-
מספיק לתקוף את היטמן,גם בפוקיבלוק אין אף מעדכן טוב כמוהו והוא מעדכן על כל דבר שקשור לפויקמון, כל עוד זה פויקמון, זה לא מיותר. זה לא ספורט נגיד! שזה נושא ענקי! שממתעדכן כל הזמן!! מה עם אנימה אחת בשם פוקימון? שיוצא לה פרק בשבוע סך הכל? כמה כבר חידושים יכולים להיות? אז מעדכנים על הכל
-
[quote][i]Originally posted by Admin[/i]@Feb 21 2008, 09:43 AM
[b] מספיק לתקוף את היטמן,גם בפוקיבלוק אין אף מעדכן טוב כמוהו והוא מעדכן על כל דבר שקשור לפויקמון, כל עוד זה פויקמון, זה לא מיותר. זה לא ספורט נגיד! שזה נושא ענקי! שממתעדכן כל הזמן!! מה עם אנימה אחת בשם פוקימון? שיוצא לה פרק בשבוע סך הכל? כמה כבר חידושים יכולים להיות? אז מעדכנים על הכל [/b][/quote]
לירז מעדכם (מעתיק ומתרגם) רק עדכונים מסרבי
-
עוד 24 ימים דרגה ואז משנה ניק תודה לאל
-
[quote][i]Originally posted by stichman[/i]@Feb 21 2008, 07:28 PM
[b] לירז מעדכם (מעתיק ומתרגם) רק עדכונים מסרבי [/b][/quote]
והיטמן מתרגם מפוקטמונסטרס (אני מניח, כי גם שם יש עדכונים שהוא עשה), אז מה?
-
[b][u]Omer הקטן:[/u][/b] אז זה הקטע, שלדארקארי יש סטטוסים פי כמה יותר חזקים משל מיו, ובנוסף יש לו מובפול שמתאים כדי לכסח את מיו (או את רוב הפוקימונים, והעל חושיים בפרט).
אם קשה לך ולחבירך היטמן להבין למה אני אסביר:
לדארקארי יש המון מהירות (125 בבסיס מול ה100 של מיו), התקפת הרדמה עם אחוזי פגיעה גבוהים (80%, יחסית המון להתקפות מרדימות), המון התקפה מיוחדת (135 מול ה100 הגנה מיוחדת של מיו) והתקפה שסופר אפקטית על מיו (התקפת אופל שגם מקבלת סטאב).
אם לא הבנת מזה אז בוא אני אסביר לך בפשטות: הוא תוקף ראשון, מרדים את מיו ומכסח אותו תוך שתיים-שלוש מתקפות אופל.
נכון שהוא כותב בשפה גבוהה, אבל "אל תסתכל בקנקן אלא במה שיש בו" (התחלתי להשתמש כאן בפתגמים כי אני לומד מהיטמן שזה מה שמושך אתכם) ועידכון שכתוב בשפה גבוהה לא שווה כלום אם הוא על תוכן לא משמעותי. כמו שכבר אמרתי, לא צריך לעדכן על כל פיסת מידע אפסית שלא מעניינת אף אחד, אפילו אם הפורום הזה כמעט מת והוא רוצה שיהיה פעיל. ואתה יודע למה העדכונים שלו ארוכים? כי הוא חופר על כל דבר וחוזר על עצמו בזמן העדכון, זה למה.
[b][u]Admin:[/u][/b] לא אמרתי שבפוקיבלוק העדכונים יותר טובים, אבל אם שם הם גרועים אז גם כאן הם צריכים להיות גרועים? איפה ההיגיון בזה? והוא גם מעדכן על נושאים שצריך חצי שעה לשבור ת'ראש להבין איך הם קשורים לפוקימון.
[b][u]stichman:[/u][/b] לנוב כמוך לרוב לא הייתי מתייחס, אבל אתה עלול להגיד "זה עפליא"; אז רק שתדע שסרבי מעדכנים טוב. הם גם מסננים את המידע, מוציאים את הטפל ומשאירים את החשוב. ככה צריך לעשות, אם אתה לא יודע. נכון שלירז אולי מעתיק מהם, אבל גם זה שהוא מתרגם זה דבר חשוב. רוב אלו שבפוקיבלוק לא קוראים עדכונים של סרבי (ולא בגלל שהם לא יודעים אנגלית. אני לא קורא שם כי למי יש כוח לקרוא את זה באנגלית כאשר אתה יודע שעוד מעט זה ייכתב בעברית?!). חוץ מזה, (לצערי) הוא לא כותב כל מה שכותבים בסרבי, רק על האנימה, כאשר את הרוב האנשים מה שמעניין הוא המנגה.
