[QUOTE=r03e;1285850]אשאל את אמילי עם היא רוצה להלחם בו ואז אשאל את רורק "למה אתה פה?"[/QUOTE]
אמילי מהנהנת ורורק מסביר שהוא שם כדי לאתגר את אמילי.
Printable View
[QUOTE=r03e;1285850]אשאל את אמילי עם היא רוצה להלחם בו ואז אשאל את רורק "למה אתה פה?"[/QUOTE]
אמילי מהנהנת ורורק מסביר שהוא שם כדי לאתגר את אמילי.
[quote=מאסטר ליאון;1285851]אמילי מהנהנת ורורק מסביר שהוא שם כדי לאתגר את אמילי.[/quote]
אלך הצידה ואצפה בקרב תוך כדי שאני מעודד את אמילי
-----------
פה אני מציע לך(וזאת רק הצעה) שתרשום את כל הקרב כולל את זה שאני מעודד ורק אחר כך תיתן לי להגיב
[QUOTE=r03e;1285852]אלך הצידה ואצפה בקרב תוך כדי שאני מעודד את אמילי
-----------
פה אני מציע לך(וזאת רק הצעה) שתרשום את כל הקרב כולל את זה שאני מעודד ורק אחר כך תיתן לי להגיב[/QUOTE]
אמילי מוציאה את איווי ורורק את ג'יאודוד אתה מעודד את אמילי שוב ושוב ואז כדור צל שיוצא מפיו של איווי מחסל את ג'יאודוד ועל פניך יש הבעת פליאה אז זה אוניקס נגד אברה ואברה שולט באוניקס עד שהוא חוזר לפוקדור וכמוך רורק מספר לה על מכונת ההתפחות ונותן את מה שיש לך (האבן והתג) ואמילי אומרת לו "לא תודה" ומסהירה לך שאם הפוקימון יתפתח היא תתפתח איתו ומחכה לתגובתך.
[quote=מאסטר ליאון;1285855]אמילי מוציאה את איווי ורורק את ג'יאודוד אתה מעודד את אמילי שוב ושוב ואז כדור צל שיוצא מפיו של איווי מחסל את ג'יאודוד ועל פניך יש הבעת פליאה אז זה אוניקס נגד אברה ואברה שולט באוניקס עד שהוא חוזר לפוקדור וכמוך רורק מספר לה על מכונת ההתפחות ונותן את מה שיש לך (האבן והתג) ואמילי אומרת לו "לא תודה" ומסהירה לך שאם הפוקימון יתפתח היא תתפתח איתו ומחכה לתגובתך.[/quote]
אברך אותה על הניצחון המהיר ואגיד לה שזה לא נורא כולכך לקבל כוחות של התפתחות אבל שאני ממליץ לה לפתח את אברה בקרבות ולא במכונה
-----------
מתי יהיה מפגש עם "הנבחרים" האלה שהופרדו ממשפחתם כשהיו קטנים וחושבים שריק וטינה הם ההורים שלהם
[QUOTE=r03e;1285863]אברך אותה על הניצחון המהיר ואגיד לה שזה לא נורא כולכך לקבל כוחות של התפתחות אבל שאני ממליץ לה לפתח את אברה בקרבות ולא במכונה
-----------
מתי יהיה מפגש עם "הנבחרים" האלה שהופרדו ממשפחתם כשהיו קטנים וחושבים שריק וטינה הם ההורים שלהם[/QUOTE]
*תחכה אין מ"ת טוב שבו הכול מהיר
אמילי אומרת שאם זה ככה אז היא תשחרר את אברה לפיתוח פתאום שניהם זוהרים ועומדים מולך אמילי גדולה בשנה ממך ובאותו גובה איתך ששולטת באברה ונראת די חסרת רגשות.
