-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Dor_t[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה פותח את הפתק של הדלת השחורה ובה כתוב:"אתה לא מבין כלום אהה,לך לחדר הקודם והצל את צ'רמנדר!",אתה רואה את כול הדלתות נהיות שחורות ואתה רואה את הפתק האחרון נופל ובו כתוב:"בהצלחה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]איתי[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]*זה יוצא וואל ירדת לש ונוסף לך ו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]המאמן המסתורי אומר לך:"תגיד אתה רוצה להילחם מולי ומוך הפוקימון המיסטי שלי ג'וקר,תבין בעולם שלנו אין יותר שבעה עשר סוגים יש תשעה אחר סוגי השאדו והסייבר נוספו פוקימוני הסייבר הם גם נקראים דמונים".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#999999][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=navy][FONT=Arial]Mind Power-Almog[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]*הוא יהיה היריב של צ'רלס\אורי\ירון.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אתה רואה את קורומורי נופל לאט לאט אבל אתה קולט משב רוח קליל דוחף את החישוק לכיוונו של קורומורי שתוקף אותו בשנייה אחת,אתה מבין שקרו שני דברים הראשון ניצחת בסיבוב הראשון שנית קורומורי לא באמת שותק.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=navy][FONT=Arial]עלית לסיבוב השני!
[/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]שלושת המחוזות 2[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]עומר מוציא מחשב כף יד מוזר והוא אומר:"ג'פרי יש דרטיני באזור דרום מערב קנטו?",אתה שומע קול קטן שאומר מתוך המכשיר:"כן עומר יש דרטיני זוהר אני קולט אותו ממש במעמקי האי ספרון!",עומר אומר לך:"יאללה בו!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=lime][FONT=Arial]BarMaster[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה חוזר ליער ורידיאן ואתה מבין שעשו לך טריק קטן כי שאתה מגיע לשטח אחר ביער אתה רואה עשרה זורא כולם נראים בדיוק אותו הדבר חוץ מאחד שהוא זוהר,אתה שומע את סירס אומר לך:"זה לא הולך להיות פשוט" ואז הוא נעלם.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~Pika Chef~[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]סירס נעלם פתאום ואתה נשאר לבדך במכון ההרוס אתה קולט שהוא מתחיל להיבנות מחדש לאט מאוד אך בצורה מוזרה מאוד אתה מוצא פתק,פתק בצבעים שחור וכחול נופל מין השמיים.[/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר גלסיון;916661]
[B][U][COLOR=navy][FONT=Arial]Mind Power-Almog[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אתה רואה את קורומורי נופל לאט לאט אבל אתה קולט משב רוח קליל דוחף את החישוק לכיוונו של קורומורי שתוקף אותו בשנייה אחת,אתה מבין שקרו שני דברים הראשון ניצחת בסיבוב הראשון שנית קורומורי לא באמת שותק.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=navy][FONT=Arial]עלית לסיבוב השני![/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=lime][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
"כל הכבוד קרומורי אני רואה שיש לך כוח סיבולות קצת יותר גבוהה משחשבתי,כל הכבוד!"אני אומר יוצא מין הזירה ונותן לסיבוב הבא שלפי מה ששמעתי מהאחות ג'וי תתמודד שם לילי ומצפה בקורצר רוח לראות את קרבה.
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;916661][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Dor_t[
[/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]שלושת המחוזות 2[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]עומר מוציא מחשב כף יד מוזר והוא אומר:"ג'פרי יש דרטיני באזור דרום מערב קנטו?",אתה שומע קול קטן שאומר מתוך המכשיר:"כן עומר יש דרטיני זוהר אני קולט אותו ממש במעמקי האי ספרון!",עומר אומר לך:"יאללה בו!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה חוזר ליער ורידיאן ואתה מבין שעשו לך טריק קטן כי שאתה
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני שמח מילו שעומר אומר לי.ואנמי אומר לו"תודה אבני בא אחרך" אני עוקב אחרי עומר לאן שהוא הולך
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;916661]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה חוזר ליער ורידיאן ואתה מבין שעשו לך טריק קטן כי שאתה מגיע לשטח אחר ביער אתה רואה עשרה זורא כולם נראים בדיוק אותו הדבר חוץ מאחד שהוא זוהר,אתה שומע את סירס אומר לך:"זה לא הולך להיות פשוט" ואז הוא נעלם.[/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
אגיד לסירס: "תודה"
"קדימה טריקו בוא נלך על הזורא הזוהר!, קדימה תטפס על העצים שפה תקפוץ מעץ לעץ עד שאתה ליד זורא הזוהר ותקפוץ עליו בחבטה חזקה!!!" אגיד לטריקו בנחישות
-
[quote=מאסטר גלסיון;916661]
[COLOR=lime][FONT=Arial][COLOR=blue][FONT=Arial][COLOR=#6c6c6c][/COLOR][B][U]~Pika Chef~[/U][/B][/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]סירס נעלם פתאום ואתה נשאר לבדך במכון ההרוס אתה קולט שהוא מתחיל להיבנות מחדש לאט מאוד אך בצורה מוזרה מאוד אתה מוצא פתק,פתק בצבעים שחור וכחול נופל מין השמיים.[/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/quote]
אצעק לגיבל:"גיבל תביא לי את הפתק בבקשה" ואז שיביא לי התחיל לקרוא אותו בחשש שאלה בשורות רעות
-
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~Pika Chef~[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה שהפתק מגיע לידיים שלך ובפתק כתוב:"מי שקורא את הפתק הזה,לא משנה מי כנראה מכון העיר פיוטר הרוס,אבן השחר ואבן האופל אבני האוריקלקום האבנים שיצרו את הסייברים מוחבאות בקנטו!".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=navy][FONT=Arial]Mind Power-Almog[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אתה רואה שלילי גם יוצאת מין הזירה והיא אומרת לך:"טוב בסיבוב הבא אתה ואני בקרב שמיים,אחד על אחד הקורומורי שלך כנגד האלטירה שלי קרב הזה הולך להיות מעניין מאוד".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=navy][FONT=Arial]ללילי יש אלטירה!
