-
[quote=r03e;1305932][COLOR=RoyalBlue][/COLOR]
[COLOR=DarkGreen]אנטוני-
אודיש עדיין מתושתש מהפגיע בגזע וממיתקפת המהירות ולכן לא מצליח לבצע את ההוראות שנתת לו. מכת הברק פוגעת בו והוא מסתחרר קצת ומתיצב על הענף. 'נכון, איך יכולתי לשכוח' אתה חושב לעצמך 'מתקפות חשמל לא משפיעות כל כך על פוקימוני עשב'. פיקצ'ו מתחיל לרוץ במהירות לעבר אודיש.
מה לעשה?[/COLOR][/quote]
"אודיש תשתמש עכשיו במתקפת דחיפה על מנת לעצור את מתקפת המהירות של פיקצ'ו!" אומר לאודיש במהירות ובביטחון "ואז תשתמש בספיגה על מנת לשאוב את כל כוחו של פיקצ'ו ולגרום לו להתעלף סוף סוף כדי שנוכל ללכוד אותו!" אומר לאודיש בעצבנות
-
[COLOR="DarkSlateGray"]אייס-
"שלום ילד, איך קוראים לך" שואלת הפרופסור. "אני פרופסור אנה, ולצערי נשאר לי רק פוקימון אחד לתת לך" היא אומרת ומגישה לך פוכדור מבריק שעליו סימן של עלה. "זה הפוכדור של באלבזור" היא אומרת ואתה לוקח אותו ובוחן אותו מיקרוב. בינתיים הפרופסור הולכת למדף ליד השולחן במעבדה ולוקחת משם מכשיר מוזר וחמישה פוכדורים "אלה פוכדורים שתוכל לתפוס איתם פוקימונים פיראיים, וזה פוקדע שאיתו תוכל לקבל מידע מועיל על פוקימונים שתיפגוש". אתה מודה לה ויוצא מהמעבדה.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="DarkGreen"]אנטוני-
אודיש משתמש בדחיפה ומצליח להדוף אתמתקפת המהירות של פיקצ'ו. אודיש משתמש בספיגה ופיקצ'ו נראה עוד יותר מותש בזמן שאודיש מתחזק, מרוב תשישות פיקצ'ו נופל מהענף שעליו ישב וכשהוא פוגע באדמה אתה רואה שהוא מעולף.
~פיקצ'ו מעולף~
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=r03e;1305960][COLOR="DarkSlateGray"]אייס-
"שלום ילד, איך קוראים לך" שואלת הפרופסור. "אני פרופסור אנה, ולצערי נשאר לי רק פוקימון אחד לתת לך" היא אומרת ומגישה לך פוכדור מבריק שעליו סימן של עלה. "זה הפוכדור של באלבזור" היא אומרת ואתה לוקח אותו ובוחן אותו מיקרוב. בינתיים הפרופסור הולכת למדף ליד השולחן במעבדה ולוקחת משם מכשיר מוזר וחמישה פוכדורים "אלה פוכדורים שתוכל לתפוס איתם פוקימונים פיראיים, וזה פוקדע שאיתו תוכל לקבל מידע מועיל על פוקימונים שתיפגוש". אתה מודה לה ויוצא מהמעבדה.
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
אני מוציא את באלבזור מהפוקדור , "אני אומר לך יהיה לנו הרבה מאוד כיף ביחד בלבאזור." אני אומר לו בחיוך . אני לוקח את הפוקדע ובודק איתו על בלבאזור .
-
[quote=r03e;1305960]
[COLOR=DarkGreen]אנטוני-
אודיש משתמש בדחיפה ומצליח להדוף אתמתקפת המהירות של פיקצ'ו. אודיש משתמש בספיגה ופיקצ'ו נראה עוד יותר מותש בזמן שאודיש מתחזק, מרוב תשישות פיקצ'ו נופל מהענף שעליו ישב וכשהוא פוגע באדמה אתה רואה שהוא מעולף.
~פיקצ'ו מעולף~
מה תעשה?[/COLOR][/quote]
"כל הכבוד אודיש!" אגיד לאודיש ואחבק אותו "אתה עשיתה עבודה מעולה!" אחמיא לו בלי הפסקה ואשלוף פוכדור נוסף מהתיק שלי ואכוון אותו לכיוון פיקצ'ו "צא עכשיו פוכדור!" אצעק ואזרוק את הכדור האדום לבן לכיוון פיקצ'ו המעולף בכל כוחי בתקווה שפיקצ'ו המותש לא יצליח להשתחרר מהאחיזה של הפוכדור
-
בלבאזור נראה שמח ומרוצה מיזה שאתה המאמן שלו. אתה מוציא את הפוקדע ומכוון אותו אל בלבאזור, לפתע יוצא מהפוקדע קול מתכתי שאומר "בלבאזור, פוקימון הזרע, בלבאזור חי בדרך כלל בקבוצות קטנות אשר נמצאות במקומות שטופי שמש כמו אחו גבוה ומישורי דשא גדולים. באלבזור הוא פוקימון חברותי וחייכן ולכן בחירה נהדרת למאמנים מתחילים. המתקפות של בלבאזור הם: ספיגה, דחיפה, ופזילה" אומר הקול המתכתי ומשתתק. אתה מכניס את הפוקדע ומתחיל ללכת לכיוון דרך 1 ויער ניוטיק כשלפתע אתה שומע רעש בין השיחים"
מה תעשה?[/COLOR]
אתה זורק את הפוכדור לעבר פיקצ'ו, שמח בשביל אודיש על כך שהצליח לנצח. הפוכדור פוגע בפיקצ'ו והופך אותו להילה אדומה אשר נכנסת לתוך הפוכדור, הפוכדור מתתחיל להתנדנד.
~נידנוד~
~נידנוד~
~נידנוד~
[SPOILER]פיקצ'ו נתפס[/SPOILER]
אודיש מביא לך את הפוכדור, גם הוא שמח. ואתה לוקח את הפוכדור.
מ התעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=r03e;1305982][COLOR="DarkSlateGray"]אייס-
בלבאזור נראה שמח ומרוצה מיזה שאתה המאמן שלו. אתה מוציא את הפוקדע ומכוון אותו אל בלבאזור, לפתע יוצא מהפוקדע קול מתכתי שאומר "בלבאזור, פוקימון הזרע, בלבאזור חי בדרך כלל בקבוצות קטנות אשר נמצאות במקומות שטופי שמש כמו אחו גבוה ומישורי דשא גדולים. באלבזור הוא פוקימון חברותי וחייכן ולכן בחירה נהדרת למאמנים מתחילים. המתקפות של בלבאזור הם: ספיגה, דחיפה, ופזילה" אומר הקול המתכתי ומשתתק. אתה מכניס את הפוקדע ומתחיל ללכת לכיוון דרך 1 ויער ניוטיק כשלפתע אתה שומע רעש בין השיחים"
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
"באלבזור חכה פה." אני אומר לבאלבזור ונכנס לשיחים ומחפש את מה שעה את הרעש , ועם זה פוקימון אני אבדוק עליו בפוקדע ואומר לבאלבזור לבוא .
-
[quote=r03e;1305982][COLOR=DarkSlateGray][/COLOR]
[COLOR=DarkGreen]אנטוני-
אתה זורק את הפוכדור לעבר פיקצ'ו, שמח בשביל אודיש על כך שהצליח לנצח. הפוכדור פוגע בפיקצ'ו והופך אותו להילה אדומה אשר נכנסת לתוך הפוכדור, הפוכדור מתתחיל להתנדנד.
