[QUOTE=Aichi Sendou;1272498]תפרוש!
כי ככה בא לי[/QUOTE]
ביי
כל מי שרוצה לדעת את הסיבה אנא פנו אליי בה"פ/סקייפ
Printable View
כי ככה בא לי[/QUOTE]
ביי
כל מי שרוצה לדעת את הסיבה אנא פנו אליי בה"פ/סקייפ
עומר קצת הגזמת, לא? מה הם עשו לך? 3:
טוב,אני נראה לי אעלה על הגל ואכריז על פרישה חלקית.הסיבה-חוסר זמן,ואין כוח להגיב בפורום יבש,כשרוב מי שאני מדבר איתו אני מדבר איתו בפייסבוק...אני אגיב בשרשורים וגם במ"ת היחיד שאני בו.
מי שרוצה את הפייס שלי שישלח לי את השם שלו ואני אשלח לו בקשת חברות.
כי ככה בא לי[/QUOTE]
תפרוש זה לא כזה משנה
המממ.. אני די מסוקרן בנוגע למי שקרא להחליף את מנהלי חת"ם, אבל מצד שני אולי יש דברים שעדיף שאני לא אדע.
טוב כנראה שהמוח שלי התאבן כרגע כי אני לא מצליח לעשות משהו שצריך להיות די פשוט, ולעשות את הכל מההתחלה נראה כבלתי אפשרי בשעה הזו... ולכן לצערי אני אהיה חייב לסיים את מחברת הטיוטות הזו בתרגיל לא פתור. חבל.
במחשבה שנייה, לפי שאר ההודעה שקוראת להחליף את מנהלי חת"ם ולפי הלשון שלה, נראה לי שיש לי מושג לא רע בנוגע למי שזה.
במחשבה שלישית, זה לא יכול להיות אותו אחד שחשדתי בו, אז חזרתי לנקודת ההתחלה.
[QUOTE=LordAbizi;1272506]המממ.. אני די מסוקרן בנוגע למי שקרא להחליף את מנהלי חת"ם, אבל מצד שני אולי יש דברים שעדיף שאני לא אדע.
טוב כנראה שהמוח שלי התאבן כרגע כי אני לא מצליח לעשות משהו שצריך להיות די פשוט, ולעשות את הכל מההתחלה נראה כבלתי אפשרי בשעה הזו... ולכן לצערי אני אהיה חייב לסיים את מחברת הטיוטות הזו בתרגיל לא פתור. חבל.[/QUOTE]
אולי כדי לחדש, ואולי בכלל הוא התכוון להוריד את שלומי ולהעלות מישהו אחר כי שלומי לא פעיל, מי יודע S:
אתה לא פותח את המשחק בסוף? ):
[quote=Sakurai Tomoki;1272508]אולי כדי לחדש, ואולי בכלל הוא התכוון להוריד את שלומי ולהעלות מישהו אחר כי שלומי לא פעיל, מי יודע S:
אתה לא פותח את המשחק בסוף? ):[/quote]
אולי ב"סוף" כן, השאלה מה זה "הסוף". אני נותן לך את מילתי, שאם בימי חיי יהיה ידוע שהסוף של החיים כפי שאנחנו מכירים אותם עומד להתרחש, אני אפתח את המשחק, בהנחה שהפורום הזה עדיין יהיה קיים.
ולא כל כך אכפת לי למה אותו פלמוני התכוון, רק אמרתי שהזהות שלו מסקרנת אותי.
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1272501]עומר קצת הגזמת, לא? מה הם עשו לך? 3:[/QUOTE]
כלום XD
תפס את הקריזה
[B][COLOR=darkgreen]אני עוד מעט אתחיל לחלק אזהרות למי שצריך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]בינתיים דבר אחד יש לי לומר-[/COLOR][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=darkgreen]כל מי שרב בינתיים, ניבל את הפה, או הספים.. [/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=darkgreen]עליו לקרוא בדחיפות את חוקי דיבורים ואקטואליה![/COLOR][/SIZE][/B]
[quote=~Donphan~;1272511][B][COLOR=darkgreen]אני עוד מעט אתחיל לחלק אזהרות למי שצריך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]בינתיים דבר אחד יש לי לומר-[/COLOR][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=darkgreen]כל מי שרב בינתיים, ניבל את הפה, או הספים.. [/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=darkgreen]עליו לקרוא בדחיפות את חוקי דיבורים ואקטואליה![/COLOR][/SIZE][/B][/quote]
כן, אתה תעשה את זה, ואני אעשה את התפקיד שלי בפורום: לקרוא מהדורה מ-1990 של אחד הספרים של "רומח הדרקון" ולהתענג על כך שהוא כתוב בלשון מליצית.
אם מישהו לא מבין איך זה התפקיד שלי בפורום, אז כנראה שמעולם לא בדקתי לו משחק.
שלום אלון
נפלת מהחלון?
הנה עוד חרוז לרשימה
[B][COLOR=black][SIZE=4]אני לא בטוח, אבל לפי ההגיון עד שאביא תשובה מוחלטת [U][FONT=Arial Black]אסור [/FONT]לכתוב הודעות אך ורק בלבן.[/U][/SIZE][/COLOR][/B]
[B][SIZE=4][/SIZE][/B]
[B][SIZE=4]עומר, קיבלת אזהרה.[/SIZE][/B]
העובדה שאתה מדגיש לא הופכת אותך ליותר מאיים אלון (:
אני לא יודע איזה מן היגיון הפעלת פה, כי אם יש הודעה שכולה בלבן, אז ברור שמבינים שההודעה היא בלבן, כי הודעה של רק רווחים ואנטים לא תצא (נראה לי, ואפשר לעשות ניסוי בקלות), ולכן הודעה שהיא כולה לבנה היא ההודעה שהכי קל לזהות שיש בה כתב לבן... (זאת לעומת הודעות שבהם מוסיפים טקסט בלבן מיד בוסף ההודעה וצריך לנחש שיש שם משהו).
אבל התפקיד שלך הוא לחוקק חוקים ולאכפם, והתפקיד שלי הוא לדבר עם עצמי ולהתענג על שפה מליצית, אז בוא לא נפריע אחד לשני בתפקיד, והמשך חיים מושלמים לכולכם.
[quote=Sakurai Tomoki;1272517]העובדה שאתה מדגיש לא הופכת אותך ליותר מאיים אלון (:[/quote]
לא ניסיתי לאיים.
אבל החלטתי שדברי פקח ודברי חבר לא יתערבבו בינהם, אז את "דברי הפקח" אני עושה בירוק.
הלכתי..