[B]פרק 60
[/B]היה פרק נהדר, תודה לפרק שהזכיר לי שליוגה ולאחים יש אותו שם משפחה.
היה צפוי שיומה תפסיד לפאייסר אבל פאק יש לו 2 מפלצות מקסימום- הוא יותר מדי חזק.
קיצר הארכ הזה משיך להשתפר מפרק לפרק.
Printable View
[B]פרק 60
[/B]היה פרק נהדר, תודה לפרק שהזכיר לי שליוגה ולאחים יש אותו שם משפחה.
היה צפוי שיומה תפסיד לפאייסר אבל פאק יש לו 2 מפלצות מקסימום- הוא יותר מדי חזק.
קיצר הארכ הזה משיך להשתפר מפרק לפרק.
תזכורת לכך שננהושי קשורים לנינג'ות. סוף סוף נגלה מיוחי הותיר ליואמו. לול יואמו הכינה תגובות מוקלטות. מזכיר לי את ללוש. מאנאבו עכשיו עם החברים של זוויג'ו, נכון, והם מתעללים בו. הם חולפים על פני צדק? Wild phaser appears. פייזר מתחיל עם מקסימום בתור הראשון. הממ לרד בוסט יש אפקט שמופעל מהיד, כמה מסקרן. וואט יואמו עשתה equip ליריב?? שני מקסימומים לפייזר... איזה מוגזם. וואי הפרק נטען ממש לאט אצלי זה מעצבן. מה יואמו עומדת להפסיד בהתקפה אחת ככה, כמה מעפן. והיא נראתה די אבודה לחלוטין בדו קרב, גם אם זה היה נראה כאילו יש לה רעיון טוב. אבל מה זה עוזר לראות את האמת רגע לפני שאתה מת??? ועכשיו רנרן צריכה לתפוס גם את זה. אה סוף סוף אמרו את השם של יוגה. והתמונות הם חתולים wtffff רנרן ממשיכה לרמות את העולם. אז במקום להישלח לעולם הצללים הם נשלחים לעולם החתולים באנימה הזאת. אמין בכיף. זה בדיוק סוג ההומור המוזר שהורס להם קצת את הפאנצ'ים לאורך סבנס... מקווה שזה לא יהיה יותר גרוע מזה כאן.
בפרק הבא:
[spoiler]
פרק בעולם החתולים... זה יהיה תחת השפעת סמים.
[/spoiler]
[B]פרק 61
[/B]פרק טוב אבל שמעתי יותר מדי מיו ליום אחד.
אשכרה הגיעו לעתיד, יפה הארכ הזה מפתיע אותי כל הזמן מחדש.
[b]פרק 62
[/b]השבוע הפרק תורגם מהר, היה אחלה, אז כן הם הגיעו לעתיד, לנקודה שבה התרחשה סצנת הסיום של סבנ'ס, חבל שלא הראו מי נחת בחללית אבל זה כנראה יומה שפתר את המשבר בgo rush.
לפי שמות הפרקים הבאים- עוד 2 פרקים לסוף הארכ.
אומג יש לי שני פרקים להשלים.
61.
אה נכון הם חתולים עכשיו. ועדיין הפרקים נטענים אצלי לאט מאוד, בצורה מרגיזה. צ'ופטרו לא הפך לחתול. או שכן? קשה לומר במקרה שלו. אוקיי ויואמו ויוחי אשכרה מצאו את יוגה. סוף סוף הם מתעמתים לגבי זה שהם מאותה מפשחה לכאורה. יוחי נגד יוגה. זה הפעם הראשונה מאז gx שפרוטגוניסטים מאנימות שונות נלחמים! .. רק שהקרב נקטע. כן, באמת היה קטע שגם ניאנדסטר הפכה לחתולה כשהיא ברחה מהכוכב שלה. אוקיי הדו קרב בעצם ממשיך. זה ממש מעצבן כמה לאט זה נטען. אני לא חושב שזה האינטרנט שלי... ויש להם אותם קלפים אוקיי. טוב המעבר בדלתות די מעצבן. בוצ'י גם הפך לחתול... יוגה מזכיר את הקלף מסבנס. אוקיי שרת אחר לפרק גורם לזה לטעון יותר. איזה קרב מוזר. אוקיי אז יוחי ניצח את יוגה. ואכן זאת התנהגות יוגה קלאסית של להיות כזה whiny כשהוא מפסיד. אוקיי wtf הם הגיעו לעידן של סבנס.
