-
[QUOTE=The Charmander;1345297]אנג'ל ~
אתה ממשיך לחפש. אך כרגע כל מה שאתה רואה זה חנויות מלאות ציוד.
"אלף צעיר!" מישהו קרא לך מהשוק. "למה שלא תנסה תפוח? בוא לפה!" הדבר שהוא החזיק ביד היה רחוק מלהיראות כמו תפוח.[/QUOTE]
"זה תפוח?"אשאל ואסתכל יותר טוב על התפוח בניסיון להבחין מה זה.
'יש לך מושג מה זה ?'אשאל את פאנג.
-
[QUOTE=The Charmander;1345286]אנייה ~
בזמן שאת שוכבת להנאתך ומשתזפת הסירה הקטנה שלך מתהפכת לחלוטין ואת בולעת המון מים.
"אנייה!!!" צרח אביך, הוא כנראה התחרט שהותיר אותך לבדך.
מהמים זינקה לה לאוויר משהו שככל הנקרא היה נראה כמו בת ים! היא זינקה גבוה מעל המים, שערה מתנפנף ברוח והסנפיר הבוהק שלה סנוור אותך לשנייה. צבע עורה התכול היה כמעט מהפנט. היא צללה למים ומשכה אותך פנימה.
.[/QUOTE]
"תעזבי אותי!!" אצרח ואנסה להשתחרר ממנה "דאדי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" אצרח בכול כוחי ואמשיך להאבק בדמון ואנסה לחנוק אותה בידי החשופות, בזמן שאני מנסה למצוא משהו שיוכל לעזור לי
-
אנג'ל ~
"זה לא תפוח רגיל ידידי." אמר המוכר. "שמי כוסאומו. אני מומחה לפירות וירקות בעלי אנרגייה אקטיבית. נעים להכיר."
אנייה~
אנייה - 10
טהורת בצע - 9
ההשתוללות שלך במים הנחיתה לבתולת הים המוזרה הזאת בעיטה לפנים. מה גם שאת מתחילה לבלוע מים ואביך משום מה מתעכב להגיע.
-
[QUOTE=The Charmander;1345319]
אנייה~
אנייה - 10
טהורת בצע - 9
ההשתוללות שלך במים הנחיתה לבתולת הים המוזרה הזאת בעיטה לפנים. מה גם שאת מתחילה לבלוע מים ואביך משום מה מתעכב להגיע.[/QUOTE]
'טוב אם דאדי לא יעזור לי אני אראה לה את זה בעצמי' אחשוב לעצמי ואקפוץ עליה ואנסה לחנוק אותה, בזמן שאני מחפשת משהו שיעזור לי
-
[QUOTE=The Charmander;1345319]אנג'ל ~
"זה לא תפוח רגיל ידידי." אמר המוכר. "שמי כוסאומו. אני מומחה לפירות וירקות בעלי אנרגייה אקטיבית. נעים להכיר."
[/QUOTE]
כוסאומו XD
---------------
'ואני חשבתי שראיתי הכל' אומר לפאנג.
"לא מעוניין בפירות מוזרים" אומר ואתרחק מהמקום.
-
אנייה ~
אנייה: 10
טהורת בצע: 9
בת הים מושכת אותך פנימה באכזריות. את נלחצת ומנסה לחנוק אותה אך את לא מצליחה להגיע אליה.
לאחר כמה שניות את לוקחת נשימה בטעות. משהו מוזר קרה. את פשוט הצלחת לנשום מתחת למים. הילה מוזרה עטפה אותך ונכנסת למעין הידרו. נראה שאת יכולה להדוף אותה ממך כעת.
אנג'ל ~
"לא תרצה לנסות אפילו שמדובר בפירות שיעזרו לך בקרבות?" הוסיף כוסאומו כשהתרחקת.