[i]אני לא בא להעליב אתכם ו/או לנסות להדיח את המעדכן שלכם (שעוד מעט מת, הוא כבר בן 99), אני רק רוצה שתדעו את האמת ותראו עוד נקודות מבט.[/i]
-
כל נושא מדבר על פויקמון, תראה לי נושא אחד[דוגמא] מכל העידכונים של דבר שלא מדבר על פוקימון
-
[quote][i]Originally posted by CharizardChan[/i]@Feb 22 2008, 04:13 AM
[b]
[b][u]stichman:[/u][/b] לנוב כמוך לרוב לא הייתי מתייחס, אבל אתה עלול להגיד "זה עפליא"; אז רק שתדע שסרבי מעדכנים טוב. הם גם מסננים את המידע, מוציאים את הטפל ומשאירים את החשוב. ככה צריך לעשות, אם אתה לא יודע. נכון שלירז אולי מעתיק מהם, אבל גם זה שהוא מתרגם זה דבר חשוב. רוב אלו שבפוקיבלוק לא קוראים עדכונים של סרבי (ולא בגלל שהם לא יודעים אנגלית. אני לא קורא שם כי למי יש כוח לקרוא את זה באנגלית כאשר אתה יודע שעוד מעט זה ייכתב בעברית?!). חוץ מזה, (לצערי) הוא לא כותב כל מה שכותבים בסרבי, רק על האנימה, כאשר את הרוב האנשים מה שמעניין הוא המנגה.
[i]אני לא בא להעליב אתכם ו/או לנסות להדיח את המעדכן שלכם (שעוד מעט מת, הוא כבר בן 99), אני רק רוצה שתדעו את האמת ותראו עוד נקודות מבט.[/i] [/b][/quote]
הכוונה הייתה שמעדכן טוב צריך גם חומרים מאתר לא כ''כ ידוע או מיותר מאתר אחד.
-
חח הודעה נערכה מעניין מדוע ^^
-
[quote][i]Originally posted by CharizardChan[/i]@Feb 22 2008, 04:13 AM
[b] [b][u]Omer הקטן:[/u][/b] אז זה הקטע, שלדארקארי יש סטטוסים פי כמה יותר חזקים משל מיו, ובנוסף יש לו מובפול שמתאים כדי לכסח את מיו (או את רוב הפוקימונים, והעל חושיים בפרט).
אם קשה לך ולחבירך היטמן להבין למה אני אסביר:
לדארקארי יש המון מהירות (125 בבסיס מול ה100 של מיו), התקפת הרדמה עם אחוזי פגיעה גבוהים (80%, יחסית המון להתקפות מרדימות), המון התקפה מיוחדת (135 מול ה100 הגנה מיוחדת של מיו) והתקפה שסופר אפקטית על מיו (התקפת אופל שגם מקבלת סטאב).
אם לא הבנת מזה אז בוא אני אסביר לך בפשטות: הוא תוקף ראשון, מרדים את מיו ומכסח אותו תוך שתיים-שלוש מתקפות אופל.
נכון שהוא כותב בשפה גבוהה, אבל "אל תסתכל בקנקן אלא במה שיש בו" (התחלתי להשתמש כאן בפתגמים כי אני לומד מהיטמן שזה מה שמושך אתכם) ועידכון שכתוב בשפה גבוהה לא שווה כלום אם הוא על תוכן לא משמעותי. כמו שכבר אמרתי, לא צריך לעדכן על כל פיסת מידע אפסית שלא מעניינת אף אחד, אפילו אם הפורום הזה כמעט מת והוא רוצה שיהיה פעיל. ואתה יודע למה העדכונים שלו ארוכים? כי הוא חופר על כל דבר וחוזר על עצמו בזמן העדכון, זה למה.
[b][u]Admin:[/u][/b] לא אמרתי שבפוקיבלוק העדכונים יותר טובים, אבל אם שם הם גרועים אז גם כאן הם צריכים להיות גרועים? איפה ההיגיון בזה? והוא גם מעדכן על נושאים שצריך חצי שעה לשבור ת'ראש להבין איך הם קשורים לפוקימון.
[i]אני לא בא להעליב אתכם ו/או לנסות להדיח את המעדכן שלכם (שעוד מעט מת, הוא כבר בן 99), אני רק רוצה שתדעו את האמת ותראו עוד נקודות מבט.[/i] [/b][/quote]
לירז הוא זה שמעדכן על האנימה, ולפעמים גם עוז, אבל לירז מעדכן רק על האנימה. האחרים מעדכנים על מידע שלא קשור לאנימה.
-
בכל מקרה מבחינתי היטמן הכי טוב, כל אחד ודעתו שלו
-
[quote][i]Originally posted by Admin[/i]@Feb 22 2008, 05:24 AM
[b] חח הודעה נערכה מעניין מדוע ^^ [/b][/quote]
באיזו דרגה אפשר להוריד את זה?
-
-
[quote][i]Originally posted by Admin[/i]@Feb 22 2008, 05:57 AM
[b] האמת שאני לא זוכר [/b][/quote]
חבללללל.
נו תשלם את ה25 ש'ח האלה