[COLOR="RoyalBlue"]יוקיו -
"אתה לא אמור לדאוג בכלל", הוא אומר לך בחיוך "אני פה איתך ואשמור עליך כל זמן שנהיה שם" הוא מוסיף שם עליך את התיק שנתן לך "קדימה!" הוא אומר ומתחיל לרוץ לכיוון כפר הענן (ייקח איזה חצי יום להגיע לשם).[/COLOR]
Printable View
"אתה לא אמור לדאוג בכלל", הוא אומר לך בחיוך "אני פה איתך ואשמור עליך כל זמן שנהיה שם" הוא מוסיף שם עליך את התיק שנתן לך "קדימה!" הוא אומר ומתחיל לרוץ לכיוון כפר הענן (ייקח איזה חצי יום להגיע לשם).[/COLOR]
[QUOTE=RangerForce;1322020][COLOR="RoyalBlue"]יוקיו -
"אתה לא אמור לדאוג בכלל", הוא אומר לך בחיוך "אני פה איתך ואשמור עליך כל זמן שנהיה שם" הוא מוסיף שם עליך את התיק שנתן לך "קדימה!" הוא אומר ומתחיל לרוץ לכיוון כפר הענן (ייקח איזה חצי יום להגיע לשם).[/COLOR][/QUOTE]
"טוב,אם אתה אומר קאקאשי-סאמה." אומר לקאקאשי ואלך איתו לכיוון כפר הענן בפחד מהראיקגה.
כעבור 3 שעות~
"קח תשתה" קאקאשי אומר לך ונותן לך בקבוק מים מלא במים שביל שתשתה, "בוא נעצור כאן." הוא אומר לך ומוריד את תיקו לקרקע, אתה מסתכל סביב ורואה שהמקום הררי ומלא בהרים רבים במקום, "אין לנו זמן.." הוא אומר בדאגה ובנימת לית ברירה, "אתה צריך ללמוד משהו שיחזק אותך בצורה רבה, הצ'ידורי" הוא אומר לך בעיניים רציניות, הוא מניף את ידו אל הקרקע ומחזיק את ידו בעזרת ידו השנייה, ולפתע מתוך כף ידו נוצר כדור ברק, הוא רץ לעבר סלע ושובר אותו בעזרת הצ'ידורי. "אתה רואה?, אתה צריך לרכז כמות של צ'אקרה בידך ואז כדור הברק יופיע" הוא אומר לך ומחכה שתעשה זאת. אתה מרכז את הצ'אקרה ומצליח ליצור את כדור הברק אך חלש מאותו כדור בהרבה מאותו כדור של קאקאשי [B]מזל טוב הצלחת ללמוד צ'ידורי! [/B], "מצוין!" קאקאשי אומר לך "עכשיו ננוח חצי שעה ואז נמשיך את דרכנו אל כפר הענן." הוא אומר לך ומוציא מתיקו שמיכה כזאת ופורש אותה על הקרקע לאחר מכן הוא מוציא 2 חמגשיות ומתיישב ומתחיל לאכול אחת "קדימה תאכל", הוא אומר לך בחיוך.[/COLOR]
[QUOTE=RangerForce;1322029][COLOR="RoyalBlue"]יוקיו -
כעבור 3 שעות~
"קח תשתה" קאקאשי אומר לך ונותן לך בקבוק מים מלא במים שביל שתשתה, "בוא נעצור כאן." הוא אומר לך ומוריד את תיקו לקרקע, אתה מסתכל סביב ורואה שהמקום הררי ומלא בהרים רבים במקום, "אין לנו זמן.." הוא אומר בדאגה ובנימת לית ברירה, "אתה צריך ללמוד משהו שיחזק אותך בצורה רבה, הצ'ידורי" הוא אומר לך בעיניים רציניות, הוא מניף את ידו אל הקרקע ומחזיק את ידו בעזרת ידו השנייה, ולפתע מתוך כף ידו נוצר כדור ברק, הוא רץ לעבר סלע ושובר אותו בעזרת הצ'ידורי. "אתה רואה?, אתה צריך לרכז כמות של צ'אקרה בידך ואז כדור הברק יופיע" הוא אומר לך ומחכה שתעשה זאת. אתה מרכז את הצ'אקרה ומצליח ליצור את כדור הברק אך חלש מאותו כדור בהרבה מאותו כדור של קאקאשי [B]מזל טוב הצלחת ללמוד צ'ידורי! [/B], "מצוין!" קאקאשי אומר לך "עכשיו ננוח חצי שעה ואז נמשיך את דרכנו אל כפר הענן." הוא אומר לך ומוציא מתיקו שמיכה כזאת ופורש אותה על הקרקע לאחר מכן הוא מוציא 2 חמגשיות ומתיישב ומתחיל לאכול אחת "קדימה תאכל", הוא אומר לך בחיוך.[/COLOR][/QUOTE]
*לא לומדים בכזאת קלות את הצ'ידורי.אגב-מה אם סימני ידיים?אין במשחק שלך?
"תודה קאקאשי סנסיי." אומר לקאקאשי ואקח את החמגשית שלי.'וואוו,למדתי טכניקה כזאת טובה.שמעתי מאנשים שקאקאשי עצמו המציא אותה,אז למדתי אותה ממקור ראשון!' אחשוב לעצמי בזמן האוכל.
[QUOTE=RangerForce;1321907][COLOR="SeaGreen"]אייל -
אתה אומר לו את כל המתכון בעל פה והוא מתחיל לרשום את זה בתוך דף במהירות רבה ממש שלב אחרי שלב כמו שאמרת לו לעשות, לאחר שאתה מסיים להקריא לו את המתכון הוא שולח מלצר שלו אל הים בכדי לחפש שם את הצדפות "האי" הוא אומר ומצדיע מוריד את בגדיו מתחת לבגדיו יש לו בגדי צלילה (לך תבין XD) הוא מחבר שנורקל ואת משקפת הצליל ומתחיל לרוץ לעבר איזשהו ים לחפש אותו, "עכשיו מה עם הרוטב הסודי?, שאמרת שתגיד לי בסוף המתכון." הוא שואל אותך בחיוך רחב.[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
*סאגה ב' התחילה גם אצלי?
אומר לו "אמרתי לך כבר,את הרוטב מכינים כך: לוקחים שלוש צדפות מהסוג שאמרתי לך,שמים אותן שלמות בתוך מים חמים למשך שעה ואחרי השעה הזאתי שמים באותם מים חמים פלפל ותבלינים אחרים שיש לך,זה לא משנה אילו תבלינים,שמים חתיכות של בשר דג טרי שנחתך בקפידה בתוך המים החמים ששמנו. מוציאים את הצדפות ופותחים אותן כדי שהחלק הפנימי יצא ומערבבים את הכול עד שאתה רואה שהרוטב מעורבב ואז שמים אותו בראמן.".
אני יודע שלא בכזות קלות ואני מצטער אבל זה ייפגום באיכות של הצ'ידורי בגדול.
וכן יש חותמות ידיים פשוט דיי מיהרתי(גם במשחק) ולא רציתי שהכל יימחק אז התחלתי להגביר קצב מצטער:sorry:~
ואתה לא חייב לפרט אלא רק להגיד שעושה את חותמות הידיים.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה אוכל את החמגשית ובזמן שאתה אוכל אותה אתה מרגיש שמח שלמדת את טכניקת הצ'ידורי מקאקאשי, לאחר שאתם מסיימים, קאקאשי קם, שם את תיקו על גבו ואומר לך שעכשיו צריך כבר ללכת אל כפר הענן, אך לפני שתלכו לשם הוא מבקש ממך לנסות שוב את הצ'ידורי על אחד מהסלעים הענקיים שנמצאים בשביל שלכם. אתה מנסה שוב וגורם לחור דיי קטן בסלע "צריך הרבה אימונים, אתה עוד תשתפר" הוא אומר לך והולך אל עבר כפר הענן.[/COLOR]
[COLOR="SeaGreen"]אייל -
אצל כולם
~~~~~~~~~~~~~
"אוקיי" הוא אומר ופתאום חוזר אותו מלצר שאירוקה שלח אותו ודג בפיו XD, "הנה הצדפות" הוא אומר ומואיד מעליו את בגדי הצלילה ומחזיר את מדי המלצר שלו, אירוקה מכין הכל כראוי ולפתע נכנסת רין סנסיי ואומרת לך שאתם משוחררים ויכולים ללכת, היא באה לצאת אבל אירוקה עוצר אותה ומבקש ממנה לטעום מן הראמן החדש, רין טועמת ומחכים רגע בקוצר רוח, "נהדר!" היא אומרת ויוצאת החוצה, "תודה רבה על המתכון ילד, תגיד מה הוא שמך?, והאם תרצה לעבוד כאן" הוא שואל אותך.[/COLOR]
[QUOTE=RangerForce;1322056][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="SeaGreen"]אייל -
אצל כולם
~~~~~~~~~~~~~
"אוקיי" הוא אומר ופתאום חוזר אותו מלצר שאירוקה שלח אותו ודג בפיו XD, "הנה הצדפות" הוא אומר ומואיד מעליו את בגדי הצלילה ומחזיר את מדי המלצר שלו, אירוקה מכין הכל כראוי ולפתע נכנסת רין סנסיי ואומרת לך שאתם משוחררים ויכולים ללכת, היא באה לצאת אבל אירוקה עוצר אותה ומבקש ממנה לטעום מן הראמן החדש, רין טועמת ומחכים רגע בקוצר רוח, "נהדר!" היא אומרת ויוצאת החוצה, "תודה רבה על המתכון ילד, תגיד מה הוא שמך?, והאם תרצה לעבוד כאן" הוא שואל אותך.[/COLOR][/QUOTE]
*אני טבח נינג'ה חח..
