-
scizor-x:
אתה לא אמור לדעת את שמות כל הפוקימונים אבל שהיה..
----------------------------------------
בלבזור מצליח להתגנב בחשאיות לעבר ווינגול ודוחף אותו בחוזקה לעבר האגם.
ווינגול המבוהל נופל למים ומתחיל לשחות מעלה בעצבניות, ובניגוד למה שחשבתה הוא איננו מתקיף את בלבזור בניקור אלה דוהה באוויר כמה שניות בעוד מקורו נצבע לבן וממנו יוצא קרן קטנה של קרח אשר עפה המהירות לכיונו של בלבזור.
Gallade123:
האחות עונה בנימוס לשאלתך ואומרת "כמובן שאני יכולה לרפא לך את הפוקימונים, והמכון נמצע במרכז העיר אבל די מאוחר כדי לך ללכת מחר בבוקר. ובנתיים תרצה להתארח אצלנו במרכז הפוקימונים לינה +ארוחה עולה 10 שקלים בלבד!
-
[QUOTE=מונקי;1422987]scizor-x:
ווינגול המבוהל נופל למים ומתחיל לשחות מעלה בעצבניות, ובניגוד למה שחשבתה הוא איננו מתקיף את בלבזור בניקור אלה דוהה באוויר כמה שניות בעוד מקורו נצבע לבן וממנו יוצא קרן קטנה של קרח אשר עפה המהירות לכיונו של בלבזור.
Gallade123:
האחות עונה בנימוס לשאלתך ואומרת "כמובן שאני יכולה לרפא לך את הפוקימונים, והמכון נמצע במרכז העיר אבל די מאוחר כדי לך ללכת מחר בבוקר. ובנתיים תרצה להתארח אצלנו במרכז הפוקימונים לינה +ארוחה עולה 10 שקלים בלבד![/QUOTE]
"אוי לא" אגיד "בלבאזור, קפוץ הצידה ותנסה להתגרות בו כדי שהוא יתקוף אותך פיזית ומכל מתקפה מרחוק תתחמק"
-
[QUOTE=מונקי;1422987]scizor-x:
Gallade123:
האחות עונה בנימוס לשאלתך ואומרת "כמובן שאני יכולה לרפא לך את הפוקימונים, והמכון נמצע במרכז העיר אבל די מאוחר כדי לך ללכת מחר בבוקר. ובנתיים תרצה להתארח אצלנו במרכז הפוקימונים לינה +ארוחה עולה 10 שקלים בלבד![/QUOTE]
אני לא חשוב שיש לי כל כך ברירה...' אני חושב לעצמי. "בסדר, אני מסכים." אני אומר לאחות ג'וי, אוכל את הארוחה והולך לישון ומתכנן מחר בבוקר ללכת מיד למכון.
-
scizor-x:
בלבזור מצליח להתחמק ממתקפת קרן הקרח בקלות ומתחיל להתגרות בווינגול,ווינגול משתמש בקרן קרח כמה פעמים נוספת ולפי פקודתך הוא בורח.
לאחר זמן מה ווינגול מתעייף מכך ותוקף את בלבזור בניקור.
בלבזור עומד במקומו מכחה לפקודה בעוד שווינגול מתקרב עליו במהירות ובקיריאות קרב.
Gallade123:
האחות ג'ו נונת לך את המפתח לחדר ומראה לך את הדרך לחדר האוכל.
לאחר שאתה אוכל את החביטה שהוגשה לארוחת הערב אתה עולה לישון ועד מהרה נרדם.
בבוקר אתה ממהר ללכת למכון, וכמה שניות לפני שאתה יוצא האחות ג'יו תוספת אותך ואומרת " לא רציתה ללכת למכון בלי הפוקימונים שלך נכון" ומצחקקת ואז מגישה לך את הפוקדורים.
בעיר בגדולה ישנם הרבה מאמנים ופארקים אבל המכון אינו נראה באופק והסמן היחד עליו הוא שלט שאומר "למכון המשך ישר".
-
[QUOTE=מונקי;1423109]=Gallade123:
בבוקר אתה ממהר ללכת למכון, וכמה שניות לפני שאתה יוצא האחות ג'יו תוספת אותך ואומרת " לא רציתה ללכת למכון בלי הפוקימונים שלך נכון" ומצחקקת ואז מגישה לך את הפוקדורים.
בעיר בגדולה ישנם הרבה מאמנים ופארקים אבל המכון אינו נראה באופק והסמן היחד עליו הוא שלט שאומר "למכון המשך ישר".[/QUOTE]
'אני כבר עומד להגיע למכון הראשון שלי!' אני חושב בהתרגשות ורץ ביותר מהירות. 'אני מקווה שהמכון פתוח...' אני חושב לעצמי בחשש.
-
[QUOTE=מונקי;1423109]scizor-x:
בלבזור מצליח להתחמק ממתקפת קרן הקרח בקלות ומתחיל להתגרות בווינגול,ווינגול משתמש בקרן קרח כמה פעמים נוספת ולפי פקודתך הוא בורח.
לאחר זמן מה ווינגול מתעייף מכך ותוקף את בלבזור בניקור.
בלבזור עומד במקומו מכחה לפקודה בעוד שווינגול מתקרב עליו במהירות ובקיריאות קרב.
Gallade123:
בעיר בגדולה ישנם הרבה מאמנים ופארקים אבל המכון אינו נראה באופק והסמן היחד עליו הוא שלט שאומר "למכון המשך ישר".[/QUOTE]
"רגע, רגע" ובשנייה שווינגול לא יכול לשנות כבר את מסלול התעופה שלו אני צועק לבלבאזור לקפוץ הצידה ואחרי שווינגול מתנגש בקרקע להשתמש בדחיפה. אז, בהלם הקרב הזה של הדחיפה אני זורק פוכדור.
-
scizor-x:
ווינגול ממשיך בתעופתו ומקורו זוהר ולפתע בלבזור זז ממסלולו כמו שאמרתה לו.
ווינגול מתרסק ונתקע בתוך האדמה עם מקורו ובאותו רגע בלבזור ממשיך בדחיפה ואתה זורק פוקדור, לאחר כמה שניות כשהפוקדור נע מבלי להפסיק הוא נעצר והפוקדע אומר בקול "מזל טוב תפסתה ווינגול.ווינגול יודע מתקפת ניקור, קרן קרח וצרחה."
המשך דרך האפר מתגלה עליך ובנוסף גם דרך מלאה דשא ועצים מקום מושלם לאימון.
Gallade123:
אתה מגיע לדלות המכון אך כפי שפחדתה על דלתות המכון ישנו פתק ובו רשום "המכון סגור אחזור מחר."
