-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 13 2009, 07:35 AM
[b] איקי
כן, אתה מתהלך בסביבה ותולש כל מיני ענפים מעצים ויש לך בערך עשרה ענפים (שזהו כמו בול עץ רק רזה יותר ם.ם) [/b][/quote]
"צא קרבי! אנחנו עכשיו נעבוד על מכות הצבט שלך עד שתצליח ללמוד צבט ברזל.בכל פעם תנסה להפעיל את הכוח שלך אל הצבטות כדי לישבור הענפים האלה!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 13 2009, 12:15 PM
[b] תמיר
גיבל קופץ ושורט את הורסי, ולאחר מכן הוא קופץ לגדה הנגדית (שקרובה אל הורסי). הורסי מתשמש באקדח מים. [/b][/quote]
"תתחמק על ידי קפיצה לגדה שלי!" אני מצווה עליו
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 13 2009, 11:15 AM
[b] \מקס
עוד תגובה לא פונקציונלית.
צ'ארמנדר מוחזר.
[/b][/quote]
אני מסתכל סביב ואז הולך למרכז הפוקימונים
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 13 2009, 07:35 AM
[b] דודי
שינקס יוצא, ומכת הברק יוצאת קצת יותר גדולה ממקודם.
[/b][/quote]
"מצויין תוסיף עוד כוח"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 13 2009, 11:15 AM
[b] ליאו
לבסוף הגעת לעיר מרוול. אתה הולך למרכז הפוקימונים ומבקש מהאחות ג'וי שתרפא לך את הפוקימונים. היא לוקחת את הפוכדורים שלך ומכניסה אותם למכונה, ולאחר כמה דקות מחזירה לך אותם. במרכז הפוקימונים אתה רואה שלוש אנשים מדברים, ועוד אחד עומד בצד ומשחק עם פוכדור, ועוד אחד אחר שיושב וקורא ספר "אליסה בארץ הקוואנטים". [/b][/quote]
אני פונה לזה שמשחק עם הפוקדור ואומר:"היי אתה עם הפוקדור, מה דעתך להראות לי מה אתה שווה בקרב פוקימונים?"
-
ניתאי
אתה מגיע למכון, והשומר בכניסה עוצר אותך
"למה באת?" הוא שואל
ירין
"קלפייבל מטרונום!" אומר פול מורפי. בינתיים אלקיד עוקף את המקום בו הכדורים עדיין מתנגשים, וקלפייבל טוענת מטרונום, היא סיימת, אתה לא מצליח לראות מה יצא כי בינתיים אלקיד משתמש בחבטה החשמלית בקלפייבל, ולאחר מכן היא גם חוטפת את האגרוף החשמלי. בינתיים הכדורים מתפוצצים, ויש המון אבק, ולאחר שהאבק מתפזר אלקיד עומד בקושי, וקלפייבל על הרצפה. השופט נכנס לזירה ומביט בקלפייבל.
"קלפייבל לא יכולה להלחם! המנצח בקרב ובמערכה כולה הוא המאמן!" הוא אומר.
"קלפייבל חזרי, אני יודע שעשית כל מה שאת יכולה, את תמיד עשית. מאז שהיית קלפה." אומר פול מורפי ומחיזר את קלפייבל, ומתקדם אליך. אתה מחזיר את אלקיד ומתקדם אליו. אתם לוחצים ידיים, ואתה מרגיש משהו קר ביד שלו, וכשאתה מסתכל על היד שלך, אתה רואה שהוא נתן לך את תג המכון, תג הסבירות.
"כל הכבוד, זכית בתג הסבירות של העיר מרוול, כעת גש לשופטים כדי לקבל ציון" אומר פול מורפי
איקי
קרבי כל פעם לוקח ענף ושובר אותו, עם הזמן הוא שוב אותם מהר יותר, ובענפים האחרונים נדמה לך שהצבט שלו זוהרת מעט
תמיר
גיבל קופץ והוא נוחת כשהרגליים שלו עדיין בתוך המים, והוא משתמש בטפרי דרקון כדי לאחז באדמה, והוא מצליח לטפס, ובזמן שהוא טיפס הורסי שוחה אליו עם דחיפה, אבל גיבל בורח ליבשה, והורסי נתקע בגדה, מה שגורם לו לשקוע.
מקס
אתה הגעת למרכז הפוקימונים. מה תעשה בו?
דודי
שינקס מגביר את המאמץ שלו, אך הגודל של הברק כמעט ולא משתנה.
ליאו
"מה אני? אני בכלל לא מאמן, זה לא פוכדור, זה בכלל כדור בצורה וולטרוב!" הוא אומר ומראה לך את הציור של הפרצוף על 'הפוכדור' "אני בכלל משחק בייסבול ומחכה לחבר שלי כדי ללכת להתאמן"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 13 2009, 04:28 PM
[b]
דודי
[/b][/quote]
"תנסה שוב רק יותר חזק!"
-
[b] ניתאי
"למה באת?" הוא שואל
ירין
"קלפייבל מטרונום!" אומר פול מורפי. בינתיים אלקיד עוקף את המקום בו הכדורים עדיין מתנגשים, וקלפייבל טוענת מטרונום, היא סיימת, אתה לא מצליח לראות מה יצא כי בינתיים אלקיד משתמש בחבטה החשמלית בקלפייבל, ולאחר מכן היא גם חוטפת את האגרוף החשמלי. בינתיים הכדורים מתפוצצים, ויש המון אבק, ולאחר שהאבק מתפזר אלקיד עומד בקושי, וקלפייבל על הרצפה. השופט נכנס לזירה ומביט בקלפייבל.
