" מורדרד השתמש בריח מתוק בזמן שאתה מפזר את הריח תפזר גם אבקת שינה תנצל את הזמן עד שהיא מעירה אותו בשביל להמשיך לשאוב חיים"
Printable View
" מורדרד השתמש בריח מתוק בזמן שאתה מפזר את הריח תפזר גם אבקת שינה תנצל את הזמן עד שהיא מעירה אותו בשביל להמשיך לשאוב חיים"
[SIZE="1"]אמבר~
את מתחילה לסרוק את העץ בעקבות אחד שונה או מיוחד יותר מכל השאר, שלבסוף את מבחינה באחת יותר קטנה מכולם יושבת על הענץ הנמוך ביותר ומסתכלת למעלה, אבל לא נותנים לה לעלות שאר הבורמים.[/SIZE]
[SIZE="1"]אינג'ל~
"נו חלאס עם ההרדמה הזאת!" צועקת עליך המאמנת וניראה שהיא רוצה לשבור לך על הראש את החליל. אבל באותו רגע אתה מבחין במשהו שגורם לליבך להחסיר פעימה להקה ענקית של סוואלו [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/f/fa/Spr_5b_277.png[/IMG] יורדים מהשמים ומתחילים לנקר את גלום.
"תראה מה עשית! כל הניחוח המתוק הזה משך אותם לפה!" צועקת עליך המאמנת ומגינה על פניה מריפרופי הכנפיים של סוואלו "אני זזה מפה!" מכריזה, מחזירה את מאוויל שלה לפוקדור שלו ובורחת משם בטיל.[/SIZE]
באטרפריי צא! שניכם השתמשו באבקת שינה תנסו להרדים כמה שיותר סוואלויים תשתמש בבלבול על האבקה בשביל לשמור עליה מלעוף מהרוח""
[SIZE="1"]אינג'ל~
ציטוט! >>
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
אתה משחרר את באטרפריי ואהוא מתחיל לנפנף בכנפיו, אבל כמו הכנפיים של הלהקה פשוט מחזירה את האבקת שינה עליו והוא נירדם במקום.
בינתיים הלהקה ממשיך לנקר את מורדרד הזועק מכאב.:punch:[/SIZE]
[QUOTE=Ritsuka kun;1431146][SIZE="1"]אינג'ל~
ציטוט! >>
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
אתה משחרר את באטרפריי ואהוא מתחיל לנפנף בכנפיו, אבל כמו הכנפיים של הלהקה פשוט מחזירה את האבקת שינה עליו והוא נירדם במקום.
בינתיים הלהקה ממשיך לנקר את מורדרד הזועק מכאב.:punch:[/SIZE][/QUOTE]
אחזיר את שני הפוקימונים ואברח מהמקום למרכז הפוקימונים הקרוב.
[size="1"]אינג'ל~
אתה מחזיר אותם ועד מהרה, הלהקה מתחילה לרדוף אחריך ומתחילה לנקר את ראשך וגבך. אחרי כמה דקות אתה מבחין במרכז פוקימונים קטן לצד הדרך, ונכנס לתוכו במהירות ומשאיר את הלהקה בחוץ, אבל עדיין שומע את הנהמות והציוצים שלהם.
"מה קרה לך?" שואלת האחות ג'וי בפחד ורצה אליך מחזיקה בגבך "גם אותך הם תקפו?" היא שואלת ומושיבה אותך על כיסא.
אתם מדברים בקצרה והיא לוקחת את הפוקדורים שלך ומרפאת אותם, ומחובשת לך את פצעיך.
