נועם
דרך פלאטיום ורידיוס אנטום, צהריים.
--
אתה מוצא בסביבה את נידורן שמנסה לאגור כוחות כדי לברוח מהמקום, אבל בינתיים די מתקשה, אבל אין כל כך פוקימונים בסביבתך כרגע.
Printable View
נועם
דרך פלאטיום ורידיוס אנטום, צהריים.
--
אתה מוצא בסביבה את נידורן שמנסה לאגור כוחות כדי לברוח מהמקום, אבל בינתיים די מתקשה, אבל אין כל כך פוקימונים בסביבתך כרגע.
צורת פנייה: מרכוס
שם במשחק: מרכוס
אופי: ביישן, אוהב לעזור לאנשים במצוקה, טראומתי, נלחץ בקלות, טקטיקן ואכפתי
ממלכה: ג'טרמו
רקע:
מרכוס הוא איכר פשוט בממלכת ג'טרמו. המשפחה שלו מונה 5 נפשות, אביו אמו ושתי אחיותיו הקטנות.
מרכוס נהג בילדותו לעזור לאביו בשדה שמאחורי ביתו בקטיף ובזריעה.
אמו של מרכוס היא תופרת במקצוע ומרכוס גם עזר לה בכך ששימש כשליח שלה לאנשים שהזמינו ממנה בגדים או בדים כאלה ואחרים.
אחיותיו הקטנות של מרכוס היו קשורות אליו מאוד והם נהגו באופן כמעט קבוע לטייל מחוץ לעיר פעם בשבוע יחד עם הטארוס שהיה שייך לאבא שלו בשביל ההנאה של האחיות. באחת הפעמים שמרכוס היה בן 20 הוא והאחיות שלו יצאו בלילה מהכפר בו הם גדלו יחד עם הטארוס כדי להביא כמה בדים מהכפר הסמוך לבקשת אימו, באמצע הדרך יצור שהם לא הצליחו לזהות זינק והתחיל לתקוף אותם מסיבה לא ברורה.
מרכוס החליט לשלוח את האחיות שלו על טארוס בחזרה לכפר ונשאר מאחור כדי לעקב את היצור שתקף אותם!
לאחר כמה שעות שהשמש כבר עלתה מרכוס נמצא מחוסר הכרה על גבעה באזור בו הם הותקפו אך הוא לא זכר דבר מהלילה אבל מה שכן הוא חטף טראומה שגרמה לו להיסגר בתוך עצמו ולפתח פחד מפוקימונים מחשש שאולי יקרה לו מה שקרה עם היצור באותו לילה.
ביום הולדתו ה-21 של מרכוס אביו ניגש אליו ואמר "מרכוס, אתה כבר בין 21 ומשום מה אתה מפחד מפוקימונים בגלל שמשהו קרה לך ואתה אפילו לא זוכר! תתגבר על זה! האחיות שלך מפחדות מהשינוי שלך וגם אני ואמך מודאגים. אני רוצה שתצא למסע גילוי עצמי ותחזור כמי שהיית לפני הלילה הארור הזה ובשם לוגיה והו-הו תחזור בשלום ואולי מי יודע בתור זוכה התחרות השנתית בין ג'וטרמו לקוטור".
מרכוס שהבין מה אביו רמז לו בסוף ומה הוא מצפה ממנו החליט לצאת למסע המאתגר שלפניו
פוקימון התחלתי: סינדקוויל
תמונה: [url]http://fc07.deviantart.net/fs51/f/20...n123456789.png[/url]
בקשות/הערות/הארות: את מרווח השעות שמרכוס נעדר לא ידוע מה קרה אז אני נותן לך יד חופשית למלא את החסר בדרך שתרצה
הצהרה:
אני, החתום מטה ובצד, מתחייב שקראתי את כל הכתוב בדף המשחק (כולל מה שכתוב בהודעה השלישית) לפני שמילאתי את הטופס לעיל. אני פניתי אל מנהל המשחק, LordAbizi ושאלתי אותו על כל חלק במשחק שלא היה ברור, וכעת כל המידע במשחק מובן לי לכאורה ולפי מיטב ידיעתי. לראיה באתי על החתום: סהר (Pikachu 4 Ever)
מרכוס
רשום. התחלה נמצאת בעמוד השני. קשה לפספס אותה.