~נידנוד~
~נידנוד~
~נידנוד~
[spoiler]פיקצ'ו נתפס[/spoiler]
אודיש מביא לך את הפוכדור, גם הוא שמח. ואתה לוקח את הפוכדור.
מ התעשה?[/COLOR][/quote]
"סוף סוף לכדתי לי פיקצ'ו!" אצעק בקולי קולות ביער ואעשה פוזה מגניבה משמחה "כל הכבוד אודיש הגיע הזמן ללכת לכיוון העיר אוקימואה ולבקרב במרכז הפוקימונים וכמובן שאז לבקר את המכון ולצאת משם עם תג המכון!" אומר לאודיש וצ'ימצ'אר בשמחה ואחזיר את אודשי לפוכדור ויחד עם צ'ימצ'אר אתחיל ללכת לכיוון היציאה מיער ניוטיק לכיוון העיר אוקימואה
-
[QUOTE=Sindaquil Boy;1305896]"זה הזמן שלנו סינדקוויל מהר תתקדם במהירות אל עבר צ'יקוריטה ותשתמש בדחיפה חזקה!" אגיד אל סינדקוויל בתקווה שאוכל לנצח כאן את הקרב בעזרת מתקפת הדחיפה.[/QUOTE]
"ציקו תחמקי" עצעק "ואז דחיפה!"
-
[QUOTE=r03e;1305932][COLOR="RoyalBlue"]ריי-
מיאו מזנק אל העץ שהצבעת עליו ונאחז בוא עם ציפורניו, הענן מפספס אותו במילימטרים בודדים וממשיך לתוך היער בלי לגרום שום נזק. "קופינג תשתמש בנשיכה" אומר ג'ק וקופינג תופס את מיאו בפיו. מיאו צועק מכאבים. ומתחיל לסרוט כל מה שהוא רואה.[b] מיאו למד חבטות זעם!.[/b] אךך מיאו עדיין בפיו של קופינג מפני שקופינג לא נפגע קשה מהמתקפה הלא מכוונת של מיאו.
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
"עכשיו מיאו השתמש בשריטה ותכוון לו לעיניים ומיד אחר כך השתמש בחבטות זעם בכל הכוח ותסיים את זה נשיכה!" אומר לו. "קדימה מיאו אתה יכול!" אוסיף מיד כדי לעודד את מיאו.
-
אתה מתחיל ללכת אל ביין השיחים ורואה פוקימון דמוי ציפור ([URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up3/wyd3ujeoqn2z.gif[/IMG][/URL]) שנראה כועס. לפני שאתה מצליח להוציא את הפוקדע הוא מתחיל לנקר לך את הראש ואתה נסוג לאחור כשהפוקימון בעקבותיך. בלבאזור רואה מה העיניין ומשתמש בדחיפה לעבר הפוקימון, הפוקימון מתחיל להשתמש בניקור בלי להפסיק על ראשו של בלבאזור ועל שאר חלקי גופו.
מה תעשה?[/COLOR]
אתה ממשיך ללכת ויוצא מהיער שמח. לאחר שעה קלה אתה מגיע לעיר אוקיומה ורואה חנות קטנה, מרכז פוקימונים ואת מכון העיר אוקיומה. בעוד אתה מסתכל על העיר, מתחיל להחשיך ומתחילים להישמע קולות של פוקימוניים ליליים מהיער מאחוריך.
מה תעשה?[/COLOR]
לן ודניאל-
סינדקוויל קופץ מהעץ שעליו ישב ומשתמש בדחיפה לעבר צ'יקו שהיתה קרובה לעץ. צ'יקו זזה הצידה במהירות וסינדקוויל נופל על הקרקע ומנסה לקום. צ'יקו מנצלת את התשישות של סינדקוויל ומשתמשת בדחיפה, סינדקוויל נפגע מטווח אפס ונופל על הקרקע. נראה שצ'יקו ניצחה אך לפתע סינדקוויל קם ומתחיל להסתובב תוך כדי שיוצא לו סילון אש מהפה ופוגע בצ'יקו. [B]סינדקוויל למד גלגל להבה[/B].
מה תעשו?
[COLOR="RoyalBlue"]ריי-
מיאו זועם אבל עדיין מקשיב לך ומכוון סריטה לעבר עיניו של קופינג מתווך אפס. קופינג נפגע ועוצם את עינו הפגועות "קופינג לא" אומר ג'ק בדאגה "תשתמש הרעלה, קדימה" הוא אומר וקופינג יוצר שוב את הענן אח בגלל שהוא לא יכול לראות הוא משגר אותו לכיוון לא נכון. מיאו משתמש בחבטות זעם שפוגעות בקופינג.
~קופינג מעולף~
"לא!, הפסדתי אני לא מאמין" אומר ג'ק באכזבה ומחזיר את קופינג לפוכדור. "כל הכבוד ילד" אומר לך המבוגר שאמר לך להלחם בג'ק "אני רב סרן מורגן, ותפקידי לאמן את המגויסים החדשים של צוות רוקט, אני מציע לך להתקדם במהירות לעיר אוקויומה כבר מתחיל להחשיך" הוא אומר וחוזר לדבר עם הקבוצה שלו.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=r03e;1306255]
[COLOR=DarkGreen]אנטוני-
אתה ממשיך ללכת ויוצא מהיער שמח. לאחר שעה קלה אתה מגיע לעיר אוקיומה ורואה חנות קטנה, מרכז פוקימונים ואת מכון העיר אוקיומה. בעוד אתה מסתכל על העיר, מתחיל להחשיך ומתחילים להישמע קולות של פוקימוניים ליליים מהיער מאחוריך.
מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
'כבר נהיה מאוחר מאוד' אחשוב לעצמי בפדח מהקולות מהיער הנמצא מאחוריי "קדימה צ'ימצ'אר אל מרכז הפוקימונים!" אומר לצ'ימצ'אר ואצעד לכיוון מרכז הפוקימונים "האחות ג'וי את יכולה לטפל באודיש ובפיקצ'ו שלי?" אשאל את האחות ג'וי "ואני רוצה להשכיר חדר ללילה!" אומר לה עם חיוך ואקח מפתח לחדר. "בוא צ'ימצ'אר למעלה!" אומר לצ'ימצ'אר שעדיין נמצא על כתפי ואלך לישון
-
[QUOTE=r03e;1306255][COLOR="DarkSlateGray"]אייס-
אתה מתחיל ללכת אל ביין השיחים ורואה פוקימון דמוי ציפור () שנראה כועס. לפני שאתה מצליח להוציא את הפוקדע הוא מתחיל לנקר לך את הראש ואתה נסוג לאחור כשהפוקימון בעקבותיך. בלבאזור רואה מה העיניין ומשתמש בדחיפה לעבר הפוקימון, הפוקימון מתחיל להשתמש בניקור בלי להפסיק על ראשו של בלבאזור ועל שאר חלקי גופו.
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
אני מחזיר את בלבאזור לפוקדור , אני הולך אחורה עד שהספירו לא רואה אותי ואז אני מוציא את בלבאזור מהפוקדור ואומר לו להשתמש בספיגה בזמן שהספירו לא רואה . 'אני מקווה שבלבאזור יצליח במתקפה.' אני חושב לעצמי .
