-
[B][COLOR=darkgreen]ניב[/COLOR][/B]
[COLOR=darkgreen]אתה מתחיל ללכת לכיוון העיר תוך כדי שאתה לא מפסיק לחשוב לעצמך על המסע.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]אתה רואה את עמית מחכה לך בפתח העיר, אבל מבואס מעט.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"מה קרה?" אתה שואל אותו, הוא עונה "לא הצלחתי לתפוס פוקימון, ליטוויק שלי התעלפה באמצע הקרב, אני צריך ללכת למרכז הפוקימונים הזה", והוא מצביע על בניין גדול.[/COLOR]
-
[quote=~Donphan~;1311830][B][COLOR=darkgreen]ניב[/COLOR][/B]
[COLOR=darkgreen]אתה מתחיל ללכת לכיוון העיר תוך כדי שאתה לא מפסיק לחשוב לעצמך על המסע.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]אתה רואה את עמית מחכה לך בפתח העיר, אבל מבואס מעט.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"מה קרה?" אתה שואל אותו, הוא עונה "לא הצלחתי לתפוס פוקימון, ליטוויק שלי התעלפה באמצע הקרב, אני צריך ללכת למרכז הפוקימונים הזה", והוא מצביע על בניין גדול.[/COLOR][/quote]
אני אומר לו:"לא נורא אני פתוח שאתה מאמן טוב"
כדי לעודד אותו אני אומר לו:"גם אני לא תפסתי שום פוקימון, ככה זה בהתחלה אבל מתשתפרים"
-
[COLOR=darkgreen]"מצטער בשבילך אחי" אומר עמית, "אז מה זה?" הוא אומר ומצביע על הפוכדור בידך, הפוכדור של פאטרט. "זה.. של מדקיפ" אתה אומר ומסתיר את הנוכחי של מאדקיפ, "אוקיי, רוצה נלך למרכז הפוקימונים?" הוא שואל אותך.[/COLOR]
-
[quote=~Donphan~;1311832][B][COLOR=darkgreen]ניב[/COLOR][/B]
[COLOR=darkgreen]"מצטער בשבילך אחי" אומר עמית, "אז מה זה?" הוא אומר ומצביע על הפוכדור בידך, הפוכדור של פאטרט. "זה.. של מדקיפ" אתה אומר ומסתיר את הנוכחי של מאדקיפ, "אוקיי, רוצה נלך למרכז הפוקימונים?" הוא שואל אותך.[/COLOR][/quote]
אני אומר לו:"יאללה נלך למרכז הפוקימונים..."
ואני מתחיל לצעוד איתו למרכז הפוקימונים...
-
[COLOR=darkgreen]אתם הולכים למרכז הפוקימונים, אתה מביא לאחות ג'ואי את שני הפוכדורים והוא מביא אחד.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"היי, למה אתה נותן לה שניים?" הוא שואל ונועץ בך מבט מופתע.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"תפסת ושיקרת לי?" הוא שואל.[/COLOR]
-
[quote=~Donphan~;1311835][B][COLOR=darkgreen]ניב[/COLOR][/B]
[COLOR=darkgreen]אתם הולכים למרכז הפוקימונים, אתה מביא לאחות ג'ואי את שני הפוכדורים והוא מביא אחד.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"היי, למה אתה נותן לה שניים?" הוא שואל ונועץ בך מבט מופתע.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"תפסת ושיקרת לי?" הוא שואל.[/COLOR][/quote]
אני עונה:"רציתי לעודד אותך,אבל בטעות נתנתי את שני הפוקימונים.. אם נעשה קרב אני לא ישתמש בשני"
-
[COLOR=darkgreen]"אחי, אבל אתה לא מבין, תודה על העזרה, לא היית צריך לשקר.. אני בטח אתפוס פעם הבאה" הוא אומר בחיוך ולוקח את הפוכדור שלו.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"אז מה נעשה? רוצה קרב של הפוקימון שלי נגד החדש שלך?" הוא שואל אותך.[/COLOR]
[COLOR=#006400]ליטוויק יוצאת מהפוכדור ומחייכת לעברך.[/COLOR]
-
[quote=~Donphan~;1311837][B][COLOR=darkgreen]ניב[/COLOR][/B]
[COLOR=darkgreen]"אחי, אבל אתה לא מבין, תודה על העזרה, לא היית צריך לשקר.. אני בטח אתפוס פעם הבאה" הוא אומר בחיוך ולוקח את הפוכדור שלו.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"אז מה נעשה? רוצה קרב של הפוקימון שלי נגד החדש שלך?" הוא שואל אותך.[/COLOR][/quote]
אני אומר לו:"טוב אם אתה רוצה.... ורק שתדע שאני עכשיו לא משקר כי אמרתי אם אני עושה איתך קרב אבל התכוונתי רק אם אני עם מאדקיפ טוב אבל עזוב שטויות בוא נגיע לקרב"
אני צועק:"צא מאדקיפ!"
-
ניב
אתה מוציא את מאדקיפ שמאושר לצאת ומחייך את ליטוויק, ואז אתה נזכר שהם חברים טובים.
״קדימה, בסופו של דבר תצטרכו להילחם״ מאיץ בהם עמית.
ליטוויק ומאדקיפ מסתכלים על הרצפה ומהנהנים בראשם.
------
אתה פותח עמוד 10, אתה תזכה בפרס מיסתורי
-
[quote=~Donphan~;1311841]ניב
אתה מוציא את מאדקיפ שמאושר לצאת ומחייך את ליטוויק, ואז אתה נזכר שהם חברים טובים.
״קדימה, בסופו של דבר תצטרכו להילחם״ מאיץ בהם עמית.
ליטוויק ומאדקיפ מסתכלים על הרצפה ומהנהנים בראשם.
------
אתה פותח עמוד 10, אתה תזכה בפרס מיסתורי[/quote]
אני אומר למאדקיפ ולליטוויק:"אל תידאגו אחרי הקרב שתיכם תשחקו ביחד,אני מבטיח..."
ומחכה כדי לראות את התגובה...
-
ניב
הם מסכימים ואתם יוצאים למקום בו יהיה פשוט לערוך קרב.
״ליטוויק, תתקפי בכדור אנרגיה את מדקיפ!״ קורא עמית לאחר שהקרה מתחיל.
ליטוויק יוצרת כדור ירוק וגדול ששועט אל מאדקיפ.
-
[quote=~Donphan~;1311844]ניב
הם מסכימים ואתם יוצאים למקום בו יהיה פשוט לערוך קרב.
״ליטוויק, תתקפי בכדור אנרגיה את מדקיפ!״ קורא עמית לאחר שהקרה מתחיל.
ליטוויק יוצרת כדור ירוק וגדול ששועט אל מאדקיפ.[/quote]
אני אומר למאדקיפ: "תתחמק ולאחר מכן תשתמש באקדח מים"
-
[QUOTE=~Donphan~;1311809]
[B][COLOR=blue]טאי[/COLOR][/B]
[COLOR=blue]"טוב.. אבל תשמע, אני בסופו של דבר אהיה חייבת להתגבר על זה, חוץ מזה שסקארגי ונידורן שלי יגנו עליי!" היא אומרת בגאווה, ומסתכלת עליך. "נו מה? אז אתה מפחד? ככה גם תוכל למצוא לעצמיך סופסוף פוקימון, אולי אחד לילי" היא אומרת בסקרנות.[COLOR/][/QUOTE]
"טוב נו אם אתה מתעקשת" אגיד ואסתכל על דרך 110.
אתחיל להתקדם ואגיד "נו? את באה?"