אומר לאירוקה "כן,אני אשמח לעבוד פה ושמי הוא נארו טאיג'ורו,יש לי המון מתכונים אם תרצה.".
[quote]יוקיו -
אני יודע שלא בכזות קלות ואני מצטער אבל זה ייפגום באיכות של הצ'ידורי בגדול.
וכן יש חותמות ידיים פשוט דיי מיהרתי(גם במשחק) ולא רציתי שהכל יימחק אז התחלתי להגביר קצב מצטער~
ואתה לא חייב לפרט אלא רק להגיד שעושה את חותמות הידיים.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה אוכל את החמגשית ובזמן שאתה אוכל אותה אתה מרגיש שמח שלמדת את טכניקת הצ'ידורי מקאקאשי, לאחר שאתם מסיימים, קאקאשי קם, שם את תיקו על גבו ואומר לך שעכשיו צריך כבר ללכת אל כפר הענן, אך לפני שתלכו לשם הוא מבקש ממך לנסות שוב את הצ'ידורי על אחד מהסלעים הענקיים שנמצאים בשביל שלכם. אתה מנסה שוב וגורם לחור דיי קטן בסלע "צריך הרבה אימונים, אתה עוד תשתפר" הוא אומר לך והולך אל עבר כפר הענן.[/quote]
*אתה לא צריך להגיד לי שיש, אני יודע שיש..
"חכה לי קאקאשי!" אומר לקאקאשי וארוץ אחריו. 'איזה פחד,אני מקווה שהראיקגה או החיילים שלו לא יהרגו אותי..' אחשוב לעצמי.
[QUOTE=RangerForce;1312439]רשומים ושחכתי להוסיף אופי אז תערכו ותוסיפו בבקשה D:
[COLOR="Red"][U]התחלה:[/U]
אתם שינובי שהרגע סיימתם את הלימודים כסטודנטים באקדמייה ומחלקים אותכם לקבוצות.
לפניכם עומד המורה שעבר איתכם את כל שנות הלימוד באקדמייה ועזר לכם לעבור אותה והוא, איקרו קינומוטו.
הוא מסביר לכם על המשמעות של השינובי ועל עולם השינובי וכולי' ואחר-כך עובר להקראת שמות וחלוקה לקבוצות.
"קבוצה מס' 7-איטאצ'י אוצ'יהא, אוסאי טאוקומי, שוקו אוצ'יהא." מסיים ועובר לקבוצה מס' 8.
"קבוצה מס' 8-ריי יאמאנקה, אל אקימיצ'י, היקארו היוגה." מסיים ועובר לקבוצה מס' 9.
"קבוצה מס' 9-נארו נארה, אקירה בלאק, לי אבורמה." מסיים ועובר לקבוצה מס' 10.
"קבוצה מס' 10-בארי אוצ'יהא, אוביטו ריו, לין איצ'יגו" מסיים ועובר לקבוצה מס' 11
"קבוצה מס' 11-יוקיו ראיצודן, מיקו קינומוטו, רין אינוזוקה" מסיים ואז עובר לקבוצה מס' 12.
"קבוצה מס' 12-קאיטו ג'ונקינה, איצ'ירו ושינו הארונו" מסיים ועובר לקבוצה מס' 13.
"קבוצה מס' 13-מירו היוגה, ניוקי יאמאנאקה(בן). מסיים ועובר להקראת המורים שיהיו אחראיים לתלמידים.
-----------------------------
"קבוצה מס' 7-אי שינו" מסיים ועובר לקבוצה מס' 8.
"קבוצה מס' 8-סאקורה מיקו" מסיים ועובר לקבוצה מס' 9.
"קבוצה מס' 9-רין" מסיים ועובר לקבוצה מס' 10.
"קבוצה מס' 10-שינו אינוזוקה" מסיים ועובר לקבוצה מס' 11.
"קבוצה מס' 11-סארוטובי מיקואו" אמר ועבר לקבוצה מס' 12.
"קבוצה מס' 12-טירונו קאקוזו" אמר ועבר לקבוצה 13
"קבוצה מס' 13-מאיטו יומה" וסיים את ההקראה.
אתם שמים לב שליידכם בשולחן מונח מגן ראש עם הסימן של קונוהא וזה מראה שמעכשיו אתם גנינים.
אתם סיימתם את מעשיכם באקדמייה ויצאתם ממנה אל ביתכם.
מה תעשו מכאן?[/COLOR][/QUOTE]
אני מסובב את מגן המצח מעל כתף ימין, דרך הלב (שם נמצא הברזל) אל מתחת לכתף שמאל. אני הולך לכיוון האבן עם השמות החרוטים בה, מניח שם פרח שקניתי לפני יום הלימודים, ולוחש "אל תדאג, אני אנקום את נקמתך". אני חוזר לאיזור האקדמיה ומחפש את מירו, ניוקי או מאיטו.
[COLOR="SeaGreen"]אייל -
"מצוין!" אירוקה אומר לך בחיוך, ומראה לך את כל חלקיה הגדולים של החנות, הוא מראה לך את המטבח שמלא בטבחים שמכינים אוכל ללקוחות, הוא מראה לך את החדרים הפנימיים ששם אפשר לשבת על שולחנות ולאכול מטעמים מן החנות, הוא מראה לך את המרתף ששם נמצאים כל הרכיבים שאירוקה משתמש להכנת הראמן, הוא לוקח אותך גם לעמדת ההגשה וקבלת הלקוחות ושם אתה רואה 3 לקוחות רעבים מאוד לראמן שרוצים לאכול, אירוקה אומר לך ללכת למטבח ולהתחיל להכין את האוכל לפי המתכון החדש והמיוחד שלך.[/COLOR]
אתה מתקדם אל עבר קאקאשי ואתם ממשיכים בדרככם אל עבר כפר הענן.
