-
[QUOTE=מאסטר אספיון;847130][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]*שוב אני עושה מה?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]מונפרנו רץ המהירות רבה מאוד והוא מנסה וכמעט מצליח לפגוע במיג'ומרו שלך בחוזקה רבה בעזרת אגרוף מאך חזק מאוד,אתה רואה את עיניו של אלקיד הכועסות על מונפרנו שפוגע במיג'ומרו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]ליאו אומר לך מרוצה מאוד:"בסדר אך קודם אני רוצה ששנינו נילחם נגד עומר,מסכים",עומר יורד מין האגרון שלו במהירות רבה למדי והוא אומר לכם:"אני מסכים ואתה ליאור,קטע ליאור וליאו".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]ג'פרי אומר לך:"הוא ברמה אחרת,יש כמה רמות של מאמנים והם רגילים,מנהיגי מכון,חברי רביעיית האליט,מוחות חזית,אלופי רביעיית האליט ופוקימון מאסטר,אתה צריך לנצח בהרבה קרבות בשביל לנצח את וולקנר".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial]The necromancer nilasak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]*תגיד לי מה פה קורה פה?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]אתה רואה את מבט האכזבה והעצב של מדקיפ והוא ממשיך בדרכו,אתה רואה את הילד שניסת להציל ממוקדם אומר לך:"שמע נכון המדקיפ שלך חלש אבל אתה יודע למה בגלל שאתה לא אימנת אותו".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]*לא חבל על חוסר ההשקעה עוד כוכב אחד ואתה עף.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה יוצא מין המרכז ואתה רואה את טיפות הטל של הגשם הקצר שהיה ממוקדם,אתה רואה שלושה פוקימוני מים,טוטודייל,מדקיפ ופיפלאפ.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=fuchsia][FONT=Arial]Spamer Girl[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]קלירו אומרת לך:"עכשיו שאת אומרת את זה כן אנחנו די דומות,אולי אפילו גם באופי,חרק אש אמרת נכון במקרה ראיתי אחד כזה באזור,חבל שבדיוק במעקב שלי אליו נפלתי והוא ברח".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אגיד לו: "תודה על המידע, אז אני יתחזק וילחם מולו שוב ופעם הבאה שהפגוש אותך הלחם בך כרגע אני ממהר מצטער" והמשיך במהרה למרכז הפוקימונים שבעיר מורפי כדי לרפא את הפוקימונים שלי
~~~~~~~~~~~~~~~
פתחתי עמוד 40
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]מונפרנו של צ'רלס קופץ בעזרת אגרוף מך חזק מאוד שמפיל ומביס את מיג'ומרו שלך,אתה מרגיש דה ז'ה וו כמו מה שקרה עם רוטום צורת האש שלו,צ'רלס אומר:"מונפרנו תחזור,ילד שוב פעם הפסדת".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial]הפסדת שוב את תג המכון.[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את פיג'יוט חוזר וגופו נראה מלא להבות,אתה קולט את סטרפטור משתמש בציפור אמיצה וכעת יש לו שדה חשמלי אדיר,משני הכיוונים של שיימין מגיעים שני הפוקימונים של עומר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]*פתחת את ע''מ 40 אתה יכול לקבל את אחד משלושת הקופים של דור 5,תגיד לי איזה אתה רוצה בה''פ.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]ג'פרי קופץ למעלה והוא חוסם את דרכך והוא אומר לך:"נו אתה רוצה קרב או לא,אני לא אתן לך לזוז עד שתילחם מולי ברור?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial]The necromancer nilasak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]אתה רואה את השוטרת ג'ני מתקרבת אליך והיא אומרת לך לא מרוצה:"תחזיר לילד את מה שגנבת ממנו,עכשיו או שתסבול ממני ומין הפוקימונים שלי ותוכרז כפושע ולא תוכל להשתתף בליגות למיניהם".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#339966][FONT=Arial]פגשת את השוטרת ג'ני.[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#339966][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה את פיג'יוט מגרש במהירות רבה מאוד שניים מין הפוקימונים את טוטודייל ואת פיפלאפ,אך סקווירטל נשאר להילחם בחוזקה רבה מאוד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=fuchsia][FONT=Arial]Spamer Girl[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]קלירו אומרת לך:"לצערי אין תחרויות סרט במחוז הזה,מצטערת את צריכה לבחור בלהיות פוקימון מאסטר,את רוצה נגדי קרב,סתם שאלה זה הולך להיות בטח קרב מעניין עם תנצחי אני אתן לך מידע מדויק איפה נימצא מרארובא,פוקימון האש חרק".