-
[QUOTE=Spider Man;1353618]"אוקיי.." אעכל את כל מה שקרה, "אממ.. ספידי, זמן לעוף!" אומר ואמעד אחורה. אנסה לקפוץ מהר ככל שאוכל על ספידי, ואאחוז באחד הקרניים שלו.[/QUOTE]
[COLOR="Red"]
[B]ספיידי~[/B]
אתה מגמגם או קיי ואומר לספידי לעוף. אתה רואה את אחד המשווים לוחץ על כפתור בשריון שהוא שם על הבטן שלו והשריון הופך לדאון עם טורפדואים כנשק.מה תעשה?
[/COLOR]
[SIZE="5"]כולם! תענו לי ברצינות:מה חשבת על הניהול של טל:ttrrtte?[/SIZE]
-
[QUOTE=ttrrtte;1353534][b]ליאור[/b]
עברתי כבר את הקטעים שאתה בהם אז אני יודעת מה לכתוב וקיבלתי אישור מאייל למי שהולך אמ..לפגוש אתכם מוחעחעחע
יום אחד הם לקחו אותי לקנות לי מתנות בחנות, אבל שחכו אותי שם, לא האמתי שזה יכול להיות הם אמרו לי שאני פרח ופרח לא זורקים, המוכר ניגש לשאול אותי למה אני בוכה וסיפרתי לו את כל הסיפור, הוא נתן לי את החליפה הזאת ואת המסכה ולימד אותי כשפות אש, לא הרבה יודעים אבל אני אחת מכשפיות האש הכי חזקות''
אתה מביט בלין ולא יודע איך להגיב[/QUOTE]
אבל לא נותנים לשחקנים להפוך לבעצמם לשה''מ- זה לא טוב נותנים מבחוץ וביג דיל איל לא היה כמה שעות לא צריך בביל זה מחליף- סתם סיבה מפגרת להמשיך את המשחק:oing:
--------
אני אומר לבחורה" נו ברור שהוריך זרקו אותך, את הרי קוקסינל, את בחורה אבל גם גבר. כנראה הוריך לא רצו שהבת שלהם תהיה לסבית/ גייז אז זרקו אותך. אני מבין את מה שעבר להוריך טוב מאוד. "
אני ממשיך לדבר ללין" טוב אז את אחת הכשפיות האש החזקות, נו אז תחזקי את כשפות האש שלי תלמדי אותי כשפות שמש כפי שהבטחת, סנסני שחלאה שכמותך"
-
[QUOTE=ttrrtte;1353657][b]ספיידי[/b]
אתה עולה על ספידי ואומר לו שזה הזמן לעוף, אתם כבר בחצי הדרך החוצה שלפתע היידים שלך מוצמדות לגוף שלך, אתה קולט שאחד מן המשווים זרק עלייך (אני לא יודעת מה השם אז אני יתאר) את אחד הכבל עם כדור שחור בכל צד שלו וזה התעטף סביבך!
לפתע הכבל מחשמל אותך בחוזקה, אתה מעלף ונופל מספיידי
הדבר האחרון שאתה זוכר זה משווים עומדים מעלייך, ואז חושך.
אתה מתעורר בתוך תא כלא, אבל נראה כי הוא עוצ במיוחד בשבילך, כולו עשוי קירות מתכת והוא די קטן, אין יותר מידי לאן לזוז, אתה בתוך סוג של קופסא סגורה ומסוגרת.
אתה שומע קולות ''אז לכדתם אותו?'' ''כן אדוני, הוא בתוך הקופסא הוא בט יתעורר בקרוב'', אתה שומע קול שאתה מזהה כשל אמון ''בסדר, היום בערב, מול כולם אקח את הכשפות שלו, ובך אפטר מהאוואטר לתמיד!''
מה תעשה?[/QUOTE]
'איפה ספידי..?' אמצמץ בעייני ואתור בתא במעגלים. אנסה לבעוט בקיר, ולאחר מכן איצור להבה כחולה. 'נקווה שזה יעבוד.. אם לא, אין ברירה, אצטרך לברוח היום בערב..' אבין, ואנסה לשרוף את הקיר, נצמד לקיר הנגדי.
-
[QUOTE=Tobi...;1353514]התקבלת בזכות ליאור.
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
אנג מצחקק ואומר לך "האמת היא שאת באה בדיוק לבה סינג סה,אבל בה סינג סה של העבר...". את מגיעה עם אנג לבה סינג סה פעם ואת רואה את טופ בייפונג מוציאה סלע מהאדמה והופכת אותו לרסיסים. אנג אומר לך "תנסי. זה בדיוק כמו מים.".
[/COLOR]
''בסדר'' אומר באכזבה כי בכל זאת ממש רציתי לטייל בעולם, לראות את בה סינג סה.
אני אוציא סלע מן האדמה בכל כוחותיי,,, ''זה לא נורא זה כמו בבית'' אחשוב לעצמי, אני אנסה לרסק אותו בתקווה להצליח
-
[COLOR="DarkRed"]
[B]ליאור[/B]
*חשבתי שזה יימשך יותר. וזה היה כי הייתי נואש למחליף והאפשרויות הן:אתה או פלופי שזה לא רעיון ממש טוב לעומר ולטל. עומר לא יכל לכתוב אפילו רקע וטל היא מה שנשאר.
הבחורה אומרת :"הם שכחו אותי בטעות. אני לא קוקסינל משום שלא אמרתי לך שאני בן,אתה הנחת את זה בעצמך. ותיזהר." אתה צוחק מהאיום של לין ורואה אותה מאיידת פורץ בידה בלבד.
[/COLOR]
[COLOR="Red"]
[B]ספיידי~[/B]
אתה מנסה למצוא את ספידי ומנסה לבעוט בקיר וליצור להבה כחולה. אתה נצמד לקיר ובמקום לשרוף אותו,אתה מתעלף. כשאתה מתעורר עומד לידך בן אדם במסכה [SIZE="4"]([url="http://jpg.co.il/view/4ffab84892c01.png/"][img]http://srv1.jpg.co.il/3/4ffab84892c01.png[/img][/url])[/SIZE] שנוגע באחד מכשפי השמש והכשף זוהר כשהאור שבו נבלע בתוך המסכה. האיש אומר "ועכשו לאוואטר!" ואתה מבין שהוא מדבר עלייך.
[/COLOR]
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
את מתבאסת שלא הגעת לבה סינג סה ומעודדת את עצמך. את מנסה לרסק את הסלע ואת מרגישה כובד עצום שנשבר והופך למיליוני ראשי חץ ממתכת שפוגעים בבניין עד שהוא מתפרק. את רואה אותך ואת אנג יורדים לאדמה ושמה לב שהכול עכשו אמיתי ואת באמת בה סינג סה,מסיירת עם אנג בתור רוח(את לא רוח,אנג רוח).
[/COLOR]
-
[/COLOR]
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
את מתבאסת שלא הגעת לבה סינג סה ומעודדת את עצמך. את מנסה לרסק את הסלע ואת מרגישה כובד עצום שנשבר והופך למיליוני ראשי חץ ממתכת שפוגעים בבניין עד שהוא מתפרק. את רואה אותך ואת אנג יורדים לאדמה ושמה לב שהכול עכשו אמיתי ואת באמת בה סינג סה,מסיירת עם אנג בתור רוח(את לא רוח,אנג רוח).
[/COLOR][/QUOTE]
אתלהב מהעובדה שאני בבה-סינג-סה, אביט מסביבי ואסייר מעט בעיר.
''אנג, אמון יעשה הכל כדי לקחת את הכשפות שלי, כבר עכשיו הוא חוטף כשפים ומנטרל את יכולת הכשפות שלהם, עד עכשיו הוא לא פעל ללכידה שלי, אבלץמה עם הוא יצליח ללכוד אותי?'' אשאל בחשש
אשער שאני נראת כמו איזה מטורפת שמדברת לעצמי בעיני האנשים ברחוב
-
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
*נהנת לנהל את המ"ת?
