כל הג'וקים מהמקום שלי, לוקח כמה סדינים של ילדים אחרים ושם על שלי כדי שיהיה לי נוח.. מרוב שעמום ועצבים על הכיתה המיטונפת אני מרים חתיכת עץ ונעזר בכוח הרוח שלי כדי "לירות" אותה החוצה מהחלון השבור, יוצא דרך החלון החוצה וחושב 'איך קיבלתי פחות מ60 הרי אני חכם!'
לוקאס הבת
אני אסתכל עליו בחזרה ואז אתעצבן מזה שהוא מסתכל עלי אלך אליו ואביא לו סטירה חזקה בפרצוף "שלא תעז לבהות בי!" אומר ואצא החוצה מהכיתה, לטייל בחצר ואחפש איפה מתנהלת תחרות הכחות, באלי להוציא את עצביי על איזה שטן מפגר
[QUOTE=may-chan;1163670]
~~~~~
לי:
אתה נכנס ורואה את הפרק, ואז זה כותב לך '72 ' כי ראית את זה במגהווידיאו O: אתה מתעצבן,
ואז המורה יוצאת ואומרת : " אני יוצאת לכמה דקות לישיבת מורים, תתנהגו יפה. " היא אומרת ויוצאת מהכיתה.
מה תעשה?
~
~~~~~[/QUOTE]
זה לי היה מורה בן?
----------------------------------------------------------------------------------------------------
אני אומר" אוף מגה וידאו רשע אחד. אני אהרוג אותך ". אני יוצא מהכיתה ומתחיל להסתובב במסדרונות הבית הספר עד שאגיע לחדר מורים ואצטווט לחדר שלהם
[QUOTE=may-chan;1163770]סת' :
הסברתי לך בה''פ.
~
[/QUOTE]
כן הבנתי, תודה. אני אנסה לשחק בצורה שלא מחייבת שום דבר ביינתים.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני ניגש אל הילד בבדיחות הדעת (יענו רוצה להסתלבט עליו) ואומר לו:"מה, זה ממש מגניב לדבר על קיר. ניסית את זה פעם? רוצה לבדוק?" אני מגחך קלות.
אני מחכה שהילד ילך ברטינה קלה (אני תמיד כותב דברים כאלה כי זה מתקשר לזה שיש לי בעיות תקשורת ואז אני בעצם מנסה לבדוק תגובות של אנשים) ואז אני אלך כדי למצוא מקום שקט לחשוב בו.
לי :
לא, זאת היתה בת P:
~
אתה מתעצבן על המגה וידאו, ואז הולך לצטט בחדר מורים. אתה מצטט ושומע ככה:
" אז, ביום חמישי בשעה 4? D: "
" כן . "
לפתע הדלת נפתחת בחוזקה, ואתה נמעך על הקיר שמצד ימין של הדלת. ( תנסה לדמיין את זה )
בידיוק איך שאתה נמעך, יש צלצול.
~~~~
לוקאס בן :
אתה יושב מבואס, ותוהה איך יכולת לקבל 60 עם אתה חכם. לפתע יש צלצול.
דינגדונג D: אתה יוצא לבחוץ ורואה בן אחד ו3 ילדות ליד הלוח מודעות, את אחת מהם אתה מזהה כזאתי שראית מקודם.
לוקאס בת :
יאי D:
~
את נותנת לו כאפה חזקה, ונהיה לו בלחי אדום בצורת יד. ( אין לי מושג איך קוראים לזה Xd )
את יוצאת מהכיתה בכעס, ורואה לפתע 2 ילדות ליד הלוח מודעות, (האמהאמזהסיגלהאמהאמ)
ובן אחד. לפתע יש צלצול. דינג דונג Xd
~~~~
גאארה :
אתה הולך למלא את השק בחול, ולפתע מתחת לכל החול אתה מגלה תיבה גדולה, חומה וזוהרת .
על התיבה יש מנעול ענקי .
יש צלצול . דינג דונג Xd
~~~
סאסקה :
אתה רואה שיש שם המון ילדים שמסתכלים על איזה שלט, ומדברים עליו.
ויש צלצול. ( לאלא אין סיכוי שאני הולכת לכתוב עוד פעם את הדינג דונג הזה ~~!#$#%^% P: )
~~
אלפיון ~
" תודה. כתוב שזה ביום שני. ב5? אמ. אולי אני יבוא עם יהיה לי זמן. והכוח שלי הוא עיוורון חושים.
שלך? " היא שואלת אותך .
ויש צלצול.
~~~~
מילין :
את נכנסת לבית הספר ביחד עם יוקאי, ורואה שאת בכיתה B, והוא בf.
" מה?!??@?@!??#@?#$%$%^^ לאאאא Tt Tt" הוא אומר בכעס והופך כזה לצ'יבי בוכה. ( מכירה? )
טםטםטם צלצול~
אונו :
את הולכת ללוח המודעות ורואה בן ובת עומדים שם גם, את רואה שאת בכיתה A. ( כמה צפוי D: רציתי לעשות
אותך בc אבל זה מרושע מידי. )
יש צלצול D:
~~~~
ריי :
אתה קם בבוקר בעיפות, ושומע צפצופים מהשעון המעורר שלך. ורואה שהשעה כבר 8:43, ושכחת לכוון את השעון
שלך!~ " ריי, תתארגן מהר, אבא יתן לך כסף למונית. " אמא שלך אמרה, והבנת שאתה ממש מאחר.
