-
[I][COLOR="Purple"]~אדם~
בזמן שאתה רץ במהירות אתה שומע רעש מוזר.לפתע אתה ניתקע בפוקימון מוזר שדיי דומה לאלמפיום שהיה למנהגי מכון הרוח לני [IMG]http://up203.siz.co.il/up2/hwnzjim2y0ni.png[/IMG].
לאחר מכן אולפמה עולה לך על הראש ועושה לך לשון.פיתאום הוא קופץ לך מהראש ומתחיל לקפוץ בין כל העצים.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[I][COLOR="DarkOrange"]~מתן~
הגחלת פוגעת בחוזקה באופופ והוא כמעט מתעעלף.לפתע אתה רואה שבאופופ מתחיל לבכות ולפחד.לפתע הוא קופץ לך על הרעש יושב על האשאך וממשיך לבכות.פיתאום פארליט מדבר אם באופופ והוא נרגע.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[I][COLOR="Red"]~לי~
"וואוו האי הזה ממש מוזר! יש כאן המון פוקימונים שהם הץפתחיות של פוקימונים נורמלים!" אמר דרו בסקרנות ומסתכל על המקום.פיתאום שנכם יוצאים מין היער מגעים לחוף הים שם עומד מישהו אחד."כנראה שאתם הרשאונים שהיגו עליי הא?" אומר האיש ומחייך."אוקי אני היה זה שיאמן את כולם על האי! טוב תגידו איפה כל השאר? היו אמורים להגיע שש בנתיים זה רק שתיים" אומר האיש.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[I][COLOR="Blue"]~שינו~
עלי הטער של הרבור בקושי מזזים לו (בכל זאת הרבור בקע רק לפני כמה ימים).פיתאום משום מקום מגיע סודווודו אחד [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/185.png[/IMG] ומפיל את סודקו.לאחר מכן סודוקו בורח משם בעד שהרבור המפוחד מתחיל לבכות.פיתאום סודווודו מרים את הרבור ומרגיע אותו.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[I][COLOR="MediumTurquoise"]~רון~
אקדח המים בקושי מזיז והוא ממשיך להתקדם.לפתע סייאורנה יוצא מין הפכדור ומשתמש בסופת שלג שמעיתה את דאנטיל.לאחר מכן סייאורנה משתשמ בציפורן צל עוצמטית שפוגעת בדאנטיל חזקה ומבריחה אותו.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
-
[quote=afikafik1999;686582]
[I][COLOR=DarkOrange]~מתן~
הגחלת פוגעת בחוזקה באופופ והוא כמעט מתעעלף.לפתע אתה רואה שבאופופ מתחיל לבכות ולפחד.לפתע הוא קופץ לך על הרעש יושב על ה[SIZE=3][B]אשאך[/B][/SIZE] וממשיך לבכות.פיתאום פארליט מדבר אם באופופ והוא נרגע.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[I][COLOR=MediumTurquoise][/COLOR][/I][/quote]
אני רק אומר לך שזה נראה קצת מטריד, אבל הבנתי למה התכוונת
---------
אני שואל את באופופ:"באופופ, היית רוצה להצטרף אליי לצוות איתי ועם פארליט?" ואני מחכה קצת זמן ואז אני מוציא פוכדור ומנסה להכניס את באופופ אליו.