אתה מתלהבת מהעובדה שאת בבה סינג סה ומסיירת בעיר. את אומרת לאנג ''אנג, אמון יעשה הכל כדי לקחת את הכשפות שלי, כבר עכשיו הוא חוטף כשפים ומנטרל את יכולת הכשפות שלהם, עד עכשיו הוא לא פעל ללכידה שלי, אבלץמה עם הוא יצליח ללכוד אותי?'' ומשערת שאת נראית מטורפת. אנג עונה לך "אמון הוא לא האיום. האיום הוא ירח אדום. ירח אדום הם חבורת פליטים משבט המים ומאומת האש שלובשים מסיכות ומאמינים בשוויון." את רואה פתאום חנות בגדים ומוצאת שם מסיכה כמו שרצית לקנות.
[/COLOR]
-
[QUOTE=Tobi...;1353682][COLOR="DarkRed"]
[B]ליאור[/B]
*חשבתי שזה יימשך יותר. וזה היה כי הייתי נואש למחליף והאפשרויות הן:אתה או פלופי שזה לא רעיון ממש טוב לעומר ולטל. עומר לא יכל לכתוב אפילו רקע וטל היא מה שנשאר.
הבחורה אומרת :"הם שכחו אותי בטעות. אני לא קוקסינל משום שלא אמרתי לך שאני בן,אתה הנחת את זה בעצמך. ותיזהר." אתה צוחק מהאיום של לין ורואה אותה מאיידת פורץ בידה בלבד.
[/COLOR]
[COLOR="Red"]
[B]ספיידי~[/B]
אתה מנסה למצוא את ספידי ומנסה לבעוט בקיר וליצור להבה כחולה. אתה נצמד לקיר ובמקום לשרוף אותו,אתה מתעלף. כשאתה מתעורר עומד לידך בן אדם במסכה [SIZE="4"]([url="http://jpg.co.il/view/4ffab84892c01.png/"][img]http://srv1.jpg.co.il/3/4ffab84892c01.png[/img][/url])[/SIZE] שנוגע באחד מכשפי השמש והכשף זוהר כשהאור שבו נבלע בתוך המסכה. האיש אומר "ועכשו לאוואטר!" ואתה מבין שהוא מדבר עלייך.
[/COLOR]
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
[/COLOR][/QUOTE]
למה התעלפתי..? תסביר פעם הבאה יותר.
~~~~
"-הולך" אשלים את המשפט שלו.
בלי להשקיע מחשבה לבחון את המקום ולהבין מה קורה, איצור כמה להבות כחולות מסביבי שהשומרים ירתעו ואחשוב על הדבר שיוציא אותי מפה.
בלי הרבה מחשבה, אעטוף את עצמי בלבה נוזלית, מנסה לשמור על האיזון כדי שלא אכווה.
'הייתי צריך לחשוב על זה פעמיים..' אחשוב בזמן שאתאמץ לשמור על האיזון, ולוודא שאף שומר לא יתקרב אליי.
-
[COLOR="Red"]
[B]ספיידי~[/B]
אתה משלים את המשפט של האיש במסכה ורואה שכתוב ששמו אמון.אתה מנסה להרתיע את השומרים ועוטף את עצך בשריון לבה. אתה רואה את אמון מכניס יד בתוך הלבה והיד שלו נכוות,אבל הוא ממשיך ושנייה לפני שהוא מוציא ממך את הכשפות,אתה רואה את הנינג'ה נוגע באמון ומאייד אותו. אמון מופיע שוב ואומר "טיפוסי לכשף פחדן. נלחם בכשפות ולא בקרב פנים מול פנים.". אתה מרגיש את הלבה יורדת ממך ולין אומרת במהירות "תוותר על הקשרים שלך לעולם הזה. תיצור שמש בידיך ותזכור שהאש היא חיים. תהפוך אותה לדרקון ותירה ברק!". אמון עומד לחסל אותך אם הלבה לא תעשה את זה קודם.מה תעשה?
[/COLOR]
-
שם משתמש: artist ninja
שם במשחק: קייטו נאוסאמה
שם אמיתי: דוד
אומה וסוג כשפות: ממלכת האש, כשפות אש
אופי: זה די תלוי איך הוא קם בבוקר באותו יום. ברוב הפעמים, קייטו מתנהג כבן אדם קר, שקט ומסוגר ולפעמים הוא קם במצב רוח עליז והוא פתוח ומחייך יותר, חושב פחות לפני מה שהוא אומר. מה שתמיד, קייטו נאמן לחבריו, ומוכן לעזור רק כאשר הוא חושב שהוא לא מפסיד מכך יותר מידי והוא בעל פתיל קצר.
רומאנס: לא, אין לי כוח לזה...
מפגשים:לא לגעת
תיאור או תמונה: גבוה מהממוצע, לא נראה שרירי במיוחד אבל חזק, שיער בלונדיני, ללא תסרוקת מסודרת, ועיניים בצבע ירוק.
רקע: נולד בממלכת האש, בכפר קטן ליד הר געש רדום, וכצפוי נולד עם כשפות האש. אביו נעלם כשהיה בן חמש בערך, ואמו נשארה לגדל אותו ואת אחיו הקטן קואן. היא לא דיברה על אביו מאז חוץ מכך שפעם אחת מתוך עצבים אמרה שהוא גרם לאנשים לחשוב שהוא מת אבל בטח הוא עושה חיים בלעדיהם איפושהו. בגלל שהיה בן לאם חד הורית הוא היה בעיקר בבית עוזר לאמו, שנכנסה לדיכאון וכמעט ולא עשתה דבר מאז היעלמותו של אביו, ולא הסתובב עם חברים שגם כשכן הם לא אהבו אותו בגלל אופיו הקר והאדיש. רק שני חברים היו לו בחיים, לין ואקו. לין היה כמוהו, בן לאם חד הורית ולכן הבין לנפשו ולמצבו ולאקו פשוט לא היה אכפת מחוסר פתיחותו והיא גם ככה העדיפה אחד שמקשיב ונותן רק לה לדבר ולא אחד שמדבר והיא צריכה להקשיב לו. קצת לפני שהיה בן ארבע עשרה, אמו התחתנה מחדש, ופחות ופחות התייחסה לילדיה. קייטו לקח את קואן על אחריותו ובגלל הטורח שבטיפול באחיו הקטן ממנו בכארבע שנים, הוא הפסיק לעזור לאנשים כאשר חשב שהדבר יצרוך ממנו טרחה אפילו קלה. כחודשיים לאחר מכן, כשהיה מחוץ לכפר, ההר החל לרעוד, מה שגרם למפולת אבנים שקברה חלק מהכפר. קייטו רץ במהירות למקום, והבין שאחיו הקטן, האדם שיקר ללבו ביותר, נקבר מתחת לאבנים. ההוא הצליח למצוא אותו אך אחיו היהי קבור תחת סלע ענק שאיש לא הצליח להזיז. קייטו צעק בכאב ורקע ברגלו בכוח. ואז קרה דבר שגרם לכולם הלם. סביב למקום שבו אחיו שכב על האדמה, כל הסלעים הועפו אחורה כאילו יד ענקית הכתה בהם ואחיו נותר על הריסות חדרו שהסלעים שלא הועפו מקיפים אותו בטבעת במרחק של ארבעה מטרים ממנו בערך. קייטו לא שם לב למה שעשה, ורץ לטפל באחיו. אולם אחר כך הוא הבין שזה היה הוא, כי לא היה אף כשף אדמה כשיר בכפר באותו הרגע (לין הוא כשף אדם וישנם עוד אך הם נפגעו מהמפולת). לאחר שהבינו שהוא האווטאר, החליטה אמו (שפתאום חזרה להתייחס אליו) ואביו החורג שאת שמו קייטו תמיד שוכח, לעבור לעיר הרפובליקה ועוד משפחות (בניהם משפחותיהם של לין ואקו) עברו אחריהן מפחד בפני התפרצות נוספת. בעיר הרפובליקה גרו קייטו ואחיו ביחידת דיור צמודה לבית שבו גרו אמו,שרק מידי פעם היתה באה לבדוק מה שלומם ולבדוק אם הם צריכים משהו, ואביו החורג, שלא נראה שהיה אכפת לו מבניה מבעלה הקודם של אישתו, עם תינוקם החדש. עכשיו, אחרי כשנה בעיר הפובליקה וכשהוא בן ארבע עשרה וחצי, בעל שלשה אנשים קרובים שהרכיבו את צוות האווטאר שלו, קייטו היה מוכן לתפקידו כמגן העולם.
