"כן נו שמענו את הנבואה הזאת שלך" "מיי בואי נלך"
Printable View
"כן נו שמענו את הנבואה הזאת שלך" "מיי בואי נלך"
אופק-אתה ומיי יורדים לחדר יחד עם טל והולכים לישון אתם קמים בבוקר ורואים את טל קצת יותר גדולה משחקת היא הסתכלה אליכם ושמתה לב בפעם הראשונה למראה הכללי שלה (היא גדלה קצת כי היא חצי סקיטי היא בת 2 בערך) לעיינים של טל היה צבע ענבר היה לה שיער חום-שחור חלק גולש עד קצה הגב מהשיער הציצו 2 אוזניי סקיטי קטנטנות ומחלק הגב התחתון זנב קטן וורוד. טל חייכה ואמרה ''אבא''
"כל הכבוד טל" אומר לה ואז אלחש למיי "חשבתי שהמילה הראשונה שהיא תגיד תהיה סקיטי"
אופק- מיי תחייך ותאמר טל תגידי סקיטי טל חייכה ואמרה סקיטי מיי אמרה ''המילה הראשונה שלה כה הייתה סקיטי היום בללה אבל לא ריתי להעיר אותך...''
"מעצבנת אחת לא יכולת להעיר אותי"
אופק-מיי מתנצלת וטל באה אליכם ו....משנה צורה לסקיטי!!
[QUOTE=ttrrtte;1227251]עם לא שמתם לב אז-
אופק-אתה מחכה למיי כמה דקות עד שהיא מגיע יחד עם טל על הראש אתם דופקים ומחכים ומישהו פותח את הדלת
ג'ון-מישהו דופק בדלת[/QUOTE]
אני פותח את הדלת.
ראיתי שהתקדמת פשוט אכלתי אז לא אכפת לי איך תגיבי.
ג'ון-כה לא הגעתה אז.. חח המשכתי אבל אני יגיב לך לפי מה שקרה עד עכשיו
אתה פותח וילד,ילדה ותינוקת על זנבת ואוזניי סקיטי עומדים בדלת ואומרים ''אל תדאג גם אנחנו חצויים''
אני עושה הפסקה בשביל ציור הטוטודייל לאופק
ג'ון-אתה ביקשתה טורטרה נכון? עם כה זה ייקח טיפה זמן כי ממש קשה לצייר אותו חח
[QUOTE=ttrrtte;1227311]ג'ון-כה לא הגעתה אז.. חח המשכתי אבל אני יגיב לך לפי מה שקרה עד עכשיו
אתה פותח וילד,ילדה ותינוקת על זנבת ואוזניי סקיטי עומדים בדלת ואומרים ''אל תדאג גם אנחנו חצויים''
ג'ון-אתה ביקשתה טורטרה נכון? עם כה זה ייקח טיפה זמן כי ממש קשה לצייר אותו חח[/QUOTE]
אני יודע שהוא קשה, גם כתבתי את זה.
טוב:)
וחזרתי תגיבו להמשך בבקשה
אופק-אני עוד מעט אסרוק ואשלח לך טוב? פשוט כרגע עוד דקה נושרת לי היד אז.. חח
[QUOTE=ttrrtte;1227311]ג'ון-כה לא הגעתה אז.. חח המשכתי אבל אני יגיב לך לפי מה שקרה עד עכשיו
ג'ון-אתה ביקשתה טורטרה נכון? עם כה זה ייקח טיפה זמן כי ממש קשה לצייר אותו חח[/QUOTE]
מה גם אתם חצויים ומי זאת החמודה הזאת שפו אני אומר והולך לתינוקת.
ג'ון- הבן מציג את עצמו בתור אופק,הבת בתור מיי והם אומרים שלתינוקת קוראים טל. ברגע שאתה מתקרב לטל היא קופצת על הראש שלך ומדגדגת אותך עם הזנב
[QUOTE=ttrrtte;1227358]ג'ון- הבן מציג את עצמו בתור אופק,הבת בתור מיי והם אומרים שלתינוקת קוראים טל. ברגע שאתה מתקרב לטל היא קופצת על הראש שלך ומדגדגת אותך עם הזנב[/QUOTE]
אוי איזו חמודה אני אומר, מוריד אותה ואז הופך לאיווי ומשחק איתה.
ג'ון-אתה משחק עם טל שכל הזמן אומרת ''סקיטי,סקיטי,סקיטי'' אופק ומיי מתכוונים ללכת אבל איווי קופץ מולם העיינים שלו הופחות ללבנות והוא שוב אומר את הנבואה. מיי ואופק לוקחים את טל אומרים להתראות והולכים לחדר שלהם
[QUOTE=ttrrtte;1227366]ג'ון-אתה משחק עם טל שכל הזמן אומרת ''סקיטי,סקיטי,סקיטי'' אופק ומיי מתכוונים ללכת אבל איווי קופץ מולם העיינים שלו הופחות ללבנות והוא שוב אומר את הנבואה. מיי ואופק לוקחים את טל אומרים להתראות והולכים לחדר שלהם[/QUOTE]
טוב ביי אני אומר וחוזר לחדר שלי לישון.