-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 4 2009, 09:09 PM
[b] [b]אדוארד -[/b]
אתה קופץ גבוהה והכנפיים מצליחות להחזיק אותך לכמה שניות באוויר
לפתע איזי קם מהריצפה ובורח !
*מצטער הודעה אחרונה שלי אני יוצא היום . אולי אחזור עוד מעט .
[b]אנטו -[/b]
אתה מגיע לשדה התעופה וגם הוא סגור
כולם פשוט נעלמו ! [/b][/quote]
אני צועק"fu# "אני נוסע לxית שלי (חחח) ודופק בדלת.
-
[b]אנטו -[/b]
כולם כולם כולם כולם כולם נעלמו ממש כולם !
לבסוף אתה שומע מישהו אומר לך
"Fuck you"
-
עוד פעם שכחת לכתוב לי תגובה...
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 4 2009, 09:16 PM
[b] [b]אנטו -[/b]
כולם כולם כולם כולם כולם נעלמו ממש כולם !
לבסוף אתה שומע מישהו אומר לך
"Fuck you" [/b][/quote]
אני צועק בכול הכוח [b] "מי זה!!!" [/b]
-
[b]אנטו -[/b]
הוא אומר ברוגע " מי זאת התכוונת לשאול"
[b]ג'ו -[/b]
סליחה ששכחתי אותך
---------------------
אתה מרשים אותן והן מספרות שהן הגיעו בידיוק אתמול לממלכה .
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 4 2009, 09:46 PM
[b] [b]אנטו -[/b]
הוא אומר ברוגע " מי זאת התכוונת לשאול"
[/b][/quote]
"איפה את מסתתרת" אני שואל בבהלה.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 4 2009, 09:09 PM
[b] [b]אדוארד -[/b]
אתה קופץ גבוהה והכנפיים מצליחות להחזיק אותך לכמה שניות באוויר
לפתע איזי קם מהריצפה ובורח !
*מצטער הודעה אחרונה שלי אני יוצא היום . אולי אחזור עוד מעט .
[/b][/quote]
''חתיכת חלאה, חשבת שאני לא אתפוס אותך?''
אני אומר בחיוך שטני, יורד אל האדמה ורץ בכל המהירות שלי אליו, אני זורק עליו שוריקנים וכשאני מגיע אליו, אני דוקר אותו בליבו.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 4 2009, 09:46 PM
[b]
[b]ג'ו -[/b]
סליחה ששכחתי אותך
---------------------
אתה מרשים אותן והן מספרות שהן הגיעו בידיוק אתמול לממלכה . [/b][/quote]
"אז אתן חדשות כאן, רגע אתן יודעות בכלל איפו החדר שלכן ועוד שאלה קיבלתן את החפצים שלכן?" אני אומר להן..
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 4 2009, 05:54 PM
[b] [b]ג'יי -[/b]
אתה רץ אליו והוא מכניס אותך לתוך סמטה , קושר לך את הידיים ומצמיד אותך בעזרת מכת חשמל לקיר . אתה משותק ולא מצליח לדבר
"תקשיב ג'יי , מסוכן לך להיות כאן , משטרה חשאית שמועסקת ע"י ג'רוד מחפשים אותך , הם רוצים לקחת אותך למפקדה של ג'רוד והם מתכוונים לגייס אותך אם תרצה או לא תרצה . אם תבוא איתי גם סבתא שלך תהיה מוגנת " [/b][/quote]
" קדימה " אני אומר לו
-
[b]אנטו -[/b]
היא מצחקקת ואומרת "למה זה כל כך חשוב לך אנטו הקטן ?"
אתה מתעצבן והיא שמה לב לעצבים שלך " אל תתעצבן אתה עלול להרוס את העולם היפה שעכשיו רק שלך , נצל אותו לכמה שעות ואחזיר את כולם לכאן רק אם תבוא איתי לאן שאבקש ממך לבוא איתי , הוריך יהיו בסדר גמור , אמך מרגיש מצוין היא רק גילתה שהיא בהיריון "
[b]ג'ו -[/b]
"כן קיבלנו את החפצים שלנו , ואת המפתח לחדר גם קיבלנו , הבעיה היחידה שאין לנו מה לעשות עם שתי מיטות זוגיות .. החדר שלנו ממש גדול ובעל 2 חדרי שינה , כניראה RJ חשב שכל אחת תצטרך מיטה זוגית וזה בסדר אבל יותר מידי שטח פנוי... קצת מפחיד , לא ?"
אומרת הבלונדה (רוברטה) ןהבחורה עם השיער השחור (ג'ולייט) צוחקת .
[b]אדוארד -[/b]
אתה מזנק לרצפה ונוחת כראוי בעזרת הכנפיים ששמרו על היציבות שלך , אתה רץ בשיא המהירות אל איזי מפיל אותו עם כמה שוריקנים ודוקר אותו בלב , ואז הוא משנה צורה , שיערו משתנה לצבע חום , בגדיו משתנים לצבע כחול-ים והקעקועים שלו הופכים לקעקועים כחולים , דיי ברור שהוא המתחזה מאומת המים . אתה שומע את סטיב "כל הכבוד אדוארד , אני גאה בך" והמאמן עדיין לא מצליח לדבר , כולם רצים אליך כדי לבדוק מה קרה שם .
[b]ג'יי -[/b]
"אוקיי אנחנו זזים" הוא אומר .
