-
[quote=nivX10;818181]
[U][B][COLOR=slategray]שחר:[/COLOR][/B][/U]
[COLOR=slategray]אתה שולח יד לעברה ומלטף אותה בעדינות הוא קופצת עליך ומחכחת את ראשה בחולצה שלך.. ניראה שמצאת חן בעיניה.[/COLOR]
[COLOR=slategray]לאחר מכן היא מזנקת בחזרה לרצפה מידך "צ'יקו צ'יקו!" היא אומרת בחיוך ומתחילה לרוץ, היא רוצה לשחק בתופסת..[/COLOR]
[COLOR=slategray][B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/quote]
" בשמחה אני אשחק איתך צ'יקוריטה " כשאני מוכן להתחיל לרוץ אחריה ,
אך אחרי הצעד הראשון אני מרגיש לחץ בעקב של רגל שמאל ואני נזכר שיום לפני אני מתחתי את השריר ,
ואז אני לה : " מצטער צ'יקוריטה איני יכול לרוץ היום מתחתי את הרגל " אני אומר ומסתכל עליה במבט עצוב שאכזבתי אותה
-
[COLOR=DarkGreen][U][B]אביב:[/B][/U]
"צא נוקטאול!" אומר ג'ייסון וזורק את הפוקדור שלו לאוויר.. נוקטול נעמד על ענף.. וטיילו ניגש עליו, הוא מזיז קצת את ראשו מצד לצד (אופייני לינשוף) ולפתע מפנה את גבו לטיילו.. טיילו נפגע קצת.
ג'ייסון אומר במבוכה ומגרד את ראשו "מצטער לנוקטאול לוקח זמן להתחבר", לאחר מכן הוא ונוקטאול מתחילים להקים את האוהל.
לאחר זמן קצת הם מסיימים, וג'ייסון שואל "תגיד? תרצה לישון איתי באוהל או שתעדיף לישון עם טוטודייל בחוץ? טוטודייל צריך אוויר!"
[B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][/COLOR]
[COLOR=Purple][U][B]לי:[/B][/U][/COLOR][COLOR=Purple][spoiler]אתה שלומי ואדם קיבלתם פרס לא מזמן על שחקן מצטיין, כולם הגיעו עליי לפרטי לשאול מה אפשר לקבל ורק אתה לא.. בכל מקרא אחי מזה צא מהמערבולת? איך תפרט? בוא אני יעזור לך אבל תשים לב להבא, [B]תיהיה י-צ-י-ר-ת-י!!![/B][/spoiler]- - - - - - - - - - - - - - -[/COLOR][COLOR=Purple]
צ'ימצ'אר משתמש בגלגל להבה בכל הכוח ומבטל את המערבולת, לאחר מכן הוא מזנק לאוויר ותוקף את סטיליקס בלהביור חזק!!!
סטיליקס מגיב בנשימת דרקון ושתי מתקפות מפוצצות זו את זו.. וצ'ימצ'אר אף לרצפת הזירה.
סטיליקס משתמש בזריקת אבנים ומשליח אבנים לכל עבר, "לעזזל, איך צ'ימצ'אר יעבור עכשיו?!" אתה חושב לעצמך בכעס.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=SlateGray][U][B]שחר:[/B][/U]
צ'יקוריטה מרגישה רחמים כלפיך, היא שולחת גפן מצליפה וחותחת אותה בעזרת עלי תער ואז כורכת אותם בשביל לקבע לך את הקרסול!
"צ'יק צ'יקו צ'יקו!" היא אומרת בחיוך ושואלת מה דעתך..
[B]איך תגיב?[/B][/COLOR]
[COLOR=Teal][U][B]אדם:[/B][/U]
אייפום מבחינה שאתה רודף אחירה והיא עולה על אחד העצים, היא נותנת מכות קלות על התחת שלה ומוציא לך לשון!
אתה מתרגז וחושב "חייבת ליהיות בא היא תתן לי את הכובע!".. לפתע רוני אומר לך בשקט "יש לי רעיון, אני צריך שתתרחק קצת, יש לי בננה בתיק, ברגע שהיא תבוא לקחת אותה תוציא את אוניקס ותגיד לו לשאוג עם נהמה בכל גרונו, אוקיי?"
