דסטין-
"אז מה,נספר לקווין ונגדיר את עצמנו כחברים או שנשמור את זה בסוד?"
ג'וני-
למה אתה לא מצטט?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אני חושב שעוד שעה שעתיים"
Printable View
דסטין-
ג'וני-
למה אתה לא מצטט?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אני חושב שעוד שעה שעתיים"
[QUOTE=scizor-x;1188739]דסטין-
[/QUOTE]
"אולי,לא יודע..." אני אומר לה ואם היא שואלת אותי למה אני אומר:"לא יודע,פשוט קווין אמר לי שלדעתו זה קצת מוקדם מדי...אבל מי מקשיב לו?" אני שואל בחיוך.
דסטין-
"אף אחד" ג'סמין צוחקת. "טוב,אז נראה לי נמשיך להיפגש ולדבר בצהריים עד שנחליט שהגיע הזמן לגלות לכולם. אבל נראה לי מייק בעצמו תפס בחורה" היא מסתכלת אל עבר מייק ואתה רואה שהוא מדבר עם ילדה יפה מגריפינדור.
[QUOTE=scizor-x;1188744]דסטין-
"אף אחד" ג'סמין צוחקת. "טוב,אז נראה לי נמשיך להיפגש ולדבר בצהריים עד שנחליט שהגיע הזמן לגלות לכולם. אבל נראה לי מייק בעצמו תפס בחורה" היא מסתכלת אל עבר מייק ואתה רואה שהוא מדבר עם ילדה יפה מגריפינדור.[/QUOTE]
קוראים לו קווין :)
"אבל אני תפסתי את האחת הכי יפה פה." אני אומר בחיוך,ואז אומר לה:"אוקיי,איזה שיעור יש לנו עכשיו?" אני שואל בחיוך.
דסטין-
ג'סמין מסמיקה. "אתה גם חתיך" היא אומרת. "יש לנו עכשיו שיעור שינוי צורה"
[QUOTE=scizor-x;1188751]דסטין-
ג'סמין מסמיקה. "אתה גם חתיך" היא אומרת. "יש לנו עכשיו שיעור שינוי צורה"[/QUOTE]
"תודה ג'סמין." אני אומר לה בחיוך,ואז אומר לה:"אוקיי,כדאי שנלך." אני אומר בחיוך,והולך איתה לשיעור.
[quote=scizor-x;1188739]
ג'וני-
למה אתה לא מצטט?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אני חושב שעוד שעה שעתיים"[/quote]
טוב.. יש זמן לישון.."
"כל עוד אפחד לא יפריע.."
~נשכב על הספסל שקול עדיין עלי~
~~~~~~~~~~~~~~~~
אני צריך ללכת לסדר את החדר אז אני עוד מעט אחזור..
[QUOTE=scizor-x;1188663]
דילן-
אתה מגיע להוגוורטוס ושמוע קריאה "תלמידי שנה ראשונה לכאן!"[/QUOTE]
(אין כל כך צורך להסביר תקציר)
~~~~~~~~~~~
אני מעורר את עצמי ושם את החתול על הכתף (החתול יחסית גור אז הוא קל ודי קטן אבל הוא גם מאולף מאד טוב)
לוקח את כל הדברים והולך לכיוון הקריאות ביחד עם מייק...
דילן-
אתה מגיע להאגריד. האגריד מראה לכם קבוצת סירות קטנה ומסביר שצריך לשוט בהם לעבר הוגוורטוס. אתה מצוות בסירה עם מייק ואתם מתחילים לשוט. לאחר חצי שעה בערך אתם רואים את הוגוורטוס. אתם יורדים מהסירות ומתחילים להתקדם אל עבר הבית ספר כשלפתע אתם רואים את גברת מקגונגל שאומרת "תלמידי שנה ראשונה,ברוכים הבאים להוגוורטוס. לכבוד הצטרפותכם אתם צריכים לעבור טקס מיוחד של מיון בתים,בואו אחרי" אתם עוקבים אחרי מקגונגל ולבסוף אתם מגיעים לאולם רחב ידים. אתם רואים מצנפת מונחת על שרפרף. כל התלמידים מסתדרים בתור וכל ילד שמגיע לראש התור חובש את המצנפת לראשו ואז המצנפת צועקת את הבית שלו. הגיע תורך ואתה חובש את המצנפת. אתה שומע קול קטן בתוך ראשך "הםם אני רואה בך טוב לב אז תתאים להפלפאף אבל גם חוכמה אני רואה אז אולי תתאים לרייבנקלו..."