אתה רואה את הארוחת בוקר כבר על השולחן, מה תעשה?
~~~~
סת':
" לא, ואני גם לא רוצה לנסות. ילד דפוק.. " הילד אומר בכעס ואת מילותיו האחרונות אומר בשקט, והולך , בגלל שהיה צלצול.
אתה הולך לחדר קטן שנמצא בסוף המסדרון, רואה שאין בו אף אחד, ויושב בו. אתה שם לב לכך שיש בפינת החדר מין יצור קטן, שמתחבא בין הספרים.
[QUOTE=may-chan;1163873]לי :
לא, זאת היתה בת P:
~
" כן . "
לפתע הדלת נפתחת בחוזקה, ואתה נמעך על הקיר שמצד ימין של הדלת. ( תנסה לדמיין את זה )
~~~~
לוקאס בן :
דינגדונג D: אתה יוצא לבחוץ ורואה בן אחד ו3 ילדות ליד הלוח מודעות, את אחת מהם אתה מזהה כזאתי שראית מקודם.
לוקאס בת :
יאי D:
~
את נותנת לו כאפה חזקה, ונהיה לו בלחי אדום בצורת יד. ( אין לי מושג איך קוראים לזה Xd )
ובן אחד. לפתע יש צלצול. דינג דונג Xd
~~~~
גאארה :
אתה הולך למלא את השק בחול, ולפתע מתחת לכל החול אתה מגלה תיבה גדולה, חומה וזוהרת .
על התיבה יש מנעול ענקי .
יש צלצול . דינג דונג Xd
~~~
סאסקה :
ויש צלצול. ( לאלא אין סיכוי שאני הולכת לכתוב עוד פעם את הדינג דונג הזה ~~!#$#%^% P: )
~~
אלפיון ~
" תודה. כתוב שזה ביום שני. ב5? אמ. אולי אני יבוא עם יהיה לי זמן. והכוח שלי הוא עיוורון חושים.
שלך? " היא שואלת אותך .
ויש צלצול.
~~~~
מילין :
" מה?!??@?@!??#@?#$%$%^^ לאאאא Tt Tt" הוא אומר בכעס והופך כזה לצ'יבי בוכה. ( מכירה? )
טםטםטם צלצול~
אונו :
את הולכת ללוח המודעות ורואה בן ובת עומדים שם גם, את רואה שאת בכיתה A. ( כמה צפוי D: רציתי לעשות
יש צלצול D:
~~~~
ריי :
אתה קם בבוקר בעיפות, ושומע צפצופים מהשעון המעורר שלך. ורואה שהשעה כבר 8:43, ושכחת לכוון את השעון
שלך!~ " ריי, תתארגן מהר, אבא יתן לך כסף למונית. " אמא שלך אמרה, והבנת שאתה ממש מאחר.
~~~~
סת':
לא שמתי לב להודעה שלך > < עורכת, רגע.[/QUOTE]
"שליטה בצמחים"אני אומר ומסתכל לכיון הכיתה"רוצה נבדוק מה יש עכשיו בשיעור?"
-------------------------
צלצול של שיעור או הפסקה?
[QUOTE=may-chan;1163873]לי :
לא, זאת היתה בת P:
~
" כן . "
~~~~
[/QUOTE]
"איהה ,עכשיו כואב לי הגוף בגללך ". אני אחכה שכול המורים שהיו בחדר יצאו ואז אנ אכנס לחדר אנעל אותו ואנסה לגלות עוד פרטים על מה שיקרה בחמישי בשעה 4
[QUOTE]לוקאס בן :
לוקאס בת :
יאי D:
~
ובן אחד. לפתע יש צלצול. דינג דונג Xd[/QUOTE]
אני הולך לכיתה עם כל הדמויות שלי ועכשיו לפירוט
בן
אני נכנס לכיתה ומתי שהמורה מגיעה אני אשתמש בכוחות הרוח שלי כדי להרים לה את החצאית ולגרום לזה שכולם יצחקו עליה והיא תברח (כפי שנאמר אסטרטג) אחרי זה אני הולך לחדר המורים ואעשה להם בדיחה קטנה, אני אוציא את כל החמצן מהחדר ואראה איך הם נחנקים, אחרי איזה 10 שניות אני אחזיר את החמצן וארוץ לכיתה שלי
בת
אני נכנסת לכיתה ומסתכלת על הבן שהעפתי לו סטירה, מוציאה לו לשון...
אני מתיישבת על אחד הכיסאות ומחכה למורה שתגיע, משחקת קצת בעפרונות שלי וחושבת על איזה חתיך וחמוד הלוקאס הזה ואיך ממש באלי עליו (XD) ומצפה שהשיעור ייגמר כדי לראות אותו שוב
[QUOTE=may-chan;1163873]סת':
" לא, ואני גם לא רוצה לנסות. ילד דפוק.. " הילד אומר בכעס ואת מילותיו האחרונות אומר בשקט, והולך , בגלל שהיה צלצול.
