-
[QUOTE=LordAbizi;1417154]עידו
כן, יש באמת מתקפות שקשה יותר לתאר אותן במונחים סבירים. אבל המתקפות האלו די נפוצות ולכן אני לא יכול להגיד שהן לא באמת קיימות במשחק הזה. אם אני הייתי שחקן במשחק שלי והייתי צריך לתאר נשימת דרקון הייתי אומר משהו בסגנון "תשאף אוויר, וכשאתה נושף אותו, שלב אותו עם כח הדרקון שבך", או כל דבר שמתאר את זה. כי מה לעשות, זה לא באמת מתקפה הגיונית...
[/QUOTE]
בסדר, תודה.
אני ינסה משהו...
וסליחה אם זה נשמע כמו העתקה, כי אני לא מוצא שם דרך אחרת להסביר לדרטיני את זה...
------------------------------
"בסדר דרטיני, עכשיו תצליף עם הזנב שלך בדיוק כמו שעשית קודם, אבל תנסה לשלב את זה עם כןח הדרקון שלך!" אני צועק אליו בתקווה שזה יעבוד.
-
[quote=LordAbizi;1417154]
רועי
אתה נכנס בשערי העיר, והולך לכיכר המרכזית של העיר. בכיכר אתה רואה את הסמלים הבאים:
כישופייה, יציאה מן העיר, אציל מקומי, אזור קרב, נמל (די קטן), שוק (די קטן), פונדקים/משבאות (לצורך העניין אפשר להניח שיש רק אחד), מקום פולחן, ומשמר מקומי.
אתה עוקב אחרי השילוט ומגיע אל הכישופייה, שמוסמנת על ידי סמל הכישוף כרגיל.[/quote]
אדפוק בדלת ואחכה שיענו לי, לאחר שהדלת תיפתח ואכנס לכישופייה אשאל את מי שהכניס אותי איפה אני יכול לקבל מידע על פוקימונים שתפסתי ואלך למקום שיכוון אותי אליו
-
[QUOTE=LordAbizi;1417154]עידו
כן, יש באמת מתקפות שקשה יותר לתאר אותן במונחים סבירים. אבל המתקפות האלו די נפוצות ולכן אני לא יכול להגיד שהן לא באמת קיימות במשחק הזה. אם אני הייתי שחקן במשחק שלי והייתי צריך לתאר נשימת דרקון הייתי אומר משהו בסגנון "תשאף אוויר, וכשאתה נושף אותו, שלב אותו עם כח הדרקון שבך", או כל דבר שמתאר את זה. כי מה לעשות, זה לא באמת מתקפה הגיונית...
יאשה
אתה עוצר ויורד מהדרך מעט ואוכל. לאחר שאתה נח מספיק אתה מרגיש שיש לך כח, אתה קם וממשיך ללכת. כעבור כמה שעות נוספות של הליכה, השמים נהיים כתומים ואתה מעריך שיחשיך בעוד כשעתיים. אתה רואה ממרחק את העיר צ'רלוגם. אתה גם מעריך שהמרחק בינך לעיר אינו גדול, ובשעתיים גם אם לא תמהר אתה תספיק בלי שום בעיה להגיע לעיר. אלו הנתונים, עשה איתם כל העולה על רוחך.
רועי
אתה נכנס בשערי העיר, והולך לכיכר המרכזית של העיר. בכיכר אתה רואה את הסמלים הבאים:
כישופייה, יציאה מן העיר, אציל מקומי, אזור קרב, נמל (די קטן), שוק (די קטן), פונדקים/משבאות (לצורך העניין אפשר להניח שיש רק אחד), מקום פולחן, ומשמר מקומי.
אתה עוקב אחרי השילוט ומגיע אל הכישופייה, שמוסמנת על ידי סמל הכישוף כרגיל.[/QUOTE]
אני מחשב ואז מתחיל לרוץ לצ'רלוגם בתקווה להספיק לשכור מקום שינה. כאשר אגיע אלך לכיכר ואבדור איפה פונדק ואז אלך אליו ואכנס אליו.
-
עידו
זה טבעי שכשאין הרבה אפשרויות דברים יהיו דומים...
וכדי שתוכל לדעת אם משהו עבד או לא, אני צריך לדעת מה אתה בכלל רוצה שיעבוד. אני מניח שאתה מנסה מתקפה כמו Dragon Tail?
--
דרטיני מצליף עם הזנב שלו באדמה שלו, ונראה שהוא מנסה לעשות משהו, אך, לפחות כמו שזה נראה מבחינתך, למכה אין הרבה יותר כח ממה שהיה לה ממקודם.
רועי
מכשף ג'וטרמי פותח לך את הדלת. אתה שואל אותו על זיהוי פוקימונים.
"אני יכול לבצע זאת. השרות עולה מטבע ארד." אומר המכשף.
יאשה
אתה בריצה, שמתמיהה מעט את העוברים והשבים ליד השער, נכנס אל צ'רלוגם, ומגיע אל הכיכר המרכזית של העיר. אתה רואה שם את הסמלים הבאים:
אתה עוקב אחרי איזשהו סמל של פונדק, ושוב, מכיוון שמבחינתי אין הבדל ביניהם, יש רק אחד, ואתה מגיע לפונדק שכזה. אין לי כח לחשוב על שם בשבילו, אז אם ממש בא לך, אתה יכול להמציא לו שם (לא בטוח שהוא יתקבל).
-
[QUOTE=LordAbizi;1417328]עידו
וכדי שתוכל לדעת אם משהו עבד או לא, אני צריך לדעת מה אתה בכלל רוצה שיעבוד. אני מניח שאתה מנסה מתקפה כמו Dragon Tail?
--
דרטיני מצליף עם הזנב שלו באדמה שלו, ונראה שהוא מנסה לעשות משהו, אך, לפחות כמו שזה נראה מבחינתך, למכה אין הרבה יותר כח ממה שהיה לה ממקודם.