[B]איך תגיב? מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[quote]דן:
הוא מסדר את משקפיו מחייך בקלילות "אוקיי, אשתמש בצ'רמיליון!" הוא אומר ומוציא אותו החוצה מהפוקדור..
הוא מבקש להתחיל ואתה מאשר לו, הוא שולח את צ'רמיליון לציפורן דרקון, לפתע פרק ידו של צ'רמיליון בוהק בצהוב ושלושת ציפורניו של צ'רמיליון הופחות עבות וחדות יותר!
הוא רץ לעבר טורצ'יק במהירות..
מה תעשה?[/quote]
"טורציק תשתמש בגחלת ותרוץ במהירות אלו,כשתהיה מספיק קרוב תקפוץ ותשתמש בניקור" אני אומר לו.
-
[quote=nivX10;818732][COLOR=teal][U][B]אדם:[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=teal]אייפום מבחינה שאתה רודף אחירה והיא עולה על אחד העצים, היא נותנת מכות קלות על התחת שלה ומוציא לך לשון![/COLOR]
[COLOR=teal]אתה מתרגז וחושב "חייבת ליהיות בא היא תתן לי את הכובע!".. לפתע רוני אומר לך בשקט "יש לי רעיון, אני צריך שתתרחק קצת, יש לי בננה בתיק, ברגע שהיא תבוא לקחת אותה תוציא את אוניקס ותגיד לו לשאוג עם נהמה בכל גרונו, אוקיי?"[/COLOR]
[COLOR=teal][B]איך תגיב? מה תעשה?[/B][/COLOR][/quote]
"אין בעיה אחי" אגיד בשקט
אני אתרחק כמה צעדים אחורה וישלוף את הפוכדור של אוניקס ויגיד לו
"אוניקס שאני יגיד לך אני רוצה שתנהם הכי חזק שאתה יכול!" בחיוך
ואני יחכה לסימן של רוני
-
[COLOR=Olive][U][B]דן:[/B][/U]
טוב שהגבת.. יאללה בוא נמשיך אתכם.. אף אחד פה לא רציני להישאר מחובר איזה 3 שעות.
- - - - - - - - - - - - -
טורצ'יק רץ לעבר צ'רמיליון גם הוא עם גחלת, צ'רמיליון משתמש בציפורן הדרגון כדי להגן וזה פוגע קצת ולא מזיק במיוחד, לפתע צ'רמיליון מגיע לחבוט בטורצ'יק אך הוא מתחמק ומנזק למעלה.
לפתע קולניס וצ'רמיליון מחייכים חיוך זדוני, "הא האא.. נפלת במלקודת שלי!" אומר קולינס בבטחון.
צ'רמיליון מתקופף וטורצ'יק מחמיץ אותו ומקורו נתקע קצת באדמה, צ'ימליון מחליק קצת למאחוריי טורצ'יק ותקוף בלהביור!
הלהביור פוגע בטורצ'יק דיי בחזקה ומעיף אותו על הקרקע, גופו של טור'ציק קצת משתפשף אך הוא קם בזריזות מנקה מעצמו את האדמה ומוכן להמשיך..
[B]מה תעשה? איך תגיב?[/B]
[/COLOR]
זה לא ממש קשור, אבל הסתכלתי בשישיה בחתימה שלך, תפוס את הדרקון האפל.. הוא יסיים אתה מושלם!
- - - - - - - - - - - - - -
אתה מתרחק כמה צעדים לאחור, מוציא את אוניקס ואומר לו ליהיות בשקט.
הוא מהנהן בראשו שהבין אותה והוא מתקופף קצת ומקפיד לשתוק, אתה מסתכל על רוני שמפתה את אייפום עם בננה..
הוא מסמן לכם בעדינות עם היד השנייה להתרחק קצת יותר בין העצים והשיחים ומתקדם לעבריכם ומניח את הבננה.. אתם עושים כדבריו ולפתע רואים את אייפום ממש קרוב!
אתה מסתכל על רוני והוא מסמן עם האגודל שעכשיו.. אתה שולח את אוניקס בנהמה, מוציא ראשו במהירות משיחים ושואג בכלל הכוח!
