-
[b]פלינט~[/b]
"אתה נחמד" האחות אומרת בחיוך "אבל, רוב המאמנים מעדיפים ללכת למרכז הגדול יותר שנמצא בין דרך 25 ל- 26" היא אומרת ונראית מעט משועממת "מידי פעם אני רואה פה מאמנים מתחילים אבל זה בסדר. העיקר שאני יכולה לעזור למאמנים ולפוקימונים פצועים" היא מוסיפה בחיוך וצ'אנסי שלידה קופצת בשמחה עם ידה מורמת בגאווה.
"תרצה עוד משהו?" היא שואלת בחיוך.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1331212][b]פלינט~[/b]
"אתה נחמד" האחות אומרת בחיוך "אבל, רוב המאמנים מעדיפים ללכת למרכז הגדול יותר שנמצא בין דרך 25 ל- 26" היא אומרת ונראית מעט משועממת "מידי פעם אני רואה פה מאמנים מתחילים אבל זה בסדר. העיקר שאני יכולה לעזור למאמנים ולפוקימונים פצועים" היא מוסיפה בחיוך וצ'אנסי שלידה קופצת בשמחה עם ידה מורמת בגאווה.
"תרצה עוד משהו?" היא שואלת בחיוך.[/QUOTE]
"לא,תודה רבה עזרת לי מאוד,אני מאחל לך ולצ'אנסי הרבה הצלחה" אומר לה בחיוך,אצא מן המרכז ואמשיך בדרכי,אחפש אימון לצ'ימצ'אר
-
[B]פלינט~[/B]
יאללה מרתון? P:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"להתראות" היא אומרת בחיוך ואתה מנופף בידיך לשלום לשתיהן. אתה החוצה ועד מהרה אתה מבחין בעץ גדול ועליו מספר של פוקימונים קטנים ושחורים ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/4/44/Spr_5b_276.png[/IMG]). אתה מוציא את הפוקידע ומגלה שהפוקימון הוא טיילו פוקימון הסנונית הקטנה.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1331212][b]פלינט~[/b]
"תרצה עוד משהו?" היא שואלת בחיוך.[/QUOTE]
"לא,תודה רבה עזרת לי מאוד,אני מאחל לך ולצ'אנסי הרבה הצלחה" אומר לה בחיוך,אצא מן המרכז ואמשיך בדרכי,אחפש אימון לצ'ימצ'אר
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1331203][
[B]דארן~[/B]
דאסקול מצחקק ולפתע כמה להבות סגולות בהירות נוצרות מולו והן עפות במהירות לעברה של ליידבה ונספגות בה. עכשיו, עם ליידבה תעלף את דאסקול היא לא תוכל להשתמש באותה מתקפה. עיניו של דאסול מתחילות לזהור שוב בשחור סגלגל , אבל רגע לפני שהוא שולח את המתקפה ליידבה משתמשת בעל קולי (Supersonic) היוצא מכנפיה במהירות וגורמת בלבול לדאסקול והוא מעיף את הצל לילה אל השמיים. ליידבה שנראית מופתעת שהצליחה משתמשת שוב ברוח כסופה לעברו של דאסקול.
[/QUOTE]
'ליידבה הזאת מתחילה לעצבן אותי...' אני חושב לעצמי ומנסה לחשוב על משהו שיסיים את הקרב.
"דאסקל, תתרכז!" אני אומר בנחישות, "עוף לעבר ליידבה במהירות, וכשאתה קרוב אליה מאוד תשתמש בצל לילה בכל הכוח!"
-
[QUOTE]אדם~
צ'ארמנדר קופצת לאוויר וזנבה מתחיל לבעור במהירות ובועות קטנות של אש עפות במהירות לעבר הופיפ ופוגעות בו בפתאומיות. אתה בינתיים מסתכל בפוקידע ומגלה שצ'ארמנדר יודעת ארבע מתקפות.
שריטה, נהמה, גחלת וריקוד דרקון.
בינתיים הופיפ המופתע מסתכל עליכם ומתחיל לזהור באור בהיר ולבן והוא מרפא את עצמו בעזרת סינטזה.