מגילות:
חברי צוות אוואטר שלי:
1.שם: לין
רקע קצר של שלוש שורות לפחות: חבר של קייטו, גם הוא ושלשת אחיו ואחיותיו ילדים לאם חד הורית אולם שלא כאמו של קייטו, שנטשה את הטיפול בילדיה ונכנסה לסוג של דיכאון בגלל איבוד בעלה, אמו של לין משקיעה בגידול ילדיה למרות חוסר נכוחתו של אביהם, שמת בהתפרצות הר געש. לין הוא ילד מלא שמחת חיים וקופצני.
איך נפגשתם: מגיל צעיר, גרו בית ליד בית, הכירו ממש רק בבית הספר.
תיאור או תמונה: נמוך ורזה. שער שחור, מעוצב בתסרוקת קוצים. בעל עיניים חומות כהות ככל משפחתו. שריטה גדולה, זכר לפגיעה מהמפולת, על ידו הימנית.
מגילות:
תכונות: חייכן, חבר נאמן, קופצני ומשפיע שמחה על סביבותיו אך פזיז ולא זהיר. ממהר לדבר ולא חושב קודם.
אומה וסוג כשפות: אומת האש, כשפות אדמה
2.שם: אקו
רקע קצר של שלוש שורות לפחות: אקו למדה בכיתתו של קייטו. קייטו היא בת יחידה לשתי הורים שמנסים לפנק אותה ככל יכולתם למרות מצבם הכלכלי שאיננו טוב ביותר. אקו היא תלמידה מצטיינת וחברותית מאוד אבל היא מאוד אוהבת לדבר, ואוהבת מאוד גם לדעת שמקשיבים לה.
איך נפגשתם: למדו באותה כיתה
תיאור או תמונה: גובה ומשקל ממוצעים, שער חום ארוך המגיע עד אמצע הגב. עיניים חומות בהירות.
מגילות:
תכונות: מאוד אוהבת לדבר, פחות להקשיב. לא יכולה לשבת בשקט, אבל חושבת פעמיים לפני מעשה. יכולה להיות רצינית במידה מסוימת כשצריך, ולעיתים שוקעת בהרהורים ומתנתקת מהמציאות.
אומה וסוג כשפות: אומת האש, ?
3.שם: קואן
רקע קצר של שלוש שורות לפחות: קואן הוא אחיו הצעיר של קייטו בארבע שנים. לאחר שאמו של קייטו נכנסה לדיכאון בעקבות היעלמות אביהם והפסיקה לטפל בהם הוא לקח על עצמו חלק מהאחריות על קואן ולאחר שאמו התחתנה שוב החל לטפל בו בעצמו, לבדו. קואן הוא האדם היקר לקייטו בחייו והוא יסכן את חייו כדי להגן עליו.
איך נפגשתם: הוא אח של קייטו...
תיאור או תמונה: בגובה ממוצע לגילו. דומה מאוד לאחיו- שער בלונדיני, אך חלק. עיניים ירוקות. חזק יותר ממה שנראה והמון שריטות קטנות, 'מזכרת' מהמפולת, ממלאות את רוב חלקי גופו.
מגילות:
תכונות: שקט ואדיש. מדי פעם יש לו התפרצויות כעס, והוא נבהל בקלות. קשור מאוד לאחיו הגדול.
אומה וסוג כשפות: אומת האש, כשפות אש.
הערות\הארות\חומר נפץ\בקשות: TNT. סתם, אם אתה אומר לי לערוך משהו אני רוצח אותך, השקעתי בטופס כמו לא יודע מ
-
[QUOTE=Artist Ninja;1353740]שם משתמש: artist ninja
שם במשחק: קייטו נאוסאמה
שם אמיתי: דוד
אומה וסוג כשפות:לא לגעת
אופי: זה די תלוי איך הוא קם בבוקר באותו יום. ברוב הפעמים, קייטו מתנהג כבן אדם קר, שקט ומסוגר ולפעמים הוא קם במצב רוח עליז והוא פתוח ומחייך יותר, חושב פחות לפני מה שהוא אומר. מה שתמיד, קייטו נאמן לחבריו, ומוכן לעזור רק כאשר הוא חושב שהוא לא מפסיד מכך יותר מידי והוא בעל פתיל קצר.
רומאנס: לא, אין לי כוח לזה...
מפגשים:לא לגעת
תיאור או תמונה: גבוה מהממוצע, לא נראה שרירי במיוחד אבל חזק, שיער בלונדיני, ללא תסרוקת מסודרת, ועיניים בצבע ירוק.
רקע: נולד בממלכת האש, בכפר קטן ליד הר געש רדום, וכצפוי נולד עם כשפות האש. אביו נעלם כשהיה בן חמש בערך, ואמו נשארה לגדל אותו ואת אחיו הקטן קואן. היא לא דיברה על אביו מאז חוץ מכך שפעם אחת מתוך עצבים אמרה שהוא גרם לאנשים לחשוב שהוא מת אבל בטח הוא עושה חיים בלעדיהם איפושהו. בגלל שהיה בן לאם חד הורית הוא היה בעיקר בבית עוזר לאמו, שנכנסה לדיכאון וכמעט ולא עשתה דבר מאז היעלמותו של אביו, ולא הסתובב עם חברים שגם כשכן הם לא אהבו אותו בגלל אופיו הקר והאדיש. רק שני חברים היו לו בחיים, לין ואקו. לין היה כמוהו, בן לאם חד הורית ולכן הבין לנפשו ולמצבו ולאקו פשוט לא היה אכפת מחוסר פתיחותו והיא גם ככה העדיפה אחד שמקשיב ונותן רק לה לדבר ולא אחד שמדבר והיא צריכה להקשיב לו. קצת לפני שהיה בן ארבע עשרה, אמו התחתנה מחדש, ופחות ופחות התייחסה לילדיה. קייטו לקח את קואן על אחריותו ובגלל הטורח שבטיפול באחיו הקטן ממנו בכארבע שנים, הוא הפסיק לעזור לאנשים כאשר חשב שהדבר יצרוך ממנו טרחה אפילו קלה. כחודשיים לאחר מכן, כשהיה מחוץ לכפר, ההר החל לרעוד, מה שגרם למפולת אבנים שקברה חלק מהכפר. קייטו רץ במהירות למקום, והבין שאחיו הקטן, האדם שיקר ללבו ביותר, נקבר מתחת לאבנים. ההוא הצליח למצוא אותו אך אחיו היהי קבור תחת סלע ענק שאיש לא הצליח להזיז. קייטו צעק בכאב ורקע ברגלו בכוח. ואז קרה דבר שגרם לכולם הלם. סביב למקום שבו אחיו שכב על האדמה, כל הסלעים הועפו אחורה כאילו יד ענקית הכתה בהם ואחיו נותר על הריסות חדרו שהסלעים שלא הועפו מקיפים אותו בטבעת במרחק של ארבעה מטרים ממנו בערך. קייטו לא שם לב למה שעשה, ורץ לטפל באחיו. אולם אחר כך הוא הבין שזה היה הוא, כי לא היה אף כשף אדמה כשיר בכפר באותו הרגע (לין הוא כשף אדם וישנם עוד אך הם נפגעו מהמפולת). לאחר שהבינו שהוא האווטאר, החליטה אמו (שפתאום חזרה להתייחס אליו) ואביו החורג שאת שמו קייטו תמיד שוכח, לעבור לעיר הרפובליקה ועוד משפחות (בניהם משפחותיהם של לין ואקו) עברו אחריהן מפחד בפני התפרצות נוספת. בעיר הרפובליקה גרו קייטו ואחיו ביחידת דיור צמודה לבית שבו גרו אמו,שרק מידי פעם היתה באה לבדוק מה שלומם ולבדוק אם הם צריכים משהו, ואביו החורג, שלא נראה שהיה אכפת לו מבניה מבעלה הקודם של אישתו, עם תינוקם החדש. עכשיו, אחרי כשנה בעיר הפובליקה וכשהוא בן ארבע עשרה וחצי, בעל שלשה אנשים קרובים שהרכיבו את צוות האווטאר שלו, קייטו היה מוכן לתפקידו כמגן העולם.