~לאחר 2 שעות הליכה~
אתה מתחיל להיראות עייף וקאקאשי נותן לך שוב את בקבוק המים בשביל שתשתה, אתם מגיעים להר דיי גבוה שמשם אתם יכולים לראות את שער הכניסה לכפר הענן, "הנה הוא" קאקאשי אומר ומסתכל אל עבר השער שמעותר בסמל הענן של הכפר. קאקאשי מתחיל להגביר קצב ולהתקדם אל השער, אתם מתקדמים אל השער ושם אתם רואים 2 נינג'ות בעלות מגן מצע בצבע לבן עם סימן מוזר עליו, "קאקאשי-סאמה, ברוך הבא!" אתם שומעים מאחד השומרים שמנופף לכם לשלום בחיוך, אתם עומדים מול השער וקאקאשי שואל את אותו נינג'ה שומר האם סארוטובי-סאמה נמצא שם והוא נענה בחיוב הוא גם שואל אותו היכן הוא נמצא ברגעים אלו ואותו נינג'ה-שומר מספר לו בשמחה, השער נפתח בשבילכם ואתם נכנסים אל תוך הכפר, "קדימה בוא איתי!" קאקאשי אומר לך והוא רץ לאותו מקום שהנינג'ה-שומר אמר לו.[/COLOR]
[COLOR="Teal"]PizzaBlaster -
אתה חוזר אל האקדמיה ומחפש את אחד מחברי הצוות שלך או את המורה שלכם, אתה עובר ליד חדר באקדמיה ושם אתה רואה ילד שמתאמן על טכניקות בסיסיות לנינג'ה, "אני ניוקי יאמאנקה אביס את כל הרשעים!" הוא אומר בהחלטיות ובגאווה, בזמן שהוא משתמש בבונשין נו ג'וטסו. הוא מסתכל לצד ורואה אותך, הוא מצביע עליך ואומר "מהו שמך?!" הוא צועק בלי פחד. [/COLOR]
[QUOTE=RangerForce;1321969][SIZE="3"][B]סאגה ב': האיש המוזר שיצא מתוך החותם !![/B][/SIZE]
[COLOR="Red"]בארי -
אתה משתמש בחותמות הידיים אך מיכיוון שאתה לא שולט בטכניקה זאת בשלמות (נשאר לך שלב אימונים אחד) אז לוקח לך זמן עד שאתה מסיים את כל חותמות הידיים ולבינתיים הנינג'ה מגיע ממש קרוב אליך אבל בסופו של דבר את מצליח להשלים את חותמות הידיים ולהשתמש בטכניקה, אתה מעיף בחוזקה את הנינג'ה ובגדה מתחיל להיקרע מהטכניקה, הוא מושכב על הריצפה ולין בורחת לה מאחורי אוביטו, אוביטו במהירות שולף את הקונאי שלו ועוד שלושה שוריקנים ומתכנן לזרוק לעבר הנינג'ה שכבר שוכבת כל הריצפה, אבל לפתע "מה זה אמור להיות?!" לין צועקת ומסתכלת לשמיים, כולכם מעבירים מבט לשמיים ורואים מן אבוקת אור גדולה שנהיית יותר ויותר קטנה עד שנעלמת "זה יכול להיות?" אותה נינג'ה אומרת בחיוך ובאושר, היא מעבירה מבט אליכם ולפתע היא מקבצת את אצבועתיה ועשן סמיך מכסה את כל המקום אתם מרגיש שמתקרבים אליך ומישהו שם אותך על גבו ולוקח אותך במהירות אבל אתה לא יודע לאן ומי זה (סביר להניח שזאת הנינג'ה D: כ) [/COLOR]
הקרן מתקרבת קרוב אליך ואתה רוצה להתחמק מן הקרן ואתה מרגיש מישהו שלוקח אותך על גבו ובורח איתך, זהו קאקאשי הוא בורח איתך חזרה לכפר בדאגה ואתה שם לב שהוא קצת רועד בגופו,אתם מגיעים לכפר וקאקאשי לוקח אותך במהירות לביתך ורץ במהירות אל ההוקאגה ולדווח לו על מה שראיתם.
(אתה יכול ללכת אחריו ולבקש ממנו לדעת את הסיפור)[/COLOR][/QUOTE]
אני מחכה על הגב של אותה הנינג׳ה עד שנצא מהעשן ואני אוכל לראות מי זה.
[QUOTE=RangerForce;1322501]
אתה חוזר אל האקדמיה ומחפש את אחד מחברי הצוות שלך או את המורה שלכם, אתה עובר ליד חדר באקדמיה ושם אתה רואה ילד שמתאמן על טכניקות בסיסיות לנינג'ה, "אני ניוקי יאמאנקה אביס את כל הרשעים!" הוא אומר בהחלטיות ובגאווה, בזמן שהוא משתמש בבונשין נו ג'וטסו. הוא מסתכל לצד ורואה אותך, הוא מצביע עליך ואומר "מהו שמך?!" הוא צועק בלי פחד. [/COLOR][/QUOTE]
שאלה: אני כבר יכול להשתמש בשארינגאן?
~~~~~~~~~~~~~~~~~
"קוראים לי ריי אוצ'יהא. אתה איתי בקבוצה נכון?" אני אומר בקול משועמם. "תקשיב, בוא נמצא גם את האחרים ונתחיל להתאמן, מה אתה אומר?". אם הוא עונה לי בחיוב, אנחנו הולכים לחפש אותם. אם לא, אני אומר לו: "מה אתה אומר שנתאמן יחד?"
[QUOTE=RangerForce;1322501][COLOR="SeaGreen"]אייל -
"מצוין!" אירוקה אומר לך בחיוך, ומראה לך את כל חלקיה הגדולים של החנות, הוא מראה לך את המטבח שמלא בטבחים שמכינים אוכל ללקוחות, הוא מראה לך את החדרים הפנימיים ששם אפשר לשבת על שולחנות ולאכול מטעמים מן החנות, הוא מראה לך את המרתף ששם נמצאים כל הרכיבים שאירוקה משתמש להכנת הראמן, הוא לוקח אותך גם לעמדת ההגשה וקבלת הלקוחות ושם אתה רואה 3 לקוחות רעבים מאוד לראמן שרוצים לאכול, אירוקה אומר לך ללכת למטבח ולהתחיל להכין את האוכל לפי המתכון החדש והמיוחד שלך.[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אלך למטבח ואכין את הראמן לפי מה שאמרתי לאירוקה בהתחלה:"מתחילים במים חמים מאוד,אז מוסיפים למים החמים מים קרים. שמים כמות מלאה של אטריות,פלפלים,לא משנה איזה פלפלים יש לך,העיקר שהם קצוצים. מוסיפים כמה תבלינים,בעיקר מלח ופלפל ואם יש לך עוד,תאמר לי כדי שאסביר לך איזה מהם טוב,בצל וכמה ירקות מהירקות שיש לך,אפילו ירקות שיש בכל בית רק שיהייו טריים. את הכמות העודפת של האטריות מההתחלה,אנחנובעצם מוציאים בזהירות את הכמות שלדעתך עודפת וחותכים אותה עד שהיא חלקים קטנים.שמים רוטב מיוחד שאני אומר לך כשאסיים את המתכון, ומערבבים ובוחשים במהירות את כל המרכיבים עד שהם מתערבבים,המרכיב הבא הוא הסוד הכי שמור ומשהו שעובר במשפחתי,אבל אני מוכן לגלות לך,מתחת לסלעי מלח שבים עצמו,יש נציבי מלח קלים לשבירה,כששוברים אותם רואים מאגר של צדפות מסוג מיוחד וכשפותחים את הצדפות האלה יש בהן שמן מיוחד שכדאי לך להשתמש בו גם למנות אחרות, ואז מערבבים אותו עם כל התערובת ואז יש לך ראמן מוכן." אבלע רוק ואמשיך "את הרוטב מכינים כך: לוקחים שלוש צדפות מהסוג שאמרתי לך,שמים אותן שלמות בתוך מים חמים למשך שעה ואחרי השעה הזאתי שמים באותם מים חמים פלפל ותבלינים אחרים שיש לך,זה לא משנה אילו תבלינים,שמים חתיכות של בשר דג טרי שנחתך בקפידה בתוך המים החמים ששמנו. מוציאים את הצדפות ופותחים אותן כדי שהחלק הפנימי יצא ומערבבים את הכול עד שאתה רואה שהרוטב מעורבב ואז שמים אותו בראמן."
[COLOR="Red"]בארי -
אתה יוצא מטווח הערפל, ורואה שמי שמחזיק אותך על גבו הוא אותה נינג'ה שתקפה אתכם, היא מחזיקה אותך חזק מאוד בלי שתוכל לזוז אפילו. הנינג'ה מתחילה לקפץ רחוק ורחוק יותר עד שאתם מגיעים למגדל ענק עם 5 קומות ובסופו של המגדל יש שעון, הנינג'ה מכניסה אותך פנימה אל המגדל ומתחילה לרדת למדרגות אל מתחת לאדמה, אל מקום שנראה כמו בית כלא. היא מניחה אותך על הרצפה בלי לשחרר את האחיזה וקושרת אותך בעזרת מטפחה קשר [B]מסובך[/B] בידיים פותחת כלוב אחד בתוך החדר וזורקת אותך לשם, "המנהיג ישמח לראות אותך" הוא אומר בחיוך זדוני ומתחיל לצחוק צחוק מרושע, סוגר את הכלוב והולך לו במעלה המדרגות. [/COLOR]
אתה לא יכול תצטרך להעיר את השארינגן.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"א...ו..צ'י..הא?" הוא שואל בפחד רב ואתה כבר רואה את הדאגה בפניו, הוא בולע רוק ומתעשת "אתה הוא משבט האוצ'יהא!" הוא אומר ומצביע עליך, "אתה אמור להיות חזק, אני רוצה להלחם בך!" הוא ממשיך בלי פחד, הוא מתעלם מהצעתך לאימון קבוצתי ומאתגר אותך לקרב, מה תעשה?
