-
[U]NivX10[/U]
"אתה בהחלט צודק לגבי הגידול של הפוקימונים," הוא מודה. "אין ספק שאני צריך לצאת למסע ולהתנסות בדברים לפני שאני שואף להפוך למגדל."
אתה מתחיל להקים מחנה, מוציא את האוהב והסק שינה מהתיק, ופותח אותם. תוך מספר דקות, אתה גם מתחיל להדליק אש, ומבשל מעט מהאוכל שהבאת איתך.
"זה בסדר אם אני אשן איתך הלילה?" שואל אותך גילברט. "הרבה יותר כדאי לישון בקבוצות בימים כמו אלו..." הוא מסביר לך.
-
[quote=Balenciaga;1297989][U]NivX10[/U]
"אתה בהחלט צודק לגבי הגידול של הפוקימונים," הוא מודה. "אין ספק שאני צריך לצאת למסע ולהתנסות בדברים לפני שאני שואף להפוך למגדל."
אתה מתחיל להקים מחנה, מוציא את האוהל והסק שינה מהתיק, ופותח אותם. תוך מספר דקות, אתה גם מתחיל להדליק אש, ומבשל מעט מהאוכל שהבאת איתך.
"זה בסדר אם אני אשן איתך הלילה?" שואל אותך גילברט. "הרבה יותר כדאי לישון בקבוצות בימים כמו אלו..." הוא מסביר לך.[/quote]
"נשמע מצויין מבחינתי, שני גברים בטבע שומרים אחד על השני.. מה יותר טוב מיזה?" אומר ואצחק.
"יש לך שק שינה?" אשאל. לאחר שאכין הכל אחכה ללילה בשקט בזמן שאכין את האוכל.
לאחר שנוכל ונבלה מעט אשאל "אוקיי גילברט אז מה הסיפור שלך? כמה פוקימונים כבר יש לך? ספר, אני רוצה לדעת כמה שיותר"
-
[U]NivX10[/U]
אתה וגילברט יושבים לאור המדורה, מתחממים ואוכלים. וואטובר וסילנון יושבים גם הם אחד ליד השני ישנים למחצה.
"אני מגיע מהכפר רוג'ין, כפר קטן שנמצא לא רחוק מפה. אני מתאר לעצמי שאתה נמצא בדרכך לכפר הזה, לא ככה? הרבה מאמני פוקימונים שבאים מהכפר רומורה עוברים דרך הכפר הזה כדי להילחם במכון הפוקימונים שנצמר בו." הוא מסביר לך. "בכל אופן, ההורים שלי הם חקלאים פשוטים בכפר, אבל יש אצלנו קצת צרות לאחרונה. יש איזה ארגון מוזר אחד שמחפש שם דברים בזמן האחרון, ואנחנו לא כל כך יודעים מה לעשות עם זה. המשטרה ניסתה לא פעם לעצור אותם אבל הם פשוט מהירים וחזקים מדי." הוא מסביר לך.
-
[quote=Balenciaga;1298023][U]NivX10[/U]
אתה וגילברט יושבים לאור המדורה, מתחממים ואוכלים. וואטובר וסילנון יושבים גם הם אחד ליד השני ישנים למחצה.
"אני מגיע מהכפר רוג'ין, כפר קטן שנמצא לא רחוק מפה. אני מתאר לעצמי שאתה נמצא בדרכך לכפר הזה, לא ככה? הרבה מאמני פוקימונים שבאים מהכפר רומורה עוברים דרך הכפר הזה כדי להילחם במכון הפוקימונים שנמצא בו." הוא מסביר לך. "בכל אופן, ההורים שלי הם חקלאים פשוטים בכפר, אבל יש אצלנו קצת צרות לאחרונה. יש איזה ארגון מוזר אחד שמחפש שם דברים בזמן האחרון, ואנחנו לא כל כך יודעים מה לעשות עם זה. המשטרה ניסתה לא פעם לעצור אותם אבל הם פשוט מהירים וחזקים מדי." הוא מסביר לך.[/quote]
"כן... נראה לי שאני יודע מיהם, תקן אותי עם אני טועה, השם 'האלים הקדושים' אומר לך משהו?" אומר לו מעט סגור בתוך עצמי, מקפל רגליי ומשלב ידיים. מעלה זכרונות על אחי רודני.
"המטרה שלי היא להשמיד אותם, בגלל זה יצאתי למסע, להיות מאמן חזק בצורה יוצאת דופן להביס אותם ולנקום בהם בשביל אחי וכל אלה שנהרגו בשל התנגדות לכנופיה המתועוות הזו!!!" אומר כעוס מאוד.
לאחר כמה נשימות שאקח כדי להרגע אומר "אוקיי קום גילברט, יוצאים לטייל, אולי בלילה נמצא פוקימונים מיוחדים, לאחר שיטות קצר נלך לישון. מקובל?"
-
[quote=Balenciaga;1297603]
[U]Kayoger[/U]
הפוקידע שבידך טוען במשך מספר שניות, ולפתע מופיעים מולך מספר מתקפות -
Mega Drain - שאיבת מגה
Synthesis - סינטזה
Metal Claw - ציפורני מתכת
"מתקפות טובות." אומר לך ראלף תוך שהוא מציץ מעבר לכתפך. "כל מה שאתה צריך לעשות, זה לנסות להשתמש בהן באמצע קרב. זה לא תמיד יעבוד בהתחלה, אבל זה ישתפר עם הזמן. כמו כן, יש מתקפות כמו שאיבת מגה, שהן למעשה שיפור של מתקפה שקיימת כבר אצל הפוקימון. מה שאתה צריך לעשות זה לנסות לשפר את המתקפה החלשה יותר. במקרה של נאודיל אתה צריך לגרום למתקפה 'שאיבה' להשתפר ולהפול ל'שאיבת מגה'. הכל ברור?"[/quote]
"כן תודה רבה לך על כל הדברים החדשים שלימדת אותי!" אגיד לראלף בחיוך 'ציפורני מתכת ושאיבת מגה אלו מתקפות שאני חייב ללמד את נאודיל שלי!' אחשוב לעצמי בריגוש ואשכב לישון.
לאחר שנת לילה טובה אקום ואוציא את נאודיל ומטרימיט שלי מהפוכדורים ואבקש מנאודיל להשתמש בציפורני מתכת על העץ הקרוב ואסרוק את מטרימיט בעזרת הפוקדיע כדי לדעת אילו מתקפות הוא יכול ללמוד
-
[U]NivX10[/U]
"האלים הקדושים?" שואל גילברט לאוויר. "השם לא נשמע מוכר, אבל ייתכן מאוד שזה הם..." הוא אומר. "טוב, בוא נצא עכשיו לשיטוט קצר בלילה," הוא נראה מרוצה מהרעיון וקם על רגליו. "קדימה סילנון, קום גם אתה!" הוא אומר לפקימון שלו, שמתעורר במהירות. וואטובר קם יחד איתו, ושניהם עמדו על הרגליים, צמודים זה לזה.
אתה וגילברט מתחילים להתרחק מעט מהמחנה הקטן שהקמתם ולשוטט בין השדות , מחפשים בין שיחים ועצים, אך לשווא.