הופיפ אז מתחיל להיסתובב במהירות ומענפיו הקטנים מתחילים לצאת מטבעות קטנים העפים במהירות אל צ'ארמנדר ופוגעות בה. הופיפ השתמש ביום תשלום (Pay Day).
[/QUOTE]
"צ'ארמנדר, הזדקפי!" קראתי בכעס, יום הדין הא? אני חייב לבצע התקפה מושלמת. "צ'ארמנדר, השתמשי בנהמה ואז בגחלת שוב!"
מה שאני זוכר מימי האימונים שלי זה שריפוי מעכב את הפוקימון מלתקוף שוב.
-
[b]פלינט~[/b]
הגבת לקודם בטעות ם:
[b]דארן~[/b]
דאסקול מצחקק לעצמו ומצליח לצאת מהבילבול והוא עף במהירות לעברה של ליידבה, מתחמק מהרוח הכסופה ופוגע בה מתווך אפס בצל לילה ומעלף אותה.
[B]אדם~[/B]
צ'ארמנדר מתחילה לנהום לעברו של הופיפ ומפחידה אותו ואז כשהוא לא מבחין היא שולחת מזנבה שוב כדורי אש הפוגעים בהופיפ בחוזקה. הופיפ השרוף משתמש שוב בסינטזה ומרפא את עצמו.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1331214][B]פלינט~[/B]
יאללה מרתון? P:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"להתראות" היא אומרת בחיוך ואתה מנופף בידיך לשלום לשתיהן. אתה החוצה ועד מהרה אתה מבחין בעץ גדול ועליו מספר של פוקימונים קטנים ושחורים ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/4/44/Spr_5b_276.png[/IMG]). אתה מוציא את הפוקידע ומגלה שהפוקימון הוא טיילו פוקימון הסנונית הקטנה.[/QUOTE]
יאאלה
"צ'ימצ'אר!" אומר ואשחרר אותו, " תנסה לשחרר גחלת לכיוון הפוקימונים ונראה מי הקשוח ביותר שישיב מלחמה!" אומר
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1331218][
[b]דארן~[/b]
דאסקול מצחקק לעצמו ומצליח לצאת מהבילבול והוא עף במהירות לעברה של ליידבה, מתחמק מהרוח הכסופה ופוגע בה מתווך אפס בצל לילה ומעלף אותה.
[/QUOTE]
"יופי דאסקל!" אני מעודד את דאסקל על ניצחונו, ומחייך.
'דאסקל הוכיח שהוא בהחלט פוקימון חזק למדי...' אני חושב לעצמי תוך חיוך, ושולף את הפוקדור הריק של דאסקל. אני מחזיר את דאסקל לתוך הפוקדור, וממשיך בדרכי.
-
[B]פלינט~[/B]
צ'ימיצ'אר יוצא במהירות ושולח מידיו עשרות כדורים קטנים של אש המעיפים את רוב הלהקה חוץ משלושה טיילוים, אשר יוצאים שלושתם עם מתקפת ניקור לעברכם ומתחילים לנקר אותך ואת צ'ימיצ'אר.
[B]דארן~[/B]
אתה מוזמן גם כמובן למרתון D:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מחזיר את דאסקול וממשיך בדרכך. עד מהרה אתה מוצא את עצמך מתהלך בתוך חורשה ענקית. ככל שאתה הולך אתה מרגיש את הנעימות של ללכת בתוך החורשה המוצלת לעומת בשביל החשוף. אחרי עשר דקות הליכה אתה מבחין בעץ ועליו עשרות פוקימונים משונים העטופים בגלימות משונות ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/6/6d/Spr_5b_412.png[/IMG], [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/4/46/Spr_5b_412G.png[/IMG], [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/8/8d/Spr_5b_412S.png[/IMG]), נהנים מהשקט שבאזור.
-
[quote]אדם~
צ'ארמנדר מתחילה לנהום לעברו של הופיפ ומפחידה אותו ואז כשהוא לא מבחין היא שולחת מזנבה שוב כדורי אש הפוגעים בהופיפ בחוזקה. הופיפ השרוף משתמש שוב בסינטזה ומרפא את עצמו.[/quote]
"צ'ארמנדר אל תפסיקי!" קראתי "נחישות זה שם המשחק! שריטות ואז גחלת!"