ג'וני-
לאחר כשעתיים אתה מתעורר ויורד מהרכבת אתה שומע קול "תלמידי שנה ראשונה לכאן" אתה הולך לכיוון הקול יחד עם מייק ורואה את האגריד החצי-ענק המפורסם. אתה מגיע להאגריד. האגריד מראה לכם קבוצת סירות קטנה ומסביר שצריך לשוט בהם לעבר הוגוורטוס. אתה מצוות בסירה עם מייק ואתם מתחילים לשוט. לאחר חצי שעה בערך אתם רואים את הוגוורטוס. אתם יורדים מהסירות ומתחילים להתקדם אל עבר הבית ספר כשלפתע אתם רואים את גברת מקגונגל שאומרת "תלמידי שנה ראשונה,ברוכים הבאים להוגוורטוס. לכבוד הצטרפותכם אתם צריכים לעבור טקס מיוחד של מיון בתים,בואו אחרי" אתם עוקבים אחרי מקגונגל ולבסוף אתם מגיעים לאולם רחב ידים. אתם רואים מצנפת מונחת על שרפרף. כל התלמידים מסתדרים בתור וכל ילד שמגיע לראש התור חובש את המצנפת לראשו ואז המצנפת צועקת את הבית שלו. הגיע תורך ואתה חובש את המצנפת. אתה שומע קול קטן בתוך ראשך "הםם אני רואה בך חוכמה חזקה. אז אתה תתאים [B][COLOR="Black"]לריבנקלו"[/COLOR][/B] את המילה האחרונה המצנפת צעקה. אתה הולך לשולחן של ריבנקלו ומיד אחר כך גם מייק נבחר לרייבנקלו ועוד ילדה עם חתול יפהפה.
דסטין-
אתה הולך ביחד עם ג'סמין קווין לשיעור. "וואי אתם לא מבינים איזה יפה תפסתי בארוחת הצהריים,אני חושב שאני אציע לה לשבת איתי בכל ארוחות הצהריים" אומר קווין בחיוך "היא הכי יפה בבית הספר" קווין מגחך "ומה אתם עשיתם כל הזמן הזה?" הוא שואל. "כלום,כלום" שניכים אומרים. אתם ממשיכים אל עבר כיתת שינויי הצורה. בכיתה,אתם רואים את פרופסור וונג. פרופסור וונג מסביר לכם על השיעור ומה אתם הולכים ללמוד בו. ואז הוא מספר לכם על האנימאגוסים אנשים שיכולים להפוך לחיות ואז הוא מספר שהוא אנימגוס בעצמו. "בואו,אני אראה לכם" אומר פרופסור וונג ובן רגע הופך לנשר,חג מסביב ראש התלמידים וחוזר לצורותו ליד שולחן המורה. קריאות התפעלות עלו מכל התלמידים. "היום,נהפוך גפרור לזרד" אומר פרופסור וונג בעזרת הלחש "קפטילום ארסוג" אני רוצה שכולם ינסו.
[QUOTE=scizor-x;1188781]
דסטין-
אתה הולך ביחד עם ג'סמין קווין לשיעור. "וואי אתם לא מבינים איזה יפה תפסתי בארוחת הצהריים,אני חושב שאני אציע לה לשבת איתי בכל ארוחות הצהריים" אומר קווין בחיוך "היא הכי יפה בבית הספר" קווין מגחך "ומה אתם עשיתם כל הזמן הזה?" הוא שואל. "כלום,כלום" שניכים אומרים. אתם ממשיכים אל עבר כיתת שינויי הצורה. בכיתה,אתם רואים את פרופסור וונג. פרופסור וונג מסביר לכם על השיעור ומה אתם הולכים ללמוד בו. ואז הוא מספר לכם על האנימאגוסים אנשים שיכולים להפוך לחיות ואז הוא מספר שהוא אנימגוס בעצמו. "בואו,אני אראה לכם" אומר פרופסור וונג ובן רגע הופך לנשר,חג מסביב ראש התלמידים וחוזר לצורותו ליד שולחן המורה. קריאות התפעלות עלו מכל התלמידים. "היום,נהפוך גפרור לזרד" אומר פרופסור וונג בעזרת הלחש "קפטילום ארסוג" אני רוצה שכולם ינסו.[/QUOTE]
"אוקיי,בואו ננסה.קפטילום ארסוג!" אני אומר בטון רציני ומקווה שהלחש הזה יצליח לי.