"זה נראה כאילו אף פוקימון לא מרגיש בטוח לצאת בשעות כאלה," אמר גילברט. "אולי כדאי שנחזור."
אתה מסכים איתו, ואתם מתחילם לחזור למחנה שהקמתם. אולם כשאתם מתקרבים אט-אט אל המחנה, אתם רואים תזוזה באוהל שהקמתם.
[U]Kayoger[/U]
"אין בעד מה," אומר לך ראלף בחיוך. "אני אמשיך בדרכי, היה נחמד לפגוש אותך." הוא אומר והולך.
אתה מקים אוהל במקום, והולך לישון.
"קדימה נאודיל, תשתמש במתקפת ציפורני מתכת על העץ הזה!" אתה פוקד על הפוקימון שלך.
נאודיל מביט בעץ בנחישות, רץ אליו, ושורט אותו בעוצמה. שום נזק משמעותי לא נגרם לעץ, ונאודיל מביט בך בחוסר אונים.
בו זמנית, אתה סורק את מטרימיט עם הפוקידע שלך. הפוקידע חושב במשך מספר שניות, ואז מופיעות על הצג שני מתקפות -
קבר חול - Sand Tomb
ריקוד החרבות - Swords Dance
-
[quote=Balenciaga;1298152]
[U]Kayoger[/U]
"אין בעד מה," אומר לך ראלף בחיוך. "אני אמשיך בדרכי, היה נחמד לפגוש אותך." הוא אומר והולך.
אתה מקים אוהל במקום, והולך לישון.
"קדימה נאודיל, תשתמש במתקפת ציפורני מתכת על העץ הזה!" אתה פוקד על הפוקימון שלך.
נאודיל מביט בעץ בנחישות, רץ אליו, ושורט אותו בעוצמה. שום נזק משמעותי לא נגרם לעץ, ונאודיל מביט בך בחוסר אונים.
בו זמנית, אתה סורק את מטרימיט עם הפוקידע שלך. הפוקידע חושב במשך מספר שניות, ואז מופיעות על הצג שני מתקפות -
קבר חול - Sand Tomb
ריקוד החרבות - Swords Dance[/quote]
'אני אנסה ללמד את מטרימיט קבר חול' אחשוב לעצמי ואנסה למצוא את הדרך לעשות את זה.
"נאודיל אל תתייאש אף פעם!" אגיד לנאודיל במבט המקרין ביטחון "קדימה אתה מסוגל לזה עוד פעם אחת ציפורני מתכת על העץ ואתה מטרימיט תנסה להשתמש בקבר חול!" אגיד לשניהם בתקווה שהם יצליחו "אתם מסוגלים לזה ואני מאמין בכם!" אגיד להם בביטחון רב ובנתיים אסרוק את השטח במטרה למצוא פוקימון פראי להלחם מולו
-
שם: ג'סי אקסלור.
רקע: כשג'סי היה רק בן 6 הוא התרגל לחיות בעושר בגלל שמשפחתו הייתה עשירה, הוא אהב פוקימונים מכל הסוגים אבל זה השתנה כשהוא היה בן 9. אביו הביא אותו כבילוי אב ובן שגרתי לועידה של חוקרי פוקימונים כמו אביו אבל שם הופיעו האלים הקדושים שלכדו את ג'סי ואת אביו, הם דרשו מאביו של ג'סי לבנות להם נשק חזק שמופעל ממתקפות של פוקימונים. אביו של ג'סי בנה להם את הנשק ועוד המון נשקים אחרים שהפעילו הפוקימונים המאוד חזקים שלהם. לאחר מכן שהם ניצחו בכמה קרבות הם אמרו לו בזלזול "עכשו אין לנו כבר צורך בך אז אסטה לה ויסטה!" וכשג'סי רצה להראות לאביו את השרטוטים היפים עם המידע שלו הוא שמע את קול האקדח וחיבק את אביו בתקווה שהוא ישן, אבל הוא לא התעורר הוא לא התעורר עוד לעולם. למזלו של אייס אביו היה משותק בכל גופו ורק אנרגיה מהנשקים שלו תעזור לו לחיות עד אז זה עניין של חוזק נפשי. מעיניו של ג'סי יצאו דמעות והוא נשבע שכשיצא למסע אז הוא יחסל את האלים הקדושים.
פוקימון התחלתי: טיריקיקאט(אמרת) או אם אפשר מההתחלתיים אז מי שפנוי.
-
שם: אנדר רייל
רקע: אנדר נולד ברחוב לזוג הורים שלא יכל להרשות לעצמו ילד אבל בכל זאת הם ילדו אותו. כל יום בשביל אנדר היה מלחמת השרדות, להשיג אוכל, למצוא מקום נוח לישון, לשחק עם הפוקימונים חבריו ולהתחמק מהביריונים ומהמשטרה שהסתובבו ברחוב. הוריו של אנדר לא הסתדרו איתו והיו להם הרבה סיכסוכים קשים בנוגע לאוכל ואיפה אנדר יהיה כל יום- איתם או לבדו. יום אחד כשהמשפחה של אנדר עברה בסימטה אפלה עבר איש אחד במהירות לידינו והפיל את כול המשפחה, מיד אנדר הבחין שהוא לא מהרחוב- הוא היה מלא ולא היה לו את המבט המורעב בעיינים שיש לכל מי שחי ברחובות. האיש הסתובב לעברם לאחר שהפיל אותם וללא כל סיבה מיוחדת הוציא סכין ארוכה, התקרב אל אבא של אנדר ותקע לו את הסכין בלב. בלי להתעקב הוא עבר לאימו של אנדר וגורלה היה כגורל אביו. הדב האחרון שהוא זכר לפני שהתעלף היה את האיש שהתקרב אליו עם הסכין בידו... כשהתעורר אנדר היה בבית החולים ושם נודע לו שהאיש היה שייך לאירגון האלים הקדושים. מאז אנדר החליט לגלות עו על האירגון ולנקום את מות אביו ואימו שלומרות שלא היה בינהם יחסים טובים, הוא עדיין אהב אותם
פוקימון התחלתי: בארקינדל
-
[quote=Balenciaga;1298152][U]NivX10[/U]
"האלים הקדושים?" שואל גילברט לאוויר. "השם לא נשמע מוכר, אבל ייתכן מאוד שזה הם..." הוא אומר. "טוב, בוא נצא עכשיו לשיטוט קצר בלילה," הוא נראה מרוצה מהרעיון וקם על רגליו. "קדימה סילנון, קום גם אתה!" הוא אומר לפקימון שלו, שמתעורר במהירות. וואטובר קם יחד איתו, ושניהם עמדו על הרגליים, צמודים זה לזה.
אתה וגילברט מתחילים להתרחק מעט מהמחנה הקטן שהקמתם ולשוטט בין השדות , מחפשים בין שיחים ועצים, אך לשווא.
"זה נראה כאילו אף פוקימון לא מרגיש בטוח לצאת בשעות כאלה," אמר גילברט. "אולי כדאי שנחזור."
