-
[QUOTE][COLOR=DarkOrange]תומר-
דיטו לא יכול להשתמש בהגנה (כנראה הסאלמנס שהוא ראה לא היה יכול...)!!! אז עלי התער המחוזקים פוגעים בוא ודיטו חוזר לצורתו המקורית,הוא לא מעוף אבל הוא די חלש[/COLOR]
[COLOR=Red]
[/COLOR][/QUOTE]
[COLOR=YellowGreen]דיטו תשתנה למיילוטיק ותשתמש בהחלמה[/COLOR]
-
[COLOR="Red"]אופק-
[COLOR="Red"]צ'יקוריטה מצליחה בכל המתקםפות ואיווי מתעלף!! אבל במקום איווי אתה רואה פוקימון שועל קטן ושחור זה.... זרוראה!!!!!!!!!!!!! אתה בודק עליו בפוקדע שמסבירר שיש 2 סוגי זרוראה סוג אחד יכול להשתנות לכל פוקימון שירצה והשני יכול [/COLOR]רק לפוקימון שמולו הוא מתמודד. הזרוראה שמצאתה הוא מהסוג השני.[/COLOR]
[COLOR="Green"]תומר-
דיטו עושה כדברייך ואז בלי שתאמר לו משתמש באקדח מים ולודיקולו שהיה כבר פצועה מניב החשמל מתעלף!!! ישר אחר כך דיטו מתעלף מעייפות גם ען ההחלמה הוא עדיין קטן. לילי מושיטה לך את התג !![/COLOR]
-
[COLOR="Red"]אופק-
[COLOR="Red"]צ'יקוריטה מצליחה בכל המתקםפות ואיווי מתעלף!! אבל במקום איווי אתה רואה פוקימון שועל קטן ושחור זה.... זרוראה!!!!!!!!!!!!! אתה בודק עליו בפוקדע שמסבירר שיש 2 סוגי זרוראה סוג אחד יכול להשתנות לכל פוקימון שירצה והשני יכול [/COLOR]רק לפוקימון שמולו הוא מתמודד. הזרוראה שמצאתה הוא מהסוג השני.[/COLOR]
[COLOR="Red"]אני אזרוק פוקדור על זרוראה[/COLOR]
-
[COLOR="#ffa500"]לא[/COLOR][COLOR="#ffa500"] יכול להיות!
אני בודק אותו בפוקדקס
ומוציא את אזוריל ובודק גם [/COLOR][COLOR="Orange"]אותו[/COLOR]
-
[COLOR="Red"]אופק-\
נידנוד ראשון,שני ו.. זרוראה יצא מהפוקדור פתאום זרוראה שלח לך מחשבות טלפטיות שמעתה קול בראשך אומר ''שלום אני בלה אני לא מוכנה להיות של אף מאמן אבל אבוא איתך אך לא אהיה שייכת לך רק כאשר אכיר אותך טו יותר אסכים להיכנס לכדורים המוזרים שבהם אתם כולאים פוקימונים מוסכם?''[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]
ג'ק-
הפוקדע קרא ''מגבי יודע דחיפה,גחלת'' אזוריל יודע ''אקדח מים''[/COLOR]
אני יעדכן עוד חצ שעה בערך ת הפוקימונים שלך בדף הרשומים
-
[QUOTE][COLOR=Green]תומר-
דיטו עושה כדברייך ואז בלי שתאמר לו משתמש באקדח מים ולודיקולו שהיה כבר פצועה מניב החשמל מתעלף!!! ישר אחר כך דיטו מתעלף מעייפות גם ען ההחלמה הוא עדיין קטן. לילי מושיטה לך את התג !![/COLOR][/QUOTE]
[COLOR=Olive]אני אקח את התג ואז אלך למרכז הפוקימונים לרפא את הפוקימונים ואז אתאמן קצת על הלהביור של טורצ'יק ואלמד על שינויי הצורה של דיטו[/COLOR]
-
[COLOR="Orange"]אזוריל תשתמש באקדח מים ותתחמק אם הוא תוקף[/COLOR]
-
[COLOR="Red"]אופק
נידנוד ראשון,שני ו.. זרוראה יצא מהפוקדור פתאום זרוראה שלח לך מחשבות טלפטיות שמעתה קול בראשך אומר ''שלום אני בלה אני לא מוכנה להיות של אף מאמן אבל אבוא איתך אך לא אהיה שייכת לך רק כאשר אכיר אותך טו יותר אסכים להיכנס לכדורים המוזרים שבהם אתם כולאים פוקימונים מוסכם?''[/COLOR]
[COLOR="Red"]מוסכם[/COLOR]
-
[COLOR="Olive"]תומר-
אתה לוקח את התג מלילי ושם לב שהוא בצורת פרח! אתה הולך להתאמן עם טוצ'יק על מתקפותיו אבל טורצ'יק הרוס מהקרב וציך לנוח.... ואז אתה לוקח ת הפוקדע ומתחיל ללמוד על שינויי הצורה של דיטו. בדרך אתה מגלה אפליקצייה שאומרת בן כמה בדיוק הפוקדע שלך אתה סורק את דיטו ומגלה למה הוא חלש כל כך הוא רק בן 3 ימים!!![/COLOR]