אתה הולך לחדר קטן שנמצא בסוף המסדרון, רואה שאין בו אף אחד, ויושב בו. אתה שם לב לכך שיש בפינת החדר מין יצור קטן, שמתחבא בין הספרים.[/QUOTE]
נראה לי שמצאתי הגדרה יפה יותר לעולם הזה. זה כמו בהארי פוטר. רק קוסמים מודעים לקסמים ולדברים מיוחדים ולמיוחדים יש חיי חברה משלהם שנבנים מעל החברה הנורמאלית. צילצול התכוונת להפסקה, נכון?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני שוכח ממה שקרא הרגע ומתקרב בזהירות ובעיניין לבדוק מה זה הדבר הזה.
אני בוחן אותו טוב כמה שאני יכול (ונדמה לי שזה הזמן המתאים לשים תמונה, ספרייט, או תיאור של מי/מה שנמצא שם).
[QUOTE]גאארה :
על התיבה יש מנעול ענקי .
יש צלצול . דינג דונג Xd[/QUOTE]
לוקח את התיבה ומחביא בתיק
חוזר לכיתה
[quote=may-chan;1163873]
ריי :
[/quote]
'אוי למה אני תמיד מאחר' אחשוב לעצמי בעצבים בעודי מסתכל על ארוחת הבוקר שלי.
אני אתחיל לאכול במהירות כדי לחסוך זמן וברגע שאסיים אודה לאמי שהכינה לי את ארוחת הבוקר.
מיד אחר כך אני ארוץ לאבי לקחת את הכסף למונית ואודה גם לו.
אני אקח את התיק שלי אבדוק שאני ניראה טוב (שהשיער במקום ושאני מאורגן וכ"ו וכ"ו) מול המראה ואצא מהבית במהירות ואסתכל לראות היכן נמצאת המונית.
[quote]סאסקה :
ויש צלצול. ( לאלא אין סיכוי שאני הולכת לכתוב עוד פעם את הדינג דונג הזה ~~!#$#%^% P: )[/quote]
"אוי שיט!" אומר ואחזור במהירות לכיתה ואשב במקום שלי.
[QUOTE=may-chan;1163873]
~~~~
מילין :
טםטםטם צלצול~
אונו :
יש צלצול D:
~~~~
.[/QUOTE]
מילין
"לא נורא, אם אתה רוצה אפשר ללכת למשרד לבדוק למה זה" אני אומרת ואז שומעת את הצילצול "טוב אם נלך מהר נגיע לשם במהירות ואני יספיק להגיע לכיתה שלי" אני אומרת ומביטה אליו
אונו
אני נכנסת לכיתה ומביטה אליה , לאחר מכן אני אחפש שולחן פנוי ואשב בו והוריד תתיק ואשים מאחורי המשענת, והביט מסביב לראות מישהו מוכר
[QUOTE=may-chan;1162945]דויד:
" אוקי אז נתחיל ללמוד, תעתיקו מהלוח , אני מקריאה רק פעם אחת. בטבע ישנם 32466352435454 מינים של חיות
ובלהבלהבלהבלהבלהב, בלבלהלבלהלבלהלבהל, אני מורה חופרת, בלהלבלהלבלהבלה, בלה , בלה. דויד , מה אתה עושה שם? " המורה באה אליך ולוקחת לך את הפנקס, ומראה לכל הכיתה מה אתה עושה בזמן השיעור.
( עכשיו זה הקטע שאתה אומר לי מה מצויר שם XD )[/QUOTE]
"אני מצייר" אני אומר לה ומושך בכתפי כשהיא לוקחת את הפנקס, בו ציירתי כעת להקת זאבים המנסה לצוד צבי בודד. לפי דעתי, הציור יצא מקסים.
[quote]בוקר , איזה יום יפה. או.. שלא. אתם מתעוררים בעיפות, ושומעים צפצופי מכונית מתחת לביתכם. אמא/אבא/אח/אחות / מישהו מהמשפחה שלכם
פותח את הדלת של החדר שלכם, ואומר לכם שההסעה של בית הספר מחכה לכם למטה, ושתתארגנו מהר כי עוד 10 דקות היא יוצאת.[/quote]
"אני בא!!!"אני צועק בפעם האולי טריליון."וואי,כמה זמן זה ייקח...או שאולי לא?אחרי הכול אני סופר מהיר!!!"
התלבשתי ,אכלתי,התקלחתי,התארגנתי וכל זה בשנייה!או שתיים?לא ספרתי,לא משנה..."מי המלך?"שאלתי בזמן שנכנסתי למכונית."
[quote=may-chan;1163670]ג'ייק ~
אתה הולך בעקבותיה, ואתם מגיעים לשלט הגדול והלבן. בשלט כתוב באדום ( כמו דם ) :
" תחרות כוחות בין המלאכים והשטנים, יום שני בשעה 5:00 ביער שליד חוף הים. "
" זה לא פייר. למה רק להם עושים תחרויות? כלכך לא פייר. " אמי אומרת.
[/quote]
"אפשר לארגן תחרות" אציע "מלאכים ושטנים- כל כך נדוש"
לוקאס בן :
Xdd ממש אסטרטג P:
--
המורה יוצאת מהכיתה וכולם צוחקים, ואז אתה הולך לחדר מורים ורואה שהוא נעול!~
אתה מוציא את כל האוויר דרך הפתח הזה של המנעול.
