[quote]
תומר-סטארלי משתמש במתקפת כנף אבל ווילי משתמש בלהביור!! [/quote]
"תתחמק ותשתמש במתקפ כנף"
Printable View
[quote]
תומר-סטארלי משתמש במתקפת כנף אבל ווילי משתמש בלהביור!! [/quote]
"תתחמק ותשתמש במתקפ כנף"
אופק- אתה סורק את ה''סניבי'' בפוקדע ''סינלי פוקימון המים,הוא פוקימון מסוג מים אבל יכול להשתמש במתקפות חשמל בודדות''
תומר-סטארלי מתחמק ופוגע!!!! הפוקימון מתעלף במהרה
יאללה בוא נילחם מולו
יאיר- כשאתה אמור להילחם אתה לפחות מוציא פוקימון.. חח :) קצת השקעה מה ביקשתי :) חח
אופק- אתה סורק את ה''סניבי'' בפוקדע ''סינלי פוקימון המים,הוא פוקימון מסוג מים אבל יכול להשתמש במתקפות חשמל בודדות''
[COLOR="Red"]אני מוציא את בייליף ואומר לה להשתמש בעלי תער[/COLOR]
אופק- בייליף משתמשת בעלי תער ופוגעת בלי בעיה!! אבל אז סנילי משתמש במכת וולט!!
[QUOTE=ttrrtte;1220306]אופק- בייליף משתמשת בעלי תער ופוגעת בלי בעיה!! אבל אז סנילי משתמש במכת וולט!![/QUOTE]
[COLOR="Red"]אני אומר לה להתחמק ואז הצלפת גפן[/COLOR]
[QUOTE=ttrrtte;1220289]אוהד-אתה זורק את הפוקדור ונתפס!!!!
אופק-אין לך איווי זוכר? יש לך איפלאפ אבל אל תדאג אני אתן לך אחד בהמשך :)
תומר-סטארלי משתמש במתקפת כנף אבל ווילי משתמש בלהביור!![/QUOTE]
אוווו יהה!!!
עוד דרקון לאוסף! אני עומד להיות מאמן הדרקונים הטוב בעולם!!
אני מחפש עוד פוקימונים, בתקווה למצוא(וכן, גם פוקימוני דרקון...)
אופק- סנילי מפגינה מהירות מדהימה ושוב מתחמקת!! ואז היא משתמשת במכת ברק
אוהד- אל תשכח לברר ש וא באמת דרקון :)
אני מברר בפוקידע
(בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה שיהיה אני מאוד רוצה קינגרדה דרקון זה אחד האהובים עליי תעשי דרקון ועוד משהו פליזזזזזז)
[QUOTE=ttrrtte;1220026]אוהד:שני הדרגונייטים לא מסכימים ואומרים,עם טומי נשאר גם אנחנו דרך אגב אמר הבן שמי הול ושמה של אשתי הוא סופי
יונתן- סיי מהנהן ואתה הולך למוכר שאומר לך יש לנו אוכל רגיל לפוקימונים שעולה 5 ש''ח תרצה לקנות ביצת פוקימון או כרטיס לוטו?
יאיר- טורצ'ק עושה מה שאמרתה לו ופוגע בלדיבא!![/QUOTE]
"איזה ביצת פוקימון יש לך?" אשאל "ותן לי 5 חבילות אוכל"
אוהד- הפוקדע מצפצף ואומר ''קוליג פוקימון החשמל'' פתאום אתה בחין באבן נעוצה בסנפירו של קוליג
יונתן- המוכר נותן לך 5 חבילות אוכל ואומר שיש לו ''ביצים מיסתוריות'' הוא מראה לך ביצה כחולה עם כתמים שחורים,ביצה וורודה חלקה,ביצה שחורה עם כתמים בלנים ועוד אחת סגולה חלקה
[QUOTE=ttrrtte;1220314]אוהד- הפוקדע מצפצף ואומר ''קוליג פוקימון החשמל'' פתאום אתה בחין באבן נעוצה בסנפירו של קוליג
יונתן- המוכר נותן לך 5 חבילות אוכל ואומר שיש לו ''ביצים מיסתוריות'' הוא מראה לך ביצה כחולה עם כתמים שחורים,ביצה וורודה חלקה,ביצה שחורה עם כתמים בלנים ועוד אחת סגולה חלקה[/QUOTE]
"כמה עולה ביצה אחת?" אשאל
אה....אופס צא טורציק
יונתן-500 ש''ח
יאיר-אתה מוצי את טורצ'יק שמשתמש ב...?