-
[quote=the charmander;1466037]אנג׳ל~
אתה טס לעבר האלף ויורה לעברו את הכדור מטווח אפס, הכדור הפך למעין חנית אש שננעצה בדמון שמיהר במהירות מרשימה לחמוק אך ללא הועיל. הוא נפצע קשות ברגלו ומחמת התנופה שלקח הוא נפל והשתפשף על הקרקע. לאחר מכן הוא קם וירה לעברך קרן קרח נוספת, הקרן היתה כה מהירה שההכרה נוחתת בך שאולי לא תוכל לחמוק. החנית עדיין שכבה שם לוהטת, כמה מטרים ממך.
מייקל ~
״הכל פסדר. כלה לבקש עזרה מאיזה מישהו... אף אחד לא יתקוף אותך.״ ילגלג האלף ״איזה מן אלף אתה אם אתה מפחד מכזו משימה?״[/quote]
"לפגוש איש זר שרוצה ממני שליחות . מצלצל לי טוב." אומר לו
"אבל הבנתי שאין לי בררה אם אני רוצה דאון, אני חייב לעזור לך." המשיך
"טוב ,ביי! אני עולה למעלה לשוק" אומר והתחיל לעלות למעלה במדרגות.
-
[quote=the charmander;1466037]אנג׳ל~
אתה טס לעבר האלף ויורה לעברו את הכדור מטווח אפס, הכדור הפך למעין חנית אש שננעצה בדמון שמיהר במהירות מרשימה לחמוק אך ללא הועיל. הוא נפצע קשות ברגלו ומחמת התנופה שלקח הוא נפל והשתפשף על הקרקע. לאחר מכן הוא קם וירה לעברך קרן קרח נוספת, הקרן היתה כה מהירה שההכרה נוחתת בך שאולי לא תוכל לחמוק. החנית עדיין שכבה שם לוהטת, כמה מטרים ממך.
[/quote]
אזנק לעבר החנית ואזרוק את החנית למרכזה של קרן הקרח במטרה לפגוע בזאב שעומד בסופה.
-
[quote=the charmander;1466024]
אנייה ~
'תנסי לחשוב, איך הגעת הנה בכלל?׳ אמרה וויולון ׳אולי תשאלי מישהו, כתוב פה בשלט שיש חנויות בסביבה, ושוק וזירת קרבות בקומה העליונה...׳
[/quote]
'וואל ברור שיהיו פה חנויות' אומר לווילו 'זה קניון! והגעתי דרך מקרר' אומר לה במין היסוס שאשמע מטורפת 'אבל רעיון טוב לשאול' אומר לה ואצא מהמקום הזה ואחפש אנשים ואתחיל לשאול אותם כיצד אני חוזרת הביתה
-
[b][color=darkred]מייקל ~
אתה ניגש לשוק והמון האנשים מרשים אותך בשנית. אנשים מכל כיוון ניגשים אליך ומציעים לך כל מיני דברים לקנות בזיל הזול. צורחים בחוסר נימוס והצפיפות גאתה. אתה מגלה שלמצוא אלף אחד בקהל רבים, עשוי לקחת זמן.[/color]
[color=purple]אנייה ~
לאחר שאת מסבירה לעובר אורח כיצד הגעת לגלאריה, הוא מציע לך בחום לעקוב אחריו. הוא היה אלף גבוה קומה ומקריח. לבש חולצת טי שרט וג'ינס ושיערו המתולתל היה אפור. זנבו היה אפור כהה אף הוא ועיניו היו חומות. הוא הוביל אותך לתוך חנות קטנה שבה היה מקרר ישן, דומה מאוד למקרר שממנו באת. "זה עשוי להיות לך לעזר." אמר האלף, שהתברר כבעל החנות הישנה שהשלט הכל שמעלהם בה התנוסס "סטיבנס - מה שאנרגיה כבר לא יכולה לתקן."[/color]
[color=darkorange]אנג'ל ~
אתה מזנק בנחישות לעבר החנית ואוחז בה, משליך אותה לעבר הקרן קרח שהיתה רחוקה ממך בכחמישה מטרים בלבד. פיצוץ נועז התרחש ואדי חום פרצו מההתנגשות. כאב חד בצלעות שלך העיד כי נפגעת מקרן הקרח אך כשפקחת את עיניך שמחת לגלות את הדמון. שוכב מעולף על הקרקע, כשהחנית האש נמצאת לידו, שבורה לחצי.[/color][/b]
-
[quote=the charmander;1466052]
[color=darkorange]אנג'ל ~
אתה מזנק בנחישות לעבר החנית ואוחז בה, משליך אותה לעבר הקרן קרח שהיתה רחוקה ממך בכחמישה מטרים בלבד. פיצוץ נועז התרחש ואדי חום פרצו מההתנגשות. כאב חד בצלעות שלך העיד כי נפגעת מקרן הקרח אך כשפקחת את עיניך שמחת לגלות את הדמון. שוכב מעולף על הקרקע, כשהחנית האש נמצאת לידו, שבורה לחצי.[/color][/b][/quote]
אצור מהאנרגיה של הדמון כדור ואז אצעק:" סטף סיימתי כאן, מה עכשיו ?"