אתה מסכים איתו, ואתם מתחילם לחזור למחנה שהקמתם. אולם כשאתם מתקרבים אט-אט אל המחנה, אתם רואים תזוזה באוהל שהקמתם.
[/quote]
"מממ... מוזר, חשבתי שיהיו כאן פוקימונים פעילי לילה..." אמלמל בעודנו פוסעים חזרה לעבר המחנה.
לאחר שנבחין בתזוזה באוהל מיד אצעק "היי, היי!!! צא החוצה מי שלא תיהיה" וארוץ בכל כוחי לבדוק מי או מזה באוהל.
-
[U]Pikachu 4 Ever[/U]
נאודיל מנסה שוב לתקוף את העץ עם ציפורני מתכת, ושורט את הגזע בעוצמה. העץ מתנדנד קלות, אך שוב, לא נוצר שום נזק או משהו שנראה כמו ציפורני מתכת. נאודיל ניסה שוב ושוב, מנסה בעצתך שלא להתייאש.
בו זמנית אתה פוקד על מטרימיט להשתמש במתקפת קבר חול, ומטרימיט עושה כמיטב יכולתו כדי ליצור את המתקפה. תוך מספר שניות, משהו קורה - מעט מהאדמה שסביב מטרימיט מתחילה לזוז מעצמה, וגלים קטנים של חול זזו כמו סופה מיניטורית. וכמו שהחול התחיל לזוז, כך הוא גם הפסיק. אמנם זו לא הייתה מתקפה, אבל זה בחלט היה נראה כמו התחלה שלה.
לפתע, שמעת רעשים מהעץ אותו תקף נאודיל. משהו זז שם, ולא היית בטוח מה זה.
[U]NivX10[/U]
אתה וגילברט מתחילים לרוץ לכיוון האוהל, וכשאתם מגיעים אתם לא מהססים ופותחים את האוהל לרווחה. להפתעתכם, אתם לא רואים אדם או יצור אנושי, אלא פוקימון קטנטן ומוזר. הפוקימון לבש על עצמו ברדס שחור, והביט בך ביעיניים מבריקות ונרגזות. הוא אחז בשני ידי בתפוח אדום שהיה לך בתיק, ונגס בו בלי שום אשמה.
"זה קרימינוק!" קרא גילברט בידיעה.
[IMG]http://www.up2me.co.il/images/711134.png[/IMG]
[U]מאסטר ליאון,r03e[/U]
בינתיים אני לא פותח את ההרשמה לעוד משתתף. מצטער... אם אני אפתח אני אודיע לכם בימים הקרובים מי יתקבל.
-
[quote=Balenciaga;1298476]
[U]NivX10[/U]
אתה וגילברט מתחילים לרוץ לכיוון האוהל, וכשאתם מגיעים אתם לא מהססים ופותחים את האוהל לרווחה. להפתעתכם, אתם לא רואים אדם או יצור אנושי, אלא פוקימון קטנטן ומוזר. הפוקימון לבש על עצמו ברדס שחור, והביט בך ביעיניים מבריקות ונרגזות. הוא אחז בשני ידי בתפוח אדום שהיה לך בתיק, ונגס בו בלי שום אשמה.
"זה קרימינוק!" קרא גילברט בידיעה.
[IMG]http://www.up2me.co.il/images/711134.png[/IMG]
[/quote]
"קרימינוק?!" אהרהר לעצמי מופתע ואפתח מיד את הפוקדע לקבל עליו קצת יותר מידע.
לאחר מכן אביט בוואטובר ואבדוק אם הוא לא עייף ועוד כשיר להילחם, "גילברט תן לי לטפל בזה... ככל שאני ו-וואטובר נתאמן יותר נהפוך לחזקים יותר!"
לאחר מכן אגיד לוואטובר "קדימה וואטובר בוא נבריח אותו מפה, השתמש בחבטה מס' פעמים, צא!"
-
[U]NivX10[/U]
אתה מכוון את הפוקידע על הפוקימון הקטן, והפוקיד מתחיל לדבר בקול מתכתי -
"קרימינוק - הפוקימון הגונב. קרימינוקים יוצאים בעיקר בלילות ולבדם , על מנת לגנוב אוכל מפוקימונים אחרים או ממאמנים. קרמינוק ידועים בראייתם החדה, וביכולתם להסתתר ביעילות בין הצללים. קרימינוק הוא פוקימון מסוג אופל."
"קדימה וואטובר בוא נבריח אותו מפה, השתמש בחבטה מס' פעמים, צא!" אתה קורא לפוקימון המים שלך, והוא יוצא אליו מיד, ותוקף אותו מבתקפת חבטה חזקה.
קרימינוק נראה המום, אך לא מוותר לוואטובר. לפתע, גופו של קרימינוק הפך שחור לגמרי, והוא נעלם לחלוטין.
"תיזהר!" קרא גילברט. "הוא מתכוון להשתמש במתקפה עמומה! זו מתקפה שמעלימה אותו למספר שניות, וארפשרת לתקוף בעוצמה אפלה!" הוא מסביר לך בבהלה.
-
[quote=Balenciaga;1298476][U]Pikachu 4 Ever[/U]
נאודיל מנסה שוב לתקוף את העץ עם ציפורני מתכת, ושורט את הגזע בעוצמה. העץ מתנדנד קלות, אך שוב, לא נוצר שום נזק או משהו שנראה כמו ציפורני מתכת. נאודיל ניסה שוב ושוב, מנסה בעצתך שלא להתייאש.
בו זמנית אתה פוקד על מטרימיט להשתמש במתקפת קבר חול, ומטרימיט עושה כמיטב יכולתו כדי ליצור את המתקפה. תוך מספר שניות, משהו קורה - מעט מהאדמה שסביב מטרימיט מתחילה לזוז מעצמה, וגלים קטנים של חול זזו כמו סופה מיניטורית. וכמו שהחול התחיל לזוז, כך הוא גם הפסיק. אמנם זו לא הייתה מתקפה, אבל זה בחלט היה נראה כמו התחלה שלה.
לפתע, שמעת רעשים מהעץ אותו תקף נאודיל. משהו זז שם, ולא היית בטוח מה זה.
[/quote]
"חייבים לבדוק מה זה!" אגיד למטרימיט ונאודיל "עכשיו תפסיקו את האימונים האלה ובוא נתקרב לאט לאט לכיוון העץ הזה!" אגיד לשניהם ואתחיל לצעוד בפחד בגלל שאולי פוקימון מרושע נמצא שם אך גם בצפייה שיהיה שם פוקימון להלחם מולו
-
[QUOTE=Balenciaga;1297603][U]ttrrtte[/U]
פוקס שיחרר מעט את האחיזה בפדמיל.
"פדמיל, נסה להתרחק!" קרא מארק, אך נראה היה שזה מאוחר מדי בשביל פוקימון החרק להתחמק. להבות אש קטנות החלו לצאת מפיו של פוקימון השועל, ופגעו בפדמיל מטווח קצר במיוחד. פדמיל התפתל מכאב, ונחת על גבו מעולף.