[QUOTE=scizor-x;1188781]דילן-
אתה מגיע להאגריד. האגריד מראה לכם קבוצת סירות קטנה ומסביר שצריך לשוט בהם לעבר הוגוורטוס. אתה מצוות בסירה עם מייק ואתם מתחילים לשוט. לאחר חצי שעה בערך אתם רואים את הוגוורטוס. אתם יורדים מהסירות ומתחילים להתקדם אל עבר הבית ספר כשלפתע אתם רואים את גברת מקגונגל שאומרת "תלמידי שנה ראשונה,ברוכים הבאים להוגוורטוס. לכבוד הצטרפותכם אתם צריכים לעבור טקס מיוחד של מיון בתים,בואו אחרי" אתם עוקבים אחרי מקגונגל ולבסוף אתם מגיעים לאולם רחב ידים. אתם רואים מצנפת מונחת על שרפרף. כל התלמידים מסתדרים בתור וכל ילד שמגיע לראש התור חובש את המצנפת לראשו ואז המצנפת צועקת את הבית שלו. הגיע תורך ואתה חובש את המצנפת. אתה שומע קול קטן בתוך ראשך "הםם אני רואה בך טוב לב אז תתאים להפלפאף אבל גם חוכמה אני רואה אז אולי תתאים לרייבנקלו..."
[/QUOTE]
(יונתן תודה שהקשבת והגבת תגובות יותר ארוכות...)
(אין לי מושג מה לעשות אני פשוט ממשיך לחכות [אין לי העדפה מסוימת] )
[quote=scizor-x;1188781]ג'וני-
לאחר כשעתיים אתה מתעורר ויורד מהרכבת אתה שומע קול "תלמידי שנה ראשונה לכאן" אתה הולך לכיוון הקול יחד עם מייק ורואה את האגריד החצי-ענק המפורסם. אתה מגיע להאגריד. האגריד מראה לכם קבוצת סירות קטנה ומסביר שצריך לשוט בהם לעבר הוגוורטוס. אתה מצוות בסירה עם מייק ואתם מתחילים לשוט. לאחר חצי שעה בערך אתם רואים את הוגוורטוס. אתם יורדים מהסירות ומתחילים להתקדם אל עבר הבית ספר כשלפתע אתם רואים את גברת מקגונגל שאומרת "תלמידי שנה ראשונה,ברוכים הבאים להוגוורטוס. לכבוד הצטרפותכם אתם צריכים לעבור טקס מיוחד של מיון בתים,בואו אחרי" אתם עוקבים אחרי מקגונגל ולבסוף אתם מגיעים לאולם רחב ידים. אתם רואים מצנפת מונחת על שרפרף. כל התלמידים מסתדרים בתור וכל ילד שמגיע לראש התור חובש את המצנפת לראשו ואז המצנפת צועקת את הבית שלו. הגיע תורך ואתה חובש את המצנפת. אתה שומע קול קטן בתוך ראשך "הםם אני רואה בך חוכמה חזקה. אז אתה תתאים [B][COLOR=black]לריבנקלו"[/COLOR][/B] את המילה האחרונה המצנפת צעקה. אתה הולך לשולחן של ריבנקלו ומיד אחר כך גם מייק נבחר לרייבנקלו ועוד ילדה עם חתול יפהפה.[/quote]
[B][I]יש! אני ברייבנקלו![/I][/B]
~הבעת אושר קורנת~
~מתיישב ליד מייק~
"יש! אנחנו ברייבנקלו!"
[QUOTE=scizor-x;1188711]ג'ק-
"אני נזהרת מכאלה,הראשונה שאכלתי הייתה בטעם בוץ" היא מצחקקת "אב תודה על ההצעה" יוצא לך קלף של ניקול בולס (אם אתה משחק מג'יק אז אתה יודע מי זה) דרקון עצום וחזק אשר קוסמים אוהבים לחקור את התנהגותו.[/QUOTE]
"שמעתי על הדברים האלה, לפעמים זה גם יוצא בטעם של קיא" אגיד לה ואעשה פרצוף של -.-
"טוב,על החיים ועל המוות" אגיד ואצחקק בזמן שאוכל סוכריה מהברטי בוטס.
[quote=scizor-x;1187911]ג'וני-
תלמידים מוציאים את הראשים מהתאים בכל הקרונות ולפתע אתה שומע מישהו צורח "סוהרסנים! סוהרסנים!" אתה מרגיש קור שהולך ומתחזק ורואה אדם חסר רגלים לבוש ברדס שמסתיר את פניו מרחף לעברך,קול בורח לתוך התא ואתה מרגיש קור חזק.
בלייק-
"אני חושב שהפלפאף אבל אני לא בטוח" לפתע אתה רואה חתול "זה החתול שלי,קרלוס" אומר מרטי.
דילן-רשום,תגיב להתחלה.
