[quote=עולה אושאוט;1330566]רק אם את רוצה, אולי תפתחי מ״ת על אנימה שאת אוהבת. הרבה עושים את זה.[/quote]
אז אני מעדיפה לשמור על זה בסוד.
Printable View
[quote=עולה אושאוט;1330566]רק אם את רוצה, אולי תפתחי מ״ת על אנימה שאת אוהבת. הרבה עושים את זה.[/quote]
אז אני מעדיפה לשמור על זה בסוד.
אתמול הלכתי לראות סרט ביס פלאנט.
בפרסומות שלפני הסרט הייתה פרסומת לטריפל החדש של הוט.
True Story:sunglasses:
[QUOTE=Mr.Pizza;1330568]אתמול הלכתי לראות סרט ביס פלאנט.
True Story:sunglasses:[/QUOTE]
חחחחחח איזה דפוקים הם יצאו :-)
[quote=monster;1330559]אין לי מה לכתוב לו,דיברתי איתו כבר במסן.
אם היא תשלח לך משחק שקשור לאווטאר,אז תדע שזה ליאון.לפי דעתי המשחק די קריא,הוא הראה לי תמשחק.
אול,תמסרי לאייל שמשחק האוטאר שלו נראה בסדר.[/quote]
הוא שלח לי את המשחק, אבל לא נראה לי שהוא סיים להכין אותו. כי הוא אמר שזה יקח זמן, וזה היה אתמול. אז אם יום בשבילו זה זמן זה עניין אחר. מצד שני, אני לא מבין כלום באווטאר, ולכן מבחינתי זה סינית, אבל אם יהיה צורך אני אקרא קצת בנושא.
[quote=Tobi...;1330561]אל תאשים אותי אם כשאני אצור משחק תפקידים בעצמי(אייל אמר לי מה לעשות במ"ת בחלק העלילתי כי בניהול זה אני.) הוא יהיה ג'יבריש.[/quote]
אני אמרתי משהו על האשמה? אני רק טוען שייתכן ויש לי דרך לגלות האם Tobi... החליף זהות.
[quote=עולה אושאוט;1330562]אוקיי אני רק רוצה לדעת משהו, איך המ״ת יצא לפי דעתך? תענה ב-בסדר להתחלה, מעולה, או לא כל כך טוב.[/quote]
אני לא עונה בכותרות. אני פשוט לא יודע "לדרג" דברים. אני בסך הכל נותן את הדעה שלי על כל המשחק, על כל חלק בו.
[QUOTE=Mr.Pizza;1330568]אתמול הלכתי לראות סרט ביס פלאנט.
True Story:sunglasses:[/QUOTE]
יס פלאנט? מעפן שם... ואיזה סרט אתה ראית?
[CENTER][COLOR="Red"][SIZE="7"]כולם להצטרף למחאה להחזרת עומר![/SIZE][/COLOR][/CENTER]
[QUOTE=LordAbizi;1330570]אני לא עונה בכותרות. אני פשוט לא יודע "לדרג" דברים. אני בסך הכל נותן את הדעה שלי על כל המשחק, על כל חלק בו.[/QUOTE]
שיהיה ... אבל למתחיל יצא טוב?
[QUOTE=LordAbizi;1330570]הוא שלח לי את המשחק, אבל לא נראה לי שהוא סיים להכין אותו. כי הוא אמר שזה יקח זמן, וזה היה אתמול. אז אם יום בשבילו זה זמן זה עניין אחר. מצד שני, אני לא מבין כלום באווטאר, ולכן מבחינתי זה סינית, אבל אם יהיה צורך אני אקרא קצת בנושא.
אני אמרתי משהו על האשמה? אני רק טוען שייתכן ויש לי דרך לגלות האם Tobi... החליף זהות.
אני לא עונה בכותרות. אני פשוט לא יודע "לדרג" דברים. אני בסך הכל נותן את הדעה שלי על כל המשחק, על כל חלק בו.[/QUOTE]
רק שאני די רוצה לפתוח את המ"ת שלו,הוא סיפר לי הכול עליו ואני רוצה לפתוח את המ"ת שלו...
אנה את רוצה כאילו לשמור את האנימות שאת רואה בסוד?
[QUOTE=♣Trunks♣;1330576]אנה את רוצה כאילו לשמור את האנימות שאת רואה בסוד?[/QUOTE]
כן,אבל אראה את המאל כשאכין אותו מחר
[quote=עולה אושאוט;1330571]יס פלאנט? מעפן שם... ואיזה סרט אתה ראית?[/quote]
"צללים אפלים" של טים ברטון.
סרט נחמד, וזה לא כל כך מעפן שם =/
חחחחח אביב זה לתפוס בגדול :p אבל אני מעדיף לא להיכנס לדיון הזה ולקבל אזהרות מיותרות
ועומר פרש?1 למה?!
[QUOTE=accelerator;1330579]חחחחח אביב זה לתפוס בגדול :p אבל אני מעדיף לא להיכנס לדיון הזה ולקבל אזהרות מיותרות
ועומר פרש?1 למה?![/QUOTE]
הוא אומר שזה בגלל ששקד מעצבן אותו ואתה ירדת עליו. הוא גם כועס שאתה ואביב יוצאים נגדו כל הזמן.
[QUOTE=accelerator;1330579]חחחחח אביב זה לתפוס בגדול :p אבל אני מעדיף לא להיכנס לדיון הזה ולקבל אזהרות מיותרות
ועומר פרש?1 למה?![/QUOTE]
לא יודע.
תעזור לי לשכנע אותו לחזור?
[QUOTE=♣Trunks♣;1330580]הוא אומר שזה בגלל ששקד מעצבן אותו ואתה ירדת עליו. הוא גם כועס שאתה ואביב יוצאים נגדו כל הזמן.[/QUOTE]
אויי נו! הוא יודע טוב שאני לא יוצא נגדו ושהוא חבר ובסך הכל אני בעיקר יוצא נגדך דרך אגב ובכללי על אלו שבאים על ליאון כי אין להם זכות לשפוט אותו אני לא ירדתי עליו אמרתי את כל מה שאמרתי בשביל שתפסיקו לרדת על אייל והוא יודע את זה הוא לא צריך לפרוש בגלל כזה דבר....והוא יודע שאפילו אם התעצבנתי עליו זה לא אומר שאני עכשיו עצבני עליו לכל החיים וזוכר לו את זה פשוט מציק לי שיורדים על אייל כל הזמן מה לעשות...!
עריכה:
אני לא רוצה שעומר יפרוש ובטח שלא יהיה לי חלק בזה אז בבקשה תגידו לו את זה