[/COLOR]
[COLOR="SeaGreen"]אייל -
אתה מכין את הראמן, אתה רואה שהוא נראה טוב ומוכן היטב, מגיע לפניך מלצר ולוקח את הראמן ויוצא מהחדר אל הלקוחות, אירוקה מגיע לפניך ואומר לך שתוכל ללכת אך לפני כן תצטרך לשטוף את הכלים הוא אומר ומתחיל לצחקק טיפה, אתה רואה כמות אדירה של כלים מלוכלכים ושיקח לך לפחות עד הערב לשטוף את כולם.
מה תעשה?
[/COLOR]
[QUOTE=RangerForce;1322651][COLOR="Red"][COLOR="SeaGreen"]אייל -
אתה מכין את הראמן, אתה רואה שהוא נראה טוב ומוכן היטב, מגיע לפניך מלצר ולוקח את הראמן ויוצא מהחדר אל הלקוחות, אירוקה מגיע לפניך ואומר לך שתוכל ללכת אך לפני כן תצטרך לשטוף את הכלים הוא אומר ומתחיל לצחקק טיפה, אתה רואה כמות אדירה של כלים מלוכלכים ושיקח לך לפחות עד הערב לשטוף את כולם.
מה תעשה?
[/COLOR][/QUOTE]
*אני שחקן טוב?
אצחקק בעצמי ואומר לו "זו טכניקה שהמצאתי בבית:ספונג'ור נו ג'וטסו(זה יהיה מוזר אם זה יהיה ג'וטסו שלי)" ואז ארוץ כשאני סורק את כל הכלים לכיור ואקח סבון כשאמחץ אותו באגרופיי על הכלים ואז אוציא את המים כשאני מכניס את הכלים יחד עם המים לדלי ואשפוך אותך לכיור ומשם אשים את הכלים במקומם.
[QUOTE=RangerForce;1322651][COLOR="Red"]
אתה לא יכול תצטרך להעיר את השארינגן.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"א...ו..צ'י..הא?" הוא שואל בפחד רב ואתה כבר רואה את הדאגה בפניו, הוא בולע רוק ומתעשת "אתה הוא משבט האוצ'יהא!" הוא אומר ומצביע עליך, "אתה אמור להיות חזק, אני רוצה להלחם בך!" הוא ממשיך בלי פחד, הוא מתעלם מהצעתך לאימון קבוצתי ומאתגר אותך לקרב, מה תעשה?
[/COLOR]
[/QUOTE]
"טוב, אם אתה כל כך רוצה..." אני אומר לו. "בוא נלך לאיזור האגם, נילחם שם." אני מוסיף ומתחיל ללכת.
[QUOTE=RangerForce;1322651][COLOR="Red"]בארי -
אתה יוצא מטווח הערפל, ורואה שמי שמחזיק אותך על גבו הוא אותה נינג'ה שתקפה אתכם, היא מחזיקה אותך חזק מאוד בלי שתוכל לזוז אפילו. הנינג'ה מתחילה לקפץ רחוק ורחוק יותר עד שאתם מגיעים למגדל ענק עם 5 קומות ובסופו של המגדל יש שעון, הנינג'ה מכניסה אותך פנימה אל המגדל ומתחילה לרדת למדרגות אל מתחת לאדמה, אל מקום שנראה כמו בית כלא. היא מניחה אותך על הרצפה בלי לשחרר את האחיזה וקושרת אותך בעזרת מטפחה קשר [B]מסובך[/B] בידיים פותחת כלוב אחד בתוך החדר וזורקת אותך לשם, "המנהיג ישמח לראות אותך" הוא אומר בחיוך זדוני ומתחיל לצחוק צחוק מרושע, סוגר את הכלוב והולך לו במעלה המדרגות. [/COLOR]
[/QUOTE]
"מ.. מה אני אעשה?" אני שואל את עצמי. אני נושם נשימה עמוקה ומנסה להוציא את הקונאי שיש לי בכיס ולחתוך עת המטפחת.
[quote]יוקיו -
אתה מתקדם אל עבר קאקאשי ואתם ממשיכים בדרככם אל עבר כפר הענן.
~לאחר 2 שעות הליכה~
אתה מתחיל להיראות עייף וקאקאשי נותן לך שוב את בקבוק המים בשביל שתשתה, אתם מגיעים להר דיי גבוה שמשם אתם יכולים לראות את שער הכניסה לכפר הענן, "הנה הוא" קאקאשי אומר ומסתכל אל עבר השער שמעותר בסמל הענן של הכפר. קאקאשי מתחיל להגביר קצב ולהתקדם אל השער, אתם מתקדמים אל השער ושם אתם רואים 2 נינג'ות בעלות מגן מצע בצבע לבן עם סימן מוזר עליו, "קאקאשי-סאמה, ברוך הבא!" אתם שומעים מאחד השומרים שמנופף לכם לשלום בחיוך, אתם עומדים מול השער וקאקאשי שואל את אותו נינג'ה שומר האם סארוטובי-סאמה נמצא שם והוא נענה בחיוב הוא גם שואל אותו היכן הוא נמצא ברגעים אלו ואותו נינג'ה-שומר מספר לו בשמחה, השער נפתח בשבילכם ואתם נכנסים אל תוך הכפר, "קדימה בוא איתי!" קאקאשי אומר לך והוא רץ לאותו מקום שהנינג'ה-שומר אמר לו.[/quote]
"לאן הולכים קאקאשי?" אשאל את קאקאשי בזמן שאלך לעברו.
[QUOTE=RangerForce;1312439]
[COLOR="Red"][U]התחלה:[/U]
לפניכם עומד המורה שעבר איתכם את כל שנות הלימוד באקדמייה ועזר לכם לעבור אותה והוא, איקרו קינומוטו.
הוא מסביר לכם על המשמעות של השינובי ועל עולם השינובי וכולי' ואחר-כך עובר להקראת שמות וחלוקה לקבוצות.
"קבוצה מס' 7-איטאצ'י אוצ'יהא, אוסאי טאוקומי, שוקו אוצ'יהא." מסיים ועובר לקבוצה מס' 8.
"קבוצה מס' 11-יוקיו ראיצודן, מיקו קינומוטו, רין אינוזוקה" מסיים ואז עובר לקבוצה מס' 12.
"קבוצה מס' 12-קאיטו ג'ונקינה, איצ'ירו ושינו הארונו" מסיים ועובר לקבוצה 13.
"קבוצה מס' 13-מירו היוגה, ניוקי יאמאנאקה(בן). מסיים ועובר לקבוצה 14.
"קבוצה מס' 14-ריו נארה, אמי צ'יו(בת)" מסיים ועובר להקראת המורים שיהיו אחראיים לתלמידים.
"קבוצה מס' 9-רין" מסיים ועובר לקבוצה מס' 10
"קבוצה מס' 10-שינו אינוזוקה" מסיים ועובר לקבוצה מס' 11
"קבוצה מס' 11-סארוטובי מיקואו" אמר ועבר לקבוצה מס' 12
"קבוצה מס' 12-טירונו קאקוזו" אמר ועבר לקבוצה מס' 13.
"קבוצה מס' 13-מאיטו יומה" אמר ועבר לקבוצה מס' 14.
"קבוצה מספר 14- קימיקו גאי" אמר סיים את ההקראה.
אתם שמים לב שליידכם בשולחן מונח מגן ראש עם הסימן של קונוהא וזה מראה שמעכשיו אתם גנינים.
מה תעשו מכאן?[/COLOR][/QUOTE]
אפשיט מבט זחוח על פניי, נהנה מהרגע. "זהו זה.. סוף סוף גנין!" אצעק בשמחה, בלי שישנה לי שאחרים רואים אותי. "תזכרו את השם שלי, טייסון קאסטלאן, הגנין הטוב ביותר!" אומר בהתלהבות ובתמימות.