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1331224][
[B]דארן~[/B]
אתה מוזמן גם כמובן למרתון D:
אתה מחזיר את דאסקול וממשיך בדרכך. עד מהרה אתה מוצא את עצמך מתהלך בתוך חורשה ענקית. ככל שאתה הולך אתה מרגיש את הנעימות של ללכת בתוך החורשה המוצלת לעומת בשביל החשוף. אחרי עשר דקות הליכה אתה מבחין בעץ ועליו עשרות פוקימונים משונים העטופים בגלימות משונות ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/6/6d/Spr_5b_412.png[/IMG], [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/4/46/Spr_5b_412G.png[/IMG], [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/8/8d/Spr_5b_412S.png[/IMG]), נהנים מהשקט שבאזור.[/QUOTE]
'איזה פוקימונים מוזרים...' אני חשוב לעצמי ושולף את הפוקידע החדש שלי. אני מברר מידע נוסף על הפוקימונים האלו.
'אולי אחד מהם יהיה יריב נוסף לדאסקל...' עולה המחשבה התחרותית בראשי, בעודי מחכה להסבר הפוקידע.
-
[b]אדם~[/b]
צ'ארמנדר קופצת באוויר ומתחילה לשרוט את הפופיפ, שרק עתה ריפא את עצמו ואז, היא משתמשת בתווך אפס בגחלת ענקית השורפת אותו לחלוטין.
הופיפ מתעלף.
[b]דארן~[/b]
אתה שולף את הפוקידע ומכוון על הפוקימונים המוזרים והיא מיד נדלקת "בורמי פוקימון החרק התלוי. הוא מסוג חרק טהור. בורמי בשביל להגן על עצמו מהרוח ומהקור עוטף את עצמו בחומרים שונים אשר מתפקדים כמעיל מגן." לאחר הדברים האלה היא משתתקת.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1331236][
[b]דארן~[/b]
אתה שולף את הפוקידע ומכוון על הפוקימונים המוזרים והיא מיד נדלקת "בורמי פוקימון החרק התלוי. הוא מסוג חרק טהור. בורמי בשביל להגן על עצמו מהרוח ומהקור עוטף את עצמו בחומרים שונים אשר מתפקדים כמעיל מגן." לאחר הדברים האלה היא משתתקת.[/QUOTE]
אני מחזיר את הפוקידע לכיסי. אני מתחיל להסתובב בין העצים, מחפש בורמי שאינו תלוי על העץ או נח על מנת להלחם בו ולאמן את דאסקל, 'אני לא רוצה להפריע למנוחתם...' אני חושב לעצמי ומביט סביב תוך כדי הליכה בין העצים.
-
[b]דארן~[/b]
אתה מתחיל לחפש בקרבת מקום בורמי בודד ואכן אחרי כמה צעדים אתה מבחין בבורמי המכוסה בעלים יושב לו ליד שיח תותים גדול, ואוכל לו בהנאה תותים.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1331241][b]דארן~[/b]
אתה מתחיל לחפש בקרבת מקום בורמי בודד ואכן אחרי כמה צעדים אתה מבחין בבורמי המכוסה בעלים יושב לו ליד שיח תותים גדול, ואוכל לו בהנאה תותים.[/QUOTE]
'אוקיי... לפני שאני אתקוף אותו אולי כדאי שדאסקל ראשית ימשוך את תשומת ליבו...' אני חושב לעצמי וזורק את הפוקדור של דאסקל באוויר, על מנת שדאסקל יצא ממנו.
"דאסקל, עוף לכיוון הבורמי הזה, ותשמתמש בפזילה!" אני אומר לדאסקל ומצביע לכיוון הבורמי ליד שיח התותים.
-
[b]דארן~[/b]
דאסקול יוצא בשקט בשקט לעברו של בורמי ומפתיע אותו עם פזילה המפחידה את בורמי וגורמת לו להעיף את התות מפיו. דאסקול מתחיל לצחוק כמו משוגע למראה הבורמי המפוחד.
-
[quote]אדם~
צ'ארמנדר קופצת באוויר ומתחילה לשרוט את הפופיפ, שרק עתה ריפא את עצמו ואז, היא משתמשת בתווך אפס בגחלת ענקית השורפת אותו לחלוטין.