איפום תנקף פחד ובהלה.. ובורח בשיא המהירות מהמקום, רוני מתחיל לצחוק ואומר "חחחחחח וואייי זה היה גדול!"
-
[QUOTE=nivX10;818732][COLOR=DarkGreen][U][B]
[COLOR=Purple][U][B]לי:[/B][/U][/COLOR][COLOR=Purple][spoiler]אתה שלומי ואדם קיבלתם פרס לא מזמן על שחקן מצטיין, כולם הגיעו עליי לפרטי לשאול מה אפשר לקבל ורק אתה לא.. בכל מקרא אחי מזה צא מהמערבולת? איך תפרט? בוא אני יעזור לך אבל תשים לב להבא, [B]תיהיה י-צ-י-ר-ת-י!!![/B][/spoiler]- - - - - - - - - - - - - - -[/COLOR][COLOR=Purple]
צ'ימצ'אר משתמש בגלגל להבה בכל הכוח ומבטל את המערבולת, לאחר מכן הוא מזנק לאוויר ותוקף את סטיליקס בלהביור חזק!!!
סטיליקס מגיב בנשימת דרקון ושתי מתקפות מפוצצות זו את זו.. וצ'ימצ'אר אף לרצפת הזירה.
סטיליקס משתמש בזריקת אבנים ומשליח אבנים לכל עבר, "לעזזל, איך צ'ימצ'אר יעבור עכשיו?!" אתה חושב לעצמך בכעס.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
תעביר למישהו אחר תפרס לא מגיע לי
אני אומר לצימצ'אר"תסותבב ובזמן שאתה מסתובב תשתמש בלהביור וכך תיצור מתקפה שתגן עליך מהאבנים וגם שתפגע בסטיליקיס של ברוק"
-
[quote=nivX10;819005]
[COLOR=teal][U][B][COLOR=#808000][/COLOR]אדם:[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=teal]זה לא ממש קשור, אבל הסתכלתי בשישיה בחתימה שלך, תפוס את הדרקון האפל.. הוא יסיים אתה מושלם![/COLOR]
[COLOR=teal]- - - - - - - - - - - - - -[/COLOR]
[COLOR=teal]אתה מתרחק כמה צעדים לאחור, מוציא את אוניקס ואומר לו ליהיות בשקט.[/COLOR]
[COLOR=teal]הוא מהנהן בראשו שהבין אותה והוא מתקופף קצת ומקפיד לשתוק, אתה מסתכל על רוני שמפתה את אייפום עם בננה..[/COLOR]
[COLOR=teal]הוא מסמן לכם בעדינות עם היד השנייה להתרחק קצת יותר בין העצים והשיחים ומתקדם לעבריכם ומניח את הבננה.. אתם עושים כדבריו ולפתע רואים את אייפום ממש קרוב![/COLOR]
[COLOR=teal]אתה מסתכל על רוני והוא מסמן עם האגודל שעכשיו.. אתה שולח את אוניקס בנהמה, מוציא ראשו במהירות משיחים ושואג בכלל הכוח![/COLOR]
[COLOR=teal]איפום תנקף פחד ובהלה.. ובורח בשיא המהירות מהמקום, רוני מתחיל לצחוק ואומר "חחחחחח וואייי זה היה גדול!"[/COLOR]
[COLOR=teal][B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][/COLOR][/quote]
כן אחי אני בניתי עליו חחח
מה אתה אומר על השישייה שלי? יש לי 12 סוגים(כולל הדרקון)
------------------------
"חחח נכון,אבל איפה הכובע שלי?" אשאל בחיוך
ואתחיל לחפש את הכובע שלי
-
[quote][color=#006400][b][u]אביב:
[/u][/b]"צא נוקטאול!" אומר ג'ייסון וזורק את הפוקדור שלו לאוויר.. נוקטול נעמד על ענף.. וטיילו ניגש עליו, הוא מזיז קצת את ראשו מצד לצד (אופייני לינשוף) ולפתע מפנה את גבו לטיילו.. טיילו נפגע קצת.
ג'ייסון אומר במבוכה ומגרד את ראשו "מצטער לנוקטאול לוקח זמן להתחבר", לאחר מכן הוא ונוקטאול מתחילים להקים את האוהל.
