איזו תלונה הייתה למיכאל ?
Printable View
איזו תלונה הייתה למיכאל ?
[QUOTE=killerbee;744052]אני חצי כזה לא שד מלא[/QUOTE]
זה הDAEMON TRIGGER שלך זאת צורת השד שלך
[QUOTE=HighDis;744061]איזו תלונה הייתה למיכאל ?[/QUOTE]
תסתכל לבד במשוב, לא כזה קשה למצוא את זה ._.
[QUOTE=Guille;744062]זה הDAEMON TRIGGER שלך זאת צורת השד שלך[/QUOTE]
בערך אבל יש לי יכולת במקום יריית גוגולת שזה בילתי אפשרי בגלל המבנה האנטומי שלי יש לי יכולת של רק יריית אש שזה מחליש את מצב השד שלי אבל אני עדיין מהיר טילים ויכול להפוך לבן אדם ככה שאני צייד שדים יעיל וגם אני יכול לזמן בסיליקסים רגילים בצורת השד...
נדב !מה קורה?
ארוין!איך אצלך?
הכל טוב, אצלך? ם:
מי אומר שזה חרא פורום?d:
[QUOTE=killerbee;744066]בערך אבל יש לי יכולת במקום יריית גוגולת שזה בילתי אפשרי בגלל המבנה האנטומי שלי יש לי יכולת של רק יריית אש שזה מחליש את מצב השד שלי אבל אני עדיין מהיר טילים ויכול להפוך לבן אדם ככה שאני צייד שדים יעיל וגם אני יכול לזמן בסיליקסים רגילים בצורת השד...[/QUOTE]
אז אתה יותר קרוב ל
[IMG]http://opiniones.terra.es/tmp/swotti/cacheZGV2AWWGBWF5IGNYESA0U29MDHDHCMUTVMLKZW8GR2FTAW5N/imgDevil%20May%20Cry%2042.jpg[/IMG]
אביב ,אצלי מצוין
בקרוב הפרק האחרון של אסון הטבע.
פרק מותח ומרגש במיוחד
אהה טוב..
נדב-גם אצלי..אני הולך עכשיו לבריכה..
[QUOTE=Guille;744079]אז אתה יותר קרוב ל
[IMG]http://opiniones.terra.es/tmp/swotti/cacheZGV2AWWGBWF5IGNYESA0U29MDHDHCMUTVMLKZW8GR2FTAW5N/imgDevil%20May%20Cry%2042.jpg[/IMG][/QUOTE]
?! זה לא ממש כלב אחי אני בסיליקס אבל בגלל שאני חצי זה מוריד לי יכולות... וזה שם יכולת חלשה יותר של להביור אבל זה מספיק כדי לחפות על פצצת הגולגולת... אחת היכולות של הבסיליקס היא לזמן בסיליקסים אחרים..... אני יעיל ביותר בנושא מהירות ופחות בכוח אבל הצבא שאני מזמן (6 בסיליקסים)
יכול לעזור לי בזה...
[QUOTE=killerbee;744085]?! זה לא ממש כלב אחי אני בסיליקס אבל בגלל שאני חצי זה מוריד לי יכולות... וזה שם יכולת חלשה יותר של להביור אבל זה מספיק כדי לחפות על פצצת הגולגולת... אחת היכולות של הבסיליקס היא לזמן בסיליקסים אחרים..... אני יעיל ביותר בנושא מהירות ופחות בכוח אבל הצבא שאני מזמן (6 בסיליקסים)
יכול לעזור לי בזה...[/QUOTE]
אני לא טוב בעריכה גרפית בכלל
[QUOTE=Guille;744087]אני לא טוב בעריכה גרפית בכלל[/QUOTE]
מה זאת אומרת עשית את האיש ההזה לבד?
[QUOTE=killerbee;744089]מה זאת אומרת עשית את האיש ההזה לבד?[/QUOTE]
יש גוגל
ואת זה בכלל לקחתי מההתקנה שלך המשחק במחשב שלי
ביי אביב תהנה