[quote=מאסטר ליאון;1285875]*תחכה אין מ"ת טוב שבו הכול מהיר
אמילי אומרת שאם זה ככה אז היא תשחרר את אברה לפיתוח פתאום שניהם זוהרים ועומדים מולך אמילי גדולה בשנה ממך ובאותו גובה איתך ששולטת באברה ונראת די חסרת רגשות.[/quote]
בסדר
---------
"וואו מה?... כל כך מהר התפתחת? אבל אברה נשאר אברה ולא הפך לאלקאזם, אני לא מבין." אגיד בבילבול
[QUOTE=r03e;1285901]בסדר
---------
"וואו מה?... כל כך מהר התפתחת? אבל אברה נשאר אברה ולא הפך לאלקאזם, אני לא מבין." אגיד בבילבול[/QUOTE]
*התבלבלתי
אמילי מסבירה שאברה החזיק את ההתפתחות המון זמן ולכן במקום קדברה אברה הפך לאלקאזם ואתה כועס על השינוי שלה וגורר אותה לפחות מנסה עד מכונת ההתפתחות כדי שאלקאזם ואז היא מזמינה אותך לקרב אתה וגיבל נגד היא ואלקאזם.
[quote=מאסטר ליאון;1285902]*התבלבלתי
אמילי מסבירה שאברה החזיק את ההתפתחות המון זמן ולכן במקום קדברה אברה הפך לאלקאזם ואתה כועס על השינוי שלה וגורר אותה לפחות מנסה עד מכונת ההתפתחות כדי שאלקאזם ואז היא מזמינה אותך לקרב אתה וגיבל נגד היא ואלקאזם.[/quote]
"בסדר גמור" אגיד בהתלהבות "עכשיו גיבל נהמה ואז מטאור דרקון
[QUOTE=r03e;1285951]"בסדר גמור" אגיד בהתלהבות "עכשיו גיבל נהמה ואז מטאור דרקון[/QUOTE]
גיבל תוקף את אלאקזם שיורה קרן על חושית על גיבל ואז גיבל מובס כשאמילי חוזרת לילדה עם אברה.
[quote=מאסטר ליאון;1285953]גיבל תוקף את אלאקזם שיורה קרן על חושית על גיבל ואז גיבל מובס כשאמילי חוזרת לילדה עם אברה.[/quote]
'איך היא חזרה להיות ילדה?' אחשוב לעצמי ואשאל אותה "היית קודם ילדה... ואז נערה... ואז שוב ילדה... מה???" אגיד בבילבול בזמן שאחזיר את גיבל לפוקדור שלו
[QUOTE=r03e;1286022]'איך היא חזרה להיות ילדה?' אחשוב לעצמי ואשאל אותה "היית קודם ילדה... ואז נערה... ואז שוב ילדה... מה???" אגיד בבילבול בזמן שאחזיר את גיבל לפוקדור שלו[/QUOTE]
אמילי לוחשת לך שיש לה כוחות מיוחדים ואתה הולך יחד איתה ומגיע לעיר הראשונה שם המכון של רורק עוד פעם והוא אומר לך שצריך לעבור את קרב המכון מחדש.
[quote=מאסטר ליאון;1286037]אמילי לוחשת לך שיש לה כוחות מיוחדים ואתה הולך יחד איתה ומגיע לעיר הראשונה שם המכון של רורק עוד פעם והוא אומר לך שצריך לעבור את קרב המכון מחדש.[/quote]
אשאל אותו "למה כבר נצחתי בקרב המכון הזה אז למה שוב" אגיד בבילבול
-----------
תקשיב תעשה סדר בדברים ותירשום רשאי פרקים על מה שאתה רוצה שהדמות תעבור
[QUOTE=r03e;1286046]אשאל אותו "למה כבר נצחתי בקרב המכון הזה אז למה שוב" אגיד בבילבול
-----------
תקשיב תעשה סדר בדברים ותירשום רשאי פרקים על מה שאתה רוצה שהדמות תעבור[/QUOTE]
*סמוך עליי בקרוב תדע למעשה אחרי הקרב הזה מוהאהאהאה!!
רורק עונה "שלב 2 בקרב הוא לשים את תג המכון בחריץ בקיר ואז תגיע לזירה." אתה רואה חריץ בצורת התג בקיר.
[quote=מאסטר ליאון;1286050]*סמוך עליי בקרוב תדע למעשה אחרי הקרב הזה מוהאהאהאה!!