לפתע אתה מתחיל לשמוע קול של מישהו משתעל.
לוקאס בת :
התחלת לאהוב את עצמך הא? Xd יא אגואיסט. ( מוחעחע סתם. )
---
הילד שהחטפת לו מקודם מחייך חיוך קטן כזה ונשאר אדיש.
את חושבת על לוקאס ה(לא)חתיך ועד כמה שבא לך עליו( איכס. זהו, ירד לך הצל''ש. אתה מתנהג לא טוב Xd לא אומרים 'בא לי עליו' אף פעם!~ אומרים ' איזה חמוד הוא. ' או דברים אחרים. 'בא לי עליו' זה כבר משפט של גבר. כ-כאילו לא 'בא לי עליו' !! Xd ' בא לי עליה ' Xd )
לפתע המורה באה ומעירה אותך מהמחשבות שלך. " וינצ'יטה בל, קומי ועברי לשבת ליד אוסואי. עד שתלמדי
איך להתרכז בשיעור ולא במחשבות סתמיות. " היא אומרת ומצביעה על המקום שליד הילד שהחטפת לו כאפה.( טםטםטםםם.)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
לי :
" או סליחה. " אומרת המורה, ואתה נכנס ומנסה לגלות דברים, ולפתע אתה לא מצליח לנשום. כאילו אין אוויר. ( האמהאמ יש שם חלון. )
~~~~~~
אלפיון ~
של שיעור.
~
" אמ. טוב, נבדוק ~" היא אומרת ואתם הולכים לכיתה. ויושבים. לפתע נכנס ילד בעל שער אדום כהה.
" אוקי, אז השיעור הזה יהיה לכם שיעור מתמטיקה. נתחיל בכפולות 1 D: " המורה אומרת " מי יודע
כמה זה אחד כפול אחד? D: " ( מורה של כיתה א' לשעבר Xd )
~~~~~~
סת' :
לא מכירה ממש הארי פוטר, קראתי את הספר הראשון והשני, ואני הולכת לראות את הסרט
אבל כן , בערך משו כזה D:
-
אתה מתקרב לספרים ומנסה לראות מיהו היצור, אתה מבחין באף שחור וגדול, עיניים כחולות ונוצצות, כיס קטן בבטן
בצבע שחור עם כל מיני ציורים מוזרים עליו בלבן, גופו בצבע לבן, והזנב שלו עבה וארוך. הוא נראה כמו קנגרו..
אבל בצבעים שונים.
~~~~~
גאארה :
אתה לא מצליח להכניס את התיבה לתיק בגלל שהיא גדולה מידי. ( מטר על מטר)
מה תעשה?
~~~
ריי :
אתה מגיע לבית הספר ורואה שהשער פתוח, אתה נכנס לבית הספר ורואה שאתה בכיתה A והצלחת לעבור
את המבחן! אתה שמח, והולך לכיתה A. כשאתה מגיע לכיתה שלך אתה מבחין בדבר הבא:
כיתה גדולה [b]מאוד [/b]ומפוארת, עם חלונות גדולים מזכוכית, הרצפה עם שטיח אדום,במקום כיסאות יש ספות, ושולחנות מבריקים וגדולים. יש לפטופ על כל שולחן, ו''לוח חכם'' תלוי על הקיר, כמה ילדים יושבים בספות,
והמורה מתחילה ללמד דברים של כיתה א'.
~~~~~
סאסקה :
אתה חוזר למקום שלך ויושב בכיתה. לפתע נפתחת הדלת והמורה נכנסת, ומתחילה לומר:
" אוקי, אז השיעור הזה יהיה לכם שיעור מתמטיקה. נתחיל בכפולות 1 D: " המורה אומרת " מי יודע
כמה זה אחד כפול אחד? D: " ואז ילד בעל שער אדום כהה נכנס לכיתה.
~~~
מילין :
" א-אבל כיתה F היא הכיתה הכי גרועה בכל העולם T ^ T " הוא אומר בעצב והולך לכיתתו.
את מגיעה לכיתתך ורואה את הדבר הבא ~
כיתה בינונית, עם חלונות בינונים, קירות מבטון צבוע בתכלת, ווילונות כחולים,
לוח מחיק, כיסאות נוחים ושולחנות רגילים. וכמה תלמידים יושבים בכיתה.
לפתע המורה נכנסת.
" טוב, אז נתחיל בשיעור. לשבת בבקשה, " היא אומרת ברוגע " נלמד ספרות. תפתחו בספר בעמוד 45852445, ותקראו את הקטע ותענו על השאלות ~" היא אומרת ומתחילה לכתוב דברים על הלוח תוך כדי שהיא מחזיקה בספר שלה.
אונו :
את נכנסת לכיתה ורואה את הדבר הבא:
כיתה גדולה [b]מאוד [/b]ומפוארת, עם חלונות גדולים מזכוכית, הרצפה עם שטיח אדום,במקום כיסאות יש ספות, ושולחנות מבריקים וגדולים. יש לפטופ על כל שולחן, ו''לוח חכם'' תלוי על הקיר, כמה ילדים יושבים בספות,
בסוף הכיתה יש מין קפיטריה קטנה, עם מכונת מיצים, מכונת קפה ואייס קפה ונס קפה, ו[b]נודלס[/b] וסושי.