-
טרי
אתה רוצה לישון ב101, 102 או 103? חח
-------
״אוקיי, אני מציעה דרך 103 היא נמצאת קרובה לים, ונוכל לכבות מדורה אם נכין״ זואי אומרת ואתה מסכים.
אתם הולכים לשם ומדליקים מדורה עם גפרורים, וקרשים שמצאתם. אתם מארגנים את שקי השינה ונכנסים אליהם, מוציאים את הפוקימונים שלכם. סקארגי מתיישב בצד ואילו נידוראן ומאדקיפ משחקים.
״אז מה נעשה מחר?״ שואלת אותך זואי.
ניב
מאדקיפ לא מצליח להתחמק ועף אחורה מהפיצוץ, הוא מצליח לשלוח אקדח מים שפוגע בליטוויק ומכאיב לה.
ליטוויק שולחת כדור אש אל מאדקיפ, הוא מתחמק ממנו.
-
[QUOTE=~Donphan~;1311929]טרי
-------
״אוקיי, אני מציעה דרך 103 היא נמצאת קרובה לים, ונוכל לכבות מדורה אם נכין״ זואי אומרת ואתה מסכים.
אתם הולכים לשם ומדליקים מדורה עם גפרורים, וקרשים שמצאתם. אתם מארגנים את שקי השינה ונכנסים אליהם, מוציאים את הפוקימונים שלכם. סקארגי מתיישב בצד ואילו נידוראן ומאדקיפ משחקים.
[/QUOTE]
"מחר נחזור לעיר ואז נמשיך במסע, לא?" אגיד בעייפות
"תגידי מה יש לסקארגי שלך? למה הוא כזה אנטי?" אשאל בסקרנות
"הוא זכר או נקבה?" אשאל אותה
"כי אם סקארגי הוא נקבה יכול להיות שזה הזמן הזה בחודש,סתם לא ><" אגיד בצחוק
"כבר מאוחר לא?" אגיד בפיהוק
"מדקיפ חזור לפוקדור" אגיד ואחזיר אותו לפוקדור
-
[QUOTE=~Donphan~;1311809][B][COLOR=indigo]
[B][COLOR=sienna]לורן[/COLOR][/B]
[COLOR=sienna]זיגזגון משתמש בהצלפת זנב, הוא מצליח לצאת מהבלבול ולהצליף עם הזנב שלו בדרוזי, דבר שלא פוצע אותו אבל רק גורם לו לאבד מההגנה שלו.[/COLOR]
[COLOR=sienna]זיגזגון מתחיל לצווח, ודרוזי מנסהל תקוף בחבטה, הצווחה מפריעה לו אך הוא חובט, זיגזגון מתחיל להתחמק מהחבטות שלו, אך לא יוכל להמשיך הרבה.[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"זיגזגון השתמש בחבטה ואז בהצלפת זנב." אומר. "אוקיי טום , אתה ממש טוב ." אומר לו בחיוך . 'אוקיי כל פעם שאני אשתמש בחבטה אחרי הצלפת הזנב אני אוריד לו נזק גדול יותר.' אחשוב לעצמי .
-
[QUOTE=~Donphan~;1311809][B][COLOR=indigo]רועי[/COLOR][/B]
[COLOR=indigo]שריטה*[/COLOR]
[COLOR=indigo]ומתי ג'וני אמר משהו על לבחור..[/COLOR]
[COLOR=indigo]------[/COLOR]
[COLOR=indigo]"טוב מאוד טורצ'יק, תשתמש בצווחה ואחר כך תרוץ לעבר הפוקימון ותשתמש עליו בשריטה כדי לקפוץ מעליו ואז תשתמש שוב בגחלת" אתה מורה לו.[/COLOR]
[COLOR=indigo]טורצ'יק רץ אל הווארמפל ושורט אותו, ווארמפל נפצע קשה ומתעלף מהשריטה. [/COLOR]
[COLOR=indigo]"למה התכוונת בלבחור משהו" אתה שואל את ג'וני, "מה?" שואל ג'וני.[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
הוא שאל אותי מה אתה מתכוון להיות
----------------------
"אתה יודע לגבי מה שאמרת על 'מה אני מתכוון להיות' או מה שזה לא היה" אגיד לג'וני ואז אשבח את טורצ'יק. "הית נהדר, כל הכבוד, אין כמוך" ואחכה לתגובה של ג'וני בזמן שאכניס את טורצ'יק לפוכדור
-
[QUOTE=~Donphan~;1311603][B][COLOR=mediumturquoise]מיקו[/COLOR][/B]
[COLOR=mediumturquoise]טורצ'יק משתדלת לתקוף בגחלת, אך גאסטלי משתמש בליקוק שגורם לו להיות משותקת והיא לא מצליחה לזוז, לפתע הנוצות של טורצ'יק מתחילות לבעור באורות חמים והיא נראית חזקה יותר. הפוקידע שלך מתריע שזו [B]היכולת שלה- להב. [/B][/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]טורצ'יק משתמשת בגחלת חזקה מאי פעם, שפוגעת בגאסטלי, עשן נוצר בזירה.. את רצה ולא מצליחה לראות כלום, לפתע את מחזיקה ביד, את רואה שאת מחזיקה ביד של לן. "מה? באתי לקחת ת'פוכדור חח" הוא אומר בצחוק, שניכם מחזיקים בפוכדור של טימבור, והוא נפתח.[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]מהפוכדור יוצא טימבור, "טימ בור!" הוא קורא.[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]"קדימה, כולם יחד" את צועקת, טימבור קופץ ותוקף בחבטה על האופנוע, הוא חובט בו עם הבול עץ ובכך הוא הורס אותו לגמרי. טורצ'יק תוקף בגחלת שמעלפת את הגאסטלי, "לפחות נוכל לברוח מכאן" התלונן הגנב, אך לן קורא "סיידאק, בבקשה על-חושי עליהם!", סיידאק תוקף בעל-חושי, ובכך מחזיק את הגנב וגאסטלי באוויר. "סופסוף הצלחת!" לן קורא מאושר, סיידאק קורא "סיי!" ובלי לשים לב מפיל אותם, מיד מגיעות ניידות משטרה שבאות ולוקחות את הגנב..[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]"תודה מיקו, לא יודע מה הייתי עושה בלעדייך" אומר לך לן בחיוך ומחזיר את פוקימוניו לפוכדור.[/COLOR]
''אין בעיה לן רק לי מותר להציק לך'' אומר ללן ואקרוץ לו בחיוך.
''לן רוצה להמשיך איתי את המסע שלי?'' אשאל את לן בחיוך, אחכה לתשובתו ואז אמשיך במסעי לכיוון העיר, ברגע שאגיע לעיר אלך למרכז הפוקימונים וארפא את הפוקימונים שלי ואשכור חדר ללילה
-
[quote=~Donphan~;1311545][B][COLOR=red]ג'ון[/COLOR][/B]
[I][COLOR=red]משפט חוכמה (?) חחחח[/COLOR][/I]
[I][COLOR=red]אבל קרעת אותי[/COLOR][/I]
[COLOR=red]--------[/COLOR]
[COLOR=red]"צא מזה מדקיפ, היא מכוערת כמו המאמנת שלה, צא מזה ותשתמש באקדח מים הכי חזק שאתה יכול" אתה אומר לו, "היי!" כועסת עליך דון.[/COLOR]
[COLOR=red]מאדקיפ מנסה לצאת מהאהבה שאופפת אותו, אך ללא הצלחה.[/COLOR]
[COLOR=red]סקיטי תוקפת בסטירה כפולה, ומרביצה למאדקיפ עם הזנב שלה. הוא עף אחורה כשהוא נפגע מכל המתקפות, אבל עם זה הוא גם מתעורר מהאהבה![/COLOR]
[COLOR=red]הוא תוקף באקדח מים, אך הסקיטי משתמשת בזנב שלה ביחד עם סירה כפולה על מנת להעיף את המים מהאזור.[/COLOR][/quote]
אני אומר לדון בצחוק מרושע: "מה לעשות, הסקיטי שלך מכוערת כמוך, אבל סליחה עם נעלבת מזה", ואז אני אומר למאדקיפ:"מאדקיפ תשתמש בסטירת בוץ ואז בדחיפה הכי חזקה שלך" ואז מחכה לראות מה יקרה.