לאחר זמן קצת הם מסיימים, וג'ייסון שואל "תגיד? תרצה לישון איתי באוהל או שתעדיף לישון עם טוטודייל בחוץ? טוטודייל צריך אוויר!"
[b]מה תעשה? איך תגיב?[/b][/color] [/quote]"רני עדיף לישון בחוץ,בעמם אני לא ישן!אני ישמור על טוטודייל הקטן שלי"אומר לו בנחישות.
"תוכל לעזור לי להדליק מדורה ללילה?"אשאל אותו בחיוך
"שכב טוטודייל אתה צריך את המנוחה הזאת.גם אתה טיילו אך תהיה מוכן להתעורר למקרה חרום!"אומר להם והשכיב אותם לישון.
-
[QUOTE=nivX10;818181][COLOR=Purple][U][B]לי:[/B][/U]
אחי הוא בתוך המערבולת, תשתמש ביציריות כדי להוציא אותו משם.. אתה לא יכול פתאום לרוץ.. [B]ותגיד למה אתה לא מבקש את הפרס שלך?[/B]
- - - - - - - - - -
תערוך בבקשה את התגובה..[/COLOR]
קני מנופף לכם לשלום וממשיך.. אל העיר נייצ'ר, אתה שואל את רוני מה הוא רוצה לעשות והוא אומר "בוא נסתובב קצת.. יש פה המון פוקימונים מעניינים מאוד!"
אתה מסכים לבקשתו, ואתם ממשיכים לחקור את האיזור קצת.. לפתע את שומע מבין העצים "הווו הוו הוו אה אה אה!" אתה מסתכל אך לא רואה שום בר..
אתה חושב לעצמך "נו טוב.." וממשיך ללכת, ולפתע אתה שומע את זה שוב.. אתה שואל את רוני עם הוא שמע משהוא והוא אומר שכלום.
לפתע מזנק על ראשך אייפום קטן וחוטף לך את הכובע, ומתחיל לקפץ ולסובב אותו על הזנב.. אתה מחייך עליו מתקרב לקחת בחזרה את הכובע והוא מתחיל לרוץ!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[U][B]
[COLOR=SlateGray]שחר:[/COLOR][/B][/U][COLOR=SlateGray]
אתה שולח יד לעברה ומלטף אותה בעדינות הוא קופצת עליך ומחכחת את ראשה בחולצה שלך.. ניראה שמצאת חן בעיניה.
לאחר מכן היא מזנקת בחזרה לרצפה מידך "צ'יקו צ'יקו!" היא אומרת בחיוך ומתחילה לרוץ, היא רוצה לשחק בתופסת..
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
היה כבר.. ואצלי זה פרסי החודש, קיבלו אותם shlomii4, PokeStyle, akainu.. אתה אבל ממש משקיע תמשיך ככה והפרס של סוף החודש מובטח לך!
- - - - - - - - - - - - -
"חחח גם אני, לא מזמן פרשתי מהצופים והחלתי להתחיל מסע עם הפיקצ'ו שלי.. בנתיים תפסתי נוקטאול!"
הוא משיב בחיוך.
הלילה מתחיל לרדת ויוצאים כוכבים בשמיים, לפתע הוא שואל "תשמע יש לי כאן אוהל וציוד מחנאות שקיבלתי רוצה לעזור לי להקים אותו?"
[COLOR=DarkRed][U][B]יגאל:[/B][/U]
אתה רץ באושר אל צ'רמיליון ומחבק אותו, הוא נראה מאושר ויורק אששש לאוויר מתוך שמחה, לפתע ברוק נגיש עליך...
הוא מחייך עליך מושיט את ידו ואומר "זה היה קרב מעולה, כל הכבוד לך!"..
[B]איך תגיב?[/B][/COLOR]
[COLOR=Black][U][B]סם:[/B][/U]
אתה ניגש אל הזירה ולידך עובר המתמודד לפניך ואומר "תיזהר הפוקימונים שלו חזקים הרבה יותר משנראה!"
אח אתה לא נתרע, ברוק לוחץ את ידך קודם לכן ואומר בחיוך "בהצלחה!", הוא מסמן לך שהוא יתחיל עוד שנייה.. הוא מוציא את הפוקימונים שלו ונותן להם תרופה.