( מועחעחע הדגשתי את הנודלס את יודעת למה Xd )
~~~~~~~
דויד :
המורה מראה לכולם את הציור וכולם מתפעלים ממנו. " וואו מגניב! איך אתה עושה את זה ? וואו .. וואו ~"
" שקט ~ " המורה אומרת, ויש צלצול.
המורה לוקחת את התיק שלה ויוצאת, ומורה אחרת נכנסת .
" טוב, אז נתחיל בשיעור. לשבת בבקשה, " היא אומרת ברוגע " נלמד ספרות. תפתחו בספר בעמוד 45852445, ותקראו את הקטע ותענו על השאלות ~" היא אומרת ומתחילה לכתוב דברים על הלוח תוך כדי שהיא מחזיקה בספר שלה.
...
דילגת עליי
[quote=may-chan;1163670]ג'ייק ~
אתה הולך בעקבותיה, ואתם מגיעים לשלט הגדול והלבן. בשלט כתוב באדום ( כמו דם ) :
" תחרות כוחות בין המלאכים והשטנים, יום שני בשעה 5:00 ביער שליד חוף הים. "
" זה לא פייר. למה רק להם עושים תחרויות? כלכך לא פייר. " אמי אומרת.
[/quote]
"אפשר לארגן תחרות" אציע "מלאכים ושטנים- כל כך נדוש"
[quote=may-chan;1163969]
ריי :
אתה מגיע לבית הספר ורואה שהשער פתוח, אתה נכנס לבית הספר ורואה שאתה בכיתה A והצלחת לעבור
כיתה גדולה [B]מאוד [/B]ומפוארת, עם חלונות גדולים מזכוכית, הרצפה עם שטיח אדום,במקום כיסאות יש ספות, ושולחנות מבריקים וגדולים. יש לפטופ על כל שולחן, ו''לוח חכם'' תלוי על הקיר, כמה ילדים יושבים בספות,
[/quote]
'ואו איזה כיתה מפוארת' אחשוב לעצמי ואתרשם מהכיתה.
אני אתיישב במהירות באחד המקומות הריקים ואוציא את הציוד שלי.
ברגע שאסיים אני אסתכל על המורה ואקשיב לה במטרה לדעת את החומר.
[QUOTE]לוקאס בן :
Xdd ממש אסטרטג P:
--
לוקאס בת :
---
את חושבת על לוקאס ה(לא)חתיך ועד כמה שבא לך עליו( איכס. זהו, ירד לך הצל''ש. אתה מתנהג לא טוב Xd לא אומרים 'בא לי עליו' אף פעם!~ אומרים ' איזה חמוד הוא. ' או דברים אחרים. 'בא לי עליו' זה כבר משפט של גבר. כ-כאילו לא 'בא לי עליו' !! Xd ' בא לי עליה ' Xd )
לפתע המורה באה ומעירה אותך מהמחשבות שלך. " וינצ'יטה בל, קומי ועברי לשבת ליד אוסואי. עד שתלמדי
איך להתרכז בשיעור ולא במחשבות סתמיות. " היא אומרת ומצביעה על המקום שליד הילד שהחטפת לו כאפה.( טםטםטםםם.) [/QUOTE]
רק שתדעי שאני מתפוצץ מצחוק פה XXXXXXDDDDDDDDD מה את רוצה אני בכל זאת גבר XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
לוקאס הבן
אני מחזיר את האוויר לחדר ומסתכל לבפנים, בורח משם מהר ורץ לכיתה לפני שהמורה תחזור, אני אומר לחברי הכיתה שאני חוזר "אין לנו מורה! ותראו איזו כיתה הביאו לנו! בואו נצא למרוד! נתפוס את כיתתם של היבA מי איתי?!" אומר בכריזמה וביטחון
לוקאס הבת XD
"המורה אני מצטערת אבל אני לא מוכנה לשבת לידו, הוא בוהה בי" אומר לה ואז אסתכל אליה בעיניים "אני מתחננת! אלתעשי לי את זה!" ואעשה עיני כלבלב חמודות כאלה XD
[QUOTE=may-chan;1163362]קוין ~
אתה הולך ברגל ומגיע לבית הספר, ורואה שהשער סגור והשומר הלך להפסקת שתיה.
מילין ~
הבית יתומים יחסית רחוק מבית הספר.
~
אתם מגיעים. " טוב, יאלה יורדים ," הוא אומר , יוצא מצד ימין של הלימוזינה, והולך לצד שמאל כדי לפתוח לך את הדלת,
ואז הוא פותח לך אותה. אתם יוצאים ורואים שהשער סגור, ובידיוק השומר בהפסקת שתיה.
ג'ייק ~
" ליצור האהוב עלי, נמר לבן. " אמי אומרת בחיוך . " הי, תראה, יש שם פתק בלוח מודעות . " היא אומרת והולכת ללוח המודעות.