-
[QUOTE=~Donphan~;1311809][B][COLOR=indigo]
"לילה טוב לילי","לילה טוב תומאס" אתם אומרים זה לזה ונרדמים..
..בבוקר מים מעירים אותך ואת לילי, "מאריל!" הוא קורא כשהוא מתיז מים לכל עבר. הפוקימונים שלכם מצייצים (הציפורים) וקורא בקולות על מנת שתתעוררו, שניכם קמים ומתמחים מעט.
"טור טור טורצ'יק!" טורצ'יק קורא ומחייך, הוא מסתכל עליך, ואז יורה גחלת מהנאה אל עבר אחד השיחים, בלי לשים לב הוא פוגע גם בפוקימון דמוי נמלה.
"דור דור דוראנט!" הפוקימון קורא ויוצא מהשיחים עצבני, הוא מסתכל על טורצ'יק, ואז בלי שאתם שמים לב רץ במהירות, אוחז אותו בצבטות שלו ובורח מהמקום אל תוך היער.
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/632.gif[/IMG]
[/COLOR][/QUOTE]
אני עוד מעט נוסע למרכז אז כמה שעות לא יהיו תגובות שלי פה ואצלי
~~~~~~~~~~~~~~~
"היי! תחזרי לכאן!" אני קורא בבהלה ומתחיל לרדוף אחר פוקימון הנמלה הזה 'מעניין מי הפוקימון הזה' אני חושב לעצמי, שולף את הפוקדע תוך כדי ריצה ומנסה לברר מידע עליה "טורצי'ק איפה אתה?!" אני צועק ומנסה לעקוב אחר קולו.
-
[QUOTE=~Donphan~;1311929]טרי
-------
ניב
מאדקיפ לא מצליח להתחמק ועף אחורה מהפיצוץ, הוא מצליח לשלוח אקדח מים שפוגע בליטוויק ומכאיב לה.
ליטוויק שולחת כדור אש אל מאדקיפ, הוא מתחמק ממנו.[/QUOTE]
אני אומר:" אקדח מים!!!!! ואחר כך דחיפה ואז הצלפת בוץ"
-
[QUOTE=~Donphan~;1311324][B]מרקוס[/B]
[I]מאד זה בוץ.. זה גם רע, אבל כאן זה בוץ. (MUD)[/I]
~~~~~~~~
מאדקיפ מסתכלת עליך אבל הולכת אל מירה, מתחמקת מג'ולטיק ומסתתרת מאחוריה.
"חח שלום לך ילדה קטנה" היא אומרת ומלטפת אותה. "כן, ג'ולטיק זה הפוקימון שלי, תודה על העזרה ה... מעט מוזרה, אבל לא היינו צריכים, ג'ולטיק למד לשלוט ברעם" היא אומרת לך.
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/595.gif[/IMG]
.
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/265.gif[/IMG][/QUOTE]
*מצטער שלא הגבתי, הייתי עסוק פשוט
אלך איתה לכיוון דרך אחת כשאחשוב "אני ומאדקיפ נצטרך תרגולי צוות אם אנחנו רוצים להיות הכי טובים" ואתחיל לצחוק קצת שאבדוק מה הבעת פניה של מירה.
*עדיין עסוק, אבל כשאקבל אישור או כשאהיה קרוב לאישור אגיב מושקע מאוד ובכל מקרה אני אשקיע יותר ויותר מתגובה לתגובה.
-
[quote]לן
טריק מהנהנת ואתם עולים במהירות במדרגות, אתה נכנס לחדר של אליס ורואה אותה יושבת על המיטה, מסרקת פרווה של כלבלב קטן. "שלום" אתה אומר לה, "היי שלום לך לן... וואהו! מי זה?" היא שואלת, "מי זאת" אתה מתקן אותה. "זאת טריק שלי" אתה אומר לה, "אוקיי, תכיר את ליליפאפ החמוד שלי!" היא מחייכת. הכלבלב מסתכל על טריק במבט עוין, גם טריק מסתכלת עליו ככה. הוא מתחיל לנבוח עליה, טריק מגיבה בצווחות גם כן.
[/quote]
אני משנה את השם לטרי טוב??
-----------------------------------------------
"טרי תירגי חמודה הכל בסדר" אגיד "סליחה אני אני הרגה קיבלתי אותה" אתנצל בפני אליס "אז לך יש פוקימון?" אשאל אותה
-
[B][COLOR=darkorange]לן[/COLOR][/B]
[FONT=Arial Black][COLOR=darkorange][I]תירגעי* הרגע*[/I][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial Black][COLOR=darkorange][I]והיא מחזיקה פוקימון, אז שלא יהיה לה אחד?[/I] T^T[/COLOR][/FONT]
[COLOR=darkorange]------------[/COLOR]
[FONT=Arial Black][COLOR=darkorange]"אה.. לן, הספקת להתעוור? כי אני מחזיקה את ליליפאפ שלי פה" היא אומרת ומנופפת מולך כדי שתסתכל. "אה.. כן" אתה אומר נבוך. "לילי!" ליליפאפ קורא ומתעלם מטרי.[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial Black][/FONT]
[B][FONT=Arial Black][COLOR=dimgray]מרקוס[/COLOR][/FONT][/B]
[I][FONT=Arial Black][COLOR=dimgray]דיבורים דיבורים ודיבורים.. אולי תתחיל להתקדם מעט בעלילה?[/COLOR][/FONT][/I]
[FONT=Arial Black][COLOR=dimgray]------------[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial Black][COLOR=dimgray]"אני ומאדקיפ נצטרך תרגולי צוות אם אנחנו רוצים להיות הכי טובים" אתה אומר וצוחק, "אתם? חה, אני אקרע אותך עם הג'ולטיק האדיר שלי" היא אומרת, ג'ולטיק עולה לה על הגב והיא מתחילה ללכת אל תוך דרך 1. "אתה מתכוון לבוא היום?" היא שואלת אותך.[/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial Black][COLOR=darkgreen]ניב[/COLOR][/FONT][/B]
[FONT=Arial Black][COLOR=darkgreen]"אקדח מים!!!!! ואחר כך דחיפה ואז הצלפת בוץ" אתה קורא לעבר מאדקיפ, מאדקיפ שולח אקדח מים כמול הגחלת של ליטוויק, הם פוגעים זה בזה והאקדח מים ממשיך להישלח אל ליטוויק בעוד הדחלת נכבית, ליטוויק מצליחהל התחמק. אתה אומר למאדקיפ לתקוף בדחיפה, הוא רץ תוך כדי שליטוויק טוענת כדור אנרגיה חזק, אתה אומר לו להסתובב אך מאוחר מדי, היא שולחת לעברו והוא נפגע ומתפוצץ. מאדקיפ מתעלף[/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial Black]תומאס[/FONT][/B]
[FONT=Arial Black]"היי! תחזרי לכאן!" אתה צועק אל נמלה ורודף אחריה, אחריך טיילו מעופף, הוא משתמש בהתקפה מהירה ואפילו משיג אותך, מעופף אחר הנמלה.[/FONT]
[FONT=Arial Black]'מעניין מי הפוקימון הזה' אתה חושבו מוציא את הפוקידע:[/FONT]
[FONT=Arial Black]"דוראנט, פוקימון נמלת הברזל. הם תוקפים בקבוצות, בנוסף לכך הם מצטופפים יחדיו לשיריון פלדה חזק' על מנת להגן על עצמם מהיטמור (HEATMOR)"[/FONT]
[FONT=Arial Black]מאחוריך אתה שומע את לילי "חכה!" היא קוראת, מחזיקה את מאריל בשתי ידיה וסוואבלו מעופף לידה, "אני אשמור על הציוד ואארגן, עוד מעט אני אצא אחריך!" היא קוראת, סוואבלו ממשיך לעוף אחריך ואילו לילי חוזרת לאחור.[/FONT]