[/QUOTE]
כן, משהו כזה.
עדיף משהו אחר?
----------------------------
"קדימה דרטיני, תנסה להתרכז, אני יודע שאתה יכול!" אני צועק אליו בהתלהבות.
-
[QUOTE=LordAbizi;1417328]עידו
--
רועי
יאשה
אתה בריצה, שמתמיהה מעט את העוברים והשבים ליד השער, נכנס אל צ'רלוגם, ומגיע אל הכיכר המרכזית של העיר. אתה רואה שם את הסמלים הבאים:
אתה עוקב אחרי איזשהו סמל של פונדק, ושוב, מכיוון שמבחינתי אין הבדל ביניהם, יש רק אחד, ואתה מגיע לפונדק שכזה. אין לי כח לחשוב על שם בשבילו, אז אם ממש בא לך, אתה יכול להמציא לו שם (לא בטוח שהוא יתקבל).[/QUOTE]
אני נכנס בריצה לתוך המסבאה ששמה הסינדקוויל הבוער והולך להזמין לעצמי מקום
-
[quote=LordAbizi;1417328]רועי
[/quote]
"אין בעיה" אומר ואגיש למכשף מטבע כסף ואחכה לקבלת העודף בנוסף למידע על טדיאורסה
-
עידו
תעשה מה שאתה רוצה. מה שאני כן יכול להגיד לך זה שמכיוון שהפוקימונים שיש לך כעת לא כל כך מנוסים בקרבות וכל זה, יקח להם זמן להתרגל לרעיון הזה של ללמוד מתקפות. לכן בהתחלה אל תצפה שדברים יעבדו. בהמשך מתקפות יילמדו מהר יותר.
--
דרטיני ממשיך להכות באדמה, אך לא נראה שיפור ניכר.
יאשה
השם התקבל.
--
אתה מתפרץ בריצה לתוך הפונדק וגורם לאנשים שיושבים בו להסתכל עליך בתמיהה. אתה ניגש אל הפונדקאי ושואל על חדרים. הוא אומר לך שחדר פשוט ביותר הוא 4 מטבעות ארד ללילה.
רועי
המכשף לוקח את המטבע ומחזיר לך תשע מטבעות ארד. יעודכן מיד. הוא מוביל אותך בכישופייה אל עמדה שיש עליה כל מיני סמלים קסומים שלא אומרים לך שום דבר.
"הוצא את טדיאורסה, והבא אותו אל המעגל הזה." אומר לך המכשף, ומצביע על המעגל המדובר.
-
[QUOTE=LordAbizi;1417595]עידו
תעשה מה שאתה רוצה. מה שאני כן יכול להגיד לך זה שמכיוון שהפוקימונים שיש לך כעת לא כל כך מנוסים בקרבות וכל זה, יקח להם זמן להתרגל לרעיון הזה של ללמוד מתקפות. לכן בהתחלה אל תצפה שדברים יעבדו. בהמשך מתקפות יילמדו מהר יותר.
--
יאשה
השם התקבל.
--
אתה מתפרץ בריצה לתוך הפונדק וגורם לאנשים שיושבים בו להסתכל עליך בתמיהה. אתה ניגש אל הפונדקאי ושואל על חדרים. הוא אומר לך שחדר פשוט ביותר הוא 4 מטבעות ארד ללילה.
רועי
המכשף לוקח את המטבע ומחזיר לך תשע מטבעות ארד. יעודכן מיד. הוא מוביל אותך בכישופייה אל עמדה שיש עליה כל מיני סמלים קסומים שלא אומרים לך שום דבר.
"הוצא את טדיאורסה, והבא אותו אל המעגל הזה." אומר לך המכשף, ומצביע על המעגל המדובר.[/QUOTE]
יש הוא התקבל. אתה תוסיף אותו למידע בעיר?
-----------------------------
אני אשלם לו בינתיים ללילה אחד ואבקש את המפתחות. לאחר מכם אלך לחדר, רוך קצת ואלך לכישופיה לבדוק את הפוקימון החדש שלי.
-
[quote=LordAbizi;1417595]רועי
"הוצא את טדיאורסה, והבא אותו אל המעגל הזה." אומר לך המכשף, ומצביע על המעגל המדובר.[/quote]
"בסדר" אומר ואוציא את טדיאורסה "טדיאורסה תעמוד בבקשה בתוך מעגל" אומר לטדיאורסה ואחכה לראות מה יקרה
-
[QUOTE=LordAbizi;1417595]עידו
--
[/QUOTE]
"בסדר דרטיני, אולי קצת מוקדם מידי בשביל שתתחיל ללמוד מתקפות" אני יגיד לו ויחזיר אותו לפוקרשת
ואמשיך לאכול. כשאני יסיים אני ימשיך בדרכי לעיר.
-
[QUOTE=LordAbizi;1416574]
איתמר
הוא לא צריך להתרפא כי הוא לא פצוע. הוא מותש מהקרב, ומהמאבק עם הקסם, והכוחות שלו יחזרו אליו בזמן שהוא נח.
וכפי שהסברתי לרועי ולעידו - מכיוון שאתה התחלת מהבית שלך, טבעי שיש לך איתך אוכל ושתייה. כשהם ייגמרו, תצטרך לחדש אותם.
--
אתה מוציא את הופיפ, ואומר מה שאתה אומר. נראה שהופיפ מבין ומשלים עם העובדה הזו. אתה מחזיר את שני הפוקימונים וממשיך ללכת לצ'רלוגם. אתה הולך מספר שעות עד שהשמש צוהרת, וזמן מה אחרי זה אתה חש שרגליך כואבות מההליכה הממושכת והלא כל כך שגרתית.[/QUOTE]
אחפש צל מתחת לאחד העצים ואתיישב בו במקרה שיש, אוציא אוכל ומים מהתיק ואעשה הפסקה קצרה. לאחר שארגיש יותר טוב אחזור ללכת,במקרה וזה יקרה שוב אחפש בית בסביבה שאולי יוכלו לעזור לי
-
יאשה
לא, פשוט כשהשחקן הבא יגיע לעיר לפונדק הזה יהיה שם ואני לא אבקש ממנו להמציא שם בעצמו...