גאארה ~
אתה מכין זכוכית ומחליף את החלונות. ולפתע השולחן שלך נשבר.[/QUOTE]
אני עובר מעל הגדר ונכנס לבית הספר. אחרי שאני עושה את זה אני ממשיך את הזמן
[QUOTE=may-chan;1163969]לוקאס בן :
Xdd ממש אסטרטג P:
--
לוקאס בת :
---
איך להתרכז בשיעור ולא במחשבות סתמיות. " היא אומרת ומצביעה על המקום שליד הילד שהחטפת לו כאפה.( טםטםטםםם.)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
לי :
" או סליחה. " אומרת המורה, ואתה נכנס ומנסה לגלות דברים, ולפתע אתה לא מצליח לנשום. כאילו אין אוויר. ( האמהאמ יש שם חלון. )
~~~~~~
אלפיון ~
של שיעור.
~
" אמ. טוב, נבדוק ~" היא אומרת ואתם הולכים לכיתה. ויושבים. לפתע נכנס ילד בעל שער אדום כהה.
כמה זה אחד כפול אחד? D: " ( מורה של כיתה א' לשעבר Xd )
~~~~~~
סת' :
אבל כן , בערך משו כזה D:
-
אתה מתקרב לספרים ומנסה לראות מיהו היצור, אתה מבחין באף שחור וגדול, עיניים כחולות ונוצצות, כיס קטן בבטן
בצבע שחור עם כל מיני ציורים מוזרים עליו בלבן, גופו בצבע לבן, והזנב שלו עבה וארוך. הוא נראה כמו קנגרו..
אבל בצבעים שונים.
~~~~~
גאארה :
מה תעשה?
~~~
ריי :
~~~~~
סאסקה :
כמה זה אחד כפול אחד? D: " ואז ילד בעל שער אדום כהה נכנס לכיתה.
~~~
מילין :
" א-אבל כיתה F היא הכיתה הכי גרועה בכל העולם T ^ T " הוא אומר בעצב והולך לכיתתו.
לפתע המורה נכנסת.
אונו :
בסוף הכיתה יש מין קפיטריה קטנה, עם מכונת מיצים, מכונת קפה ואייס קפה ונס קפה, ו[b]נודלס[/b] וסושי.
~~~~~~~
דויד :
המורה מראה לכולם את הציור וכולם מתפעלים ממנו. " וואו מגניב! איך אתה עושה את זה ? וואו .. וואו ~"
" טוב, אז נתחיל בשיעור. לשבת בבקשה, " היא אומרת ברוגע " נלמד ספרות. תפתחו בספר בעמוד 45852445, ותקראו את הקטע ותענו על השאלות ~" היא אומרת ומתחילה לכתוב דברים על הלוח תוך כדי שהיא מחזיקה בספר שלה.[/QUOTE]
אני מצביע ואומר "המורה אחד כפול אחד שווה אחד "ואני תוך כדי מגניב הודעה לקים "את רוצה שעוד פעם נצא מהשיעמום הזה?כאילו אנחנו בי"ב A ולא בC"
[QUOTE=may-chan;1163969]~~~
מילין :
לפתע המורה נכנסת.
אונו :
.[/QUOTE]
מילין
אני מתיישבת בכיתה וחושבת אל הנער המסכן שבכיתה הגרועה, אני שמה את התיק מאחורי הכיסא אל המשענת ופותחת את הספר ומביטה אל המורה בשיעמום, לאחר מכן אני עושה את התרגיל הידוע, שמה מחברת בתוך הספר וקלמר שמסתיר את זה ומתחילה לצייר במחברת
אונו
נודלססססס!!!!!!!!!!!1
שלי! שלי ! שלי!!!
"וואו" אני אומרת בקול קטן ויושבת בכורסא אחת ושמה תתיק לפני, אני פותחת תמחשב ומקשיבה למורה
"שלום אני אונו ואת\ה?" אני שואלת את הילד\ה שישב\ה לידי בחיוך
[QUOTE=may-chan;1163969]
לי :
~~~~~~
.[/QUOTE]
אני יוצא מהחדר ומחפש ילדים מכיתה C ללכת איתם מכות להנאה עד שתגמר הפסקה
[quote]סאסקה :
כמה זה אחד כפול אחד? D: " ואז ילד בעל שער אדום כהה נכנס לכיתה.[/quote]
"המורה כולם יודעים כמה זה אחד כפול אחד,יותר גרוע מזה זה אחד בחזקת אפס..." אומר למורה בהתנשאות.'מי זה הילד עם השיער האדום?' אחשוב לעצמי ואסתכל עליו.
[QUOTE=may-chan;1163969]סת' :
אבל כן , בערך משו כזה D:
-
אבל בצבעים שונים.
[/QUOTE]
איזה מזל שאני לא בשיעור, יש שיעור ספרות. איכככסס! אני שונא ספרות (למרות שאני די טוב בזה) אני עושה מחשבת ישראל במקום...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני מנסה לאמוד את גודלו של היצור.
אני משדר רוגע, ביטחון ועיניין אל היצור.
~יושב על הבירכיים, עיינים מביטות בפנים של היצור אבל לא בעיינים, ידיים מושטות מעט קדימה, כף היד פשוטה בצורה שמזכירה כניעה, נראה באופן כללי כמו הזמנה לליטוף.~
"הי חמוד, מה אתה? איך הגעת לכאן?" אני שואל אותו.
[quote]גאארה :
מה תעשה?
[/quote]
"yוב נו,אני יהיה חייב לפתוח אותה,.."
אומר לעצמי ואדחוס חול לתוך המנעול בתקוה שהוא יפתח.