[COLOR="SeaGreen"]אייל -
אתה כאילו משתמש בג'וטסו ושוטף את הכלים במהירות רבה, ושם את כולם במקומם. אירוקה מסתכל ומשחרר אותך ועכשיו אתה יכול ללכת לך, אתה שם לב שמתחיל להחשיך עכשיו בחוץ.[/COLOR]
[COLOR="Red"]בארי -
אתה מנסה להוציא את הקונאי מכיסך ומצליח להוציא אותו, אתה באיטיות מנסה לחתוך את המטפחת שכובלת אותך בידיים ובזמן זה אתה רואה שעוד נינג'ה באה עם ילד כבול מהידיים, פותחת את הכלוב שלך וזורקת גם אותו לשם. הוא מתגלגל קרוב אליך ואתה רואה שזהו אוביטו הוא מנסה להשתחרר טיפה ורואה שהקשר הדוק מידיי ומלא בקשרים, הנינג'ה שהביאה אותו הלכה לה בגם המדרגות, אוביטו שם לב לזה שאתה מתחיל לחתוך את המטפחת ומנסה להוציא גם את הקונאי שלו מכיסו אך לא מצליח, המטפחת מתחילה להיקרע ואתה מצליח לקרוע אותה לגמרי.[/COLOR]
אתה מסכים לאתגר של ניוקי ומציע לו ללכת לאגם ולבצע שם את הקרב, הוא נענה לבקשה ואתם הולכים אל האגם, אתם מגיעים לאזור פתוח באגם וניוקי נעמד כ-10 מטרים ממך, הוא מוציא את הקונאי שלו ונעמד בעמדת קרב, "ריי אוצ'יהא.." הוא אומר בחיוך מתנשא כזה, "אני אביס אותך ואשפיל אותך כלכך חזק עד שתלך לאבא שלך כמו ילד קטן ותבכה שהכאבתי לך!!" הוא אומר ומתחיל לצחוק, "קדימה!" הוא אומר ויוצא לקראתך בריצה.[/COLOR]
אתה מתחיל לרוץ אחרי קאקאשי ואתה שואל אותו לאן בעצם אתם הולכים הוא אומר לך שאתם הולכים למשרדו של הראיקאגה, אתם מגיעים אל שער הכניסה לביניינו של הראיקאגה ושם נמצאים 2 שומרים שרואים את קאקאשי וכבר פותחים לכם את שער הכניסה, אך הם נועצים בך מבטים מוזרים. אתם ממשיכים ומגיעים אל משרדו של הראיקאגה, קאקאשי דופק בדלת ולאחר 3 דפיקות הוא פותח את הדלת, בתחילה הוא מתנצל ומבקש לדבר עם סארוטובי, אתם מקבלים הסכמה להיכנס ושם אתה רואה את הראיקאגה ואת ההוקאגה, הראיקאגה לבוש עם כובע הראיקאגה בצבע צהוב וחליפה לבנה שמעותרת בפסים צהובים והיא לא מכופתרת ורואים את החזה של הראיקאגה. וההוקאגה לבוש עם כובע ההוקאגה בצבע אדום עם חליפה לבנה שמעותרת בצבעים אדומים, הוא עם מקטרת בפיו, קאקאשי פונה אל סארוטובי ומדווח לו שהידרה השתחרר מחותמו, סארוטובי לא האמין למשמע אוזניו והתחיל להשתעל טיפה מהתה ששתה, "מה?!" הוא אמר בדאגה רבה "צריכים לגייס חיילים רבים בשביל שהידרה לא יאיים שוב על הכפר." הוא אומר בהחלטיות וקם מכסאו הוא מתנצל בפני הראיקאגה ויוצא מן הדלת ומממהר אל קונוהא בזריזות, הראיקאגה מסתכל עליך בכעס אך קאקאשי שם לב לזאת ולוקח אותך איתו אל מחוץ למשרדו של הראיקאגה, מחוץ למשרדו הוא מודיע לך שתצטרכו ללון פה הלילה כי עכשיו לא תוכלו לחזור אל קונוהא ותחזרו לשם רק מחר, קאקאשי הולך אל מקום שהוא כמו מלון כזה וקונה מהם 2 חדרים ללון בהם, הוא הולך אל חדרו בכדי לישון קצת. אתה רואה שמחשיך ואתה גם עייף טיפה. [/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]עומר -
אתה צועק בהתלהבות בחדר האקדמייה ומודיע לכולם שאתה הגנין הטוב ביותר, "היי" מישהו אומר לך באדישות מאחוריך, אתה מסתכל אחורה ורואה נער בעל שער אסוף לקוקו לא כלכך גדול עם חולצה בצבע ירוק ומגן מצח שנמצא במותנו, "אתה הוא טייסון קאסטלאן?" הוא שואל אותך שאלה רטורית "קבוצה מס' 14, אני לא מאמין שאני אמור להיות איתך בקבוצה" הוא אומר באדישות ובזלזול "קח, זה מקימיקו-סנסיי" הוא אומר ומגיש לך פתק שבו כתוב 'שלום חברי קבוצה 14, המפגש הראשון שלנו יתקיים באגם שנמצא בצפון הכפר נא להגיע עם אנרגיות חיוביות, שעה 4:00 אחה"צ'.[/COLOR]
[quote]יוקיו -
אתה מתחיל לרוץ אחרי קאקאשי ואתה שואל אותו לאן בעצם אתם הולכים הוא אומר לך שאתם הולכים למשרדו של הראיקאגה, אתם מגיעים אל שער הכניסה לביניינו של הראיקאגה ושם נמצאים 2 שומרים שרואים את קאקאשי וכבר פותחים לכם את שער הכניסה, אך הם נועצים בך מבטים מוזרים. אתם ממשיכים ומגיעים אל משרדו של הראיקאגה, קאקאשי דופק בדלת ולאחר 3 דפיקות הוא פותח את הדלת, בתחילה הוא מתנצל ומבקש לדבר עם סארוטובי, אתם מקבלים הסכמה להיכנס ושם אתה רואה את הראיקאגה ואת ההוקאגה, הראיקאגה לבוש עם כובע הראיקאגה בצבע צהוב וחליפה לבנה שמעותרת בפסים צהובים והיא לא מכופתרת ורואים את החזה של הראיקאגה. וההוקאגה לבוש עם כובע ההוקאגה בצבע אדום עם חליפה לבנה שמעותרת בצבעים אדומים, הוא עם מקטרת בפיו, קאקאשי פונה אל סארוטובי ומדווח לו שהידרה השתחרר מחותמו, סארוטובי לא האמין למשמע אוזניו והתחיל להשתעל טיפה מהתה ששתה, "מה?!" הוא אמר בדאגה רבה "צריכים לגייס חיילים רבים בשביל שהידרה לא יאיים שוב על הכפר." הוא אומר בהחלטיות וקם מכסאו הוא מתנצל בפני הראיקאגה ויוצא מן הדלת ומממהר אל קונוהא בזריזות, הראיקאגה מסתכל עליך בכעס אך קאקאשי שם לב לזאת ולוקח אותך איתו אל מחוץ למשרדו של הראיקאגה, מחוץ למשרדו הוא מודיע לך שתצטרכו ללון פה הלילה כי עכשיו לא תוכלו לחזור אל קונוהא ותחזרו לשם רק מחר, קאקאשי הולך אל מקום שהוא כמו מלון כזה וקונה מהם 2 חדרים ללון בהם, הוא הולך אל חדרו בכדי לישון קצת. אתה רואה שמחשיך ואתה גם עייף טיפה. [/quote]
"כדאי שאלך לישון,כבר מאוחר." אומר לעצמי ואלך אל חדרי ואשכב במיטה."רק ליתר ביטחון." אומר לעצמי,אניח את חרבי מתחת למיטה תוך כדי כך שאני מחזיק אותה ואשן.
[QUOTE=RangerForce;1323451]"]
אתה צועק בהתלהבות בחדר האקדמייה ומודיע לכולם שאתה הגנין הטוב ביותר, "היי" מישהו אומר לך באדישות מאחוריך, אתה מסתכל אחורה ורואה נער בעל שער אסוף לקוקו לא כלכך גדול עם חולצה בצבע ירוק ומגן מצח שנמצא במותנו, "אתה הוא טייסון קאסטלאן?" הוא שואל אותך שאלה רטורית "קבוצה מס' 14, אני לא מאמין שאני אמור להיות איתך בקבוצה" הוא אומר באדישות ובזלזול "קח, זה מקימיקו-סנסיי" הוא אומר ומגיש לך פתק שבו כתוב 'שלום חברי קבוצה 14, המפגש הראשון שלנו יתקיים באגם שנמצא בצפון הכפר נא להגיע עם אנרגיות חיוביות, שעה 4:00 אחה"צ'.[/COLOR][/QUOTE]
'כלב..' אסנן בלב, פגוע והמום. אביט עליו ואאמץ חיוך, מנסה למצוא מילים שיתקילו אותו. "מה קרה, אתה מקנא שאני ייקח את כל התהילה בצוות, את כל הנצחונות?" אומר לו בתגרה.
