לול
Printable View
לול
אני תקוע בשייני גולד T.T
[quote][i]Originally posted by Aviv[/i]@Jul 3 2008, 05:20 PM
[b] חבל שאין פה כותבים מוכשרים שמוכנים לכתוב סיפור, בא לי שמישהו יכתוב ושאתן לו רעיון לכל פרק [/b][/quote]
אני לא מוכשר לדעתך?
יוו איזה עצבון...
עברנו דומיין D:
מצטער השיניי גולד לא יפעל לי לעולם, אמרתי כותב מוכשר שמוכן לכתוב, אתה עונה לכל הפרוצדורה שכתבתי?
אוף אח שלי המאניק רוצה את המחשב שלי ואמי מאיימת להוציא לי המחשב
[quote][i]Originally posted by Aviv[/i]@Jul 3 2008, 05:51 PM
[b] מצטער השיניי גולד לא יפעל לי לעולם, אמרתי כותב מוכשר שמוכן לכתוב, אתה עונה לכל הפרוצדורה שכתבתי? [/b][/quote]
הורדתה ת'משחק עצמו?
כן הרודתי!
מסכן יובל
אוף איזה עצבים!
הכיתה עושים מפגש כאילו ואני לא בא בגלל שחבר שלי לא בא כי כל שאר הכיתה דפוקים, והוא לא עונה לי בטלפון ולאבאייס, נראהל י הואמ תחמק ממני, ואני צריך לדעת אם הוא בא לקרב מגע כדי שיהיה לי אם מי להתאמן, בן.....אסור לקלל אוף
[quote][i]Originally posted by rilman[/i]@Jul 3 2008, 07:53 PM
[b] אוף אח שלי המאניק רוצה את המחשב שלי ואמי מאיימת להוציא לי המחשב [/b][/quote]
לי יש מחשב משלי D:
רק חבל שאני 13 שעות על המחשב
[quote][i]Originally posted by Aviv[/i]@Jul 3 2008, 10:26 PM
[b] כן הרודתי!
מסכן יובל
אוף איזה עצבים!
הכיתה עושים מפגש כאילו ואני לא בא בגלל שחבר שלי לא בא כי כל שאר הכיתה דפוקים, והוא לא עונה לי בטלפון ולאבאייס, נראהל י הואמ תחמק ממני, ואני צריך לדעת אם הוא בא לקרב מגע כדי שיהיה לי אם מי להתאמן, בן.....אסור לקלל אוף [/b][/quote]
להגיד לך איך לבדוק אם הוא מסנן?
תקשר אליו,תשאיר הודעה ארוכה
אחרי דקה תקשר שוב ואם הוא יהיה בממתינה סימן שהוא מסננן
ואביב יחנון לך עם הכיתה חח
ומזה קרב מגע מה אתה בכיתה ב'
שקט עורמ ני בשניה מוריד אותך לרצפה אם אתה מדבר אלי ככה ><
הכיתה שלי פאקצות ומתרוממים, אתה לא יודע על מה אתה מדבר
שלום לכולם!
חזרתי!
[quote][i]Originally posted by Aviv[/i]@Jul 3 2008, 05:56 PM
[b] כן הרודתי!
מסכן יובל
אוף איזה עצבים!
הכיתה עושים מפגש כאילו ואני לא בא בגלל שחבר שלי לא בא כי כל שאר הכיתה דפוקים, והוא לא עונה לי בטלפון ולאבאייס, נראהל י הואמ תחמק ממני, ואני צריך לדעת אם הוא בא לקרב מגע כדי שיהיה לי אם מי להתאמן, בן.....אסור לקלל אוף [/b][/quote]
תגיד, אתה בטוח שיניסת?
תראה תמונה של מה שזה עושה לך.
וואלה, יבש...