מגילות:
חברי צוות אוואטר שלי:
1.שם: לין
רקע קצר של שלוש שורות לפחות: חבר של קייטו, גם הוא ושלשת אחיו ואחיותיו ילדים לאם חד הורית אולם שלא כאמו של קייטו, שנטשה את הטיפול בילדיה ונכנסה לסוג של דיכאון בגלל איבוד בעלה, אמו של לין משקיעה בגידול ילדיה למרות חוסר נכוחתו של אביהם, שמת בהתפרצות הר געש. לין הוא ילד מלא שמחת חיים וקופצני.
איך נפגשתם: מגיל צעיר, גרו בית ליד בית, הכירו ממש רק בבית הספר.
תיאור או תמונה: נמוך ורזה. שער שחור, מעוצב בתסרוקת קוצים. בעל עיניים חומות כהות ככל משפחתו. שריטה גדולה, זכר לפגיעה מהמפולת, על ידו הימנית.
מגילות:
תכונות: חייכן, חבר נאמן, קופצני ומשפיע שמחה על סביבותיו אך פזיז ולא זהיר. ממהר לדבר ולא חושב קודם.
אומה וסוג כשפות: אומת האש, כשפות אדמה
2.שם: אקו
רקע קצר של שלוש שורות לפחות: אקו למדה בכיתתו של קייטו. קייטו היא בת יחידה לשתי הורים שמנסים לפנק אותה ככל יכולתם למרות מצבם הכלכלי שאיננו טוב ביותר. אקו היא תלמידה מצטיינת וחברותית מאוד אבל היא מאוד אוהבת לדבר, ואוהבת מאוד גם לדעת שמקשיבים לה.
איך נפגשתם: למדו באותה כיתה
תיאור או תמונה: גובה ומשקל ממוצעים, שער חום ארוך המגיע עד אמצע הגב. עיניים חומות בהירות.
מגילות:
תכונות: מאוד אוהבת לדבר, פחות להקשיב. לא יכולה לשבת בשקט, אבל חושבת פעמיים לפני מעשה. יכולה להיות רצינית במידה מסוימת כשצריך, ולעיתים שוקעת בהרהורים ומתנתקת מהמציאות.
אומה וסוג כשפות: אומת האש, ?
3.שם: קואן
רקע קצר של שלוש שורות לפחות: קואן הוא אחיו הצעיר של קייטו בארבע שנים. לאחר שאמו של קייטו נכנסה לדיכאון בעקבות היעלמות אביהם והפסיקה לטפל בהם הוא לקח על עצמו חלק מהאחריות על קואן ולאחר שאמו התחתנה שוב החל לטפל בו בעצמו, לבדו. קואן הוא האדם היקר לקייטו בחייו והוא יסכן את חייו כדי להגן עליו.
איך נפגשתם: הוא אח של קייטו...
תיאור או תמונה: בגובה ממוצע לגילו. דומה מאוד לאחיו- שער בלונדיני, אך חלק. עיניים ירוקות. חזק יותר ממה שנראה והמון שריטות קטנות, 'מזכרת' מהמפולת, ממלאות את רוב חלקי גופו.
מגילות:
תכונות: שקט ואדיש. מדי פעם יש לו התפרצויות כעס, והוא נבהל בקלות. קשור מאוד לאחיו הגדול.
אומה וסוג כשפות: אומת האש, כשפות אש.
הערות\הארות\חומר נפץ\בקשות: TNT. סתם, אם אתה אומר לי לערוך משהו אני רוצח אותך, השקעתי בטופס כמו לא יודע מ[/QUOTE]
וואו..... התקבלת. תגיב להתחלה שכתבתי בעמוד הראשון ותמחק מה שלא צריך
-
[QUOTE=Tobi...;1353744]וואו..... התקבלת. תגיב להתחלה שכתבתי בעמוד הראשון ותמחק מה שלא צריך[/QUOTE]
רגע תיקנתי טעות קטנה ברקע סבבה תשנה אותה
עריכה- סליחה לא שמתי לב אבל כן כתבתי את זה
[QUOTE]אתה האוואטר החדש ואתה יודע שאתה צריך ללמוד את היסודות כדי שמשפחתך תתגאה בך וחושבת איך אתה תוכל ללמוד יותר מיסוד אחד.'לפתע אדם שנראה כנינג'ה וגופו זוהר באדום חוצה בריצה את שדה הראיה שלך ועולה במעלה הרחוב[/QUOTE]
אני מסתכל לכיוון שבו הוא נעלם בהפתעה. 'אה?' אני חושב לעצמי 'מוזר'. אני פונה לכיוון שהוא הלך אליו ומחפש במבטי את הנינג'ה המוזר.
-
[QUOTE]אני מסתכל לכיוון שבו הוא נעלם בהפתעה. 'אה?' אני חושב לעצמי 'מוזר'. אני פונה לכיוון שהוא הלך אליו ומחפש במבטי את הנינג'ה המוזר[/QUOTE]
[COLOR="DarkOrange"]
[B]דוד~[/B]
אתה מחפש במבטך את הנינג'ה הבוהק באדום. אתה מוצא סמטת רחוב נטושה ושם שוכבת נערה יפיהפייה על הרצפה ואת רואה מאחוריה שלושה אנשים בורחים ואתה מזהה אותם כ"איום משולש" חבורת פושעים מבוקשים מממלכת האדמה,שבט המים ומאומת האש.
[B]איום משולש[/B]
[SPOILER]
[url="http://jpg.co.il/view/4ffadf33beddf.png/"][img]http://srv2.jpg.co.il/10/4ffadf33beddf.png[/img][/url]
[/SPOILER]
[/COLOR]
-
[QUOTE=Tobi...;1353716][COLOR="Red"]
[B]ספיידי~[/B]
אתה משלים את המשפט של האיש במסכה ורואה שכתוב ששמו אמון.אתה מנסה להרתיע את השומרים ועוטף את עצך בשריון לבה. אתה רואה את אמון מכניס יד בתוך הלבה והיד שלו נכוות,אבל הוא ממשיך ושנייה לפני שהוא מוציא ממך את הכשפות,אתה רואה את הנינג'ה נוגע באמון ומאייד אותו. אמון מופיע שוב ואומר "טיפוסי לכשף פחדן. נלחם בכשפות ולא בקרב פנים מול פנים.". אתה מרגיש את הלבה יורדת ממך ולין אומרת במהירות "תוותר על הקשרים שלך לעולם הזה. תיצור שמש בידיך ותזכור שהאש היא חיים. תהפוך אותה לדרקון ותירה ברק!". אמון עומד לחסל אותך אם הלבה לא תעשה את זה קודם.מה תעשה?
[/COLOR][/QUOTE]
"חמודי, אתה הפחדן פה, מנסה לקחת לי את הכשפות ולא להרוג אותי בקרב פנים מול פנים." אומר לו ואקרוץ לו.
אבין שאין לי הזדמנות לחכות לתשובה שלו. אתחיל את הכשפות, ואצור לשונות להבה מהידיים שלי.
'אש היא חיים..' אחזור עוד ועוד פעם בראש שלי. ארגיש את להבות האש המרקדות ואת החיים בתוכם, ואנסה לתת להם צורה חיה ונושמת של דרקון.
אנסה להבעיר את האש כמה שיותר, ללקח אותה ולגרום לה להיות ישות חיה נושמת ועוצמתית.
'לירות ברק..' אחשוב לעצמי בין ההתאמצות והמהמולה. 'אף פעם לא לימדו אותי איך עושים את זה.. מה אני יעשה?' אשאל את עצמי בחוסר אונים.
אנסה להרגיש את עצמי ואת האנרגיה שנמצאת בתוכי. 'ברק הוא אנרגיה', אחשוב לעצמי. אנסה למקד את האנרגיה לקצות אצבעותיי ולירות אותה לעבר אמון בדיוק הכי אפשרי.