-
[QUOTE=r03e;1305034][COLOR="Blue"]מרקוס-
אתה הולך אחרי סמל רובי ג'ונס שקבר התרחק לתוך יער ניוטיק "אולי כדאי שאני אעזוב אותך פה ושתתאמן קצת" הוא אומר. אתה מהנהן בראשך והוא עוזב אל קבוצת ילגדים שנמצאת רחוק יותר בתוך היער. אתה מחפש פוקימונים להלחם נגדם ורואה כמה פוקימוני חרק ועשב ([URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up3/q2znozjatzi5.gif[/IMG][/URL]) ([URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up2/22nyj0zgjmqy.gif[/IMG][/URL]) ([URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up2/wmy2zytyjbjz.gif[/IMG][/URL])
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="RoyalBlueה?[/COLOR][/QUOTE]
מצטער שלא הגבתי אבל הייתי עסוק
אוציא את סנאיבי ואבדוק אותה בפוקדע כדי לדעת מה המתקפות שהיא יודעת ואז אשאל את הפוקימונים "מי מכם הוא הקרב האולטמטיבי בשבילנו, כי אנחנו ננצח את כולם".
-
אתה מחליט ללכת למרכז הפוקימונים וכעבור כמה דקות נכנס לשם. אתה מבקש מהאחות ג'וי לרפות לך את הפוקימונים והיא לוקחת אותם מחייכת ואומרת "הם יהיו בסדר גמור עוד כמה דקות" והיא לוקחת את הפוקדורים של צ'ימצ'אר אודיש ופיקצ'ו לחדר האחורי וחוזרת כעבור כמה דקות. "הפוקימונים שלך מרגישים נהדר" ומוסרת לך את שלושת הפוכדורים. אתה מבקש חדר ללילה והאחות ג'וי נותנת לך מפתח לחדר בקומה העליונה. "חדר מספר 1" היא אומרת והולכת להיתעסק בעינינה יחד על הצ'נסי שלה. אתה עולה לקומה העליונה והרואה עשרה חדרים ממוספרים 1-10.
מה תעשה?[/COLOR]
מצטער, עכשיו הוא בסדר
ד"א:אתה לא יודע איך קוראים לו עדיין
------------------------------
אתה מחזיר את בלבאזור לפוכדור. והפוקימון נראה מופתע. אתה הולך בשקט אחורה ומוציא את בלבאזור שוב מהפוכדור. אתה רואה שבלבאזור מבולבל וכועס בגלל שהחזרת אותו לפוכדור באמצע קרב. אתה אומר לבלבאזור שלא תחזור על זה שוב ומבקש מימנו להשתמש בספיגה. בלבאזור מיתרצה ומתחיל להיתחזק בזמן שהפוקימון שבינתיים גילה אותכם מתחיל להחלש. הפוקימון מתחיל להיתעופף ויוצר מערבולות אוויר שפוגעות בבלבאזור קשה. הפוקימון לא נח לרגע ומשתמש שוב בניקור לעבר בלבאזור.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Blue"]מרקוס-
אני כבר מעדכן את סנאיבי
----------------------
אתה מוציא את סנאיבי מהפוכדור ומציג את עצמך. סנאיבי נרה מסופק אבל לא מפגין רגשות מיוחדים. אתה מכוון לעברו את הפוקדע ושומע קול מתכתי שאומר "סנאיבי, פוקימון נחש העשב, סנאיבי חיי בדרך כלל עמוק בתוך יערות גדולים בזוגות או בודדים. סנאיבי ידוע במיזגו השקול ובאהבתו לצדק, נדיר מאוד למצוא סנאיבי פיראי ואפשר לקבל אותו בתור פוקימון התחלתי מהפרופסורים השונים. סנאיבי יודע את המתקפות: עלי תער דחיפה ופזילה. הקול אומר ומשתתק. אתה ניגש לפוקימונים שראית ומתחיל לשאול אותם מי יאתגר אותך לקרב אבל הם נסוגים מפניך לא בפחד אלא יותר בזהירות.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=r03e;1306302][COLOR=DarkGreen]אנטוני-
אתה מחליט ללכת למרכז הפוקימונים וכעבור כמה דקות נכנס לשם. אתה מבקש מהאחות ג'וי לרפות לך את הפוקימונים והיא לוקחת אותם מחייכת ואומרת "הם יהיו בסדר גמור עוד כמה דקות" והיא לוקחת את הפוקדורים של צ'ימצ'אר אודיש ופיקצ'ו לחדר האחורי וחוזרת כעבור כמה דקות. "הפוקימונים שלך מרגישים נהדר" ומוסרת לך את שלושת הפוכדורים. אתה מבקש חדר ללילה והאחות ג'וי נותנת לך מפתח לחדר בקומה העליונה. "חדר מספר 1" היא אומרת והולכת להיתעסק בעינינה יחד על הצ'נסי שלה. אתה עולה לקומה העליונה והרואה עשרה חדרים ממוספרים 1-10.
מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
"טוב הגיע הזמן ללכת לישון!" אומר לצ'ימצ'אר ואתקדם עם אייתו לכיוון הדלת,לאחר שאוכל ארוחת ערב ואתקלח אכנס לתוך המיטה ואלך לישון ואחלום על ניצחון במכון של העיר!
-
[QUOTE=r03e;1306255][COLOR="DarkSlateGray"]אייס-
לן ודניאל-
סינדקוויל קופץ מהעץ שעליו ישב ומשתמש בדחיפה לעבר צ'יקו שהיתה קרובה לעץ. צ'יקו זזה הצידה במהירות וסינדקוויל נופל על הקרקע ומנסה לקום. צ'יקו מנצלת את התשישות של סינדקוויל ומשתמשת בדחיפה, סינדקוויל נפגע מטווח אפס ונופל על הקרקע. נראה שצ'יקו ניצחה אך לפתע סינדקוויל קם ומתחיל להסתובב תוך כדי שיוצא לו סילון אש מהפה ופוגע בצ'יקו. [B]סינדקוויל למד גלגל להבה[/B].
מה תעשו?
[/COLOR][/QUOTE]
"ציקו לא!!" אצעק "תתחמקי אסור לך להפסיד את מסוגלת!!" ואמשיך לצעוק "תתחבאי שוב ואז ספיגה מהר!!"
'אסור לו לנצח' אחשוב 'אני לא יכול להפסיד אסור לי!!'
"קדימה ציקו" אחזק אותה
-
מצטער, עכשיו הוא בסדר
ד"א:אתה לא יודע איך קוראים לו עדיין
------------------------------
אתה מחזיר את בלבאזור לפוכדור. והפוקימון נראה מופתע. אתה הולך בשקט אחורה ומוציא את בלבאזור שוב מהפוכדור. אתה רואה שבלבאזור מבולבל וכועס בגלל שהחזרת אותו לפוכדור באמצע קרב. אתה אומר לבלבאזור שלא תחזור על זה שוב ומבקש מימנו להשתמש בספיגה. בלבאזור מיתרצה ומתחיל להיתחזק בזמן שהפוקימון שבינתיים גילה אותכם מתחיל להחלש. הפוקימון מתחיל להיתעופף ויוצר מערבולות אוויר שפוגעות בבלבאזור קשה. הפוקימון לא נח לרגע ומשתמש שוב בניקור לעבר בלבאזור.
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
_________________________________________________________________________________________
"בלבאזור , כך את זה." אני אומר לו וזורק עליו אורן ברי . וכשהוא אוכל אותו , "בלבאזור תקפוץ על המערבולות אויר ואז תשתמש במהירות של המערבולות ותשתמש עליו בדחיפה."
