מה י???
Printable View
מה י???
True Spartan Knows When To Shut up
[QUOTE=WhiteSpartanBK;599080]מור בינתיים נראה שאתה זה שהכי לא ספארטני מכמה סיבות כינוי לא ספארטני יש לך רק אנימצייה אין כותרת משתמש ספארטנית ואתה היית לפני איזה שבוע בצד של האוייב הזאבי שלנו אז רוב הסיכויים הם שאתה הבוגד כי אני לא הייתי בשום קבוצה עויינת[/QUOTE]
תפסיק לקשקש קשקושים.
אני הייתי ספרטני כשאתה עוד היית בחיתולים..
i am true spartan and i no shut up because he think that he know all
Sigh
אתם רוצים שאני אפתור את זה? זה לא יהיה נעים
slove this packing prob
[QUOTE=הראשון מהסוף;599087]Sigh
אתם רוצים שאני אפתור את זה? זה לא יהיה נעים[/QUOTE]
זה יכלול אהוו ?
[QUOTE=הראשון מהסוף;599087]Sigh
אתם רוצים שאני אפתור את זה? זה לא יהיה נעים[/QUOTE]
עזוב אותו..
מקרה אבוד..
אבל עדיין יש תקווה כי הוא עוזר לנו עם הודעות..
מור תאמין לי שאם הייתי רוצה שמה שאתה רוצה שיקרה יקרה זה היה קורה אבל אני לא מטוטמם ואני מבין את לאן אתה מנסה להגיע תפסיק לפני שזה יגיע למקום אחר..
על מה אתה מקשקש פה?
אני לא מבין.
[size=7]דברי פתיחה
[size=2]מעולם לא התביישתי בספרטה. כל חיי אמרתי בכל מקום ולכל אוזן מה אני חושב על ספרטה ומה אני חושב על להיות ספרטן. תמיד הרגשתי את הכבוד העצום בלהיות ספרטן. מעולם לא הייתה בי צל של בושה. מעולם, עד היום. היום התביישתי להיות ספרטן. ראיתי איך שניים מביתי, שני אחיי, רבים כמו תינוקות, כאילו הם רבים עם פרפר או פרסי. שניכם חוטאים גדולים בעיניי, ועל כן שניכם אשמים.
[size=5]מור- [size=2]אנחנו אחים. אבל אני קיבלתי ממכם את ההנהגה. אם אני מחליט על דבר כלשהו, אתה יכול לשנות את דעתי, אבל לעשות זאת בצורה הולמת. בנוסף לכך, נגררת לקרב מתחת לכבודך, ועל כן אתה צריך להתבייש.
[size=5]רומה-[size=2]מאיפה להתחיל? אתה חותר תחתי, מערער את האחדות הספרטנית בכל הזדמנות שניתנת לך, ומתווכח עם מור. ברור שלא הרגת מספיק פרסים היום, אבל זאת לא אשמתנו. עליך לשלוט בעצמך ולנהוג בכבוד כלפי כל האחים שלך. כלפיי, כלפי מור, וכלפי עצמך. ותקרא הspartan Lore לעזאזל[/size][/size]
[/size][/size][/size][/size]
[QUOTE=הראשון מהסוף;599095][size=7]דברי פתיחה
[size=2]מעולם לא התביישתי בספרטה. כל חיי אמרתי בכל מקום ולכל אוזן מה אני חושב על ספרטה ומה אני חושב על להיות ספרטן. תמיד הרגשתי את הכבוד העצום בלהיות ספרטן. מעולם לא הייתה בי צל של בושה. מעולם, עד היום. היום התביישתי להיות ספרטן. ראיתי איך שניים מביתי, שני אחיי, רבים כמו תינוקות, כאילו הם רבים עם פרפר או פרסי. שניכם חוטאים גדולים בעיניי, ועל כן שניכם אשמים.
[size=5]מור- [size=2]אנחנו אחים. אבל אני קיבלתי ממכם את ההנהגה. אם אני מחליט על דבר כלשהו, אתה יכול לשנות את דעתי, אבל לעשות זאת בצורה הולמת. בנוסף לכך, נגררת לקרב מתחת לכבודך, ועל כן אתה צריך להתבייש.
[size=5]רומה-[size=2]מאיפה להתחיל? אתה חותר תחתי, מערער את האחדות הספרטנית בכל הזדמנות שניתנת לך, ומתווכח עם מור. ברור שלא הרגת מספיק פרסים היום, אבל זאת לא אשמתנו. עליך לשלוט בעצמך ולנהוג בכבוד כלפי כל האחים שלך. כלפיי, כלפי מור, וכלפי עצמך. ותקרא הspartan Lore לעזאזל[/size][/size]
[/size][/size][/size][/size][/QUOTE]
מצטער..
[SIZE="7"][COLOR="DarkRed"]Spartans! whats your profession?[/COLOR][/SIZE]
[QUOTE=LACOSTE;599096]מצטער..
[SIZE="7"][COLOR="DarkRed"]Spartans! whats your profession?[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
[SIZE="7"] [COLOR="DarkRed"]AHOOOOOOOOO [/COLOR][/SIZE] [SIZE="6"] [COLOR="DarkRed"]AHOO AHOO[/COLOR][/SIZE]
יש לכם מזל שהפרפר הפרסי לא פה לראות אותכם נלחמים בינכם. הוא היה יורד עלינו חודש.
[QUOTE=D a M a G e;599097][[COLOR="DarkRed"]SIZE="6"]AHOO AHOO [/SIZE][SIZE="7"]AHHOOOOOOO[/SIZE][/COLOR][/QUOTE]
מה שלומך ג'אבר? לא אמרת טיול שנתי?
מה כבר חזרתם?