-
[QUOTE=Tobi...;1353748][COLOR="DarkOrange"]
[B]דוד~[/B]
אתה מחפש במבטך את הנינג'ה הבוהק באדום. אתה מוצא סמטת רחוב נטושה ושם שוכבת נערה יפיהפייה על הרצפה ואת רואה מאחוריה שלושה אנשים בורחים ואתה מזהה אותם כ"איום משולש" חבורת פושעים מבוקשים מממלכת האדמה,שבט המים ומאומת האש.
[B]איום משולש[/B]
[SPOILER]
[url="http://jpg.co.il/view/4ffadf33beddf.png/"][img]http://srv2.jpg.co.il/10/4ffadf33beddf.png[/img][/url]
[/SPOILER]
[/COLOR][/QUOTE]
אני רץ ובועט באויר- יוצר תוך כדי כך להבה המתפרצת מרגלי ומגיעה כמעט לגבם "תעצרו במקום פושעים" אני צועק
-
[quote]התחלה:
את\ה האוואטר\ית החדש\ה ואת\ה יודע\ת שאת\ה צריך\כה ללמוד את היסודות כדי שמשפחתך תתגאה בך וחושב איך אתה תוכל ללמוד יותר מיסוד אחד.'לפתע אדם שנראה כנינג'ה וגופו זוהר באדום חוצה בריצה את שדה הראיה שלך ועולה במעלה הרחוב .[/quote]
אני מעיף את עצמי למעלה עם סילון מים למעלה ולאחר מכן אני שולח גוש קרח במטרה שיתפוס אותו. אם הגוש תופס, אני גורם ללחץ של המים להרג של האיש.
-
[COLOR="DeepSkyBlue"]
[B]ניר~[/B]
אתה מעיף את עצמך למעלה עם סילון מים ומנסה לתפוס את האיש בקרח. אתה לא תופס אותו והוא לועג לך. האיש יורה אליך להבה ארוכה בצורת דרקון ואתה שם לב שמהלבה שנשארה מהמסלול של הדרקון ותופס אותך בגוש לבה מוצקת.האיש אומר לך "אני כשף שמש,לוזר.".
[/COLOR]
[COLOR="Red"]
[B]ספיידי~[/B]
אתה אומר לאמון "חמודי, אתה הפחדן פה, מנסה לקחת לי את הכשפות ולא להרוג אותי בקרב פנים מול פנים." וקורץ.אמון אומר "אני אעשה איתך עסק. אניי אחסום את צ'אקרות הכשפות שלך ואז נילחם פנים מול פנים. אם תנצח אני אחזיר לך את הכשפות,אם לא אז אתה תהיה חייב להצטרף אליי." אתה יוצר להבות ומנסה להרגיש את החיים בהן,אתה מצליח באופן מוזר להרגיש את הלהבה ומנסה לתת להן צורה של דרקון ולהפוך אותה לישות חיה ועוצמתית.אתה מנסה לירות ברק ואתה רואה שהברק נמצא בתוך ההדרקון ונותן לו חיים. הדרקון שורף את המקום ואתה רואה שאתה בבה סינג סה. הדרקון יורה אש ארגמן ענקית אל הבניינים ואל אמון ומצליח להתיך כמה בניינים מבלי לפגוע באנשים. אתה עומד לאבד שליטה על הדרקון ואתה רואה אותו מסתובב ותוקף אותך. אמון עומד לתת לך אגרוף שמרוקן בן אדם מכשפות.מה תעשה?(אם זה קצר אז תדע שזה נראה ערוך כשכתבתי את זה
[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]
[B]דוד~[/B]
אתה רץ ובועט באוויר כדי ליצור כך להבה שמתפרצת מרגלך ופוגעת בגבם עד שהם נופלים. אתה צועק להם "תעצרו במקום פושעים!". טו טואד טוד אומר לך "אני חושב שאתה מכיר אותנו:אנחנו איום משולש שמורכב משאדי שין,טריפל ברייקר ברוק ואני,טו טואד טוד. תתרחק אם אתה לא רוצה צרות.".
[/COLOR]
-
[QUOTE=Tobi...;1353768][COLOR="Red"]
[B]ספיידי~[/B]
אתה אומר לאמון "חמודי, אתה הפחדן פה, מנסה לקחת לי את הכשפות ולא להרוג אותי בקרב פנים מול פנים." וקורץ.אמון אומר "אני אעשה איתך עסק. אניי אחסום את צ'אקרות הכשפות שלך ואז נילחם פנים מול פנים. אם תנצח אני אחזיר לך את הכשפות,אם לא אז אתה תהיה חייב להצטרף אליי." אתה יוצר להבות ומנסה להרגיש את החיים בהן,אתה מצליח באופן מוזר להרגיש את הלהבה ומנסה לתת להן צורה של דרקון ולהפוך אותה לישות חיה ועוצמתית.אתה מנסה לירות ברק ואתה רואה שהברק נמצא בתוך ההדרקון ונותן לו חיים. הדרקון שורף את המקום ואתה רואה שאתה בבה סינג סה. הדרקון יורה אש ארגמן ענקית אל הבניינים ואל אמון ומצליח להתיך כמה בניינים מבלי לפגוע באנשים. אתה עומד לאבד שליטה על הדרקון ואתה רואה אותו מסתובב ותוקף אותך. אמון עומד לתת לך אגרוף שמרוקן בן אדם מכשפות.מה תעשה?(אם זה קצר אז תדע שזה נראה ערוך כשכתבתי את זה
[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]
[B]דוד~[/B]
אתה רץ ובועט באוויר כדי ליצור כך להבה שמתפרצת מרגלך ופוגעת בגבם עד שהם נופלים. אתה צועק להם "תעצרו במקום פושעים!". טו טואד טוד אומר לך "אני חושב שאתה מכיר אותנו:אנחנו איום משולש שמורכב משאדי שין,טריפל ברייקר ברוק ואני,טו טואד טוד. תתרחק אם אתה לא רוצה צרות.".
[/COLOR][/QUOTE]
זה די ארוך חח.. אל תדאג
~~~
אנסה להתחמק מהאגרוף ומתקיפת הדרקון בכך שאפנה ימינה, אשחרר להבה כחולה גדולה על אמון בתקווה להשיג כמה שניות.
אחר כך ארוץ לכיוון אחד הבניינים. 'אני לא כזה מהיר, הם עוד מעט ישיגו אותי..' אחשוב ברחמים עצמיים ואביט לשמיים.
'בבקשה שזה יעבוד..' אתפלל. אשאף אוויר ככל יכולתי ואשרוק לספידי את השריקה הכי חזקה שאוכל.
-
[COLOR="Red"]
אתה פונה יחמינה ומתחמק מהדרקון. לין אומרת לך "אתה צריך לאלף את הדרקון או שכשפות השמש שלך תתקוף אותך לתמיד. אתה לא מצליח לפגוע באמון. אתה רץ אל אחד הבנייני וחושב 'אני לא כזה מהיר, הם עוד מעט ישיגו אותי..'. את קורא לספידי ושם לב שהמשווים על זנבך,ברצינות,הם על הזנב של ספידי.
[/COLOR]
-
[QUOTE=Tobi...;1353774][COLOR="Red"]
אתה פונה יחמינה ומתחמק מהדרקון. לין אומרת לך "אתה צריך לאלף את הדרקון או שכשפות השמש שלך תתקוף אותך לתמיד. אתה לא מצליח לפגוע באמון. אתה רץ אל אחד הבנייני וחושב 'אני לא כזה מהיר, הם עוד מעט ישיגו אותי..'. את קורא לספידי ושם לב שהמשווים על זנבך,ברצינות,הם על הזנב של ספידי.
[/COLOR][/QUOTE]
XD
~~~
"סעמק.." אמלמל ואעלה על הביזון במהירות, מנסה להתחמק ממכות האש של הדרקון. "ספידי רחף למעלה, ותנופף את הזנב!" אומר לו בזמן שאסתער על כמה משווים ואשחרר את הידיים שלהם מהביזון.
'לאלף את הדרקון..' אתהה לעצמי, 'יש לי רעיון'.
"ספידי, אחר כך אני רוצה שתעלה אחד הביניים, הגבוהים שביותר מפה ותנחית אותנו שם! כך נהיה רחוקים מאמון והמשווים, ונוכל לנסות לטפל בדרקון בשקט!" אצעק לו.