62.אוקיי יכול להיות... אנחנו עומדים לקבל תשובות מסבנס, סוף סוף??? יוחי מתחיל את הפרק מעצבן. אה כן הם פגשו את הבחור שרדינגר... כן, אנחנו עומדים לקבל תשובות, הולי שיט, אני מתרגש. יוגה הוא otes...?? לול זה מתייחס לשנאה העזה של יוגה וחיפושיות. לוק לא מוצא את זה מוזר בכלל שחתול אוכל ראמן עם מזלג. אוקיי. לול טייגר. ועכשיו אנחנו חוזרים לסיום של סבנס... אני מאוד מתרגש לקראת המורכבות הזאת בעלילה!
טוב, אני מתרגש לראות לאן כל זה הולך.
בפרק הבא:
[spoiler]
יודיאס נגד ריוגה בסיום הארק.
[/spoiler]
[B]63
[/B]אז ריוגה הוא דרקון חייזרי- דווגא מתאים לשם הדמות ולשם הפרק.
הוא חייזר שונא חייזרים אחרי? זה לא גזענות?
חזרה לזמן הראשי.השוטרת מחליפת צורות הזאת (שכבר שכחתי את השם שלה) ממש מלחיצה אותי, אני חושב שהיא תהיה בעיה רצינית אחרי פייזר. The house where dragons dwell... מי היה מאמין שלמי שקוראים ריוגו קשור לדרקונים. לא הבנתי, ריוגו רוצה שיודיאס ירדוף חייזרים אחרת ריוגו יפגע בחייזרים? עסקה לא ברורה. וואו רנרן, תודה שהבנת שיש דרך להחזיר אותם מלהיות קלפים, אחרת לא הייתי מנחש. יודיאאס התמזג עם דאמאמו והעיניים נהיו אדומות. ודאמאמו משמש כ spirit advisot בסגנון של יאמי יוגי ויובל. המ אבל בצורת ולגר ריבה העיניים שלו לא אדומות. Vodyanoy - זה מיימי ברוסית. שוב ה leitmotif של ה magnum overroad למרות שזאת גרסה הרכבת. היי זה הדרקון הזה שהם פגשו בעבר. כי ברור שהוא יופיע בעוד פרקים. מה לעזאזל זה ההצגה האמינה הזאת של ה mik בעיר. ונראה שלאף אחד לא אכפת כי uts כבר הרגילו אותם לחייזרים. אוקיי?? דודי נישו... והוא שואב את כולם למימד הזמן המוזר שלו. Wtf. ואז הוא הופך לדרקון. טוב סוף הפרק הזה היה קצת סוריאליסטי אבל כל זה מאוד מסקרן.
בפרק הבא:
[spoiler]
יודיאס נגד דרקון!
[/spoiler]
[b]פרק 64
[/b]הנה הארכ נגמר.
בדיוק כמו בseven גם פה קלפים רגילים הופכים לקפלי מקסימום.
כוח החברות , הכוח הכי חזק ביקום!