הופיפ מתעלף.[/quote]
"מעולה!" קראתי, ושלפתי פוקדור "צא פוקדור!" התרגשתי נורא, הגיוס הראשון שלי.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1331251][b]דארן~[/b]
דאסקול יוצא בשקט בשקט לעברו של בורמי ומפתיע אותו עם פזילה המפחידה את בורמי וגורמת לו להעיף את התות מפיו. דאסקול מתחיל לצחוק כמו משוגע למראה הבורמי המפוחד.[/QUOTE]
'דאסקל הזה קצת פסיכופט...' אני חושב לעצמי ומחייך חיוך קטן, ספק מבוהל.
"דאסקל, תמשיך בצל לילה!" אני מוסיף.
-
[quote=Ritsuka Kun;1331203]
[B]סם~[/B]
ארון הקטן שלך קופץ קדימה ודופק שאגה שלא תבייש אפילו אריה ופידג'י הקטן נבהל ועף מהמקום במהירות.
[/quote]
"כמו שחשבתי, יפה מאד ארון" אומר ואחייך, לאחר מכן אסתכל סביבי בחיפוש אחר פוקימון אחר.
-
[B]אדם~[/B]
אתה שולף פוקדור חדש ושולח אותו על הופיפ הנלכד בכדור האדום. הפוקדור מתחיל להתגלגל על האדמה ולאחר כמה רגעים נעצר הופיפ נלכד!
אתה מרים את הפוקדור ומבחין בכמה מטבעות זרוקים על הריצפה. אתה מרים ומגלה שאספת 40$ מהמתקפה של הופיפ.
אתה מכניס את הכסף לארנקך ומכניס את הפוקדור של הופיפ לכיס.
[B]דארן~[/B]
להיות פסיכופט זה שווה :sunglasses:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
דאסקול שולח מעיניו צל לילה לעברו של בורמי הקטן, אבל לפתע כיפת אור ירוקה עוטפת את בורמי והודפת את המתקפה של דאסקול. בורמי השתמש בהגנה (Protect) ומיד אח"כ הוא יוצא עם דחיפה, ששוב פשוט עוברת דרך דאסקול.
[B]סם~[/B]
אתה מחייך לעצמך וממשיך בדרכך ואחרי הליכה של כעשר דקות אתה מבחין במשהו רץ בקרבת מקום. את מתאפס ומבחין בפוקימון שמנמן וחום עם שיניים גדולות( [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/b/be/Spr_5b_399_m.png[/IMG]). אתה מכוון על הפוקימון את הפוקידע שלך ומגלה שזה בידוף- פוקימון העכבר השמנמן.
-
[quote=Ritsuka Kun;1331203][B]אוסטין~[/B]
טריקו מהנהן בראשו ,כאות הבנה, ובפעם השנייה שספירו יוצא עם ניקור הוא מוכן ומגן על עצמו עם שתי ידיו המוצלבות באיקס. ספירו מופתע מהגנה ואינו מבחין בזנבו של טריקו החובט בבטנו הקטנה ומעיף אותו לאוויר. טריקו לא מהסס וקופץ במהירות לאוויר ותופס את שתי כנפיו של ספירו בידיו ואז עם רגלו מכוון את ראשו של טריקו לאדמה ואז משהו קורא, טריקו מתחיל לזהור בירוק והוא סופג מספירו כוחות חדשים. עם פרץ האנרגיה הזאת טריקו מרסק את ספירו על האדמה, ואז קופץ בסלטה אחורנית מסתכל בגאווה של ספירו המעולף.
[/quote]
שמע הוצאת אותו סופר מגניב! חח הוא צריך מאמן או שאני יכול ללכת? XD
-------------
"מעולה טריקו, אילו ביצועים מסויימים, היית ענק!" אריע לו שמח ומרוצה מיכולותיו.
לאחר מחשבה של כמה דקות אשאיר את הספירו שם ואניח לו להתעורר, אמשיך לי בדרכי אתבונן סביב אחר פוקימונים מעניינים אף יותר.