-
[quote]ניר~
אתה מעיף את עצמך למעלה עם סילון מים ומנסה לתפוס את האיש בקרח. אתה לא תופס אותו והוא לועג לך. האיש יורה אליך להבה ארוכה בצורת דרקון ואתה שם לב שמהלבה שנשארה מהמסלול של הדרקון ותופס אותך בגוש לבה מוצקת.האיש אומר לך "אני כשף שמש,לוזר.".[/quote]
"אמא שלך לוזר", אני אומר לו, עוטף את עצמי במים. "אני לא לבד" ומחכה לרגע הדרמטי שחבר שלי יתקיף. אני מנסה לסגור על השחצן בקרח ולקשור לו כך את הידיים (לחסום תנועה כדי שלא יהיה יצור אש)
-
[COLOR="Red"]
[B]ספיידי~[/B]
*מה מצחיק?
אתה ממלמל קלללות ועולה על הביזון. אתה אומר לספידי לנופףף את הזנב ולעוף למעלה,אתה מסתער על כמה משווים ומשחרר את הידיים שלהם מהביזון אבל אחד מהם לא מרפה, אתה עומד ליפול וספידי עומד להתרסק מכל המשווים שעולים עכשו(ספידי יכול להחזיק רק 3 אנשים). אמון עולה על הראש של ספידי ומעיף אותכם אל לוע הר געש רדום שברגע שאתה נכנס אליו הוא מתחיל לפעול.מה תעשה?
[/COLOR]
[COLOR="DeepSkyBlue"]
[B]ניר~[/B]
אתה אומר לנינג'ה "אימא שלך לוזר" ועוטף את עצמך במים. אתה מחכה לרגע הדרמטי שהחבר של יתקיף ואתה רואה מים פורצים מהרצפה ומשם מגיח החבר שלך. החבר שלל מוציא אותך מהלבה ומחטיף לנינג'ה כמה נגחות.אתה מנסה לסגור על השחצן בקרח ולא מצליח. הנינג'ה לוןכד את שניכם בלבה ואתם עומדים להינמס. הוא אומר לכם "כשפי שמש הרבה יותר חזקים מכשפי מים.".
[/COLOR]
-
[QUOTE=Tobi...;1353802][COLOR="Red"]
[B]ספיידי~[/B]
*מה מצחיק?
אתה ממלמל קלללות ועולה על הביזון. אתה אומר לספידי לנופףף את הזנב ולעוף למעלה,אתה מסתער על כמה משווים ומשחרר את הידיים שלהם מהביזון אבל אחד מהם לא מרפה, אתה עומד ליפול וספידי עומד להתרסק מכל המשווים שעולים עכשו(ספידי יכול להחזיק רק 3 אנשים). אמון עולה על הראש של ספידי ומעיף אותכם אל לוע הר געש רדום שברגע שאתה נכנס אליו הוא מתחיל לפעול.מה תעשה?
[/COLOR]
[COLOR="DeepSkyBlue"]
[B]ניר~[/B]
אתה אומר לנינג'ה "אימא שלך לוזר" ועוטף את עצמך במים. אתה מחכה לרגע הדרמטי שהחבר של יתקיף ואתה רואה מים פורצים מהרצפה ומשם מגיח החבר שלך. החבר שלל מוציא אותך מהלבה ומחטיף לנינג'ה כמה נגחות.אתה מנסה לסגור על השחצן בקרח ולא מצליח. הנינג'ה לוןכד את שניכם בלבה ואתם עומדים להינמס. הוא אומר לכם "כשפי שמש הרבה יותר חזקים מכשפי מים.".
[/COLOR][/QUOTE]
שהם על הזנב של ספידי /=
משחק מילים |:
~~~
אשלח קורים אל פתח הלוע סתם סתם..
אכנס לפאניקה באוויר, "ספידי!!!" אצעק ואשרוק לו, "תעלה למעלה אני יסתדר!".
לאחר הוראת הפקודה אפתח את עיניי לחריץ קטן ואביט אל תוך הר הגעש הפנימי ולאחר מכן אביט אל לוע ההר למעלה.
אנסה לגרום לגוף שלי לנוע כלפי מעלה בעזרת להבות אש שאוציא מן הרגליים ומהיידים, בתקווה שאצליח לעשות זאת בזמן.
-
[COLOR="Red"]
[B]ספיידי~[/B]
*אתה יודע איך לצוטט את התגובה רק שלך?
אתה קורא לספידי ואומר לו לעלות למעלה. אתה פותח את עינייך לחריץ קטן ומביט על לוע הר הגעש. אתה מנסה לגרום לגוף שלך לנוע כלפי מעלה בעזרת להבות אש שאתה מוציא מרגליך ומידיך בתקווה שתצליח לנוע כלפי מעלה בזמן. אתה עומד ליפול בדקה התשעים ואחת אבל הדרקון מאש מציל אותך ואתה רואה את הלהבה שבקצה זנבו מתחילה להיעלם אז אתה יוצר עוד דרקון. ממקד את כוחך לברק ויוצר מעל הברק מעטפת דרקון וקופץ עליה. אמון נופל יחד עם המשווים והדרקון מתקרב לספידי.
[/COLOR]
-
[QUOTE=Tobi...;1353696][COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
*נהנת לנהל את המ"ת?
אתה מתלהבת מהעובדה שאת בבה סינג סה ומסיירת בעיר. את אומרת לאנג ''אנג, אמון יעשה הכל כדי לקחת את הכשפות שלי, כבר עכשיו הוא חוטף כשפים ומנטרל את יכולת הכשפות שלהם, עד עכשיו הוא לא פעל ללכידה שלי, אבלץמה עם הוא יצליח ללכוד אותי?'' ומשערת שאת נראית מטורפת. אנג עונה לך "אמון הוא לא האיום. האיום הוא ירח אדום. ירח אדום הם חבורת פליטים משבט המים ומאומת האש שלובשים מסיכות ומאמינים בשוויון." את רואה פתאום חנות בגדים ומוצאת שם מסיכה כמו שרצית לקנות.
[/COLOR][/QUOTE]
לא יודעת אני אוהבת יותר מקוריים שלי
''אבל עדיין, מה ירח אדום יעשו לי? כל מה שהם יוכלו לעשות הוא לכלוא אותי ולפצוע אותי מעט במקרה הכי גרוע, אבל אמון יכול לקחת ממני את הכשפות! אהיה חסרת הגנה לחלוטין, חוץ מזה לא שמעתי על שום פעולה של ירח אדום בעיר'' אומר לאנג
''אני רוצה לחזור לעיר הרפובליקה'' אומר לאנג
-
[QUOTE=Tobi...;1353822][COLOR="Red"]
[B]ספיידי~[/B]
*אתה יודע איך לצוטט את התגובה רק שלך?
אתה קורא לספידי ואומר לו לעלות למעלה. אתה פותח את עינייך לחריץ קטן ומביט על לוע הר הגעש. אתה מנסה לגרום לגוף שלך לנוע כלפי מעלה בעזרת להבות אש שאתה מוציא מרגליך ומידיך בתקווה שתצליח לנוע כלפי מעלה בזמן. אתה עומד ליפול בדקה התשעים ואחת אבל הדרקון מאש מציל אותך ואתה רואה את הלהבה שבקצה זנבו מתחילה להיעלם אז אתה יוצר עוד דרקון. ממקד את כוחך לברק ויוצר מעל הברק מעטפת דרקון וקופץ עליה. אמון נופל יחד עם המשווים והדרקון מתקרב לספידי.
[/COLOR][/QUOTE]
מי לא..? פשוט אין לי כוח, ואתה יודע שאני זה ספיידי.. S:
~~~~~
"ספידי! תתרחק ממנו! יש לו כוח קטלני! ברח, כשאני יגמור פה אני ישרוק לך!" אומר לו ואחכה שיבצע את הפקודה וירחיק מהמקום.
אשליך אש לעבר הדרקון כדי לעורר את תשומת ליבו. 'עכשיו, איך אני מאלף אותו..?' אשאל את עצמי.
בזיק מחשבה, אביט על עיניו ואתכופף כדי להשתחוות לו, לא מסיר את עיניי ממנו, ליתר ביטחון שהוא לא יעשה שום מעשה פזיז.