לאחר מכן הוא אומר "גרבלר שלי עייף מידי, בסדר עם אשתמש במקום בסודוודו?" הוא שואל בסקרנות.
[B]איך תגיב?[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני לוחץ לו את היד ואומר לו שבאמת היה קרב מעולה ואני שואל אותו מה עם התג שלי
-
[COLOR=Red][SIZE=4]לא משנה..
[/SIZE][/COLOR]
-
[SIZE=5][COLOR=Red][U][I][B]המשחק פתווחחח, כל הספרייטים פתאום חזרו!!!!!!!!!!!!!!![/B][/I][/U][/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=nivX10;818181][COLOR=Purple][U][B]
אתה ניגש אל הזירה ולידך עובר המתמודד לפניך ואומר "תיזהר הפוקימונים שלו חזקים הרבה יותר משנראה!"
אח אתה לא נתרע, ברוק לוחץ את ידך קודם לכן ואומר בחיוך "בהצלחה!", הוא מסמן לך שהוא יתחיל עוד שנייה.. הוא מוציא את הפוקימונים שלו ונותן להם תרופה.
לאחר מכן הוא אומר "גרבלר שלי עייף מידי, בסדר עם אשתמש במקום בסודוודו?" הוא שואל בסקרנות.
[B]איך תגיב?[/B][/COLOR][/QUOTE]
חזרתי! היה ממש כיף! וואו רק ארבעה ימים והשתנה כל כך הרבה בחת"מ
"אני מוכן! טריקו אני סומך עליך! זה יהיה יותר מבסדר,מגיע לגרבלר מנוחה" אומר לו ואוציא את טריקו מהפוכדור
-
מעווללההה שחזרת, אתה לא תאמין מה קרה פה במשחק.. בוא לפרטי אני יגיד לך!
אני מזכיר לך, כי לא ההית פה שעם אתה רוצה לדעת מתקפות תשתמש בפוקדע.
- - - - - - - - - - - - - - -
אוקיי הוא מוציא החוצה מהפוקדור את סודווד, אך ליפני שהקרב מתחיל אומר ברוק
"זה יהיה קרב של שלושה על שלושה במידה וניצחת בשתיים מתוך שלוש תזכה בתג, אתה רשאי להחליף פוקימונים בזמן הקרב.."
אתה מהנהן ברשך ומסמן שהבנת, אתה רואה את טריקו עומד עמידת מוצא, הוא להוט להתחיל כבר!
אוקיי "סודוודו צא החוצה!" צועק ברוק בעצמה, לאחר מכן הוא קורא לעברך "מכוון שאתה אורח אתה רשאי להתחיל."
[COLOR=DarkRed][U][B]יגאל:[/B][/U]
"רק רגע, הנס (זה השופט) יביא אותו.." אומר ברוק בצחקוק, לפתע מגיע הנס עם תיבה קטנה בצבע חום חזק ופותח אותה..
שם יש 12 תגים של המכון והוא מביא לך אחד מהם, "בבקשה, כעט רשמית עברת בהצלחה את מכון האבן!"
[/COLOR][B][COLOR=DarkRed]איך תגיב? מה תעשה?[/COLOR]
[/B]
"טייל טיילו!" הוא מייחך ואומר לך שברור, לאחר מכן ג'ייסון מוציא את הפיקצ'ו נוקטאול שלו ושולח אותם לחפש זרדים עצים, ועשבים יבשים.
הם מהנהנים בראשם ורצים להביא, ותוך כמה דקות הם חוזרים בנתיים ג'ייסון מוציא 3 גחלים מהתיק מאגרן את הכל בערמה ואז אומר "פיקצ'ו מכת ברק על הגחלים!"
"פיייקקצצ'וווווו!!!" הוא צועק ומשחרר מכת ברק חזקה שמפוצצת את הגחלים ויוצרת אש!
"תהנה" אומר ג'ייסון בחיוך..
[B]איך תגיב? מה תעשה?[/B][/COLOR]
אתה ממשיך לחפש ולפתע רואה אותו עומד על ענף קטן של שיח, אתה מתקדם לעברו לקחת אותו..אתה מחזיק אותו בידך אח לפתע נתקל בשורש ונופל!
אתה נופל אל מעבר לשיח ולפתע מתגלגל במורד גבעה למטה.. הנפילה הייתה רצינית, גופף השתפשף, ויורד לך דם מהרגל..