[QUOTE=RangerForce;1323451]
אתה מסכים לאתגר של ניוקי ומציע לו ללכת לאגם ולבצע שם את הקרב, הוא נענה לבקשה ואתם הולכים אל האגם, אתם מגיעים לאזור פתוח באגם וניוקי נעמד כ-10 מטרים ממך, הוא מוציא את הקונאי שלו ונעמד בעמדת קרב, "ריי אוצ'יהא.." הוא אומר בחיוך מתנשא כזה, "אני אביס אותך ואשפיל אותך כלכך חזק עד שתלך לאבא שלך כמו ילד קטן ותבכה שהכאבתי לך!!" הוא אומר ומתחיל לצחוק, "קדימה!" הוא אומר ויוצא לקראתך בריצה.[/COLOR]
[/QUOTE]
הרקע שלימוכן, עוד מעט אני שאלח אותו לך בה"פ.
~~~~~~~~~~~
יש לי הבזק זיכרון מכאיב מאבא שלי, אני עוטה ארשת כאב על פני לרגע, ואז אני פונה הצידה, שולף שני שוריקנים (שאני מצמיד כדי שהוא לא יראה), משתמש בחתימות ידיים (hand sealing) וצועק: "בונשין נא ג'וטסו!" ומנסה ליצור בסביבות החמש כפילים, ואז אני לוחש ומפעיל כמה ג'וטסויים ביחד: "סופוסשן נו טאצ'י" על שני השוריקנים שלי, ואז אני לוחש "קאטון: שחרור אש" ויורה להביור קטן מהפה שלי, ובלי שניוקי רואה אני מפעיל את הג'וטסו: "קאגה שוריקן נא ג'וטסו" וזורק את השוריקנים שנשלטים עם חוט. אני בכוונה לא מכוון את הלהביור אל ניוקי, הוא נועד כדי להסתיר את השוריקנים, שהם אמורים להיכרך עם החוט סביבו ולהיתקע באדמה וכך לכבול אותו.
שם משתמש:The Sir
שם במשחק:Yamato Suichino
גיל(6~13):16
אלמנט(רק אחד): אש ובעתיד אדמה.
שבט(לא חובה להשתייך לשבט):
אם זה אפשרי לעשות שבט עם יכולת מיוחד משלו אז השבט שאני משתייך אליו בעל קאקי גנקאי שותן למשתמש יכולת לשלב צ'אקרות בעלות אלמנטים שונים בדומה למיזוקאגה ה2 (אדמה+אש=לבה,מים+אש=אדים\ערפל) ההוקאגה הראשון (מים+אדמה=עץ), האקו (מים+אוויר=קרח) ועוד.
ענית לי בה"פ שזה אפשרי אז אש+אדמה=לבה. כאן יש את הג'וטסואים האפשרים לאלמנט הזה: [url]http://naruto.wikia.com/wiki/Lava_Release[/url]
ואני יודע שבה"פ אמרתי אלמנט אחר אבל ראיתי בויקיפדיה של נארוטו שהראו רק ג'וטסו אחד של האלמנט הזה אז העדפתי אלמנט לבה.
רקע(לא חובה אבל ייעזור לי לפתח לכם עלילות): יאמטו נולד לשבט הסויצ'ינו, שבט קטן מאד אשר ערק מכפר הערפל הנסתר בשל המצב הרע בכפר הזה, יאמאטו גדל כמו כל ילד רגיל, ובגיל 14 הוריו לבסוף הסכימו שילך לאקדיה לנינג'ות, הוא לא היה תלמדי מצליח כל כך אך לבסוף לאחר שנתיים הצליח לסיים את לימודיו באקדמיה והפך לגנין.
אופי(תכונות גם רעות): ביישן, עצלן, קליטה איטית כשמסבירים לו במילים, מבין מהר כמסבירים לו בצורה ישירה ומהירה, אדיש, זאב בודד.
מראה\תיאור:
יאמאטו הוא בחור צעיר בעל גוף חטוב ורזה, שיערו אפור ומסודר בתסרוקת קוצים כמו של קאקאשי, עינייו ירוקות ועורו בהיר.
הוא לובש בגדי נינג'ה רגילים כמו של שיקאמארו, ואת המגן הראש על ידו המנית.
הערות\הארות:.
אתה הולך לישון לבד בחדרך החשוך ומניח את החרב מתחת למיטה, אתה נרדם לך ומתחיל לנמנם.
באמצע הלילה, אתה מתעורר באיטיות ושומע צעדים בחדרך, הצעדים מתחזקים בהדרגה ונראה כאילו הם מתקרבים אליך.
מה תעשה ?[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]הנואש לווינר -
הוא מתעלם מהמשפט האחרון שאמרת לו, מסתובב והולך לו אל מחוץ לאקדמיה, בשולחן שנמצא בקצה הכיתה באקדמיה, אתה רואה ילדה יפת-מראה, שער שחור ארוך עם מגן המצח שנמצא על צווארה, מרימה את ספריה בידיה ומתקדמת אליך, "היי, טייסון" היא אומרת לך בחיוך חמוד. "אל תשכח שהמפגש הראשון שלנו הוא היום בארבע" היא אומרת לך בחיוך ויוצאת לה מן האקדמייה.[/COLOR]
אתה עוצם את עיניך ולאחר מכן פותח אותן עיני השארינגן נראות לפתע בעיניך ואתה משתמש בהן בכדי לראות את המקומות הטובים ביותר לטכניקה "סופושן נו טאצ'י" אתה משמש בטכניקת "קאטון:שחרור אש" בכדי להסוות את השוריקנים שעומדים להיזרק אל עבר ניוקי, ניוקי מנסה לברוח מטכניקת הקאטון, והוא מצליח לברוח, אתה משתמש בטכניקת "סופושן נו טאצ'י" ושולח את השוריקנים שנתפסים בחולצתו של ניוקי ומדביקים אותו לעץ שהיה קרוב אליו.
הוא מנסה להשתחרר אך הוא לא מצליח, "באסה" הוא אומר בפרצוף ממורמר.[/COLOR]
רומה, אתה רשום תגיב להתחלה.
[QUOTE=RangerForce;1323451][COLOR="SeaGreen"]
[COLOR="Red"]בארי -
אתה מנסה להוציא את הקונאי מכיסך ומצליח להוציא אותו, אתה באיטיות מנסה לחתוך את המטפחת שכובלת אותך בידיים ובזמן זה אתה רואה שעוד נינג'ה באה עם ילד כבול מהידיים, פותחת את הכלוב שלך וזורקת גם אותו לשם. הוא מתגלגל קרוב אליך ואתה רואה שזהו אוביטו הוא מנסה להשתחרר טיפה ורואה שהקשר הדוק מידיי ומלא בקשרים, הנינג'ה שהביאה אותו הלכה לה בגם המדרגות, אוביטו שם לב לזה שאתה מתחיל לחתוך את המטפחת ומנסה להוציא גם את הקונאי שלו מכיסו אך לא מצליח, המטפחת מתחילה להיקרע ואתה מצליח לקרוע אותה לגמרי.[/COLOR][/QUOTE]
״אוביטו.. אני יודע שלא היה לנו קשרים טובים בהתחלה״ אני אומר לאוביטו ואז מעלה חיוך של צחוק, ״קשרים, הבנת?״ ניסיתי לספר בדיחה. אני מתחיל לחתוך את הקשר של אוביטו ואומר ״אוקיי אז מה שרציתי לומר זה שאני ממש רוצה להיות חבר שלך.. אני רוצה שנהיה חברים טובים וזה יוביל אותנו להיות צוות מעולה!״ אני אומר בזמן שאני ממשיך לחתוך.*
[quote=RangerForce;1312439]רשומים ושחכתי להוסיף אופי אז תערכו ותוסיפו בבקשה D:
[COLOR=Red][U]התחלה:[/U]
"קבוצה מס' 12-קאיטו ג'ונקינה, איצ'ירו ושינו הארונו" מסיים ועובר לקבוצה 13.
"קבוצה מס' 13-מירו היוגה, ניוקי יאמאנאקה(בן). מסיים ועובר לקבוצה מס' 14.
"קבוצה מס' 14-ריו נארה, אמי צ'יו(בת)" מסיים ועובר לקבוצה מס' 15.
"קבוצה מס' 15-מיי איצ'ירוקה, טסובאסה יוקי" מסיים ועובר להקראת המורים שיהיו אחראיים לתלמידים.
"קבוצה מס' 9-רין" מסיים ועובר לקבוצה מס' 10
"קבוצה מס' 10-שינו אינוזוקה" מסיים ועובר לקבוצה מס' 11
"קבוצה מס' 11-סארוטובי מיקואו" אמר ועבר לקבוצה מס' 12
"קבוצה מס' 12-טירונו קאקוזו" אמר ועבר לקבוצה מס' 13.
"קבוצה מס' 13-מאיטו יומה" אמר ועבר לקבוצה מס' 14.