אין פתיח בפרק ם.ם פישר סקיי מציל את היום, איכשהו. קוואי טל אומר שהיקום נוצר על ידי דרקוני חלל. טוב לדעת. אולי זה קשור לluke ל the great king of terror... עוד טרנסם ראינק support לחפישה של יודיאס. עכשיו, אני לא זוכר אם צד של פייזר יש קלפי מלכודת, שהוא אולי היה יכול להפעיל אם הוא לא היה דרקון... פייזר הסתדר לצורה קצת יותר אנושית. פייזר נראה קצת כועס. ופתאום יודיאס שולף שוב את מגנום אובר רוד. זוויג'ו עם נאום יוגיהו קלאסי. הוא שולף את בני משפחת אודו. שמבינים שככה נוצרים מקסימום, כמו בסבנס. Road of galactica... עוד מפלצת עם אפקט שמוסיף לה את ההתקפה של האויב... למה יש עשרים מפלצות כאלו. יותר מדי אפקטים מופעלים בתור הזה חהחה. זה ללא ספק היה תור של יוגיהו. אז הכל הייתה אי הבנה? הם לא באמת רצו לגרש חייזרים, אלא להזמין אותם? וכמובן שבסוף יהיה טיזר לחומר מסתורי שמפעפע היכנשהו.
ארק נהדר! ממש בקלאס של היוגיהו הישנים, 5דיס, זאהל...
בפרק הבא:
[spoiler]
חוקרים את הmonolith, מה שהגיוני.
[/spoiler]
[b]פרק 65[/b]
תחילת כל ארק הוא תמיד בפרק מוזר, נראה מה הפרק הזה יביא אל השולחן. פותחים בפייזר שפותח דף חדש בניהול mik. זה tournament arc? פייזר פשוט מתעלם מיונה ומאסאקה, יפה. היי אז איש האבנים המפגר, הוא חזר! לא מפתיע. יואמו נוגעת בנקודה חשובה. יודיאס מדפיס ידנית חה. Kamijou gear company...? החברה של לוק?? זה מסקרן. הגברת בקופסה צריכה להיות גרסה של tiger. זאת בדיחת קרש מסבנס ה trumpet duet.. מה לעזאזל קורה פה. אני לא אגיב על התובנה ההזויה של יודיאס. למה אלפרד יודע מי זה יודיאס? מה לעזאזל. The luge הגיע לkamijou company??? מה לעזאזל הולך פה. זה היה אחד הפרקים הביזאריים, כצפוי.
בפרק הבא:
[spoiler]
הטורניר יתחיל.
[/spoiler]
פרק מאוד מוזר.
הנה המשפחה של לוק.
יאלה ארכ טורניר, מקווה שיהיה מעניין.
[b]פרק 66[/b]
אז זה כמו battle city, אפשר להילחם במי שרוצים איפה שרוצים. והמטבעות מתחילת הסדרה חוזרים. נראה שהפרס הוא מנגה... יוחי ויודיאס עושים בונדינג. אוטס יצר את המונולית' וחזר אחורה בזמן יותר מיוגה? ואז פתאום המונולית' מתעורר... אוי לא, יואמו הפכה לנשלטת על ידי אוטס / המונולית'. הם הוציאו את אפוק מהבית??? אז יואמו נגד יודיאס בקרב של הגאלאסקי קאפ, בתור הדגמה לאפוק למעשה. טוב הבונוסים לנקודת התקפה לא משנים בתור הראשון.. יוחי הבחין בכך שמשהו לא בסדר. למה יש לה קלף זוהר בירוק.. המנגינה קריפית. הקלף המסתורי שלה הוא מפלצת רמה 1... אה אבל היא נכנסת לפיוז'ן. יודיאס עם תור פסיכי כדי להתגבר על המכשול של יואמו... פיוז'ן משולש?! ומהיד! איזה האקים! יודיאס ניצח ויואמו איבדה את השליטה מהמונולית'... ומי זה האיש על הכיסא??
בינתיים אני מעודד.
בפרק הבא:
[spoiler]
משהו שקשור לסוגתסואים.
[/spoiler]
תוגה אביזי, רק בזכות שהגבת כאן שמתי לב שיצא הפרק של השבוע.