רורק עונה "שלב 2 בקרב הוא לשים את תג המכון בחריץ בקיר ואז תגיע לזירה." אתה רואה חריץ בצורת התג בקיר.[/quote]
"אוקייי" אגיד עדיין בהיסתיגות קטנה- אני לא רוצה לאבד את התג הראשון והיחיד שלי ואכניס את התג וחריץ ואחקה לראות מה יקרה
[QUOTE=r03e;1286229]"אוקייי" אגיד עדיין בהיסתיגות קטנה- אני לא רוצה לאבד את התג הראשון והיחיד שלי ואכניס את התג וחריץ ואחקה לראות מה יקרה[/QUOTE]
אתה מכניס את התג והקיר נפתח ומוביל אותך למכון עתיק מסלעים ושם מחכה אוניקס שמזכיר סטיליקס.
[quote=מאסטר ליאון;1285723]*זה סטיליקס ואת יודעת כי הוא ממש כמו סטיליקס ואת מרגישה שהוא כמעט מאבן
האיש מודה לך והולך למערה מוזרה ואת שומעת בראשך קול יפה כמו של נסיכה שאומר "המערה הזאת רעה צריך לחקור מה יש בה ואני לילך" את מתפלאת שאת מתקשרת עם צ'יקוריטה ונכנסת למערה שם את רואה אנשים ופוקימונים סובלים בתאים מוזרים.[/quote]
''אוי לא..'' אמלמל, אגש לאחד התאים הכי קרובים אליי, ואשאל אני האנשים שבתוכו, ''שלום לכם, אני מישל, מה אתם עושים פה? מה זה המקום הזה בכלל?'', ביינתים בזמן שאמתין לתשובה אסקור את המערה- מה גודלה, כמה תאים בערך יש בא, והאם מסתובבים באזור אנשים חשודים העלולים ללכוד אותי ולהכניס אותי לתאים כאלו.
[QUOTE=Miku Hatsune;1286263]''אוי לא..'' אמלמל, אגש לאחד התאים הכי קרובים אליי, ואשאל אני האנשים שבתוכו, ''שלום לכם, אני מישל, מה אתם עושים פה? מה זה המקום הזה בכלל?'', ביינתים בזמן שאמתין לתשובה אסקור את המערה- מה גודלה, כמה תאים בערך יש בא, והאם מסתובבים באזור אנשים חשודים העלולים ללכוד אותי ולהכניס אותי לתאים כאלו.[/QUOTE]
את שואלת בחור שנראה קצת כמו אייס אבל עם שיער כחול ולובש חולצה צהובה ומכנסיים חומות שהוא צעיר יותר מאייס והוא עונה לך בסבל וזעם "לכי מפה! הם יתפסו גם אותך!!!!" את בורחת ואז שני אנשים בשחור תופסים אותך ומכניסים אותך לתא כזה ואת שמה לב שהתא עשוי מתאים קטנים ואדומים-כתומים-צהובים ומתחברים אליך חוטים(כמו חוטי חשמל) את זוהרת באנרגיה ומרגישה סבל רב.
[quote=מאסטר ליאון;1286238]אתה מכניס את התג והקיר נפתח ומוביל אותך למכון עתיק מסלעים ושם מחכה אוניקס שמזכיר סטיליקס.[/quote]
מה?
-----------
אשאל את רורק עם הוא רוצה קרב כפול ואם כן אוציא את גיבל ומורקרו ואם לא אוציא רק את גיבל
[QUOTE=r03e;1286353]מה?
-----------
אשאל את רורק עם הוא רוצה קרב כפול ואם כן אוציא את גיבל ומורקרו ואם לא אוציא רק את גיבל[/QUOTE]
*אוניקס שנראה כמו סטיליקס
רורק אומר שלא אבל מותר להשתמש במתקפות שמתפתחות(מתקפות שבשלבי ההתפתחות או לפני מתחזקות) ואתה מוציא גיבל ואומר לו להשתמש במטאור דרקון על אוניקס\סטיליקס.
[quote=מאסטר ליאון;1286417]*אוניקס שנראה כמו סטיליקס
רורק אומר שלא אבל מותר להשתמש במתקפות שמתפתחות(מתקפות שבשלבי ההתפתחות או לפני מתחזקות) ואתה מוציא גיבל ואומר לו להשתמש במטאור דרקון על אוניקס\סטיליקס.[/quote]
"עכשיו" אגיד לגיבל "תשתמש בנשמת דרקון ואז במטאור דרקון" אומר בהתלהבות ונחישות
[QUOTE=r03e;1286496]"עכשיו" אגיד לגיבל "תשתמש בנשמת דרקון ואז במטאור דרקון" אומר בהתלהבות ונחישות[/QUOTE]
רורק לא מייחס חשיבות לגיבל ואוניקס\סטיליקס מועך אותו.