-
[QUOTE=r03e;1306255]
לן ודניאל-
מה תעשו?
[/QUOTE]
"כן!" אצעק בשמחה רבה אל עבר סינדקוויל על זה שהצליח ללמוד מתקפה חדשה.
"יש לנו עוד סיכוי סינדקוויל!" אגיד לסינדקוויל בשמחה.
"עכשיו סינדקוויל תירא עליו גחלת להסחה ותסתער על צ'יקוריטה עם גלגל להבה" אומר לסינדקוויל בתקווה שנצליח הפעם..
-
אתה נכנס לחדר והולך לישון. אתה חולם על המכון כשלפתע ניקתע החלום הטוב של המכון (שעמדת לנצח בו) בחלום אחר. השמיים מיתכסים עננים שחורים ואתה עומד בתוך יער ניוטיק. לפתע אתה שומע קול מצמרר "קדימה.... צריך להגיע לעיר...... להרוס.... להשמיד...." ולקול מצטרפים עוד כמה קולות מצמררים באותה מידה ואפילו יותר "להרוס... לשרוף... להשמיד... להרוס... לישרוף... להשמיד". אתה מתעורר מהחולם בבעתה ורואה שכבר בוקר, אתה יוצא מהחדר יורד לקמה הראשונה נותן לאחות ג'וי את המפתח ויוצא ממרכז הפוקימונים. אתה נזכר בחנות ובמכון ומתלבט לאן ללכת עכשיו.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]לן-
פתחת את עמוד 10, הפוקימון שלך יתפתח בקרוב (חחחחחחח)
-----------------------------------
חכה שדניאל יגיב[/COLOR]
כל הכבוד.אני גומל על יצירתייות
--------------------------------
אתה אומר לבלבאזור מה לעשות והוא קופץ אל תוך המערבולת. בלבאזור נפגע אבל ממשיך להיסתחרר בתוך המערבולת עד שלפתע הוא קופץ על הפוקימון המופתע ומרתק אותו לקרקע. הפוקימון משתמש בניקור ובלבאזור קופץ לאחור כדי להתחמק. לפתע יוצאים מהגפן שעל גבו של בלבאזור שני גפנים ומצליפים בפוקימון. בלבאזור למד הצלפת גפן.
~הפוקימון מעולף~
אתה שוקל לזרוק פוכדור שמח על המתקפה החדשה שבלבאזור למד.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=r03e;1306325]
[COLOR="DarkOrange"]לן-
פתחת את עמוד 10, הפוקימון שלך יתפתח בקרוב (חחחחחחח)
-----------------------------------
חכה שדניאל יגיב[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
הוא כבר הגיב תערוך בבקשה
-
כל הכבוד.אני גומל על יצירתייות
--------------------------------
אתה אומר לבלבאזור מה לעשות והוא קופץ אל תוך המערבולת. בלבאזור נפגע אבל ממשיך להיסתחרר בתוך המערבולת עד שלפתע הוא קופץ על הפוקימון המופתע ומרתק אותו לקרקע. הפוקימון משתמש בניקור ובלבאזור קופץ לאחור כדי להתחמק. לפתע יוצאים מהגפן שעל גבו של בלבאזור שני גפנים ומצליפים בפוקימון. בלבאזור למד הצלפת גפן.
~הפוקימון מעולף~
אתה שוקל לזרוק פוכדור שמח על המתקפה החדשה שבלבאזור למד.
מה תעשה? [/QUOTE]
עכשיו שנייכם צריכים להשקיע ולהיות יצירתיים. אני אקבע את המנצח לפי הקריטריונים האלה
----------------------------------------
לן מתמלא חרדה וצועק לצ'יקו להתחבא שוב. סינדקוויל שמע את דניאל ולפני שצ'יקו מצליחה להעלם בצימחייה היא נפגעת מהגחלת שסינדקוויל שיחרר. סינדקוויל משתמש שוב בגלגל להבה אבל צ'יקו מצליחה לחמוק ונעלמת שוב בצימחייה. צ'יקו מתחילה להשתמש בספיגה ושואבת את הכוח מסינדקוויל
כשאני אומר שפוקימון מעולף אז הוא מעולף
----------------------
אתה זורק על הפוקימון פוכדור והפוכדור פוגע בו והופך את הפוקימון להילה אדומה שניכנסת לפוכדור.
~נידנוד~
~נידנוד~
~נידנוד~
[SPOILER]נתפס[/SPOILER]
בלבאזור מרים את הפוכדור ומביא לך אותו. אתה שמח ומתרגש 'תפסתי את הפוקימון הראשון שלי' אתה חושב לעצמך בהתרגשות.
מה תעש?[/COLOR]
-
[quote=r03e;1306325][COLOR=DarkGreen]אנטוני-
אתה נכנס לחדר והולך לישון. אתה חולם על המכון כשלפתע ניקתע החלום הטוב של המכון (שעמדת לנצח בו) בחלום אחר. השמיים מיתכסים עננים שחורים ואתה עומד בתוך יער ניוטיק. לפתע אתה שומע קול מצמרר "קדימה.... צריך להגיע לעיר...... להרוס.... להשמיד...." ולקול מצטרפים עוד כמה קולות מצמררים באותה מידה ואפילו יותר "להרוס... לשרוף... להשמיד... להרוס... לישרוף... להשמיד". אתה מתעורר מהחולם בבעתה ורואה שכבר בוקר, אתה יוצא מהחדר יורד לקמה הראשונה נותן לאחות ג'וי את המפתח ויוצא ממרכז הפוקימונים. אתה נזכר בחנות ובמכון ומתלבט לאן ללכת עכשיו.
מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
'וואו איזה חלום מוזר זה היה!' אחשוב לעצמי בבהלה וארד למטה כדי להגיש לאחות ג'וי את המפתח ואצא ממרכז הפוקימונים לעיר היפה 'אגיע הזמן לקרב מכון!' אחשוב לעצמי בהתרגשות וארוץ למכון בצעקה "באתי לאתגר את המכון!"
-
[QUOTE=r03e;1306332]לן ודניאל-
עכשיו שנייכם צריכים להשקיע ולהיות יצירתיים. אני אקבע את המנצח לפי הקריטריונים האלה
----------------------------------------
לן מתמלא חרדה וצועק לצ'יקו להתחבא שוב. סינדקוויל שמע את דניאל ולפני שצ'יקו מצליחה להעלם בצימחייה היא נפגעת מהגחלת שסינדקוויל שיחרר. סינדקוויל משתמש שוב בגלגל להבה אבל צ'יקו מצליחה לחמוק ונעלמת שוב בצימחייה. צ'יקו מתחילה להשתמש בספיגה ושואבת את הכוח מסינדקוויל[/QUOTE]
"אותו מצב סינדקוויל טפס על העץ ומשם חפש את צ'יקוריטה" אומר לסינדקוויל שייחזור על הפעולה הקודמת שלנו.
"אבל אל תירה גחלת אחרת נגרום לשריפה ביער" אגיד לסינדקוויל בתקווה שנצליח לבצע את התכנית שנמצאת בראשי.
-
[QUOTE=Sindaquil Boy;1306337]"אותו מצב סינדקוויל טפס על העץ ומשם חפש את צ'יקוריטה" אומר לסינדקוויל שייחזור על הפעולה הקודמת שלנו.