-
[QUOTE=The Charmander;1343273]
אסטבן ~ אסטבן: 8
ניב אפל: 7
מכה מחשמלת פילחה בגופך. זאת לא הייתה חוויה נעימה. זינקת לעבר הניר האפל ועשית לו נוק דאון. הוא השתולל בידיך והשתחרר, והחל לרוץ לעברת שוב.[/QUOTE]
"הו לא אתה לא!" אני אצעק בזמן שאתפוס תואצה לעברו וכשאתקרב אניף את הברך שלי לכיוון הפנים שלו ואנסה לתת לו בעיטת מספרת כלפי מעלה.
-
אסטבן ~ אסטבן 8
ניב אפל 4
המכה הזאת כמעט גרמה לעלפונו. הוא הסתובב במקום כמה שניות ואז קפץ שוב לכיוונך, לא מתייאש.
-
[QUOTE=The Charmander;1345635]
אנג'ל ~
"לא תרצה לנסות אפילו שמדובר בפירות שיעזרו לך בקרבות?" הוסיף כוסאומו כשהתרחקת.[/QUOTE]
"לא"אומר ואמשיך להתרחק.
-
[QUOTE=The Charmander;1345639]אסטבן ~ אסטבן 8
ניב אפל 4
המכה הזאת כמעט גרמה לעלפונו. הוא הסתובב במקום כמה שניות ואז קפץ שוב לכיוונך, לא מתייאש.[/QUOTE]
"נו חלאס יא חתיכת עומו!" אני אומר ונשאר במקום שלי, מחכה להזדמנות הכי טובה לתקוף.
ברגע שהוא מתקרב, אני קופץ הצידה בכדי לחמוק ואז מסתער עליו מאחורה וחובט בו בעזרת המרפק.
-
אנג'ל ~
אתה מתרחק מאיזור השוק ועובר ליד החנויות כאתה רואה מדרגות נעות. ליד המדרגות הנעות יש שלט שסמן שיש זירת קרבות בקומה העליונה. תוכל לעבור דרך החנויות ותוכל פשוט להשיג או לצפות בקרב.
אסטבן~
אסטבן: 6
ניב אפל: 4
אתה זז הצידה כדי לחבוט בו עם המרפק, אבל הוא פשוט עצר במקום להגיע אליך והימם אותך במכת ברק נוספת, צועד באיטיות אליך וחושף שיניים, אם כי מצד שני נראה שהוא קצת חושש.
-
[QUOTE=The Charmander;1345646]אנג'ל ~
אתה מתרחק מאיזור השוק ועובר ליד החנויות כאתה רואה מדרגות נעות. ליד המדרגות הנעות יש שלט שסמן שיש זירת קרבות בקומה העליונה. תוכל לעבור דרך החנויות ותוכל פשוט להשיג או לצפות בקרב.[/QUOTE]
'סוף סוף ' אומר לפאנג ואלך לצפות בקרבות.
-
אנג'ל ~
אתה עולה לקומה העליונה ורואה שהקומה מוזנחת לחלוטין לעומת קומת החנויות. הכל הרגיש לך כמו זירות קרב של היאבקות. בדיוק כמו שהיית רגיל. אתה הגעת בדיוק בזמן שבו אלף אחד כיסח לאלף אחר את הדמון.
"מי רוצה לנסות את מזלו מולי?!" הוא קורא "פרס של 1000 פאונד!"
-
[QUOTE=The Charmander;1345651]אנג'ל ~
אתה עולה לקומה העליונה ורואה שהקומה מוזנחת לחלוטין לעומת קומת החנויות. הכל הרגיש לך כמו זירות קרב של היאבקות. בדיוק כמו שהיית רגיל. אתה הגעת בדיוק בזמן שבו אלף אחד כיסח לאלף אחר את הדמון.
"מי רוצה לנסות את מזלו מולי?!" הוא קורא "פרס של 1000 פאונד!"[/QUOTE]
"אני אשמח לנסות את מזלי"אומר ואסתכל על האלף המנצח, בוחן את הדמון שיש ברשותו.
-
אנג'ל ~
אתה עולה על הזירה. פאנג מדלג באלגנטיות יחד איתך. אתה רואה מולך אדם מבוגר כבן 30, קרח ונפוח שרירים. סלע ענק היה מונח על ידו.