[COLOR="Purple"]
שגיאן-
אזוריל פוגע במגבי שנראה מותש רק עם המתקפה הראשונה שלו אבל אז מגיחים מבין העצים שני מאגמוזארים עצומים שכנראה הם ההורים של מגבי. אתה שם לב לביצה מהבהבת אצל אחד מהם. המאגמוזארית עם הביצה מגישה לך אותה כאילו אומרת קח אותה אבל עזוב את בנינו וכולם הלכו הבטתה כמהופנט בביצה שבוקעת בידך וממנה בקע..... מגבי תינוק!![/COLOR]
[COLOR="Red"]אופק-
אתה יוא לדרך עם בלה לצדך. אתה מגיעה במהרה ובלי תקלות מיוחדות ליער אצוקי. מה תעשה?[/COLOR]
-
[COLOR="Red"]אופק-
אתה יוא לדרך עם בלה לצדך. אתה מגיעה במהרה ובלי תקלות מיוחדות ליער אצוקי. מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Red"]אני יחפש פוקימונים פראיים ללכוד ובעיק את שיימן[/COLOR]
-
אוקי יש לי מגבי אבל הוא צריך להתאמן צאי פלורה
-
[COLOR="DarkRed"]אופק-
אתה מתחיל ללכת לכיוון מרכז היער בדרך אתה רואה-
טרופינץ,סאנפלורה,וורמפלים,ביוטיפלטים,סידוטים,אודישים ודרטיני אחד קטן במרכז אגם.
[/COLOR]
[COLOR="Purple"]שגיאן-
אתה מוציא את פלורה ומתחיל להתאמן[/COLOR]
-
[COLOR="DarkRed"]אופק-
[/COLOR]
[COLOR="Red"]אני מוציא את צ'יקוריטה ואומר לה להשתמש בעלי טער על דריטיני[/COLOR]
-
[QUOTE=ttrrtte;1219059][COLOR="DarkRed"]אופק-
[/COLOR]
[COLOR="Purple"]שגיאן-
אתה מוציא את פלורה ומתחיל להתאמן[/COLOR][/QUOTE]
לא פלורה אלה סקוירטל!
ו[COLOR="Purple"]אני בודק את המתקפות של סקווירטל[/COLOR]
-
[QUOTE] [COLOR=Olive]תומר-
אתה לוקח את התג מלילי ושם לב שהוא בצורת פרח! אתה הולך להתאמן עם טוצ'יק על מתקפותיו אבל טורצ'יק הרוס מהקרב וציך לנוח.... ואז אתה לוקח ת הפוקדע ומתחיל ללמוד על שינויי הצורה של דיטו. בדרך אתה מגלה אפליקצייה שאומרת בן כמה בדיוק הפוקדע שלך אתה סורק את דיטו ומגלה למה הוא חלש כל כך הוא רק בן 3 ימים!!![/COLOR][/QUOTE]
[COLOR=YellowGreen]"אה אתה רק בן 3 ימים אתה מאוד חזק יחסית לגילך בוא נלך למרכז הפוקימונים כדי לרפא אותך" אני אומר ואלך למרכז הפוקימונים כדי לרפא[/COLOR]
-
[COLOR="Red"]אופק-
צ'יקוריטה משתמשת בעלי תער אבל משהו חוסם אותם,אתה רואה מתפת הגנה מהצד אז אתה מסתכל לראות את מקורה וראה את .. שיימין!!!![/COLOR]
[COLOR="Purple"]
שגיאן-
אופס.. חח התבלבלתי :)
אתה בודק את סקווירטל והפוקדע אומר ''סקווירל יודע רובה מים,דחיפה''[/COLOR]
[COLOR="Green"]תומר-
אתה הולך למרכז הפוקימונים,ומרפא את דיטטו אתה רואה שכבר מאוד מאוחד אז אתה סוחר את חדר 56 אתה נכנס פנימה ורואה פתק אתה קורא אותו בקול ופתאום הקיר זז ומדאגות ניסתרות מתגלות!!![/COLOR]
-
[COLOR="Red"]אופק-
צ'יקוריטה משתמשת בעלי תער אבל משהו חוסם אותם,אתה רואה מתפת הגנה מהצד אז אתה מסתכל לראות את מקורה וראה את .. שיימין!!!![/COLOR]
[COLOR="Red"]אני אומר לשיימן שיקשיב לי ויאמר לו את כל מה שלן אמר לי
[/COLOR]
-
קוראים לי ג'ק
[COLOR="#ffa500"]אני[/COLOR][COLOR="Orange"] אומר לפלורה להשתמש בתחיפה חלשה כי מגבי רק בקע
ולמגבי אומר להשתמש בגחלת[/COLOR]
-
וואי... אני מה זה חייבת לחזור על השמות.....