--
הפונדקאי אומר לך שאין מפתחות לחדרים, אך אתה יכול להבריח אותו מבפנים. (לצורך המחשה: כמו דלת של שירותים) הפונדקאי מראה לך את החדר. החדר קטן ומכיל מיטה ולא הרבה מעבר לזה. אני לא כל כך מבין מה זה רוך, אבל כשאתה מסיים את זה, אתה הולך לכישופייה. אתה מסתמך על השלטים בעיר ובלי מאמץ ניכר מוצא את עצמך מול הכישופייה עליה יש את סמל הכישוף.
רועי
טדיאורסה ניגש לתוך המעגל. המכשף מתחיל לבצע איזשהו כישוף, ולאחר מכן המבט בעיניו של טדיאורסה מתעמעם, והוא מדבר בקול אנושי לחלוטין:
"טדיאורסה הוא פוקימון הדוב הקטן. טדיאורסה נוטה להספיג את ידיו בדבש כדי שיוכל ללקק אותן אחר כך. בתקופת החורף, כשמזון נהיה נדיר, טדיאורסה אוגר מזון ומחביא אותו בכל מיני מקומות. כמו כן, טדיאורסה יכול להכין דבש באמצעות ערבוב פירות וצוף של בידרילים."
טדיאורסה חודל לדבר, והמבט שלו חוזר לעיניו והוא נראה מעט מובלבל.
"זה כל מה שיש לנו לאמר עליו. האם תרצה עוד משהו מאיתנו?" שואל המכשף.
עידו
אתה מחזיר את דרטיני אוכל עוד קצת וממשיך להתקדם. אתה הולך כמה שעות והשמיים נהיים כתומים ומגיעות שעות אחר הצהריים. אתה מבחין במרחק בעיר ורידיוס אנטום (שעד כה בשלוש גלגולי המשחק הזה אף אחד מעולם לא הגיע אליה... תעודת עניות בשבילי אני מניח). אתה מעריך שיש לך עוד שעתיים של אור, ואתה גם מעריך ששעתיים יהיו די והותר בשביל להגיע בקצב הליכה רגוע לחלוטין לעיר.
איתמר
אתה עוצר למנוחה שבה אתה אוכל ושותה מעט, וכוחותיך שבים אליך בלי בעיה. אתה ממשיך להתקדם, והשמש מתחילה לשקוע מעט, והשמים נהיים כתומים, ומגיעות שעות אחר הצהריים. אתה מבחין ממרחק בעיר צ'רלוגם. אתה מעריך שיש לך עוד שעתיים של אור, וגם אם תלך ברוגע ובאיטיות, שעתיים זה הרבה מעבר למה שדרוש כדי שתגיע עד לעיר, לפי הערכתך.
-
[QUOTE=LordAbizi;1417725]
עידו
אתה מחזיר את דרטיני אוכל עוד קצת וממשיך להתקדם. אתה הולך כמה שעות והשמיים נהיים כתומים ומגיעות שעות אחר הצהריים. אתה מבחין במרחק בעיר ורידיוס אנטום (שעד כה בשלוש גלגולי המשחק הזה אף אחד מעולם לא הגיע אליה... תעודת עניות בשבילי אני מניח). אתה מעריך שיש לך עוד שעתיים של אור, ואתה גם מעריך ששעתיים יהיו די והותר בשביל להגיע בקצב הליכה רגוע לחלוטין לעיר.
[/QUOTE]
אני מגביר את הקצב בהתרגשות ובינתיים מתכנן ללכת ישר לכיכר העיר ומשם להחליט לאן ללכת.
-
[quote=LordAbizi;1417725]
רועי
טדיאורסה ניגש לתוך המעגל. המכשף מתחיל לבצע איזשהו כישוף, ולאחר מכן המבט בעיניו של טדיאורסה מתעמעם, והוא מדבר בקול אנושי לחלוטין:
"טדיאורסה הוא פוקימון הדוב הקטן. טדיאורסה נוטה להספיג את ידיו בדבש כדי שיוכל ללקק אותן אחר כך. בתקופת החורף, כשמזון נהיה נדיר, טדיאורסה אוגר מזון ומחביא אותו בכל מיני מקומות. כמו כן, טדיאורסה יכול להכין דבש באמצעות ערבוב פירות וצוף של בידרילים."
[/quote]
"כן" אומר "אשמח אם תרפה את טדיאורסה ופוליוואג" אוסיף ואוציא גם את פוליוואג מהפוקרשת "כמה זה יעלה לי?" אשאל
-
[QUOTE=LordAbizi;1417725]יאשה
לא, פשוט כשהשחקן הבא יגיע לעיר לפונדק הזה יהיה שם ואני לא אבקש ממנו להמציא שם בעצמו...
--
הפונדקאי אומר לך שאין מפתחות לחדרים, אך אתה יכול להבריח אותו מבפנים. (לצורך המחשה: כמו דלת של שירותים) הפונדקאי מראה לך את החדר. החדר קטן ומכיל מיטה ולא הרבה מעבר לזה. אני לא כל כך מבין מה זה רוך, אבל כשאתה מסיים את זה, אתה הולך לכישופייה. אתה מסתמך על השלטים בעיר ובלי מאמץ ניכר מוצא את עצמך מול הכישופייה עליה יש את סמל הכישוף.