-
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
את קונה את המסכה ואז אומרת לאנג "מה ירח אדום יעשו לי? כל מה שהם יעשו לי זה לפצוע אותי אבל אמון יכול לקחת ממני את הכשפות!" אנג אומר לך "ירח אדום חזקים יותר מאמון. הדבר הכי חלש שהם עושים זה לאייד בן אדם,הם יכולים לאייד אפילו את האוואטר! אני פגשתי אותם מזמן ואם לא הייתי מגיע למצב האוואטר והודף את הכשפות שלהם!. אני רק לא רוצה שתבטחי בהם ותישרפי,פשוטו כמשמעו(אני בקטע של משחקי מילים,עם עומר זה המשפט:הם על הזנב)." הנינג'ה מגיע אלייך ורואה אותך לבושה כנינג'ה ושואל עם מי את מדברת.
[/COLOR]
[COLOR="Red"]
[B]ספיידי~[/B]
אתה אומר לספידי להתרחק מהדרקון והדרקון זז מספידי ומתחיל לדבר אליך "אילפת אותי בזמן הקרב עם האיש במסכה,אם תיתן לי להישאר איתץך אני אהפוך לדרקון אמיתי ואצטרף אליך." אתה רואה את אמון קופץ אלייך ולין שמגיעה מתוך הר הגעש(איך אומרים,אהבה בוערת) ומנסה לאייד את אמון שמנסה לקחת את הכשפות שלה. אתה מנסה לעזוא ללין ואתם עומדים להתרסק בתוך הר געש פעיל. אתה רואה חייל של אומת האש קופץ אליכם ומאייד חלק מהר הגעש.
[/COLOR]
-
[QUOTE=Tobi...;1353682][COLOR="DarkRed"]
[B]ליאור[/B]
[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אוקי
----------------
אני משתחוווה ללין הגדולה לכמה דקות ולא אומר לה מילה. לאחר כמה דקות שאני משתחווה לה אני קם ואומר לה " סורי סנפאי שהעלבתי , פשוט חשבתי שאת גבר בהתחלה ועכשיו את בת, אז חשבתי שאת קוסינל, לפי הדעה שלי. טוב בבקשה אל תהרגי אותי, אני אולי סאדיסט אך לא רוצה למות. אני אעשה כל בשביל רק שלא תהרגי אותי,. בקשה אעשה כל מה שתרצי, גברתי לין".
-
[QUOTE][COLOR="Red"]ספיידי~
אתה אומר לספידי להתרחק מהדרקון והדרקון זז מספידי ומתחיל לדבר אליך "אילפת אותי בזמן הקרב עם האיש במסכה,אם תיתן לי להישאר איתץך אני אהפוך לדרקון אמיתי ואצטרף אליך." אתה רואה את אמון קופץ אלייך ולין שמגיעה מתוך הר הגעש(איך אומרים,אהבה בוערת) ומנסה לאייד את אמון שמנסה לקחת את הכשפות שלה. אתה מנסה לעזוא ללין ואתם עומדים להתרסק בתוך הר געש פעיל. אתה רואה חייל של אומת האש קופץ אליכם ומאייד חלק מהר הגעש.[/COLOR][/QUOTE]
אנסה לתפוס בדרקון., ולהעלות את לין. במידה וזה לא עובד אקרא לו שיבוא לתפוס אותנו מלוע ההר.
"עשית לי מספיק צרות.." אומר ללין, "בואי פשוט נתחפף מפה.." אוסיף ואפנה אל הדרקון. "תחזור לבה סינג סה, שם נהיה בטוחים! לא יכניסו את אמון לשם!" אומר לו.
אביט על הנזק שגרמנו להר ולעיר. "אני מעכשיו ייקרא לך קרנג', זה אומר טבח. טוב, זה מה שגרמת עד עכשיו.." אמלמל.
~~~~~
[SPOILER]XD
יש אויב לספיידרמן בשם קרנג' חח בגלל זה קראתי לו ככה
[IMG]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/he/thumb/a/a1/Venom_Vs._Carnage_Vol_1_1.jpg/250px-Venom_Vs._Carnage_Vol_1_1.jpg[/IMG]
(זה האדום שקורע את ונום)[/SPOILER]
-
[QUOTE=Tobi...;1353848][COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
את קונה את המסכה ואז אומרת לאנג "מה ירח אדום יעשו לי? כל מה שהם יעשו לי זה לפצוע אותי אבל אמון יכול לקחת ממני את הכשפות!" אנג אומר לך "ירח אדום חזקים יותר מאמון. הדבר הכי חלש שהם עושים זה לאייד בן אדם,הם יכולים לאייד אפילו את האוואטר! אני פגשתי אותם מזמן ואם לא הייתי מגיע למצב האוואטר והודף את הכשפות שלהם!. אני רק לא רוצה שתבטחי בהם ותישרפי,פשוטו כמשמעו(אני בקטע של משחקי מילים,עם עומר זה המשפט:הם על הזנב)." הנינג'ה מגיע אלייך ורואה אותך לבושה כנינג'ה ושואל עם מי את מדברת.
[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
''הרוח של אנג'' אומר בשיא הטבעיות
''מזהים אותי בתלבושת הזאת?'' אשאל את הנינג'ה
אני אחליט, שעם אנג צודק כדאי לי להכין רשימה של כל חברי ירח אדום
מה הכשפות וכח של כל חבר צוות ואיפה הם פועלים
אני אשאל את אנג על מה שהוא יודע וארשום שאגיע הביתה
-
[COLOR="DarkRed"]
[B]ליאור~[/B]
אתה משתחווה ללין ומתנצל אליה. לין אומרת לך "זה רק הדגמה של מה שתוכל ללעשות בכשפות שמש...." אתה שם לב למשווים ולאמון שמגיעים אליך ואל לין.מה תעשה?(אין לי מה לכתוב ואני לא עושה קופי פייסט.)
[/COLOR]
[COLOR="Red"]
[B]ספיידי~[/B]
קרנג' הופך לדרגון אמיתי בצבעי ארגמן ואתה ולין נופלים אל הר הגעש ומגלים שאתם באוקיינוס,אז אי אפשר לכשף אש כאן. אתה רואה את לין נלחמת באמון ומנסה לאייד אותו אבל יורה חלק מהכשפות שלו אליו.
[/COLOR]
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
את אומרת לנינג'ה שאת מדברת עם רוחו של אנג ושואלת את הנינג'ה עם מזהים אותך ומיד אחר כך את שואלת את אנג על מה שהוא יודע על ירח אדום. אנג עונה לך "לא,אני מצטער אבל אני לא יודע עליהם שום דבר חוץ ממה שסיפרתי לך. רק שהמנהיג שלהם ניזוק מקרב בין כל האומות ובעל יכולות כמו לרוח. הוא חזק מאוד ומהיר מאוד,הוא גאון ויכול לאייד דברים בכוח המחשבה,אבל ברגע שהשמש עולה הוא מאבד כוח."
[/COLOR]
-
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
את אומרת לנינג'ה שאת מדברת עם רוחו של אנג ושואלת את הנינג'ה עם מזהים אותך ומיד אחר כך את שואלת את אנג על מה שהוא יודע על ירח אדום. אנג עונה לך "לא,אני מצטער אבל אני לא יודע עליהם שום דבר חוץ ממה שסיפרתי לך. רק שהמנהיג שלהם ניזוק מקרב בין כל האומות ובעל יכולות כמו לרוח. הוא חזק מאוד ומהיר מאוד,הוא גאון ויכול לאייד דברים בכוח המחשבה,אבל ברגע שהשמש עולה הוא מאבד כוח."
[/COLOR][/QUOTE]
''אוקיי זה חדשות טובות אני משערת'' אומר לאנג
''אומ..יש לו מניעים ללכוד אותי? או שאני צריכה להיזהר ממנו ברחובות?'' אשאל את אנג
לאחר מכן אומר לנינג'ה, ''אתה יודע משהו על ירח אדום? איפה הם נפגשים אולי?'' אשאל
-
[QUOTE=Tobi...;1353913][COLOR="DarkRed"]
[B]ליאור~[/B]
אתה משתחווה ללין ומתנצל אליה. לין אומרת לך "זה רק הדגמה של מה שתוכל ללעשות בכשפות שמש...." אתה שם לב למשווים ולאמון שמגיעים אליך ואל לין.מה תעשה?(אין לי מה לכתוב ואני לא עושה קופי פייסט.)