[FONT=Arial Black]לאחר דקה של רדיפה אחר טיילו בתקווה שהוא רואה את הנמלה, מכיוון שאתה לא. [/FONT]
[FONT=Arial Black]"טורצי'ק איפה אתה?!" אתה צועק, אתה שומע רעשים מהמשך הדרך בצד ימין, טיילו קורא "טיי טיי!" ושועט לכיוון ההוא.[/FONT]
[B][FONT=Arial Black][COLOR=red]ג'ון[/COLOR][/FONT][/B]
[FONT=Arial Black][COLOR=red]"סטירת בוץ" אתה מורה לו, "על הסטירה שנתת למאדקיפ שלי קודם" אתה מוסיף והיא צוחקת.[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial Black][COLOR=red]מאדקיפ מכניס את הכפות שלו מתחת לאדמה, ואז מוציא אותן, שני גושי בוץ עפים אל סקיטי ופוגעים בה, "סקיטטטט" היא קוראת מכוסת בוץ, בזמן שהיא מלקקת את פרוותה, מאדקיפ רץ אליה ודוחף אותה בחזקה, היא נופלת ומתעלפת. מאדקיפ שמח על הנצחון, אך מחליק מהבוץ ומתעלף גם הוא. (LOL)[/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial Black][COLOR=teal]מיקו[/COLOR][/FONT][/B]
[FONT=Arial Black][COLOR=teal]''אין בעיה לן רק לי מותר להציק לך'' את אומרת וקורצת. "כנ"ל לגבייך" הוא אומר וצוחק. [/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial Black][COLOR=teal]''לן רוצה להמשיך איתי את המסע שלי?'' את שואלת, לן מהנהן. "חיפשתי אותך לשאול את זה" הוא אומר ומחייך. אתם הולכים לעיר אולידייל, נכנסים למרכז הפוקימונים. אתם רואים אישה עם שיער ורדרד ומעוגל ולידה פוקימון המחזיק ביצה, אתם מבקשים ממנה לרפא לכם את הפוקימונים והיא מסכימה, אתם מביאים לה את הפוכדורים והיא מכניסה למכונה שמרפאת אותם. "אפשר לשכור פה חדר?" את שואלת, "אה... ילדתי, אין פה חדרים להשכרה, יש באכסניית הפוקימונים, היא נמצאת ממול למרכז" היא אומרת לך ומצביעה על בניין מולכם.[/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial Black][COLOR=indigo]רועי[/COLOR][/FONT][/B]
[FONT=Arial Black][COLOR=indigo]"אה.. אז תענה על זה?" הוא שואל אותך ומחכה לתשובתך, "מה היית רוצה לעשות, לתאם, להיות מאמן, מגדל פוקימונים.." הוא מוסיף.[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial Black][COLOR=indigo]אתה משבח את טורצ'יק ומחזיר אותו לפוכדור, אתם ממשיכים ללכת ואתה רואה שאתם בעיר אולידייל.[/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial Black][COLOR=sienna]לורן[/COLOR][/FONT][/B]
[I][FONT=Arial Black][COLOR=sienna]חבטה? הוא לא יודע חבטה..[/COLOR][/FONT][/I]
[I][FONT=Arial Black][COLOR=sienna]--------[/COLOR][/FONT][/I]
[FONT=Arial Black][COLOR=sienna]"זיגזגון השתמש בחבטה ואז בהצלפת זנב." אתה מורה לזיגזגון.[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial Black][COLOR=sienna]"אוקיי טום , אתה ממש טוב" אתה אומר לו בחיוך "גם אתה" הוא משיב, בינתיים [/COLOR][COLOR=sienna]זיגזגון לא מבין מה לעשות כי הוא לא לומד חבטה, בזמן הזה דרווזי [/COLOR][COLOR=sienna]תוקף בהיפנוזה וזיגזגון נרדם.. "חבטה, עכשיו!" קורא טום, דרווזי מתחיל להשתמש בחבטות, הוא חובט בזיגזגון ומעיף אותו שמאלה, לאחר מכן חובט בו שוב ומעיף אותו קדימה, "ראשייה!" קורא טום, דרווזי שועט אל עבר זיגזגון שמתחיל להתעורר, אך פצוע מאוד.[/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial Black][COLOR=blue]טאי[/COLOR][/FONT][/B]
[FONT=Arial Black][COLOR=blue]"מחר נחזור לעיר ואז נמשיך במסע, לא?" - "אני מניחה" (פיהוק)[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial Black][COLOR=blue]"תגידי מה יש לסקארגי שלך? למה הוא כזה אנטי?" - "אנטי? אני לא יודעת.."[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial Black][COLOR=blue]"הוא זכר או נקבה?" - "זכר."[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial Black][COLOR=blue]"כי אם סקארגי הוא נקבה יכול להיות שזה הזמן הזה בחודש,סתם לא ><" - "היי! סתום ת'פה"[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial Black][COLOR=blue]"כבר מאוחר לא?" - ...[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial Black][COLOR=blue]"מדקיפ חזור לפוקדור" - ...[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial Black][COLOR=blue]~שניכם נרדמים.[/COLOR][COLOR=blue]..למחרת בבוקר~ [/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial Black][COLOR=#0000ff]"קום כבר טאי" קוראת זואי, אתה פוקח את עיניך ורואה את סקארגי מסתכל עליך, "סקאר!" הוא אומר ברוגז ומתנגש בך עם הראש שלו, "מה הבעיה שלך?!" אתה קורא לעברו, הוא לא עונה ומתחיל ללכת משם לכיוון זואי כאילו העבודה שלו נגמרה.[/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=~Donphan~;1312519][B][COLOR=darkorange]לן[/COLOR][/B]
[B][FONT=Arial Black][COLOR=sienna]לורן[/COLOR][/FONT][/B]
[I][FONT=Arial Black][COLOR=sienna]חבטה? הוא לא יודע חבטה..[/COLOR][/FONT][/I]
[I][FONT=Arial Black][COLOR=sienna]--------[/COLOR][/FONT][/I]
[FONT=Arial Black][COLOR=sienna]"זיגזגון השתמש בחבטה ואז בהצלפת זנב." אתה מורה לזיגזגון.[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial Black][COLOR=sienna]"אוקיי טום , אתה ממש טוב" אתה אומר לו בחיוך "גם אתה" הוא משיב, בינתיים [/COLOR][COLOR=sienna]זיגזגון לא מבין מה לעשות כי הוא לא לומד חבטה, בזמן הזה דרווזי [/COLOR][COLOR=sienna]תוקף בהיפנוזה וזיגזגון נרדם.. "חבטה, עכשיו!" קורא טום, דרווזי מתחיל להשתמש בחבטות, הוא חובט בזיגזגון ומעיף אותו שמאלה, לאחר מכן חובט בו שוב ומעיף אותו קדימה, "ראשייה!" קורא טום, דרווזי שועט אל עבר זיגזגון שמתחיל להתעורר, אך פצוע מאוד.[/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
אני התכוונתי לtackle.