רועי
עידו
אתה מחזיר את דרטיני אוכל עוד קצת וממשיך להתקדם. אתה הולך כמה שעות והשמיים נהיים כתומים ומגיעות שעות אחר הצהריים. אתה מבחין במרחק בעיר ורידיוס אנטום (שעד כה בשלוש גלגולי המשחק הזה אף אחד מעולם לא הגיע אליה... תעודת עניות בשבילי אני מניח). אתה מעריך שיש לך עוד שעתיים של אור, ואתה גם מעריך ששעתיים יהיו די והותר בשביל להגיע בקצב הליכה רגוע לחלוטין לעיר
איתמר
אתה עוצר למנוחה שבה אתה אוכל ושותה מעט, וכוחותיך שבים אליך בלי בעיה. אתה ממשיך להתקדם, והשמש מתחילה לשקוע מעט, והשמים נהיים כתומים, ומגיעות שעות אחר הצהריים. אתה מבחין ממרחק בעיר צ'רלוגם. אתה מעריך שיש לך עוד שעתיים של אור, וגם אם תלך ברוגע ובאיטיות, שעתיים זה הרבה מעבר למה שדרוש כדי שתגיע עד לעיר, לפי הערכתך.[/QUOTE]
אני אדפוק בדלת ואז אבקש מהמכשף לספר לי על סנטרט. אם הוא יבקש לשם אני אשלם לו.
-
עידו
אתה מאיץ ולא עובר זמן רב עד שאתה עובר בשערי העיר. אתה הולך ברחובות עד שאתה מגיע לכיכר העיר, שם אתה רואה את הסמלים הבאים:
כישופייה, כמה פונדקים/משבאות (אין לי סיבה שיהיה יותר מאחד, ולכן אוכל להניח שיש בדיוק פונדק אחד שהוא גם משולב עם מסבאה), אזור קרב, מכון, בית פולחן, בית אציל, משמר מקומי ושוק.
רועי
המכשף מביט בהם.
"הם לא פצועים, הם מעט עייפים מהקרב. אני יכול לרפא אותם כמובן כדי שיחזרו למלוא הכח שלהם מיד, אבל אם אתה לא מתכוון להלחם איתם בזמן הקרוב הם יירפאו לבד..." הוא אומר, "אבל אם אתה רוצה שהם ירופאו זה יעלה מטבע ארד לפוקימון."
יאשה
אתה דופק על הדלת ופותח אותה מכשף. אתה אומר למכשף שאתה רוצה מידע על סנטרט. המכשף אומר שזה יעלה מטבע ארד. אתה משלם לו, והוא מוביל אותך למקום מסויים בכישופייה, בו מצוייר מעגל מוזר על הרצפה.
"הוצא את סנטרט ואמור לו לעמוד על המעגל." אומר המכשף.
-
[QUOTE=LordAbizi;1417950]עידו
אתה מאיץ ולא עובר זמן רב עד שאתה עובר בשערי העיר. אתה הולך ברחובות עד שאתה מגיע לכיכר העיר, שם אתה רואה את הסמלים הבאים:
כישופייה, כמה פונדקים/משבאות (אין לי סיבה שיהיה יותר מאחד, ולכן אוכל להניח שיש בדיוק פונדק אחד שהוא גם משולב עם מסבאה), אזור קרב, מכון, בית פולחן, בית אציל, משמר מקומי ושוק.
רועי
המכשף מביט בהם.
"הם לא פצועים, הם מעט עייפים מהקרב. אני יכול לרפא אותם כמובן כדי שיחזרו למלוא הכח שלהם מיד, אבל אם אתה לא מתכוון להלחם איתם בזמן הקרוב הם יירפאו לבד..." הוא אומר, "אבל אם אתה רוצה שהם ירופאו זה יעלה מטבע ארד לפוקימון."
יאשה
אתה דופק על הדלת ופותח אותה מכשף. אתה אומר למכשף שאתה רוצה מידע על סנטרט. המכשף אומר שזה יעלה מטבע ארד. אתה משלם לו, והוא מוביל אותך למקום מסויים בכישופייה, בו מצוייר מעגל מוזר על הרצפה.
"הוצא את סנטרט ואמור לו לעמוד על המעגל." אומר המכשף.[/QUOTE]
אני אוציא את סנטרט ואומר לו לעמוד במעגל ואלכה לתוצאות.
-
[quote=LordAbizi;1417950]רועי
המכשף מביט בהם.
[/quote]
"אוקי אם ככה אז לא צריך" אומר לאחר מחשבה קצרה, אודה למכשף ואצה מהכישופייה , בחזרה לכיוון כיכר העיר. 'עכשיו למסבאה' אחשוב לעצמי ואחפש את השלט שמצביע לכיוון המסבאה הקרובה
-
אני יחליט ללכת קודם לכישופייה לרפא את הפוקימונים.
-
יאשה
סנטרט יוצא מהפוקרשת, הולך אל המעגל ונעמד בו. המכשף מתחיל לבצע תנועות עם ידיו ולמלמל מילים שאינך מבין, ואז המבט בעיניו של סנטרט נהיה ריק, והוא מתחיל לדבר בקול אנושי לגמרי:
"סנטרט הוא הפוקימון הצופה. הפוקימון הזה עצבני, ותמיד זהיר. הם מסתובבים בלהקות, שם תמיד יש סנטרט אחד העומד על המשמר. כשסנטרט רוצה להיטיב לראות את סביבתו, יעמוד על הזנב שלו. אם סנטרט נפרד מהלהקה שלו, הפחד מדיר שינה מעיניו."
סנטרט חודל לדבר, והמבט הרגיל שלו חוזר לעיניו.
"זה הכל." אומר המכשף.
רועי
המכשף מלווה אותך ליציאה. אתה חוזר ברחובות אל כיכר העיר, ואתה רואה שלט עם כיוון של מסבאה, שהסמל שלה הוא סינדקוויל מוקף בלהבות.
עידו
אתה הולך ברחובות ורידיוס אנטום כשאתה עוקב אחרי השילוט, ובלי מאמץ רב אתה מוצא את עצמך מול הכישופייה של ורידיוס אנטום, עליה יש את סמל הכישוף.