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=Purple][U][B]לי:[/B][/U]
[/COLOR][spoiler][COLOR=Purple]אוווווווווווו טווווווובבבבב כככההההה אני אוהבבב את התגובות שלך!!!! היה פעם פרק כזה בפוקימון לא? "מגן התנגדות"?!
ותאמין לי, שאפילו שאתה לא הכי יצירתי אתה לעט לעט משתפר ומה גם שתמיד מקפיד להגיב.. ועם אתה נעלם אתה אומר!
שזה מה יותר מחצי מהשחקנים פה לא עושים..[/COLOR][/spoiler][COLOR=Purple]- - - - - - - - - - - - - - -[/COLOR][COLOR=Purple]
צ'ימצ'אר מסתכל עליך במבט קצת מופתע, אתה מבקש ממנו שיסמוך עליך וכך הוא עושה.. הוא מזנק למעלה ומתחיל להסתובב.
מימין לשמאל... מלמטה למעלה... הוא תופס תעוצה ולפתע מוסיף להביור, לפתע נוצרת מעגל אש גדול שמפוצצץ אץ הסלעים ופוגע בחזקה בסטיליקס בבטנו ובפיו!!!
סטיליקס, לא מצליח להתנגד אז יוצא בחפירה בשביל להתחמק.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=nivX10;826434][COLOR=Black][U][B]
[COLOR=Purple][U][B]לי:[/B][/U]
[/COLOR][spoiler][COLOR=Purple]אוווווווווווו טווווווובבבבב כככההההה אני אוהבבב את התגובות שלך!!!! היה פעם פרק כזה בפוקימון לא? "מגן התנגדות"?!
ותאמין לי, שאפילו שאתה לא הכי יצירתי אתה לעט לעט משתפר ומה גם שתמיד מקפיד להגיב.. ועם אתה נעלם אתה אומר!
שזה מה יותר מחצי מהשחקנים פה לא עושים..[/COLOR][/spoiler][COLOR=Purple]- - - - - - - - - - - - - - -[/COLOR][COLOR=Purple]
צ'ימצ'אר מסתכל עליך במבט קצת מופתע, אתה מבקש ממנו שיסמוך עליך וכך הוא עושה.. הוא מזנק למעלה ומתחיל להסתובב.
מימין לשמאל... מלמטה למעלה... הוא תופס תעוצה ולפתע מוסיף להביור, לפתע נוצרת מעגל אש גדול שמפוצצץ אץ הסלעים ופוגע בחזקה בסטיליקס בבטנו ובפיו!!!
סטיליקס, לא מצליח להתנגד אז יוצא בחפירה בשביל להתחמק.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/QUOTE]
טוב שלא סגרת תמשחק כן היה פרק כזה
אני אומר לצ'ימצ'אר" אוקי תחכה שסטיליקיס יתקוף ראשון ואז קפוץ לגובה ותשתמש בלהביור ובו בזמן תסתוב וכך תיצור עמוד אש מסתובב ותנה שיפגע בראשו של סטיליקיס"
-
[quote][color=#006400][b][u]אביב:
[/u][/b]"טייל טיילו!" הוא מייחך ואומר לך שברור, לאחר מכן ג'ייסון מוציא את הפיקצ'ו נוקטאול שלו ושולח אותם לחפש זרדים עצים, ועשבים יבשים.
הם מהנהנים בראשם ורצים להביא, ותוך כמה דקות הם חוזרים בנתיים ג'ייסון מוציא 3 גחלים מהתיק מאגרן את הכל בערמה ואז אומר "פיקצ'ו מכת ברק על הגחלים!"
"פיייקקצצ'וווווו!!!" הוא צועק ומשחרר מכת ברק חזקה שמפוצצת את הגחלים ויוצרת אש!
"תהנה" אומר ג'ייסון בחיוך..
[b]איך תגיב? מה תעשה?[/b][/color]
[/quote]"אני לא יודע מה הייתי עושה אם לא היית עובר פה!"אומר לו בחיוך ובהנהון תודה.
"שוב תודה רבה!"אוסיף והודה לו."לילה טוב גייסון"אומר לו ולפוקימוניו.