-
[b][color=darkorange]אנג'ל ~
"אתה רוצה את האראן הלבן הזה?" שאלה סטף. היא מעולם לא דיברה אליך הצורה כה עניינית. "כדאי לך מאוד. זה אחלה דמון. לידיד שלי יש אראן אדום, אראנים נאמנים מאוד."[/color][/b]
-
[quote=the charmander;1466054][b][color=darkorange]אנג'ל ~
"אתה רוצה את האראן הלבן הזה?" שאלה סטף. היא מעולם לא דיברה אליך הצורה כה עניינית. "כדאי לך מאוד. זה אחלה דמון. לידיד שלי יש אראן אדום, אראנים נאמנים מאוד."[/color][/b][/quote]
"כן, הוא חזק"אומר ואסתכל על הכדור.
-
"אם כך, בוא. תטיח את כדור האנרגיה ברצפה ותגמול החלטה בליבך שאיתו אתה רוצה לחלוק את הנשמה שלך. זכור, דמון עם נשמה של אלף מתנהג בצורה אחרת לחלוטין מדמון ללא נשמה. כשהוא יופיע שוב בצורתו האמיתית תתקשר איתו טלפתית. פשוט תביט בו ותשדר אליו מחשבה. זה מאוד פשוט."[/color][/b]
-
[quote=the charmander;1466056][b][color=darkorange]אנג'ל ~
"אם כך, בוא. תטיח את כדור האנרגיה ברצפה ותגמול החלטה בליבך שאיתו אתה רוצה לחלוק את הנשמה שלך. זכור, דמון עם נשמה של אלף מתנהג בצורה אחרת לחלוטין מדמון ללא נשמה. כשהוא יופיע שוב בצורתו האמיתית תתקשר איתו טלפתית. פשוט תביט בו ותשדר אליו מחשבה. זה מאוד פשוט."[/color][/b][/quote]
אזרוק את הכדור אנרגיה על הרצפה בזמן שאני מבטיח לעצמי שאני אחלוק איתו את הנשמה שלי.
-
האראן הצחור מופיע שוב ומביט בך במבט אחר לגמרי ממה שזכרת. הוא כלל לא נראה כמו חית הטרף שנסתה לשסע אותך קודם. [/color][/b]
-
[quote=the charmander;1466058][b][color=darkorange]אנג'ל ~
האראן הצחור מופיע שוב ומביט בך במבט אחר לגמרי ממה שזכרת. הוא כלל לא נראה כמו חית הטרף שנסתה לשסע אותך קודם. [/color][/b][/quote]
'אהממ הי?' אומר לאראן.
-
'היי.' אמר הדמון בקצרה. 'אנחנו נביט אחד בשני כך עוד הרבה זמן?'[/color][/b]
-
[quote=the charmander;1466060][b][color=darkorange]אנג'ל ~
'היי.' אמר הדמון בקצרה. 'אנחנו נביט אחד בשני כך עוד הרבה זמן?'[/color][/b][/quote]
' כן... אני קצת חדש בקטע הזה... אז מה השם שלך ?"אשאל.
-
אנג'ל ~
'גם אני. לא רגיל להולכים על שניים. מעולם לא חיבבתי אתכם האמת היא. אבל אתה מסקרן אותי, לכן הרשיתי לך לרכוש אותי.' ענה הדמון באף מורם וחיוך ניסתר.
-
[quote=the charmander;1466062]אנג'ל ~
'גם אני. לא רגיל להולכים על שניים. מעולם לא חיבבתי אתכם האמת היא. אבל אתה מסקרן אותי, לכן הרשיתי לך לרכוש אותי.' ענה הדמון באף מורם וחיוך ניסתר.[/quote]
' הרשת לי ?אני מוכן לקרב חוזר עם אתה רק רוצה' אומר עם חיוך.