-
[QUOTE=LordAbizi;1418021]יאשה
סנטרט יוצא מהפוקרשת, הולך אל המעגל ונעמד בו. המכשף מתחיל לבצע תנועות עם ידיו ולמלמל מילים שאינך מבין, ואז המבט בעיניו של סנטרט נהיה ריק, והוא מתחיל לדבר בקול אנושי לגמרי:
"סנטרט הוא הפוקימון הצופה. הפוקימון הזה עצבני, ותמיד זהיר. הם מסתובבים בלהקות, שם תמיד יש סנטרט אחד העומד על המשמר. כשסנטרט רוצה להיטיב לראות את סביבתו, יעמוד על הזנב שלו. אם סנטרט נפרד מהלהקה שלו, הפחד מדיר שינה מעיניו."
סנטרט חודל לדבר, והמבט הרגיל שלו חוזר לעיניו.
"זה הכל." אומר המכשף.
רועי
המכשף מלווה אותך ליציאה. אתה חוזר ברחובות אל כיכר העיר, ואתה רואה שלט עם כיוון של מסבאה, שהסמל שלה הוא סינדקוויל מוקף בלהבות.
עידו
אתה הולך ברחובות ורידיוס אנטום כשאתה עוקב אחרי השילוט, ובלי מאמץ רב אתה מוצא את עצמך מול הכישופייה של ורידיוס אנטום, עליה יש את סמל הכישוף.[/QUOTE]
אני אומר תודה ומחזיר את סנטרט ואז. הולך למסבאה לחדר שלי כדי לישון.
-
[QUOTE=LordAbizi;1417725]
איתמר
אתה עוצר למנוחה שבה אתה אוכל ושותה מעט, וכוחותיך שבים אליך בלי בעיה. אתה ממשיך להתקדם, והשמש מתחילה לשקוע מעט, והשמים נהיים כתומים, ומגיעות שעות אחר הצהריים. אתה מבחין ממרחק בעיר צ'רלוגם. אתה מעריך שיש לך עוד שעתיים של אור, וגם אם תלך ברוגע ובאיטיות, שעתיים זה הרבה מעבר למה שדרוש כדי שתגיע עד לעיר, לפי הערכתך.[/QUOTE]
אמשיך באותו קצב במטרה להגיע לפני החשיכה, 'אם אני אספיק להגיע לפני החושך אולי יהיה לי יותר סיכוי למצוא מקום לישון, בכל זאת יהיו יותר אנשים לכוון אותי בחוץ' אחשוב בעוד אני הולך אל העיר, במקרה ואתעייף שוב אוריד את הקצב ואזכיר לעצמי שאני כמעט שם.
-
[quote=LordAbizi;1418021]י
רועי
[/quote]
אלך לכיוון שהשלט מצביע לעברו לעבר המסבאה. כשאגיע לשם אכנס, אזמין ארוחה ואתישב לאכול
-
יאשה
אתה יוצא מן הכישופייה והולך ברחובות העיר עד שאתה חוזר אל ה'סינדקוויל הבוער'. אתה הולך לעבר החדר שלך, נכנס לתוכו (ונועל אותו, אני מניח), נכנס למיטתך, ובמהרה אתה נרדם. הלילה עובר ללא הפרעות רבות, ואתה מתעורר עם זריחת השמש, מוקדם בבוקר, רעב.
איתמר
אתה ממשיך ללכת ואינך מתעייף יתר על המידה. אתה מגיע אל צ'רלוגם, והולך אל הכיכר המרכזית של העיר, כשהשמש כבר קרובה לשקיעתה. אתה מסתכל על השלטים בכיכר ואתה רואה את הסמלים הבאים:
רועי
אתה מזמין אוכל, שנאמר לך שמחירו הוא שלוש ארד. אין שולחנות לגמרי פנויים, בכל שולחן יש לפחות אדם אחד. אתה מתיישב באיזשהו שולחן. בזמן שאתה מחכה לאוכל, אחד מן האנשים בשולחן פונה אליך.
"אינך מן העיר. מנין אתה? אילו חדשות אתה נושא איתך?"
-
[QUOTE=LordAbizi;1416397]בר
"אין עם כך בעיה." אומר רב המכשפים ומושיט את אחת מידיו קדימה. ממדף שנמצא בסביבה מתחילה לרחף פוקרשת, והיא עפה לסביבתך, ומתחילה לחוג סביבתך. אתה רואה מבעד לפוקרשת שבתוכה יש פיג'י, שהוא מוקטן בגלל הקסם של הפוקרשת. "תזדקק גם לאלו," מוסיף רב המכשפים, ומהמדף מתחילות לרחף חמש פוקרשתות נוספות ריקות, שמצטרפות למעגל סביבך. "קח את כל אלו, ועשה בהם שימוש טוב." הוא אומר, ואז פונה אל המכשף שהוביל אותך, "לווה אותו ליציאה."
.[/QUOTE]
סליחה שלא הגבתי הרבה זמן היה לי בעיות בכניסה לאתר מקווה שזה בסדר.
-------------------------------------------------------
אני הולך ליצאה כמו שהמכשף ביקש בעוד שאני מודה לרב המכשפים בחוסר נימוס ובצעקה למרות הנימוס שהפגנתי עד כה,'ההתרגשות ממש גוברת על ההגיון שלי'.
'טוב אם אני כבר יוצא החוצה אז' אני חושב ואת ההמשך אני צועק "פיג' צא החוצה!"
'כדי לבדוק מה היכולות של פיג' אבל אני יעשה זאת בהמשך כרגע אני רוצה רק להכיר אותו.' אני חושב בהתרגשות.
-
[QUOTE=LordAbizi;1418146]יאשה
אתה יוצא מן הכישופייה והולך ברחובות העיר עד שאתה חוזר אל ה'סינדקוויל הבוער'. אתה הולך לעבר החדר שלך, נכנס לתוכו (ונועל אותו, אני מניח), נכנס למיטתך, ובמהרה אתה נרדם. הלילה עובר ללא הפרעות רבות, ואתה מתעורר עם זריחת השמש, מוקדם בבוקר, רעב.