--------------------------------
'אוי לא , איזו טעות .' אחשוב לעצמי . "אוקיי אני יודע שאתה מסוגל זיגזגון." אני אומר לו ואעודד אותו עוד ועוד שיהיה לו הרבה בטחון עצמי ואנרגיה . "זיגזגון תתפוס את המרפא ולאחר מכן תשתמש בדחיפה הכי חזקה שלך." אומר לו ותוך כדי אזרוק לו מרפא .
-
[quote]ניב
"אקדח מים!!!!! ואחר כך דחיפה ואז הצלפת בוץ" אתה קורא לעבר מאדקיפ, מאדקיפ שולח אקדח מים כמול הגחלת של ליטוויק, הם פוגעים זה בזה והאקדח מים ממשיך להישלח אל ליטוויק בעוד הדחלת נכבית, ליטוויק מצליחהל התחמק. אתה אומר למאדקיפ לתקוף בדחיפה, הוא רץ תוך כדי שליטוויק טוענת כדור אנרגיה חזק, אתה אומר לו להסתובב אך מאוחר מדי, היא שולחת לעברו והוא נפגע ומתפוצץ. מאדקיפ מתעלף[/quote]
אני אומר לחברי:"יפה אתה טוב, אני בטוח שבפעם הבאה תתפוס פוקימון... טוב בוא נלך למרכז הפוקימונים ואז ניתן למאדקיפ ולליטוויק לשחק כמו שהבטחנו"
-
[QUOTE=~Donphan~;1312519][]
[B][FONT=Arial Black][COLOR=blue]טאי[/COLOR][/FONT][/B]
[FONT=Arial Black][COLOR=blue]"מחר נחזור לעיר ואז נמשיך במסע, לא?" - "אני מניחה" (פיהוק)[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial Black][COLOR=blue]"תגידי מה יש לסקארגי שלך? למה הוא כזה אנטי?" - "אנטי? אני לא יודעת.."[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial Black][COLOR=blue]"הוא זכר או נקבה?" - "זכר."[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial Black][COLOR=blue]"כי אם סקארגי הוא נקבה יכול להיות שזה הזמן הזה בחודש,סתם לא ><" - "היי! סתום ת'פה"[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial Black][COLOR=blue]"כבר מאוחר לא?" - ...[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial Black][COLOR=blue]"מדקיפ חזור לפוקדור" - ...[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial Black][COLOR=blue]~שניכם נרדמים.[/COLOR][COLOR=blue]..למחרת בבוקר~ [/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial Black][COLOR=#0000ff]"קום כבר טאי" קוראת זואי, אתה פוקח את עיניך ורואה את סקארגי מסתכל עליך, "סקאר!" הוא אומר ברוגז ומתנגש בך עם הראש שלו, "מה הבעיה שלך?!" אתה קורא לעברו, הוא לא עונה ומתחיל ללכת משם לכיוון זואי כאילו העבודה שלו נגמרה.[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
"מבהיל הסקארגי שלך זה" אגיד ויתעורר
"נראה לי יש לו אנטי עליי משהו" אגיד ואתחיל לקפל את השק שינה
"טוב אני חושב שאפשר לחזור לעיר ומשם להמשיך,לא?" אשאל אותה
-
[QUOTE][COLOR="DarkOrange"]לן
תירגעי* הרגע*
והיא מחזיקה פוקימון, אז שלא יהיה לה אחד? T^T
------------
"אה.. לן, הספקת להתעוור? כי אני מחזיקה את ליליפאפ שלי פה" היא אומרת ומנופפת מולך כדי שתסתכל. "אה.. כן" אתה אומר נבוך. "לילי!" ליליפאפ קורא ומתעלם מטרי.[/COLOR][/QUOTE]
"אני מצתער" אגיד נבוך "אני מסומם מרוב התרגשות" אגיד "הי!" אצהל "יש לי רעיון רוצה לעשות איתי את המסע?" אשאל
-
[FONT=Arial Black][COLOR=darkorange][I][FONT=Arial Black][/FONT]
[B][FONT=Arial Black][COLOR=dimgray]מרקוס[/COLOR][/FONT][/B]
[I][FONT=Arial Black][COLOR=dimgray]דיבורים דיבורים ודיבורים.. אולי תתחיל להתקדם מעט בעלילה?[/COLOR][/FONT][/I]
[FONT=Arial Black][COLOR=dimgray]------------[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial Black][COLOR=dimgray]"אני ומאדקיפ נצטרך תרגולי צוות אם אנחנו רוצים להיות הכי טובים" אתה אומר וצוחק, "אתם? חה, אני אקרע אותך עם הג'ולטיק האדיר שלי" היא אומרת, ג'ולטיק עולה לה על הגב והיא מתחילה ללכת אל תוך דרך 1. "אתה מתכוון לבוא היום?" היא שואלת אותך.[/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial Black][COLOR=darkgreen]ניב[/COLOR][/FONT][/B]
[.[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
ארוץ אליה כשאומר בזעם "היי! חכי לי!" ואז אחשוב על כל האימונים שאני רוצה שמדקיפ תעבור: אימוני חוכמה,אימוני מהירות,אימוני כוח, אימוני סיבולת ועוד ועוד.
-
[B][FONT=Arial Black][COLOR=teal]מיקו[/COLOR][/FONT][/B]
[FONT=Arial Black][COLOR=teal]''אין בעיה לן רק לי מותר להציק לך'' את אומרת וקורצת. "כנ"ל לגבייך" הוא אומר וצוחק. [/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial Black][COLOR=teal]''לן רוצה להמשיך איתי את המסע שלי?'' את שואלת, לן מהנהן. "חיפשתי אותך לשאול את זה" הוא אומר ומחייך. אתם הולכים לעיר אולידייל, נכנסים למרכז הפוקימונים. אתם רואים אישה עם שיער ורדרד ומעוגל ולידה פוקימון המחזיק ביצה, אתם מבקשים ממנה לרפא לכם את הפוקימונים והיא מסכימה, אתם מביאים לה את הפוכדורים והיא מכניסה למכונה שמרפאת אותם. "אפשר לשכור פה חדר?" את שואלת, "אה... ילדתי, אין פה חדרים להשכרה, יש באכסניית הפוקימונים, היא נמצאת ממול למרכז" היא אומרת לך ומצביעה על בניין מולכם.[/COLOR][/FONT]
''אוקיי תודה רבה'' הודה לאחות ואקח את הפוקדורים שלי.
אלך אל אכסניית הפוקימונים שממול ואשכור חדר אשאל את לן עם הוא מעדיף חדר משותף או חדר לכל אחד.
