-
[i][b]The Trooper[/b][/i]
[i]אתה רץ במהירות עולה לאזור הגבוה של האזור, אתה רואה שהניצוץ מגיעה מאחת המערות, אתה רואה שבתוך המערה יש חבורת גלייגרים, ביניהם יש גלייגר זוהר, הוא יפה וניראה חזק, אתה מבחין ששאר הגלייגרים סוגדים לו, כניראה שהוא מנהיג הגלייגרים[/i].
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/d/d4/Spr_4p_207_m_s.png[/img]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Aug 29 2009, 04:51 AM
[b] [i][b]The Trooper[/b][/i]
[i]אתה רץ במהירות עולה לאזור הגבוה של האזור, אתה רואה שהניצוץ מגיעה מאחת המערות, אתה רואה שבתוך המערה יש חבורת גלייגרים, ביניהם יש גלייגר זוהר, הוא יפה וניראה חזק, אתה מבחין ששאר הגלייגרים סוגדים לו, כניראה שהוא מנהיג הגלייגרים[/i].
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/d/d4/Spr_4p_207_m_s.png[/img] [/b][/quote]
"היי, אתה! רוצה קרב?" אני שואל אותו.
מאסטרבול D:
-
[i]פשש פרס שני שלך, רק מזל יש לך אתה.
אתה תקבל את הסטארבול בקרוב ככה שזה יתקשר למשחק, לפחות אתה נהנה במשחק?
~~~~~~~~~~~~~~
גלייגר ניראה מאותגר מאוד, הוא קופץ לכיוונך, הוא רוצה להלחם מולך מאוד.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Aug 29 2009, 04:57 AM
[i]פשש פרס שני שלך, רק מזל יש לך אתה.
אתה תקבל את הסטארבול בקרוב ככה שזה יתקשר למשחק, לפחות אתה נהנה במשחק?
~~~~~~~~~~~~~~
גלייגר ניראה מאותגר מאוד, הוא קופץ לכיוונך, הוא רוצה להלחם מולך מאוד.[/i] [/b][/quote]
אם לא הייתי נהנה לא הייתי נשאר ._.
"אוקיי, טורטוויג! אתה היחיד שיכול להלחם, כולו שלך!" אני אומר ואז מצביע על גלייגר.
"טורטוויג,עלי תער!" אני צועק.
-
[i]האי האסור יותר טוב מאיי רוקי?
~~~~~~~~~~~~~
טורטוויג מתחיל עם עלי תער ומנסה לפגוע בגלייגר, גלייגר חוסם את המכה בעזרת גיליוטינה, הוא עף לכיוונו של טורטוויג ותוקף אותו במתקפה מהירה ופוגע בו חזק.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Aug 29 2009, 05:03 AM
[i]האי האסור יותר טוב מאיי רוקי?
~~~~~~~~~~~~~
טורטוויג מתחיל עם עלי תער ומנסה לפגוע בגלייגר, גלייגר חוסם את המכה בעזרת גיליוטינה, הוא עף לכיוונו של טורטוויג ותוקף אותו במתקפה מהירה ופוגע בו חזק.[/i] [/b][/quote]
"טורטוויג, תשתמש בנסיגה ואז בעלי תער!"
האי האסור יותר כיף, אבל אתה קצת מורח אותו.
אתה הולך לשלב פייקים שלך במשחק הזה?
-
[i]מורח? לא יודע משחק קודם אמרו לי שאני רץ מהר מדי, עכשיו אני לוקח אותו יורת לאט אבל אני אגביר מהירות באיזה שלב, פשוט עכשיו זה רק ההתחלה.
אני לא אשלב פייקים במשחק הזה, כי אז אני צריך להכין להם התפתחויות וכל זה ואני רוצה להכין את הפייקים שלי לאט בלי לחץ, אולי משחק הבא, עם אני העשה בכלל עוד משחק אחרי זה, כי תכננתי לפרוש אחר כך מהפורום.
~~~~~~~~~~~~~~
גלייגר תוקף במתקפה מהירה שוב אבל הפעם טורטוויג חומק בעזרת נסיגה, ואז הוא תוקף בעלי תער אבל גלייגר תוקף בתקשחות ולא ניפגע בקושי.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Aug 29 2009, 05:11 AM
[i]מורח? לא יודע משחק קודם אמרו לי שאני רץ מהר מדי, עכשיו אני לוקח אותו יורת לאט אבל אני אגביר מהירות באיזה שלב, פשוט עכשיו זה רק ההתחלה.
אני לא אשלב פייקים במשחק הזה, כי אז אני צריך להכין להם התפתחויות וכל זה ואני רוצה להכין את הפייקים שלי לאט בלי לחץ, אולי משחק הבא, עם אני העשה בכלל עוד משחק אחרי זה, כי תכננתי לפרוש אחר כך מהפורום.