"קלפייבל חזרי, אני יודע שעשית כל מה שאת יכולה, את תמיד עשית. מאז שהיית קלפה." אומר פול מורפי ומחיזר את קלפייבל, ומתקדם אליך. אתה מחזיר את אלקיד ומתקדם אליו. אתם לוחצים ידיים, ואתה מרגיש משהו קר ביד שלו, וכשאתה מסתכל על היד שלך, אתה רואה שהוא נתן לך את תג המכון, תג הסבירות.
"כל הכבוד, זכית בתג הסבירות של העיר מרוול, כעת גש לשופטים כדי לקבל ציון" אומר פול מורפי
איקי
קרבי כל פעם לוקח ענף ושובר אותו, עם הזמן הוא שוב אותם מהר יותר, ובענפים האחרונים נדמה לך שהצבט שלו זוהרת מעט
תמיר
גיבל קופץ והוא נוחת כשהרגליים שלו עדיין בתוך המים, והוא משתמש בטפרי דרקון כדי לאחז באדמה, והוא מצליח לטפס, ובזמן שהוא טיפס הורסי שוחה אליו עם דחיפה, אבל גיבל בורח ליבשה, והורסי נתקע בגדה, מה שגורם לו לשקוע.
מקס
אתה הגעת למרכז הפוקימונים. מה תעשה בו?
דודי
ליאו
"מה אני? אני בכלל לא מאמן, זה לא פוכדור, זה בכלל כדור בצורה וולטרוב!" הוא אומר ומראה לך את הציור של הפרצוף על 'הפוכדור' "אני בכלל משחק בייסבול ומחכה לחבר שלי כדי ללכת להתאמן" [/b][/quote]
"כל הכבוד קרבי! אתה חושב שאתה יכול להמשיך להתאמן?" שואל אותו ומאוד מרוצה מהאימון שלו.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 13 2009, 05:28 PM
[b]
תמיר
גיבל קופץ והוא נוחת כשהרגליים שלו עדיין בתוך המים, והוא משתמש בטפרי דרקון כדי לאחז באדמה, והוא מצליח לטפס, ובזמן שהוא טיפס הורסי שוחה אליו עם דחיפה, אבל גיבל בורח ליבשה, והורסי נתקע בגדה, מה שגורם לו לשקוע. [/b][/quote]
לשקוע??! זה מסוכן?
----------------------
"צא פוליאג!" אני קורא ומוציא אותו החוצה מהפוכדור
"לך תעזור להורסי ותשמור עליו עד שיתעורר שוב,אוקיי?" אני אומר לו,ובינתים מסתכל ומחפש פוקימונים אחרים
-
דודי
זה כבר מתחיל לעצבן אותי, אם תמשיך לבקש את זה, אני אדאג בוודאות שזה יצליח, אבל אני לא יכול להבטיח מה יקרה לך (זה איום).
--
הברק יוצא גדול יותר בקצת מאוד.
איקי
קרבי מהנהן, אבל נגמרו לך הענפים.
תמיר
לא לפוקימון מים, זה בערך כמו סתם להתעלף לבני אדם מה שקורה לו.
--
פוליוואג יוצא ומעלה את הורסי לגובה פני מים. האם אתה ממשיך לחפש בקרבת הנהר או שאתה מתרחק קצת ממנו?
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 13 2009, 06:05 PM
[b] דודי
זה כבר מתחיל לעצבן אותי, אם תמשיך לבקש את זה, אני אדאג בוודאות שזה יצליח, אבל אני לא יכול להבטיח מה יקרה לך (זה איום).
--
הברק יוצא גדול יותר בקצת מאוד.
[/b][/quote]
לא ביקשתי כלום תיראה אפילו את התגובה אמרתי תוסיף יותר כח
---------------------------------------------------------------
"תנסה שוב"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 13 2009, 06:05 PM
[b] איקי
קרבי מהנהן, אבל נגמרו לך הענפים. [/b][/quote]
"אוי קרבי, נגמרו לנו הענפים! קדימה עזור לי להביא לכאן כמה" מתחילים להוריד ענפים או למצוא ענפים על הריצפה באזור.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 13 2009, 07:05 PM
[b]
תמיר
לא לפוקימון מים, זה בערך כמו סתם להתעלף לבני אדם מה שקורה לו.
--
פוליוואג יוצא ומעלה את הורסי לגובה פני מים. האם אתה ממשיך לחפש בקרבת הנהר או שאתה מתרחק קצת ממנו? [/b][/quote]
אני יתרחק קצת מהנהר,מחפש פוקימונים פראיים שךלא נראים חזקים או חלשים מידי
-
[b]
ירין
[/b][/quote]
"היה קרב מצויין!" אני אאומר ומתקדם לשופטים
-
[b] ניתאי
"למה באת?" הוא שואל
[/b][/quote]
"זה לא ברור?,באתי לאתגר את מנהיג המכון" אני אומר לו בקוצר רוח