לאחר מכן אלך לישון
-
[B][FONT=Arial Black][COLOR=indigo]רועי[/COLOR][/FONT][/B]
[FONT=Arial Black][COLOR=indigo]"אה.. אז תענה על זה?" הוא שואל אותך ומחכה לתשובתך, "מה היית רוצה לעשות, לתאם, להיות מאמן, מגדל פוקימונים.." הוא מוסיף.[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial Black][COLOR=indigo]אתה משבח את טורצ'יק ומחזיר אותו לפוכדור, אתם ממשיכים ללכת ואתה רואה שאתם בעיר אולידייל.[/COLOR][/FONT]
[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
"אני רוצה להיות מאמן" אגיד לג'וני בזמן שאלך לכיוון מרכז הפוקימונים. כשאגיע לשם אבקש מהאחות ג'וי שתרפא לי את טורצ'יק ולאחר שטורצ'יק ירגיש יותר טוב אשאל את ג'וני "אתה רוצה שנלך לקנות משהו בחנות או שנמשיך ישר לדרך 102 או 103" אשאל את ג'וני
-
[CENTER][B][SIZE=3][COLOR=darkorchid]משהו אל השחקנים:[/COLOR][/SIZE][/B]
[COLOR=darkorchid]עכשיו אני מתחיל לבחון אתכם, במידה ואני אראה שמישהו לא כותב תגובות רציניות, ולא כותב אותן לעניין, אני אתן לו אפשרות לשפר אותן. במידה והוא בכל זאת לא ישפר, אני איאלץ להוציא אותו מהמשחק.[/COLOR][/CENTER]
[B][COLOR=indigo]רועי[/COLOR][/B]
[I][COLOR=indigo]אתה יכול טיפה לא להיות "רחוק"? כלומר, אתה כותב את התגובות שלך כאילו שלא יכול לקרות משהו בהפתעה.. תיתן לדמות שלך הוראות קצרות, לא ארוכות מדי ולא רבות מדי. הכל יכול לקרות[/COLOR][/I]
[COLOR=indigo]----------[/COLOR]
[COLOR=indigo]אתם ממשיכים ללכת אל העיר אולידייל, ואתם מגיעים אליה. "ג'וני, איפה מרכז הפוקימונים?" אתה שואל אותו, הוא מניד בראשו לשלילה ואתם מתחילים ללכת. כעבור כ6 דקות אתם רואים את מרכז הפוקימונים, עם שילוט גדול ורחב מעל הגג ובו רשום Poke'Center. אתם נכנסים, ורואים אישה עם שיער ורוד מעוגל. "תרצו שארפא את הפוקימונים שלכם?" היא שואלת, אתם מהנהנים ומגישים לה את הפוכדורים, היא מכניסה אותם למכונה ומרפאת אותם, "בבקשה" היא אומרת ומחזיקה לכם אותם.[/COLOR]
[B][COLOR=teal]מיקו[/COLOR][/B]
[COLOR=teal]אתם הולכים אל האכסנייה ומדברים עם המזכירה.[/COLOR]
[COLOR=teal]"שלום, תרצו להשכיר חדר?"[/COLOR]
[COLOR=teal]-"כן בבקשה, לשנינו"[/COLOR]
[COLOR=teal]"בבקשה, חדר מספר 309".[/COLOR]
[COLOR=teal]אתם הולכים לחדר 309 ונכנסים אליו, מקלחת, מטבח, סלון וכמה מיטות בחדר בקצה.[/COLOR]
[COLOR=teal]את מתארגנת לקראת שינה, גם לן. "לילה טוב לן-לילה טוב מיקו" אתם אומרים זה לזה והולכים לישון... את קמה, את רואה שלן ישן. את מסתכלת על השעון, השעה היא 4 לפנות בוקר, לפתע את שומעת יללה מבהילה, ואחריה צווחה מחרישת אוזניים..[/COLOR]
[B][COLOR=dimgray]מרקוס[/COLOR][/B]
[COLOR=dimgray]"היי! חכי לי!" אתה קורא ומתחיל לרוץ, מירה מחכה לך. אתם מתחילים ללכת, וגם נהיה מאוחר.. אתה מסתכל בשעון ורואה שהשעה כבר 8 בערב.[/COLOR]
[COLOR=dimgray]אתה מסתכל לצדדים, בצד ימין כמה קופים משחקים להם עם פירות. בצד שמאל מספר פוקימונים דמויי פירות מתהלכים להם בשביל.[/COLOR]
[COLOR=dimgray][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/black-white/animated/190.gif[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/black-white/animated/420.gif[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/black-white/animated/421_1.gif[/IMG][/COLOR]
[B][COLOR=darkorange]לן[/COLOR][/B]
[COLOR=darkorange]אתה מפגר אחרי כולם במסע.. עוד לא יצאת מהבית שלה חח..[/COLOR]
[COLOR=darkorange]----[/COLOR]
[COLOR=darkorange]"בסדר" עונה לך אליס ומפהקת.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]"שנצא?" היא שואלת, אתה מהנהן ואתם יוצאים מהבית שלה. אתם מתחילים להיכנס אל דרך 101, אתה שואף לאפיך ריח אוויר נקי וטוב, ומאושר מהמסע.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]אתה מסתכל לצדדים, מספר פוקימונים משחקים להם בצד שמאל, בצד ימין יש פוקימון אחד שישן לו, דמויי חפרפרת.[/COLOR]
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/black-white/animated/585_2.gif[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/black-white/animated/585_1.gif[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/black-white/animated/585_3.gif[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/black-white/animated/585_4.gif[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/black-white/animated/529.gif[/IMG]
[COLOR=blue]"נממ.. צודק" היא אומרת ומחייכת, מתחילה לקפל גם ציוד.[/COLOR]
[COLOR=blue]לאחר שהכל מאורגן, אתם מתחילים ללכת, אבל סקארגי לא מפסיק לנעוץ בך מבטים, גם זואי שמה לב לכך. "סקארגי מה קרה? אתה רוצה להירגע? להילחם?" היא שואלת אותו, הוא מהנהן ומצביע על הפוכדור של מאדקיפ שלך.[/COLOR]
[COLOR=blue]"גיגיגיגגג" הוא צווח ומחכה לתשובה שלכם.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]אתם משבחים זה את זה והולכים לכיוון המרכז, כשלפתע אתה רואה איש מבוגר, אפילו ניתן לומר זקן. הוא מחזיק שני שקים גדולים על גבו.. עמית אומר לך "בוא נעזור לו", אתה מהנהן בהסכמה. אתם הולכים ורואים עד כמה קשה לו, עוד רגע הוא מתמוטט. שניכם באים ואתה אומר "אדוני, תן לנו לעזור לך". "הו, תודה רבה לכם, באמת" הוא אומר, שניכם לוקחים כל אחד שק ועוזרים לו לחצות את הכביש אל עבר הבית שלו. "תודה רבה לכם צעירים נחמדים, ועכשיו.. קחו מתנה זאת ממני" הוא אומר, שניכם מתחילים להסמיק נבוכים, לא התכוונתם לקבל תמורה עבור זה.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]הוא מוציא שתי ביצי פוקימונים גדולות, ונותן לכם. "קחו זאת ילדיי, שמרו עליהן טוב, ובהצלחה במסע!" הוא אומר בחיוך ומתחיל להיכנס לביתו.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"וואו, תראה" אומר לך עמית ומראה לך את הביצה שהוא קיבל, "כן.." אתה אומר ומראה את שלך.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]לאחר מכן אתם הולכים למרכז הפוקימונים ומחזיקים את ביצי הפוקימונים בידיכם. ליטוויק, מאדקיפ ופאטרט משחקים להם בינתיים.. עוברת שעה של משחקים, הם כבר עייפים ונרדמו.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]---[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]זה הפרס אם לא הבנת[/COLOR]