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=teal][FONT=Arial]הודעות:[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]שמעו אם אתם אומרים "פתחתי את ע''מ" מעכשיו [מע''מ 50]אסור להגיד את זה מי שיעשה את זה יגרום לזה שהפרס יעלם לעד,וגם אם אני פותח את הע''מ אף אחד לא מקבל פרס.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;848120]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה את פיג'יוט מגרש במהירות רבה מאוד שניים מין הפוקימונים את טוטודייל ואת פיפלאפ,אך סקווירטל נשאר להילחם בחוזקה רבה מאוד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
"פיג'יוטו צא אס אווירי בכל הכוח על סקווירטל, תיפגע בו בלי רחמים" אני אומר לפיג'יוטו
-
[quote=מאסטר אספיון;848120][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]מונפרנו של צ'רלס קופץ בעזרת אגרוף מך חזק מאוד שמפיל ומביס את מיג'ומרו שלך,אתה מרגיש דה ז'ה וו כמו מה שקרה עם רוטום צורת האש שלו,צ'רלס אומר:"מונפרנו תחזור,ילד שוב פעם הפסדת".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial]הפסדת שוב את תג המכון.[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
"אני לא מאמין.. את האמת רשציתי להילחם עם אלקיד אבל אתה רציתה להילחם עם מיגמרו אז קדימה.. תגיד אתה במיקרה יכול לתת לי עצה איפה לתפוס פוקימון חזק?" אחייך ואשאל ואז הסתכל על מיגמרו באכזבה ואומר לאלקיד:"אני מצטער" אני הצא מה מכון והסתכל עם אלקיד ומיגמרו באים או לא
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;848120
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את פיג'יוט חוזר וגופו נראה מלא להבות,אתה קולט את סטרפטור משתמש בציפור אמיצה וכעת יש לו שדה חשמלי אדיר,משני הכיוונים של שיימין מגיעים שני הפוקימונים של עומר.[/FONT][/COLOR]
[[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לשימן"תגרום שכך פיג'יוטו וסטארפאטור יתנגשו זה בזה וכך יפגעו קשה.ואז תשתמש בעלי טער על שנהים"
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]צ'רלס אומר לך:"עצה ממני,תתפוס פוקימון מים אמיתי,פוקימוני מים התחלתיים בצורה ראשונה שלהם פשוט גרועים או שתעזוב את מיג'ומרו שלך או שתפתח אותה",אתה רואה את אלקיד מחזיק לך את היד שתסתכל על מיג'ומרו ואתה רואה אותה בוכה.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה שהפיג'יוט אומנם מפסיק את המתקפה שלו בגלל עלי התער אך הציפור האמיצה פוגעת ומביסה את שיימין שלך,עומר מחזיר את פיג'יוט ואת סטרפטור שלו,הוא אומר לך:"לא אימנת את שיימין שלך בכלל לא ליטשת את המתקפות שלך".[/FONT][/COLOR]
[B][B][COLOR=maroon][FONT=Arial]הפסדת שוב לעומר.[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[/B]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]פיג'יוט מחטיא את סקווירטל באופן די מוזר,אתה רואה שלושה פוקימוני רוח מתחילים לצאת מין האדמה,אתה מזהה שזה גסטלי,מיסדרבוס והונטר,אתה רואה את סקווירטל קופץ לאגם העיר ג'ול-ריו".[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;848177][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]צ'רלס אומר לך:"עצה ממני,תתפוס פוקימון מים אמיתי,פוקימוני מים התחלתיים בצורה ראשונה שלהם פשוט גרועים או שתעזוב את מיג'ומרו שלך או שתפתח אותה",אתה רואה את אלקיד מחזיק לך את היד שתסתכל על מיג'ומרו ואתה רואה אותה בוכה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
"אתה טיפש" אומר לצרלס בכעס אקח את מיגמרו בידיים החזיר את אלקיד לפוקדור והצא מהמכון ואז אומר למיגמרו:"תקשיבי.. אני יודע שאת מנסה כמה שיותר אבל זה לא מספיק אז אני צריך שתתפתחי עכשיו תחשבי על כל הזמנים שעברנו יחד ותנסי להיתחזק עד שתצליחי בבקשה בישבילי" אומר ואז הוריד את מבטי לריצפה והזיל דמעה
-
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה אותה קמה והיא זוהרת במין אור כמו של הסייטר אחרי שאכל ברי לחץ ביער,אתה רואה לפניך פוטאצ'ימארו חזקה מאוד,אתה רואה שהיא התפתחה,אתה רואה משהו מוזר במבטו של אלקיד משהו עצוב.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial]מיג'ומרו התפתחה לפוטאצ'ימארו![/FONT][/COLOR][/B][COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה שהפיג'יוט אומנם מפסיק את המתקפה שלו בגלל עלי התער אך הציפור האמיצה פוגעת ומביסה את שיימין שלך,עומר מחזיר את פיג'יוט ואת סטרפטור שלו,הוא אומר לך:"לא אימנת את שיימין שלך בכלל לא ליטשת את המתקפות שלך".[/FONT][/COLOR]