[QUOTE=may-chan;1163969]דויד :
" טוב, אז נתחיל בשיעור. לשבת בבקשה, " היא אומרת ברוגע " נלמד ספרות. תפתחו בספר בעמוד 45852445, ותקראו את הקטע ותענו על השאלות ~" היא אומרת ומתחילה לכתוב דברים על הלוח תוך כדי שהיא מחזיקה בספר שלה.[/QUOTE]
אז המורה הזו היא מפלצת... D;
~~~~~
אני מגלגל עיניים, מכניס את הפנקס לכיסי, מוציא את הספר ומחברת ריקה ומתחיל לענות על השאלות במהירות. כשאני מסיים, אני מרים את עיני ובוחן במבטי את כל ילדי הכיתה, מחפש את הילד הבלונדיני שהסתכל עליי בבוקר.
ג'ייק :
" אז, אתה מארגן תחרות? " שואלת אמי בשילוב ידים.
~~
ריי :
אתה מתיישב, והמורה ממשיכה ללמד את החומר.
" וואו כל הכבוד! ועכשיו, כמה זה אחד כפול שנים, ילדים? D: " אומרת המורה.
" אולי את תעני לנו? D: " היא אמרה ופנתה לילדה אחת שישבה וציירה.
~~~
לוקאס בן:
זה לא מצחיק :nose_pick: טוב, נו אולי אותך כן. P:
~
" מי איתי ?!!" אתה גומר את משפטיך, ויש כזה קול של צרצרים ברקע. XD
אתה יוצא לבחוץ בהתבאסות שאף אחד לא איתך, ורואה תלמיד מכיתה A.
לוקאס בת:
קוראים לזה פאפי פייס!~ D:
שמת לב שהעלילה של הבנות יותר מענינת? D:
-
" אוי ..הוא בוהה בך .. כמה חבל........ לכי שבי לידו עכ-שיו!! %%$%$%@$%&^)*&%$#$^&*&)( " צעקה עליך המורה, והצביע על המקום שליד הנער. והוא המשיך לבהות בך, מצמץ , וחייך חיוך מתגרה.
~~~
קוין :
אתה נכנס לבית הספר והולך ללוח המודעות, אתה רואה שאתה בכיתה B .
מה תעשה?
~~~~
אלפיון ~
אתה כותב לה את זה, ואחרי כמה זמן מקבל תגובה:
' מחשב 34: כן. יש לי רעיון איך לצאת, שאלתי את המורה עם אפשר לצאת לשתות והיא לא הסכימה,
אז תרביץ לי ואז היא תוציא את שנינו למנהל, "
~~~
אונו ~
אין לי כלכך מה להגיב, מי שיושב לידך זה סאסקה. תחכי שהוא יגיב ואז תגיבי לו ~
מילין~
חח גם אני משתמשת בזה תמיד בשיעורים XD טוב, מי לא? D:
--
את מציירת ומציירת, ולפתע המורה אומרת לך : "את. " ומצביעה עליך " למה את לא מעתיקה מהלוח? " היא שואלת.
~~~
לי ~
אתה רואה לפתע ילד שיוצא מכיתה C, והוא נראה כעוס ועצבני. ( לוקאס הבן D: )
~~~
סאסקה ~
" כל הכבוד!~ ועכשיו, כמה זה אחד כפול שניים? DD: " שואלת המורה, ולפתע ילדה שיושבת לידך שואלת אותך:
"שלום אני אונו ואתה?"
~~~~
סת' :
היצור עושה קולות כמו של אוגר, מיץ ציוצים כאלה.
הוא עולה לך על היד ומתיישב עליך באזור הכתף, ונותן לך ללטף אותו.
~~~
גאארה :
אתה מנסה לפתוח אותה, אך לא מצליח. המנעול נשאר תקוע.
~~~
דויד:
וואלה D:
--
אתה מחפש את הילד הבלונדיני, ורואה אותו יושב בתחילת הכיתה ליד הדלת, ובל לא רוצה לשבת לידו
והמורה מכריחה אותה והוא בוהה בה.
[SIZE="5"]מצטערת שההודעות לא כל כך מושקעות , פשוט כתבתי המון והכל נמחק. סליחה מראש . T ^ T[/SIZE]
[QUOTE=may-chan;1164425]ג'ייק :
" אז, אתה מארגן תחרות? " שואלת אמי בשילוב ידים.
~~
ריי :
אתה מתיישב, והמורה ממשיכה ללמד את החומר.
" וואו כל הכבוד! ועכשיו, כמה זה אחד כפול שנים, ילדים? D: " אומרת המורה.
" אולי את תעני לנו? D: " היא אמרה ופנתה לילדה אחת שישבה וציירה.
~~~
לוקאס בן:
זה לא מצחיק :nose_pick: טוב, נו אולי אותך כן. P:
~
" מי איתי ?!!" אתה גומר את משפטיך, ויש כזה קול של צרצרים ברקע. XD
אתה יוצא לבחוץ בהתבאסות שאף אחד לא איתך, ורואה תלמיד מכיתה A.
