-
[quote][i]Originally posted by Aviv[/i]@Jul 31 2008, 12:35 PM
[b] איתם קילל פה לפפני, אתם לא ידועים, כי אתם לא הייתם פעילים, ואני ישדר מחקתי את ההודעות שלו, ובגלל זה הוא ירד מעידכון, לא ידעתם שהוא היה מעדכן? כאשר שמעית שהוא מלכלך עלינו ומקלל אותנו בפורום מתחרה, קיללתי אותו פה את המנוול וכאשר הגיע, החלטתי שזה צודק לתת לו להישאר למרות שהוא מקלל, בגלל מה שאמרתי, ואז שזה הגעי לגזענות וכו', נתתי לו באן, כי זו כבר פגיעה קשה מקללה רגילה.
---
יוסי הוא קרא לי אידיוט,חמור וזין, ואם יש 20%, פלאק, עפים מניהול, שאל את סאי. [/b][/quote]
יודע מה
עזוב את איתם
אני רוצה שתוריד אותי מניהול
-
[quote][i]Originally posted by Aviv[/i]@Jul 31 2008, 03:35 PM
[b] איתם קילל פה לפפני, אתם לא ידועים, כי אתם לא הייתם פעילים, ואני ישדר מחקתי את ההודעות שלו, ובגלל זה הוא ירד מעידכון, לא ידעתם שהוא היה מעדכן? כאשר שמעית שהוא מלכלך עלינו ומקלל אותנו בפורום מתחרה, קיללתי אותו פה את המנוול וכאשר הגיע, החלטתי שזה צודק לתת לו להישאר למרות שהוא מקלל, בגלל מה שאמרתי, ואז שזה הגעי לגזענות וכו', נתתי לו באן, כי זו כבר פגיעה קשה מקללה רגילה.
---
יוסי הוא קרא לי אידיוט,חמור וזין, ואם יש 20%, פלאק, עפים מניהול, שאל את סאי. [/b][/quote]
אתה חיממת את ליאור להגיד דברים כאלו. ם:
-
[quote][i]Originally posted by Ace[/i]@Jul 31 2008, 12:37 PM
[b] אתה חיממת את ליאור להגיד דברים כאלו. ם: [/b][/quote]
לא אמרתי לליאור דבר, הוא קילל אותי כי נצין אמרה לי אמא שלך טיפשה והחזרתי לה, כי שוב, אף אחד לא יקלל את אמי, לא משנה אם זה פה או בחיים האמיתיים ם:
---
טוב ניצן תרדי שאחזור מהאוכל.
-
מה קורה כאן?
למה פתאום כל כך הרבה אנשים פורשים?
-
[quote][i]Originally posted by Aviv[/i]@Jul 31 2008, 12:35 PM
---
זה אם 30%.
אביב, רוץ תחליף שם את איפה שכתוב ל20%!
ומאיפה אנחנו יודעים שאתה לא ממציא את זה?
וחוץ מזה, בגלל זה אתה יורד לרמה שלו? אתה מתנהג כמו תינוק!
אתה בטוח שאתה בן15 ולא 8?
-
-
[quote][i]Originally posted by Aviv[/i]@Jul 31 2008, 12:38 PM
[b] לא אמרתי לליאור דבר, הוא קילל אותי כי נצין אמרה לי אמא שלך טיפשה והחזרתי לה, כי שוב, אף אחד לא יקלל את אמי, לא משנה אם זה פה או בחיים האמיתיים ם:
---
טוב ניצן תרדי שאחזור מהאוכל. [/b][/quote]
מה אתה תינוק? ><
תתעלם ותבליג X_____X
-
כולנו היינו תינוקות דרך הגב גיל יום הולדת שמח
-
[quote][i]Originally posted by Aviv[/i]@Jul 31 2008, 03:38 PM
[b] לא אמרתי לליאור דבר, הוא קילל אותי כי נצין אמרה לי אמא שלך טיפשה והחזרתי לה, כי שוב, אף אחד לא יקלל את אמי, לא משנה אם זה פה או בחיים האמיתיים ם:
---
טוב ניצן תרדי שאחזור מהאוכל. [/b][/quote]
כי אני מסכים עם ליאור. ניצן עוברת תקופה קשה וכל הפורום מודע לזה ברגעים אלו.
אני יודע מה זה לאבד מישהו מאוד קרוב אליך. אתה הגבת מאוד לא יפה, במקומה הייתי ניכנס בך עד לפרישה שלך.
מצידי תביא לי אזהרה. אני פשוט לא אוהב מנהלים כמוך.
-
איי אמ באק!
המדורה נכבתה או שהיא עוד דולקת?
-
אביב לי אתה יכול להוריד אזהרה
-
[quote][i]Originally posted by Ace[/i]@Jul 31 2008, 12:42 PM
[b] כי אני מסכים עם ליאור. ניצן עוברת תקופה קשה וכל הפורום מודע לזה ברגעים אלו.
אני יודע מה זה לאבד מישהו מאוד קרוב אליך. אתה הגבת מאוד לא יפה, במקומה הייתי ניכנס בך עד לפרישה שלך.
מצידי תביא לי אזהרה. אני פשוט לא אוהב מנהלים כמוך. [/b][/quote]
קבל תיקון, אף אחד לא אוהב.
חקיין, בעיקרון, הוא יכול הוריד לכולנו.
-
-
[quote][i]Originally posted by Goku-San[/i]@Jul 31 2008, 03:49 PM
[b] יום הולדת שמח ליוסי [/b][/quote]
הוא חגג כבר @_@
-
מתי?
יודעים מה זה ביאנאיש בעתיבדוק?