איתמר
אתה ממשיך ללכת ואינך מתעייף יתר על המידה. אתה מגיע אל צ'רלוגם, והולך אל הכיכר המרכזית של העיר, כשהשמש כבר קרובה לשקיעתה. אתה מסתכל על השלטים בכיכר ואתה רואה את הסמלים הבאים:
רועי
אתה מזמין אוכל, שנאמר לך שמחירו הוא שלוש ארד. אין שולחנות לגמרי פנויים, בכל שולחן יש לפחות אדם אחד. אתה מתיישב באיזשהו שולחן. בזמן שאתה מחכה לאוכל, אחד מן האנשים בשולחן פונה אליך.
"אינך מן העיר. מנין אתה? אילו חדשות אתה נושא איתך?"[/QUOTE]
אני ארד למטה ואשאל את המנהל איפה אני אוכל לאכול ואז אלך לאן שהוא יורה לי ואבקש משהו לאכול.
-
[QUOTE=LordAbizi;1418021]
עידו
אתה הולך ברחובות ורידיוס אנטום כשאתה עוקב אחרי השילוט, ובלי מאמץ רב אתה מוצא את עצמך מול הכישופייה של ורידיוס אנטום, עליה יש את סמל הכישוף.[/QUOTE]
סליחה על הקטע הזה.
-----------------------------
'למה לרפא אותם עכשיו, אם הם לא נפצעו בינתיים והם רק עייפים?' אני חושב לעצמי ומחליט לחזור
לכיכר ומשם ללכת למכון.
-
[quote=LordAbizi;1418146]
רועי
"אינך מן העיר. מנין אתה? אילו חדשות אתה נושא איתך?"[/quote]
"אני מבארק" אומר לאיש "ואין בפי חדשות, אני מאמן חדש" אוסיף ואביט לעבר המטבח ברעב "מה חדש כאן?" אשאל את האיש
-
בר
זה בסדר, אם לא היית מגיב עוד קצת הייתי כנראה שולח לך ה"פ בנוגע לכך.
--
אתה מוצא מן הכישופייה, ומשחרר את פיג'י מהפוקרשת שלו. פיג'י מביט בך. הוא נראה קצת מבולבל מכך שהוא בחוץ ולא בתא בכישופייה. וכפי שאמרתי פעם, אני משתדל לדאוג לתיאום בזמן, ולכן כבר שעת אחר הצהריים בפלאטיום, ונותרו שעות ספורות עד לשקיעה.
יאשה
אתה שואל את הפונדקאי היכן ניתן לאכול והוא אומר שבפונדק עצמו מוצעת ארוחת בוקר, ומכיוון שהעברת בפונדק את הלילה המחיר שלה יהיה שתי מטבעות ארד בלבד.
עידו
אוקיי.
--
אתה חוזר על עקבותיך לכיכר העיר, ועוקב אחרי השלטים למכון. בלי מאמץ רב אתה מגיע למכון ורידיוס-אנטום. המכון הוא מבנה די גדול, שלפי מה שאתה רואה יכול להיות קטן יותר אולי רק מבית הסגידה המקומי. אתה נכנס פנימה ומתקדם מעט, והמקום נראה די ריק. שומר מתקרב אליך.
"מה אתה מחפש?" הוא שואל.
רועי
יש סיבה שלא טרחת לפתוח את הדף הראשון בtab חדש ולבדוק איך קוראים לעיר שממנה התחלת..?
--
"האוורנדים מקוללים..." אומר האיש, "הנמל שלנו גם ככה קטן, אבל עכשיו בגלל הווארנדים הנמל לא מתפקד. דייגים מפחדים לצאת לים... מה אני שמעתי על הספינות האלו של הווארנדים... הן ענקיות! והן מונעות באמצעות כמה פוקימונים כחולים עצומים שלא ראיתי מעולם..." מקשקש לו האיש, ובינתיים מגיעה מלצרית עם האוכל שלך.
-
[QUOTE=LordAbizi;1418171]
אוקיי.
--
אתה חוזר על עקבותיך לכיכר העיר, ועוקב אחרי השלטים למכון. בלי מאמץ רב אתה מגיע למכון ורידיוס-אנטום. המכון הוא מבנה די גדול, שלפי מה שאתה רואה יכול להיות קטן יותר אולי רק מבית הסגידה המקומי. אתה נכנס פנימה ומתקדם מעט, והמקום נראה די ריק. שומר מתקרב אליך.
"מה אתה מחפש?" הוא שואל.
[/QUOTE]
"את מאמן המכון." אני אומר ומוסיף "דרך אגב, למה כל כך ריק כאן?"
-
[QUOTE=LordAbizi;1418171]בר
--
אתה מוצא מן הכישופייה, ומשחרר את פיג'י מהפוקרשת שלו. פיג'י מביט בך. הוא נראה קצת מבולבל מכך שהוא בחוץ ולא בתא בכישופייה. וכפי שאמרתי פעם, אני משתדל לדאוג לתיאום בזמן, ולכן כבר שעת אחר הצהריים בפלאטיום, ונותרו שעות ספורות עד לשקיעה.
יאשה
אתה שואל את הפונדקאי היכן ניתן לאכול והוא אומר שבפונדק עצמו מוצעת ארוחת בוקר, ומכיוון שהעברת בפונדק את הלילה המחיר שלה יהיה שתי מטבעות ארד בלבד.
עידו
אוקיי.
--
"מה אתה מחפש?" הוא שואל.
רועי
יש סיבה שלא טרחת לפתוח את הדף הראשון בtab חדש ולבדוק איך קוראים לעיר שממנה התחלת..
