[QUOTE=DarkTiger;757390][COLOR=red][B]ליאור[/B]- ברגע שמינון מסתובב הוא מקבל הצלפת זנב חזקה בראשו, הוא אינו יכול להלחם יותר [הוא מעולף].[/COLOR][/QUOTE]
אני מחזיר את מינון ומוציא את סטארמי ואומר לו"התקשחות ובועות על טריקו"
Printable View
[QUOTE=DarkTiger;757390][COLOR=red][B]ליאור[/B]- ברגע שמינון מסתובב הוא מקבל הצלפת זנב חזקה בראשו, הוא אינו יכול להלחם יותר [הוא מעולף].[/COLOR][/QUOTE]
אני מחזיר את מינון ומוציא את סטארמי ואומר לו"התקשחות ובועות על טריקו"
[COLOR=red][B]ליאור[/B]- סטאריו מתקשח, הוא משתמש בבועות שמחמיצות את טריקו בשל איטיותן.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"קפיצת בעיטה גבוהה!" מורה המאמן לטריקו.[/COLOR]
[QUOTE=DarkTiger;757399][COLOR=red][B]ליאור[/B]- סטאריו מתקשח, הוא משתמש בבועות שמחמיצות את טריקו בשל איטיותן.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"קפיצת בעיטה גבוהה!" מורה המאמן לטריקו.[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לסטאריו"תתחמק ואז נסה לפגוע בטריקו עם בועות"
[COLOR=red][B]ליאור[/B]- סטריו מתחמק בקלילות, טריקו יורה כדורי זרע שמתנגשים בבועות של סטאריו.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]לאחר כמה זמן הכדורים הזעירים והזריזים גוברים על הבועות האיטיות וסטאריו נפגע.[/COLOR]
[quote=DarkTiger;757359][COLOR=blue][B]אבי[/B]- "לא!" הילדה עוצרת את אודיש "אתה רוצה שהם ימשכו אחרינו?".[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"אני במקומך הייתי מחזירה אותם" היא אומרת בזעם.[/COLOR][/quote]
אני אומר לאותה ילדה: "נכון, תחזרו אודיש וסטאריו, ייאלה בנות בוא נברח מפה או נמצא מקום להתחבא עד שהם לא ירדפו אחרנו".
[QUOTE=DarkTiger;755278][COLOR=red][B]
[COLOR=darkorchid][B]בר[/B]- "לא כל פוקימון מסוגל לעוף" הוא משיב בעצב "אבל..".[/COLOR]
[COLOR=#9932cc]הוא מרים פוקדע ומחייג לאיש קשר, לאחר שיחה קצרה הוא פונה אליך "משלוח יגיע".[/COLOR]
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/83.png[/IMG] [COLOR=darkorchid]מופיע בשמיים, הפרופסור מסביר "תעלי על הפארפצ'אד של ביל, אני אגיע אליכם".[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
סליחה שלא הגבתי הייתי עם הדודים שלי ,ואני לא אגיב עוד שלושה ימים בגלל עוד אחת שבאה.
אני אומר לסטאריו"התקשחות ואז בעות על טריקו"
[quote=DarkTiger;756538
[COLOR=darkorange][B]רועי[/B]- באדו מצליח להפיל אותו והוא משתמש בשאיבה חזקה, ששואבת את שארית כוחותיו של וופר, וופר מתעלף.[/COLOR][/quote]
אני קצת אתרגש, אוציא פוקדור ואנשק אותו בשביל מזל, ואז אזרוק אותו על וופר
[COLOR=blue][B]אבי[/B]- אתם נסים על נפשיכם מפני עדר הג'יודודים, אתה פתאום רואה סביבון שמסתובב במהירות סביב העדר.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתם רואים את השולט בסביבון, הריינג'ררית [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr080.png[/IMG] וצופים במיומנותה, העדר נסוג ומתגלגל לדרכו.[/COLOR]
[COLOR=darkorchid][B]בר[/B]- אתם מעופפים בעקבות המסוק, לפתע אתם נכנסים לענן דחוס ומאבדים את עקבותיו של הגנב.[/COLOR]
[COLOR=red][B]ליאור[/B]- סטאריו מתקשח, הוא משתמש במתקפת בועות בעוד טריקו רץ לעברו, הוא נפגע בחזה שלו ונופל, הוא קם ומנסה לתקוף את סטאריו בקפיצת בעיטה גבוהה![/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]רועי[/B]- הפוקדור מתנדנד באיטיות, הוא נעצר. תפסת וופר![/COLOR]
[QUOTE=DarkTiger;758154][COLOR=blue][B]
[COLOR=red][B]ליאור[/B]- סטאריו מתקשח, הוא משתמש במתקפת בועות בעוד טריקו רץ לעברו, הוא נפגע בחזה שלו ונופל, הוא קם ומנסה לתקוף את סטאריו בקפיצת בעיטה גבוהה![/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לסטאריו"תתחמק ואז בועות על טריקו"
[COLOR=red][B]ליאור[/B]- סטאריו לא מספיק להגיב ונפגע מטריקו, טריקו משתמש בכדורי זרע![/COLOR]
[QUOTE=DarkTiger;758167][COLOR=red][B]ליאור[/B]- סטאריו לא מספיק להגיב ונפגע מטריקו, טריקו משתמש בכדורי זרע![/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לסטאריו"תשתמש בהתקשחות ואז בעות על טריקו"
[quote=DarkTiger;758154][COLOR=blue][B]אבי[/B]- אתם נסים על נפשיכם מפני עדר הג'יודודים, אתה פתאום רואה סביבון שמסתובב במהירות סביב העדר.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתם רואים את השולט בסביבון, הריינג'ררית [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr080.png[/IMG] וצופים במיומנותה, העדר נסוג ומתגלגל לדרכו.[/COLOR][/quote]
אני אומר לאותה אישה שהצילה אותנו: "תודה שהצלתם אותנו מהעדר הזה, איך קוראים לך? את ריינג'ררית?".
[QUOTE=DarkTiger;758154][COLOR=blue][B]COLOR]
[COLOR=darkorchid][B]בר[/B]- אתם מעופפים בעקבות המסוק, לפתע אתם נכנסים לענן דחוס ומאבדים את עקבותיו של הגנב.[/COLOR]
[COLOR=red][B][/B]- COLOR]
[COLOR=darkorange][B]רועי[/![/COLOR][/QUOTE]
"פאדפרצ'אד ,עוד קצת ,נראה לו שלא כדי להתעסק איתי ועם פרופסור גרי !"
[quote=DarkTiger;758154]
[COLOR=darkorange][B]רועי[/B]- הפוקדור מתנדנד באיטיות, הוא נעצר. תפסת וופר![/COLOR][/quote]
אני יחייך אל באדו ואגיד לו: "הצלחת", אני ארים את הפוקדור, אחזיר את באדו, ואצעד למרכז הפוקימונים