פרק נחמד, מעניין לאן הארכ הזה ילך.
[b]פרק 67
[/b]ג€‹אין כמו פרק של יוגי הו rush לראות על הבוקר שיעודד אותי.
אוקיי מה קורה בסדרה הזאת שוב?
אה כן יש גברת בקופסה. אה כן זה פרק שעוסק בסוגטסו מנבו. לול אחד מהעוזרים של זוויג'ו הפסיד למאנאבו! נייס! נקמה מתוקה על זה שהם התעללו בו כל הארק הקודם. למה יש שם דג???? מישהו שמסיים מילים בטונה... זה גם משהו שקשור לדמויות מסבנס..?? כן, יש ליטרלי דגים במשפחת סוגטסו, מסתבר... וואי, salvage, איזה קלף ישן. היי הוא זימן קיוגר. הדג הזה עושה לו בית ספר. אוקיי מנבו ניצח איכשהו. זה היה פרק מוזר.
בפרק הבא:
[spoiler]
יוחי נגד אפוק, ונראה שהיא משתמשת בקלפי מזל כמו ג'ונוצ'י.
[/spoiler]
[b]פרק 68[/b]
הטורניר ממשיך. אה כן, היום זה יהיה דו קרב של אפוק? כיסא מסאז'?? גרסה של סבסטיאן המלך תופיע גם פה?? הכיסא הוא the luge. מה. מה מה מה מישהו הפך את the luge לכיסא??? מה לזעזאזל. מאנאבו ממש עובר פה תקופת השפלה עמוקה בכמה עשרות פרקים האחרונים. אוקיי אז כמובן שבצינור נמצא יוחי והם עומדים להילחם skull dice, איזה קלאסי. וכמובן graceful dice. ויוחי מטיל מטבעות. מטבעות נגד קוביות. ליוחי יש מקסימום משל עצמו עכשיו?? רציתי לראות שוב את power bond אצל יוחי.. מה זה asura זה גם graceful גם devil וגם עושה damage? חהחה , well played יוחי. לול לאפוק נגמר הכוח לרמות. ואני מניח שקיבלנו הצצה לאחראי על חנות הרהיטים הזולה...
טוב, פרק חביב.
בפרק הבא:
[spoiler]
טרמולו נגד דינואה? מה? מה הקשר?
[/spoiler]
פרק נחמד.
מי שמרמה לא מנצח!:wink:
[B]פרק 69
[/B]פרק שנראה כמו פילר אך נראה שהוא חשוב מאוד.
למה טרומלו צריך 3 מזכירות?
לזאיון יש לו קול דומה לנאייל- אני משער שהוא אב קדמון שלו ובעלי חברת הרהטים מהפרק הקודם.
אה כן, יואמו נשלט על ידי המונולית' קודם לכן. אה כן והפרק הזה עוסק בטרמולו משום מה. לומר שזוויג'ו הוא לא dark mastermind זה... קצת חוטא לאמת. המזכירות שלו הן קלפי מקסימום..? והנה הדו קרב, על מי בוגד בבוס שלו... טרמולו מיד שולף מקסימום... וואט איזה אפקט מוזר, כשהקלף הזה בבית הקברות הא משנה את השם שלו. כמה הגנה מקבל המקסימום של טרמולו. דינואה וטרמולו עוברים לקרב של "אבא של ימכסח את אבא שלך". היקום נשבר? מה קורה פה. מה היה הקטע של השיחה שלהם עכשיו... ואז מטאור פגע במוטסובה. היי זה אור ירוק קריפי כמו שיש במונולית'. ובא לציון גואל? אוקיי דברים מתחממים, כרגיל.
בפרק הבא:
[spoiler]
השם של הפרק קשור לprovidence, אז יש קשר לנייל?
[/spoiler]
[B]פרק 70
[/B]אז המוקדמות נגמרים אוטוטו והגיבור הראשי של הסדרה לא עובר אותם? אל תדאג יודיאס יוצרי האנימה ידאגו שאתה תעבור "איכשהוא".