"זה יצרוב כמה ימים, אבל אתה בריא" היא אומרת לך בחיוך.[/size]
[QUOTE=Ritsuka kun;1431144][SIZE="1"]אמבר~
את מתחילה לסרוק את העץ בעקבות אחד שונה או מיוחד יותר מכל השאר, שלבסוף את מבחינה באחת יותר קטנה מכולם יושבת על הענץ הנמוך ביותר ומסתכלת למעלה, אבל לא נותנים לה לעלות שאר הבורמים.[/SIZE]
[/QUOTE]
"מאדקיפ, אנחנו חייבים לעזור לבורמי שכאן למטה," אני אומרת ומצביעה לבורמי נקבה בענף הנמוך. "השתמש באקדח מים על כמה מהבורמים בענף העליון!" אני אומרת, ובינתיים מתחילה לעלות על העץ, ניגשת לענף של בורמי ומחייכת אליה. "בואי אתי," אני אומרת ומושיטה לה את היד. "אני אעלה אותך לענף העליון."
[size="1"]אמבר~
מדקיפ עושה את בקשתך, ומעיף כמה בורמים על האדמה והם נראים עצבניים למדי, אבל הם מקפצים משם לעץ אחר, ועד מהרה חלק נכבד מהבורמים עוברים גם לעץ האחר.
אתה מתחילה לטפס והבורמי בשמחה קופצת על גבך בזמן שאת מגיעה לקצה העץ, היא קופצת על אחד מהענפים ונתלית עליו, נהנית מהשמש הנעימה ועד מהרה נרדמת לה.
מדקיפ מסתכל עלייך בזמן שאת יורדת למטה ונראה שהוא שמח שעזרת לפוקימון במצוקה.[/size]
[QUOTE=Ritsuka kun;1431148][size="1"]אינג'ל~
אתה מחזיר אותם ועד מהרה, הלהקה מתחילה לרדוף אחריך ומתחילה לנקר את ראשך וגבך. אחרי כמה דקות אתה מבחין במרכז פוקימונים קטן לצד הדרך, ונכנס לתוכו במהירות ומשאיר את הלהקה בחוץ, אבל עדיין שומע את הנהמות והציוצים שלהם.
"מה קרה לך?" שואלת האחות ג'וי בפחד ורצה אליך מחזיקה בגבך "גם אותך הם תקפו?" היא שואלת ומושיבה אותך על כיסא.
אתם מדברים בקצרה והיא לוקחת את הפוקדורים שלך ומרפאת אותם, ומחובשת לך את פצעיך.
"זה יצרוב כמה ימים, אבל אתה בריא" היא אומרת לך בחיוך.[/size][/QUOTE
" אני מבין שזה לא הפעם הראשונה שהם תוקפים, את יודעת איפה הקן שלהם?" אשאל עם חיוך.
[QUOTE=Ritsuka kun;1431152][size="1"]אמבר~
מדקיפ עושה את בקשתך, ומעיף כמה בורמים על האדמה והם נראים עצבניים למדי, אבל הם מקפצים משם לעץ אחר, ועד מהרה חלק נכבד מהבורמים עוברים גם לעץ האחר.
אתה מתחילה לטפס והבורמי בשמחה קופצת על גבך בזמן שאת מגיעה לקצה העץ, היא קופצת על אחד מהענפים ונתלית עליו, נהנית מהשמש הנעימה ועד מהרה נרדמת לה.
מדקיפ מסתכל עלייך בזמן שאת יורדת למטה ונראה שהוא שמח שעזרת לפוקימון במצוקה.[/size][/QUOTE]
אני יורדת מן העץ בזהירות, ומחייכת למדקיפ בחזרה.
"תודה רבה על העזרה," אני מחייכת אליו, ומחזירה אותו לפוכדור.
לאחר מכן אני מחפשת אחר מרכז פוקימונים קרוב, נכנסת ומרפא את מדקיפ ופידג'י.
