[QUOTE=SturmBrightBlade;954249]זה בעיני נחשב קללה כי אני מתעב תבן אם הזה וגם הוא אוהב לקלף אבוקדו בחושך וליצפות בסרטי הבנות של דיסני..<המקלף זה הכוונה של הה**ו>[/QUOTE]
תיזהר ייתנו לך באן על "גזענות"
Printable View
[QUOTE=SturmBrightBlade;954249]זה בעיני נחשב קללה כי אני מתעב תבן אם הזה וגם הוא אוהב לקלף אבוקדו בחושך וליצפות בסרטי הבנות של דיסני..<המקלף זה הכוונה של הה**ו>[/QUOTE]
תיזהר ייתנו לך באן על "גזענות"
אתה שונא את עצמך? O.O
[QUOTE=YoRt3m;954247]תדווח עליו שהוא קרא לך גיל?
בואנה תגידו לי בני כמה אתם???[/QUOTE]
אני מאים על דניס שהוא קורא לי יגאל והוא נבהל
הולך לכמה דקות
הולי שיט די לקרוא לו גיל הוא לא אוהב את זה אתה לא מבין?!
[QUOTE=YoRt3m;954252]אני יודע בדיוק מה זה אומר,
וכדאי שתתחילו להרגע עם המריבות כי באמת שלא בא לי לתת לכם הרחקה על שטויות.
לא טוב לך ממה שהוא אומר? אל תתיחס.. אתה לא ילד קטן בן 8 שנעלב שהוא קרא לך גיל. תחשוב בהגיון.[/QUOTE]
לא פשוט הילד הזה מטריד אותי נטפל אליי איך שלא תקרא לזה..
[QUOTE=Barney Stinson;954251]תראה, לגיל היה את הכינוי הזה לפני שאני נרשמתי למתחרה, ואני נרשמתי לפניך... זאת אומרת שלא היה אמור להיות לך מושג שהיה לכם אותו כינוי משמע [B]אתה גיל![/B][/QUOTE]
תקשיב הכינוי שלי האו רשאי תבות של וואל סטריט G' שזה הכיוני שלי בפורום אחר . הWSG זה ראשי תיבות .
יכול ליהיות לזה הרבה משמעויות .. ככה שאתה יכול לבלבל בשכל כמה שאתה רוצה אבל זה בשום אופן לא ישנה תעובדה שאני לא גיל , בנוסף אאני ראיתי תעבודות שלו בפוטושופ .. והוא לא מתקרב לרמה שלי..
[quote=רונלד מקדונלד;954259]הולי שיט די לקרוא לו גיל הוא לא אוהב את זה אתה לא מבין?![/quote]
אבל זה הוא ><"
ולגיל, אתה גיל.
שחר בא אולי
[QUOTE=Barney Stinson;954261]אבל זה הוא ><"
ולגיל, אתה גיל.[/QUOTE]
ייתנו לך באן על זה שאתה מציק לילדים לא בא לו שתקרא לו גיל!
אופיר תמצא חיים ותמשיך לדבר לקיר כי אני חוסם אותך פשוט נמאסת עליי אני לא צריך ליסבול את זה פעמיים ..
אם אתה לא מבין שאני לא גיל אז זה בעיה שלך לי זה לא מזיז ..
[quote=רונלד מקדונלד;954265]ייתנו לך באן על זה שאתה מציק לילדים לא בא לו שתקרא לו גיל![/quote]
מה אתה קשור בכלל לוקאס? באן כנראה לא יתנו לי על זה.
יאי גיל חסם אותי, רגע, זה אומר שהוא לא יכול לראות את התגובות שלי? מה יקרה אם הוא לא ידע שהגבתי ואז הוא יחשוב שאם הוא מגיב הוא עושה דאבל?
[QUOTE=Barney Stinson;954267]מה אתה קשור בכלל לוקאס? באן כנראה לא יתנו לי על זה.[/QUOTE]
אני מגן על האנשים שאתה מנסה להטריד כי אתה וההנהלה עשיתם לי עוול
[QUOTE=Barney Stinson;954267]מה אתה קשור בכלל לוקאס? באן כנראה לא יתנו לי על זה.[/QUOTE]
הוא קשור דרכי .. וחלב מאד שלא יתנו לך באן . ותגיד ביי תכף אתה רשימת היתעלמות מדברתץ קיר אני לא לשמוע .. מערה
[quote=רונלד מקדונלד;954268]אני מגן על האנשים שאתה מנסה להטריד כי אתה וההנהלה עשיתם לי עוול[/quote]
ואז אני הגנתי על ערבים שאתה הטרדת, לא עשו לך שום עוול.
[QUOTE=SturmBrightBlade;954270]הוא קשור דרכי .. וחלב מאד שלא יתנו לך באן . ותגיד ביי תכף אתה רשימת היתעלמות מדברתץ קיר אני לא לשמוע .. מערה[/QUOTE]
בייייייייייייייייייייייייייייייי
יש גיל חוסם אותי
עריכה: דאמ בטעות דבאל, תנו לי אזהרה...