-
אנג'ל ~
'אני לא הייתי מעלה על הדעת להתעלל בך שוב.' צחקק הדמון וליקק את פניך. 'אתה מוצא חן בעיניי מאוד!'
-
[quote=the charmander;1466064]אנג'ל ~
'אני לא הייתי מעלה על הדעת להתעלל בך שוב.' צחקק הדמון וליקק את פניך. 'אתה מוצא חן בעיניי מאוד!'[/quote]
'אז מה השם שלך?' אשאל את הדמון בזמן שאני מלטף את ראשו.
-
אנג'ל ~
'אין לי שם.' אמר האראן. 'אתה זה שנותן לי שם. רק אל תקרא לי בונזו או פלוטו...'
-
[QUOTE=The Charmander;1466066]אנג'ל ~
'אין לי שם.' אמר האראן. 'אתה זה שנותן לי שם. רק אל תקרא לי בונזו או פלוטו...'[/QUOTE]
'פאנג' אומר בקצרה.
-
אנג'ל ~
'פאנג?' אמר פאנג בשמחה. 'תודה לך על השם.'
"סיימת כבר להתמרח על הדמון שלך?" ירתה סטף. "יחסי מין עם דמון אסורים. החוק אוסר זאת... בואו נעוף מכאן. איך נמצא את הפורטל עכשיו..."
-
[quote=the charmander;1466068]אנג'ל ~
'פאנג?' אמר פאנג בשמחה. 'תודה לך על השם.'
"סיימת כבר להתמרח על הדמון שלך?" ירתה סטף. "יחסי מין עם דמון אסורים. החוק אוסר זאת... בואו נעוף מכאן. איך נמצא את הפורטל עכשיו..."[/quote]
"איך לעזאזל אני אמור לדעת איפה נמצא הפורטל ?"אשאל.
-
[quote=the charmander;1466052][b][color=darkred]מייקל ~
אתה ניגש לשוק והמון האנשים מרשים אותך בשנית. אנשים מכל כיוון ניגשים אליך ומציעים לך כל מיני דברים לקנות בזיל הזול. צורחים בחוסר נימוס והצפיפות גאתה. אתה מגלה שלמצוא אלף אחד בקהל רבים, עשוי לקחת זמן.[/color]
[/color][/b][/quote]
"ויקטור, ויקטור! היכן אתה ? המאסטר מחפש אותך!" הגביר את קולי.
-
[quote=the charmander;1466052][b][color=darkred]
[color=purple]אנייה ~
לאחר שאת מסבירה לעובר אורח כיצד הגעת לגלאריה, הוא מציע לך בחום לעקוב אחריו. הוא היה אלף גבוה קומה ומקריח. לבש חולצת טי שרט וג'ינס ושיערו המתולתל היה אפור. זנבו היה אפור כהה אף הוא ועיניו היו חומות. הוא הוביל אותך לתוך חנות קטנה שבה היה מקרר ישן, דומה מאוד למקרר שממנו באת. "זה עשוי להיות לך לעזר." אמר האלף, שהתברר כבעל החנות הישנה שהשלט הכל שמעלהם בה התנוסס "סטיבנס - מה שאנרגיה כבר לא יכולה לתקן."[/color]
[/color][/b][/quote]
אודה לאדם ואכנס לחנות ואגש למוכר ואשאל אם דרך המקרר הזה אוכל לחזור לביתי
-
[b][color="darkorange"]אנג'ל ~
"אני מדברת אל עצמי טמבל! אתה לא עושה את זה לפעמים?" ירתה סטף לעברך. היא ממשיכה להוביל את הדרך ואתם מוצאים לעצמכם את הדרך החוצה. שער מאבן ענקי נפתח וסטף מיהרה לשלם לאלף שלחש לה משהו באוזן. היא ענתה לו בתקיפות ונראה שהתפתח בניהם ויכוח חריף. אתה מצליח לשמוע רק משפט אחד. "הוא ממש לא מעניין אותי עכשיו, אני עם אחי, זה מסוכן!"
[/color][/b]
[color="purple"][b]מייקי ~
אתה פוגש אנשים שונים ומשונים אך איש מהם לא מזדהה כויקטור. לאחר כמה דקות מגיע אליך אדם עם שפם עבה ואומר לך. "היי ילד, קוראים לי ויקטור! מה אני יכול לעשות למענך?" הוא שואל אותך בקול עמוק ומחוספס.