[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]עומר הולך לתוך המערות של האי ספרון ואתה עוקב אחריו אתה רואה שעומר נתקע מול מנהרה של שלושה מנהרות שונות,עומר ממלמל:"שיט,אנחנו עמוק במערות אין שום סיכוי שמחשב הכף שלי יפעל!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה רואה את הזורא הזוהר משתמש במתקפת כדור צל חזק מאוד שפוגע בטריקו שלך,אתה רואה את הזורא הופך להיות פיג'יוטו והוא מתעופף משם,אתה שומע את סירס אומר לך:"בר אני מצטער אבל כול פעם שאתה טועה זורא אחד הולך".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;917469
[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]עומר הולך לתוך המערות של האי ספרון ואתה עוקב אחריו אתה רואה שעומר נתקע מול מנהרה של שלושה מנהרות שונות,עומר ממלמל:"שיט,אנחנו עמוק במערות אין שום סיכוי שמחשב הכף שלי יפעל!".[/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לעומר"לא נורא לא נצטרך תמחשב כף היד שלך.פשוט נבחר באחת המנהרות .אוקי אז שנלך מנהרה השמאלית?"
-
[quote=מאסטר גלסיון;917469][B][U][COLOR=navy][FONT=Arial]Mind Power-Almog[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אתה רואה שלילי גם יוצאת מין הזירה והיא אומרת לך:"טוב בסיבוב הבא אתה ואני בקרב שמיים,אחד על אחד הקורומורי שלך כנגד האלטירה שלי קרב הזה הולך להיות מעניין מאוד".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=navy][FONT=Arial]ללילי יש אלטירה![/FONT][/COLOR][/B]
[/quote]
"כן זה בטח יהי קרב מרשים וסוף סוף אדע כמה חזקה הקרומורי שלי,אני בטוח שהקרב הולך להיות ומאתגרר תיהיה בטוחה בכך!"אני אומר בקצת שחצנות וגאווה ומתכונן לראות עד כמה לילי וקרומורי חזקים וטובים.
-
[quote=מאסטר גלסיון;917469][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~Pika Chef~[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה שהפתק מגיע לידיים שלך ובפתק כתוב:"מי שקורא את הפתק הזה,לא משנה מי כנראה מכון העיר פיוטר הרוס,אבן השחר ואבן האופל אבני האוריקלקום האבנים שיצרו את הסייברים מוחבאות בקנטו!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
"מעניין,אני חייה למצוא אותם,מעניין מי כתב את זה,לספר לגולי?"אחשוב לעצמי וצצים במוחי כל הזמן עוד ועוד שאלות,ואז אעלה על הראש של גיבל,אחזיק את אלקיד ואת רטטה,ואומר לגיבל:"אתה זוכר את הריח של טרטוויג נכון? תחפש את הריח שלו מתחת לאדמה ותוביל אותנו אליו" אחייך אליו ואזכר במוחי:' גיבל יכול לנוע בחולות בלי שום בעיה כמו שכריש במים,זה יעזור בלנוע ממקום למקום,קדימה בא נמצא את טרטוויג!" אחייך אל הפוקימונים שלי ואחכה שגיבל ימצא את טרטוויג
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;916661][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Dor_t[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה פותח את הפתק של הדלת השחורה ובה כתוב:"אתה לא מבין כלום אהה,לך לחדר הקודם והצל את צ'רמנדר!",אתה רואה את כול הדלתות נהיות שחורות ואתה רואה את הפתק האחרון נופל ובו כתוב:"בהצלחה".[/FONT][/COLOR]
][/QUOTE]
אלחץ ואהסס מה לעשות, לבסוף אחליט לחזור לחדר הקודם, ולזנק לעבר הפוקדור של צ'רמנדר ,
מין התהום.