"אבל אל תירה גחלת אחרת נגרום לשריפה ביער" אגיד לסינדקוויל בתקווה שנצליח לבצע את התכנית שנמצאת בראשי.[/QUOTE]
'מה?!' אחשוב לעצמי 'לשרוף את היער נגמרו לו הרעיונות אז הוא שורף את כל היער זה ממש מרושע' ואוסיף לחשוב 'אולי הוא מצוות רוקט' "ציקו אל תתני לו לפגוע בך!" אגיד "תתחמקי עד שאת חושבת שאת בתוכה ותתקפי בדחיפה ואז עלי תער מתווח אפס!!" ואוסיף "אבל אל תתני לו לגרום הרבה נזק ליער!" 'אני אולי רשע ואולי הבן של המנהיג של צוות רוקטט אבל זה מוגזם' אחשוב ואכווה שהתוכנית שלי תצליך
-
[QUOTE=r03e;1306332]
כשאני אומר שפוקימון מעולף אז הוא מעולף
----------------------
אתה זורק על הפוקימון פוכדור והפוכדור פוגע בו והופך את הפוקימון להילה אדומה שניכנסת לפוכדור.
~נידנוד~
~נידנוד~
~נידנוד~
[SPOILER]נתפס[/SPOILER]
בלבאזור מרים את הפוכדור ומביא לך אותו. אתה שמח ומתרגש 'תפסתי את הפוקימון הראשון שלי' אתה חושב לעצמך בהתרגשות.
מה תעש?[/QUOTE]
"טוב מאוד בלבאזור על מה שעשית עכשיו מגיע לך להתפנק." אני אומר לו ונותן לו קוביית מזון שאימא שלי הכינה . "צא עכשיו." אני אומר ומוציא את הפוקימון שעכשיו תפסתי . כשהוא יוצא מהפוקדור אני מפעיל את הפוקדע .
-
[QUOTE=Amitlv;1306341]'מה?!' אחשוב לעצמי 'לשרוף את היער נגמרו לו הרעיונות אז הוא שורף את כל היער זה ממש מרושע' ואוסיף לחשוב 'אולי הוא מצוות רוקט' "ציקו אל תתני לו לפגוע בך!" אגיד "תתחמקי עד שאת חושבת שאת בתוכה ותתקפי בדחיפה ואז עלי תער מתווח אפס!!" ואוסיף "אבל אל תתני לו לגרום הרבה נזק ליער!" 'אני אולי רשע ואולי הבן של המנהיג של צוות רוקטט אבל זה מוגזם' אחשוב ואכווה שהתוכנית שלי תצליך[/QUOTE]
אמרתי שאני [B]לא[/B] רוצה לגרום לשריפה ביער.
------------------------------------------
"סינדקוויל אנחנו מוכרחים לנצח!" אגיד לסינדקוויל בהתלהבות.
"מהר סינדקוויל אני בטוח שתצליח תתחיל לקפץ על עלי הטער האלה עד שתגיע לצ'יקוריטה ומהאוויר תשתמש בגלגל להבה"אגיד בנחישות ובעיניים נוצצות אל סינדקוויל.
' אם המתקפה הזאת היא תקבל תוספת כוח מהאוויר וכך המתקפה תוכל להיות קריטית ביותר ' אחשוב בראשי.
-
[COLOR="Black"]לן ודניאל-
על תגיבו אחד לשני זה לא שרשור
--------------------------
סינדקוויל מטפס על העץ פעם נוספת ומחפש שוב את צ'יקו. צ'יקו שלמדה מהטעות שלה קודם ממשיכה לזוז אבל ממש לאט כדי שסינדקוויל לא יגלה אותה. אבל סינדקוויל מהגובה שלו על העץ מצליח למצוא את צ'יקו לומרות התזוזה האיטית שלה ויורה לערה גחלת. צ'יקו נפגעת קשה ונופלת על הקרקע, סינדקוויל מנצל את המצב ומשתמש בגלגל להבה לכיוון צ'יקו הפצועה ומצליח לפגוע בה. שני הפוקימונים תשושים מאוד כשלפתע צ'יקו מתחילה לזהור באור לבן בוהק והיא מתחילה לגדול, לן אומר "צ'יקו, היא... היא מתפתחת" צ'יקו ממשיכה לגדול ולבסוף האור הלבן נעלם ואתם רואים ([URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up1/muxkn3dwowde.gif[/IMG][/URL]) עומדת במקום צ'יקו. "צ'יקו התפתחה לבייליף" אומר לן בהתפעלות והפתעה (בטח הפתעה, חחחח). בייליף משתמש בעלי תער רק שהפעם עלי התער בצבעים כחול ואדום בנוסף לירוק "אלה עלים קסומים" אמר דניאל והוסיף במהירות "סנידקוויל תתחמק מזה!". סינדקוויל התחמק מהעלים הקסומים ולן התאושש. בייליף (אתה רוצה להמשיך לקרוא לה צ'יקו) תשתמשי בדחיפה בכל הכוח. בייליף שהיתה הרבה יותר גדולה מצ'יקוריטה הסתערה אל סינדקוויל והפילה אותו בדחיפה חזקה שעילפה אותו.
~סינדקוויל מעולף~
לן, שמח החזיר את בייליף לפוכדור ונאנח "אתה די טוב ילד" הוא אמר לדניאל שבדיוק החזיר גם הוא באכזבה את סינדקוויל לפוכדור שלו.,"אולי נלחם שוב באחד הימים" לן הוסיף והחל ללכת בהמשך היער. בינתיים התחיל להחשיך ואת היער מילאו קולות פוקימוני הלילה שיצאו לטייל בשעה שפוקימוני היום הלכו לישון.
מה תעשו?[/COLOR]
אתה נותן לבלבאזור קצת מהאוכל שבתיקך ורואה שמתחיל להחשיך, אתה פונה אל אחד העצים הקרובים ומקים שם מחנה ללילה. 'אני אבדוק מי הפוקימון החדש שלי בבוקר, אתה חושב לעצמך והולך לישון. בלילה אתה מתעורר לפתע לקול רעש של פוקימון שבוקע מהעץ שמעליך.
מה תעשה?[/COLOR]
אני אגיב לך אחרי שרוב המשתתפים האחרים יקומו גם מהשינה[/COLOR]
-
[QUOTE=r03e;1306374][COLOR="Black"]לן ודניאל-
סינדקוויל מטפס על העץ פעם נוספת ומחפש שוב את צ'יקו. צ'יקו שלמדה מהטעות שלה קודם ממשיכה לזוז אבל ממש לאט כדי שסינדקוויל לא יגלה אותה. אבל סינדקוויל מהגובה שלו על העץ מצליח למצוא את צ'יקו לומרות התזוזה האיטית שלה ויורה לערה גחלת. צ'יקו נפגעת קשה ונופלת על הקרקע, סינדקוויל מנצל את המצב ומשתמש בגלגל להבה לכיוון צ'יקו הפצועה ומצליח לפגוע בה. שני הפוקימונים תשושים מאוד כשלפתע צ'יקו מתחילה לזהור באור לבן בוהק והיא מתחילה לגדול, לן אומר "צ'יקו, היא... היא מתפתחת" צ'יקו ממשיכה לגדול ולבסוף האור הלבן נעלם ואתם רואים ([URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up1/muxkn3dwowde.gif[/IMG][/URL]) עומדת במקום צ'יקו. "צ'יקו התפתחה לבייליף" אומר לן בהתפעלות והפתעה (בטח הפתעה, חחחח). בייליף משתמש בעלי תער רק שהפעם עלי התער בצבעים כחול ואדום בנוסף לירוק "אלה עלים קסומים" אמר דניאל והוסיף במהירות "סנידקוויל תתחמק מזה!". סינדקוויל התחמק מהעלים הקסומים ולן התאושש. בייליף (אתה רוצה להמשיך לקרוא לה צ'יקו) תשתמשי בדחיפה בכל הכוח. בייליף שהיתה הרבה יותר גדולה מצ'יקוריטה הסתערה אל סינדקוויל והפילה אותו בדחיפה חזקה שעילפה אותו.