"אתה לא רציני!" צחק האלף "אתה בכלל יודע מי אני? קוראים לי טוד ואני האלוף כבר במשך שלושה חודשים ברציפות! האראן שלך עדיין מריח מהקומה התחתונה! תחזור תחזור לאמא! אתה בטוח שאתה רוצה לעשות את זה?"
-
[QUOTE=The Charmander;1345657]אנג'ל ~
אתה עולה על הזירה. פאנג מדלג באלגנטיות יחד איתך. אתה רואה מולך אדם מבוגר כבן 30, קרח ונפוח שרירים. סלע ענק היה מונח על ידו.
"אתה לא רציני!" צחק האלף "אתה בכלל יודע מי אני? קוראים לי טוד ואני האלוף כבר במשך שלושה חודשים ברציפות! האראן שלך עדיין מריח מהקומה התחתונה! תחזור תחזור לאמא! אתה בטוח שאתה רוצה לעשות את זה?"[/QUOTE]
"כן כן אז אתה רוצה להתחיל או לא ?"אומר בביטחון ואסתכל הישר לתוך עיניו.
-
אנג'ל ~
"אם אתה כל כך בטוח בעצמך מה יש לך להציע לי במידה ותפסיד?" מאתגר אותך טוד. "מה בדבר השרשרת הנחמדה שעל הצוואר שלך?"
-
[QUOTE=The Charmander;1345661]אנג'ל ~
"אם אתה כל כך בטוח בעצמך מה יש לך להציע לי במידה ותפסיד?" מאתגר אותך טוד. "מה בדבר השרשרת הנחמדה שעל הצוואר שלך?"[/QUOTE]
"אהבתי, השרשרת שווה קצת יותר מאלף, אז מה אתה אומר על להכפיל את הסכום שאתה מתערב עליו ?"אשאל ואתקרב אל טוד.
-
אנג'ל ~
"מוסכם!" צחק טוד. "אתה מוכן?"
-
[QUOTE=The Charmander;1345666]אנג'ל ~
"מוסכם!" צחק טוד. "אתה מוכן?"[/QUOTE]
"תמיד, אז יש חוקים ?"אשאל.
-
אנג'ל ~
אנג'ל: 10
טוד: 30
"זה התפקיד שלי!" קרא בחור צעיר מחוצ'קן. "אני השופט התורן. הקרב ייגמר כשהדמון של אחד הצדדים יוכנע. כדור אנרגיה אחד מורשה להתערב בקרב ורק דמונים נלחמים. המנצח יזכה על פי ההסכם של שתי הצדדים! צאו לדרך!"
טוד מושיט יד קדימה והסלע הענק נעמד.
-
[QUOTE=The Charmander;1345668]אנג'ל ~
אנג'ל: 10
טוד: 30
"זה התפקיד שלי!" קרא בחור צעיר מחוצ'קן. "אני השופט התורן. הקרב ייגמר כשהדמון של אחד הצדדים יוכנע. כדור אנרגיה אחד מורשה להתערב בקרב ורק דמונים נלחמים. המנצח יזכה על פי ההסכם של שתי הצדדים! צאו לדרך!"
טוד מושיט יד קדימה והסלע הענק נעמד.[/QUOTE]
אקח נשימה עמוקה, 'אוקי פאנג זה האתגר הראשון שלנו, תתחיל בקרן קרח על מנת לצבור מהירות! אל תתן לו להתקרב אליך, הקרב יהיה ארוך ואנחנו צריכים לשמור על הסיבולת שלך"
-
אנג'ל~
אנג'ל 10
טוד 27
[quote]פאנג:
התקפה:3
דיוק: 4
הגנה:0
מהירות: 2
יכולת: בכל פעם שאראן צחור מתקיף המהירות והדיוק שלו עולים בשני אחוזים.
[/quote]
אתה שולח את פאנג לירות קרן קרח. נראה כי בעיקר על מנת לצבור מהירות. פאנג מציית נאמנה. נראה כי הגולם הענק עוד לא קלט בכלל שהוא צריך להגן על עצמו. לאחר שהוא נהדף, נוא נתיישב ופשוט לא זז.