[size="1"]אינג'ל~
"אין לי מושג," אומרת ביאוש האחות ג'וי "אני מניחה שהוא על אחד מההרים הגבוהים. אבל הדרך היחידה להגיע אליהם היא דרך העיר בלקטורן בצידו השני של המחוז" ממשיכה בעצב. "עד אז, פשוט אני אנסה להרחיק אותם כמיטב יכולתי" היא אומרת בחיוך ומתפנה לעזור למאמנת שהרטטה שלה ניפגע.[/size]
[size="1"]אמבר~
את מחזירה את מדקיפ לפוקדור וממשיכה בדרכך. אחרי רבע שעה את מבחינה במרכז קטן ליד התפצלות של הדרך. את ניכנסת פנימה ושם יושבת אחות ג'וי חייכנית אשר מרפאת לך את הפוקימונים בשמחה.
"עוד משהו?" היא שואלת בחיוך כנה אחרי שהיא מחזירה לך את הפוקדורים.[/size]
[QUOTE=Ritsuka kun;1431155][size="1"]אינג'ל~
"אין לי מושג," אומרת ביאוש האחות ג'וי "אני מניחה שהוא על אחד מההרים הגבוהים. אבל הדרך היחידה להגיע אליהם היא דרך העיר בלקטורן בצידו השני של המחוז" ממשיכה בעצב. "עד אז, פשוט אני אנסה להרחיק אותם כמיטב יכולתי" היא אומרת בחיוך ומתפנה לעזור למאמנת שהרטטה שלה ניפגע.[/size]
[size="1"]אמבר~
את מחזירה את מדקיפ לפוקדור וממשיכה בדרכך. אחרי רבע שעה את מבחינה במרכז קטן ליד התפצלות של הדרך. את ניכנסת פנימה ושם יושבת אחות ג'וי חייכנית אשר מרפאת לך את הפוקימונים בשמחה.
"עוד משהו?" היא שואלת בחיוך כנה אחרי שהיא מחזירה לך את הפוקדורים.[/size][/QUOTE]
אקח את הפוכדורים של שלושת הפוקימונים, אגש לאחת הפינות השקטות של המרכז, הוציא את שלושת הפוקימונים והערוך הכרות עם השניים החדשים לג'יודוד אקרא בשם אקסקליבר בעוד לבאטרפריי אקרא גווין.
" מוכנים לנקמה?" אשאל עם חיוך.
[size="1"]אינג'ל~
אתה נותן לפוקימונים שלך שמות חדשים, ונראה שהם מרוצים מהשמות ומהנהנים בהסכמה.[/size]
[QUOTE=Ritsuka kun;1431157][size="1"]אינג'ל~
אתה נותן לפוקימונים שלך שמות חדשים, ונראה שהם מרוצים מהשמות ומהנהנים בהסכמה.[/size][/QUOTE]
אחזיר את שלושת הפוקימונים לפוכדורים שלהם אצא מהמרכז ואחפש שטח פתוח בקרבת מקום. אוציא את ג'יודוד וגלום. אבקש מג'יודוד להשתמש בהחלקת אבנים ומגלום אבקש למלות את ג'יודוד בריח מתוק על מנת למשוך את הסוואלויים. ברגע שאני מבחין בסוואלויים אבקש מגיודוד להתחיל להעסיק אותם. מגלום אבקש להשתמש באבקת שינה בעוד מבאטרפליי אבקש להשתמש בגלום על מנת לשמור על האבקה מהרוח.
[size="1"]אינג'ל~
הפוקימונים שלך עושים כבקשתך, אבל אין שום סימן באופק ללהקה האיומה. אתם ממשיכים לעמוד שם עוד חצי שעה וכל פעם גלום ממיך לפזר ניחנוח מתוק לכל עבר, אבל לא נראה שהם באיזור.[/size]
[QUOTE=Ritsuka kun;1431160][size="1"]אינג'ל~
הפוקימונים שלך עושים כבקשתך, אבל אין שום סימן באופק ללהקה האיומה. אתם ממשיכים לעמוד שם עוד חצי שעה וכל פעם גלום ממיך לפזר ניחנוח מתוק לכל עבר, אבל לא נראה שהם באיזור.[/size][/QUOTE]
בחוסר סבלנות אחזיר את שלושת הפוקימונים, ואחפש פוקימון לאמן את גיודוד נגדו.
