אוהד-מעצבן אחד ::::( אתה רואה אבן קטנה וכתומה אתה מנסה להרים אותך אבל היא מתרוממת לאוויר לבד ונספגת בגופך
Printable View
אוהד-מעצבן אחד ::::( אתה רואה אבן קטנה וכתומה אתה מנסה להרים אותך אבל היא מתרוממת לאוויר לבד ונספגת בגופך
יו איזה מגניב!
אני ממשיך במסעי
בתקווה ובציפיה גדולה להבין מה זה השטות הזאת שרגע נכנסה אלי
אוהד- אתה מתחיל ללכת לעבר דרך 1,לכיוון יער ואט. מאדקיפ יוצא מהפוקדור ומשתמש באקדח מים לשמים לאות שהוא אוהב אתך משם מה גם אתה משתמש באקדח מים!!
חחח אז יש לי את כוח הקללה הרוסית, ואני עושה את מה שמאדקיפ עושה?
אדיר!
אני מחבק את מאדקיפ, וממשיך בדרכי!
[QUOTE=ttrrtte;1223354]ג'ון-אתה מתחיל לברוח יחד עם טרטוויג במהירות מדהימה ומתחמק מכוללםםםםם חוץ מאחד שנתלה לך על הצוואר.
אוהד- הפרופסור נותן לך פוקדור כחלכל בעל כתמים כתומים. אתה מתחיל לצאת מהמעבדה אבלל בדרכך החוצה אתה שם לב לניצנוץ בינת החדר.[/QUOTE]
מה מי זה אני אומר ומנסה לנער אותו ממני.
אני ילך לעיר הראשונה בתקווה שגוי יכולה לרפות את טוטודייל
מה זה, מה קורה פה אני לו מבין
ג'ון-אתה מצליח להתחמק מכולם ומגיעה כמעט לקצה היער עד שמולך מופיעה סייטר
אוהד-מאדקיפ מחייך אלייך בביישנות ואתה ממשיך. אתה רואה באופק את העיר הראשונה. פתאום טיילו עוצר אותך.
אופק-ברגע שג'וי רואה את טוטודייל היא מיד מכניסה אותו לניתוח. אחרי 3 שעות היא חוזרת ואומרת שהציחה להוריד את הפיתקית המוזרה שהייתה על טוטודייל בלי לגרות שום נזק ללב.
מה זה, מה קורה פה אני לו מבין
אני ממשפריץ עליו אקדח מים לפנים ואומר למאדקיפ שיעשה כמוני, ואז אני זורק עליו פוקדור
[QUOTE=ttrrtte;1223396]ג'ון-אתה מצליח להתחמק מכולם ומגיעה כמעט לקצה היער עד שמולך מופיעה סייטר
אוהד-מאדקיפ מחייך אלייך בביישנות ואתה ממשיך. אתה רואה באופק את העיר הראשונה. פתאום טיילו עוצר אותך.
אופק-ברגע שג'וי רואה את טוטודייל היא מיד מכניסה אותו לניתוח. אחרי 3 שעות היא חוזרת ואומרת שהציחה להוריד את הפיתקית המוזרה שהייתה על טוטודייל בלי לגרות שום נזק ללב.[/QUOTE]
אוקיי אני יורה עליו עלים קסומים וכדורי אנרגיה (במטרה ללכוד אותו).
ג'ון- ''שלום'' אומר הסייטר ''אני סיל ואני ידריך אותך ואת הפוקימון שלך איך להשתמש ביולות שלכם בתנאי אחד-
תמיד תקשיב לי ותציית לי לא משנה כמה מגוכחת תהיה בקשתי האם אתה מסכים?''
אוהד- טיילו מתחמק בקלילות ואומר ''אני טיילור אני ידריך אותך איך להשתמש בכוחות החיביר שלך,אתה תהיה חזק מאוד בסו ההדרכה וכך גם מאדקיפ שלך,אלמד אותל את סודות החיביר בתנאי אחד-
תציית לי ותעשה מה\שאומר לא משנה כמה מגוחכת תהיה הבקשה'
אנדי-אתה רואה אבן שמתעופפת אלייך ונספגת בגופך,אתה יוצא החוצה וסינדקוויל משתמש בלהביוק וגם אתה!!!
[QUOTE=ttrrtte;1223475]ג'ון- ''שלום'' אומר הסייטר ''אני סיל ואני ידריך אותך ואת הפוקימון שלך איך להשתמש ביולות שלכם בתנאי אחד-
תמיד תקשיב לי ותציית לי לא משנה כמה מגוכחת תהיה בקשתי האם אתה מסכים?''