"אוי לא..." אמר מארק, והחזיר את הפוקימון שלו אל תוך הפוקדור. "פוקימון חרק ומתכת חלשים נגד מתקפות אש. אין שום פלא שניצחת," אמר בחיוך. מארק פישפש בכיסו, והוציא מספר שטרות קטנים. "כנהוג בעולם הפוקימונים, כאשר את מפסיד בקרב, עליך לשלם סכום מסויים. מאתיים דולר נראה כמו סכום הגיוני לניצחון מהיר כזה." הוא הסביר לך.
''תודה רבה'' אומר ואקח את השטרות מידיו של מארק.
אלטף את פוקס ואשבח אותו על עבודתו הטובה, אחזיר אותו לפוקדור ואגש אל מארק ''מארק, בוא נמשיך בדרך אני ממש רוצה לתפוס פוקימון עשב או מים'' אומר למארק
-
[quote=Balenciaga;1298481][U]NivX10[/U]
אתה מכוון את הפוקידע על הפוקימון הקטן, והפוקיד מתחיל לדבר בקול מתכתי -
"קרימינוק - הפוקימון הגונב. קרימינוקים יוצאים בעיקר בלילות ולבדם , על מנת לגנוב אוכל מפוקימונים אחרים או ממאמנים. קרמינוק ידועים בראייתם החדה, וביכולתם להסתתר ביעילות בין הצללים. קרימינוק הוא פוקימון מסוג אופל."
"קדימה וואטובר בוא נבריח אותו מפה, השתמש בחבטה מס' פעמים, צא!" אתה קורא לפוקימון המים שלך, והוא יוצא אליו מיד, ותוקף אותו מבתקפת חבטה חזקה.
קרימינוק נראה המום, אך לא מוותר לוואטובר. לפתע, גופו של קרימינוק הפך שחור לגמרי, והוא נעלם לחלוטין.
"תיזהר!" קרא גילברט. "הוא מתכוון להשתמש במתקפה עמומה! זו מתקפה שמעלימה אותו למספר שניות, וארפשרת לתקוף בעוצמה אפלה!" הוא מסביר לך בבהלה.[/quote]
'אויי שיט' אחשוב לעצמי 'איך לעזזל נלחמים ביריד שלא רואים לגמריי?!' ואנגב את מצחי ממעט הזיעה הקרה שזלגה ממנו.
"וואטובר בוא ננסה לסמוך על אוזניך ועל חוש השמיעה המפותח שלך, הקשב היטב למתרחש סביבך, נסה להתרכז רק בשמיעה, לאתר אותו..." אדריך אותו בתקווה שזה יצליח.
במידה ויצליח לזהות את קרימינוק אפקוד עליו במהירות "וואטובר בועות קדימה, ואז שוב חבטה!"
-
[U]Pikachu 4 Ever[/U]
אתם מתחילים לצעוד אט אט אל כיוון העץ, ולפתע פוקימון נקטנטן ועכברי הופיע מולך, והתבונן בך בעניים סקרניות. הוא נראה לא מאיים כלל, ורק ריחרח את נאודיל שהביט בו גם הוא בסקרנות.
[IMG]http://www.up2me.co.il/images/52658974.png[/IMG]
[U]ttrrtte[/U]
את ומארק ממשיכים בדרככם, עוברים בין השדות הרחבים של מחוז ג'ונין. העשבים ליטפו את רגלייך, והשמש החלה לשקוע באור דימדומים אחרון. הרגליים שלך החלו להיעשות כבדות ועייפות, וידעת שעברת כיברת דרך רבה לכיוון הכפר הבא. באופק כבר יכולת לראות את שני האגמים הקטנים והמפורסמים הקרובים לכפר רוג'ין.
"את לא חושבת שכדאי שנחנה כאן?" שואל אותך מארק. "אני לא בטוח שכדאי לנו להמשיך. שמעתי סיפורים ממש לא טובים על האגמים האלו... אומרים שלא כדאי לישון באיזור." הוא אומר לך בחשש.
[U]NivX10[/U]
וואטובר עומד במקומו, מנסה להתאמץ ככל יכולתו לשמוע תזוזה כלשהי מכיוונו של קרימינוק. לרגע היה נראה כי הוא אכן שמע, אך זה היה מאוחר מדי בשבילו. קרימינוק הופיע מול וואטובר, ותקף אותו כשהתפקצות אנרגיה אפלה מופיעה והודפת את פוקימון המים. וואטובר התרסק לאחור, והועף מהאוהל. קרימינוק נראה מרוצה מעצמו, ונעלם שוב בכוונה ברורה לתקוף.
"קרימינווק הוא הגנב המושלם," הסביר לך גילברט. "אתה לא תשמע אותם, אתה לא תראה אותם, אתה לא תחוש בקיומם עד שתיפגע מזה. זה קרב קשה, הקרימינוק הזה מוכשר כמו שד!"
-
[quote=Balenciaga;1298534]
[U]NivX10[/U]
וואטובר עומד במקומו, מנסה להתאמץ ככל יכולתו לשמוע תזוזה כלשהי מכיוונו של קרימינוק. לרגע היה נראה כי הוא אכן שמע, אך זה היה מאוחר מדי בשבילו. קרימינוק הופיע מול וואטובר, ותקף אותו כשהתפקצות אנרגיה אפלה מופיעה והודפת את פוקימון המים. וואטובר התרסק לאחור, והועף מהאוהל. קרימינוק נראה מרוצה מעצמו, ונעלם שוב בכוונה ברורה לתקוף.
"קרימינווק הוא הגנב המושלם," הסביר לך גילברט. "אתה לא תשמע אותם, אתה לא תראה אותם, אתה לא תחוש בקיומם עד שתיפגע מזה. זה קרב קשה, הקרימינוק הזה מוכשר כמו שד!"[/quote]
"הקרימינוק הזה יפסיד עכשיו!" אומר לגילברט בקור רוח... "יופי, לפחות עכשיו יצאנו מהאוהל" אמלמל..
"וואטובר לא נורא, אנחנו עוד יכולים לעשות זאת..." אעודד אותו ואחשוב 'אוקיי אז אי אפשר לראות אותו ואי אפשר לשמוע אותו... אבל הוא יכול לשמוע אותנו!' יצוץ במוחי רעיון.
"וואטובר השתמש באל-קולי!" אפקוד עליו ואז אחכה שקרימינוק יראה סימני בלבול ויחשף. במידה וזה יצליח אומר "בועות, ואז סיים בחבטה, זה הזמן וואטובר!"
-
[U]NivX10[/U]
מבריק (;
-----
וואטובר עומד במקומו בריכוז, פתח את פיו, וצלילים חזקים ומסתוריים החלו לצאת מגרונו. הגלים העל-קוליים הידהדו בכל האיזור, ולפתע קרימינוק חזר להיות נראה לחלוטין. פוקימון הגנב הקטן נתנדנד החוסר שליטה, מבולבל לחלוטין. וואטובר ניצל את ההזדמנות, ותקף אותו ברצף בועות שטסו לכיוונו והתפצצו עם המגע בו. וואטובר המשיך את התקיפה, התקרב אל קרימינוק וחבט בו בעוצמה. קרימינוק התגלגל, ונראה תשוש לגמרי.