[COLOR=sienna]אתה זורק לזיגזגון מרפא, הוא תופס אותו, הוא שותה את המים המרפאים ותוך מספר רגעים מרגיש יותר טוב. "דרווזי, ראשייה!" קורא טום, דרווזי מתחיל לרוץ אל זיגזגון, זיגזגון מצליח להתחמק.[/COLOR]
[COLOR=sienna]לאחר מכן זיגזגון מתחיל לצבור תאוצה ורץ אל דרווזי, הוא קופץ ודוחף את גופו בחזקה אל עבר הדרווזי, שעף אחורה מההתקפה, נדמה שהיא מאוד חזקה, דרווזי מתעלף.[/COLOR]
[COLOR=sienna]"אוקיי, כל הכבוד לך לורן, אתה מאוד חזק. חזור דרווזי, היית מעולה!" הוא אומר, ומחזיר את דרווזי לפוכדור, מיד מוציא עוד פוכדור וקורא "קקניאה, צא!". קקנאיה יוצא מהפוכדור. "קקני אה!" הוא קורא.[/COLOR]
[COLOR=sienna]אתה מסתכל על זיגזגון, הוא נראה חלש מהמאמץ הגדול, למרות המים המרפאים. [/COLOR]
[COLOR=sienna]"טיל סיכות!" קורא טום, קקניאה שולח סיכות רבות בכל מיני גדלים, זוהרות בלבן אל עבר זיגזגון.[/COLOR]
-
[QUOTE=~Donphan~;1314955][CENTER][B][SIZE=3][COLOR=darkorchid]משהו אל השחקנים:[/COLOR][/SIZE][/B]
[COLOR=darkorchid]עכשיו אני מתחיל לבחון אתכם, במידה ואני אראה שמישהו לא כותב תגובות רציניות, ולא כותב אותן לעניין, אני אתן לו אפשרות לשפר אותן. במידה והוא בכל זאת לא ישפר, אני איאלץ להוציא אותו מהמשחק.[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=sienna]אתה זורק לזיגזגון מרפא, הוא תופס אותו, הוא שותה את המים המרפאים ותוך מספר רגעים מרגיש יותר טוב. "דרווזי, ראשייה!" קורא טום, דרווזי מתחיל לרוץ אל זיגזגון, זיגזגון מצליח להתחמק.[/COLOR]
[COLOR=sienna]לאחר מכן זיגזגון מתחיל לצבור תאוצה ורץ אל דרווזי, הוא קופץ ודוחף את גופו בחזקה אל עבר הדרווזי, שעף אחורה מההתקפה, נדמה שהיא מאוד חזקה, דרווזי מתעלף.[/COLOR]
[COLOR=sienna]"אוקיי, כל הכבוד לך לורן, אתה מאוד חזק. חזור דרווזי, היית מעולה!" הוא אומר, ומחזיר את דרווזי לפוכדור, מיד מוציא עוד פוכדור וקורא "קקניאה, צא!". קקנאיה יוצא מהפוכדור. "קקני אה!" הוא קורא.[/COLOR]
[COLOR=sienna]אתה מסתכל על זיגזגון, הוא נראה חלש מהמאמץ הגדול, למרות המים המרפאים. [/COLOR]
[COLOR=sienna]"טיל סיכות!" קורא טום, קקניאה שולח סיכות רבות בכל מיני גדלים, זוהרות בלבן אל עבר זיגזגון.[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי זיגזגון , תתחמק מטילי הסיכות ולאחר מכן תרכז את כל הכוח במכת הדחיפה הזאת." אומר לו , "תודה טום , אתה גם ממש חזק." אומר לו בחיוך ולאחר הדחיפה של זיגזגון אחזיר אותו לפוקדור ואוציא את טריקו בזמן שאומר "צא טריקו , השתמש במתקפה מהירה ולאחר מכן בספיגה ."
-
[B][FONT=Arial Black]תומאס[/FONT][/B]
[FONT=Arial Black]"היי! תחזרי לכאן!" אתה צועק אל נמלה ורודף אחריה, אחריך טיילו מעופף, הוא משתמש בהתקפה מהירה ואפילו משיג אותך, מעופף אחר הנמלה.[/FONT]
[FONT=Arial Black]'מעניין מי הפוקימון הזה' אתה חושבו מוציא את הפוקידע:[/FONT]
[FONT=Arial Black]"דוראנט, פוקימון נמלת הברזל. הם תוקפים בקבוצות, בנוסף לכך הם מצטופפים יחדיו לשיריון פלדה חזק' על מנת להגן על עצמם מהיטמור (HEATMOR)"[/FONT]
[FONT=Arial Black]מאחוריך אתה שומע את לילי "חכה!" היא קוראת, מחזיקה את מאריל בשתי ידיה וסוואבלו מעופף לידה, "אני אשמור על הציוד ואארגן, עוד מעט אני אצא אחריך!" היא קוראת, סוואבלו ממשיך לעוף אחריך ואילו לילי חוזרת לאחור.[/FONT]
[FONT=Arial Black]לאחר דקה של רדיפה אחר טיילו בתקווה שהוא רואה את הנמלה, מכיוון שאתה לא. [/FONT]
[FONT=Arial Black]"טורצי'ק איפה אתה?!" אתה צועק, אתה שומע רעשים מהמשך הדרך בצד ימין, טיילו קורא "טיי טיי!" ושועט לכיוון ההוא.[/FONT]
"אל תדאג טורצ'יק, אני בא!" אני קורא בקול, מסתובב לצד ימין ומתחיל לרוץ במהירות אחרי הקולות, ובעקבות טיילו. 'קדימה טורצ'יק, שלח איזה סימן נוסף' אני חושב לעצמי.
-
[COLOR=sienna]יש לך טריקו נקבה, לא?[/COLOR]
[COLOR=sienna]---[/COLOR]
[COLOR=sienna]זיגזגון תוקף בדחיפה, אך בדרך טילי הסיכות פוגעים בו ומקשים עליו.[/COLOR]
[COLOR=sienna]הוא מתחיל להתנשף בכבדות.[/COLOR]
[COLOR=sienna]"אגרוף שאיבה!" קורא טום לפני שאתה מספיק להחזיר את זיגזגון, קקניאה רץ אל זיגזגון כשהוא מסובב את הזרוע שלו והיא זוהרת בירוק בוהק. הוא פוגע בזיגזגון שמוטח לאחור מעולף.[/COLOR]
[COLOR=sienna]אתה מחזיר את זיגזגון ומוציא את טריקו. "טרי טרי" היא קוראת. [/COLOR]
[COLOR=sienna]היא תוקפת במתקפה מהירה, אך קקניאה מצליח לעצור אותה בכך שהוא מצליב את שתי זרועותיו. "עכשיו קקניאה!" קורא טום, אתה לא מבין מה קורה.. קקניאה מחבק את טריקו בחוזקה, בצרוה שהיא לא יכולה לברוח, המחטים עליו מתחילים לזהור ולגדול, ואתה מרגיש שטריקו נפגעת, "טרייייייי" היא צווחת בכאב.[/COLOR]
[B]תומאס[/B]
אתה וטיילו מגיעים לאזור מערה, אתם מעט מפחדים אבל נכנסים.. אתה רואה אור מבפנים. אתה מיד קולט שזה טורצ'יק, הוא צווח.
אתה נכנס ומיד משתנה הטמפרטורה וצונחת, אתה נכנס למערה ורואה שלאט לאט הקירות נהיים יותר ויותר רכים.. עלים, עלים מכסים את המערה. אתה ממשיך ללכת אחרי טיילו ופתאום נופל, אתה מחליק בתוך בור ענקי. "טיילו!!!" הוא קורא ושועט לעבריך, אתה מחזיק ברגל שלו והוא מנסה לעזור לך לעצור, הוא מצליח מעט, אבל אתה בכל זאת כבד מדי ושניכם נסחפים לתוך ערימה של עלים. אתה מתנער ורואה הרבה דוראנט עובדות קשה להדביק עלים סביב קירות המערה, מולך יושבים על עלים גם כן, מאמן צעיר כשלידו פוקימון דמוי עכבר-אש, ומצד שמאלו טורצ'יק כלשהוא. הטורצ'יק מבחין בך וקופץ אליך בשקט, בלי ששאר הדוראנט שמות לב אליכם. "זה הטורצ'יק שלך?" שואל המאמן.