[quote=מאסטר ליאון;1286544]רורק לא מייחס חשיבות לגיבל ואוניקס\סטיליקס מועך אותו.[/quote]
אחזק את גיבל ואעודד אותו "קדימה גיבל אתה יכול, מטאור דרקון קדימה"
[QUOTE=r03e;1286554]אחזק את גיבל ואעודד אותו "קדימה גיבל אתה יכול, מטאור דרקון קדימה"[/QUOTE]
אתה מחזק את גיבל ורואה שהוא זוהר וממשיך לגדול ואז עוצר ויורה מטאור דרקון שכמעט מפוצץ את כולכם ומחסל את ג'יאודוד בפוקדור את אוניקס\סטיליקס את החדר ואת הפוקדורים הוא הורס כמעט לגמרי ואומר לך בזעם "גבייט!".
[quote=מאסטר ליאון;1286556]אתה מחזק את גיבל ורואה שהוא זוהר וממשיך לגדול ואז עוצר ויורה מטאור דרקון שכמעט מפוצץ את כולכם ומחסל את ג'יאודוד בפוקדור את אוניקס\סטיליקס את החדר ואת הפוקדורים הוא הורס כמעט לגמרי ואומר לך בזעם "גבייט!".[/quote]
"גדול" אגיד בהתפעלות "כל הכבוד עכשיו תשתמש בנשימת דרקון בכל הכוח" אגיד בהתפעלות
[QUOTE=r03e;1286564]"גדול" אגיד בהתפעלות "כל הכבוד עכשיו תשתמש בנשימת דרקון בכל הכוח" אגיד בהתפעלות[/QUOTE]
*לא הבנת הוא ניצח וכמעט הרג אתכם
גבייט כועס אליך ומנסה לאכול אותך אבל אתה מחזיר אותו לפוקדור ושואל את רורק למה גבייט כזה והוא מסביר לך שבהתפתחות הוא נעשה ככה כמו אברה לקדברה.
[QUOTE=מאסטר ליאון;1286568]*לא הבנת הוא ניצח וכמעט הרג אתכם
גבייט כועס אליך ומנסה לאכול אותך אבל אתה מחזיר אותו לפוקדור ושואל את רורק למה גבייט כזה והוא מסביר לך שבהתפתחות הוא נעשה ככה כמו אברה לקדברה.[/QUOTE]
"אבל גבייט שונה מקדברה וקדברה לא ניהיה עצבני" אומר לרורק בבילבול
-------------
סליחה באמת לא הבנתי:embarrassed:
[QUOTE=r03e;1286580]"אבל גבייט שונה מקדברה וקדברה לא ניהיה עצבני" אומר לרורק בבילבול
-------------
סליחה באמת לא הבנתי:embarrassed:[/QUOTE]
רורק מסביר שהם פשוט שונים מהצורות הקודמות אבל אפשר לשלוט בהם.
[QUOTE=מאסטר ליאון;1286582]רורק מסביר שהם פשוט שונים מהצורות הקודמות אבל אפשר לשלוט בהם.[/QUOTE]
"אוקי תודה" אומר ואצא מהמכון עם אמילי לכיוון דרך 2 (בפעם ה3):punch:
[QUOTE=r03e;1286587]"אוקי תודה" אומר ואצא מהמכון עם אמילי לכיוון דרך 2 (בפעם ה3):punch:[/QUOTE]
*לא זה כבר דרך 2 פשוט הייתה לי פשלה בהתחלה
אתה מגיע אל העיר השניה ופוגש בגרוטל עם עדר של טרטוויגים.