אוהד- טיילו מתחמק בקלילות ואומר ''אני טיילור אני ידריך אותך איך להשתמש בכוחות החיביר שלך,אתה תהיה חזק מאוד בסו ההדרכה וכך גם מאדקיפ שלך,אלמד אותל את סודות החיביר בתנאי אחד-
תציית לי ותעשה מה\שאומר לא משנה כמה מגוחכת תהיה הבקשה'
אנדי-אתה רואה אבן שמתעופפת אלייך ונספגת בגופך,אתה יוצא החוצה וסינדקוויל משתמש בלהביוק וגם אתה!!![/QUOTE]
כבר היה לי מורה אחד, הוא היה אוניקס אבל ריק פגע בו. אני מסכים.
מגניב יש לי את הכוחות של סינדקוויל
אני ממשיך לדרך 1 ומחפש פוקמונים
יו אתה מדבר?
מגניב :)
אוקיי, אני אציית לך!
"טוב תודה" אומר לגוי וילך לדרך אחת לחפש פוקימונים
ג'ון- ''אני יודע,בגלל זה באתי'' אומר הסייטר. על מה אוניקס עבר איתכם כבר?
אנדי-אתה יוצא לכייוון דרך 1. אתה שם לב שיש לך כתם בצורת להבה אל היד. אתה מתחיל ללכת לעבר היער ועושה עצערה בשביל לאכול. אתה וסינדקוויל אוכלים לכם ופתאום אתה שומע שיחה-
איש 1-......כה 4חדשים
איש -4חיבירים חדשים?? איזה כוחות?
איש 1-מים,אש,עשב ועוד אחד לא ידוע!!!
איש 2-מוזר כבר שנים שלא היו..
איש 1-נכון!!! שמעתי שהאש פה ביער בוא נחפש אותו!!
אוהד- טיילו אומר ''דבר ראשון בכל פעם שמאדקיפ משתמש במתקפה אתה תרגיש דח גם. את זה צריך לרסן מדקיפ תשתמש באקדח מים''!!! אתה מרגיש שהמים עולים בגרונך
אופק-אתה הולך לחפש פוקימונים ורואה........... ביצה כחולה (ביצת עמ' 10)
[QUOTE=ttrrtte;1223615]ג'ון- ''אני יודע,בגלל זה באתי'' אומר הסייטר. על מה אוניקס עבר איתכם כבר?
אנדי-אתה יוצא לכייוון דרך 1. אתה שם לב שיש לך כתם בצורת להבה אל היד. אתה מתחיל ללכת לעבר היער ועושה עצערה בשביל לאכול. אתה וסינדקוויל אוכלים לכם ופתאום אתה שומע שיחה-
איש 1-......כה 4חדשים
איש -4חיבירים חדשים?? איזה כוחות?
איש 1-מים,אש,עשב ועוד אחד לא ידוע!!!
איש 2-מוזר כבר שנים שלא היו..
איש 1-נכון!!! שמעתי שהאש פה ביער בוא נחפש אותו!!
אוהד- טיילו אומר ''דבר ראשון בכל פעם שמאדקיפ משתמש במתקפה אתה תרגיש דח גם. את זה צריך לרסן מדקיפ תשתמש באקדח מים''!!! אתה מרגיש שהמים עולים בגרונך
אופק-אתה הולך לחפש פוקימונים ורואה........... ביצה כחולה (ביצת עמ' 10)[/QUOTE]
הוא עבר איתנו על להתנגד לדחף שלי לתקוף כאשר טרטוויג תוקף.
אני מסתתר ובודק מה הם עוד עושים
אם הם מתקרבים אני אומר לסינדקוויל להשתמש בלהביור ביחד איתי
ג'ון- סייטר ''אוקיי,קדימה אז הגיעה הזמן להאמן על כוח עלי תער על העץ!!''
אנדי-אתה שומע את אחד האנשים שלחיביר האש קוראים אנדי והוא פה בסביבה ואז אתה שומע צעדים מתקרבים אלייך.
אני לוקח את הביצה
[QUOTE=ttrrtte;1223682]ג'ון- סייטר ''אוקיי,קדימה אז הגיעה הזמן להאמן על כוח עלי תער על העץ!!''
אנדי-אתה שומע את אחד האנשים שלחיביר האש קוראים אנדי והוא פה בסביבה ואז אתה שומע צעדים מתקרבים אלייך.[/QUOTE]
אוקיי בוא נתחיל אני אומר ויורה עלי תער על הץ.
אופק-אתה לוקח את הביצה הגכחולה ושם בתיק. אתה מתחיל ללכת בדרך עד שאתה רואה טריקו.
ג'ון- ג'ון אתה וטרטוויג יורים עלי תער על העץ ושמים לב שאתם משתפרים. פתאום טרטוויג משתמש בצוות כפול וגם אתה!!
אני מוציא את טוטודייל ואומר לו להשתמש באקדח מים
טוטודייל משתמש באקדח מים בששמחה רבה הוא מצליח לפגוע בטריקו שנופל מהענ שעליו הוא ישב. הוא קם במהרה ומכוון אל טוטודייל עלי תער ואלייך עלים קסומים.