הפראקים מאחור עדיין מלאים במאמנים ופוקימונים רבים בינהם ישנו ילד אחד שאומר בקול "כל הכבוד בלבזור עוד ניצחון וזה מספר עשר!"
-
[QUOTE=מונקי;1423642]
Gallade123:
אתה מגיע לדלות המכון אך כפי שפחדתה על דלתות המכון ישנו פתק ובו רשום "המכון סגור אחזור מחר."
הפראקים מאחור עדיין מלאים במאמנים ופוקימונים רבים בינהם ישנו ילד אחד שאומר בקול "כל הכבוד בלבזור עוד ניצחון וזה מספר עשר!"[/QUOTE]
'בלבאזור... בלבאזור הוא אחד מההתחלתיים! כמו סקוירטל רק סוג עשב!' אני נזכר. 'אני חושב שבלבאזור עומד להיות אתגר רציני לסקוירטל... אבל אני בטוח שהוא יכול לנצח!' אני אוציא את סקוירטל מהפוקדור ואשאל את הילד עם הבלבאזור אם הוא רוצה קרב.
-
[QUOTE=מונקי;1423642]scizor-x:
ווינגול ממשיך בתעופתו ומקורו זוהר ולפתע בלבזור זז ממסלולו כמו שאמרתה לו.
ווינגול מתרסק ונתקע בתוך האדמה עם מקורו ובאותו רגע בלבזור ממשיך בדחיפה ואתה זורק פוקדור, לאחר כמה שניות כשהפוקדור נע מבלי להפסיק הוא נעצר והפוקדע אומר בקול "מזל טוב תפסתה ווינגול.ווינגול יודע מתקפת ניקור, קרן קרח וצרחה."
המשך דרך האפר מתגלה עליך ובנוסף גם דרך מלאה דשא ועצים מקום מושלם לאימון.
Gallade123:
הפראקים מאחור עדיין מלאים במאמנים ופוקימונים רבים בינהם ישנו ילד אחד שאומר בקול "כל הכבוד בלבזור עוד ניצחון וזה מספר עשר!"[/QUOTE]
"מעולה ווינגול!" אקרא ואוציא אותו מהפוכדור. "שלום ווינגול, אני קווין ואני המאמן החדש שלך!" אגיד לו "זה בלבאזור, אתם עומדים להיות חברים טובים" אני אתן להם זמן לדבר קצת "עכשיו חברה, מה אתם אומרים על להתאמן?"
-
scizor-x:
כאשר אתה מוציא את ווינגול הוא ניראה כנוע לא כפי שהיה קודם וגם חברותי יותר והוא ובלבזור מסתדרים יחד נהדר לפי הנראה.
לאחר שאתה שואל את שניהם אם הם מוכנים לאימון שניהם עונים בקול את קולם אך ניראה כי הם מאשרים זאת לפי תנועות גופם, ושניהים מתמקמים אחד מול השני בשדא הגבוהה ומחקים לפקודתך.
Gallade123:
הילד עם הבלבזור נראה מאושר מההצעה שלך ואומר "בטח אני ברצף ניצחונות ולא יזיק לי אתגר!" בזמן שהוא מוציא את בלבזור ואומר לו בהתלהבות "בלבזור תתחיל עם דחיפה!".
כפי שהמאמן שלו אומר בלבזור מתחיל לרוץ לכיוון סקווירטל במהירות עם דחיפה.
-
[QUOTE=מונקי;1423735]scizor-x:
כאשר אתה מוציא את ווינגול הוא ניראה כנוע לא כפי שהיה קודם וגם חברותי יותר והוא ובלבזור מסתדרים יחד נהדר לפי הנראה.
לאחר שאתה שואל את שניהם אם הם מוכנים לאימון שניהם עונים בקול את קולם אך ניראה כי הם מאשרים זאת לפי תנועות גופם, ושניהים מתמקמים אחד מול השני בשדא הגבוהה ומחקים לפקודתך.
Gallade123:
הילד עם הבלבזור נראה מאושר מההצעה שלך ואומר "בטח אני ברצף ניצחונות ולא יזיק לי אתגר!" בזמן שהוא מוציא את בלבזור ואומר לו בהתלהבות "בלבזור תתחיל עם דחיפה!".
כפי שהמאמן שלו אומר בלבזור מתחיל לרוץ לכיוון סקווירטל במהירות עם דחיפה.[/QUOTE]
"בלבאזור, אני רוצה שנעבוד על המהירות שלך, ווינגול, על המתקפות טווח" אני אומר ומסביר לווינגול "כמו ששמת לב ניצחנו אותך כשהחלטת לתקוף מטווח קרוב, אני מסכים שאתה צריך להשתמש גם במתקפות קרובות אבל אני רוצה לעבוד על הרחוק". "ווינגול אני רוצה שתירה קרני קרח על בלבאזור ותשתמש בכל דרך יצרתית שאתה חושב כדי לפגוע בוא חוץ מלהגיע למגע פיזי, בלבאזור אני רוצה שתתחמק מהכל, אחר כך ננסה ללמד אותכם מתקפות, קדימה צאו!"
-
scizor-x:
ווינגול ובלבאזור מהננהים בראש לאחר משמע הפקודות שלך ומתחילים להתאמן.
תחילה ווינגול משתמש במתקפת קרן הקרח שלו וניתן לראות שהוא איננו נכיוון מפני שבלבזור מתחמק בקלות יתרה, אך למרות הכישלון של ווינגול בלבאזור מצליח לשפר את מהירותו ומתחיל להתחמק ולהספיק לתקוף בעצמו מאט.
לאחר זמן קצר ווינגול מצליח להתחיל לחשוב בצורה יצירתית יותר ומשלב את התנועה בנוסף לקרן הקרח דבר שגורם לרצפה להתכסות בקרח ולבלבאזור שהתמלא בביטחון להחליק ולהיפגע.
-
[QUOTE=מונקי;1423740]scizor-x:
ווינגול ובלבאזור מהננהים בראש לאחר משמע הפקודות שלך ומתחילים להתאמן.
תחילה ווינגול משתמש במתקפת קרן הקרח שלו וניתן לראות שהוא איננו נכיוון מפני שבלבזור מתחמק בקלות יתרה, אך למרות הכישלון של ווינגול בלבאזור מצליח לשפר את מהירותו ומתחיל להתחמק ולהספיק לתקוף בעצמו מאט.
לאחר זמן קצר ווינגול מצליח להתחיל לחשוב בצורה יצירתית יותר ומשלב את התנועה בנוסף לקרן הקרח דבר שגורם לרצפה להתכסות בקרח ולבלבאזור שהתמלא בביטחון להחליק ולהיפגע.[/QUOTE]
"מצויין ווינגול אבל להבא אל תסיים בזה, תירה עליו עוד קרן כדי שהוא יכוסה, ככה כשהוא במצב הכי פגיע תוכל לעבור למתקפה הפיזית שלך!"