--
"האוורנדים מקוללים..." אומר האיש, "הנמל שלנו גם ככה קטן, אבל עכשיו בגלל הווארנדים הנמל לא מתפקד. דייגים מפחדים לצאת לים... מה אני שמעתי על הספינות האלו של הווארנדים... הן ענקיות! והן מונעות באמצעות כמה פוקימונים כחולים עצומים שלא ראיתי מעולם..." מקשקש לו האיש, ובינתיים מגיעה מלצרית עם האוכל שלך.[/QUOTE]
אני אביא לו את הכסף (דרך אגב, כמה יש לי?) ואבקש את האוכל ואז אחפש שולחן כדי לאכול בוא.
-
[QUOTE=LordAbizi;1418171]בר
--
[/QUOTE]
'כל כך מאוחר חבל שהתעקבתי כל כך הרבה זמן בכשפייה, טוב כדי שאני יתחיל לככת לכיוון כיכר העיר ויחפש את היצאה ממנה,היה היום מחנה ראשון בחוץ זה היה כל כך מאתגר ומהנה.'
"פיג'י בו איתי, אתה יכול לנוח על הגב שלי בזמן שאנחנו יוצאים מהעיר אתה צריך הרבה כוח במקרה שניתקל בפוקימוני פרא." אני אומר לפיג'י בקול מרגע כדי שיפסיק להיות בבהלה שתקפה אותו.
-
[quote=LordAbizi;1418171]
רועי
יש סיבה שלא טרחת לפתוח את הדף הראשון בtab חדש ולבדוק איך קוראים לעיר שממנה התחלת..?
--
"האוורנדים מקוללים..." אומר האיש, "הנמל שלנו גם ככה קטן, אבל עכשיו בגלל הווארנדים הנמל לא מתפקד. דייגים מפחדים לצאת לים... מה אני שמעתי על הספינות האלו של הווארנדים... הן ענקיות! והן מונעות באמצעות כמה פוקימונים כחולים עצומים שלא ראיתי מעולם..." מקשקש לו האיש, ובינתיים מגיעה מלצרית עם האוכל שלך.[/quote]
סליחה, רציתי לכתוב את כל ההודדע ורק אחר כך להכניס את השם אבל שכחתי. בכל מקרה שיניתי
--------------
"מעניין" אומר לאיש "מי אלו הוורנדים האלו?" אשאל, אודה למלצרית ואתחיל לאכול. "שמעתי על המלחמה אבל אני לא כל כך מבין מה טיבה" אוסיף בין נגיסה לנגיסה
-
עידו
"מנהיג המכון, האדון יוחנן, הוא יד ימינו של הוד מעלתו, המלך אינדיגו הרביעי. בימי מלחמה שכאלו נוכחתו של האדון יוחנן נחוצה אצל הוד מעלתו, ולכן האדון השהה את המכון מפעילותו עד שהמצב בחזית יאפשר זאת. על כן המכון לא מתפקד כעת." מסביר לך השומר.
יאשה
דף ראשי.
--
אין כל כך הרבה אנשים כעת במשבאה, מצד שני היא גם לא כל כך גדולה, כך שבכל השולחנות שיש, יושב כבר אדם. אתה מתיישב באיזשהו שולחן ומחכה לאוכל. בינתיים איש שיושב בשולחן פונה אליך.
"אינך מכאן. מנין אתה? אילו חדשות אתה מביא עמך?"
בר
זו לא בהלה, אלא זו פשוט התנסות חדשה שהוא עוד לא כל כך מבין.
--
אתה נושא את פיג'י עליך ואתה יוצא מהעיר. אתה מתחיל ללכת בדרך שמובילה לורידיוס-אנטום. אתה מתקדם במשך כמה שעות ואתה רואה את הפוקימונים מתרחקים מן השביל, כנראה חוזרים אל הקבוצות שלהם כדי להערך אל הלילה, לכן לך ולפיג'י אין הרבה מה לעשות בדרך. הדרך גם די שוממת מבני אדם, שכן המסע מורידיוס-אנטום לפלאטיום וחזרה אינו דחוף כל כך שמישהו יצטרך לעשות אותו בלילה אצל רוב בני האדם. השמש תשקע בעוד דקות ספורות.
רועי
"לפני מאה שנה כולנו חשבנו שיש שני עמים בעולם. אנחנו, והקוטורים. אנחנו גרים פה על היבשת הזאתי, והיא מוקפת בים אינסופי. אבל אז הגיעו אלינו הווארנדים האלו... הם הגיעו מדרום. איננו יודעים הרבה על המקור שלהם. שמעתי שהם באים מאדמה רחוקה בדרום מעבר לים, שם יש פוקימונים שמעולם לא ראינו. הם הגיעו הנה. והם רוצים להתפשט ולהרחיב את שטחם, טרייניטאר יודע מדוע. שמעתי סיפורים על הקרבות... הם פשוט ריטשו את ציאנטוודום מהספינות שלהם.... כשהחיילים שלהם עלו לקרקע, כמעט לא נתקלו בהתנגדות... זה מה ששמעתי בנוגע אליהם."
-
[QUOTE=LordAbizi;1418339]עידו
"מנהיג המכון, האדון יוחנן, הוא יד ימינו של הוד מעלתו, המלך אינדיגו הרביעי. בימי מלחמה שכאלו נוכחתו של האדון יוחנן נחוצה אצל הוד מעלתו, ולכן האדון השהה את המכון מפעילותו עד שהמצב בחזית יאפשר זאת. על כן המכון לא מתפקד כעת." מסביר לך השומר.
יאשה
דף ראשי.
--
אין כל כך הרבה אנשים כעת במשבאה, מצד שני היא גם לא כל כך גדולה, כך שבכל השולחנות שיש, יושב כבר אדם. אתה מתיישב באיזשהו שולחן ומחכה לאוכל. בינתיים איש שיושב בשולחן פונה אליך.