"הוא לא יכול להמשיך להילחם." פסק גילברט.
-
[quote=Balenciaga;1298537][U]NivX10[/U]
מבריק (;
-----
וואטובר עומד במקומו בריכוז, פתח את פיו, וצלילים חזקים ומסתוריים החלו לצאת מגרונו. הגלים העל-קוליים הידהדו בכל האיזור, ולפתע קרימינוק חזר להיות נראה לחלוטין. פוקימון הגנב הקטן נתנדנד החוסר שליטה, מבולבל לחלוטין. וואטובר ניצל את ההזדמנות, ותקף אותו ברצף בועות שטסו לכיוונו והתפצצו עם המגע בו. וואטובר המשיך את התקיפה, התקרב אל קרימינוק וחבט בו בעוצמה. קרימינות התגלגל, ונראה תשוש לגמרי.
"הוא לא יכול להמשיך להילחם." פסק גילברט.[/quote]
תודה רבה אחי
-------
"וואטובר עצור עכשיו" אומר לו בחיוך מרוצה, אלטף את ראשו ואומר "כל הכבוד שוב ניצחנו, אנחנו צוות מעולה!"
לאחר מכן אגש חזרה אל האוהל המבולגן אחפש משם את התיק ואוציא עוד שני תפוחים.
אקח את התפוחים אגש אל קרימינוק בחיוך, אעזור לו לקום ואושיט לו אותם "קח, אין צורך להתנהג בפרעות אם היית מבקש יפה, הייתי פשוט נותן לך"
ואז בקריצה אבשר לו לילה טוב ואתן לו ללכת לדרכו.
"לאחר מכן אבקש מגילברט עזרה לסדר שוב את המחנה, אחזיר את וואטובר לתיק ואכנס לשק שינה באנחה "וואוו... לילה מטורף, ולחשוב שזה הלילה הראשון..."
-
[U]NivX10[/U]
קרימינוק לוקח ממך את התפוח, ובורח במהירות.
"יכולת לתפוס את הפוקימון הזה בקלות. אני רואה שאתה מחכה לפוקימונים הנכונים," אומר לך גילברט בהבנה. "בינתיים לפחות אתה מצליח לאמן את וואטובר שלך כמו שצריך."
לאחר סידור זריז של המחנה, אתה וגילברט הולכים לישון. היום המתיש שעבר עליך השפיע, והעייפות משטלת עליך במהירות. אתה נרדם תוך דקה בודדת, ומתעורר בבוקר בשעה מאוחרת יחסית.
גילברט כבר הספיק לקום, והכין לשניכם ארוחת בוקר. "לא רציתי להעיר אותך, היום הראשון של המסע הוא תמיד היום הכי קשה, אז נתתי לך לישון. מקווה שזה בסדר." הוא מתנצל.
-
[quote=Balenciaga;1298547][U]NivX10[/U]
קרימינוק לוקח ממך את התפוח, ובורח במהירות.
"יכולת לתפוס את הפוקימון הזה בקלות. אני רואה שאתה מחכה לפוקימונים הנכונים," אומר לך גילברט בהבנה. "בינתיים לפחות אתה מצליח לאמן את וואטובר שלך כמו שצריך."
לאחר סידור זריז של המחנה, אתה וגילברט הולכים לישון. היום המתיש שעבר עליך השפיע, והעייפות משטלת עליך במהירות. אתה נרדם תוך דקה בודדת, ומתעורר בבוקר בשעה מאוחרת יחסית.
גילברט כבר הספיק לקום, והכין לשניכם ארוחת בוקר. "לא רציתי להעיר אותך, היום הראשון של המסע הוא תמיד היום הכי קשה, אז נתתי לך לישון. מקווה שזה בסדר." הוא מתנצל.[/quote]
"האמת זה מצויין, תודה, טוב עשית!" אומר בכל מעט צייצני תוך כדי התמתחות!
לאחר מכן אוסיף "לגביי מה שאמרת על השישיה.. אם להגיד את האמת אני לא יודע איך היא תראה, אני חושב שפוקימונים צריכים לרכוש לצוות יותר מבסתם קרב בודד, כשיגיע הפוקימון הנכון אני ירגיש זאת!" ואסיים את ההסבר.
אצא מהשק שינה ואשאל את גילברט בעבור מים לשטוף בהם את הפנים, לצחצח שיניים ולהתנקות אסדר את השיער ואתחיל לקפל הכל.
לאחר שאסיים אוציא את וואטובר "בוקר טוב חבר קטן" אומר בחיוך ואניח אותו על בתוך בכובע הקפוצ'ון שלי, שיתפוס אותו באוויר כמו ערסל.
ומשם אצא לדרך ואשאל את גילברט "אתה מצטרף או שאתה ממשיך בדרכך?"
-
[U]NivX10[/U]
וואטובר נראה מרוצה במיוחד מהמיקום החדש שלו על הקפוצ'ון.
"נראה לי שאני אמשיך יחד איתך לפחות עד הכפר רוג'ין, שם אני גר." הוא אמר לך. "ההליכה לא רחוקה. יש לנו רק עוד יום אחד וזהו. מחר בבוקר לדעתי כבר ניהיה שם. אמנם העדפתי להתרחק מהצרות שיש שם לאחרונה, אבל זו גם סיבה טובה לראות מה שלומם של ההורים שלי."
אתה וגילברט ארזתם במהירות טת החפצים שלכם, טהתחלתם ללכת שוב בין השדות המשכתם במשך מספר שעות, עד שהגיעה שעת צהריים. לפתע, בתוך אחד השדות, ראית מחזה מוזר במיוחד. בתוך מעגל קטן של תבואה, עמדו כעשרה פוקימונים קטנים שנראו כגוזלים. הפוקימונים התרוצצו אחד סביב השני, ונראה שלא שמו לב לקיומך.
[IMG]http://www.up2me.co.il/images/42395470.png[/IMG]
-
[quote=Balenciaga;1298562][U]NivX10[/U]
וואטובר נראה מרוצה במיוחד מהמיקום החדש שלו על הקפוצ'ון.
"נראה לי שאני אמשיך יחד איתך לפחות עד הכפר רוג'ין, שם אני גר." הוא אמר לך. "ההליכה לא רחוקה. יש לנו רק עוד יום אחד וזהו. מחר בבוקר לדעתי כבר ניהיה שם. אמנם העדפתי להתרחק מהצרות שיש שם לאחרונה, אבל זו גם סיבה טובה לראות מה שלומם של ההורים שלי."
אתה וגילברט ארזתם במהירות טת החפצים שלכם, טהתחלתם ללכת שוב בין השדות המשכתם במשך מספר שעות, עד שהגיעה שעת צהריים. לפתע, בתוך אחד השדות, ראית מחזה מוזר במיוחד. בתוך מעגל קטן של תבואה, עמדו כעשרה פוקימונים קטנים שנראו כגוזלים. הפוקימונים התרוצצו אחד סביב השני, ונראה שלא שמו לב לקיומך.