[COLOR="Red"]אופק-
שיימין נראה מעט מופתע ואומר שהוא לא זקוק לשום הגנה!! ואז אתה רואה מזווית העים מכל שמשוגר לעבר שיימין ואתה דוחף אותו בשנייה האחרונה,שיימין אומר בקול מוטרד ''ואולי כה?'' ומתכרבל בידך.[/COLOR]
[COLOR="Purple"]
ג'ק-
מגבי משתמש בגחלת חלשה מאוד שפוגעת מעט בפלורה ופלורה משתמשת בדחיפה שכם פוגעת אבל מגבי שרק בקע מיד מתעלף![/COLOR]
-
[COLOR="#ffa500"]אני[/COLOR][COLOR="Orange"] זורק על מגבי פוקדור
ורץ איתו לבית חולים[/COLOR]
-
[COLOR="DarkO[COLOR="DarkOrange"]range"]ג'ק-
מגבי נתפב בלי בעיה ותה לוקח אותו לאחות ג'וי שמראפת אותו בלי בעיה![/COLOR] אחר כך אתה מחליט ללכת להסתובב קצת בעיר ורואה את חנות הפוקי המקומית (הדברים שאפשר לקנות בדפים הראשונים שבהתחלת המשחק'')[/COLOR]
-
[COLOR="#ffa500"]אני[/COLOR][COLOR="Orange"] אקנה 5 פוקדורים
[/COLOR]
יש עוד דברים חוץ העמוד הראשון?
-
[COLOR="Red"]אופק-
שיימין נראה מעט מופתע ואומר שהוא לא זקוק לשום הגנה!! ואז אתה רואה מזווית העים מכל שמשוגר לעבר שיימין ואתה דוחף אותו בשנייה האחרונה,שיימין אומר בקול מוטרד ''ואולי כה?'' ומתכרבל בידך.[/COLOR]
[COLOR="Red"]אני יברך לכיוון העיר הראשונה ולחדר מספר 56[/COLOR]
-
אתה הולך למרכז הפוקימונים,ומרפא את דיטטו אתה רואה שכבר מאוד מאוחד אז אתה סוחר את חדר 56 אתה נכנס פנימה ורואה פתק אתה קורא אותו בקול ופתאום הקיר זז ומדאגות ניסתרות מתגלות!!![/COLOR][/QUOTE]
[COLOR=Olive]אני חושב 'אוקי זה מוזר' ואכנס באיטיות עם היד על הפוכדור של טורצ'יק ליתר ביטחון[/COLOR]
-
[COLOR="DarkOrange"]ג'ק-
אתה קונה 5 פוקדורים ''50 ש''ח בבקשה אמר המוכר'' ונתתה לו את הכסף
מה זאת [/COLOR]אומרת? לא הבנתי את השאלה שלך...