-
[QUOTE=The Charmander;1345672]אנג'ל~
אנג'ל 10
טוד 27
אתה שולח את פאנג לירות קרן קרח. נראה כי בעיקר על מנת לצבור מהירות. פאנג מציית נאמנה. נראה כי הגולם הענק עוד לא קלט בכלל שהוא צריך להגן על עצמו. לאחר שהוא נהדף, נוא נתיישב ופשוט לא זז.[/QUOTE]
'פאנג עוד קצת מהירות, קרן קרח בפעם השניה !' אומר לפאנג ואכין את ידי הימנית למצב שבו אצטרך לשלוף את כדור האנרגייה.
-
אנג'ל~
אנג'ל: 5
טוד: 27
[quote]פאנג:
דיוק: 6
מהירות: 4
יכולת: בכל פעם שאראן צחור מתקיף המהירות והדיוק שלו עולים בשני אחוזים.[/quote]
פאנג פגע ישירות. הגולם הגדול הזדקף וירה קרן קרח ישירות לעבר פאנג.
"חה!" צחק טוד. "באמת חשבת שתוכל לנצח אותי? לפרג יש חמישה נקודות התקפה! והיכולת המיוחדת שלו היא לאחר שהוא ספק מתקפה ישירה הוא מחזיר את אותה התקפה בפעם השנייה! תזכור את זה לפני שאתה מבצע את הצעד הבא שלך, כי הוא עשוי להיות האחרון! חהחהחה!"
-
[QUOTE=The Charmander;1345676]אנג'ל~
אנג'ל: 5
טוד: 27
פאנג פגע ישירות. הגולם הגדול הזדקף וירה קרן קרח ישירות לעבר פאנג.
"חה!" צחק טוד. "באמת חשבת שתוכל לנצח אותי? לפרג יש חמישה נקודות התקפה! והיכולת המיוחדת שלו היא לאחר שהוא ספק מתקפה ישירה הוא מחזיר את אותה התקפה בפעם השנייה! תזכור את זה לפני שאתה מבצע את הצעד הבא שלך, כי הוא עשוי להיות האחרון! חהחהחה!"[/QUOTE]
'פאנג תשתמש בקרן קרח,אבל אל תכוון על האבן, תכוון לרצפה, תהפוך את הזירה למשטח קרח, תשתמש בכמה קרני קרח שאתה צריך' אומר לפאנג.
-
אנג'ל~
אנג'ל 5
טוד 27
[quote]
פאנג:
דיוק: 8
מהירות: 6
יכולת: בכל פעם שאראן צחור מתקיף המהירות והדיוק שלו עולים בשני אחוזים.
[/quote]
הזירה התמלאה במשטח קרח. ההבעה של טוד על הפנים היתה חתומה, אם כי הוא כבר לא צחק. הוא החזיק כדור אנרגיה בידו... כדור חום בוהק. הוא השליך את הכדור על הרצפה, ומשטח הקרח נמס ברגע. הזירה הפכה חמה כלבה, וסלעים החלו לבצבץ. זירה כזאת כבר לא ניתן להקפיא.
-
[QUOTE=The Charmander;1345684]אנג'ל~
אנג'ל 5
טוד 27
הזירה התמלאה במשטח קרח. ההבעה של טוד על הפנים היתה חתומה, אם כי הוא כבר לא צחק. הוא החזיק כדור אנרגיה בידו... כדור חום בוהק. הוא השליך את הכדור על הרצפה, ומשטח הקרח נמס ברגע. הזירה הפכה חמה כלבה, וסלעים החלו לבצבץ. זירה כזאת כבר לא ניתן להקפיא.[/QUOTE]
'לא טוב פאנג לא מסתדר בחום'אחשוב לעצמי,"שניים יכולים לשחק במשחק הזה "אומר ואזרוק את כדור של האראן הצהוב על הרצפה.