"קבוצה מס' 14-קימיקו גאי" אמר ועבר לקבוצה מס' 15.
"קבוצה מס' 15- איטן ריקו" אמר וסיים את ההקראה.
מה תעשו מכאן?[/COLOR][/quote]
"סליחה, אתם לא קראת את שמי, יאמאטו סואיצ'ינו" אומר לבחור שהקריא את הרשימה.
[quote]יוקיו -
אתה הולך לישון לבד בחדרך החשוך ומניח את החרב מתחת למיטה, אתה נרדם לך ומתחיל לנמנם.
באמצע הלילה, אתה מתעורר באיטיות ושומע צעדים בחדרך, הצעדים מתחזקים בהדרגה ונראה כאילו הם מתקרבים אליך.
מה תעשה ?[/quote]
"מה הולך פה?" אחשוב לעצמי, אקח את החרב ואתקדם לעבר הצעדים.
[COLOR="Red"]בארי -
אתה חותך לאוביטו את המטפחת ומשחרר אותו, אוביטו מתנשף ומתחיל להזיז את ידיו כדי לראות שהכל טוב.
"תודה" הוא אומר לך בקרירות, ומתקרב אל הסורגים של הכלוב הוא ממשש אותם ורואה שהם עשויים מתכת, הוא פתאום שומע צעדים בגרם המדרגות "מהר!, מישהו מגיע" הוא צועק לעברך ודוחף אותך לריצפה, "בונשין נו ג'וטסו" הוא אומר בלחש ולפתע עשן לבן מופיע לידו העשן מתפוגג ומופיע כפיל שלו, הוא קושר את ידיו ושם אותו על הריצפה, הוא עולה לתקרת הכלוב ומסווה את עצמו בצבעי הכלוב, מישהו אכן ירד, אותה נינג'ה שהביאה אותך לשם, "המנהיג יהיה כלכך מאושר" הוא אומר ברגש, פותח את דלת הכלוב ולוקח אותך איתו בגרם המדרגות, אתם מגיעים לחדר ענק ושם אתה רואה שטיח אדום פרוס עד לאדם אחד שיושב בכסא מפואר, בעל שיער שחור, חליפה אפורה עם חגורה לבנה במותנו, כפתורים שחורים במרכז החליפה, השרוולים מכוסים עד סוף קצות אצבעותיו. ומסביב לשטיח נמצאים שומרים מכפר הערפל, "בבקשה אדוני." הנינג'ה שהביאה אותך אומרת לאותו אדם שיושב בכסא וזורקת אותך אליו.
[/COLOR]
[COLOR="Purple"]יאמאטו -
"אתה צודק" אומר לך המורה איקרו בבושה, "אני מצטער, קבוצה מס' 15-יאמאטו סואיצ'ינו, מיי איצ'ירוקה וטסובאסה יוקי"
הוא אומר לך בחיוך ומחלק לכולכם את מגן המצח, "היה לי מאוד כיף השנה ללמד אותכם, נתראה בהמשך" הוא אומר ואתה רואה עדר של ילדים יוצאים מן חדר האקדמיה.[/COLOR]
"שלום" לפתע מולך מופיע אדם, "משפחת ראיצודן.." הוא אומר לך בצורת זלזול, "יש להורים שלך חובות ענקיים בשבילנו" הוא אומר לך ומתחיל להסתובב סביבך, "אנחנו הולכים לקחת אותך ולבקש בעבורך כופר, רק אז הוריך יחזירו את כל החובות שלהם" הוא אומר לך בחיוך מרושע, הוא נותן לך מכה במהירות ומשתק אותך, אתה מתעורר באזור הררי ואתה כבול בחבל. [/COLOR]
[quote=RangerForce;1324414]
[COLOR=Purple]יאמאטו -
"אתה צודק" אומר לך המורה איקרו בבושה, "אני מצטער, קבוצה מס' 15-יאמאטו סואיצ'ינו, מיי איצ'ירוקה וטסובאסה יוקי"
הוא אומר לך בחיוך ומחלק לכולכם את מגן המצח, "היה לי מאוד כיף השנה ללמד אותכם, נתראה בהמשך" הוא אומר ואתה רואה עדר של ילדים יוצאים מן חדר האקדמיה.[/COLOR]
[COLOR=RoyalBlue][/COLOR][/quote]
"להיתראות סנסיי, היה לי כבוד להיות התלמיד שלך" אומר לו בנימוס ואתחיל ללכת לכיוון היציאה מן החדר, בזמן ההליכה אסתכל על מגן המצח ואחייך חיוך קטן בעודי חושב לעצמי ' כל כך הרבה זמן חיכיתי ליום הזה' ואז אקשור את מגן המצח מעט מתחת לכתף הימנית שלי [URL="http://3.bp.blogspot.com/_XFGuSZ6n1LY/SLwA88iRbpI/AAAAAAAAB28/-GLXBV-ZeM4/s400/naruto_shikamaru_014.jpg"](כמו אצל שיקאמרו 'לחיץ')[/URL], ומשיך ללכת לביתי. כשאני אגיע אוכל ארוחת ערב אתקלח ואלך לישון.
[quote]הנואש לווינר -
הוא מתעלם מהמשפט האחרון שאמרת לו, מסתובב והולך לו אל מחוץ לאקדמיה, בשולחן שנמצא בקצה הכיתה באקדמיה, אתה רואה ילדה יפת-מראה, שער שחור ארוך עם מגן המצח שנמצא על צווארה, מרימה את ספריה בידיה ומתקדמת אליך, "היי, טייסון" היא אומרת לך בחיוך חמוד. "אל תשכח שהמפגש הראשון שלנו הוא היום בארבע" היא אומרת לך בחיוך ויוצאת לה מן האקדמייה.[/quote]
'אהה... מי זאת בכלל?' אשאל את עצמי בזמן שהיא יוצאת, ואנסה להיזכר במי אמור להיות בקבוצה שלי. 'אמי משהו.. אם אני לא טועה.. נראית אחלה בחורה..' אחשוב ואחייך קלות.
אחרי כמה שניות של מחשבה על אותה אמי, אקשור את מגן המצח שלי על הראש ואהדק אותו מעט. אקום על הרגליים ואביט על האקדמיה מבט אחרון, ואז אצא בקלילות.
[QUOTE=RangerForce;1324414][COLOR="Red"]בארי -
אתה חותך לאוביטו את המטפחת ומשחרר אותו, אוביטו מתנשף ומתחיל להזיז את ידיו כדי לראות שהכל טוב.
"תודה" הוא אומר לך בקרירות, ומתקרב אל הסורגים של הכלוב הוא ממשש אותם ורואה שהם עשויים מתכת, הוא פתאום שומע צעדים בגרם המדרגות "מהר!, מישהו מגיע" הוא צועק לעברך ודוחף אותך לריצפה, "בונשין נו ג'וטסו" הוא אומר בלחש ולפתע עשן לבן מופיע לידו העשן מתפוגג ומופיע כפיל שלו, הוא קושר את ידיו ושם אותו על הריצפה, הוא עולה לתקרת הכלוב ומסווה את עצמו בצבעי הכלוב, מישהו אכן ירד, אותה נינג'ה שהביאה אותך לשם, "המנהיג יהיה כלכך מאושר" הוא אומר ברגש, פותח את דלת הכלוב ולוקח אותך איתו בגרם המדרגות, אתם מגיעים לחדר ענק ושם אתה רואה שטיח אדום פרוס עד לאדם אחד שיושב בכסא מפואר, בעל שיער שחור, חליפה אפורה עם חגורה לבנה במותנו, כפתורים שחורים במרכז החליפה, השרוולים מכוסים עד סוף קצות אצבעותיו. ומסביב לשטיח נמצאים שומרים מכפר הערפל, "בבקשה אדוני." הנינג'ה שהביאה אותך אומרת לאותו אדם שיושב בכסא וזורקת אותך אליו.
[/QUOTE]
"מ.. מה אתם רוצים ממני?!" אני שואל בצעקה ומנסה לקום על הרגליים. אני חש פחד.
[QUOTE=RangerForce;1323451][COLOR="SeaGreen"]אייל -
אתה כאילו משתמש בג'וטסו ושוטף את הכלים במהירות רבה, ושם את כולם במקומם. אירוקה מסתכל ומשחרר אותך ועכשיו אתה יכול ללכת לך, אתה שם לב שמתחיל להחשיך עכשיו בחוץ.[/COLOR]
.[/COLOR][/QUOTE]
*יש קצת להגיב
אלך הביתה ואחשוב מה אספר להוריי "אני ג'ונין,לימדתי מתכון ראמן,מצאתי עבודה בחנות אוכל,ראיתי מלצר עם חליפת צלילה מתחת לבגדיו,המצאתי ג'וטסו כלים והכול ביום אחד!".