~סינדקוויל מעולף~
לן, שמח החזיר את בייליף לפוכדור ונאנח "אתה די טוב ילד" הוא אמר לדניאל שבדיוק החזיר גם הוא באכזבה את סינדקוויל לפוכדור שלו.,"אולי נלחם שוב באחד הימים" לן הוסיף והחל ללכת בהמשך היער. בינתיים התחיל להחשיך ואת היער מילאו קולות פוקימוני הלילה שיצאו לטייל בשעה שפוקימוני היום הלכו לישון.
מה תעשו?[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
ציקו לנצח!!:love::love:
-------------------------------
"יששש!!" אצהל "הניצחון הוא שלי!!" ואז ואשתקל על הפוקדור של ציקו "כל הכבוד אני גאה בך" אגיד לה "לורי את באה" אצעק ואחפס אל לורי "נו.. מה את עשית" אגיד ולא אחקה שתגיב "אני ניצחתי בקרב!! וציקו התפתחה!!" אצהל שוב "טוב בואי למרפאה דחוף ~מגיע למרפאה~ "שלום האחות ג'וי" אגיד שאכנס "תשמרי לי ותרפי את ציקו שלי בזמן שאנכנו נישן פה טוב" שאשל אותה
-
[QUOTE=r03e;1306255]
[COLOR="RoyalBlue"]ריי-
מיאו זועם אבל עדיין מקשיב לך ומכוון סריטה לעבר עיניו של קופינג מתווך אפס. קופינג נפגע ועוצם את עינו הפגועות "קופינג לא" אומר ג'ק בדאגה "תשתמש הרעלה, קדימה" הוא אומר וקופינג יוצר שוב את הענן אח בגלל שהוא לא יכול לראות הוא משגר אותו לכיוון לא נכון. מיאו משתמש בחבטות זעם שפוגעות בקופינג.
~קופינג מעולף~
"לא!, הפסדתי אני לא מאמין" אומר ג'ק באכזבה ומחזיר את קופינג לפוכדור. "כל הכבוד ילד" אומר לך המבוגר שאמר לך להלחם בג'ק "אני רב סרן מורגן, ותפקידי לאמן את המגויסים החדשים של צוות רוקט, אני מציע לך להתקדם במהירות לעיר אוקויומה כבר מתחיל להחשיך" הוא אומר וחוזר לדבר עם הקבוצה שלו.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"כן המפקד" אומר בקול שקט ואפנה למיאו.
"כל הכבוד!" אומר בחיוך ואלטף אותו, "הנה עכשיו תנוח קצת" אני אוסיף בעודי מחזיר אותו לפוקדור שלו.
אני אכניס את הפוקדור של מיאו לכיס ואלך במהירות לעיר אוקויומה בתקווה להגיע לשם לפני שכבר יהיה חשוך לגמרי.
-
[QUOTE=r03e;1306374][COLOR="Black"]לן ודניאל-
~סינדקוויל מעולף~
מה תעשו?[/QUOTE][/COLOR]
"ררררר..." אמלמל בעיצבון ובהתפלאות ואחזיר את סינדקוויל לפוקדור שלו.
"עשית עבודה טובה מאוד"אגיד לסינדקוויל דיי בעצב אבל אבין את המצב ואשמח שעכשיו אוכל ללמוד מטעויות.
'אצטרך להתחיל להתאמן וכך יותר להתחזק' אחשוב לי.
אלך אוחפש לי פוקימונים חדשים לצוות.(אני צריך לקבל טירטוגה ^^)
-
[COLOR="DarkOrange"][COLOR="DarkOrange"]לן-
אני אוסיף את לורי מחר
אתה מחפש את לורי ורואה אותה יחד עם עוד קבוצה של ילדים ומבוגר אחד ([/U][/B][/COLOR] [URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=70256028.png"][SIZE=2][COLOR=blue][IMG]http://www.up2me.co.il/images/70256028.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/URL]). היא קוראת לך ואומרת "זה רב סרן מורגן" ומצביעה על המבוגר. "היא כאן כדי לאמןמגויסים חדשים לצוות רוקט, ותראה תפסתי קאטרפי" היא אומרת ומראה לך פוכדור. "אנחנו מקימים עכשיו מחנה ללילה ומחר אנחנו נעבור את מבחן הכניסה" מוסיפה לורי ואומרת "עכשיו יש ילדים שיוצאים ללילה כדי לתפוס פוקימוני לילה שלא רואים אותם ביום. בנוסף ניבחר ילד אחד מכל אלה שיוצאים להישאר לבד במקום כולשהו ביער, הוא צריך למצוא את הדרך חזרה למחנה". אתה שוקל את מה שאמרה. (ד"א אין מרכז פוקימונים באזור אבל עם תצא למה שלורי הציעה רב סרן מורגן ירפא לך את הפוקימונים, ואים לא תצא הוא ירפא לך אותם מחר)
מה תעשה?[/COLOR][/COLOR][COLOR="RoyalBlue"]
ריי-
אתה יוצא במהירות מיער ניוטיק ומגיע לעיר אוקיומה. כבר חשוך מידי בשביל לראות עוד מיבנה חוץ ממרכז הפוקימונים שעומד בכניסה לעיר. אתה הולך לשם ונותן לאחות ג'וי את הפוקימונים שלך. "הם ירגישו טוב עוד כמה דקות" היא אומרת והולכת לחדר אחורי וחוזרת כעבור כמה דקות ומוסיפה "כל הפוקימונים שלך שלמים ובריאים" ונותנת לך מפתח לחדר ללילה "חדר מספר 2" היא אומרת לך בנחמדות ופונה לעיסוקיה. אתה עולה לקומה העליונה ורואה חדרים ממוספרים 1-10.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Red"][COLOR="Red"]דניאל-
אתה תקבל אותו כשתעבור את המשימה הראשונה שלך
---------------------------------------
אתה ממשיך ללכת. עצוב מיכך שהפסדת אבל אתה אומר לעצמך שאתה צריך להתאמן ולהתחזק. אתה ממשיך ורואה קבוצה של ילדים ומבוגר אחד (:[/U][/B][/COLOR][URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=62626432.png"][SIZE=2][COLOR=red][IMG]http://www.up2me.co.il/images/62626432.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/URL]) מקימים מחנה. אתה מתקדם לעברם ואז המבוגר שם לב אליך ומתקרב אליך. "אני סמל רובי ג'ונס" הוא אומר לך ותפקידי לאמן את המגויסים החדשים של המחתרת. אתה תצתרך לעבור את משימת ההיתקבלות שלך למחתרת (המשימה הראשונה) מחר" הוא אומר ומוסיף "כבר חשוך מידי" והולך לעבר הקבוצה שלו. אתה מתארגן לעצמך, נותנים לך אוהל אישי קטן ושק"ש. אתה נרדם ובשעמה מאוחרת מאוד אתה מתעורר בגלל קול פתאומי של פוקימון לילי, אתה נזכר שיש פוקימונים שאפשר לראות אותם רק בלילה ובמקומות מסוימים מאוד.