-
[quote=afikafik1999;686582][I][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]בזמן שאתה רץ במהירות אתה שומע רעש מוזר.לפתע אתה ניתקע בפוקימון מוזר שדיי דומה לאלמפיום שהיה למנהגי מכון הרוח לני [IMG]http://up203.siz.co.il/up2/hwnzjim2y0ni.png[/IMG].[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]לאחר מכן אולפמה עולה לך על הראש ועושה לך לשון.פיתאום הוא קופץ לך מהראש ומתחיל לקפוץ בין כל העצים.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]מה תעשה?[/COLOR][/I]
[/quote]
"חחחח זה היה מוזר" אגיד לעצמי בזמן שאנ רץ
אני אמשיך לרוץ לכיוון מערת הירח כי אני לא ממש רוצה את הפוקימון הזה
-
[QUOTE=afikafik1999;686582][I][COLOR="Purple"]
[I][COLOR="Red"]~לי~
"וואוו האי הזה ממש מוזר! יש כאן המון פוקימונים שהם הץפתחיות של פוקימונים נורמלים!" אמר דרו בסקרנות ומסתכל על המקום.פיתאום שנכם יוצאים מין היער מגעים לחוף הים שם עומד מישהו אחד."כנראה שאתם הרשאונים שהיגו עליי הא?" אומר האיש ומחייך."אוקי אני היה זה שיאמן את כולם על האי! טוב תגידו איפה כל השאר? היו אמורים להגיע שש בנתיים זה רק שתיים" אומר האיש.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[/COLOR][/I][/QUOTE]
אני אומר לאיש"בטח גם כולם נתקלו נגד פוקימון פראי ומסוכן"
-
[I][COLOR="DarkOrange"]~מתן~
באפופ מסכים והוא נכנס לפקדור.לאחר מכן הפקדור מתנדנד ואז הוא נעזר ונישמע ציצפצוף.*תפסתה באופופ יעודכן מיד*.פיתאום אתה רואה שבאופופ יוצא מין הפקדור שמח ורץ לכיון כלשהו ואומר לך ללכת אחריו.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[I][COLOR="Purple"]~אדם~
אתה ממשיך לרוץ פיתאום הפוקימון הזה שוב קופץ לכיונך רק הוא שנוחט על הראש שלך ולא עוזב אותו.לאחר מכן הוא מתחיל לצחקק ולטפס על כל הגוף שלך.לפתע הפוקדע מצפצץ ואומר שקוראים לו אולמפה.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[I][COLOR="Red"]~לי~
טוב אז בנתיים תצטרכו לעבור את המשימה הרשאונה שלכם כאן! שנכם תיצטרכו לעשות קרב אחד על אחד ומי שינצח יזכה בפרס שיעזור לו על האי!" אומר האיש ומחייך.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
-
[QUOTE=afikafik1999;686967][I][COLOR="DarkOrange"]
[I][COLOR="Red"]~לי~
טוב אז בנתיים תצטרכו לעבור את המשימה הרשאונה שלכם כאן! שנכם תיצטרכו לעשות קרב אחד על אחד ומי שינצח יזכה בפרס שיעזור לו על האי!" אומר האיש ומחייך.
מה תעשה?[/COLOR][/I][/QUOTE]
אניאומר לאיש"אוקי אני מוכן" אני אומר לדרו"אתה מוכן"
-
[COLOR=red]~לי~[/COLOR]
[COLOR=red]"אני מוכן! אוקיי צא לגניקס!" אומר דרו ומוציא את לגנניקס שוב. "תבחר פוקימון!" הוא אומר ומחייך.[/COLOR]
[COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=a.v.i.v;687426][COLOR=red]~לי~[/COLOR]
[COLOR=red]"אני מוכן! אוקיי צא לגניקס!" אומר דרו ומוציא את לגנניקס שוב. "תבחר פוקימון!" הוא אומר ומחייך.[/COLOR]
[COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אני מוציא את סויפרואומר לדרו" תתחיל אתה בחרתי בסויפר"
-
[quote=afikafik1999;686967][I][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]אתה ממשיך לרוץ פיתאום הפוקימון הזה שוב קופץ לכיונך רק הוא שנוחט על הראש שלך ולא עוזב אותו.לאחר מכן הוא מתחיל לצחקק ולטפס על כל הגוף שלך.לפתע הפוקדע מצפצץ ואומר שקוראים לו אולמפה.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]מה תעשה?[/COLOR][/I]