[/b][/color]
[b][color="darkred"]אנייה ~
המוכר מראה לך את המקרר ואת מבינה שעלייך להיכנס פנימה. את נכנסת והמקרר צוחק בקול רם, רועד מספר שניות והדלת שלו נפתחת מיד. את יוצאת החוצה מלווה בדמון שלך ומזהה את הבית של הזקנה, אך הפעם הוא היה ריק.[/color][/b]
-
[quote=the charmander;1466214][b][color="darkorange"]
המוכר מראה לך את המקרר ואת מבינה שעלייך להיכנס פנימה. את נכנסת והמקרר צוחק בקול רם, רועד מספר שניות והדלת שלו נפתחת מיד. את יוצאת החוצה מלווה בדמון שלך ומזהה את הבית של הזקנה, אך הפעם הוא היה ריק.[/color][/b][/quote]
'טוב זה מוזר' אחשוב לעצמי ואצא מהבית של הזקנה ואחזור לביתי
-
[b][color="purple"]אנייה ~
את ממהרת לעבר ביתך ומגלה להפתעתך זעקות רמות. את לא רגילה לשמוע את הוריך רבים אך קולם נשמע חזק מבעד לסלון. את נכנסת לסלון והמריבה נגדעת והם מביטים בך במבוכה. אמך מצביעה לעבר וויולו ולוחשת "מה זה..." בדמעות. היא נראתה מפוחדת... [/color][/b]
-
[quote=the charmander;1466214][b][color="darkorange"]אנג'ל ~
"אני מדברת אל עצמי טמבל! אתה לא עושה את זה לפעמים?" ירתה סטף לעברך. היא ממשיכה להוביל את הדרך ואתם מוצאים לעצמכם את הדרך החוצה. שער מאבן ענקי נפתח וסטף מיהרה לשלם לאלף שלחש לה משהו באוזן. היא ענתה לו בתקיפות ונראה שהתפתח בניהם ויכוח חריף. אתה מצליח לשמוע רק משפט אחד. "הוא ממש לא מעניין אותי עכשיו, אני עם אחי, זה מסוכן!"
[/color][/b]
[color="purple"][b]מייקי ~
אתה פוגש אנשים שונים ומשונים אך איש מהם לא מזדהה כויקטור. לאחר כמה דקות מגיע אליך אדם עם שפם עבה ואומר לך. "היי ילד, קוראים לי ויקטור! מה אני יכול לעשות למענך?" הוא שואל אותך בקול עמוק ומחוספס.
[/b][/color]
המוכר מראה לך את המקרר ואת מבינה שעלייך להיכנס פנימה. את נכנסת והמקרר צוחק בקול רם, רועד מספר שניות והדלת שלו נפתחת מיד. את יוצאת החוצה מלווה בדמון שלך ומזהה את הבית של הזקנה, אך הפעם הוא היה ריק.[/color][/b][/quote]
"מה מסוכן?" אשאל בסקרנות
-
"אתה יודע אחי הקטן, ממש במקרה הפעם, זה ממש לא קשור אליך. אני יודעת שאתה מורגל לחשוב שהעולם סובב סביבך אבל בתכלס אתה במקרה הזה טועה." אמרה סטף בחיוך מנומס. "בקיצור פרצוף תחת, אנחנו זזנו. תמסור לו שיבחר אצבע וישב עליה, יום טוב."[/color][/b]
-
[QUOTE=The Charmander;1466220][b][color="darkorange"]אנג'ל ~
"אתה יודע אחי הקטן, ממש במקרה הפעם, זה ממש לא קשור אליך. אני יודעת שאתה מורגל לחשוב שהעולם סובב סביבך אבל בתכלס אתה במקרה הזה טועה." אמרה סטף בחיוך מנומס. "בקיצור פרצוף תחת, אנחנו זזנו. תמסור לו שיבחר אצבע וישב עליה, יום טוב."[/color][/b][/QUOTE]
אעקוב אחריי סטף
-
אתה ממשיך לעקוב אחרי סטף ואתה מובל חזרה לקומה האמצעית של הקניון, היא בדיוק עומדת לצאת מהקניון כשהיא מבחינה במישהו. היא עוקבת אחריו עם עיניה ונראית מאוד מוטרדת.