מה תעשה?[/COLOR][/COLOR]
-
[QUOTE=r03e;1306302][COLOR="DarkGreen"][COLOR="Blue"]מרקוס-
אני כבר מעדכן את סנאיבי
----------------------
אתה מוציא את סנאיבי מהפוכדור ומציג את עצמך. סנאיבי נרה מסופק אבל לא מפגין רגשות מיוחדים. אתה מכוון לעברו את הפוקדע ושומע קול מתכתי שאומר "סנאיבי, פוקימון נחש העשב, סנאיבי חיי בדרך כלל עמוק בתוך יערות גדולים בזוגות או בודדים. סנאיבי ידוע במיזגו השקול ובאהבתו לצדק, נדיר מאוד למצוא סנאיבי פיראי ואפשר לקבל אותו בתור פוקימון התחלתי מהפרופסורים השונים. סנאיבי יודע את המתקפות: עלי תער דחיפה ופזילה. הקול אומר ומשתתק. אתה ניגש לפוקימונים שראית ומתחיל לשאול אותם מי יאתגר אותך לקרב אבל הם נסוגים מפניך לא בפחד אלא יותר בזהירות.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אמשיך ללכת ואקווה לפגוש את סמל רובי ג'ונס עוד פעם ואשבח את סנאיבי "אז כנראה ששנינו באמת הצוות האולטימטיבי,אם הפוקימונים ההם ברחו הם לא ראוים להיות חלק מהצוות שלנו"
-
[COLOR="Blue"]מרקוס-
אתה ממשיך לכיוון הקבוצה של סמל רובי ג'ונס ומגיע לש כשכבר מתחיל להחשיך. סמל רובי ג'ונס שואל אותך כשאתה מגיע "נו איך היו האימונים" ואז מוסיף אתה "תצתרך להילחם באחד מהילדים האלה כדי להוכיח שאתה חזק מספיק בשביל להיכנס למחתרת, אבל זה יכול לחכות למחר" הוא אומר ואתה רואה שהקבוצה שלו מיתכוננת לשינה ומקימה מחנה. "בינתיים אולי תלך קצת ותיתאמן עוד קצת. יש פוקימונים שיוצאים רק בלילה ולכו תוכל לתפוס אותם רק במהלך שעות השינה שלך" הוא מוסיף. אתה מודה לו ומקבל מהקבוצה אוהל אישי ושק"ש. אתה מקים את האוהל ופורס את השק"ש בתוך האוהל. אתה שוקל עם לצאת ולחפש פוקימונים ליליים. 'עם אצא אני צריך להודיע על כך' אתה חושב לעצמך 'אחרת ידאגו לי כאן כשלא ימצאו אותי'.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=r03e;1306374"]
אתה נותן לבלבאזור קצת מהאוכל שבתיקך ורואה שמתחיל להחשיך, אתה פונה אל אחד העצים הקרובים ומקים שם מחנה ללילה. 'אני אבדוק מי הפוקימון החדש שלי בבוקר, אתה חושב לעצמך והולך לישון. בלילה אתה מתעורר לפתע לקול רעש של פוקימון שבוקע מהעץ שמעליך.
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
'מעניין מה זה.' אני חושב לעצמי . "צא בלבאזור." אני אומר וזורק את הפוקדור שלו . "השתמש בהצלפת גפן על מה שעושה את הרעש." אני אומר לבלבאזור .
-
[quote]אדווין-
פוקימון מסוג נורמל
----------------------------------
אתה מעודד את מדקיפ אבל בזמן הזה הפוקימון פוגע בו והוא עף ומתנגש בעץ. אתה אומר לו להשתמש בהצלפת בוץ ואז בדחיפה. מדקיפ משתמש שוב בהצלפת בוץ אך הפוקימון מצליח לחמוק. מדקיפ כנראה נפגע קשה מהדחיפה שהפוקימון עשה. מדקיפ משתמש בדחיפה והוא רץ לעבר הפוקימון. הפוקימון זז הצידה מהר ומתחמק, אבל מרוב בילבול מדקיפ סוטה מהדרך ופוגע בפוקימון שנהדף וניכנס לאחד השיחים. אתה שומע מיתוך השיח נהמה חזקה ואתה רואה שמדקיפ מאבד את האומץ שלו.
מה תעשה?[/quote]
אני אתעצב מעט ואומר למאדקיפ "שאגה גדולה במיוחד" כדי להחזיר לו את הביטחון. ואומר לו גם "אני בוטח בך שאתה תנצח אני יודע שאתה יכול לעשות את זה אז קדימה בכל הכח." "אל תפחד אני סומך עליך מאדקיפ אתה תעשה את זה."
-
[QUOTE=r03e;1306435][COLOR="DarkOrange"][COLOR="DarkOrange"]לן-
אני אוסיף את לורי מחר
אתה מחפש את לורי ורואה אותה יחד עם עוד קבוצה של ילדים ומבוגר אחד ([/U][/B][/COLOR] [URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=70256028.png"][SIZE=2][COLOR=blue][IMG]http://www.up2me.co.il/images/70256028.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/URL]). היא קוראת לך ואומרת "זה רב סרן מורגן" ומצביעה על המבוגר. "היא כאן כדי לאמןמגויסים חדשים לצוות רוקט, ותראה תפסתי קאטרפי" היא אומרת ומראה לך פוכדור. "אנחנו מקימים עכשיו מחנה ללילה ומחר אנחנו נעבור את מבחן הכניסה" מוסיפה לורי ואומרת "עכשיו יש ילדים שיוצאים ללילה כדי לתפוס פוקימוני לילה שלא רואים אותם ביום. בנוסף ניבחר ילד אחד מכל אלה שיוצאים להישאר לבד במקום כולשהו ביער, הוא צריך למצוא את הדרך חזרה למחנה". אתה שוקל את מה שאמרה. (ד"א אין מרכז פוקימונים באזור אבל עם תצא למה שלורי הציעה רב סרן מורגן ירפא לך את הפוקימונים, ואים לא תצא הוא ירפא לך אותם מחר)
מה תעשה?[/COLOR][/COLOR][COLOR="RoyalBlue"]
[/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
"אני לא פחדן" אגיד "אני הרגע ניצחתי בקרב שליריב שלי יש היתרון סוגים עלי" ואוסיף "אני מסוגל להכול ואני רוצה להיות זה שנשאר ביער לבד!" אצעק בביטחון "אבל יש שתי דברים שאני צריך לפני שאני יוצא" אגיד ואוסיף "דבר ראשון אני רוצה לדבר עם ג'ובאני עוד הלילה. דבר שני אני צריך שתרפה ותאכיל טוב את ציקו לפני המסע" אגיד ואוצי את ציקו מהפוקדור
-
[QUOTE=r03e;1306435]
[COLOR="Red"][COLOR="Red"]דניאל-
אתה תקבל אותו כשתעבור את המשימה הראשונה שלך
---------------------------------------
אתה ממשיך ללכת. עצוב מיכך שהפסדת אבל אתה אומר לעצמך שאתה צריך להתאמן ולהתחזק. אתה ממשיך ורואה קבוצה של ילדים ומבוגר אחד (:[/U][/B][/COLOR][URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=62626432.png"][SIZE=2][COLOR=red][IMG]http://www.up2me.co.il/images/62626432.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/URL]) מקימים מחנה. אתה מתקדם לעברם ואז המבוגר שם לב אליך ומתקרב אליך. "אני סמל רובי ג'ונס" הוא אומר לך ותפקידי לאמן את המגויסים החדשים של המחתרת. אתה תצתרך לעבור את משימת ההיתקבלות שלך למחתרת (המשימה הראשונה) מחר" הוא אומר ומוסיף "כבר חשוך מידי" והולך לעבר הקבוצה שלו. אתה מתארגן לעצמך, נותנים לך אוהל אישי קטן ושק"ש. אתה נרדם ובשעמה מאוחרת מאוד אתה מתעורר בגלל קול פתאומי של פוקימון לילי, אתה נזכר שיש פוקימונים שאפשר לראות אותם רק בלילה ובמקומות מסוימים מאוד.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אצא מהשק"ש בשקט בכדיי לא להעיר את שאר האנשים ואז אצא מהאוהל ואמשיך אל היער בפסיעות קטנות וקצרות.