[SIZE="1"]אינג'ל~
מתוסכל ועצבני אתה ממשיך משם, מחפש פוקימון מעניין להתאמן מול כשלפתע אתה מבחין בבידוף! [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/b/be/Spr_5b_399_m.png[/IMG][/SIZE]
[QUOTE=Ritsuka kun;1431162][SIZE="1"]אינג'ל~
מתוסכל ועצבני אתה ממשיך משם, מחפש פוקימון מעניין להתאמן מול כשלפתע אתה מבחין בבידוף! [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/b/be/Spr_5b_399_m.png[/IMG][/SIZE][/QUOTE]
אתעלם מהפוקימון עצבני עוד יותר אחליט פשוט להמשיך בדרך.
[size="1"]אינג'ל~
אתה ממשיך ללכת רחוק מהבידוף מתעלם לגמרי מכל דבר עד שלבסוף אתה מוצא את עצמך בעיר צ'ריגרוב!
העיר גדולה ומזמינה. אתה רואה מרכז, חנות וממש בסופה אתה מבחין ברצועת חוץ קטנה.[/size]
[QUOTE=Ritsuka kun;1431164][size="1"]אינג'ל~
אתה ממשיך ללכת רחוק מהבידוף מתעלם לגמרי מכל דבר עד שלבסוף אתה מוצא את עצמך בעיר צ'ריגרוב!
העיר גדולה ומזמינה. אתה רואה מרכז, חנות וממש בסופה אתה מבחין ברצועת חוץ קטנה.[/size][/QUOTE]
אגש לרצועת החוף על מנת לחפש פוקימון מים לשישיה.
[SIZE="1"]אינג'ל~
אתה הולך ישירות לעבר החוץ ולא עוברות כמה דקות ואתה כבר מבחין בפוקימון קטן וכחול הנראה כמו צדפה וראשו ורוד [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/c/cc/Spr_5b_366.png[/IMG]. נראה שהוא ישן.[/SIZE]
[QUOTE=Ritsuka kun;1431169][SIZE="1"]אינג'ל~
אתה הולך ישירות לעבר החוץ ולא עוברות כמה דקות ואתה כבר מבחין בפוקימון קטן וכחול הנראה כמו צדפה וראשו ורוד [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/c/cc/Spr_5b_366.png[/IMG]. נראה שהוא ישן.[/SIZE][/QUOTE]
אוציא את באטרפרי ואזרוק פוכדור אהבה לעבר הפוקימון.
[size="1"]אינג'ל~
אתה זורק את הפוקדור בעוד באטרפריי מחפרת לידך, אבל שניות לפני שהפוקדור פוגע, קלאמפר נסגר והפוקדור נופל על האדמה.[/size]
[QUOTE=Ritsuka kun;1431172][size="1"]אינג'ל~
אתה זורק את הפוקדור בעוד באטרפריי מחפרת לידך, אבל שניות לפני שהפוקדור פוגע, קלאמפר נסגר והפוקדור נופל על האדמה.[/size][/QUOTE]
" גווין השתמשי בבלבול בשביל לכפות על קלאמפר להיפתח אחר כך פזרי אבקת שיתוק"
[size="1"]אינג'ל~
מרושע!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
עינייה של באטרפריי זוהרות בכחול בהיר ואחרי כמה שניות גם הצדפה השומרת עליו באותו אור בהיר ובכוח מאומץ במיוחד, היא מתחילה להיפתח ולאט לאט היא ניפתחת כולה.