'מה לדעתך קורה לה?' שואל פאנג. היא מביטה בך ונראית מבולבלת לחלוטין, נראה שהיא מתחבטת במשהו.[/color][/b]
-
[quote=the charmander;1466222][b][color="darkorange"]אנג'ל ~
אתה ממשיך לעקוב אחרי סטף ואתה מובל חזרה לקומה האמצעית של הקניון, היא בדיוק עומדת לצאת מהקניון כשהיא מבחינה במישהו. היא עוקבת אחריו עם עיניה ונראית מאוד מוטרדת.
'מה לדעתך קורה לה?' שואל פאנג. היא מביטה בך ונראית מבולבלת לחלוטין, נראה שהיא מתחבטת במשהו.[/color][/b][/quote]
'אנחנו הולכים לגלות' אומר לפאנג.
"סטף זה ברור שאת צריכה לעשות משהו חשוב תסבירי לי איך לחזור ואני אחזור לבד"אומר לסטף.
-
"אתה רואה את הבחור שם?" משתכנעת סטף וקולה מתעדן בהתאם. "קיבלתי התראה שזה קוסם מסוכן ביותר שמעוניין לפגוע באלף מסויים. לא יצא לי להרחיב לך על העבודה שלי, אבל חלק ממה שאני עושה זה לפרק לאנשים כאלה את התחת. אם אתה באמת יכול לחזור לבד הביתה אני ממש אודה לך. אני בכל אופן עולה ביחד איתו לקומה השלישית, אתפוס הזדמנות ואפרק אותו. נדבר אחר כך!" אמרה סטף מוסחת דעת והקפידה שלא לנתק קשר עין מהחשוד.[/color][/b]
-
[quote=the charmander;1466224][b][color="darkorange"]אנג'ל ~
"אתה רואה את הבחור שם?" משתכנעת סטף וקולה מתעדן בהתאם. "קיבלתי התראה שזה קוסם מסוכן ביותר שמעוניין לפגוע באלף מסויים. לא יצא לי להרחיב לך על העבודה שלי, אבל חלק ממה שאני עושה זה לפרק לאנשים כאלה את התחת. אם אתה באמת יכול לחזור לבד הביתה אני ממש אודה לך. אני בכל אופן עולה ביחד איתו לקומה השלישית, אתפוס הזדמנות ואפרק אותו. נדבר אחר כך!" אמרה סטף מוסחת דעת והקפידה שלא לנתק קשר עין מהחשוד.[/color][/b][/quote]
"כן רק איך אני חוזר??"אשאל במהירות לפני שתלך אחרי הקוסם
-
[B][COLOR="DarkOrange"]אנג'ל ~
סטף מסתובבת במהירות ומנחה אותך לצאת מהקניון ולחפש אחר מונית. היא משאירה לך את הארנק שלך ונעלמת מהעין. אתה ניגש לעצור את אחת המוניות שחנו על יד הקניון שנראו באופן זהה למוניות שחורות רגילות שקיימות באנגליה.
[IMG]https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQKt-LOSWR5IIpkNH8a_u6cmTr8mSG1TtwopA-bxxBy0fFJsyWpqA[/IMG]
אתה נכנס אל אחד המוניות ומבקש ממנו לחזור הביתה. הוא גובה ממך מחיר, אתה פותח את הארנק ומשלם לו שבע פאונד. לאחר כחמש שיות הוא הפעיל את המנוע וכיבה אותו, חייך לעברך והודה לך מקרב לב. מבולבל אתה פותח את דלת המונית ומזהה מיד את המקום. המונית חנתה בפתח הבית שלך. אתה ממהר להיכנס לבית ואביך חיכה לך עם רשימה של ציוד לבית הספר. הוא כבר רכש כל מה שהיית צריך.
"אתה רוצה להגיד לי שרכשת אראן?" הוא מביט לפתע בפאנג בבילבול.[/COLOR][/B]
-
[quote=the charmander;1466226][b][color="darkorange"]אנג'ל ~
סטף מסתובבת במהירות ומנחה אותך לצאת מהקניון ולחפש אחר מונית. היא משאירה לך את הארנק שלך ונעלמת מהעין. אתה ניגש לעצור את אחת המוניות שחנו על יד הקניון שנראו באופן זהה למוניות שחורות רגילות שקיימות באנגליה.