-
[B]אוסטין~[/B]
אין לי בעיה להפוך אותו לפדלאה שמנה XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה ממשיך ללכת ,משאיר את ספירו מעולף שם, וכעבור זמן מה אתה הולך בחורשה ענקית וצפופה. השקט והצללים מרגיעים אותך מעט. כעבור כמה שניות בתוך החורשה אתה מבחין בעשב שזז במהירות מצד לצד. אתה מתקרב אל העשב ורואה שהוא צומח על ראשו של יצו קטן וכחול ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/1/1a/Spr_5b_043.png[/IMG]). אתה מוציא את הפוקידע שלך ומגלה שהפוקימון הוא אודיש- פוקימון העשב השוטה.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1331260][
[B]דארן~[/B]
להיות פסיכופט זה שווה :sunglasses:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
דאסקול שולח מעיניו צל לילה לעברו של בורמי הקטן, אבל לפתע כיפת אור ירוקה עוטפת את בורמי והודפת את המתקפה של דאסקול. בורמי השתמש בהגנה (Protect) ומיד אח"כ הוא יוצא עם דחיפה, ששוב פשוט עוברת דרך דאסקול.
.[/QUOTE]
"אוקיי דאסקל, תשתמש בטינה!" אני קורא בנחישות, מקווה לנצח את הקרב במהירות, "לאחר מכן תוסיף צל לילה שוב!" אני פוקד על דאסקל, מחכה לראות את מהלכו.
-
[quote]אדם~
אתה שולף פוקדור חדש ושולח אותו על הופיפ הנלכד בכדור האדום. הפוקדור מתחיל להתגלגל על האדמה ולאחר כמה רגעים נעצר הופיפ נלכד!
אתה מרים את הפוקדור ומבחין בכמה מטבעות זרוקים על הריצפה. אתה מרים ומגלה שאספת 40$ מהמתקפה של הופיפ.
אתה מכניס את הכסף לארנקך ומכניס את הפוקדור של הופיפ לכיס.[/quote]
"מעולה צ'ארמנדר! הבאת קרב ממש טוב!" קראתי בהתלהבות "האמת, אני חושב שאני אקרא לך צ'ארלה מהיום, מה דעתך?"
-
[quote=Ritsuka Kun;1331260]
[B]סם~[/B]
אתה מחייך לעצמך וממשיך בדרכך ואחרי הליכה של כעשר דקות אתה מבחין במשהו רץ בקרבת מקום. את מתאפס ומבחין בפוקימון שמנמן וחום עם שיניים גדולות( [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/b/be/Spr_5b_399_m.png[/IMG]). אתה מכוון על הפוקימון את הפוקידע שלך ומגלה שזה בידוף- פוקימון העכבר השמנמן.[/quote]
בידוף הוא בונה בכלל חחח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אוקי ארון תשתמש בקשיחות ואז תקוף את בידוף בדחיפה" אומר לארון ואצביע על בידוף.
-
[b]דארן~[/b]
דאסקול יוצר סביבו כמה להבות סגולות העפות במהירות לעברו של בורמי ונספגות בתוכו. בורמי בינתיים מנסה שוב להשתמש בדחיפה אבל דאסקול שולח צל לילה ענקי מבין עיניו ודוחף את בורמי לאחור המגן על עצמו מהתרסקות, על אחד מהעצים, בעזרת הגנה.
[b]אדם~[/b]
צ'ארמנד'ר מחייכת בהתלהבות ונראית מרוצה משמה החדש.
[B]סם~[/B]
אני יודע אבל זה התיאור שלו מהפוקידע [url]http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Bidoof_(Pok%C3%A9mon[/url])
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ארון קופץ קדימה וגופו מתחיל להתקשח והוא נוגח בעוצמה בצידו של בידוף, המועף אחורה. בידוף מתאפס על עצמו ויוצא דחיפה משלו, מה שלא נראה מזיז במיוחד לארון.