דסטין-
"למה אתה בוהה בי ככה?" שואלת ג'סמין לפני שאתה מסיט את מבטך.[/quote]
"למה דווקא הפאלפף? אני לא תשיג שם את המירב.." אני אומר לו בקצת שחצנות.
שם משתמש: Druddigon man
שם במשחק:לוק קאסטלאן
אופי: בעל אומץ לב ונחישות, יש לו הרבה תושייה. אה ומצנפת המיון מחשיבה את רצונך :) אני רוצה את גריפינדור!
רמה:1
כישופים רגילים:לומוס,אלוהומרה.
כישופי קרב:שתק,פורטגו.
שותפים:בן ובת עם רומן :)
בית:לא לגעת.
ציוד:שיקוי חיים X3,גלימה,מטה כישוף. 2000,עט נוצה,דיו,כפפות,קדרה.
ספרי לימוד:כישופים פשוטים,שינוי צורה למתחילים,מרכיבים ראשוניים,הגנה ראשונה,היסטוריית הכישוף,צמחי מרפא,חיות הפלא בעולמנו,קווידיץ' בראי הדורות.
רשום למועדונים:לא לגעת.
כסף:30 אוניות,50 חרמשים,100 גוזים.
חית מחמד:ינשוף זכר לבן. קוראים לו רולי... [IMG]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRCnSMHqU6joeLmqAW3pTBaXMcgbTnW2vrja3BFYomzb2Py2Up6Bg[/IMG]
רשום לעיתון:הנביא היומי.
תגי הצטיינות:לא לגעת.
מרכיבים לשיקויים:אבקת חד-קרן,בזואר,רעל סיביר,ביצי דוקסי.
מחברת משימות:לא לגעת.
[QUOTE=scizor-x;1188162]
סטיבן-
אופס סליחה,יש המון משתמשים
~~~~~~~~~~~~~
"ספגטי בולונוז" אומת קייטי בחיוך "אני כבר רוצה להגיע להוגוורטוס"[/QUOTE]
גם אני
רוצה שנסתובב ברכבת ונחפש עוד אנשים שיכול להיות שיהיו איתנו באותו הבית?
[QUOTE=scizor-x;1188562]דרו-
אתה מגיע לשיעור יחד עם חבריך לבית הפלפאף. אתם מגיעים להאגריד. האגריד מסביר לכם מה הוא עומד ללמד אותכם בשיעור ומספר לכם על כל מיני מפלצות באופן כללי. לאחר מכן אתה חוזר למועדון של הפלפאף,יש לך שעה חופשית.
.[/QUOTE]
אסתכל סביבי לראות מה שאר חבריי עושים
דילן-
"טוב אז [B][COLOR="Black"]ריבנקלו[/COLOR][/B]" צועקת המצנפת. אתה מוריד אותה ורץ לשולחן של חבריך לבית. ממשיכים במיון ומגיע תורו של מייק. תוך כמה שניות המצנפת צועקת "רייבנקלו!". מייק רץ עליך וצועק "דילן,אנחנו באותו הבית!" ממשיכים במיון. עוד 3 ילדים מצטרפים לריבנקלו. אתה רואה איזה ילדה שניגשת אליך ואומרת "היי,אני גוון,אנחנו באותו הבית. איך קוראים לך?"
דסטין-
הגפרור שלך משנה טיפה את צבעו וניהיה דק טיפה יותר אך חוץ מזה לא קורה כלום. לעומת זאת,הגפרור של ג'סמין משתנה בצורה מושלמת "כל הכבוד,את מוכשרת בשינוי צורה! " אומר הפרופסור וונג. לעומת זאת,מייק לא הצליח,אפילו לא קצת. אתה רואה שהוא ממש מתוסכל.
ג'וני-
"כן!" הוא אומר "ראית את הילדה עם החתול? היא נראת נחמדה"
ג'ק-
אתה משחק מג'יק או לא
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה אוכל 3 סוכריות בטעמים עוגת שוקולד,מרשמלו ושעוות אוזניים.
בלייק-
"אני אשמח גם להיות בגיפנדור" אומר לך מרטי
לוק-
לצערי הרב לאור שיקולים מצדי אתה.
[SPOILER]עובדים עליך! אתה רשום! וזה לא לצערי למרות שתיקח בחשבון שייקח לי יותר זמן להגיב. תגיב להתחלה.[/SPOILER]
סטיבן-
"טוב" היא אומרת ואתם מסתובבים ברכבת מעט זמן ולפתע אתם רואים ילד שעומד באומץ מול חבורת בריונים.
דרו-
חלק קוראים ספר,חלק מתחממים ליד האח,חלק יוצאים לטייל בהוגוורטוס,חלק אוכלים וחלק משחקים שח קוסמים.