-
[QUOTE=מונקי;1423735]
Gallade123:
כפי שהמאמן שלו אומר בלבזור מתחיל לרוץ לכיוון סקווירטל במהירות עם דחיפה.[/QUOTE]
"סקוירטל! תשתמש בהתקשחות! ואחרי שהוא פוגע בך תשתמש בהתקלת מגן!" אני צועק אליו.
-
scizor-x:
ווינגול מהונהן בראשו להסכמה אך מסרב לפגוע בבלבזאור והם ממשיכים לתקוף אחד את השני לזמן מה ונראה שהמצב בניהם נהיה שקול ובלבזואר מצליח להחמק ולהמינע להחלקה על הקרח ווינגול מצליח לפגוע מדי פעם ולעבור לניקור שמופסק באמצע והם נהנים במיוחד עד שאתם שומעים צעדים של פוקימונים ונראה כי הם בורחים ממשהו, ובדיוק כפי שזה נראה זוג בריונים באמת רודף אחרי הפוקימונים עם שני פוקימונים שניראים כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/41.png[/IMG] ונראה כי הם משגעים את ווינגול למרות שבלבזאור נראה רגוע.
Gallade123:
סקוירטל מגיב במהירות לפקודתך ומשתמש בהתקשות אשר עודפת את בלבזאור ומעיפה מאט את סקווירטל אחורנית לכיוון הדשא אשר מפוזר בכצוות האזור ולבסוף פוגע קלות בעץ אשר רק עוצר אותו. לאחר מכן הוא ממהר להשתמש בהתקלת מגן אשר מתקרבת לכיוון בלבזאור במהירות,וכמה שניות לפני שהיא פוגעת המאמן היריב צועק "מהר בלבזור תשתמש בעלי גפן כדי לעצור את סקוירטל!", וכפי שנאמר לו בלבזואר מחזיק בסקווירטל באוויר ולאחר מכן מתכוןן להעיף אותו לכיוון הרצפה.
-
[QUOTE=מונקי;1423813]
Gallade123:
סקוירטל מגיב במהירות לפקודתך ומשתמש בהתקשות אשר עודפת את בלבזאור ומעיפה מאט את סקווירטל אחורנית לכיוון הדשא אשר מפוזר בכצוות האזור ולבסוף פוגע קלות בעץ אשר רק עוצר אותו. לאחר מכן הוא ממהר להשתמש בהתקלת מגן אשר מתקרבת לכיוון בלבזאור במהירות,וכמה שניות לפני שהיא פוגעת המאמן היריב צועק "מהר בלבזור תשתמש בעלי גפן כדי לעצור את סקוירטל!", וכפי שנאמר לו בלבזואר מחזיק בסקווירטל באוויר ולאחר מכן מתכוןן להעיף אותו לכיוון הרצפה.[/QUOTE]
יש! המ"ת הזה לא נגמר!
--------------------------
"סקווירטל! תכנס לתוך השיריון שלך ותשתמש בצרחה בכל בכוח! ואחרי שבלבאזור יפיל אותך תשתמש בהתקלת מגן!" אני צועק אליו.
-
[QUOTE=מונקי;1423813]scizor-x:
ווינגול מהונהן בראשו להסכמה אך מסרב לפגוע בבלבזאור והם ממשיכים לתקוף אחד את השני לזמן מה ונראה שהמצב בניהם נהיה שקול ובלבזואר מצליח להחמק ולהמינע להחלקה על הקרח ווינגול מצליח לפגוע מדי פעם ולעבור לניקור שמופסק באמצע והם נהנים במיוחד עד שאתם שומעים צעדים של פוקימונים ונראה כי הם בורחים ממשהו, ובדיוק כפי שזה נראה זוג בריונים באמת רודף אחרי הפוקימונים עם שני פוקימונים שניראים כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/41.png[/IMG] ונראה כי הם משגעים את ווינגול למרות שבלבזאור נראה רגוע.
Gallade123:
סקוירטל מגיב במהירות לפקודתך ומשתמש בהתקשות אשר עודפת את בלבזאור ומעיפה מאט את סקווירטל אחורנית לכיוון הדשא אשר מפוזר בכצוות האזור ולבסוף פוגע קלות בעץ אשר רק עוצר אותו. לאחר מכן הוא ממהר להשתמש בהתקלת מגן אשר מתקרבת לכיוון בלבזאור במהירות,וכמה שניות לפני שהיא פוגעת המאמן היריב צועק "מהר בלבזור תשתמש בעלי גפן כדי לעצור את סקוירטל!", וכפי שנאמר לו בלבזואר מחזיק בסקווירטל באוויר ולאחר מכן מתכוןן להעיף אותו לכיוון הרצפה.[/QUOTE]
"היי אתם, תפסיקו!" אגיד "בלבאזור, האוזניים שלהם גדולות, אולי הם רגישים לקול. תרצח!" אתן פקודה "ווינגול אני רוצה שתרגע ותשתמש בקרן קרח עליהם!"
-
scizor-x:
בלבאזור מקשיב לפקודתך ומתחיל להשתמש בצרחה אשר גורמת לזוג הפוקימונים להתעופף סביב מבלי לשלוט בעצמם וגם מעצבנת מאט את ווינגול אך לא מזיקה לו מאוד ולכן הוא מקשיב גם כן ופוגע באחד הזובטים ומשביט אותו לקרקע.
זוג הבריונים לא נראים מרוצים מהעניין וניתן לראות על חולצותיהם שרשום "המוטציון" אותו אירגון רשע הידוע לשימצע.
זוג הבריונים מתחילים להתקרב עליך עם אגרופים שלופים ופתאום כאילו משום מקום משהו מעביר אותך מהם ואתה מגיע לייד נערה בתוך ידיו של אברה חמוד למראה.
זוג הבריונים נעשה מבולבל והולך לכיוון הפוקימונים שלך אשר נראים מפוחדים.
Gallade123:
אני מקווה שהוא יגמר רק עם סיום במשחק וסליחה על הזמן הארוך שבדרך כלל לוקח לי להגיב הייתי בתקופת לחץ.
----------------------------------------------------------------------------------
סקווירטל נכנס לשריון בעודו באוויר כפי שרציתה ומתחיל להשתמש בצרחה אשר קולותיה דומים לקול של בית קברות בסרט אימה מוצלח דבר אשר גורם לבלבזאור להרפות ולהפיל את סקווירטל על הרצפה ללא פגעה, ומייד לאחר מכן סקווירטל משתמש בהתקלת מגן אשר פוגעת בבלבזואר בחוזקה ומעיפה אותו על העצים.