-
[quote=Ritsuka Kun;1331268]
[B]סם~[/B]
אני יודע אבל זה התיאור שלו מהפוקידע [URL="http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Bidoof_%28Pok%C3%A9mon"]http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Bidoof_(Pok%C3%A9mon[/URL])
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ארון קופץ קדימה וגופו מתחיל להתקשח והוא נוגח בעוצמה בצידו של בידוף, המועף אחורה. בידוף מתאפס על עצמו ויוצא דחיפה משלו, מה שלא נראה מזיז במיוחד לארון.[/quote]
"ארון תתיז בוץ לעיניים שלו ואז היתקשחות ושוב פעם דחיפה" אומר לארון ואחייך.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1331268][b]דארן~[/b]
דאסקול יוצר סביבו כמה להבות סגולות העפות במהירות לעברו של בורמי ונספגות בתוכו. בורמי בינתיים מנסה שוב להשתמש בדחיפה אבל דאסקול שולח צל לילה ענקי מבין עיניו ודוחף את בורמי לאחור המגן על עצמו מהתרסקות, על אחד מהעצים, בעזרת הגנה.
[/QUOTE]
"מצויין דאסקל!" אני קורא בחיוך, "תשתמש כעת בניטרול!" אני אומר לדאסקל ומצביע לכיוון בורמי.
"עכשיו צל לילה!" אני צועק ומקווה שדאסקל יצליח לתקוף ולסיים את הקרב.
-
[quote]אדם~
צ'ארמנד'ר מחייכת בהתלהבות ונראית מרוצה משמה החדש.[/quote]
"מעולה צ'ארלה!" קראתי והחזרתי אותה אל הפוקדור. "חזרי!"
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1331203]
[B]ניל~[/B]
אתה מתחיל לחטט בפוקידע במהירות, וכמעט מפיל אותה פעמיים מהיד מהלחץ שלך. לבסוף אתה מוצא את האפשרות ומתחיל ללכת לכיוון שהפה אומרת, אבל לפתע רק אחרי כמה צעדים הדלת שלך חסומה על ידי משהו שנראה כמו גזע של עץ ענקי. "מה זה?" שואלת הנערה.[/QUOTE]
"קוראים לזה עץ."אומר למטומטמת
---------
"סומסום היפתח ?"אומר ואסרוק את האזור.
-
[B]סם~[/B]
ארון מסתובב ומתחיל להעיף לעיניו של בידוף בוץ מבין רגליו. ואז שבידוף אינו מצליח לראות דבר מהבוץ בעיניו, ארון דוחף אותו בעוצמה אחורנית. בידוף מתנער ומעיף את הבוץ מפרצופו ואז משום מקום מים נאגרים בזנבו הקטן והוא יוצא עם זנב אקווה ופוגע ישירות בארון.
[B]דארן~[/B]
עיניו של דאסקול מתחילות לזהור בכחול בהיר ואנרגיה בהירה נשלחת לעברו של בורמי ועוטפת אותו. בורמי אינו מצליח להשתמש יותר בהגנה. ועכשיו כשהוא אינו יכול להגן הוא מחוסל במהירות עם הצל לילה של דאסקול.
[B]אדם~[/B]
אתה מחזיר את צ'ארלה לפוקדור ומתחיל ללכת עד שאתה מגיע לחורשה ענקית ובתוכה נמשך השביל. אתה ממשיך ללכת ואחרי כמה דקות אתה מבחין בפוקימון קטן ההולך לצד הדרך [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/0/05/Spr_5b_290.png[/IMG]. אתה מכוון עליו את הפוקידע ומגלה שזה נינקדה הפוקימון המתלמד ושהוא מסוג חרק ואדמה.
ניל~
"וואלה" היא אומרת וסותרת לך בפנים והולכת משם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתחיל להסתובב באיזור אבל כל השביל חסום לגמרי. "תראה מה זה" הנערה אומרת ומצביעה על עץ בננות ענק הצומח ממש בראש הגוש. "למה יש שם עץ בננות?" היא שואלת אותך ונראית מופתעת.
-
[quote=Ritsuka Kun;1331285][B]סם~[/B]
ארון מסתובב ומתחיל להעיף לעיניו של בידוף בוץ מבין רגליו. ואז שבידוף אינו מצליח לראות דבר מהבוץ בעיניו, ארון דוחף אותו בעוצמה אחורנית. בידוף מתנער ומעיף את הבוץ מפרצופו ואז משום מקום מים נאגרים בזנבו הקטן והוא יוצא עם זנב אקווה ופוגע ישירות בארון.