-
אנג'ל ~
אנג'ל 5
טוד 7
[quote]פאנג:
התקפה:4
דיוק: 0
מהירות: 8
ברגע שכדור האנרגיה הצהוב הוטח ברצפה סלעים רותחים עפו באוויר, בזכות מהירותו של פאנג הוא לא ניזוק אך פרג היה פשוט איטי ומסורבל. חמישה אבנים מחשמלות פגעו בו בעוצמה.
-
[QUOTE=The Charmander;1345688]אנג'ל ~
אנג'ל 5
טוד 7
ברגע שכדור האנרגיה הצהוב הוטח ברצפה סלעים רותחים עפו באוויר, בזכות מהירותו של פאנג הוא לא ניזוק אך פרג היה פשוט איטי ומסורבל. חמישה אבנים מחשמלות פגעו בו בעוצמה.[/QUOTE]
'פאנג תשתמש בקרן קרח אחת על אחד הסלעים על מנת לצבור עוד דיוק,אחר כך תקפוץ מסלע לסלע ותשתמש בהם על מנת לצבור עוד מהירות'
-
אנג'ל ~
אנג'ל 5
טוד 7
[quote]פאנג:
התקפה:5
דיוק: 2
מהירות: 0
קרן קרח נוספת העלתה את המהירות שלך.
-
[QUOTE=The Charmander;1345696]אנג'ל ~
אנג'ל 5
טוד 7
קרן קרח נוספת העלתה את המהירות שלך.[/QUOTE]
'פאנג עוד קרן קרח! יותר מהירות יותר כוח ! אנחנו הולכים לסיים את זה במכה אחת, אז בינתיים תצבור עוד כוח מצידי תכוון לתקרה אבל אל תתן לו הזדמנות להשתמש ביכולת המעצבנת שלו'
-
אנג'ל~
אנג'ל 5
טוד 0
אתה ממשיך לפקוד על פאנג שוב ושוב לירות קרני קרח. גם אם הם מתבטלים ונמסים, המהירות עולה וכך ההתקפה. לבסוף לאחר שצברת כ40 נקודות התקפה ופאנג כמעט התמוטט מעייפות, פקדת על פאנג לירות קרן קרח ישירות לעבר פרג שהתעלף במקום.
"אתה ניצחת! אלפיים פאונד בדיוק כמו שהבטחתי." אמה טוד ושיפשף לך בראש בעדינות.
'כל הכבוד אנג'ל, אני ממש נהניתי!' אמר פאנג בראשך.
-
[QUOTE=The Charmander;1345706]אנג'ל~
אנג'ל 5
טוד 0
אתה ממשיך לפקוד על פאנג שוב ושוב לירות קרני קרח. גם אם הם מתבטלים ונמסים, המהירות עולה וכך ההתקפה. לבסוף לאחר שצברת כ40 נקודות התקפה ופאנג כמעט התמוטט מעייפות, פקדת על פאנג לירות קרן קרח ישירות לעבר פרג שהתעלף במקום.
"אתה ניצחת! אלפיים פאונד בדיוק כמו שהבטחתי." אמה טוד ושיפשף לך בראש בעדינות.
'כל הכבוד אנג'ל, אני ממש נהניתי!' אמר פאנג בראשך.[/QUOTE]
"תודה אבל אני מעדיף את השרשרת שלי עליי"אומר ואתפוס את ידו במהירות,לוקח את השרשרת מידו, לאחר מכן אקח את כספי.
-
[COLOR="Purple"]אנג'ל ~
ממש לפני שהוא ניתק את השרשרת מצווארך אתה תפסת את ידו. התכסיס לא עבד לו. אתה שומע מישהו ממלמל משהו על השעה ואתה נזכר שאמא שלך אמורה לקחת אותך מתישהו.
עשית רווח של 2000 פאונד.[/COLOR]
-
[QUOTE=The Charmander;1345711][COLOR="Purple"]אנג'ל ~
ממש לפני שהוא ניתק את השרשרת מצווארך אתה תפסת את ידו. התכסיס לא עבד לו. אתה שומע מישהו ממלמל משהו על השעה ואתה נזכר שאמא שלך אמורה לקחת אותך מתישהו.
עשית רווח של 2000 פאונד.[/COLOR][/QUOTE]
"טוב נהניתי לעשות אתך עסקים" אומר וארוץ מהמקום לאזור המפגש עם אימי.