לפתע אתה סם לב שסקווירטל מתקשה לזוז ואתה שומע את המאמן היריב אומר "נפלתה למלכודת של בלבזאור שלי אני למדתי אותו להמשיך ולהלחם בעוד יש לו אבקת שיתוק על הגוף ולכן כאשר פוגעים בו פיזית האבקה משתחררת על התוקף!,בלבזואר שאתה מתאושש תשתמש בעלי גפן על סקווירטל שוב!"
וכפי שהתבקש בלבזואר מתחיל להשתמש בעלי גפן אשר מתקדמים על סקווירטל.
-
[QUOTE=מונקי;1423828]
Gallade123:
אני מקווה שהוא יגמר רק עם סיום במשחק וסליחה על הזמן הארוך שבדרך כלל לוקח לי להגיב הייתי בתקופת לחץ.
----------------------------------------------------------------------------------
סקווירטל נכנס לשריון בעודו באוויר כפי שרציתה ומתחיל להשתמש בצרחה אשר קולותיה דומים לקול של בית קברות בסרט אימה מוצלח דבר אשר גורם לבלבזאור להרפות ולהפיל את סקווירטל על הרצפה ללא פגעה, ומייד לאחר מכן סקווירטל משתמש בהתקלת מגן אשר פוגעת בבלבזואר בחוזקה ומעיפה אותו על העצים.
לפתע אתה סם לב שסקווירטל מתקשה לזוז ואתה שומע את המאמן היריב אומר "נפלתה למלכודת של בלבזאור שלי אני למדתי אותו להמשיך ולהלחם בעוד יש לו אבקת שיתוק על הגוף ולכן כאשר פוגעים בו פיזית האבקה משתחררת על התוקף!,בלבזואר שאתה מתאושש תשתמש בעלי גפן על סקווירטל שוב!"
וכפי שהתבקש בלבזואר מתחיל להשתמש בעלי גפן אשר מתקדמים על סקווירטל.[/QUOTE]
אני מבין אותך, גם אני יודע כמה השקעה צריך כדי לנהל מ"ת.
----------------------------------
'וואו, המאמן הזה הרבה יותר חזק ממה שחשבתי.' אני חושב בדאגה.
"סקווירטל, תנסה לקום!" אני מתחנן אליו. "תנסה לפחות להשתמש בהתקשחות! אני יודע שאתה יכול! רק אל תוותר!" אני מנסה לעודד אותו. 'אם סקווירטל לא יצליח לקום, אני חושב שהקרב הזה יסתיים הרבה יותר מוקדם.' אני חושב
-
[QUOTE=מונקי;1423828]scizor-x:
בלבאזור מקשיב לפקודתך ומתחיל להשתמש בצרחה אשר גורמת לזוג הפוקימונים להתעופף סביב מבלי לשלוט בעצמם וגם מעצבנת מאט את ווינגול אך לא מזיקה לו מאוד ולכן הוא מקשיב גם כן ופוגע באחד הזובטים ומשביט אותו לקרקע.
זוג הבריונים לא נראים מרוצים מהעניין וניתן לראות על חולצותיהם שרשום "המוטציון" אותו אירגון רשע הידוע לשימצע.
זוג הבריונים מתחילים להתקרב עליך עם אגרופים שלופים ופתאום כאילו משום מקום משהו מעביר אותך מהם ואתה מגיע לייד נערה בתוך ידיו של אברה חמוד למראה.
זוג הבריונים נעשה מבולבל והולך לכיוון הפוקימונים שלך אשר נראים מפוחדים.
Gallade123:
וכפי שהתבקש בלבזואר מתחיל להשתמש בעלי גפן אשר מתקדמים על סקווירטל.[/QUOTE]
"תודה" אגיד לה "בלבאזור, תשתמש בכל המהירות שלך ותדחוף אותם, ווינגול, תסיח את דעתם בכך שתעוף מסביב לראשם, תצרח ותנקר אותם!"
-
scizor-x:
בלבזאור וווינגל אשר נראו מפוחדים מרגישים בטחוחים כאשר אם שומעים את קולך המוכר ושניהם גורמים לזוג הבריונים ליפול על הרצפה ושהם מתקשים לקום.
בנתיים הנערה אשר עזרה לך מציגה את עצמה בתוך איימי, לאחר שהמצב נראה מאט אתה מתפנה לשים לב למראה שלה ונראה כי היא בגילך מאט גבוהה ובעלת שער חום ועניים חומות. [SPOILER][IMG]http://www.my-walls.net/wp-content/uploads/2013/01/Anime-Girl-Cats.jpg[/IMG][/SPOILER]
והיא אומרת לך "הפוקימונים שלך נהדרים!" בחיוך מרגיעה.
בנתיים זוג הבריונים מקוקרעים לאדמה והפוקימונים שלך שולטים במצב לגמרי.
Gallade123:
שחכתי בתגובה הקודמת... אבל מזל טוב פתחתה את ע"מ 10 ולכן אתה ראשי לבחור כל פוקימון בהתפתחות ראשונה שתרצה עד לדור ה 4.
----------------------------------------------------------------------
אתה אומר לסקווירטל להשתמש בהתקשות ולמרות מחשבותיך השלילשיות הוא מצליח והשיתוק עובר אולם עדיין קיימת הבעיה עם המגע הפיזי ובלבזור כבר מתקדם לכיוון סקווירטל להתקפה חוזרת של התקלה, וסקיירטל אשר איננו רוצה לאכזב אותך עושה דבר בלתי רגיל ונראה כי יוצא מאט קרח מהפה שלו ופוגע קשות בבלבזאור. לפתע הפוקדע אומר "מזל טוב סקווירטל למד להשתמש בקרן קרח. קרן קרח היא מתקפת קרח בסיסית אשר יכולה לעזור נגד סוגי מעופף,עשב,דרקון ואדמה."
-
[QUOTE=מונקי;1423954]scizor-x:
בלבזאור וווינגל אשר נראו מפוחדים מרגישים בטחוחים כאשר אם שומעים את קולך המוכר ושניהם גורמים לזוג הבריונים ליפול על הרצפה ושהם מתקשים לקום.
בנתיים הנערה אשר עזרה לך מציגה את עצמה בתוך איימי, לאחר שהמצב נראה מאט אתה מתפנה לשים לב למראה שלה ונראה כי היא בגילך מאט גבוהה ובעלת שער חום ועניים חומות. [SPOILER][IMG]http://www.my-walls.net/wp-content/uploads/2013/01/Anime-Girl-Cats.jpg[/IMG][/SPOILER]
והיא אומרת לך "הפוקימונים שלך נהדרים!" בחיוך מרגיעה.