בעוד הצדפה פתוחה וקלפרלר חשוף לגמרי באטרפריי שלך מתחילה לפזר אבקה כתובה מבין כנפיה אשר משתקת את קלמפרלר והוא ניתקע במצב שלו.[/size]
[QUOTE=Ritsuka kun;1431174][size="1"]אינג'ל~
מרושע!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
עינייה של באטרפריי זוהרות בכחול בהיר ואחרי כמה שניות גם הצדפה השומרת עליו באותו אור בהיר ובכוח מאומץ במיוחד, היא מתחילה להיפתח ולאט לאט היא ניפתחת כולה.
בעוד הצדפה פתוחה וקלפרלר חשוף לגמרי באטרפריי שלך מתחילה לפזר אבקה כתובה מבין כנפיה אשר משתקת את קלמפרלר והוא ניתקע במצב שלו.[/size][/QUOTE]
אזרוק פוכדור אהבה לעברו של קלאמפר ואמשיך ללכת לאורך החוף.
[SIZE="1"]אינג'ל~
אתה משחרר פוקדור ורוד וזורק אותו על קלמפלר. הפוקדור כולא אותו בתוכו ומתנדנד מצד לצד.
קלמפרל נלכד ונשלח אוטומטית לקופסא ששם נשמרים כל הלכידות שלך.
אתה ממשיך ללכת ואתה מגיע למדף של אבנים שמתחתיהם המים. אתה מחליט לנסות לעלות גבוה יותר אולי תראה משהו מעניין למעלה. אחרי עלייה של חמש דקות, אתה דורך על משהו חלקלק נורא ומחליק אחורנית. בהתחלה אתה לא מצליח לזהות מה זה, ואז אתה מבחין בגוש חום מתחיל לזוז במהירות לעבר המים. אתה עוקב אחריו במהירות ומחליט במעט טיפשות להרים אותו. לזוועתך אתה מגלה שזה פוקימון.
[IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/d/db/Spr_5b_140.png[/IMG]. אתה לא מזהה אותו וכך גם הפוקידע שלך אינה מצליחה למצוא מידע עליו.[/SIZE]
[QUOTE=Ritsuka kun;1431176][SIZE="1"]אינג'ל~
אתה משחרר פוקדור ורוד וזורק אותו על קלמפלר. הפוקדור כולא אותו בתוכו ומתנדנד מצד לצד.
קלמפרל נלכד ונשלח אוטומטית לקופסא ששם נשמרים כל הלכידות שלך.
אתה ממשיך ללכת ואתה מגיע למדף של אבנים שמתחתיהם המים. אתה מחליט לנסות לעלות גבוה יותר אולי תראה משהו מעניין למעלה. אחרי עלייה של חמש דקות, אתה דורך על משהו חלקלק נורא ומחליק אחורנית. בהתחלה אתה לא מצליח לזהות מה זה, ואז אתה מבחין בגוש חום מתחיל לזוז במהירות לעבר המים. אתה עוקב אחריו במהירות ומחליט במעט טיפשות להרים אותו. לזוועתך אתה מגלה שזה פוקימון.
[IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/d/db/Spr_5b_140.png[/IMG]. אתה לא מזהה אותו וכך גם הפוקידע שלך אינה מצליחה למצוא מידע עליו.[/SIZE][/QUOTE]
אחליף בין באטרפרי לגלום אני מעדיף לא לקחת סיכון וללכת עם הפוקימון החזק ביותר שלי. " מורדרד השתמש בשאיבת מגה! "
[size="1"]אינג'ל~
בעודך מחליף פוקימונים, הפוקימון המסתורי שורט את ידך, ואתה שומט אותו על האדמה. אתה מסתכל על ידך ואתה רואה שריטה עמוקה ואתה מתחיל לדמם בטירוף.