[IMG]http://www.up2me.co.il/images/42395470.png[/IMG][/quote]
"אווו.." אומר בהתפעלות ובחיוך תמיד, "מי החמודים הללו.." אפתח מיד את הפוקדע.
לאחר מכן אביט אל גילברט ואומר "עצור, הם רק גוזלים קטנים תנועות פתאומיות של ילדים בגודל שלנו יבהילו אות מאוד.."
אביט אחורה אל הקאפוצ'ון וארים את וואטובר, אסביר לו בחיוך "היי לך ותתיידד איתם, קדימה קטנצ'יק רוץ לשחק"
לאחר שאראה אם הם מרגישים בנוח עם וואטובר אתקדם מעט ואתיישב לידם ברוגע ובחיוך אנסה לא להבהיל אותם ואראה מה יתרחש.
-
[U]NivX10[/U]
וואטובר מתחיל להתקרב אט אט ובביטחון למרכזה של להקת הגוזלים, במטרה ברורה להתיידד איתם.
אתה פותח את הפוקידע, ומכוון אותו אל אחד מהגוזלים.
"אגיאגל - פוקימון גוזל הנשר. אגיאגלים חיים בלהקות קטנות וצפופות. מקורם של האגיאגל אינו חזק דיו על מנת להילחם בפוקימונים גדולים ממנו, ולרוב הוריו יהיו צמודים אליו עד שהוא מתחזק. אגיאגל אינו מסוגל לעוף בשלב זה, אך הוא מסוגל לדדות. פוקימון זה ידוע במזגו הרע במיוחד לפולשים." הפוקידע מסביר, וכבה.
בעוד אתה שומע את המשפט האחרון, וואטובר כבר נמצא עמוק בתוך להקת הגוזלים המביטים בו בחשדנות עצבנית.
-
[quote=Balenciaga;1298573][U]NivX10[/U]
וואטובר מתחיל להתקרב אט אט ובביטחון למרכזה של להקת הגוזלים, במטרה ברורה להתיידד איתם.
אתה פותח את הפוקידע, ומכוון אותו אל אחד מהגוזלים.
"אגיאגל - פוקימון גוזל הנשר. אגיאגלים חיים בלהקות קטנות וצפופות. מקורם של האגיאגל אינו חזק דיו על מנת להילחם בפוקימונים גדולים ממנו, ולרוב הוריו יהיו צמודים אליו עד שהוא מתחזק. אגיאגל אינו מסוגל לעוף בשלב זה, אך הוא מסוגל לדדות. פוקימון זה ידוע במזגו הרע במיוחד לפולשים." הפוקידע מסביר, וכבה.
בעוד אתה שומע את המשפט האחרון, וואטובר כבר נמצא עמוק בתוך להקת הגוזלים המביטים בו בחשדנות עצבנית.[/quote]
"אווייי לי.." אמלמל ואחבוט בראשי קלות. אבקש מגילברט עזרה ואומר "היי יש לך סוג מזון שמתאים לציפורים?" ותוך כדי אחפש אצלי בתיק משום כמו סומסום/לחם/תולעי פתיון לדייג וכו'...
במידה ואמצא משהו אזרוק אותו הצידה במטרה למשוך את צומת ליבם. במידה וזה לא אמצא דבר אפרוץ פנימה ואנסה להרגיעם.
-
[U]NivX10[/U]
אתה מחטט בחופזה בתוך התיק, מנסנה למצוא משהו שיסית את תצומת ליבם של האגיאגלים מוואטובר.אבל אתה לא מצליח למצוא משהו מועיל, הלחץ והבהלה מבלבלים אותך. אתה מתחיל לרוץ אל וואטובר, בכוונה להרגיע את פוקימוני הגוזל הקטים. אך נראה שהפעולה עשתה בדיוק ההפך - האגיאגלים נבהלו מהכניסה הפתאומית שלך לטריטוריה שלהם, והחלו לרוץ לכיוונך וכיוון וואטובר כשמקוריהם נוצצים בעצבנות.
-
[quote=Balenciaga;1298576][U]NivX10[/U]
אתה מחטט בחופזה בתוך התיק, מנסנה למצוא משהו שיסית את תצומת ליבם של האגיאגלים מוואטובר.אבל אתה לא מצליח למצוא משהו מועיל, הלחץ והבהלה מבלבלים אותך. אתה מתחיל לרוץ אל וואטובר, בכוונה להרגיע את פוקימוני הגוזל הקטים. אך נראה שהפעולה עשתה בדיוק ההפך - האגיאגלים נבהלו מהכניסה הפתאומית שלך לטריטוריה שלהם, והחלו לרוץ לכיוונך וכיוון וואטובר כשמקוריהם נוצצים בעצבנות.[/quote]
אנסה לקחת את וואטובר מבלי לדרוך אל אף אחד מאגיאגלים הקטנים.. "וואוטבר פזר בועות כמה שיותר רבות. קדימה!"
לאחר מכן אנסה להגיד בנוחות "הרגעו הרגעו בבקשה!" אומר מבולבל.
אביט על אחד מהם בחיוך, אושיט אליו יד בזהירות רבה ואנסה ללטף אותו בנעימות, לרכוש את אמונו ולשכנע אותם שאני אדם טוב.
-
[quote=Balenciaga;1298534][U]Pikachu 4 Ever[/U]
אתם מתחילים לצעוד אט אט אל כיוון העץ, ולפתע פוקימון נקטנטן ועכברי הופיע מולך, והתבונן בך בעניים סקרניות. הוא נראה לא מאיים כלל, ורק ריחרח את נאודיל שהביט בו גם הוא בסקרנות.
[IMG]http://www.up2me.co.il/images/52658974.png[/IMG]
[/quote]
'מעניין מי זה הפוקימון הזה' אחשוב לעצמי ואשלוף את הפוקידע שקיבלתי מהפרופסור בתחילת המסע "בוא נראה מי אתה" אגיד לעכבר הקטן ואכוון אליו את הפוקידע בסקרנות "מטרימיט אולי אתה תעלה להלחם" אגיד לפוכדור של מטרימיט שנמצא בידי השנייה
-
[U]NivX10[/U]
אתה לוקח את וואטובר ומרים אותו בשני ידיך, והוא מתחיל לפזר כמה שיותר בעות שיוצאות מפיו ושטות באוויר לכיוון כמה מהאגיאגלים. הבועות פוגעות בשניים מהגיאגלים ומתפוצצות בהדף חזק. הם עפים לאחור ונופלים על הרצפה. שאר האגיאגלים עוצרים במקומם, נרתעים מהמתקפה של וואטובר.
"אני לא חושב שזה רעיון טוב כל כך להרגיז אותם ככה," אומר גילברט. "אולי הם נרתעים עכשיו, אבל תאר לעצמך מה יקרה אם הם יתרגזו באמת." גילברט החושש שולף את הפוקדוא של סילנון, וזורק אותו לאווער. סילנון יוצא מהפוקדור, ונוחת על הרצפה מול כמה מהאגיאגלים. "לכל מקרה שלא יהיה, כדאי שניהיה מוכנים."