בנתיים זוג הבריונים מקוקרעים לאדמה והפוקימונים שלך שולטים במצב לגמרי.
Gallade123:
שחכתי בתגובה הקודמת... אבל מזל טוב פתחתה את ע"מ 10 ולכן אתה ראשי לבחור כל פוקימון בהתפתחות ראשונה שתרצה עד לדור ה 4.
אתה אומר לסקווירטל להשתמש בהתקשות ולמרות מחשבותיך השלילשיות הוא מצליח והשיתוק עובר אולם עדיין קיימת הבעיה עם המגע הפיזי ובלבזור כבר מתקדם לכיוון סקווירטל להתקפה חוזרת של התקלה, וסקיירטל אשר איננו רוצה לאכזב אותך עושה דבר בלתי רגיל ונראה כי יוצא מאט קרח מהפה שלו ופוגע קשות בבלבזאור. לפתע הפוקדע אומר "מזל טוב סקווירטל למד להשתמש בקרן קרח. קרן קרח היא מתקפת קרח בסיסית אשר יכולה לעזור נגד סוגי מעופף,עשב,דרקון ואדמה."[/QUOTE]
"תודה, האברה שלך די הציל אותי שם..." אומר "דרך אגב, אני קווין" אגיד ואושיט יד ללחוץ את ידה. לאחר זה אני אלך לבריונים, אוודא שהם לא יכולים לעשות כלום, אקח להם את הפוכדורים ואז אשאל, "מה אתם עושים פה?"
-
[size="4"]המשחק יפתח ל 6 שחקנים מעכשיו אכל מי שרוצה להרשם מוזמן לשלוח לי ה"פ[/size]
"זה ממש לא בעייה." אומרת איימי ולוחצת את ידך.
לאחר מכן שניכם הולכים לעבר הבריונים ואתה לוקח מהם את זוג הפוקדורים שבידהם אך ניראה כי הם רקים, והזובאטים היו בפקודתם באופן עקיף, אתה מכל לשאול אותם מה אם עושים כאן? ושניים עונים לך בעצבניות וזילזול " מעשיו אירגון המוטציון הם לא ענינך פרחח קטן."
באותו רגע איימי אומרת בעצבים "כן אבל זה שאתם רודפים אחרי פוקימונים תממים זה כן עכשיו תגידו לי מה אתם חושבים שאתה עושים פה?"
וזוג הבריונים אומרים לה בצורה מאוררת חמלה "זה בסך הכל פוקימונים ילדה המשפחה שלי יותר חשובה לי מהם,ולא ממש מעניין אותי מה האירגון יעשה להם!"
איימי משתתקת ושואלת שוב "אם כך מה האירגון עושה בדיוק?"
ומשתוררת דממה בזמן ששני הבריונים שותקים במבוכה.
-
[QUOTE=מונקי;1424010][size="4"]המשחק יפתח ל 6 שחקנים מעכשיו אכל מי שרוצה להרשם מוזמן לשלוח לי ה"פ[/size]
"זה ממש לא בעייה." אומרת איימי ולוחצת את ידך.
לאחר מכן שניכם הולכים לעבר הבריונים ואתה לוקח מהם את זוג הפוקדורים שבידהם אך ניראה כי הם רקים, והזובאטים היו בפקודתם באופן עקיף, אתה מכל לשאול אותם מה אם עושים כאן? ושניים עונים לך בעצבניות וזילזול " מעשיו אירגון המוטציון הם לא ענינך פרחח קטן."
באותו רגע איימי אומרת בעצבים "כן אבל זה שאתם רודפים אחרי פוקימונים תממים זה כן עכשיו תגידו לי מה אתם חושבים שאתה עושים פה?"
וזוג הבריונים אומרים לה בצורה מאוררת חמלה "זה בסך הכל פוקימונים ילדה המשפחה שלי יותר חשובה לי מהם,ולא ממש מעניין אותי מה האירגון יעשה להם!"
איימי משתתקת ושואלת שוב "אם כך מה האירגון עושה בדיוק?"
ומשתוררת דממה בזמן ששני הבריונים שותקים במבוכה.[/QUOTE]
"בואי נעזוב אותם מהשאלות איימי, הם באמת לא יודעים". אני אפנה אליהם "אבל שתדעו לכם, שאם אי פעם אני אראה אתכם מתעסקים עוד פעם איתי, איתה או עם הפוקימונים שלנו אתם תיהיו בצרות, הרמת חוזק של הפוקימונים שלי זה אחרי שלוש שעות אימונים במקסימום אתם לא רוצים לדעת כמה חזק אני אהיה בפעם הבאה!" אני אורה לבלבאזור ווינגול להתקרב אליי ולהיות מוכנים לקרב למקרה שם יתקפו ואשחרר אותם.
-
scizor-x:
הבריונים שוב שותקים ומשתמשים בזוג הזובאטים כדי להיתעופף מהאזור.
"אתה הפגנתה הרבה אומץ לב." איימי אומרת ומצחקקת, "תגיד לי אתה מאמן מתחיל נכון?,אתה רוצה שנסתובב יחד?" היא שואלת ומחכה לתשובתך.
בעוד שאתה רואה שלט ובו רשום "בעוד 5 קילומטר העיר סאקאי"
"העיר ממש רחוקה והשעה מאוחרת" אומרת איימי בעודך שם לב שאור הדמדומים מתחיל למלא את השמיים.
-
[QUOTE=מונקי;1424013]scizor-x:
הבריונים שוב שותקים ומשתמשים בזוג הזובאטים כדי להיתעופף מהאזור.
"אתה הפגנתה הרבה אומץ לב." איימי אומרת ומצחקקת, "תגיד לי אתה מאמן מתחיל נכון?,אתה רוצה שנסתובב יחד?" היא שואלת ומחכה לתשובתך.
בעוד שאתה רואה שלט ובו רשום "בעוד 5 קילומטר העיר סאקאי"
"העיר ממש רחוקה והשעה מאוחרת" אומרת איימי בעודך שם לב שאור הדמדומים מתחיל למלא את השמיים.[/QUOTE]
"אוקיי" אומר "מתחיל להחשיך, אני אומר שנתחיל להתקדם לכיוון העיר סאקאי ואם יחשיך יותר מדי נקים מחנה"
-
scizor-x:
"בסדר גמור" אומרת איימי, ומתחילה לספר מאט על עצמה מסתבר לך שאיימי היא מתאמת פוקימונים, והפוקימון היחיד שלה הוא אברה שהיא קיבלה מאבייה בתחילת המסע מספר ימים מוקדם יותר.
לאחר שאתם הולכים זמן מה החשחה יורדת עליכם ואתם תופסים לכם מקום תנומה באזור היער ואיימי מציאה שתחלקו תפקידים להקמת המחנה, ולכמו שהיא תכננה המחנה הוקם והיא הלכה לישון בשק השינה שלה.