אז מארכ שכל מי שמפסיד בדו קרב הופך לקלף לארכ שכל מי שמפסיד בו הופך לרהיט זול:oing:
מפלצת ACE של זאיון ממז מזכירה את מפלצת המקסימום של נאייל- אני שבפרק הבא יזמן את המקיסמום שלו
אה כן אז נחת מטאור מהחלל באמצע הדו קרב. וואו שלושת המארגנים הסכימו על שמהו. יודיאס מתרכז כולו באפוק ושוכח מהטורניר סוג של. פייזר חושב על דברים בשחמט חמש ממדי. אלים אדירים, טרמולו ודינו הפכו לרהיטים. אלפרד הפך לעגלה. אז the providence הוא אכן zaion... יודיאס נגד זאיון מיד בהתחלה? מעניין. והוא משתמש בקלפי סייברס, כמו נייל. Space ydrago... "זה ממוחזר אבל מהחלל!" אבל יודיאס זימן את אוביליביון, אבל מן הסתם זה לא יהיה כל כך קל. אה אבל לזאיון יש כמה space ydrago. זה מגוחך לשמוע מישהו נהיה סדיסט לגבי להפוך אנשים לחלקי מיטה.
בפרק הבא:
[spoiler]
הדו קרב ממשיך.
[/spoiler]
[B]פרק 71
[/B]
פרק טוב, דווקא חשבתי שיודיאס יפסיד לזאיון, לפחות צדקתי שהוא איכשהוא כן יעבור תמוקדמות.
בכך שאכלת גלגל שיניים קיבלת את היכולת להפוך את כולם לרהיטים- איזה כתיבה דבילית.
אז זאיון לא האויב הראשי של הארכ , זה או אוטיס שחסר בזמן או אפוק.
זאיון רוצה 88.8 ביליון סניפים... איזו מטרה הגיונית. אה אנחנו נקבל את הסיפור מפי זאיון. מישהו מקבל השראה מגלגל שיניים... אור ירוק הפך את האוכל של זאיון לגלגל שיניים, אור ירוק שמזכיר את מה שבתוך המונולית'... הכוח של "היוצר"? וכמובן שהגברת עם הסיכה בשיער הייתה שם. והיא הפכה לקופסה, למרות שהיא עדייין מסתובבת ברחבי מוטסובה..? מסקרן. יש לו שלושה space yydrago... ואז הוא ימזג שלושה דרקונים זהים? נשמע מוכר. יודיאס איכשהו ניצל ושורד עם מספר תלת ספרתי של חיים, אז הוא יכול לנצח. אפוק כבר מתקשה להסתיר את העניין שלה במה שקורה. ועכשיו גם יודיאס שולף קלפים מוזרים. במקרה של יודיאס זה פחות ברור מאצל יאומו. יודיאס הצליח להתנגד למה שזה לא היה. יודיאס: "נקמא זה רא" הוא איבד את הגלגל שיניים.ושובחה בלע אותו... לנצח את זאיון זה מה שגרם ליודיאס להעפיל. אפוק מבועתת ממה שקרה ליודיאס.
התפתחות מעניינת.
בפרק הבא:
[spoiler]
זוויג'ו חוזר. ויש מבוך מוזר.