אתם נכנסים לתוך צינורות החשמל , והרגע הזה מזכיר לך את הפעם הראשונה שגלשת בתוך חוטי חשמל עם סבתא שלך , אתה מתרגש אך עדיין מופתע מכל מה שנאמר , לבסוף אתה נוחת בתוך חדר מלכים , כניראה החדר של מי שהביא אותך , הוא מוריד את התחפושת וזה מי שנילחם מולך בתחנת הכוח - דומיניק
שליט ממלכת החשמל , הוא מסביר שהביא אותך כדי לגייס אותך לצבא החשמל , ללמד אותך להשתלט על הכוח החשמלי ולעזור לו ולצבא החשמל לאחד את שבעת האומות (אש , מים , חשמל , אדמה , אופל , קרח , אוויר ) ולהילחם בנורא מכל , האדם שהשתלט על העולם והמציא כוח חדש ומסתורי - ג'רוד .
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 5 2009, 12:24 PM
[b]
[b]ג'ו -[/b]
"כן קיבלנו את החפצים שלנו , ואת המפתח לחדר גם קיבלנו , הבעיה היחידה שאין לנו מה לעשות עם שתי מיטות זוגיות .. החדר שלנו ממש גדול ובעל 2 חדרי שינה , כניראה RJ חשב שכל אחת תצטרך מיטה זוגית וזה בסדר אבל יותר מידי שטח פנוי... קצת מפחיד , לא ?"
אומרת הבלונדה (רוברטה) ןהבחורה עם השיער השחור (ג'ולייט) צוחקת .
[/b][/quote]
חחחחחח אני מבין למהXD
~~~~~~~~~~~
"בשביל שתוכלו להזמין חברים חברות לישון אצלכן או איתכן " אני אומר ומצחקק קצת ..
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 5 2009, 12:24 PM
[b] [b]ג'יי -[/b]
"אוקיי אנחנו זזים" הוא אומר .
אתם נכנסים לתוך צינורות החשמל , והרגע הזה מזכיר לך את הפעם הראשונה שגלשת בתוך חוטי חשמל עם סבתא שלך , אתה מתרגש אך עדיין מופתע מכל מה שנאמר , לבסוף אתה נוחת בתוך חדר מלכים , כניראה החדר של מי שהביא אותך , הוא מוריד את התחפושת וזה מי שנילחם מולך בתחנת הכוח - דומיניק
שליט ממלכת החשמל , הוא מסביר שהביא אותך כדי לגייס אותך לצבא החשמל , ללמד אותך להשתלט על הכוח החשמלי ולעזור לו ולצבא החשמל לאחד את שבעת האומות (אש , מים , חשמל , אדמה , אופל , קרח , אוויר ) ולהילחם בנורא מכל , האדם שהשתלט על העולם והמציא כוח חדש ומסתורי - ג'רוד . [/b][/quote]
" מזה הג'רוד הזה ? " אני שואל
-
[b]ג'יי -[/b]
"טוב ששאלת " דומיניק אומר ומספר לך
"ג'רוד היה ילד רגיל בידיוק כמו כולם , הוא התחיל בממלכת האופל , שם למד כל מיני טכניכות לחימה ולמד ליצור כפילים , כך יכל היה לצבור מידע בעת אחת ומספר פעולות , הוא היה מגשש אחרי RJ שהוא שליט ממלכת האופל ויום אחד גילה איך להפוך לאדם אחר , בעיצוב אחר , מראה אחר , קול אחר , פשוט אדם חדש , לאחר שלמד את זה הצטרף לממלכת החשמל שם למד את כוח החשמל ושסיים כאן עבר לכל שאר הממלכות , לבסוף למד את כל הכוחות ויצר כוח חדש שמשולב עם כל שאר הכוחות . ומכיוון שהממלכות גילו את זה יצאו נגדו במלחמה אך כוחו היה חזק משחשבו והוא השמיד את כל הממלכות , פליטים מן הממלכות החלו שוב לבנות יחד ממלכה חדשה כדי להילחם בג'רוד ולהביס אותו"
[b]ג'ו -[/b]
"נכון אתה צודק , הם מצחקקות ביחד איתך " הוגש הקינוח .
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 5 2009, 12:54 PM
[b] [b]ג'יי -[/b]
"טוב ששאלת " דומיניק אומר ומספר לך
"ג'רוד היה ילד רגיל בידיוק כמו כולם , הוא התחיל בממלכת האופל , שם למד כל מיני טכניכות לחימה ולמד ליצור כפילים , כך יכל היה לצבור מידע בעת אחת ומספר פעולות , הוא היה מגשש אחרי RJ שהוא שליט ממלכת האופל ויום אחד גילה איך להפוך לאדם אחר , בעיצוב אחר , מראה אחר , קול אחר , פשוט אדם חדש , לאחר שלמד את זה הצטרף לממלכת החשמל שם למד את כוח החשמל ושסיים כאן עבר לכל שאר הממלכות , לבסוף למד את כל הכוחות ויצר כוח חדש שמשולב עם כל שאר הכוחות . ומכיוון שהממלכות גילו את זה יצאו נגדו במלחמה אך כוחו היה חזק משחשבו והוא השמיד את כל הממלכות , פליטים מן הממלכות החלו שוב לבנות יחד ממלכה חדשה כדי להילחם בג'רוד ולהביס אותו" [/b][/quote]
" ואני צריך להילחם נגדו !? " אני שואל בפחד
-
[b]ג'יי -[/b]
"לא ג'יי , אתה לא , כולנו ביחד נילחם מול הצבא שלו "