אתה ניגש אל האגיאגל הקרוב אליו, ומנסה ללטף אותו בעדינות על ראשו. אבל האגיאגל נרתע, ונושך את קצה ידך עם מקורו.
"יהיה קשה יותר מזה לרכוש את אמונם..." אומר גילברט.
[U]Pikachu 4 Ever[/U]
אתה מכוון את הפטדיע אל הפוקימון העכברי הקטן, והפוקידע מתחיל לדבר -
"קאוויאט - פוקימון עכבר השדות. קאוויאט נפוץ באיזורים פתוחים ומשתמש בחוש הריח המפותח שלו על מנת למצוא מזון. קאוויאט פחדנים ביותר, וזריזותם מאפשרת להם לחמוק בקלות מפוקימונים ומבני אדם."
מטרימיט נראה נרגש להילחם מול פוקימון כלשהו, וצועד קדימה במוכנות.
-
[quote=Balenciaga;1298619][U]NivX10[/U]
אתה לוקח את וואטובר ומרים אותו בשני ידיך, והוא מתחיל לפזר כמה שיותר בעות שיוצאות מפיו ושטות באוויר לכיוון כמה מהאגיאגלים. הבועות פוגעות בשניים מהגיאגלים ומתפוצצות בהדף חזק. הם עפים לאחור ונופלים על הרצפה. שאר האגיאגלים עוצרים במקומם, נרתעים מהמתקפה של וואטובר.
"אני לא חושב שזה רעיון טוב כל כך להרגיז אותם ככה," אומר גילברט. "אולי הם נרתעים עכשיו, אבל תאר לעצמך מה יקרה אם הם יתרגזו באמת." גילברט החושש שולף את הפוקדוא של סילנון, וזורק אותו לאווער. סילנון יוצא מהפוקדור, ונוחת על הרצפה מול כמה מהאגיאגלים. "לכל מקרה שלא יהיה, כדאי שניהיה מוכנים."
אתה ניגש אל האגיאגל הקרוב אליו, ומנסה ללטף אותו בעדינות על ראשו. אבל האגיאגל נרתע, ונושך את קצה ידך עם מקורו.
"יהיה קשה יותר מזה לרכוש את אמונם..." אומר גילברט.
[/quote]
אנסה להתעלם מהכאב, אשחרר את אצבע בניעור קל של כף היד ואנסה להביט לו לתוך העיניים, לתפוס את קשר העין שלו ואומר "אל תדאג, אני ו-וואטובר בסדר... אין לנו שום סיבה לפגוע בכם!"
אנסה גם להחמיא לו ואומר "אתה נראה פוקימון קטן אך קשוח ואיתן!" ושוב אנסה ללטף אותו
-
[quote=Balenciaga;1298619]
[U]Pikachu 4 Ever[/U]
אתה מכוון את הפטדיע אל הפוקימון העכברי הקטן, והפוקידע מתחיל לדבר -
"קאוויאט - פוקימון עכבר השדות. קאוויאט נפוץ באיזורים פתוחים ומשתמש בחוש הריח המפותח שלו על מנת למצוא מזון. קאוויאט פחדנים ביותר, וזריזותם מאפשרת להם לחמוק בקלות מפוקימונים ומבני אדם."
מטרימיט נראה נרגש להילחם מול פוקימון כלשהו, וצועד קדימה במוכנות.[/quote]
"רגע מטרימיט עצור!" אגיד למטרימיט במהרה "אנחנו לא רוצים להפחיד אותו!" אגיד בעדינות ואוציא קצת אוכל פוקימונים "קאוויאט רוצה לאכול קצת?" אשאל אותו כשיהיה בגובה העיניים שלו ואגיש לו מעט אוכל ביד "אני מבין שאתה אוהב לצפות באנשים מתאמנים,תגיד חשבת פעם שמישהן יאמן אותך?" אשאל אותו בסקרנות בתקווה שיגיד כן ואז אוכל להלחם מולו
-
[U]NivX10[/U]
האגיאגל שנשך את ידך מביט בך בעיניו הגדולות והסקרניות. הוא הרפה לאט לאט את האחיזה מהאצבע. האצבע כאבה, אבל האגיאגל הביט בך ברצינות ועניין תוך שאתה מלטף את ראשו ומחמיא לו.
"ג'וני, תסתכל למעלה!" קורא גילברט, ולפתע אתה רואה מעליך שני פוקימונים מעופפים ענקיים חגים מעל ראשך, ונראים זועמים במיוחד. הם קראו קריאות צורמות אוזניים, והתחילו לצלול במהירות לכיוונך.
[IMG]http://www.up2me.co.il/images/48139434.png[/IMG]
[U]Pikachu 4 Ever[/U]
קאוויאט נראה מסוקרן ביותר למראה האוכל, ואפו ריחרח לכיוונך. הוא התראב לאט לאט, חושש מאוד מתגובה קיצונית.
ככל הנראה הקאוויאט הזה מעולם לא נתקל בבן אדם שמדבר אליו בצורה כזו, הבנת מיד.
פוקימון העכבר המשיך להתקדם אלעך, ואכל מידך בחשש. כשסיים, הוא נעמד מולך וזנבו הקטן התפתל בקרביות. הנחת שהוא מוכן ומזומן להילחם.
-
[quote=Balenciaga;1298947]
[U]Pikachu 4 Ever[/U]
קאוויאט נראה מסוקרן ביותר למראה האוכל, ואפו ריחרח לכיוונך. הוא התראב לאט לאט, חושש מאוד מתגובה קיצונית.
ככל הנראה הקאוויאט הזה מעולם לא נתקל בבן אדם שמדבר אליו בצורה כזו, הבנת מיד.
פוקימון העכבר המשיך להתקדם אלעך, ואכל מידך בחשש. כשסיים, הוא נעמד מולך וזנבו הקטן התפתל בקרביות. הנחת שהוא מוכן ומזומן להילחם.[/quote]
"אוקיי זה מצוין עכשיו מטרימיט תשתמש בשריטה על קאוויאט!" אגיד למטרימיט בשמחה של קרב ובהתרגשות "ומיד אחרי זה תשתמש בקבר חול!!!" אצעק לו "אתה מסוגל לזה אם רק תאמין בעצמך!" אמשיך לצעוק למטימיט כדי להעלות לו את הביטחון והמורל
-
[U]ttrrtte[/U]
את ומארק ממשיכים בדרככם, עוברים בין השדות הרחבים של מחוז ג'ונין. העשבים ליטפו את רגלייך, והשמש החלה לשקוע באור דימדומים אחרון. הרגליים שלך החלו להיעשות כבדות ועייפות, וידעת שעברת כיברת דרך רבה לכיוון הכפר הבא. באופק כבר יכולת לראות את שני האגמים הקטנים והמפורסמים הקרובים לכפר רוג'ין.
"את לא חושבת שכדאי שנחנה כאן?" שואל אותך מארק. "אני לא בטוח שכדאי לנו להמשיך. שמעתי סיפורים ממש לא טובים על האגמים האלו... אומרים שלא כדאי לישון באיזור." הוא אומר לך בחשש.