[/spoiler]
[b]פרק 72[/b]
אז זאיון לא יכול להפוך את כולם חזרה לבני אדם, אלא שובהאהא יכול, אבל לא יודע את זה. גמר בתוך מבוך? מזכיר לי את האחים para dox. קוואי טל בגמר. יוחי, יואמו, רוביאן, יודיאס, ניאנדסטאר וזוויג'ו. והמתלמדת שלו. אוקיי איזה דו קרב לא קשור למציאות. דינואה ומיטסוקו מתחילות לריב את הריב המגוחך שלהן. אהבתי שהקלף היה באזור האמצעי, אז הוא קודם זז ימינה ואז זז בחזרה שמאלה חהחה. עוד קלפי darkness אקראיים מתפלחים לחפיסות של אנשים. קיוויתי שזוויג'ו יפעיל את המלכודת בתגובה ל"האם יש לך מילים אחרונות", זה היה יכול להיות משעשע. זוויג'ו שרד עם 100 חיים, אז הוא ניצח. מיטסוקו חשבה על התכנית שלה בקול רם, אז היא תיכשל. מיטסוקו לא בריאה בראש.
ממשיכים לפענח את המסתורין, אני מניח.
פרק בסדר.
בפרק הבא:
[spoiler]
הרבה דו קרבות, נראה שיוחי יאומו קוואי טל וניאנסדטר, אבל זה לא הגיוני שכולם ישתתפו.
[/spoiler]
פרק נחמד.
תמיד כיף לראות את הקרבות של זוויז'ו.
נחמדשהקרבות רנדומלים.
[b]פרק 73[/b]
ממשיכים עם סדרת הגמר. לול פתאום אסקה פייזר ויונה משתתפים בתחרות?? אז יש לנו 3 קרבות במקביל? לא סימן טוב לאנימה. קוואי טל נגד אסקה, רוביאן נגד יונה, ויואמו נגד יאנדסטר. אנחנו מקבלים רקע (הזוי) על קוואי טל ואסקה. מפלצת darkness הופיעה אצל אסקה. וגם יאומו שלפה darkness. ויוחי נתקל בזוויג'ו אוקיי. לא ראינו כלום מיונה נגד רוביאן.
לא כתבתי הרבה על הפרק למרות שהיו בו יחסית הרבה דברים.
מוזר, אבל מסקרן.
בפרק הבא:
[spoiler]
נראה שהפרק הבא זה היונה נגד רוביאן שהיה חסר לנו.
[/spoiler]
פרק נחמד, קצת מציק לראות 2 דו קרב בפרק אבל בסדר.
נחמד שהטורניר זה בסגנון שהחזק שורד, האחרון שנשאר מנצח בטוניר.
[B]פרק 74
[/B]אחלה פרק, אז האויב המסיתורי זה יודיאס במצב סופר סאייה 1?
ממשיכים מזה שקוואי טל וניאנדסטר מפסידים לdarkness. יוחי בורח מהקרב, וזוויג'ו אחריו?? רוביאן נגד יונה עכשיו, על כל פנים. יונה מחפשת משמעות איפה שאין כזאת. לא שלזרוק את היד בתור הראשון זה כל כך נורא ב rush duel כ יבמילא ממלאים את היד כל תור... יוחי וזוויג'ו בדרך למגדל mik, ככל הנראה בדרך למונולית'. Celeb rose magician נהגה כמעט כמו seven roads magician. אוי לא, ועכשיו יונה גם מושפעת מ darkness... רוביאן עברה לberserk mode... אני לא חושב שזה יעזור לה. יונה שרדה את ההתקפה הזאת, וכנראה תנצח עכשיו. יואמו ואסקה הגיעו להגנת המונולית'. איש הטונה רלוונטי, איכשהו. המונולית' נשבר! ויונה השתחררה מהשליטה שלו. אוקיי רוביאן הפסידה. העניין האישי בין רוביאן ויונה לא כל כך ניגן אצלי. ובתוך המונולית' נמצא אכן שילוב של זוויג'ו ושל יודיאס שהוא סופר סאייה. אוקיי אחי.
בפרק הבא:
[spoiler]
נקבל משהו על הטיפוס הלא ברור שיצא מהמונולית'.