בינתיים הפוקימון מנסה לברוח למים, אבל גלום עומד בינו לבין המים ומתחיל לזהור בירוק בהיר וקרן אור נשלחת ממנו מרימה את הפוקימון ומוצצת ממנו המון חיים. נראה שהפוקימון נפגע קשות מהמתקפה. הפוקימון המסתורי שולח מלפניו קרן אור צבעונית אשר משרה בך תחושה של קור והוא שולח אותה ישירות לעבר גלום הנפגע קשה מהמתקפה.[/size]
[QUOTE=Ritsuka kun;1431184][size="1"]אינג'ל~
בעודך מחליף פוקימונים, הפוקימון המסתורי שורט את ידך, ואתה שומט אותו על האדמה. אתה מסתכל על ידך ואתה רואה שריטה עמוקה ואתה מתחיל לדמם בטירוף.
בינתיים הפוקימון מנסה לברוח למים, אבל גלום עומד בינו לבין המים ומתחיל לזהור בירוק בהיר וקרן אור נשלחת ממנו מרימה את הפוקימון ומוצצת ממנו המון חיים. נראה שהפוקימון נפגע קשות מהמתקפה. הפוקימון המסתורי שולח מלפניו קרן אור צבעונית אשר משרה בך תחושה של קור והוא שולח אותה ישירות לעבר גלום הנפגע קשה מהמתקפה.[/size][/QUOTE]
"מורדרד תשתמש באבקת שינה לעברו של הפוקימון בזמן שהוא ישן תשתמש שוב בשאיבת מגה אחר כך סינתזה על מנת להחזיר לעצמך חיים"אומר.
[size="1"]אינג'ל~
מורדרד מפזר אבקה ירוקה לכל עבר, אבל לא נראה שהיא משפיעה על הפוקימון המסתורי והוא יוצא עם שריטה, ומצליח לשסף את פניו של הפוקימון שלך. למרות זאת, גלום זוהר בירוק ומצליח למצוץ המון חיים מהפוקימון המסתורי. אבל הוא עדיין עומד ושולח שוט קרן צבעונית וקרה לעברו של הפוקימון שלך בזמן שהוא מתרפא עם הסינטזה שלו וגלום נהדף אחורנית בעצמה.[/size]
[QUOTE=Ritsuka kun;1431187][size="1"]אינג'ל~
מורדרד מפזר אבקה ירוקה לכל עבר, אבל לא נראה שהיא משפיעה על הפוקימון המסתורי והוא יוצא עם שריטה, ומצליח לשסף את פניו של הפוקימון שלך. למרות זאת, גלום זוהר בירוק ומצליח למצוץ המון חיים מהפוקימון המסתורי. אבל הוא עדיין עומד ושולח שוט קרן צבעונית וקרה לעברו של הפוקימון שלך בזמן שהוא מתרפא עם הסינטזה שלו וגלום נהדף אחורנית בעצמה.[/size][/QUOTE]
"מורדרד תשתמש באבקת רעל ואז שוב בשאיבת מגה נראה כאילו זה עובד!"
[size="1"]אינג'ל~
מורדרד שולח מראש הפרח שלו אבקה סגולה הנשלחת לעברו של הפוקימון המסתורי, אבל בתנועה מהירה הוא בורח מהאבקה הזאת גם והוא מתחיל לזהור באדום בעוד גלום בירוק בהיר ושניהם שולחים קרנות בהירות אחד לעבר השני, אבל המפגש של שתיהן יוצר פיצוץ ומעיף את שני הפוקימונים אחורנית.[/size]
[QUOTE=Ritsuka kun;1431194][size="1"]אינג'ל~
מורדרד שולח מראש הפרח שלו אבקה סגולה הנשלחת לעברו של הפוקימון המסתורי, אבל בתנועה מהירה הוא בורח מהאבקה הזאת גם והוא מתחיל לזהור באדום בעוד גלום בירוק בהיר ושניהם שולחים קרנות בהירות אחד לעבר השני, אבל המפגש של שתיהן יוצר פיצוץ ומעיף את שני הפוקימונים אחורנית.[/size][/QUOTE]
" מורדרד השתמש בחומצה אחרכך תתרחק מעט ותשתמש בסינתזה"
[size="1"]אינג'ל~
קבוטו נעצר לכמה שניות ונראה שהוא התחסן מעט ואז הוא שולח את עצמו במהירות לעבר גלום שלך כשציפורניו שולחות קדימה, אבל גלום שלך שולח ישר לפרצופו חומצה המעיפה אותו לאחור והוא מתהפך על גבו.