''בסדר בוא נחנה כאן'' אומר למארק, ואני יעזור לו לסדר את הדברים והחפצים.
בלילה אומר למארק לילה טוב ואלך לישון במחשבה על איזה סיפורים דיבר מאארק
-
[quote=Balenciaga;1298947][U]NivX10[/U]
האגיאגל שנשך את ידך מביט בך בעיניו הגדולות והסקרניות. הוא הרפה לאט לאט את האחיזה מהאצבע. האצבע כאבה, אבל האגיאגל הביט בך ברצינות ועניין תוך שאתה מלטף את ראשו ומחמיא לו.
"ג'וני, תסתכל למעלה!" קורא גילברט, ולפתע אתה רואה מעליך שני פוקימונים מעופפים ענקיים חגים מעל ראשך, ונראים זועמים במיוחד. הם קראו קריאות צורמות אוזניים, והתחילו לצלול במהירות לכיוונך.
[IMG]http://www.up2me.co.il/images/48139434.png[/IMG]
[/quote]
אני לא אגיב מחר לצערי... נראה מה יהיה בחופש..
--------
"הו ווואוו... אלה בטח ההורים שלהם!" אקרא אל גילברט כשאני מביט אל על.
אנסה לקרוא להם ולהסביר שהכל בסדר, אביט שוב אל גוזל האגיאגל הקטן "היי קטנצ'יק, קדימה, אני באמת רוצה להיות חבר שלך, סמוך עליי, תגיד להם שם למעלה שאני לא מזיק!"
ואביט בו בחיוך בורק עיניים, אנסה לשדר לו כמה שיותר אמון וביטחון.
-
[U]Pikachu 4 Ever[/U]
מטרימיט החל לרוץ לכיוון קאוויאט במטרה לשאוט אותו, אולם פוקימון העכבר התחמק בקלות מהמתקפה, ודחף את מטרימיט לאחור עם ראשו. מטרימיט מעד קלות, אך התייצב במהירות. פוקימון החרק שלך התרכז מספר שניות כשקאוויאט מביט בו, והחול מסביב לקאוויאט החל להתקבץ עליו. החול הנשך לכיוונו, והחל לכסוץ את גופו. אולם החול היה איטי מידי, וקוויאט יצא במהירות מהאיזור בו החול כיסה אוצו, התקרב אל מטרימיט, ונשך אותו בעוצמה אדירה.
[U]ttrrtte[/U]
את ומארק הולכים לישון, ונרדמים בקלות אחרי היום המעייף. הבוקר מגיע במהירות, וקרני השמש הראשונות נוחתות על עיניך ומעירות אותך. מארק עדיין ישן, ותהית אם את רוצה להעיר אותו או לא. פוקס התעורר גם כן יחד איתך, ולפתע, הוא התחיל לנהום בעצבנות רבה.
[U]NivX10[/U]
האגיאגל אליו אתה מדבר נראה לא משונע במיוחד, אם כי הוא עדין מביט בך בסקרנות.
שני ההורים של האגיאגלים נוחתים מולך על הקרקע, מתחילים להתקרב אליך לאט לאט. הם נראים מאיימים במיוחד, ומוציאים מגרונם קולות נזעמים.
נראה שהם רותים שתתרחק מהגוזל שלהם.
לפתע, אחד מהם ממריא שוב באוויר, ועף לכיוונך בכוונה ברורה לתקוף.
-
[quote=Balenciaga;1299625]
[U]NivX10[/U]
האגיאגל אליו אתה מדבר נראה לא משונע במיוחד, אם כי הוא עדין מביט בך בסקרנות.
שני ההורים של האגיאגלים נוחתים מולך על הקרקע, מתחילים להתקרב אליך לאט לאט. הם נראים מאיימים במיוחד, ומוציאים מגרונם קולות נזעמים.
נראה שהם רותים שתתרחק מהגוזל שלהם.
לפתע, אחד מהם ממריא שוב באוויר, ועף לכיוונך בכוונה ברורה לתקוף.[/quote]
'אני רוצה אחד מהם, אסור לי לתקוף אותם, צריך להתיידד איתם!' אחשוב לעצמי רותן...
לאחר מכן אבקש מוואטובר להשתמש באל קולי ולבלבל את הפוקימון.
אביט אל האגיאיגל שמביט בי ואומר "אם תשכנע אותם להפסיק לתקוף ותצטרף אליי תהפוך לחזק, תוכל להתפתח ונהפוך לחברים!"
-
[quote=Balenciaga;1299625][U]Pikachu 4 Ever[/U]
מטרימיט החל לרוץ לכיוון קאוויאט במטרה לשאוט אותו, אולם פוקימון העכבר התחמק בקלות מהמתקפה, ודחף את מטרימיט לאחור עם ראשו. מטרימיט מעד קלות, אך התייצב במהירות. פוקימון החרק שלך התרכז מספר שניות כשקאוויאט מביט בו, והחול מסביב לקאוויאט החל להתקבץ עליו. החול הנשך לכיוונו, והחל לכסוץ את גופו. אולם החול היה איטי מידי, וקוויאט יצא במהירות מהאיזור בו החול כיסה אוצו, התקרב אל מטרימיט, ונשך אותו בעוצמה אדירה.
[/quote]
"מטרימיט עכשיו נשיכת חרק!" אגיד בלחץ למטרימיט "תעשה את זה הכי מהר שאתה יכול!" אמשיך לתדרך אותו "ואז תנסה שוב קבר חול אבל הפעם יותר מהר!" אגיד לו בביטחון רב "אתה מסוגל להצליח בזה!" אגיד בזמן שאני ממשיך להפגין ביטחון רב
-
[U]NivX10[/U]
וואטובר נמתח בידך, וקול עוצמתי ודק בוקע מפיו. הגלים העל קוליים פוגעים בפוקימון השועט מולך, והוא נופל על הרצפה. פוקימון הנשר ניסה לקום על רגליו, אך בקושי. הבילבול פגע בו באופן ישיר, ידעת.
האגיאגל מביט בך בסקרנות, ונוכח לדעת עד כמה היכולות של וואטובר חזקות כשהוא תוקף. אתה מצליח לקלוט שהוא מתעניין מאוד בהצעה שלך.
לפתע, פוקימון הנשר השני מתחיל לרוץ אליך במהירות, דוהה באוויר, חובט בך בעוצמה ומפיל אותך ואת וואטובר.
[U]Pikachu 4 Ever[/U]
מטאימיט מציית לך מיד, ונושך את היריב שלו בעוצמה אדירה גם הוא. שני הפוקימונים נושכים אחד את השני במשך שניות ארוכות.
מעניין מי ייכנע ראשון, חשבת לעצמך.
לפתע, קאוויאט משחרר את אחיזתו ממטרימיט, ונסוג לאחור בכאב. מטרימיט ניצל את ההזדמנות, החול שוב החל להתקבץ סביב קאוויאט, מאיים לקבור אותו בשנית. הפעם היה החול זריז בהרבה, ופוקימון העכבר התקשה להתחמק מהמתקפה. החול המשיך להערם עוד ועוד, עד שקאוויאט כוסה לגמרי.