יש לך במרוץ בפינה השמאלית עליונה של המסך מין עיגולים אדומים?
Printable View
יש לך במרוץ בפינה השמאלית עליונה של המסך מין עיגולים אדומים?
לא
אני משחק במחשב אם לא אמרתי קודם
[QUOTE=Tigraro;1248665]לא
אני משחק במחשב אם לא אמרתי קודם[/QUOTE]
אז תחפש בחנות חלקים שיש איפה שהוא עיגולים אדומים בתצוגה שלהם(מציע 4 כי זה המקסימום).
תשים את החלקים באופנוע ואז תהיה לך אפשרות לטורבו.
שלשה דברים-
1. מה אני עושה אחרי שאני מסיים את הדואל פאזלים של ניקו? (כן, התחלתי לשחק ממש לא מזמן..)
2. אולי מישהו מוכן שכל פעם שתהיה לי שאלה לגבי התקדמות המשחק (אני גרוע באנגלית...) אני פשוט אשלח לו
ה"פ במקום לשאול כאן- 'לאן הולכים מפה?' וכדו'.
3. אם כבר, מה דעתכם שמישהו יכין מדריך, רק של לאן הולכים ומה עושים שם, כי אני מסתבך עם זה.
יש מדריכים טובים ביוטיוב
אתה צריך ללכת לחנות קלפים ולנצח בטורניר החפיסות האקראיות
[QUOTE=Astral;1248795]יש מדריכים טובים ביוטיוב
אתה צריך ללכת לחנות קלפים ולנצח בטורניר החפיסות האקראיות[/QUOTE]
החנות קלפים נמצאת בפניה ימינה בצומת בקראש טאון?
כן
אני אחזור על השאלה שלי שוב, דלתא איגל הוא אופנוע טוב?
האופנוע האדום הזה נכון?
הוא מעולה!
עם השיפורים הנכונים אתה ואתה עושה מרוץ אתה נשאר במקום הראשון כול הזמן,במצב מסוים אתה בסיבוב השני או השלישי ואתה עובר את המקום האחרון של הסיבוב הקודם
[QUOTE=Astral;1249014]האופנוע האדום הזה נכון?
הוא מעולה!
עם השיפורים הנכונים אתה ואתה עושה מרוץ אתה נשאר במקום הראשון כול הזמן,במצב מסוים אתה בסיבוב השני או השלישי ואתה עובר את המקום האחרון של הסיבוב הקודם[/QUOTE]
טוב תודה!
יש דרך להשיג סטאר צ'יפים במהירות חוץ מקרבות?
שמה הם לא כול כך טובים ורוב הקלפים שמה אסורים לשימוש במשחק הזה.
ואם אתה משנה את זה לפי הקלפים שיש לך זה לא יוצא כול כך טוב,הבנת?
[QUOTE=Astral;1249095]שמה הם לא כול כך טובים ורוב הקלפים שמה אסורים לשימוש במשחק הזה.
ואם אתה משנה את זה לפי הקלפים שיש לך זה לא יוצא כול כך טוב,הבנת?[/QUOTE]
אני לא מבין על מה אתה מדבר..
אני מדבר על הכוכבים האלה שמשיגים אחרי קרבות בפרי דואל או מוצאים באדמה..
אוי אני חשבתי שאתה מדבר על הסטיוטרים התבלבלתי :sorry:
יש כול מיני מקומות שאתה יכול להשיג,הדבר הקלה ביותר היא למצוא באקראי,הדבר הפחות סימפטית היא לנצח יריב פעם ראשונה ב-Free Duel,מפעם לפעם זה קשה יותר ומאתגר יותר.
ויש דרך לא דרך ואתה לא יכול לעשות אותה,צ'יטים.
[QUOTE=Astral;1249106]אוי אני חשבתי שאתה מדבר על הסטיוטרים התבלבלתי :sorry:
יש כול מיני מקומות שאתה יכול להשיג,הדבר הקלה ביותר היא למצוא באקראי,הדבר הפחות סימפטית היא לנצח יריב פעם ראשונה ב-Free Duel,מפעם לפעם זה קשה יותר ומאתגר יותר.
ויש דרך לא דרך ואתה לא יכול לעשות אותה,צ'יטים.[/QUOTE]
הכול טוב עם צ'יטים XD
איזה חלקים אתה ממליץ לשים בדלתא איגל?
שמה אני לא אזרוק לך שמות Xd
מה שאתה חושב שהוא הכי טוב [הבוסטרים כמה שיותר יותר טוב כי למרות המהירות של הדלתא איגל,יוסיי-גו,בלאק בירד והאופנוע של ג'ק זה תחרות לא פשוטה]
טוב, שאלה אחרת-
איך לעזאזל משיגים את הנורדיק גאדס ואת המפלצות המתאימות להם?
סיימתי את המשחק [יעני ניצחתי את הצוות הרע הזה..]
מה עכשיו?
נסה להשיג את כול הבוסטרים
אני אשאל שוב-
למרות שהן מפלצות חלשות יחסית, איך אני משיג את הנורדיק גאדס ואת המפלצות הקשורות אליהן?(הנורדיק וכל האלה..)