[/spoiler]
[b]פרק 75
[/b]
הגיע הזמן לברר את האמת על השילוב המוזר של זוויג'ו ויודיאס... קואידול, ועל הצוואר שלו יש את התכשיט שראו כל פעם שמישהו זימן darkness. הוא מדבר כמו יוגה. פייזר נגד יודיאס. וזה הפך לגמר כי כל השאר עזבו את אזור הקרב... זה האב טיפוס של כל הוולגירים... ופתאום מהשמים נפל מונולית' משופר. חשוב לזכור שלשובאחה עדיין יש את הכוח להפוך דברים לרהיטים, ואני מניח שנראה את זה בקרוב. הוא זימן מקסימםו למגרש והקריב אותו?? פייזר מנסה טקטיקה חדשה?? שלא מבוססת על מקסימום... יודיאס שלף darkness, אבל זה לא משפיע עליו. אולי כי גם הוא מוולגיר. אז זה כן משפיע עליו? אולי זה משפיע עליו אחרת כי הוא מוולגיר. להפוך את שאר היצורים בקוסמוס לקרטומטה...? הצללית של אוטס נראית ברקע כשיוחי מדבר על the creator... אוקיי אמרו את זה שנייה אחרי זה שחור על גבי לבן. פחות או יותר מודים שאוטס הוא הcreator. ואז יודיאס הפך לקוואידול...? Epoch for the rescue? איזה מלכודת מטורפת. צריך ש-10 קלפים שנשלפים ביחד יהיו מפלצות?! זה הזוי! ואז ריוגו מחליף מקומות עם זוויג'ו??! איזה טוויסט הזוי.
יאללה אני hyped.
בפרק הבא:
[spoiler]
זוויג'ו נגד יודיאס/קוואידול?
[/spoiler]
פרק נחמד ביותר.
[b]פרק 76[/b]
אפוק בדרך להציל את יודיאס מקוואידול או מה שלא קוראים אותו. ו the luge הכורסא עוזר לה. אה כן, פייזר החליף את עצמו בזוויג'ו באמצע הדו קרב, שזה ממש דברים הגיוני לעשות. כמובן שיש בחפישה של פייזר קלפים של זוויג'ו שנשלפים בדיוק כשזוויג'ו משחק. כמובן שיהיה fusion בין מפלצת של זוויג'ו לזאת של פייזר. שזה סימלי כי פייזר היה נגד חייזרים וולגירים ולכן זה סימלי שיש לו fusion עם מישהו מוולגיר. אני בננה עם זוויג'ו מנצח עם ההתקפה הזאת. המממ the creator הגיע מכדור הארץ בעבר... Otes... אז מי שפגש את זוויג'ו היה למעשה קוואדי דול ולא the creator... אההההה ככה ניאנסדטר הפכה לחתול!!! הולי שיט. ויודיאס מכריח את זוויג'ו להחליף עם מישהו, וזה כנראה יהיו יוחי..? אכן.
אוקיי איזה פרק מפוצץ. כל כך הרבה תשובות. כל כך הרבה שאלות. אני hyped.
בפרק הבא:
[spoiler]
לפרק הבא קוראים the creator וזה נשמע מבטיח.
[/spoiler]
פרק מעניין, ממש לא צפיתי לטוויסט הזה בסוף.
[b]פרק 77
אחלה פרק
[/b]
לא היה פתיח בפרק, אס נראה שהארכ נגמר?.
יודיאס הפסיד זאת הפתעה, יוחי ניצח את יודיאס אז הוא המנצח בטורניר, לפני כמה פרקים הוא סולק מהטורניר והיום שב כמנצח- lol.