[quote=מאסטר ליאון;1286588]*לא זה כבר דרך 2 פשוט הייתה לי פשלה בהתחלה
אתה מגיע אל העיר השניה ופוגש בגרוטל עם עדר של טרטוויגים.[/quote]
"ניראה לי שאתאמן פה קצת עם מורקרו" אומר ואוציא את מורקרו(דרך אגב הוא אמור לדעת גם מתקפות מעופף)
לאחר שמורקרו יצא אשאל אותו עם הוא מוכן להילחם בהתרגשות
[QUOTE=r03e;1286590]"ניראה לי שאתאמן פה קצת עם מורקרו" אומר ואוציא את מורקרו(דרך אגב הוא אמור לדעת גם מתקפות מעופף)
לאחר שמורקרו יצא אשאל אותו עם הוא מוכן להילחם בהתרגשות[/QUOTE]
אתה בודק אותו בפוקידע ומגלה שמתקפות המעופף שלו הן ניקור וכנף מתכת אבל מתאמן בהצלחה ורואה שלט "הפונדק של ג'וי"(אתה עדיין לא יודע על האחיות ג'וי).
[quote=מאסטר ליאון;1286604]אתה בודק אותו בפוקידע ומגלה שמתקפות המעופף שלו הן ניקור וכנף מתכת אבל מתאמן בהצלחה ורואה שלט "הפונדק של ג'וי"(אתה עדיין לא יודע על האחיות ג'וי).[/quote]
אלך לכיוון הפונדק ואכנס בדלת "שלום יש פה משהו" אשאל
[QUOTE=r03e;1286660]אלך לכיוון הפונדק ואכנס בדלת "שלום יש פה משהו" אשאל[/QUOTE]
אתה נכנס והאחות ג'וי אומרת שהיא שם(תזכור אתה חושב שזאת אותה ג'וי).
[quote=מאסטר ליאון;1286683]אתה נכנס והאחות ג'וי אומרת שהיא שם(תזכור אתה חושב שזאת אותה ג'וי).[/quote]
אגש לראות מי מדבר 'הקול הזה נשמע לי ממש מוכר' אחשוב לעצמי וכאשר אראה את ג'וי אגיד בהפתעה ובילבול "את לא האחות ג'וי מהעיר הראשונה?"
[QUOTE=r03e;1286703]אגש לראות מי מדבר 'הקול הזה נשמע לי ממש מוכר' אחשוב לעצמי וכאשר אראה את ג'וי אגיד בהפתעה ובילבול "את לא האחות ג'וי מהעיר הראשונה?"[/QUOTE]
האחות ג'וי מסבירה לך על האחיות ומציעה לך מיטה וארוחת מלכים.
[quote=מאסטר ליאון;1286706]האחות ג'וי מסבירה לך על האחיות ומציעה לך מיטה וארוחת מלכים.[/quote]
"יואו נבהלתי לרגע" אמלמל בשקט ואתחיל לאכול
[QUOTE=r03e;1286708]"יואו נבהלתי לרגע" אמלמל בשקט ואתחיל לאכול[/QUOTE]
אתה אווכל ולפתע אמילי מופיעה עם בגט ואברה שמכניס את הראש לתוך הכריך.
[quote=מאסטר ליאון;1286716]אתה אווכל ולפתע אמילי מופיעה עם בגט ואברה שמכניס את הראש לתוך הכריך.[/quote]
בגט?
-----------
"אמילי איפה הית" אשאל, מתעניין ומאיפה ה____ הזה הגיע
[QUOTE=r03e;1286724]בגט?
-----------
"אמילי איפה הית" אשאל, מתעניין ומאיפה ה____ הזה הגיע[/QUOTE]
אמילי אומרת בילדותיות שהיא עקבה אחריך והשאר זה סוד והבגט ג'וי נתנה לה אתה מספר לה על ההתפתחות של גיבל והיא מהנהנת ואז פתאום היא נוגססת באברה וזנב צהוב שמנסה לברוח מציץ מפיה.
[quote=מאסטר ליאון;1286729]אמילי אומרת בילדותיות שהיא עקבה אחריך והשאר זה סוד והבגט ג'וי נתנה לה אתה מספר לה על ההתפתחות של גיבל והיא מהנהנת ואז פתאום היא נוגססת באברה וזנב צהוב שמנסה לברוח מציץ מפיה.[/quote]
"מה לעזזאל...???" אומר בהתחלחלות "את אוכלת את אברה" אומר ואנסה להוציא את אברה מהפה שלה "תגידי אמילי השתגעת?!"