לוקאס בת:
קוראים לזה פאפי פייס!~ D:
שמת לב שהעלילה של הבנות יותר מענינת? D:
-
" אוי ..הוא בוהה בך .. כמה חבל........ לכי שבי לידו עכ-שיו!! %%$%$%@$%&^)*&%$#$^&*&)( " צעקה עליך המורה, והצביע על המקום שליד הנער. והוא המשיך לבהות בך, מצמץ , וחייך חיוך מתגרה.
~~~
קוין :
אתה נכנס לבית הספר והולך ללוח המודעות, אתה רואה שאתה בכיתה B .
מה תעשה?
~~~~
אלפיון ~
אתה כותב לה את זה, ואחרי כמה זמן מקבל תגובה:
' מחשב 34: כן. יש לי רעיון איך לצאת, שאלתי את המורה עם אפשר לצאת לשתות והיא לא הסכימה,
אז תרביץ לי ואז היא תוציא את שנינו למנהל, "
~~~
אונו ~
מילין~
--
את מציירת ומציירת, ולפתע המורה אומרת לך : "את. " ומצביעה עליך " למה את לא מעתיקה מהלוח? " היא שואלת.
~~~
לי ~
אתה רואה לפתע ילד שיוצא מכיתה F, והוא נראה כעוס ועצבני. ( לוקאס הבן D: )
~~~
סאסקה ~
" כל הכבוד!~ ועכשיו, כמה זה אחד כפול שניים? DD: " שואלת המורה, ולפתע ילדה שיושבת לידך שואלת אותך:
"שלום אני אונו ואתה?"
~~~~
סת' :
היצור עושה קולות כמו של אוגר, מיץ ציוצים כאלה.
הוא עולה לך על היד ומתיישב עליך באזור הכתף, ונותן לך ללטף אותו.
~~~
גאארה :
אתה מנסה לפתוח אותה, אך לא מצליח. המנעול נשאר תקוע.
~~~
דויד:
וואלה D:
--
אתה מחפש את הילד הבלונדיני, ורואה אותו יושב בתחילת הכיתה ליד הדלת, ובל לא רוצה לשבת לידו
[SIZE="5"]מצטערת שההודעות לא כל כך מושקעות , פשוט כתבתי המון והכל נמחק. סליחה מראש . T ^ T[/SIZE][/QUOTE]
"עזבי יש לי דרך אחרת את רוצה אני אעשה לך את זה?אבל זה יכאב קצת"אני כותב ומוציא את העציץ עם הצמח הקוצני מהתיק שלי בזהירות בלי שהמורה תיראה ודוקר את עצמי עם אחד מהקוצים ואז מרים אצבע ושואל תמורה"אני יכול לצאת לשטוף תיד יורד לי דם"
[QUOTE=may-chan;1164425]
לי ~
אתה רואה לפתע ילד שיוצא מכיתה F, והוא נראה כעוס ועצבני. ( לוקאס הבן D: )
[SIZE="5"]מצטערת שההודעות לא כל כך מושקעות , פשוט כתבתי המון והכל נמחק. סליחה מראש . T ^ T[/SIZE][/QUOTE]
ממתי יש כיתה F.?
אני ניגש אל לוקאס הבן ואומר לו" הי לוקאס תרצה לעזור לי לפרק כמה ילדים מכיתה A?.אני חושב שתרצה לא?."
[QUOTE=may-chan;1164425]דויד:
וואלה D:
--
[/QUOTE]
איך אני הופך ציורים לאמיתיים, לפי מה שאני אמרתי או מה שאת?
~~~
אני דופק עם אצבעי על רקתי "דבילים..." אני ממלמל לעצמי. אני מוציא את הפנקס וממשיך לצייר דרקון אסייתי שהתחלתי קודם.
[quote]גאארה :
אתה מנסה לפתוח אותה, אך לא מצליח. המנעול נשאר תקוע.[/quote]
"טוב,מה שלא בא במוח בא בכוח."
אומר ואשים שכבת חול על התיבה ואל על המנעול ככה שאין הפרדה בין הגרגירים ככה שהם צפופים הכי שאפשר כדי שהיה חזק ויגן על תוכן התיבה.
לאחר מכן אשים את התיבה באדמה ואזשלוט באדמה ככה שהיא תעוף לעננים לאחר מכן אסובב את פיסתהאדמה כך שהתנופה תשבור את המנעול.
[QUOTE=may-chan;1164425]
~~~
אונו ~
מילין~
--
אונו
"שתים המורה" אני אומרת ומביטה בלפטופ ואז במורה ואז בנער (תעשי מישהו אחר בקשה!)
מילין
"אני כן מעתיקה" אני אומרת ומיד עוברת לעמוד השני ומעתיקה בשיא המהירות הכול כדי שאם היא תבדוק תראה שאני מעתיקה ולא מציירת (שזה נמצא בעמודים באמצע בערך)
[QUOTE=may-chan;1164425]דויד:
וואלה D:
--
והמורה מכריחה אותה והוא בוהה בה. [/QUOTE]
איך אני הופך את הציורים לאמיתיים, לפי מה שאני אמרתי או לפי מה שאת אמרת?
~~~~~
"דבילים..." אני ממלמל לעצמי. אני פונה למי שיושב מימיני ומנסה לפותח איתו בשיחה "שלום" אני אומר "שמי דיויד".
עריכה: לא ראיתי שהתגובה הקודמת שלי נשלחה. סליחה. אם מישהו יכול להסיר, אודה לו.