אז היוצר זה לא אוטיס אלה ארטמאדר
מה זאת הדמות הזאת שהיוצר מעצב..? אין פתיח. מקריב שלוש מפלצות? אל מצרי? מפלצת transamu אפלה, כמה הולם. פייזר הטרול שם גם מפלצות join tech בחפישה, כי ברור שהוא יצפה את זה מראש. יוחי ישרוד עם 600 חיים. יוחי מזמן את requiem. ועכשיו הוא גם יזמן מפלצת של פייזר, ואז יהיה לו מפלצת של כל אחד על השדה, כי זה חייב להיות כך. מזכיר לי את הקרב של יומה ושארק נגד דון 1000, כשהם זימנו את הנאמברס שלהם ושל קאיתו. אפוק מגיעה בזמן. וואי הסצינה הפנימית הזאת עם יודיאס נגד קוואידול היא לגמרי דומה למשהו שיקרה כשמרטין "יישלט" על ידי הג'מוזה בשכתוב של מרטין. זה לא ההי בדיוק קיים ברמה הזאת בגרסה המקורית, אבל בשכתוב זה יהיה די דומה. תזכורת - שובחה עדיין יכול להפוך דברים לרהיטים, ולא יודע על זה. אישיות מבוססת על גלקסיה... זה הגיוני. יוגה?! איכשהו קוואידול השתלט על יודיאס בכל זאת. Old school polymerization???? אז בעצם המלכודת לא שינתה שום דבר, כי אפשר היה למזג או מהשדה או מהיד, אבל יוחי היה חייב קודם לזמן אותם כי חלקם היו בבית הקברות. והמלכודת בכל מקרה לא הייתה יכולה לפעול נגד המפלצת הממוזגת כי היא לא עומדת בתנאים. אז אכן זה לא היה רלוונטי. Gg יוחי. ושוב חזרנו אל earthdamar. מה לעזאזל... אז היצור הוא לא otes אלא הearthdamar של אוטס...? מה לעזאזל. טכנית מי שניצח בגמר הוא פייזר/זוויג'ו/יוחי. אני מוכן לקבל את הטיעון שפייזר נפסל בתור היותו אחד המארגנים. אך קוואידול טרם אומר נואש.
זה היה נהדר!
בפרק הבא:
[spoiler]
פרק שירגיש לא קשור, אבל יתבהר בהמשך. דאמאמו נלחם נגד יודיאס? יואמו? לא ברור.
[/spoiler]
[b]פרק 78
[/b]
רק אני או שהחליפו מדובב ליוחיי? הוא נשמע שונה.
טוב אין מצב שהם באמת הגיעו לתור 88 בדו קרב rush, בוצ'י הפך לאפלקה.
לא משנה, הטוויסט בפרק הפך אותו לפרק דבילי לפרק מעניין.
אז היה לנו אחלה פרק סיום לנושא הקודם, לאן ממשיכים מפה? מה מה מה. הפרס שלו זה צנון כבוש?! כן וואו יוחי נשמע שונה לגמרי. יודיאס מפיל על יוחי משימה חסרת היגיון לחלוטין. צ'ופהטרו נגד דאמאמו... לול הוא לא מצליח לשלוף את מג צ'אן. ובינתיים דאמאמו פשוט מרביץ לו. רוביאן מופיעה משום מקום. רוביאן מתחילה להשתמש בתוף משום מקום. היי איך the luge חזר להיות בן אדם? חשבתי שהבורג נמצא אצל שובאהא. מאיפה the luge הביא כבש?? למה היא רכבה על בוצ'י?? ולמאניה יש ידיים מוזרות. והעיניים של יואמו סגורות... כן יש כאן כמה דברים מוזרים, יוחי עולה על משהו. והכבש אומר woof. הקול של יוחי מתעוות זה חלק מהארועים של הפרק, זה לא סתם החלפת מדובב. יוחי הצליח להחזיר את הקול שלו. איך יוחי מראה להם את כל הארועים של מה שקרה עד עכשיו, לא הבנתי? זה קצת מוזר שמראים לנו שוב חלקים מהפרק הזה.
כן החלק הזה שהם ראו מחדש את כל מה שקרה עד עכשיו והגיבו עליו היה קצת מוזר, אבל סוקרנתי.
בפרק הבא:
[spoiler]
משכנעים את מאנאבו שמשהו לא בסדר.
[/spoiler]