[B][B][COLOR=maroon][FONT=Arial]הפסדת שוב לעומר.[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לעומר"אני רק הגעתי לעיר ובקושי היה לי זמן לאמן את שיימן.אך אני אממן אותו בקרוב.והוא יהפוך לחזק.היה קרב נהדר.היה כיף להילחם להפסיד לך שוב"
-
[quote=מאסטר אספיון;848177]
[B][B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]פיג'יוט מחטיא את סקווירטל באופן די מוזר,אתה רואה שלושה פוקימוני רוח מתחילים לצאת מין האדמה,אתה מזהה שזה גסטלי,מיסדרבוס והונטר,אתה רואה את סקווירטל קופץ לאגם העיר ג'ול-ריו".[/FONT][/COLOR][/quote]
"פוקימוני רוח... מגניב" אני אומר לעצמי "אוקיי סטונג'ה אני בוחר בך, תישתמש בחבטה על הונטר ופיג'יוטו תישתמש בסופה על האונטר" אני אומר בהתלהבות רבה
-
[COLOR=maroon][FONT=Arial]עומר אומר לך:"נתראה בעיר ספטרה,להתראות עד הפעם הבאה,פיג'יוט תשתמש בתעופה לעיר ספטרה קדימה!",אתה רואה את עומר קופץ על פיג'יוט ושניהם מתעופפים להם אל עבר העיר ספטרה בצפון מערב העיר.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה את טסוטג'ה פשוט עובר דרך ההונטר אך פיג'יוט פוגע בו במתקפה מדהימה,אתה רואה את גסטלי ואת מיסדרבוס מתחילים להתקיף את טסוטג'ה בכדורי צל חזקים מאוד שפוגעים בו אחד אחרי השני אחרי השלישי.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;848195][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה אותה קמה והיא זוהרת במין אור כמו של הסייטר אחרי שאכל ברי לחץ ביער,אתה רואה לפניך פוטאצ'ימארו חזקה מאוד,אתה רואה שהיא התפתחה,אתה רואה משהו מוזר במבטו של אלקיד משהו עצוב.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial]מיג'ומרו התפתחה לפוטאצ'ימארו![/FONT][/COLOR][/B][/quote]
"אלקיד אל תידאג אני מבטיח לך שאחרי המכון אני ישיג לך ברי לחץ" אומר לו בחייוך ואז אפנה לפוטאצימארו ואגיד לה:"וואו תודה רבה בידיוק כך אני רוצה שתיהיו תתמידו קדימה בא נחזור לצרלס וננצח!" אחייך לשניהם ואכנס למכון ואצעק לצרלס:"הצימצאר שלך עייף? כי אם לא באתי לקרב חוזר יש לי פוקימון חדש"
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;848214][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]עומר אומר לך:"נתראה בעיר ספטרה,להתראות עד הפעם הבאה,פיג'יוט תשתמש בתעופה לעיר ספטרה קדימה!",אתה רואה את עומר קופץ על פיג'יוט ושניהם מתעופפים להם אל עבר העיר ספטרה בצפון מערב העיר.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני מחזיר את שיימן לפוכדור שלו ואומר לליאו"איזה באסה שהפסדתי לו שוב.טוב בוא נלך למרכז הפוקימונים לרפא את הפוקימוים שלנו ואז אני אלחם בקרב מכון.מוסכם?"
-
[quote=מאסטר אספיון;848214]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה את טסוטג'ה פשוט עובר דרך ההונטר אך פיג'יוט פוגע בו במתקפה מדהימה,אתה רואה את גסטלי ואת מיסדרבוס מתחילים להתקיף את טסוטג'ה בכדורי צל חזקים מאוד שפוגעים בו אחד אחרי השני אחרי השלישי.[/FONT][/COLOR][/quote]
"סטונג'ה תחזור מיד לפוקדור!" אני צועק אליו ומחזיר אותו "פיג'יוטו עכשיו תישתמש באס אוורי על ההונטר" אני פוקד על פיג'יוטו
-
[COLOR=red][FONT=Arial]*ראשית כול זה מונפרנו שנית אתה לא יצאת מין המכון.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]צ'רלס אומר לך:"אז מיג'ומרו שלך התפתחה ביג דיל,לא מונפרנו שלי לא נח צא מין המכון עד שגם האלקיד שלך לא התפתח אין לך מה לעשות פה",אתה יוצא מין המכון ואתה רואה פוקימון כחול ואדום בעל זרועות צרות אך ארוכות מאוד והם משמיד את העיר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]ליאו אומר לך:"טוב אנחנו שותפים באופן רשמי ליאור,הוא צדק דוד עומר אתה באמת משהו מיוחד,טוב אני והוופר שלי נעודד אותך ביציאה ואני רוצה שתנצח,אגב שמעת שהצ'ימצ'אר של צ'רלס התפתח?".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה וליאו שותפים באופן רשמי![/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה את פיג'יוטו שלך נלחם בחוזקה רבה אך שלושת הפוקימונים מתקיפים אותו באופן קשה מאוד והם מנצחים אותו,אתה רואה ילד קטן אומר לך:"זה שד-המוות,יש פה כמה סוגים של פוקימונים שמנסים להרוס את העיר,שלושת פוקימוני המים שניצחת נקראים צלחת-ימית אך יש קבוצה בלתי מנוצחת אחת והיא שד-המוות".[/FONT][/COLOR]