[QUOTE=RangerForce;1324386]
אתה עוצם את עיניך ולאחר מכן פותח אותן עיני השארינגן נראות לפתע בעיניך ואתה משתמש בהן בכדי לראות את המקומות הטובים ביותר לטכניקה "סופושן נו טאצ'י" אתה משמש בטכניקת "קאטון:שחרור אש" בכדי להסוות את השוריקנים שעומדים להיזרק אל עבר ניוקי, ניוקי מנסה לברוח מטכניקת הקאטון, והוא מצליח לברוח, אתה משתמש בטכניקת "סופושן נו טאצ'י" ושולח את השוריקנים שנתפסים בחולצתו של ניוקי ומדביקים אותו לעץ שהיה קרוב אליו.
הוא מנסה להשתחרר אך הוא לא מצליח, "באסה" הוא אומר בפרצוף ממורמר.[/COLOR]
[/QUOTE]
"זה היה מהיר" אני אומר לו ומפסיק את השארינגאן. אני הולך אליו ומשחרר אותו, ואז אומר: "אתה פגשת את מירו או מאיטו? כדי שנלך לפגוש אותם ולצאת למשימה." אחר כך אני הולך לחפש אותם ואומר: "ניוקי, אתה בא?" וממשיך ללכת. אנחנו הולכים קודם כל לחנות הראמן, לחפש אותם שם.
[COLOR="Purple"]יאמאטו -
אתה מגיע לביתך, "שלום" אתה שומע את אמא שלך אומרת לך מאחוריך, היא מסתכלת על מגן המצח שעל הכתף שלך, "נהדר!" היא אומרת לך בחיוך רחב, "סוף כל סוף עברת את הבחינה הגדולה באקדמייה ונהפכת לשינובי" היא אומרת לך בחיוך שמח, "עכשיו כנס להתקלח כי אתה בטח עייף ואני כבר אכין לך את הארוחה שלך" היא אומרת לך בחיוך, אתה נכנס להתקלח ולאחר המקלחת אתה רואה את הארוחה שלך שמחכה לך בשולחן האוכל.[/COLOR]
אתה יוצא מן האקדמייה אל הרחוב ושם אתה רואה הרבה מאוד אנשים הולכים להם ברחובות הכפר, אתה רואה את חנות הראמן ומרחוק אתה רואה את ההר של ההוקגאים.[/COLOR]
[COLOR="Red"]עידן -
אותו אדם מתחיל לדבר "קוראים לי הידרה" הוא אומר בקרירות, "אתה הוא משבט האוצ'יהא האגדי ואני רוצה את השארינגן שלך" הוא אומר לך בקרירות רבה ומצווה על אחד מהשינובי שומרים להוציא אותך החוצה ולהרוג אותך.
הוא מוציא אותך החוצה ומכוון לעברך קונאי לפגוע בך.[/COLOR]
[COLOR="SeaGreen"]אייל -
אתה הולך הביתה ומספר להורך את כל מה שחשבת בדרכך לבית, "אתה כבר עובד?" אמך שואלת בתמיהה "אני גאה בך כלכך" אמך משבחת אותך ומוציאה דמעה. "מצוין בן" אבא שלך אומר לך "עכשיו בוא תאכל" אמא שלך אומרת לך ומגישה לעברך ארוחה.[/COLOR]
"לא לא ראיתי אותם" הוא אומר לך בעוד שאתה משחרר אותו מן החוטים, אתה משחרר אותו והוא מתרחק ממך ומתחיל ללכת מבואס עם הידיים בכיסים והוא בועט באבנים, 'הוא חזק מאוד..' הוא תוהה בפרצוף ממורמר, אתם הולכים ונכנסים אל רחוב העיר, "חייל!" אתם שומעים מאחוריכם, אתם מסתובבים ורואים אדם בעל צלקת בסנטרו, מגן מצח שנמצא בצווארו, חליפת ג'ונינים ושער שחור. "תצדיע חייל!" הוא צועק עליכם, ניוקי מצדיע לו בפחד.[/COLOR]
[QUOTE=RangerForce;1324519][COLOR="Purple"][COLOR="SeaGreen"]אייל -
אתה הולך הביתה ומספר להורך את כל מה שחשבת בדרכך לבית, "אתה כבר עובד?" אמך שואלת בתמיהה "אני גאה בך כלכך" אמך משבחת אותך ומוציאה דמעה. "מצוין בן" אבא שלך אומר לך "עכשיו בוא תאכל" אמא שלך אומרת לך ומגישה לעברך ארוחה.[/COLOR]
.[/COLOR][/QUOTE]
*אפשר לשנות תיאור?
אוכל וכשאסיים לאכול אלך לחדרי ואזכר באירועים שקרו לי: "אבי מת בניסיון לחתום את כל הביג'ויים בשביל לחסל את ג'ובי עצמו.אמי נעלמה במסתוריות אחרי שהביאה אותי לבית יתומים,אימצו אותי הוריי החדשים,חתמו בי אנרגיה מסוכנת של נינג'ה שהצליח להגשים את מטרתו ולהפוך לדמוי ביג'ו,שניסיתי לברוח מהבית כמה פעמים.שבחרתי למרות כל האירועים בחיי(אני יוצר ר'קע במשחק) להיות חברותי. כנראה החלטה זו הייתה טעות." ואחפש במגירתי את המסכה שלי(אני אתאר אותה תגובה הבאה).
[QUOTE=RangerForce;1324519][COLOR="Purple"]
[COLOR="Red"]עידן -
אותו אדם מתחיל לדבר "קוראים לי הידרה" הוא אומר בקרירות, "אתה הוא משבט האוצ'יהא האגדי ואני רוצה את השארינגן שלך" הוא אומר לך בקרירות רבה ומצווה על אחד מהשינובי שומרים להוציא אותך החוצה ולהרוג אותך.
הוא מוציא אותך החוצה ומכוון לעברך קונאי לפגוע בך.[/COLOR]
[/QUOTE]
הערה- לא הוספת לי לעמוד הראשי את הג'וטסו החדש שלמדתי.. את הפוטון..
~~~~~~~~~~~~~
"א.. אבל עדיין אין לי שרינגן!" אני צועק ועושה חותמות ידיים שואף אוויר ואומר " קאטון: גווקאקיואו נו ג'וטסו!" ושואף אש הכי חזק שאני יכול.
[quote]עומר -
אתה יוצא מן האקדמייה אל הרחוב ושם אתה רואה הרבה מאוד אנשים הולכים להם ברחובות הכפר, אתה רואה את חנות הראמן ומרחוק אתה רואה את ההר של ההוקגאים.[/quote]
ארוץ אל חנות הראמן בשמחה. 'זה יעביר לי זמן עד 4..' אחשוב לעצמי.
[quote]יוקיו -
"שלום" לפתע מולך מופיע אדם, "משפחת ראיצודן.." הוא אומר לך בצורת זלזול, "יש להורים שלך חובות ענקיים בשבילנו" הוא אומר לך ומתחיל להסתובב סביבך, "אנחנו הולכים לקחת אותך ולבקש בעבורך כופר, רק אז הוריך יחזירו את כל החובות שלהם" הוא אומר לך בחיוך מרושע, הוא נותן לך מכה במהירות ומשתק אותך, אתה מתעורר באזור הררי ואתה כבול בחבל.[/quote]
"מה קורה פה?" אשאל מישהו שנמצא בחדר ואחפש את החרב שלי.
[QUOTE=RangerForce;1324519]
"לא לא ראיתי אותם" הוא אומר לך בעוד שאתה משחרר אותו מן החוטים, אתה משחרר אותו והוא מתרחק ממך ומתחיל ללכת מבואס עם הידיים בכיסים והוא בועט באבנים, 'הוא חזק מאוד..' הוא תוהה בפרצוף ממורמר, אתם הולכים ונכנסים אל רחוב העיר, "חייל!" אתם שומעים מאחוריכם, אתם מסתובבים ורואים אדם בעל צלקת בסנטרו, מגן מצח שנמצא בצווארו, חליפת ג'ונינים ושער שחור. "תצדיע חייל!" הוא צועק עליכם, ניוקי מצדיע לו בפחד.[/COLOR][/QUOTE]
"ומי בדיוק מבקש?" אני אומר בחוצפה קטנה ומכניס את ידיי לכיסים. "אם אתה לא מאיטו, אני הולך" אני אומר ומחכה לתשובה שלו.