[/quote]
"ארון תנסה לנשוך אותו בכל הכוח שלך" אומר לארון.
*זה נסיון ללמוד את מתקפת הנשיכה.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1331285][
[B]דארן~[/B]
עיניו של דאסקול מתחילות לזהור בכחול בהיר ואנרגיה בהירה נשלחת לעברו של בורמי ועוטפת אותו. בורמי אינו מצליח להשתמש יותר בהגנה. ועכשיו כשהוא אינו יכול להגן הוא מחוסל במהירות עם הצל לילה של דאסקול.
[/QUOTE]
"מצויין דאסקל!" אני קורא בשמחה, ניגש ומנסה לטפוח על שכמו של דאסקל בלי לעבור דרכו.
לאחר מכן, אני שולף פוקדור ריק מכיסי, 'הבורמי הזה יכול להיות אולי ציוות לא רע לדאסקל...' אני חושב לעצמי וזורק את הפוקדור הריק על בורמי, מקווה כי יתפס.
-
[quote]
אדם~
אתה מחזיר את צ'ארלה לפוקדור ומתחיל ללכת עד שאתה מגיע לחורשה ענקית ובתוכה נמשך השביל. אתה ממשיך ללכת ואחרי כמה דקות אתה מבחין בפוקימון קטן ההולך לצד הדרך . אתה מכוון עליו את הפוקידע ומגלה שזה נינקדה הפוקימון המתלמד ושהוא מסוג חרק ואדמה.
[/quote]
"צ'ארלה, אני בוחר בך!" קראתי, מתכונן לקרב נוסף. "פוקימוני חרק ואדמה אינם חלשים לאש, אך ההתקפה שלך תהיה הפקטיבית ללא ספק! גחלת צאי!"
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1331224][B]פלינט~[/B]
צ'ימיצ'אר יוצא במהירות ושולח מידיו עשרות כדורים קטנים של אש המעיפים את רוב הלהקה חוץ משלושה טיילוים, אשר יוצאים שלושתם עם מתקפת ניקור לעברכם ומתחילים לנקר אותך ואת צ'ימיצ'אר.
[/QUOTE]
"צ'מצ'אר קדימה תשיב לכולם עם שריטות חזקות!" אקרא, "לאחר מכן תשתמש במיקוד אנרגייה ותתקיף את מי שמתקרב אליך בגחלת חזקה! תנסה להתחמק בעזרת טיפוס על עצים והסתתרות בהם ממתקפות נגד שלהם!" אדריך את צ'ימצאר 'זה אימון מצוין' אחשוב לעצמי בחיוך
-
[quote=Ritsuka Kun;1331263][B]אוסטין~[/B]
אין לי בעיה להפוך אותו לפדלאה שמנה XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה ממשיך ללכת ,משאיר את ספירו מעולף שם, וכעבור זמן מה אתה הולך בחורשה ענקית וצפופה. השקט והצללים מרגיעים אותך מעט. כעבור כמה שניות בתוך החורשה אתה מבחין בעשב שזז במהירות מצד לצד. אתה מתקרב אל העשב ורואה שהוא צומח על ראשו של יצו קטן וכחול ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/1/1a/Spr_5b_043.png[/IMG]). אתה מוציא את הפוקידע שלך ומגלה שהפוקימון הוא אודיש- פוקימון העשב השוטה.[/quote]
חחח לא לא... לא תודה, מעדיף אותו הגלדיאטור שהוא עכשיו משום מה XD
------------
אביט בפוקימון החמוד ואהרהר בשקט "הוא נראה נחמד ושליו, אולי כדי להניח לו לנפשו..."
ואז אמשיך לי בדרכי אשלב את ידי מאחורי ראשי בהליכה אביט לשמיים היפים ואחשוב על אחותי, מה היה קורה אם היא הייתה יודעת שסוף סוף התחלתי מסע משל עצמי.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1331285]
ניל~
"וואלה" היא אומרת וסותרת לך בפנים והולכת משם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתחיל להסתובב באיזור אבל כל השביל חסום לגמרי. "תראה מה זה" הנערה אומרת ומצביעה על עץ בננות ענק הצומח ממש בראש הגוש. "למה יש שם עץ בננות?" היא שואלת אותך ונראית מופתעת.[/QUOTE]
"כונפה" אומר ואזרוק לכיוונה בננה בשביל שתהיה לה אפשרות לשעשע את עצמה.