[/quote]
"אז אני מבין שאתה רוצה להיות איתי נכון?! אוקיי אז מה דעתך להיות בצוות שלי?" אגיד לו בחיוך
-
[COLOR=red]~לי~[/COLOR]
[COLOR=red]סוויפר יוצא מוכן לקרב. "אוקיי,תתחילו בקרב!" אומר האיש ומיד דרו צועק ללגניקס:"השתמש באס אווירי מהר!" ולגניקס עולה לאוויר ומתקרב אל סוויפר במהירות.[/COLOR]
[COLOR=purple]~אדם~[/COLOR]
[COLOR=purple]אתה רואה שאולמפה מחייך ומיד אחר כך הוא קופץ קדימה ואתה מבין שהוא רוצה לעשות קרב קודם כל. לפתע הוא משתמש בעלי טער עליך![/COLOR]
[COLOR=purple]מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=a.v.i.v;687436][COLOR=red]~לי~[/COLOR]
[COLOR=red]סוויפר יוצא מוכן לקרב. "אוקיי,תתחילו בקרב!" אומר האיש ומיד דרו צועק ללגניקס:"השתמש באס אווירי מהר!" ולגניקס עולה לאוויר ומתקרב אל סוויפר במהירות.[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לסויפר"תתחמק ואז פעימת מים עליו"
-
[QUOTE=afikafik1999;686582]
[I][COLOR="MediumTurquoise"]~רון~
אקדח המים בקושי מזיז והוא ממשיך להתקדם.לפתע סייאורנה יוצא מין הפכדור ומשתמש בסופת שלג שמעיתה את דאנטיל.לאחר מכן סייאורנה משתשמ בציפורן צל עוצמטית שפוגעת בדאנטיל חזקה ומבריחה אותו.
מה תעשה?[/COLOR][/I][/QUOTE]
טוב תראה לפי דתעי מחקו לי את הודעה כי אני זוכר שפרסמתי!
----------------------------------------------------------------------
"תודה לך סייארונה" ומחזיר את כולם לפוכדורים
"Vיי אדם חכה רגע!" ורץ אחריו
-
[COLOR=red]~לי~[/COLOR]
[COLOR=red]סוויפר מתחמק ומשתמש בפעימת מים אך גם לגניקס מתחמק. "אוקיי,הוא סוג מים אז יש לו יתרון על אש אבל אתה גם סוג מעופף והוא גם סוג לחימה כך שלשני הצדדים יש יתרון! אוקיי,השתמש באס אווירי עוד פעם!" אומר דרו ולגניקס מתקרב אל סוויפר באס אווירי. סוויפר מנסה להתחמק אך הוא לא מספיק והוא נפגע קשה![/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]~רון~[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]אתה רץ אחרי אדם עד שאתה מגיע אליו ואתה רואה שהוא עומד מול פוקימון מוזר [IMG]http://up203.siz.co.il/up2/hwnzjim2y0ni.png[/IMG] אתה סורק אותו בפוקדע ורואה שקוראים לו אולמפה. אתה רואה שאדם עומד לעשות מולו קרב.[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=a.v.i.v;687485][COLOR=red]~לי~[/COLOR]
[COLOR=red]סוויפר מתחמק ומשתמש בפעימת מים אך גם לגניקס מתחמק. "אוקיי,הוא סוג מים אז יש לו יתרון על אש אבל אתה גם סוג מעופף והוא גם סוג לחימה כך שלשני הצדדים יש יתרון! אוקיי,השתמש באס אווירי עוד פעם!" אומר דרו ולגניקס מתקרב אל סוויפר באס אווירי. סוויפר מנסה להתחמק אך הוא לא מספיק והוא נפגע קשה![/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לסויפר"נסה להתאושש ואז פעימת מים על ולגניקס"
-
[quote=afikafik1999;686967][I][COLOR=DarkOrange]~מתן~
באפופ מסכים והוא נכנס לפקדור.לאחר מכן הפקדור מתנדנד ואז הוא נעזר ונישמע ציצפצוף.*תפסתה באופופ יעודכן מיד*.פיתאום אתה רואה שבאופופ יוצא מין הפקדור שמח ורץ לכיון כלשהו ואומר לך ללכת אחריו.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[I][COLOR=Red][/COLOR][/I][/quote]
אני מחזיר את פארליט לפוכדור שלו ואז אני מתחיל לרוץ אחרי באופופ לראות לאן הוא מוביל אותי.