קבוטו קופץ קדימה ומנסה שוב לפגוע עם שריטה, אבל מפספס בכמה סנטימטרים, בזמן שגלום קופץ הצידה וזוהר באור ירוק בהיר ומרפא את עצמו בעזרת השמש.[/size]
[QUOTE=Ritsuka kun;1431211][size="1"]אינג'ל~
קבוטו נעצר לכמה שניות ונראה שהוא התחסן מעט ואז הוא שולח את עצמו במהירות לעבר גלום שלך כשציפורניו שולחות קדימה, אבל גלום שלך שולח ישר לפרצופו חומצה המעיפה אותו לאחור והוא מתהפך על גבו.
קבוטו קופץ קדימה ומנסה שוב לפגוע עם שריטה, אבל מפספס בכמה סנטימטרים, בזמן שגלום קופץ הצידה וזוהר באור ירוק בהיר ומרפא את עצמו בעזרת השמש.[/size][/QUOTE]
" מורדרד תשתמש באבקת שינה עכשיו שהוא קרוב אליל הוא לא יצליח להתחמק"
[QUOTE=Ritsuka kun;1431075]
[size="1"]סייבר~
בנידנוד אחד של הפוקודור ג'יגליפאף נלכד![/size]
[/QUOTE]
'מעולה, כבר הפוקימון השני שלי ועוד לא הגעתי בכלל הביתה!' אחשוב לעצמי ואחזיר את נידורן. לאחר מכן, אחזור אחורה בדרך אל הפיצול שבוא בחרתי ללכת אל השביל שמוביל למבוי סתום ואליך בדרך השנייה שמובילה הישר אל צ'ריגרוב.
[size="1"]אינג'ל~
מטווח אפס מורדרד שולך אבקה ירוקה מהפרח הצומח על ראשו והאבקה מתפזרת כולה על הפוקימון הקטן והוא נרדם מייד.[/size]
[size="1"]סייבר~
שלישי*
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אחרי רבע שעה ארוכה ובהליכה מהירה את מגיעה סוף סוף לעיר צ'ריגרוב. את מבחינה במרכז פוקימונים, חנות ובאופק את מבחינה בחוץ קטן ליד אגם.[/size]
[QUOTE=Ritsuka kun;1431215][size="1"]אינג'ל~
מטווח אפס מורדרד שולך אבקה ירוקה מהפרח הצומח על ראשו והאבקה מתפזרת כולה על הפוקימון הקטן והוא נרדם מייד.[/size]
[/QUOTE]
"מורדרד שאיבת מגה!" אומר ומיד לאחר מכן אזרוק לעברו של הפוקימון פוכדור רגיל.
[QUOTE=Ritsuka kun;1431215]
[size="1"]סייבר~
שלישי*
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אחרי רבע שעה ארוכה ובהליכה מהירה את מגיעה סוף סוף לעיר צ'ריגרוב. את מבחינה במרכז פוקימונים, חנות ובאופק את מבחינה בחוץ קטן ליד אגם.[/size][/QUOTE]
רציתי לכתוב "השני שלכדתי" חח ):
~~~~~~~~~~~~~
קודם אלך אל מרכז הפוקימונים בכדי לטפל בצוות שלי. לאחר מכן, אודה לאחות ג'וי ואלך אל הבית שלי בכדי לספר להורים שלי על איך שעבר עלי היום ועל ההתקדמות שלי במסע עד כה. אחרי העדכון המהיר, אפרד מהם לשלום ואלך אל החוף שליד האגם. אולי יהיו שם פוקימוני מים, והם יועילו לי במסע.