חחחחחחחח,מפלצות חלשות Xd איך מפלצת סיכרון עם 3300 התקפה היא חלשה
אתה צריך להביס את חברי הצוות שמשתמשים בהם 3 פעמים ו-2 מהם בטורבו טאג דואל 3 פעמים
[QUOTE=Horus;1254181]חחחחחחחח,מפלצות חלשות Xd איך מפלצת סיכרון עם 3300 התקפה היא חלשה
אתה צריך להביס את חברי הצוות שמשתמשים בהם 3 פעמים ו-2 מהם בטורבו טאג דואל 3 פעמים[/QUOTE]
רגע, ואני מקבל סטראקצ'ור דק או את כל הקלפים ביחד?
אתה מקבל בוסטר שהוא מכיל בתוכו את הקלפים האלה
עשיתי לא מזמן את כל הפאזלים, ולא נראלי שזה פתח לי בבוסטר חדר כמו שאמרת [עומר]
ואת מי אני צריך לנצח כדי שייפתחו לי אילו בוסטרים? למשל אם אני אנצח את יוסיי 3 פעמים, זה ייפתח לי בוסטר? לא הבנתי איך זה הולך..
גם את של ניקו וגם את של בולטנג?
אתה צריך לנצח דמויות ספציפיות בשביל לפתוח בוסטרים ספציפים
ניסיתי לעשות את האיוונט של מינה עם הג'ק המזויף.עשיתי את האיוונט עם גוסט והלכתי למינה.
כשהלכתי אליה לא עבד לי כלום, היא אמרה לי את אותו המשפט שהיא אמרה לי בכל פעם שאני הלכתי אליה.
למה זה?
גם אני בהתחלה לא הבנתי,אתה צריך ללכת שבו נלחמת יחד עם מיסקי נגד בולט והבליסטר
[QUOTE=Horus;1256194]גם אני בהתחלה לא הבנתי,אתה צריך ללכת שבו נלחמת יחד עם מיסקי נגד בולט והבליסטר[/QUOTE]
המקום עם הרנטל דואל?
בדיוק
[QUOTE=Horus;1256215]בדיוק[/QUOTE]
אני הלכתי לשם ומה עושים?
זה מה שאתה צריך לעשות מההתחלה עד שאתה משיג את ג'ק:
הופך את מיסקי לשותפה ואז מדבר עם מינה.
אתה שואל אותה על ה J-ack-a
אחרי זה אתה הולך אל הקראו [ההוא שמשתמש בחפיסת קוסמים בלווין,זה שבחנות] ומדבר איתו.
אחרי זה אתה פוגש את מיסקי במזבלה בניו דומינו סיטי
אחרי זה אתה הולך אל מינה ונותן לדברים לקרות או מדבר איתה ומחכה שהדברים יקרו
[QUOTE=Horus;1256327]זה מה שאתה צריך לעשות מההתחלה עד שאתה משיג את ג'ק:
הופך את מיסקי לשותפה ואז מדבר עם מינה.
אתה שואל אותה על ה J-ack-a
אחרי זה אתה הולך אל הקראו [ההוא שמשתמש בחפיסת קוסמים בלווין,זה שבחנות] ומדבר איתו.
אחרי זה אתה פוגש את מיסקי במזבלה בניו דומינו סיטי
אחרי זה אתה הולך אל מינה ונותן לדברים לקרות או מדבר איתה ומחכה שהדברים יקרו[/QUOTE]
אני הפכתי את מיסאקי לשותפה והלכתי למינה, אבל כשאני מדבר איתה לא מוזכר שום דבר עלהJ-ack-a..
עשיתי את האיוונט עם גוסט, כמו שהם אמרו בויקי, אבל שום דבר לא קורה..
אני לא יודע,נסה לעשות את כול האיוונטים האחרים ואז את זה
האם אפשר להשיג במשחק את הדיסק השחור של השומר של הכלא?
לפי דעתי אי אפשר
עוד שאלה-איפה אפשר להשיג את dimmentional prison?
אני לא זוכר בדיוק,נסה למצוא אחד באקראיות [מהקלפים שמוצאים על האדמה] ותשתמש בקוד שלו בשביל להביא 2 נוספים
עריכה:
אתה מוצא אותו ב-"World Championship Edition 2" [אתה צריך שיהיו לך 36 יריבים ב-CPU] אבל הוא סופר רייר ככה שהסיכויים שתקבל אותו די נמוכים
[QUOTE=Horus;1256986]אני לא זוכר בדיוק,נסה למצוא אחד באקראיות [מהקלפים שמוצאים על האדמה] ותשתמש בקוד שלו בשביל להביא 2 נוספים
עריכה:
אתה מוצא אותו ב-"World Championship Edition 2" [אתה צריך שיהיו לך 36 יריבים ב-CPU] אבל הוא סופר רייר ככה שהסיכויים שתקבל אותו די נמוכים[/QUOTE]
תודה..
איך מזמנים את : Meklord Emperor Wisel באליפות העולם 2011?
אם יש לך אותו אתה פשוט צריך שיהיה לך אותו ביד וכשמפלצת שלך מושמדת ע"י אפקט(נגיד אתה מתקיף את היריב והוא משתמש במירור פורס) אז אתה יכול לזמן אותו מהיד.
כמפלצות שלך מושמדות כתוצאה מאפקט של קלף [כמו מירור פורס או דארק הול] אתה יכול לזמן אותו מהיד,אני אישית לא אוהב את הקלף הזה,רק הוא יכול להתקיף וגם ג'נרל הוא החזק מין השלושה אז אם אני לוקח אחד מהם אני מעדיף את ג'נרל מאת ווישל.