[COLOR="Red"]
אופק-
אתה מבקש מהאחות ג'וי את החדר אבל היא אומרת שהוא כבר תפוס ושמישהו ושמו תומר כבר שכר אותו.. אז אתה לוקח את מפתח חדר 55 בתקווה שבבוקר חדר 56 יתפנה[/COLOR]
[COLOR="SeaGreen"]
תומר-
אתה יורד בעדינות במדרגות ושם לב לציורי שמן של שיימין ועוד אגדיים אחרים. אתה פוגש למטה כמה דמויות 2 מהן בנות ואחד בן. הם תופסים אותך ולוקחים אותך לחדר קטן ומתחילים לשאול ''מי אתה???????''[/COLOR]
-
[COLOR="#ffa500"]אני[/COLOR][COLOR="Orange"] יוצא ומוציא את מגבי ואת שאר הפוקמונים ושואל אם הם רעבים
[/COLOR]
אם יש עוד חפצים שאפשר לקנות
חוץ מכדורים
-
[COLOR="Red"]
אופק-
אתה מבקש מהאחות ג'וי את החדר אבל היא אומרת שהוא כבר תפוס ושמישהו ושמו תומר כבר שכר אותו.. אז אתה לוקח את מפתח חדר 55 בתקווה שבבוקר חדר 56 יתפנה[/COLOR]
[COLOR="Red"]אני אשאל את זרוראה אם אחרי זה הוא רוצה להצטרף אליי[/COLOR]
-
כה תסתכל בחנות שבעמ' הראשון...
לאחותי יש יום הולדת אז אני הולכת למסעדה עם המשפחה שלי אחזור מאוחר יותר
-
[QUOTE=ttrrtte;1218982][COLOR="Navy"]אייל-
אתה הולך לכיוון הרעש ורואה פוקימון קטן וצהוב בצורת זחל,אתה צועק זהווידל[/COLOR]
[SIZE="6"][B]לכל משתתפי המשחק שעמ' 10 ייפתח יהיה אינווט[/B][/SIZE][/QUOTE]
[COLOR="Navy"]אני אומר לו להשתמש בדחיפה ואז זורק פוקדור[/COLOR]
-
[QUOTE][COLOR=SeaGreen]תומר-
אתה יורד בעדינות במדרגות ושם לב לציורי שמן של שיימין ועוד אגדיים אחרים. אתה פוגש למטה כמה דמויות 2 מהן בנות ואחד בן. הם תופסים אותך ולוקחים אותך לחדר קטן ומתחילים לשאול ''מי אתה???????''[/COLOR][/QUOTE]
[COLOR=SeaGreen]אני אומר "מי אתם בזמן שאני מוציא את טורצ'יק מהפוקדור שלו וברגע שהוא יצא אומר לו להשתמש בלהביור[/COLOR]
-
[COLOR="Navy"]אייל-
סינדקוויל משתמש בדחיפה ואתה זורק פוקדור ווידל מי דנפס.[/COLOR]
[COLOR="Green"]תומר-
אתה עומד להוציא את טורצ'יק אבל אז נכנס איש עם שיער צהוב בעל קוצים שהציג את עצמו בתור לן שאמר ''אל תדאג לא נפגע בכך ,תומר'' לא הבנתה איך הוא יודע את שמך,לן ראה זאת בעייהנך והסביר ''כל מאמן מתחיל נכנס אוטומטית לצוות השמדה הצוות שנלחם בשון,אנחנו צוות הרס בגלל שאתה יודע על כך שאתה פה זה אומר שאה אוטומטית מדורג לדרגה B . שון צריך את האגדיים שיימין,ארכאוס,היטרן ועוד כמה כדי לפתוח מערה סודית שבא יש את הכוח להשמיד את כל הפוקימונים בעולם!'' אמר לן. אחד החיילים שלנו כבר נשלח להגן על שיימין. תהיה מוכן להגן על היטרן?[/COLOR]
-
[COLOR="Orange"]אני יוצא ומוציא את מגבי ואת שאר הפוקמונים ושואל אם הם [/COLOR][COLOR="#ffa500"]רעבים[/COLOR]
-