------------------
"אין לי מושג,קלפה בואי איתי"אומר ואנסה להגיע לאותו העץ.
-
[B]סם~[/B]
הוא יכול לנשוך כפעולה רגילה ם:
בעקרון הוא לא יכול ללמוד נשיכה (Bite)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ארוך יוצא במהירות ופותח את פיו ונושך בקטנה את זנבו של בידוף הנבהל ומתחיל לרוץ במעגלים ומנסה להעיף את ארון ממנו. ארון לא מוותר וממשיך לנשוך את זנבו של בידוף. בידוף מתעשת ומתחיל לאגור מים בזנבו והוא מתכוון לשחרר את המתקפה הישר לתוך פיו של ארון.
[B]דארן~[/B]
אתה משבח את דאסקול ומצליח רק ללטף את המסכה שעל פניו. אתה מסתכל על בורמי המעולף וזורק עליו פוקדור ריק. הפוקדור נפתח וכולא בתוכו את בורמי ומתחיל להתנדנד על האדמה. לאחר כמה שניות הפוקדור נעצר.
בורמי נלכד.
[B]אדם~[/B]
אתה משחרר את צ'ארלה מהפוקדור שלה והיא יוצאת מוכנה לקרב. היא מושיטה את זנבה קדימה ומשחררת משם עשרות כדורי אש קטנים המתנפצים על גופו של נינקדה. לפתע נינקדה נעלם ואז משום מקום הוא קופץ על גבה של צ'ארלה ונושך אותה ומוצץ ממנה מה שנראה כמו כוח החיים שלה. הוא השתמש במציצת חיים (Leech Life).
[B]פלינט~[/B]
צ'ימיצ'אר מתחיל לשרוט באוויר את החבורה של הטיילוים המנסים להמשיך עם הניקור שלהם, עד שהוא שולח מידיו עשרות כדורי אש קטנים המעיפים שניים מהחבורה. אתה נשאר כנגד טיילו אחד. צ'ימיצ'אר אז מטפס על אחד מהעצים וקופץ על הטיילו הנותר עם שריטות. טיילו נהדף ומתיישב על ומתחיל לזהור באור בהיר ואז הוא מתאושש ויוצא שוב עם ניקור טיילו השתמש בדגירה ( roost- שזה התיאור הכי טוב שמצאתי לזה במקום ענף XD).
[B]אוסטין~[/B]
יש לך טריקו מוכשר XP
אתה מתחיל ללכת עם פניך מורמות אל השמיים הכחולים במחשבות על אחותך. ככל שאתה מתרכז בה אתה לא מבחין בדרך, מה שגורם לך למעוד וליפול על בטנך. אתה מסתכל ורואה שדרכת על מה שנראה כמו איצטרובל גדול וכחול ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/f/fd/Spr_5b_204.png[/IMG]).
[B]ניל~[/B]
הבחורה מרימה לך אצבע משולשת ואז בועטת לך בביצים והולכת משם בהיסטריה מקללת אותך בצרפתית.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתחיל לטפס על הגוש אבל מחליק כל פעם בחצי. לפתע הגוש מתחיל לרעוד ונהמה רצינית נשמעת מכיוון הגוש. "נראה לי שהרגזת את זה" אומרת הבחורה ונעמד לידך.
-
[QUOTE]אדם~
אתה משחרר את צ'ארלה מהפוקדור שלה והיא יוצאת מוכנה לקרב. היא מושיטה את זנבה קדימה ומשחררת משם עשרות כדורי אש קטנים המתנפצים על גופו של נינקדה. לפתע נינקדה נעלם ואז משום מקום הוא קופץ על גבה של צ'ארלה ונושך אותה ומוצץ ממנה מה שנראה כמו כוח החיים שלה. הוא השתמש במציצת חיים (Leech Life).
[/QUOTE]
"צ'ארלה לא לוותר!" קראתי. "התנערי מנינקדה והשתמשי בגחלת פעם נוספת!"