-
[QUOTE=The Charmander;1345635]אנייה ~
אנייה: 10
טהורת בצע: 9
בת הים מושכת אותך פנימה באכזריות. את נלחצת ומנסה לחנוק אותה אך את לא מצליחה להגיע אליה.
לאחר כמה שניות את לוקחת נשימה בטעות. משהו מוזר קרה. את פשוט הצלחת לנשום מתחת למים. הילה מוזרה עטפה אותך ונכנסת למעין הידרו. נראה שאת יכולה להדוף אותה ממך כעת.
[/QUOTE]
'מוזר' אחשוב ואנסה להדוף את הבת ים ממני 'דאדי אמר משהו על אנרגיה,חייבת להיות פה אחת כזאת' אחשוב ואנסה לראות אם יש משהו שימושי
-
[quote]ג'ואי ~
"הנושא הזה רציני." אביך איבד אורך רוח "אנחנו באמת הוריך ואתה באמת אלף."[/quote]
"טוב, אני אנסה להאמין לכם, אבל למה דווקא עכשיו?למה דווקא עכשיו אתם באים אליי,בדיוק ביום שבו סופסוף הייתה לי הזדמנות ללכת למשפחה אומנת?" אומר להוריי.
-
אנג'ל ~
אתה מסתלק מהאזור ויורד לקומה האמצעית. לקח לך כמה דקות לאתר את אמא שלך ולהיכנס איתה הביתה. סטף היתה על הספה, היא צפתה בטלויזיה בשיעמום, מרימה רגל ועושה את הדבר החביב עליה מכל.
"אנג'י, עשה טובה. לך לך תביא לי משהו לאכול..." היא צוחקת עליך "אחרי הכל אתה המשרת הקטן שלי, לא?"
אנייה ~ אנייה:10
טהורת בצע: 5
ההידרו היה חזק וניתן לשליטה. הדפת את בת הים בכל הכח והיא הסתחררה, כמעט מעולפת. זינקת מעל המים ועפת ישירות לסירה. בת הים הקרבה לעברך במהירות, מוכנה להפוך את הסירה שוב.
ג'ואי ~
"אנחנו הוריך האמיתיים. אתה לא צריך משפחה אומנת. אנחנו אלפים, חולשתם הגדולה של האלפים הם למעשה ילדיהם שלהם. בעבר, תינוק הנולד לאלף לא היה מסוגל לשלוט בעוצמת כוחותיו ועלול היה למות ולהרוג אחרים יחד איתו. האלפים היו חסרי אונים במשך דורות וניסו למצוא פתרון עד ששליח הרוקח הראשי של המושבה של הקוסמים הציג בפני מלך האלפים שיקוי המשכיח את יכולות האלף עד שיגלה אותם בכוחות עצמו. על כן, נאלצו האלפים בעלי המשפחות להשתלב בחברת בני האדם. הרחק מגלאריה סאה. השיקוי הושתל בdna של כל אלף שהיה קיים באותה תקופה. הדבר הזה מחזיק מעמד שלוש עשרה שנה בדיוק. בגיל שלוש עשרה, כוחותיו של האלף פורצים החוצה. גם כוחותיך פרצו החוצה כרגע ולכן אין סיבה להסתתר יותר. אתה חופשי להצטרף אלינו מבין?" הסביר אביך.
-
[QUOTE=The Charmander;1346216]אנג'ל ~
אתה מסתלק מהאזור ויורד לקומה האמצעית. לקח לך כמה דקות לאתר את אמא שלך ולהיכנס איתה הביתה. סטף היתה על הספה, היא צפתה בטלויזיה בשיעמום, מרימה רגל ועושה את הדבר החביב עליה מכל.
"אנג'י, עשה טובה. לך לך תביא לי משהו לאכול..." היא צוחקת עליך "אחרי הכל אתה המשרת הקטן שלי, לא?"[/QUOTE]
"יש לי ברירה ?"אומר ואביא לאחותי הנחמדה משהו מהמקרר.