[/COLOR]
[COLOR="Red"]
[B]ספיידי~[/B]
קרנג' הופך לדרגון אמיתי בצבעי ארגמן ואתה ולין נופלים אל הר הגעש ומגלים שאתם באוקיינוס,אז אי אפשר לכשף אש כאן. אתה רואה את לין נלחמת באמון ומנסה לאייד אותו אבל יורה חלק מהכשפות שלו אליו.
[/COLOR]
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
[/COLOR][/QUOTE]
אשרוק לאפה, בלי הרבה ברירות. 'עד שהוא יגיע..' אחשוב ואשחה לכיוון אמון 'אני צריך להתנקם באיש הבן זונה הזה!'.
אנסה לתת לו אגרוף ללסת מהצד ולהסיח את דעתו.
"לין, תתרחקי! אני מאחוריך!" אצעק לה. ואתחיל לשחות איתה רחוק מאמון, מקווה שלא התאושש. "תקשיבי, עם אמון רואה אותך תצללי ותשחי! ככה הוא לא יוכל לפגוע בך, הוא לא יידע איפה את!"
-
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
אנג אומר "למנהיג שלהם קוראים יו לון והסיבה שלו לתפוס אותך היא שהוא חושב שהאוואטר מפר את האיזון.אמרתי לך מה שאני יודע עליהם. הם שני כשפי מים ושני כשפי אש. הם נפגשו במסעדה הזאת שם,"החזיר המעופף" פעם.".
[/COLOR]
[COLOR="Red"]
[B]ספיידי[/B]
אתה שורק לספידי ואומר ללין לשחות ולהתרחק אבל אמון נותן אגרוף לשניכם ואתה עומד להתעלף,הפנים שלך מלאות דם ואתה רואה את אמון מתחיל לצחוק. לין מאבדת את הכשפות שלה ואמון צוחק עוד יותר. אתה מחליט לנסות להבעיר את אמון בכח המחשבה ושם לב שאמון מתקרב אלייך עם אגרוף ומנסה לשאוב את הכשפות שלך.
[/COLOR]
-
[QUOTE=Tobi...;1353998][COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
אנג אומר "למנהיג שלהם קוראים יו לון והסיבה שלו לתפוס אותך היא שהוא חושב שהאוואטר מפר את האיזון.אמרתי לך מה שאני יודע עליהם. הם שני כשפי מים ושני כשפי אש. הם נפגשו במסעדה הזאת שם,"החזיר המעופף" פעם.".
[/COLOR]
''הם רק 4?'' אשאל, ''אז זה לא יהיה נורא כל כך לא?'' אמשיך לחשוב בקול
''עם הם נפגשו שם פעם אולי הם יפגשו שם שוב'' אחשוב
''בוא'' אומר לנינג'ה ששחכתי כרגע את שמהXD
אחזור הביתה ואקח כסף, אחזור למסעדה ואלך עם הנינג'ה לאכול שם,.
-
[QUOTE=Tobi...;1353998][COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
[/COLOR]
[COLOR="Red"]
[B]ספיידי[/B]
אתה שורק לספידי ואומר ללין לשחות ולהתרחק אבל אמון נותן אגרוף לשניכם ואתה עומד להתעלף,הפנים שלך מלאות דם ואתה רואה את אמון מתחיל לצחוק. לין מאבדת את הכשפות שלה ואמון צוחק עוד יותר. אתה מחליט לנסות להבעיר את אמון בכח המחשבה ושם לב שאמון מתקרב אלייך עם אגרוף ומנסה לשאוב את הכשפות שלך.
[/COLOR][/QUOTE]
'איפה ספידי שצריכים אותו?!' אחשוב לעצמי ואעצום עיניים. אחשוב על אמון מתלקח באש, ועל כל הדברים שהוא עשה 'לקח כשפות מרין, כמעט הרג את ספידי.. הוא כל כך מת הפעם!' אחשוב בכעס. אביט לו בעיניים ואנסה לגרום לו להתלקח באש, שונא אותו יותר מרגע לרגע..
-
[COLOR="Blue"][b]טל~[/b]
אנג אומר לך "הם מיליונים שמובילים אותם בני אדם על אנושיים. תיזהרי.". את הולכת עם הנינג'ה לחזיר המעופף ורואה שם איש מאייד שולחן ומה שנשאר הוא סכין ממתכת.(לא עובד לי התמונות.)[/COLOR]
[COLOR="Red"]
[B]ספיידי~[/B]
אתה חושב על אמון נשרף ושונא אותו מרגע לרגע. בטעות את גורם להר הגעש להתפרץ וכולכם רואים לבה מתפרצת ואתם בתוכה. סלעים רותחים נופלים וברקים יחד עם סערה נמצאים בחוץ. אתה עובר למצב אוואטר ועושה כמו משה ביציאת סוף,אתה חוצה את הלבה בינך לבין לין.
[/COLOR]
-
[QUOTE=Tobi...;1354058][COLOR="Blue"][b]טל~[/b]
אנג אומר לך "הם מיליונים שמובילים אותם בני אדם על אנושיים. תיזהרי.". את הולכת עם הנינג'ה לחזיר המעופף ורואה שם איש מאייד שולחן ומה שנשאר הוא סכין ממתכת.(לא עובד לי התמונות.)[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
''אומ...'' אחשוב לעצמי, אתהה עם כדאי לי לעזור או לא לעזור, אחרי הכל בכך אחשוף את עצמי כאוואטר.
לבסוף אוריד את המסכה בלי שיראו כדי שלא ידעו שהמסכה שלי
אתקדם אל האיש ואומר ''תפסיק! מה אתה עושה?W'
-
אחזיק לה ביד, וארוץ רחוק ככל שאוכל. בלי מחשבות מהעוצמה שהרגשתי בתור מצב האוואטר.
'אני חייב למלא את חובתי..' אחשוב לעצמי, 'אני חייב לדעת את כל היסודות!'.
"ספידי!!" אצעק ואשרוק לו שוב, וליתר ביטחון אשרק גם לקרנג'.
"לין, החלטתי.." אומר לה בהתנשמות "אני הולך ללמוד את כל היסודות.." אוסיף ואביט עליה.
"בכלל, את בסדר? את מרגישה רע אחרי שהוא לקח לך את הכשפות..?" אשאל אותה.
-
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
האיש צוחק וזורק לעברך את הסכין. הוא אומר לך "האוואטר הוא כלום בהשוואה אליי. את כשפית מים ואני כשף אש. את האוואטר ואני מאסטר. רק שלצערך אנחנו לא שווים". והבחור יורה אלייך פרץ אש גדול שממיס אתת הפח ואת רואה שם קופתאת חזיר שחוממה מחדש ועושה חור ברצמפה. הוא מנסה עוד פעם ואת רואה אותו מחממם מנה קפואה בשניות.מה תעשי?
[B]הבחור:[/B]
[SPOILER][url="http://jpg.co.il/view/4ffb224ac801c.png/"][img]http://srv1.jpg.co.il/8/4ffb224ac801c.png[/img][/url][/SPOILER][/COLOR]
[COLOR="Red"]
[B]ספיידי~[/B]
אתה מנסה לדבר עם לין והיא לא עונה. אתה עולה על קרנג' ונותן ללין לעוף על ספידי. כשאתם מגיעים לביתך אתה שואל את לין מה קרה לה והיא עונה לך "אני למדתי כשפות כל חיי. ומה אני אומר להוריי. "היי,אני התחזיתי לנינג'ה,למדתי כשפות שמש וכשפות ברק,פגשתי את האוואטר ואיבדתי את הכשפות אחרי שהייתי בהר געש מתפרץ ודרך אגב,אתם הורים נוראיים?". הבית שלי כבר נשרף לפי מה ששמעתי מאמון כשהוא נגע בי,הוא דיבר איתי בכוח המחשבה.".
[/COLOR]