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;917469]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה רואה את הזורא הזוהר משתמש במתקפת כדור צל חזק מאוד שפוגע בטריקו שלך,אתה רואה את הזורא הופך להיות פיג'יוטו והוא מתעופף משם,אתה שומע את סירס אומר לך:"בר אני מצטער אבל כול פעם שאתה טועה זורא אחד הולך".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אגיד לסירס: "תודה".
אחשוב לעצמי: "אני חייב למצוא את הזורא אחרת טריקו שלי יפגע ויפגע יותר ויותר, אני חושב שיש לי משהו"
"קדימה טריקו תנסה להתמקד בפה שלך בכך שתנסה לצור אנרגיה כלשהיא ותירק אותה על הזורא הימני ביותר שיצור קליע זרעים חזק!, קדימה אני מאמין בך שאתה יכול תעשה את זה בישבילי!" אגיד לטריקו ואקווה לטוב.
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;916661][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Dor_t[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]איתי[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]*זה יוצא וואל ירדת לש ונוסף לך ו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]המאמן המסתורי אומר לך:"תגיד אתה רוצה להילחם מולי ומוך הפוקימון המיסטי שלי ג'וקר,תבין בעולם שלנו אין יותר שבעה עשר סוגים יש תשעה אחר סוגי השאדו והסייבר נוספו פוקימוני הסייבר הם גם נקראים דמונים".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=navy][FONT=Arial]עלית לסיבוב השני!
[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=lime][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~Pika Chef~[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לו שאין לי כוח להילחם ואני הולך ליער
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Dor_t[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה שאתה נופל באיטיות כמו מעלית בלי נראית בסופו של דבר הפוכדור של צ'רמנדר מגיע אליך אתה רואה אור חזק ואתה רואה אותך,את קריבולס ואת צ'רמנדר מול שלושת הדלתות השחורות אתה רואה פתק שבו כתוב:"תבחר דלת,אחת מובילה לאותו חדר,אחד לפוכדור והאחרון לחדר הבא".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~Pika Chef~[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה את ג'ולי שטרטוויג בידה רצה אליך והיא אומרת אליך:"מצאת את כתב הקדומים שהקדומים השאירו בכול מכון לפני כחמשת אלפיים שנים,עכשיו החידה נהית יותר פתורה אבל מה אלה אבני האורי מה שזה לא יהיה?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]הדמות מחייכת אליך ונעלמת ואתה שומע קול חלש שאומר לך:"טוב להתראות",אתה רואה את פיקאצ'ו מחייך אליך חלושות,אתה מבין שהוא חלש למדי מין הקרב מול דמון-ארבוק.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אתה ולילי מחכים במרכז במשך חצי שעה ואתה שומע קול שאומר:"אובחן אנחנו מתחילים את הסיבוב השני,העולים לחצי הגמר הם,לילי נגד בונדר וג'ון נגד ג'יימס,שני הזוגות מתבקשים לגשת לבמה!",לילי רצה אל הזירה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]עומר עוצם את עיניו והוא אומר בקול חלוש:"אנחנו צריכים ללכת לאמצעית,השמאלית מובילה לים והימנית למערת הקרח של ארטיקונו,הוא זוכר אותך בטח,אחרי!",עומר הולך למנהרה האמצעית.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה רואה זורא אחד קטן שכנראה מזהה אותך משנה צורה לטרפינץ',אתה רואה חתך קטן בשריונו הימני,אתה רואה את סירס אומר לך:"אתה מחפש או שאתה פשוט עומד שמה,מה קורה איתך?!".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;917757][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Dor_t[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה שאתה נופל באיטיות כמו מעלית בלי נראית בסופו של דבר הפוכדור של צ'רמנדר מגיע אליך אתה רואה אור חזק ואתה רואה אותך,את קריבולס ואת צ'רמנדר מול שלושת הדלתות השחורות אתה רואה פתק שבו כתוב:"תבחר דלת,אחת מובילה לאותו חדר,אחד לפוכדור והאחרון לחדר הבא".[/FONT][/COLOR]
?!".[/COLOR][/QUOTE]
אחשוב מעט באיזה דלת כדי לי לבחור ובסופו של דבר אחליט ללכת אל הדלת האמצעית ואקווהשבחרתי בדלת הנכונה
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;917757][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Dor_t[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red
[COLOR=green][FONT=Arial]עומר עוצם את עיניו והוא אומר בקול חלוש:"אנחנו צריכים ללכת לאמצעית,השמאלית מובילה לים והימנית למערת הקרח של ארטיקונו,הוא זוכר אותך בטח,אחרי!",עומר הולך למנהרה האמצעית.[/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אור לעומר"יפה שעדיין זוכר אותי אחרי שהרסתי את טוטם הקרח.טוב נלך במנהרה האמצעית כמו שאמרת"אני הולך במנהרה האמאצעית