[QUOTE=LordAbizi;1451503][SIZE=7][U]
ה[COLOR=navy]ת[/COLOR][COLOR=sienna]ח[/COLOR][COLOR=indigo]ל[/COLOR][COLOR=red]ה[/COLOR][/U][/SIZE]
כולם:
אתם מתעוררים בבתיכם / במקום שבו אתם גרים, כשעה לאחר הזריחה. אתם שומעים את הקולות מהעיר שמעידים על כך שהעיר מתחילה להכנס לפעילות היומית שלי. נניח שעשיתם את כל מה שרציתם לעשות בטרם אתם יוצאים מהבית.
שימו לב, העיר בה אתם מתחילים היא עיר שאתם מכירים היטב ולכן לא צריך לנווט בה כפי שכתבתי בהודעה השלישית. אף על פי כן, מאחר ואני כן רוצה לוודא שהבנתם את הקטע הזה נכון, תתייחסו לקטע בהודעה השלישית ותגידו בהסתמך על מה שאני כותב שם איך אתם מגיעים למקום כלשהו בעיר.[/QUOTE]
אביזי זה תגובה בסדר? כי אם לא תעיר לי ואני אדע לתקן לפעם הבאה:sorry:
------------------------------------------------------------
'וואו אני כל כך עייף' אחשוב לעצמי כשאקום מהמיטה 'טוב עכשיו אני צריך להגיע לכישופייה של העיר' אמשיך במחשבותיי תוך כדי כך שאני מחליף את בגדיי לבגדים נוחים.
לאחר כל ההתארגנות אצא מביתי לכיוון הכיכר המרכזית ואפרד ממשפחתי.
לאחר שאגיע למרכז העיר אתחיל לחפש בעיני את השלט של הכישופיה תוך כדי מלמול "כישופיה...כישופיה...איפה זה?" וכשאשים לב אצעק בקול "הנה השלט לכישופיה!" בהתרגשות ואלך לכיוונה תוך כדי זמזום מנגינה שתקועה לי בראש
מרכוס
סמוך עליי, אם התגובה שלך לא בסדר אני לא אהסס בלהצביע על כל מה שיש לי נגד התגובה שלך.
אה, ושים לב שבגלל עקרון שמירת הזמן כבר צהריים ולא בוקר כפי שכתוב בהתחלה.
בארק צהריים.
והניווט היה בסדר. אולי היה אפשר לצמק בדיבורים חסרי משמעות, אבל לא כזה אכפת לי.
--
אתה הולך ברחובות המוכרים היטב של בארק עד שאתה מגיע לכישופיית העיר. הכישופייה היא מבנה אבן די גדול ביחס לסביבתו, שעליו יש דגל עם שני עיגולים צבעוניים אחד בתוך השני.
[quote=lordabizi;1458811]מרכוס
סמוך עליי, אם התגובה שלך לא בסדר אני לא אהסס בלהצביע על כל מה שיש לי נגד התגובה שלך.
אה, ושים לב שבגלל עקרון שמירת הזמן כבר צהריים ולא בוקר כפי שכתוב בהתחלה.
בארק צהריים.
והניווט היה בסדר. אולי היה אפשר לצמק בדיבורים חסרי משמעות, אבל לא כזה אכפת לי.
--
אתה הולך ברחובות המוכרים היטב של בארק עד שאתה מגיע לכישופיית העיר. הכישופייה היא מבנה אבן די גדול ביחס לסביבתו, שעליו יש דגל עם שני עיגולים צבעוניים אחד בתוך השני.[/quote]
אין בעיה
----------
'אוקיי זה אחד הרגעים החשובים בחיי' אחשוב לעצמי בלחץ ואכנס לכישופיה כשכל גופי רועד מפחד.
"שלום? יש פה מישהו?" אשאל בהיסוס תוך כדי התבוננות בכל החפצים שבכישופיה ואתפעל מהם