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/black-white/animated/155.gif[/IMG](ספרייט המאמן בקרוב, כשהאתר יהיה מעודכן)
-
[quote]לן
אתה מפגר אחרי כולם במסע.. עוד לא יצאת מהבית שלה חח..
----
"בסדר" עונה לך אליס ומפהקת.
"שנצא?" היא שואלת, אתה מהנהן ואתם יוצאים מהבית שלה. אתם מתחילים להיכנס אל דרך 101, אתה שואף לאפיך ריח אוויר נקי וטוב, ומאושר מהמסע.
אתה מסתכל לצדדים, מספר פוקימונים משחקים להם בצד שמאל, בצד ימין יש פוקימון אחד שישן לו, דמויי חפרפרת.[/quote]
"יש פה פוקימון שמענין אותך?" אשאל את אליס "אני לא נראלי אלכם איתם" אגיד לה
אם תרצה להילכם- "טוב אז אני אסתקל מהצד ואראה אותך מנצחת!" אגיד כדי לחזק אותה "ואם את תצתרחי אזרה אני פה!" אגיד ואסתכל אליה נלחמת
אם לא תרצה להלכם- "אוקי אז בואי נחפס עוד פוקימון" אגיד ואחפס בין השיחים "אני רוצה פוקימון מים או אש עכשיו" אגיד לה
-
[QUOTE=~Donphan~;1315002][B][COLOR=sienna]לורן[/COLOR][/B]
[COLOR=sienna]יש לך טריקו נקבה, לא?[/COLOR]
[COLOR=sienna]---[/COLOR]
[COLOR=sienna]זיגזגון תוקף בדחיפה, אך בדרך טילי הסיכות פוגעים בו ומקשים עליו.[/COLOR]
[COLOR=sienna]הוא מתחיל להתנשף בכבדות.[/COLOR]
[COLOR=sienna]"אגרוף שאיבה!" קורא טום לפני שאתה מספיק להחזיר את זיגזגון, קקניאה רץ אל זיגזגון כשהוא מסובב את הזרוע שלו והיא זוהרת בירוק בוהק. הוא פוגע בזיגזגון שמוטח לאחור מעולף.[/COLOR]
[COLOR=sienna]אתה מחזיר את זיגזגון ומוציא את טריקו. "טרי טרי" היא קוראת. [/COLOR]
[COLOR=sienna]היא תוקפת במתקפה מהירה, אך קקניאה מצליח לעצור אותה בכך שהוא מצליב את שתי זרועותיו. "עכשיו קקניאה!" קורא טום, אתה לא מבין מה קורה.. קקניאה מחבק את טריקו בחוזקה, בצרוה שהיא לא יכולה לברוח, המחטים עליו מתחילים לזהור ולגדול, ואתה מרגיש שטריקו נפגעת, "טרייייייי" היא צווחת בכאב.[/COLOR]
[/QUOTE]
"טריקו לא לוותר." אומר לה . "טום קקניאה שלך ממש טוב , זה חתיכת קרב." אומר לו בפרצוף קצת עצבני . "אוקיי טריקו תשתמשי בחבטה על הרגל של קקניאה ולאחר מכן תשתמשי בשאיבה , לאחר השאיבה עם הוא משחרר אותך אז תתרחקי ואז תשתמשי במתקפה מהירה אבל עם הוא יורה עליך טילי סיכות תקפצי עליהם ." אומר לה . 'אוקיי אני מקווה שהתוכנית שלי תצליח." אומר בליבי ואחזיק את האצבעות שלי.
-
[QUOTE=~Donphan~;1314955][CENTER][B][SIZE=3][COLOR=darkorchid]משהו אל השחקנים:[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=indigo]רועי[/COLOR][/B]
[I][COLOR=indigo]אתה יכול טיפה לא להיות "רחוק"? כלומר, אתה כותב את התגובות שלך כאילו שלא יכול לקרות משהו בהפתעה.. תיתן לדמות שלך הוראות קצרות, לא ארוכות מדי ולא רבות מדי. הכל יכול לקרות[/COLOR][/I]
[COLOR=indigo]----------[/COLOR]
[COLOR=indigo]אתם ממשיכים ללכת אל העיר אולידייל, ואתם מגיעים אליה. "ג'וני, איפה מרכז הפוקימונים?" אתה שואל אותו, הוא מניד בראשו לשלילה ואתם מתחילים ללכת. כעבור כ6 דקות אתם רואים את מרכז הפוקימונים, עם שילוט גדול ורחב מעל הגג ובו רשום Poke'Center. אתם נכנסים, ורואים אישה עם שיער ורוד מעוגל. "תרצו שארפא את הפוקימונים שלכם?" היא שואלת, אתם מהנהנים ומגישים לה את הפוכדורים, היא מכניסה אותם למכונה ומרפאת אותם, "בבקשה" היא אומרת ומחזיקה לכם אותם.[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"תודה רבה" אגיד לאחות ג'וי ואכניס את הפוכדורים לכיסי. אחר כך אצא ממרכז הפוקימונים ואסתכל סביבי. "נראה לי שכדאי שנלך לדרך 102 כדי לאמן עוד קצת את הפוקימונים שלנו" אגיד לג'וני ואחכה לתשובתו
-
[quote=~Donphan~;1312519]
[B][FONT=Arial Black][COLOR=red][FONT=Verdana][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/FONT]ג'ון[/COLOR][/FONT][/B]
[FONT=Arial Black][COLOR=red]"סטירת בוץ" אתה מורה לו, "על הסטירה שנתת למאדקיפ שלי קודם" אתה מוסיף והיא צוחקת.[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial Black][COLOR=red]מאדקיפ מכניס את הכפות שלו מתחת לאדמה, ואז מוציא אותן, שני גושי בוץ עפים אל סקיטי ופוגעים בה, "סקיטטטט" היא קוראת מכוסת בוץ, בזמן שהיא מלקקת את פרוותה, מאדקיפ רץ אליה ודוחף אותה בחזקה, היא נופלת ומתעלפת. מאדקיפ שמח על הנצחון, אך מחליק מהבוץ ומתעלף גם הוא. (LOL)[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial Black][COLOR=#0000ff].[/COLOR][/FONT][/quote]
[SPOILER]
אני אומר למדקיפ: "חתיכת מפגר, מה אתה עושה, אתה פוקימון חלש,עלוב וגרוע" ואז משחרר אותו ממני
[/SPOILER]
חחח בצחוק.
אני אומר לדון: "בוא ניקח את הפוקימונים שלנו למרכז הפוקימונים, הם יכולים לטפל בהם" ואז מתחיל לרוץ עם מדקיפ, דון וסקיטי למרכז.
-
[QUOTE=~Donphan~;1314955]
[COLOR=blue]"נממ.. צודק" היא אומרת ומחייכת, מתחילה לקפל גם ציוד.[/COLOR]
[COLOR=blue]לאחר שהכל מאורגן, אתם מתחילים ללכת, אבל סקארגי לא מפסיק לנעוץ בך מבטים, גם זואי שמה לב לכך. "סקארגי מה קרה? אתה רוצה להירגע? להילחם?" היא שואלת אותו, הוא מהנהן ומצביע על הפוכדור של מאדקיפ שלך.[/COLOR]
[COLOR=blue]"גיגיגיגגג" הוא צווח ומחכה לתשובה שלכם.[/COLOR]
[/QUOTE]
"תרסני את הפוקימון שלך" אגיד לה
"עד עכשיו הוא כולו אנטי ואם קרב יגרום לזה אני מוכן!" אפציר בו
"צא מדקיפ" אגיד ואזרוק את הפוקדור שלו לאוויר
"מדקיפ דחיפה!" אגיד בלי לחשוב פעמיים