בוקר..
Printable View
בוקר..
היי כולם.
מה אם world of warcraft ?
[QUOTE=matan0066;1372399]מה אם world of warcraft ?[/QUOTE]
לא הבנתי מה הקטע במ"ת של pikachu 4 ever , אתה רשמת את הכינוי הישן שלך בפורום.. רואים שהעתקת מאחד המשחקים הישנים יותר שהשתתפת בהם חח..
עוד 2 פרקים וסיימתי ):
סיימתי את מונסטר סול,כל אלה שאוהבים את פיירי טייל [טל,מגל] זה אותו אחד שיצר את פיירי טייל,אין לזה אנימה אבל זאת מנגה די טובה
בוקר~
[QUOTE=יוסי בניון;1372400]לא הבנתי מה הקטע במ"ת של pikachu 4 ever , אתה רשמת את הכינוי הישן שלך בפורום.. רואים שהעתקת מאחד המשחקים הישנים יותר שהשתתפת בהם חח..[/QUOTE]
וואו , לא העתקתי הכל
[QUOTE=matan0066;1372404]וואו , לא העתקתי הכל[/QUOTE]
אבל תשנה את השם משתמש בטופס חח..
[quote=Ritsuka kun;1372403]בוקר~[/quote]
מה קורה עומר?
הכל טוב עומר~ מה איתך?
בוקר טוב..
עוד 11 פרקים.. D:
[quote=Ritsuka kun;1372408]הכל טוב עומר~ מה איתך?[/quote]
הכל בסדר ואיתך?
[quote=Uzumaki Naruto;1372409]בוקר טוב..
עוד 11 פרקים.. D:[/quote]
11 פרקים של מה?המנגה של דדמן וונדרלנד?
סיימתי, עכשיו אני עצוב ):
לא, למנגה של דדמן וונדרלנד הגעתי לפרק העדכני כבר מזמן, של איזו אנימה.. ועוד 10 פרקים D:
[quote=Uzumaki Naruto;1372414]לא, למנגה של דדמן וונדרלנד הגעתי לפרק העדכני כבר מזמן, של איזו אנימה.. ועוד 10 פרקים D:[/quote]
איך קוראים לה?
עומר באלך Lol?
ממש שומם פה...
שמע אני משחק רק בערב בדר''כ ואני רוצה לבדוק קודם את וארוס בשביל לדעת אם אוכל להשתמש בו כמו שאני משתמש באש
בוקר. אני שונא דרדסים.
[quote=ヒトカゲ;1372423]בוקר. אני שונא דרדסים.[/quote]
גם אני D:
עומר היום זה יום ההגשה האחרון לפנטז תחפץ.
עמית ראיתי את מה ששלחת לי, אני אפרסם את זה כמו פעם שעברה.
וארוס הוא מעולה
[quote=Gamatatsu;1372431]וארוס הוא מעולה[/quote]
אמרתי לך :)
[quote=Fizz;1372433]אמרתי לך :)[/quote]
חבל שהוא כל כך יקר :(
יצאה דמות מס' 102 : דיאנה!
דיאנה של הירח,לפי מה שראיתי ביכולות שלה היא טווח בינוני-קצר ה-r שלה לא חזק במיוחד לפי מה שראיתי
אני בטוח אקנה את דיאנה P:
היא כזאת סקסית
דיאנה לא כזו חזקה אבל אני לא יודע מי אני אקנה שאגיע שוב פעם ל-6300 P:
למישהו בה משחק Lol?
[quote=Pikachu 4 Ever;1372445]דיאנה לא כזו חזקה אבל אני לא יודע מי אני אקנה שאגיע שוב פעם ל-6300 P:
למישהו בה משחק Lol?[/quote]
הרגע קניתי את הארי ב6300 XD
[URL="http://www.mangahit.com/naruto/103/naruto/104/1"][IMG]http://img.mangahit.com/manga/0916/033201/19.jpg[/IMG][/URL]
אני די בטוח שהוא לא עשה את זה באנימה
ראיתי שכתוב Lol, אז באתי להגיד:
"מחסל הדרקונים!!"
המנגה של נארוטו מצוירת כל כך חרא לעומת Op שזה לא להאמין, זה אולי אחד הדפים הסבירים היחידים שיש מנארוטו
אוף שיקאמרו הוכיח לי שוב כ מה כל אחד היה רוצה לשחק במשחק של עצמו............ אנשים פה לא רציניים בכלל סתם כתבתי תנושא מחזור
היי
מי פה?
השחקנים שלי לא מעוניינים.
[quote=Doctor Who;1372473]ראיתי שכתוב Lol, אז באתי להגיד:
"מחסל הדרקונים!!"[/quote]
נוספת לקיר הציטוטים XD
ליאון כנראה פרש. הוא לא עונה לי במסן והוא לא מתחבר בפורום.
[quote=יוסי בניון;1372482]ליאון כנראה פרש. הוא לא עונה לי במסן והוא לא מתחבר בפורום.[/quote]
הוא אמר שהוא בטיול לפריז לא?אז ברור שהוא לא יענה לך :S והוא גם כתב בחתימה שלו שרוב הסיכויים שבתחילת הלימודים הוא פורש
אה אופס לא ידעתי :sorry:
[quote=יוסי בניון;1372482]ליאון כנראה פרש. הוא לא עונה לי במסן והוא לא מתחבר בפורום.[/quote]
אין לו מסן- הוא מתקשר דרך האימייל.