[QUOTE=scizor-x;1189553]
דסטין-
הגפרור שלך משנה טיפה את צבעו וניהיה דק טיפה יותר אך חוץ מזה לא קורה כלום. לעומת זאת,הגפרור של ג'סמין משתנה בצורה מושלמת "כל הכבוד,את מוכשרת בשינוי צורה! " אומר הפרופסור וונג. לעומת זאת,מייק לא הצליח,אפילו לא קצת. אתה רואה שהוא ממש מתוסכל.
[/QUOTE]
מי זה מייק? לזה שאיתנו קוראים קווין.
"וואו ג'סמין! את מש טובה בזה!" אני אומר לג'סמין בחיול ובהערכה ואז מעודד את מייק:"לא נורא, אתה תמצא שיעור שבו אתה מוכשר." אני אומר לו בעידוד.
[quote=scizor-x;1189553]ג'וני-
[/quote]
"נכון... אתה יודע איך קוראים לה?"
ג'וני-
"לא,אבל אפשר ללכת לשאול אותה"
דסטין-
מצטער,יש לי הרבה משתמשים לפעמים אני מתבלבל בשמות של השותפים,התכוונתי לקווין.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אבל בלחשים אתה טוב ואני גרוע בשינוי צורה ג'סמין טובה ואני גרוע,אני לא בטוח שאני טוב במשהו"
[QUOTE=scizor-x;1189553]
סטיבן-
"טוב" היא אומרת ואתם מסתובבים ברכבת מעט זמן ולפתע אתם רואים ילד שעומד באומץ מול חבורת בריונים.
[/QUOTE]
"את חושבת שהוא צריך גיבוי?" אני שואל את קייטי ולפני שהיא עונה לי אני רץ ונעמד ליד הילד, ומחכה לתזוזה קלה של הבריונים, ואז אצעק: "[B]פרוטגו![/B]" ואתאמץ להדוף כל קללה או קסם שיישלחו עלינו הבריונים
סטיבן-
"אני מסתדר לבד" אומר הילד. הוא מכוון את השרביט לבריונים והבריונים בורחים משם. "אני בכלל לא יודע להטיל קסמים" אומר הילד בצחוק "אבל הם לא יודעים את זה" קייטי נכנסת גם לאתה "זה היה אמיץ" היא אומרת.
[B][U][COLOR="Black"]
פינת הודעות[/COLOR][/U][/B]
הגענו לעמוד 10 בפחות משלושה ימים אז יש איוונט! לאיוונט קוראים "הינשופים של גברת מקגונגל". הינשופים של הבית ספר עפים ברחבי הטירה,עזרו לגברת מקגונגל למצוא אותם. אני מחביא תמונות של ינשוף בכל מיני הודעות שלי בפורום. אתם מקבלים רמז בה"פ לגבי מיקום הינשוף ברגע שלפחות 3 משתמשים שולחים לי "אני מוכן להשתתף" הפרס הוא לחש חדש.
[QUOTE=scizor-x;1189553]דילן-
"טוב אז [B][COLOR="Black"]ריבנקלו[/COLOR][/B]" צועקת המצנפת. אתה מוריד אותה ורץ לשולחן של חבריך לבית. ממשיכים במיון ומגיע תורו של מייק. תוך כמה שניות המצנפת צועקת "רייבנקלו!". מייק רץ עליך וצועק "דילן,אנחנו באותו הבית!" ממשיכים במיון. עוד 3 ילדים מצטרפים לריבנקלו. אתה רואה איזה ילדה שניגשת אליך ואומרת "היי,אני גוון,אנחנו באותו הבית. איך קוראים לך?"
[/QUOTE]
היי גוון לי קוראים דילן...
(הנה עוד דוגמא לתגובה שאין לי מה לעשות בה...)
~~~~~~~~~~~~
יונתן אני לא יודע אם שמת לב אבל מתברר שיש בבית הספר הזה 20 ילדים שקוראים להם מייק !!!!
אתה כל הזמן מתבלבל, רק לחבר שלי קוראים מייק...
[QUOTE=scizor-x;1189582]סטיבן-
"אני מסתדר לבד" אומר הילד. הוא מכוון את השרביט לבריונים והבריונים בורחים משם. "אני בכלל לא יודע להטיל קסמים" אומר הילד בצחוק "אבל הם לא יודעים את זה" קייטי נכנסת גם לאתה "זה היה אמיץ" היא אומרת.