-
[QUOTE=מונקי;1424015]scizor-x:
"בסדר גמור" אומרת איימי, ומתחילה לספר מאט על עצמה מסתבר לך שאיימי היא מתאמת פוקימונים, והפוקימון היחיד שלה הוא אברה שהיא קיבלה מאבייה בתחילת המסע מספר ימים מוקדם יותר.
לאחר שאתם הולכים זמן מה החשחה יורדת עליכם ואתם תופסים לכם מקום תנומה באזור היער ואיימי מציאה שתחלקו תפקידים להקמת המחנה, ולכמו שהיא תכננה המחנה הוקם והיא הלכה לישון בשק השינה שלה.[/QUOTE]
אני פורש את השק"ש שלי לידה והולך לישון גם. למחרת בבוקר כשנמשיך אני אשאל את איימי אם יש לה חלום ואם יש פוקימונים מסויימים שהיא רוצה לתפוס.
-
scizor-x:
אתה פורש את השק"ש ונרדם,במהלך הלילה ישנו חלום מוזר שמציק לך ומופיעה שוב ושוב על מלחמה גדולה בין הפוקימונים האגדיים של כל המחוזות ושל יצור מוזר שאתה לא מצליח לזהות אשר נשלט ע"י אנשים בעלי בגדים מהודרים ועליהם רשום באותיות מוזהבות "המוטציון".
כאשר אתה מתעורר בבוקר אתה מתחיל לתשאל את איימי מאט, והיא אומרת "כן בוודאי שיש לי חלום אני רוצה להיות המתאמת מ"ס 1 בעולם! והפוקימון שאני הכי רוצה לתפוס הוא סקיטי, טוב קדימה כדי שנזוז."
ולאחר שהיא אומרת זאת אתם באמת מתחילים לנוע עד שאתם נתקלים בפוקימון זחל שניראה כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/265.png[/IMG] ונראה ש איימי מאוד מתרגש ומאוכזבת מכך. וכפי שהמראה שלה מרמז היא אומרת לך "קווין אני ממש רוצה לתפוס את הפוקימון הזה אתה תוכל לתת לי אחד מהפוקימונים שלך כדי להלחם נגדו? כי אברה שלי יודע רק השתגרות."
-
[QUOTE=מונקי;1424017]scizor-x:
אתה פורש את השק"ש ונרדם,במהלך הלילה ישנו חלום מוזר שמציק לך ומופיעה שוב ושוב על מלחמה גדולה בין הפוקימונים האגדיים של כל המחוזות ושל יצור מוזר שאתה לא מצליח לזהות אשר נשלט ע"י אנשים בעלי בגדים מהודרים ועליהם רשום באותיות מוזהבות "המוטציון".
כאשר אתה מתעורר בבוקר אתה מתחיל לתשאל את איימי מאט, והיא אומרת "כן בוודאי שיש לי חלום אני רוצה להיות המתאמת מ"ס 1 בעולם! והפוקימון שאני הכי רוצה לתפוס הוא סקיטי, טוב קדימה כדי שנזוז."
ולאחר שהיא אומרת זאת אתם באמת מתחילים לנוע עד שאתם נתקלים בפוקימון זחל שניראה כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/265.png[/IMG] ונראה ש איימי מאוד מתרגש ומאוכזבת מכך. וכפי שהמראה שלה מרמז היא אומרת לך "קווין אני ממש רוצה לתפוס את הפוקימון הזה אתה תוכל לתת לי אחד מהפוקימונים שלך כדי להלחם נגדו? כי אברה שלי יודע רק השתגרות."[/QUOTE]
"בוודאי!" אגיד "צא ווינגול!" אוציא את ווינגול "ווינגול, תקשיב אני רוצה שתעזור לאיימי לתפוס פוקימון, תקשיב למה שהיא אומרת זה יעזור לה גם להתאמן בקרבות" ואז אסתובב לאיימי ואגיד לה את המתקפות של ווינגול. "בהצלחה" אגיד.
-
scizor-x:
הייתה רוצה שאני יוסיף לך את איימי בדף המידע של השחקן עם הפוקימונים והמתקפות שלהם?
--------------------------------------------------------------------------------
"תודה רבה!" איימי אומרת בקול ואז פוקדת על ווינגול "ווינגול תשאר קרוב לקרקע ותשתמש במתקפת קרח כדי לתקוע את וורמפל ואז תשתמש בניקור כדי לסיים את זה!" וכפי שהיא מכננת ווינגול מנצח את וומפל והיא לוכדת אותו.
"עבודה טובה ווינגול ותודה שוב קווין." היא אומרת בקול ובהתרגשות ולאחר שהיא מסיימת הפוקדע מתחיל להגיד "מזל טוב איימי תפסת וומפל,וומפל הוא פוקימון זחל ויש לו שתי התפתחיות שונות אחת מהן היא דאסטוק והשנייה ביוטיפלי. וומפל יודע התקלה,מתיקות, וזריקת חוטים."
אתם ממשיכים לנוע בעוד שאיימי עדיין מתרגשת מהתפיסה הראשונה שלה ומחזיקה את וומפל בזרועותיה.
לאחר מספר שעות של הליכה אתם מגיעים לאזור עירי ויש בו שלט המקדם את פניכם "ברוכים הבאים לעיר סאקאי, למרכז העיר פנו ימינה למרכז הפוקימונים פנו שמאלה."
"לאן אתה רוצה ללכת קווין?" איימי שואלת אותך ומחכה לתשובתך לפני שהיא מתחילה לנוע.
-
[QUOTE=מונקי;1424025]scizor-x:
הייתה רוצה שאני יוסיף לך את איימי בדף המידע של השחקן עם הפוקימונים והמתקפות שלהם?
--------------------------------------------------------------------------------
"תודה רבה!" איימי אומרת בקול ואז פוקדת על ווינגול "ווינגול תשאר קרוב לקרקע ותשתמש במתקפת קרח כדי לתקוע את וורמפל ואז תשתמש בניקור כדי לסיים את זה!" וכפי שהיא מכננת ווינגול מנצח את וומפל והיא לוכדת אותו.
"עבודה טובה ווינגול ותודה שוב קווין." היא אומרת בקול ובהתרגשות ולאחר שהיא מסיימת הפוקדע מתחיל להגיד "מזל טוב איימי תפסת וומפל,וומפל הוא פוקימון זחל ויש לו שתי התפתחיות שונות אחת מהן היא דאסטוק והשנייה ביוטיפלי. וומפל יודע התקלה,מתיקות, וזריקת חוטים."