~~~~~~~~~~~~~~
גלייגר תוקף במתקפה מהירה שוב אבל הפעם טורטוויג חומק בעזרת נסיגה, ואז הוא תוקף בעלי תער אבל גלייגר תוקף בתקשחות ולא ניפגע בקושי.[/i] [/b][/quote]
זה פשוט מציק שעמוד 40 ואנחנו עוד בעיר הראשונה ><
"טורטוויג, חכה שהוא יתקרב אליך ותקוף אותו בעלי תער!"
-
[i]בדרך כלל הדרך לצאת מהעיר זה לנצח במכון או בתחרות מתאמים יכולתה לעשות את זה אבל לא ריצתה ועכשיו אתה תקוע מתחת לאדמה, אף אחד לא הבין את זה.
~~~~~~~~~~~~~~~
גלייגר לא זז הוא מנסה לבחון את הערנות של טורטוויג, לפתע הוא תוקף בגיליוטינה שוב, טורטוויג תוקף במהירות בעלי תער ופוגע חזק בגלייגר ומפיל אותו על האדמה, גלייגר לא מוותר הוא קופץ על טורטוויג ותוקף אותו בניב רעל ומרעיל אותו.
[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Aug 29 2009, 05:16 AM
[i]בדרך כלל הדרך לצאת מהעיר זה לנצח במכון או בתחרות מתאמים יכולתה לעשות את זה אבל לא ריצתה ועכשיו אתה תקוע מתחת לאדמה, אף אחד לא הבין את זה.
~~~~~~~~~~~~~~~
גלייגר לא זז הוא מנסה לבחון את הערנות של טורטוויג, לפתע הוא תוקף בגיליוטינה שוב, טורטוויג תוקף במהירות בעלי תער ופוגע חזק בגלייגר ומפיל אותו על האדמה, גלייגר לא מוותר הוא קופץ על טורטוויג ותוקף אותו בניב רעל ומרעיל אותו.
[/i] [/b][/quote]
לא נורא ם:
"טורטוויג, תשתמש בנסיגה, כשתהיה מספיק קרוב עלי תער!"
-
[i]ג'ולטיאון הבין את העיון והוא הלך למכון.
~~~~~~~~~~~~~~;
טורטוויג תוקף בנסיגה ומשתחחר מהניב רעל של גלייגר, גלייגר תוקף במתקפה מהירה וטורטוויג בעלי תער ושניהם נפגעים, לפתע אל המערה נכנס גרי, "היי אתה יודע מה מצאתי, את המאסטרבול הוא נפל לי כניראה כאשר הפוקימונים סחבו אותי למערה, אתה עדיין צריך אותו?" הוא שאל במבט תמים.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Aug 29 2009, 05:22 AM
[i]ג'ולטיאון הבין את העיון והוא הלך למכון.
~~~~~~~~~~~~~~;
טורטוויג תוקף בנסיגה ומשתחחר מהניב רעל של גלייגר, גלייגר תוקף במתקפה מהירה וטורטוויג בעלי תער ושניהם נפגעים, לפתע אל המערה נכנס גרי, "היי אתה יודע מה מצאתי, את המאסטרבול הוא נפל לי כניראה כאשר הפוקימונים סחבו אותי למערה, אתה עדיין צריך אותו?" הוא שאל במבט תמים.[/i] [/b][/quote]
לא נורא ם:
"כן, זה יהיה נחמד" אני אומר.
"טורטוויג, סיים אותו בעלי תער!" אני צועק.
-
[i]טורטוויג תוקף בעלי תער אבל גלייגר תוקף שוב בהתקשחות ולא נפגע, גרי זורק לידך את המאסטרבול, אתה זורק אותו על הגלייגר ותוך כמה שניות גלייגר נתפס בפוקדור.
"טוב אני חושב שכדי שנצא מהמערה מה אתה אומר?" שאל גרי.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Aug 29 2009, 05:28 AM
[i]טורטוויג תוקף בעלי תער אבל גלייגר תוקף שוב בהתקשחות ולא נפגע, גרי זורק לידך את המאסטרבול, אתה זורק אותו על הגלייגר ותוך כמה שניות גלייגר נתפס בפוקדור.
"טוב אני חושב שכדי שנצא מהמערה מה אתה אומר?" שאל גרי.[/i] [/b][/quote]
לא רציתי לבזבז אותו על גלייגר ><
רציתי לשמור את המאסטרבול ולהציע בכלל לגלייגר להצטרף אלי אחרי הקרב, ואחרי זה לקנות לו כדור רגיל ><
-
[i]אה סליחה לא רציתי למרוח את העלילה כדי שלא תעצבן, הגלייגר מפסיק לתוקף בהתקשחות, אתה שואל אותו עם הוא רוצה להתצטרף עליך, אבל אתה רואה שהוא לא רוצה הוא חוזר לחבורת הגלייגרים.
"טוב אז יוצאים מפה או שנשאר כן לעד?" שאל גרי.[/i]