[B][U][COLOR="Black"]
פינת הודעות[/COLOR][/U][/B]
הגענו לעמוד 10 בפחות משלושה ימים אז יש איוונט! לאיוונט קוראים "הינשופים של גברת מקגונגל". הינשופים של הבית ספר עפים ברחבי הטירה,עזרו לגברת מקגונגל למצוא אותם. אני מחביא תמונות של ינשוף בכל מיני הודעות שלי בפורום. אתם מקבלים רמז בה"פ לגבי מיקום הינשוף ברגע שלפחות 3 משתמשים שולחים לי "אני מוכן להשתתף" הפרס הוא לחש חדש.[/QUOTE]
"מגניב!" אני אומר. אתה באמת אמיץ אם אתה לא יודע להטיל קסמים לעמוד ככה מול תלמידים שכנראה כן יודעים. אם הייתה מלחמה בין כמה קוסמים, היית רוצה אותך בצד שלי. ד"א, אני סטיבן, וזאת קייטי. איך קוראים לך?" אני אומר בהתפעלות. 'אוף... כמה זמן אפשר להיות על רכבת? אני רוצ הכבר לישון...' אני מפהק תוך כדי המחשבה הזאת.
"היי, קייטי, בואי נחזור לתא שלנו, בסדר? אני די עייף... רוצה להצטרף אלינו?" אני אומר לילד החדש.
דילן-
זו דוגמה לתגובה שיש מה לך מה לעשות בה. ודרך אגב יש שני משתמשים עם שותפים שקוראים להם מייק ולמה 20 ילדים? לפעמים אני מתבלבל בשמות. זה הכל. תקרא את ההודעה מעליך,יש איוונט.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"היי דילן" אומרת גוון. אתם אוכלים ארוחת ערב. הולכים לישון ולמחרת אתה רואה פתק ליד המיטה "בוא לאולם הגדול.
סטיבן-
"כן אני רוצה להצטרף,קוראים לי שי"
[QUOTE=scizor-x;1189597]
סטיבן-
"כן אני רוצה להצטרף,קוראים לי שי"[/QUOTE]
"אתה רוצה סוכריית ברטי בוטס? נשארה לי אחת" אני מושיט אליו את הסוכריה והולך לתא. אני מוציא כמה בגדי מוגלגים מהמזוודה ושם מתחת לראש שלי ככרית והולך לישון. רגע לפני שאני נרדם אני אומר לקייטי ושי: "תעירו אותיו כשנגיע טוב?"
~~~~~~~~~~~~~~~~
כולם תרשמו מהר לאיוונט כדי שנתחיל כמה שיותר מהר!!!
[QUOTE=scizor-x;1189597]דילן-
זו דוגמה לתגובה שיש מה לך מה לעשות בה. ודרך אגב יש שני משתמשים עם שותפים שקוראים להם מייק ולמה 20 ילדים? לפעמים אני מתבלבל בשמות. זה הכל. תקרא את ההודעה מעליך,יש איוונט.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"היי דילן" אומרת גוון. אתם אוכלים ארוחת ערב. הולכים לישון ולמחרת אתה רואה פתק ליד המיטה "בוא לאולם הגדול.
[/QUOTE]
אני משתתף באיוובנט אבל איפה הרמז ? או שעוד לא התחיל...
~~~~~~~~~~~~~
(כשאני מפחד או לחוץ אני לוקח את פוקס איתי לכל מקום)
אני לוקח את פוקס ומסמן לו לעקוב אחרי והולך בשקט לאולם הגדול עם השרביט
[QUOTE=scizor-x;1189553]דילן-
דסטין-
ג'וני-
ג'ק-
אתה משחק מג'יק או לא
בלייק-
"אני אשמח גם להיות בגיפנדור" אומר לך מרטי
לוק-
לצערי הרב לאור שיקולים מצדי אתה.
[SPOILER]עובדים עליך! אתה רשום! וזה לא לצערי למרות שתיקח בחשבון שייקח לי יותר זמן להגיב. תגיב להתחלה.[/SPOILER]
סטיבן-
דרו-
חלק קוראים ספר,חלק מתחממים ליד האח,חלק יוצאים לטייל בהוגוורטוס,חלק אוכלים וחלק משחקים שח קוסמים.[/QUOTE]
"אהה, אני מבין, אתה לא רוצה לממש את הפונטציאל שלך.." אני אומר לו.
"אני מתכוון להגיע לסלית'רין, הכי טוב שם" אני מוסיף.
"ולמרות שאני די נחמד בינתיים לא גילית עלי הכל אז אל תשפוט אותי לא נכון, אני הולך לבית הזה" אני מוסיף ומסיים.
[QUOTE=scizor-x;1187863]כולם רשומים,אלון צריך להירשם מחדש.