אתם ממשיכים לנוע בעוד שאיימי עדיין מתרגשת מהתפיסה הראשונה שלה ומחזיקה את וומפל בזרועותיה.
לאחר מספר שעות של הליכה אתם מגיעים לאזור עירי ויש בו שלט המקדם את פניכם "ברוכים הבאים לעיר סאקאי, למרכז העיר פנו ימינה למרכז הפוקימונים פנו שמאלה."
"לאן אתה רוצה ללכת קווין?" איימי שואלת אותך ומחכה לתשובתך לפני שהיא מתחילה לנוע.[/QUOTE]
"מרכז הפוקימונים, הפוקימונים שלנו בטח תשושים" אגיד "אחר כך נלך להתאמן, אנחנו נראה מה אברה הזה יכול ללמוד"
-
scizor-x:
איימי מהנהנת להסכמה ועד מהרה אתם מגיעם לסף המבנה הגדול שיש על גגו סמל של מגן דוד אדום,שניכם נכנסים ומקדמת את פניכם אחות ג'וי נחמדה אשר שואלת אותכם בנחמדות "האם אני יכולה לעזות לכם במשהו?""
איימי אומרת בשם שניכם שהייתם רוצים שהיא תבדוק אתהפוקימונים שלכם,ולאחר זמן קצר היא מחזירה לכם את הפוקדורים ואומרת "הכל היה בסדר גמור עם הפוקימונים שלכם הם כולם בריאים לחלוטין."
בנתיים איימי מוצאת את אזור האימונים אשר נמצא במרכז הפוקימונים ומוציאה את אברה כדי שתעזור להם לאמן אותו.
-
[QUOTE=מונקי;1424042]scizor-x:
איימי מהנהנת להסכמה ועד מהרה אתם מגיעם לסף המבנה הגדול שיש על גגו סמל של מגן דוד אדום,שניכם נכנסים ומקדמת את פניכם אחות ג'וי נחמדה אשר שואלת אותכם בנחמדות "האם אני יכולה לעזות לכם במשהו?""
איימי אומרת בשם שניכם שהייתם רוצים שהיא תבדוק אתהפוקימונים שלכם,ולאחר זמן קצר היא מחזירה לכם את הפוקדורים ואומרת "הכל היה בסדר גמור עם הפוקימונים שלכם הם כולם בריאים לחלוטין."
בנתיים איימי מוצאת את אזור האימונים אשר נמצא במרכז הפוקימונים ומוציאה את אברה כדי שתעזור להם לאמן אותו.[/QUOTE]
"היי אברה, אני קווין!" אתחיל "הבנתי מאיימי שאתה יודע רק להשתגר" אתיידד איתו "ואני חושב שאפשר לפתח הרבה אסטרטגיות עם המתקפה הזאת אבל מומלץ שנלמד אותך עוד מתקפה וחשבתי על מתקפה על חושית" אגיד ואוציא את בלבאזור. "בלבאזור, אנחנו עומדים ללמד אותך ואת אברה מתקפה חדשה, אתם תתאמנו אחד נגד השני. אפנה לאברה: "תנסה להתרכז בכוח המנטלי (המחשבתי) שלך תתרכז בכוח הזה ותרגיש אותו, ואז תנסה להפוך אותו למשהו מוחשי ותוקף ותעיף אותו לעבר בלבאזור" לאחר מכן אפנה לבלבאזור. "בלבאזור, תרגיש את השמש מעליך" אתחיל "תרגיש איך היא נותנת לך כוח, איך היא מסתובבבת בגופך ונותנת לך כוח" אמשיך "אז תנסה לצבור אותה בפקעת שלך ולשגר אותה כלפי חוץ בקרן אדירה!"
-
[QUOTE=מונקי;1423954]
Gallade123:
אתה אומר לסקווירטל להשתמש בהתקשות ולמרות מחשבותיך השלילשיות הוא מצליח והשיתוק עובר אולם עדיין קיימת הבעיה עם המגע הפיזי ובלבזור כבר מתקדם לכיוון סקווירטל להתקפה חוזרת של התקלה, וסקיירטל אשר איננו רוצה לאכזב אותך עושה דבר בלתי רגיל ונראה כי יוצא מאט קרח מהפה שלו ופוגע קשות בבלבזאור. לפתע הפוקדע אומר "מזל טוב סקווירטל למד להשתמש בקרן קרח. קרן קרח היא מתקפת קרח בסיסית אשר יכולה לעזור נגד סוגי מעופף,עשב,דרקון ואדמה."[/QUOTE]
"כל הכבוד סקווירטל!" אני אומר בהתלהבות אחרי שאני רואה שהוא למד מתקפה חדשה. "עכשיו תגמור עם הקרב הזה! תשתמש בהתקלת מגן אחרונה!" אני צועק אליו.
-
scizor-x :
לאחר הכרות קצרה אברה מרגיש בטוח לפעול על פי פקודותיך והעובדה שאיימי עומדת בצד עם חיוך רק מוסיפה לנינוחות שלו, אך לאחר שאתה מוציא את בלבזאור הוא מאט חושש וניראה כי הוא מעדיף להיתאמן לבדו בנתיים,לעומתו בלבזאור נראה נחוש מאוד ומוכן ללמוד, ושינהם מתחילים לעבוד כפי שביקשתה עד שלאחר זמן קצר אברה מתייאש ובורח.
"אני מצתערת" אומרת איימי ומסבירה "אברה הפסיד לבלבזאור שניסיתי לתפוס ואני לא חושבת שהוא רוצה להילחם אבל אני ימשיך להתאמן איתו בצד." וכפי שהיא אומרת היא לוקחת את אברה לצד ועד מהרה הוא מצליח להרים כמה אבנים ולזרוק אותם לרצפה במהירות,אך לעומתו בלבזאור איננו נראה מוכן להוציא שום דבר מהפקעת עד שלפתע הפקעת שלו זורחת באור חזק וניראה כי הוא מתחזק ואז הפוקדע אומר :"מזל טוב בלבזאור למד סינטאזה.מתקפת הסנטזה יעילה בשמש ומחזקת את הפוקימון המשתמש בא בנוסף ניתן ללמד את הפוקימון בדרך זו שאיבה אשר לוקח אינרגיה מפוקימון אחר."
Gallade123:
סקווירטל משתמש במגנו כדי לסיים את הקרב הזה ובלבאזור מאבד את הכרתו.
"עבודה טובה" אומר לך המאמן היריב ונותן לך חמישה שקלים במאט עצב ומסתלק.
בנתיים מתחילים להקיף אותך הרבה מאמנים ושואלים אותך האם אתה מוכן בניהם ישנו ילד צעיר עם משקפיים אשר זורק זובאט לאוויר ואומר לך "אני היריב הבאה שלך אני רוצה לראות מה אתה שווה" בזילזול רב ופתאום כל שאר המאמנים בורחים הצידה ומסתכלים בעניין למה שניקראה.