"'דיי מפחיד כאן.."אגיד לעצמי בפחד. "אני יודע "אגיד בשמחה רבה ואוציא את הפוקדור של סינדקוויל ואצעק "צא סינדקוויל!" אלטף אותו ואבקש ממנו להעיר לנו את הדרך על האש שעל גבו " תוכל להאיר לנו את הדרך עם הלהבה שלך סינדקוויל?" אשאל אותו בחיוך.
-
[QUOTE=r03e;1306435]
[COLOR="RoyalBlue"]ריי-
אתה יוצא במהירות מיער ניוטיק ומגיע לעיר אוקיומה. כבר חשוך מידי בשביל לראות עוד מיבנה חוץ ממרכז הפוקימונים שעומד בכניסה לעיר. אתה הולך לשם ונותן לאחות ג'וי את הפוקימונים שלך. "הם ירגישו טוב עוד כמה דקות" היא אומרת והולכת לחדר אחורי וחוזרת כעבור כמה דקות ומוסיפה "כל הפוקימונים שלך שלמים ובריאים" ונותנת לך מפתח לחדר ללילה "חדר מספר 2" היא אומרת לך בנחמדות ופונה לעיסוקיה. אתה עולה לקומה העליונה ורואה חדרים ממוספרים 1-10.
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
אני הולך לחדר מספר שתיים ופותח את הדלת בעזרת המפתח.
אני סוגר את הדלת אחרי ונשכב על המיטה בעודי חושב על אירועי היום.
אני אשים את התיק שלי ליד המיטה ואלך לישון בצפייה למחר.
-
[CENTER][SIZE="4"][COLOR="Red"]מצטער שלא הגבתי בסופ"ש היתי אצל דודים שלי
גם מחר אני לא אגיב הרבה כי אני אשן אצל חבר[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
אתה מוציא את בלבזור בשקט מהפוכדור אבל לא מצליח במיוחד והפוקימון שהיה מעליך שמע אותך והישתתק, אתה מבקש מבלבאזור להשתמש בהצלפת גפן לכיוון הקול שהוא שמע ובלבאזור מוציא את הגיבעולים שלו ושולח אותם לעבר העץ. לפתע אתה שומע "הוווווווווט הווווווווווט" ואתה רואה פוקימון שדומה לינשוף ([URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up3/ydz4mng1mytw.gif[/IMG][/URL]) מזנק לעברך מצמרת העץ.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="DarkRed"]אדווין-
אתה צריך לבחור פוקימון מסוג נורמל: פתחת את עמוד 5
--------------------------------------
מדקיפ נראה בטוח יותר בעצמו בגלל העידוד שלך והוא מנסה להשתמש בשאגה גדולה. השאגה שהוא מוציא מפיו היא השאגה הגדולה ביותר ששמעת בעולם ואתה מחמיא למדקיפ. הפןקימון נראה מפוחד עד מוות. הוא הולך לאט אחורנית ומקווה להיסתלק. לפתע אתה שם לב שמתחיל להחשיך ונזכר שפוקימונים מסיוימים יוציאם רק בלילות, מדקיפ נראה בטוח בעצמו ונראה שהוא רוצה לסיים את הקרב.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]לן-
אתה מעודד את עצמך ואומר לעצמך שאתה לא פחדן ושאתה רוצה ללכת ליער. אתה אומר ללורי שאתה תלך והיא מהנהנת בראשה כאילו ידעה שתעשה כך "אני אשאר פה" היא אומרת לך והולכת לאוהל שלה. אתה הולך לרב סרן מורגן ומציג את עצמך. אתה אומר לו שאתה רוצה ללכת לעש לילה. והוא מסתכל עליך, כאילו הוא בוחן אותך ומהנהן, "יש לך עוד חצי שעה לנוח ואז נצא" הוא אומר לך. אתה מנצל את הזמן ומתקשר לג'ובאני, "שלום לן, מה העינינים" הוא שואל אותך בקול משתתף. "איך הולך במסע שלך? פגשת כבר את רב סרן מורגן" אתה אומר לו שכן ומספר לו על הקרב שהיה לך ומתענין בשלומו. "כל הכבוד, והצ'יקוריטה שלך התפתחה? נהדר" הוא אומר ואז מוסיף "שלומי טוב ואני עומד ללכת לישון, לילה טוב" הוא אומר בקול קצת מאשים ומנתק. אתה רואה שעברה חצי השעה והולך לעבר קבוצה של ילדים שנמצאת יחד עם מורגן ושומע אותו מסביר. "אנחנו נצא ליער וננסה למצוא את המחנה של המחתרת, אנחנו נתפצל ונחפש בזוגות, אבל נתקשר במכשירי הקשר. לאחר שמישהו ימצא את המחנה שלהם הוא קורא לכולם ומשם אחד מבני הזוג שמצאו את המחנה ישאר וינסה לחזור לבדו עד הבוקר. שכל אחד יבחר לו זוג ונצא." אתה סוקר את הילדים ורואה ילד אחד שהתרחק מהקבוצה קצת. אתה שואל אותו עם הוא ירצה להיות בן הזוג שלך והוא מסכים "קוראים לי ג'ק ולך?". הילד שואל
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Red"]דניאל-
אתה יוצא מהאוהל ומתחיל ללכת לעבר היער, אתה מוציא את סינדקוויל ומבקש מימנו להאיר את הדרך. סינדקוויל יוצר להבה גדולה מידי לרגע ואתה שומע צווחות פוקימונים, בטח בגלל שהם לא רגילים לאור. אתה שם לב שרק פוקימון אחד נשאר לידכם ומסתכל עליכם בעיניין ([URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up1/ynemlvnmjzmd.gif[/IMG][/URL]).
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"]ריי-
אתה נכנס לחדר ומרוב עיפות נרדם בבגדיך. אתה חולם חלום מוזר: אתה מטייל מיסביב לעיר ואתה מרגיש שאתה מחכה למשהו או מישהו שמאחר להגיע. אתה מאבד את מתחיל הסבלנות כשלפתע איש מגיח מבין הצללים "איחרת" אתה מציין והאיש לא אומר כלום "שיחררת את זה כבר?" אתה שואל והאיש מניד בראשו. "אז תשחרר עכשיו" אתה אומר והאיש מוציא שלט רחוק מכיסו ולוחץ על כפתור. לפתע אתה רואה סוג של מפלצות פוקימונים מתקדמים לעבר העיר אוקיומה. אבל מה שמוזר בכל הסיפור זה שאתה נהנה לקראת הסבל שהאנשים יסבלו. אתה מתעורר מהחלום ורואה שעכשיו כבר בוקר.
מה תעשה?[/COLOR]