[img]https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:and9gcqkt-loswr5iipknh8a_u6cmtr8msg1ttwopa-bxxby0ffjsywpqa[/img]
אתה נכנס אל אחד המוניות ומבקש ממנו לחזור הביתה. הוא גובה ממך מחיר, אתה פותח את הארנק ומשלם לו שבע פאונד. לאחר כחמש שיות הוא הפעיל את המנוע וכיבה אותו, חייך לעברך והודה לך מקרב לב. מבולבל אתה פותח את דלת המונית ומזהה מיד את המקום. המונית חנתה בפתח הבית שלך. אתה ממהר להיכנס לבית ואביך חיכה לך עם רשימה של ציוד לבית הספר. הוא כבר רכש כל מה שהיית צריך.
"אתה רוצה להגיד לי שרכשת אראן?" הוא מביט לפתע בפאנג בבילבול.[/color][/b][/quote]
שבע פאונד ????????
---------
"כן, למה אתה מופתע כל כך ?"אשאל.
-
יאפ, מונית שחורה יקרה בהרבה מרגילה. במיוחד שהיא מכושפת חח ~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
"אני לא מופתע. אתה ילד מוכשר. בחירה טובה דווקא. איך קראת לו?" שאל אביך בהתענינות. אמך נכנסה לסלון עם חולצות מגוהצות ומחברות והכניסה אותם לתיק. "אתה מודע לזה שמחר בבוקר אתה מתחיל בבית ספר החדש?" שאלה אמך כבדרך אגב.[/color][/b]
-
[quote=the charmander;1466228][b][color="darkorange"]אנג'ל ~
יאפ, מונית שחורה יקרה בהרבה מרגילה. במיוחד שהיא מכושפת חח ~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
"אני לא מופתע. אתה ילד מוכשר. בחירה טובה דווקא. איך קראת לו?" שאל אביך בהתענינות. אמך נכנסה לסלון עם חולצות מגוהצות ומחברות והכניסה אותם לתיק. "אתה מודע לזה שמחר בבוקר אתה מתחיל בבית ספר החדש?" שאלה אמך כבדרך אגב.[/color][/b][/quote]
רגע מוניות לבנות עולות פחות ?
------------
"פאנג" אומר בקצרה לאבי ואז אפנה לאמא בבלבול:"לא שמעתי שום דבר על בצפר חדש"
-
אביך מלטף את פאנג ואז ניגש למטבח לנשנש משהו ואמך מסבירה לך כל מה שאתה צריך לדעת על בית הספר. "שם הכרתי את אביך והחלטתי שאני אוהבת אותו." הוסיפה. היא ציינה עוד מספר מקומות אחרים שבאזור בית הספר שחמקו מזכרונך כמעט מיד. "אני מאחלת לך בהצלחה רבה. אני כל כך גאה בך!"
אתה עולה לישון, אתה מגלה שאתה מתקשה להירדם וחושב לך על בית הספר החדש. לאחר כמה פיהוקים אתה מציץ בשעון ומגלה שכבר מאוחר. לפתע הדלת שלך נפתחת וסטף נכנסת. "היי אח קטן.. ממש סליחה על מקודם..."[/color][/b]
-
[quote=the charmander;1466230][b][color="darkorange"]אנג'ל ~
אביך מלטף את פאנג ואז ניגש למטבח לנשנש משהו ואמך מסבירה לך כל מה שאתה צריך לדעת על בית הספר. "שם הכרתי את אביך והחלטתי שאני אוהבת אותו." הוסיפה. היא ציינה עוד מספר מקומות אחרים שבאזור בית הספר שחמקו מזכרונך כמעט מיד. "אני מאחלת לך בהצלחה רבה. אני כל כך גאה בך!"
אתה עולה לישון, אתה מגלה שאתה מתקשה להירדם וחושב לך על בית הספר החדש. לאחר כמה פיהוקים אתה מציץ בשעון ומגלה שכבר מאוחר. לפתע הדלת שלך נפתחת וסטף נכנסת. "היי אח קטן.. ממש סליחה על מקודם..."[/color][/b][/quote]
"נו? פירקת אותו?"אשאל תוך כדאי פיהוק
-
"כמובן." צחקה סטף. "אמ, רק רציתי לאחל לך בהצלחה מחר. אל תהיה לוזר ותקשיב למורים, זה בזבוז של זמן. אם תצטרך משהו, שלח את פאנג אליי. יש לך שאלות לגבי בית הספר?"[/color][/b]