התחלה לכולם:
נפרדתם מהוריכם בצריף תשע ושלושה רבעים,עליתם על רכבת האקספרס לבית הספר הוגוורטס לכישוף ולקוסמות.
הורדתם את בגדי המוגלגים שאותם לבשתם בתחנת הרכבת ולבשתם את הגלימה השחורה.
אתם משוטטים ברכבת בחיפוש אחר קרון רכבת פנוי אך אינכם מוצאים,בסוף הרכבת אתם רואים שלושה תאים ריקים מאדם אך אתם רואים שהתאורה שבקרון הזה די חלשה וגורמת לאווירה מסתורית ומפחידה.[/QUOTE]
אני בן קוסמים..?
~~~
'אה.. לא נורא, אפשר לחשוב כמה האור ישנה לי..' אסיק לעצמי ואכנס לתוך התא. אביט דרך התא לקרונות האחרים, למצוא מישהו שאני אולי מכיר.
'הולכים ללמוד בהוגוורטס, סוף סוף! זה יהיה מעניין...' אחשוב לעצמי מתרגש 'לאיזה בית אשתבץ? הלוואי גריפינדור!' אחשוב בליבי בתקווה.
[QUOTE=scizor-x;1189571]
דסטין-
מצטער,יש לי הרבה משתמשים לפעמים אני מתבלבל בשמות של השותפים,התכוונתי לקווין.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אבל בלחשים אתה טוב ואני גרוע בשינוי צורה ג'סמין טובה ואני גרוע,אני לא בטוח שאני טוב במשהו"[/QUOTE]
"אתה תמצא משהו. בטח אתה טוב בתורת הצמחים,או מקצוע אחר. ותתעודד,אתה לא כזה גרוע בלחשים,ואני גם לא כזה טוב בשינוי צורה." אני מנסה לעודד אותו.
[QUOTE=scizor-x;1189553]דרו-
חלק קוראים ספר,חלק מתחממים ליד האח,חלק יוצאים לטייל בהוגוורטוס,חלק אוכלים וחלק משחקים שח קוסמים.[/QUOTE]
אני מתקרב לאלה אשר משחקים שח קוסמים ומתבונן בהם
[QUOTE=scizor-x;1189553]
ג'ק-
אתה משחק מג'יק או לא
בלייק-
"אני אשמח גם להיות בגיפנדור" אומר לך מרטי[/QUOTE]
לא... מה זה?
-------------------------------------------
אני אוכל בהנאה את המרשמלו והשוקולד אבל כשאני אוכל את השעוות אוזניים אני אעשה פרצוף חמוץ מאוד
"אוי ואבוי לילי האחרון היה בטעם שעוות אוזניים.. הייתי יורק אותו מיד אבל לא נעים,אז אני אעשה פרצוף חמוץ" אגיד ואשאר עם הפרצוף החמוץ,אנסה להוציא חיוך קטן ללילי למרות שאני נגעל מזה שאכלתי משהו בטעם שעוות אוזניים
סטיבן-
"כרמל" אומר שי,איזה כיף. אתה נרדם. לפתע,שי קייטי מעירים אותך "תתעורר כבר,מהר!"\
דילן-
אתה יוצא לחדר המועדון. גוון ומייק כבר שם. אתם יורים ביחד לאולם הגדול. גברת מקגונגל עומדת שם ואומרת "הנה מערכות השעות שלכם להמשך היום,תהנו" מופיעים בידכם מערכות השעות "טיפול בחיות פלא,מעולה!" אומרת גוון. אתם הולכים ביחד אל הבקתה של האגריד. כשהאגריד מבחין בכם הוא מיד רץ עליכים "אתם חייבים לעזור לי,לפני שכולם יגיעו!"
בלייק-
תצט רק את ההמשך שלך ותתחיל להתנהג לפי האופי שכתבת!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"סליתרין?" אומר מרטי "זה לא הבית שכל קוסמי האופל הגיעו ממנו?"
לוק-
לפתע. האור נדלק. אתה רואה שמולך יושב ילד שמביט בחולמניות לחלון.
דסטין-
"זה מה שאתה חושב" אומר קווין בעצב. השיעור הבא שלכם הוא תורת הצמחים. אתם לומדים על צמח טורף מיוחד ואתם צריכים להאכיל אותו בצפרדעים. אתה וג'סמין מצליחים להאכיל את הצמח אך הצפרדע של קוין קופצת לו מהיד ברגע האחרון וצמח נושך לקוין את האצבע. הוא הולך למרפאה וחוזר עם אצבע חבושה "אני לא טוב בכלום,אמרתי לך" הוא אומר. נגמר היום ואתם חוזרים לחדר המועדון. הוא יושב בכורסא,מדוכדך.