אתה עומד להוציא את טורצ'יק אבל אז נכנס איש עם שיער צהוב בעל קוצים שהציג את עצמו בתור לן שאמר ''אל תדאג לא נפגע בכך ,תומר'' לא הבנתה איך הוא יודע את שמך,לן ראה זאת בעייהנך והסביר ''כל מאמן מתחיל נכנס אוטומטית לצוות השמדה הצוות שנלחם בשון,אנחנו צוות הרס בגלל שאתה יודע על כך שאתה פה זה אומר שאה אוטומטית מדורג לדרגה B . שון צריך את האגדיים שיימין,ארכאוס,היטרן ועוד כמה כדי לפתוח מערה סודית שבא יש את הכוח להשמיד את כל הפוקימונים בעולם!'' אמר לן. אחד החיילים שלנו כבר נשלח להגן על שיימין. תהיה מוכן להגן על היטרן?[/COLOR][/QUOTE]
[COLOR=Olive]"נשמע טוב אני מוכן"[/COLOR]
-
[COLOR="Purple"]ג'ק-
כל הפוקימונים מהנהנים בשמחה!!! אתה נותן להם קצת אוכל פוקימונים ופתאום רואה מוכר עם סלסלת ביצים באמע הרחוב שצועק ''ביצי פקימונים למכירה1!!!'' 1 ב500 !!!!![/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]תומר-
לן אומר לך שהיטרן נמצא בשדה שיב,במערה שעושיי כולה מלבה. לן מסביר לך שכדי להגיעה לשדה אתה צריך ללכת בדרך 5.[/COLOR]
[COLOR="Red"]אופק-
בלה אומרת לך שאולי היא עוד תחליט בדרך. ואז פתאום בלי אזהרה מוקדמת היא התעלפה וזהרה באור סגול שדעך ונעלם. כל כמה דקות היא זהרה באור הזה ומפעם לפעם נראתה יותר סובלת מה תעשו?[/COLOR]
-
[COLOR="Red"]אופק-
בלה אומרת לך שאולי היא עוד תחליט בדרך. ואז פתאום בלי אזהרה מוקדמת היא התעלפה וזהרה באור סגול שדעך ונעלם. כל כמה דקות היא זהרה באור הזה ומפעם לפעם נראתה יותר סובלת מה תעשו?[/COLOR]
[COLOR="Red"]אני יגיד לה שכדאי לה ללכת לאחות ג'ואי[/COLOR]
-
[COLOR="Red"]אופק-
חח איך תגיד לה היא מעולפת?! אתה לוקח את בלה ליידים ושם לב שמצבה מחמיר אתה מגיעה לאחות ג'וי שאומרת ''אוי לא נראה שהזרוראה שלך חולה בפוקוירוס!!'' זאת מחלה גרועה ורעה מאוד שמעייפת את הפוקימן על פי התסמינים נראה שהיא בשלב מתקדם מאוד של המחלה היא יכולה למות בכל רגע!!![/COLOR]
-
[QUOTE]
[COLOR=DarkOrange]תומר-
לן אומר לך שהיטרן נמצא בשדה שיב,במערה שעושיי כולה מלבה. לן מסביר לך שכדי להגיעה לשדה אתה צריך ללכת בדרך 5.[/COLOR]
[/QUOTE]
[COLOR=YellowGreen]"דרך 5 קצת רחוקה אין איזה דרך קיצור לשם"[/COLOR]
-
[COLOR="Red"]אופק-
חח איך תגיד לה היא מעולפת?! אתה לוקח את בלה ליידים ושם לב שמצבה מחמיר אתה מגיעה לאחות ג'וי שאומרת ''אוי לא נראה שהזרוראה שלך חולה בפוקוירוס!!'' זאת מחלה גרועה ורעה מאוד שמעייפת את הפוקימן על פי התסמינים נראה שהיא בשלב מתקדם מאוד של המחלה היא יכולה למות בכל רגע!!![/COLOR]
[COLOR="Red"]אני יגיד לאחות גואי שהיא חייבת לרפות אותה כמה שיותר מהר ואקווה שהיא תחייה[/COLOR]
-
[COLOR="Green"]תומר-
לן מוביל אותך לחדר אפלולי עם המספר 5 עליו ואמר- הדלת הזאת תוביל אותך למאחורי דרך 5,תצטרך לעבור באגם ושמו ''אגם הלם'' בשביל להגיעה לשם,ש שם מלאא פוקימוני מים טובים בשביל המסע שלך.[/COLOR]
[COLOR="Red"]
אופק-
אתה מחכה בחדר ההמתנה והאחות ג'וי בהבעה עצובה קוראת לך פנימה[/COLOR]
-
[COLOR="Red"]
אופק-
אתה מחכה בחדר ההמתנה והאחות ג'וי בהבעה עצובה קוראת לך פנימה[/COLOR]
[COLOR="Red"]אני נכנס פנימה ויקווה שבלה תחייה[/COLOR]