בר
--
אתה נושא את פיג'י עליך ואתה יוצא מהעיר. אתה מתחיל ללכת בדרך שמובילה לורידיוס-אנטום. אתה מתקדם במשך כמה שעות ואתה רואה את הפוקימונים מתרחקים מן השביל, כנראה חוזרים אל הקבוצות שלהם כדי להערך אל הלילה, לכן לך ולפיג'י אין הרבה מה לעשות בדרך. הדרך גם די שוממת מבני אדם, שכן המסע מורידיוס-אנטום לפלאטיום וחזרה אינו דחוף כל כך שמישהו יצטרך לעשות אותו בלילה אצל רוב בני האדם. השמש תשקע בעוד דקות ספורות.
רועי
"לפני מאה שנה כולנו חשבנו שיש שני עמים בעולם. אנחנו, והקוטורים. אנחנו גרים פה על היבשת הזאתי, והיא מוקפת בים אינסופי. אבל אז הגיעו אלינו הווארנדים האלו... הם הגיעו מדרום. איננו יודעים הרבה על המקור שלהם. שמעתי שהם באים מאדמה רחוקה בדרום מעבר לים, שם יש פוקימונים שמעולם לא ראינו. הם הגיעו הנה. והם רוצים להתפשט ולהרחיב את שטחם, טרייניטאר יודע מדוע. שמעתי סיפורים על הקרבות... הם פשוט ריטשו את ציאנטוודום מהספינות שלהם.... כשהחיילים שלהם עלו לקרקע, כמעט לא נתקלו בהתנגדות... זה מה ששמעתי בנוגע אליהם."[/QUOTE]
אני אענה לו:"היני מהעיר בארק, איני מביא חדשות מכיוון שהיני התחלתי את. מסעי רק אתמול ולא היה לי זמן להתעדכן הנעשה בעיר. בנוסף שמי הוא הרליוס" אוסיף לדברי ואשאל את שמו.
-
[QUOTE=LordAbizi;1418339]עידו
יאשה
דף ראשי.
--
בר
--
רועי
"לפני מאה שנה כולנו חשבנו שיש שני עמים בעולם. אנחנו, והקוטורים. אנחנו גרים פה על היבשת הזאתי, והיא מוקפת בים אינסופי. אבל אז הגיעו אלינו הווארנדים האלו... הם הגיעו מדרום. איננו יודעים הרבה על המקור שלהם. שמעתי שהם באים מאדמה רחוקה בדרום מעבר לים, שם יש פוקימונים שמעולם לא ראינו. הם הגיעו הנה. והם רוצים להתפשט ולהרחיב את שטחם, טרייניטאר יודע מדוע. שמעתי סיפורים על הקרבות... הם פשוט ריטשו את ציאנטוודום מהספינות שלהם.... כשהחיילים שלהם עלו לקרקע, כמעט לא נתקלו בהתנגדות... זה מה ששמעתי בנוגע אליהם."[/QUOTE]
"הוא עומד לחזור בקרוב?" אני אשאל, ואחרי שאקבל את התשובה אני ילך בחזרה לצומת ומשם אלך למסבאה.
-
[quote=LordAbizi;1418339]
רועי
"לפני מאה שנה כולנו חשבנו שיש שני עמים בעולם. אנחנו, והקוטורים. אנחנו גרים פה על היבשת הזאתי, והיא מוקפת בים אינסופי. אבל אז הגיעו אלינו הווארנדים האלו... הם הגיעו מדרום. איננו יודעים הרבה על המקור שלהם. שמעתי שהם באים מאדמה רחוקה בדרום מעבר לים, שם יש פוקימונים שמעולם לא ראינו. הם הגיעו הנה. והם רוצים להתפשט ולהרחיב את שטחם, טרייניטאר יודע מדוע. שמעתי סיפורים על הקרבות... הם פשוט ריטשו את ציאנטוודום מהספינות שלהם.... כשהחיילים שלהם עלו לקרקע, כמעט לא נתקלו בהתנגדות... זה מה ששמעתי בנוגע אליהם."[/quote]
"מעניין מאוד..." אמלמל לעצמי ואודה לאיש על המידע. לאחר מיכן אסיים לאכול, אשלם את מחיר הארוחה, 3 ארד, ואצא חזרה אל כיכר העיר כדי למצוא פונדק ללילה
-
אני מבטל את ההבדלה בין פונדק למשבאה, משום שבלבלתי את עצמי. מעתה - ניתן לאכול במקום מסויים אם ורק אם אפשר גם לישון בו.
יאשה
האיש צוחק.
"בטח שאיני רוצה שתספר לי מידע על מה שקורה פה.. אני יודע מה קורה פה! הרי אני גר פה! יותר מעניינות אותי החדשות שמחוץ לעיר..." הוא עונה, "והשם הוא טרודין." בינתיים מובאת לך הארוחה שלך.
עידו
"אינני יודע. הכל תלוי בהתקדמות המערכה הצבאית בחזית, מאמן. זה לא משהו שאפשר לצפות מראש." אומר השומר. אתה עוזב את המכון הסגור והולך לכיכר העיר ומוצא שלט של פונדק, שאין לי כח להמציא לו שם, ואם בא לך אתה יכול להמציא בעצמך. אתה הולך אל הפונדק. כעת כבר חשוך, ובחדר הכניסה לפונדק יש כבר די הרבה אנשים.
רועי
בעקבות ההערה שלי בראש ההודעה הזו, הגעת לפונדק.
-
[QUOTE=LordAbizi;1418437]
עידו
"אינני יודע. הכל תלוי בהתקדמות המערכה הצבאית בחזית, מאמן. זה לא משהו שאפשר לצפות מראש." אומר השומר. אתה עוזב את המכון הסגור והולך לכיכר העיר ומוצא שלט של פונדק, שאין לי כח להמציא לו שם, ואם בא לך אתה יכול להמציא בעצמך. אתה הולך אל הפונדק. כעת כבר חשוך, ובחדר הכניסה לפונדק יש כבר די הרבה אנשים.
[/QUOTE]
אני ינסה להידחק לתוך הפונדק "הג'יגליפאף המזמר", מזמין אוכל ויושב באחד השולחנות