אני משתמש שוב באקדח מים ואומר לטוטודייל להפתיע אותו בדחיפה מאחור
[QUOTE=ttrrtte;1223697]אופק-אתה לוקח את הביצה הגכחולה ושם בתיק. אתה מתחיל ללכת בדרך עד שאתה רואה טריקו.
ג'ון- ג'ון אתה וטרטוויג יורים עלי תער על העץ ושמים לב שאתם משתפרים. פתאום טרטוויג משתמש בצוות כפול וגם אתה!![/QUOTE]
טרטוויג למדת צוות כפול מה שאומר שגם אני למדתי.
נ.ב: אני יכול להשתמש בדחיפה.
אופק- אתה חוס את העלים הקסומים וטוטודייל ממהר לאחור ופוגע
ג'ון- ברור שגם אתה למדתה..... וכה אתה יכול
מרוב עלי התעקר שבאים מכל הכיוונים העץ קורס. סייטר אומר ''עכשיו תחשוב איזה מתקפה תשקם את העץ?''
[QUOTE=ttrrtte;1223709]אופק- אתה חוס את העלים הקסומים וטוטודייל ממהר לאחור ופוגע
ג'ון- ברור שגם אתה למדתה..... וכה אתה יכול
מרוב עלי התעקר שבאים מכל הכיוונים העץ קורס. סייטר אומר ''עכשיו תחשוב איזה מתקפה תשקם את העץ?''[/QUOTE]
אולי סינטזה?
יופי עכשיו אקדח מים באותו זמן
ג'ון-נכון מאוד!! אמר סייטר סינטזזה זה דבר פשוט מאוד תמקד את האנרגיה שך בשמש ותחשוב על ריפוי גם אתה טרטוויג תיצמדו לעץ ותיראו מה קרה
אופק- אתם משתמשים באקדח מים ומכניעים את טריקו. פתאום מופיעה ילדה בשמלת תכלת בעל שיער חום ובנדנה אדומה. שצועקת ''היי מה עשיתה לטריקו שלי??!!''
הילדה-
[SPOILER][IMG]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT_402tTQjzVCGCulZ3niwGjHYFaUl_XpMYf5Ze8FXNV1a-aVyzDg[/IMG][/SPOILER]
"חשבנו שהוא פראי" אגיד לה ואשאל אותה עם היא רוצה להצתרף למסע שלי
אופק- הילדה מציגה את עצמה בתור מיי ואמרת שלא נורא ושזה קרה הרבה פעמים. היא מחזירה את טריקו ואומרת שתשמח להצתרף אלייך. לפתע כאילו משום מקום מגיכים 3 חיילים של טינה וריק.
אומר להם
"שוב אתם" "חשבתי שנפתרתי ממכם"
אופק- ממי מפוחדדת ושואלת אותך מי הם. אחד האנשים בא ותופס את ידה של מיי.
אני ייקח את ידה של מיי ואתחיל לרוץ איתה לעיר הראשונה
[QUOTE=ttrrtte;1223720]ג'ון-נכון מאוד!! אמר סייטר סינטזזה זה דבר פשוט מאוד תמקד את האנרגיה שך בשמש ותחשוב על ריפוי גם אתה טרטוויג תיצמדו לעץ ותיראו מה קרה
אופק- אתם משתמשים באקדח מים ומכניעים את טריקו. פתאום מופיעה ילדה בשמלת תכלת בעל שיער חום ובנדנה אדומה. שצועקת ''היי מה עשיתה לטריקו שלי??!!''
הילדה-
[SPOILER][IMG]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT_402tTQjzVCGCulZ3niwGjHYFaUl_XpMYf5Ze8FXNV1a-aVyzDg[/IMG][/SPOILER][/QUOTE]
אוקיי, בוא טרטוויג ננסה להשתמש בסינטזה.
אופק- האיש לא משחרר ומיי עדיין מבובלת ואומרת ''עזוב אותי!! אופק מי הם??!! מה הם רוצים?''
ג'ון- אתה וטרטוויג מנסים ומצליחים!!!! העץ נרפא וחוזר לצורתו המקורית. סייטר אומר ''מעכשיו אני לא אהיה שלך אבל אהיה בפוקדור שלך ואלווה אותך לכל מקום. בדרכך אמשיך ללמד אותך כדי שתתחזק.''
הם רוצים להשמיד חבירים
ואשתמש עם טוטודייל בנשיכה על האיש בשביל שיעזוב את מיי
אופק- טוטודייל משתמש בנשיכה והאיש שידו החזיקה את מיי צורח בכאב רק ומשחרר. בזמן שאתה ומיי מתחילים לברוח מיי שואלת ''מה הקשר אליי ואלייך???''