-
[QUOTE=מונקי;1424118]scizor-x :
לאחר הכרות קצרה אברה מרגיש בטוח לפעול על פי פקודותיך והעובדה שאיימי עומדת בצד עם חיוך רק מוסיפה לנינוחות שלו, אך לאחר שאתה מוציא את בלבזאור הוא מאט חושש וניראה כי הוא מעדיף להיתאמן לבדו בנתיים,לעומתו בלבזאור נראה נחוש מאוד ומוכן ללמוד, ושינהם מתחילים לעבוד כפי שביקשתה עד שלאחר זמן קצר אברה מתייאש ובורח.
"אני מצתערת" אומרת איימי ומסבירה "אברה הפסיד לבלבזאור שניסיתי לתפוס ואני לא חושבת שהוא רוצה להילחם אבל אני ימשיך להתאמן איתו בצד." וכפי שהיא אומרת היא לוקחת את אברה לצד ועד מהרה הוא מצליח להרים כמה אבנים ולזרוק אותם לרצפה במהירות,אך לעומתו בלבזאור איננו נראה מוכן להוציא שום דבר מהפקעת עד שלפתע הפקעת שלו זורחת באור חזק וניראה כי הוא מתחזק ואז הפוקדע אומר :"מזל טוב בלבזאור למד סינטאזה.מתקפת הסנטזה יעילה בשמש ומחזקת את הפוקימון המשתמש בא בנוסף ניתן ללמד את הפוקימון בדרך זו שאיבה אשר לוקח אינרגיה מפוקימון אחר."
Gallade123:
בנתיים מתחילים להקיף אותך הרבה מאמנים ושואלים אותך האם אתה מוכן בניהם ישנו ילד צעיר עם משקפיים אשר זורק זובאט לאוויר ואומר לך "אני היריב הבאה שלך אני רוצה לראות מה אתה שווה" בזילזול רב ופתאום כל שאר המאמנים בורחים הצידה ומסתכלים בעניין למה שניקראה.[/QUOTE]
"מעולה בלבאזור!" אגיד "תשתמש באנרגיה הזאת של הסינטזה ותנסה להוציא אותה כלפי חוצה אחרי שאגרת הרבה ממנה. תמשיך להתאמן, תקרא לי אם תצליח" אגיד ואלך לאיימי "איך ההתקדמות?"
-
[QUOTE=מונקי;1424118]
Gallade123:
בנתיים מתחילים להקיף אותך הרבה מאמנים ושואלים אותך האם אתה מוכן בניהם ישנו ילד צעיר עם משקפיים אשר זורק זובאט לאוויר ואומר לך "אני היריב הבאה שלך אני רוצה לראות מה אתה שווה" בזילזול רב ופתאום כל שאר המאמנים בורחים הצידה ומסתכלים בעניין למה שניקראה.[/QUOTE]
'הא! ילד קטן עם זובאט חושב שהוא יכול לנצח אותי.' אני חושב בזילזול. 'אני לא מבין ממה כל המאמנים האחרים מפחדים, אני בטוח שסקווירטל יכול להביס את הזובאט הזה במתקפת קרן קרח אחת.' אני חושב בביטחון.
"סקווירטל, תסיים את הקרב הזה עם קרן קרח." אני אומר לסקווירטל בשיעמום.
-
scizor-x :
איימי בחיוך גדול "זה הולך מציון תודה על העצות." ואז אומרת לאברה "אברה אני רוצה לנסות איתך משהו אתה מוכן?"
ואברה עונה לה בהתלהבות גדולה ולמרות שלא ניתן להבין מה הוא בדיוק אומר היא מבינה.
"טוב מאוד,אם כך אברה אני רוצה שתשתמש בסרט שלי כדי ליצור צורות ע"י שימוש בעל חושי." היא אומרת בעוד היא מוציאה את הסרט שהחזיק את שערה הארוך והחום.
אברה קולט את העניין די מהר ומצליח להניף את הסרט במגוון צורות מרהיבות ואיימי שמחה,לעומתו בלבזאור איננו בא עליך וניראה כי הוא מתקשה לבצע את המתקפה המסובחת.
"אברה עבודה טובה,עכשיו צא וומפל." אומרת איימי לפוקימונים שלה ואז שואלת אותך "אתה רוצה קרב אימון בלבזאור שלך נגד וומפל שלי?"
Gallade123:
סקווירטל נראה מושפע מהביטחון העודף שלך ושולח מתקפת קרן קרח עוצמתית לכיוון זובאט ולא טורח אפילו להסתכל כדי לראות מה קרה,וחבל שכך מפני שזובאט התחמק בקלילות.
"אתה באמת חושב שקרן קרח אחת עלובה תנצח אותי" הילד שואל בציחקוק ואז ממשיך "זובאט אני רוצה שתשתמש במתקפת סופה ובתוחה תעוף עם שאיבה ותסיים את זה עם קרן קרח בצדדים."
תגיד איך קוראים לך בכלל ילדון, אני אלברט מלך האסתרטגיות ולימוד המתקפות." הוא אומר בשחצנות בעוד זובאט שלו מתקרב עם ההתקפה העצומה לעבר סקווירטל.
-
[QUOTE=מונקי;1424148]
Gallade123:
סקווירטל נראה מושפע מהביטחון העודף שלך ושולח מתקפת קרן קרח עוצמתית לכיוון זובאט ולא טורח אפילו להסתכל כדי לראות מה קרה,וחבל שכך מפני שזובאט התחמק בקלילות.
"אתה באמת חושב שקרן קרח אחת עלובה תנצח אותי" הילד שואל בציחקוק ואז ממשיך "זובאט אני רוצה שתשתמש במתקפת סופה ובתוחה תעוף עם שאיבה ותסיים את זה עם קרן קרח בצדדים."
תגיד איך קוראים לך בכלל ילדון, אני אלברט מלך האסתרטגיות ולימוד המתקפות." הוא אומר בשחצנות בעוד זובאט שלו מתקרב עם ההתקפה העצומה לעבר סקווירטל.[/QUOTE]
'וואו, הילד הזה הרבה יותר קשוח ממה שחשבתי.' אני חושב בלחץ. "סקווירטל, אל תפחד מהאפס הזה, אני בטוח שאתה יותר חזק מהזובאט שלו!" אני צועק אליו בעידוד, למרות שבתוכי אני רועד. "סקווירטל, תשתמש בהתקשחות ומתקפת מגן ביחד, ותנסה להשתמש באותו זמן גם בקרן קרח מתוך השיריון שלך!" אני צועק בניסיון לחקות את הפקודות המסובכות של אלברט.