דרו-
שניהים שחקנים טובים מאוד. אתה רואה את החיילים הזעירים מתקדמים והורסים אחד את השני. לפתע מישהו צועק "מישהו יכול לעזור לי למצוא את הנחש שלי?"
ג'ק-
לילי צוחקת "אוי זה ממש מגעיל,שעוות אוזנים". "אז מה,אתה רוצה שנסייר ברכבת?"
[QUOTE=scizor-x;1189827]ג'ק-
לילי צוחקת "אוי זה ממש מגעיל,שעוות אוזנים". "אז מה,אתה רוצה שנסייר ברכבת?"[/QUOTE]
"כן" אגיד לה בשמחה ואקום "תגידי כבר הכרת את הינשוף שלי אינפרנו?" אגיד ואקרא לינשוף שלי,אושיט אליו את הכתף, שלי כדי שהוא יישב עליה,ממש כמו שתוכי יושב על כתף של פיראט.
[quote]לוק-
לפתע. האור נדלק. אתה רואה שמולך יושב ילד שמביט בחולמניות לחלון.[/quote]
אתיישב לידו, לא יודע מה לומר, אז אהסס אם לשאול אותו את שמו.
"אממ.. איך קוראים לך?" אשאל אותו לבסוף בפליטה. "אני לוק, לוק קאסטלאן..." אומר לו ואחכה לתגובתו.
[QUOTE=scizor-x;1189827]בלייק-
תצט רק את ההמשך שלך ותתחיל להתנהג לפי האופי שכתבת!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"סליתרין?" אומר מרטי "זה לא הבית שכל קוסמי האופל הגיעו ממנו?"[/QUOTE]
מה בדיוק לא לפי האופי?
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
"אז..? זה הבית הכי טוב, משם אני בטוח אצא במיטבי" אני אומר לו.
אני מסתכל החוצה מהחלון מנסה לראות עוד כמה זמן עד שמגיעים.
[QUOTE=scizor-x;1189827]
דסטין-
"זה מה שאתה חושב" אומר קווין בעצב. השיעור הבא שלכם הוא תורת הצמחים. אתם לומדים על צמח טורף מיוחד ואתם צריכים להאכיל אותו בצפרדעים. אתה וג'סמין מצליחים להאכיל את הצמח אך הצפרדע של קוין קופצת לו מהיד ברגע האחרון וצמח נושך לקוין את האצבע. הוא הולך למרפאה וחוזר עם אצבע חבושה "אני לא טוב בכלום,אמרתי לך" הוא אומר. נגמר היום ואתם חוזרים לחדר המועדון. הוא יושב בכורסא,מדוכדך.
[/QUOTE]
"אל תדאג קווין,יש עוד הרבה שיעורים שלא עברנו. בינתיים עברנו רק שינוי צורה,לחשים, ותורת הצמחים. בטח יש לך משהו שאתה טוב בו,כמו שיקויים או משהו דומה." אני מנסה לעודד אותו ואז הולך לג'סמין ואומר לה:"וואו,קווין נראה ממש מדוכדך. לא אכפת לך שאני אשב לידו בארוחת ערב,נכון? אני פשוט רוצה קצת לעודד אותו." אני אומר לה בחיוך.
[QUOTE=scizor-x;1189827]סטיבן-
"כרמל" אומר שי,איזה כיף. אתה נרדם. לפתע,שי קייטי מעירים אותך "תתעורר כבר,מהר!"\
"[/QUOTE]
"עוד חמש דקות אמא..." אני אומר בקול מנומנם, ואז אני מבין שהגענו להוגוורטס. אני מתעורר מהר ויוצא מהרכבת עם קייטי ושי. אני מחפש את הדרך להוגוורטס, ורואה את הטירה מעבר לאגם גדול. "אנחנו אמורים לשחות את כל האגם הזה?" אני שואל את קייטי.
[QUOTE=scizor-x;1189827]
דרו-
שניהים שחקנים טובים מאוד. אתה רואה את החיילים הזעירים מתקדמים והורסים אחד את השני. לפתע מישהו צועק "מישהו יכול לעזור לי למצוא את הנחש שלי?"
[/QUOTE]
'לעזאזל אנהי שונא נחשים אבל אם מישהו צריך עזרה אני תמיד בסביבה'אני אומר ומכניס יד לכיס שתשמור על השרביט קרוב אלי וניגש לילד ואומר לו "בוא אני אעזור לך אפיה היית איתו כשהוא נעלם?"