-
[b]אוסטין~[/b]
זה לא בארט~ חח זה השיער שלו Xd
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ארתור נעלם מאחורי הדלתות במהירות ומשאיר אותך שם. אתה חוזר לחדר המתנה, מרים מגזין ומתחיל שיחה עם הנער "לורן" הוא אומר בקצרה וחוזר לספר שלו, מתעלם ממך כמעט לחלוטין.
[b]אליסה~[/b]
גולבט מתחיל לרדת בשקט מאחורי אחד מהעצים הגובהים. שם, מסתתרת בצללים, את זורקת את הפוקדור של טאדיורסה, שמהנהן בהסכמה ורץ לעברם של המאמנים, המסתכלים עליו בפליאה ואז הוא פותח את פיו ומפהק פיהוק גדול, ועננה קטנה של עשן יוצאת מפיו ונשאבת בפניהם של השני המאמנים.
"מ..מה קורה פה?" שואל המאמן שנראה מעט מנומנם "לא יודעת.. "עונה לו הנערה וגם היא נראית עייפה והיא מתחילה לשפשף את פניה.
[B]ניל~[/B]
אתה עוזב את אליסה בשלה, והולך ישירות בחזרה למרכז פוקימונים. האחות ג'וי מחייכת אליך ומרפאת בשמחה את הפוקימונים שלך. לאחר מכן, אתה הולך למכון. שם אתה מבחין את דני יושב ומדבר בטלפון "אהה כבר חזרת?" הוא שואל בחיוך. אתה מהנהן להסכמה. "טוב אז בוא נתחיל" הוא אומר ומוביל אותך לזירה ענקית, הכולה מכוסה במזרן ירוק ופרוותי, כמו כל דבר בחדר.
לפתע, מגיע בחור מבוגר, עם חולצת פסים, השופט. "הקרב יהיה 2 על 2. למנהיג אסור להחליף פוקימונים, בעוד שלמאתגר מותר. התחילו!" השופט קורא. דני מחייך ואז זורק פוקדור לאוויר. מתוכו יוצאת פוקימון קטן וורודה, הנראית כמו בלון [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/3/33/Spr_5b_174.png[/IMG]. "איגליבאף תתחילי עם נשיקה מתוקה!" קורא דני.
[B]אדם~[/B]
זאת לא הבדיחה XP
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
נינקדה, מסתער לעברו של סאנדשרו ופוגע באדמה מתחת לסאנדשרו, עם חיתוך לילה ומעיף אותו באוויר. סאנדשרו נפתח מצורת הכדור שלו ושולח מהאוויר עשרות עוקצי רעל, הפוגעים בנינקדה.
[B]פלינט~[/B]
"אני מצטערת, אבל אני לא בטוחה." היא אומרת אחרי שתיקה ארוכה, ומדליקה מקטרת ארוכה, בצורה של ארבוק. "אתה מאמן מתחיל, אני לא חושבת שאתה חזק מספיק בשביל לאמץ אחד" היא אומרת ונושפת עשן כהה וסמיך לעברכם. "תחזור כשתתחזק" היא אומרת ומנופפת בידה הפנויה.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1335319][b]
[B]ניל~[/B]
אתה עוזב את אליסה בשלה, והולך ישירות בחזרה למרכז פוקימונים. האחות ג'וי מחייכת אליך ומרפאת בשמחה את הפוקימונים שלך. לאחר מכן, אתה הולך למכון. שם אתה מבחין את דני יושב ומדבר בטלפון "אהה כבר חזרת?" הוא שואל בחיוך. אתה מהנהן להסכמה. "טוב אז בוא נתחיל" הוא אומר ומוביל אותך לזירה ענקית, הכולה מכוסה במזרן ירוק ופרוותי, כמו כל דבר בחדר.
לפתע, מגיע בחור מבוגר, עם חולצת פסים, השופט. "הקרב יהיה 2 על 2. למנהיג אסור להחליף פוקימונים, בעוד שלמאתגר מותר. התחילו!" השופט קורא. דני מחייך ואז זורק פוקדור לאוויר. מתוכו יוצאת פוקימון קטן וורודה, הנראית כמו בלון [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/3/33/Spr_5b_174.png[/IMG]. "איגליבאף תתחילי עם נשיקה מתוקה!" קורא דני.
[/QUOTE]
"זובאט צא !" אומר ואשלח את זובאט לאוויר, "תתחמק ותשתמש בהיפנוזה".
-
[quote=Ritsuka Kun;1335290]
[B]סם~[/B]
כמה מתקפות אתה ללמד אותו בקרב אחד? ם:
בסך הכל נלחמת איתו בשני קרבות, בידוף וסנטרט. הוא ילמד אבל אל תדחוף יותר מידי, כי זה פשוט מעצבן..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ארון מתקשח ורץ לעבר הבועות ומצליח לפוצץ את כול, ואז הוא ממשיך וחובט גם בקורסולה בחוזקה.
"באבלס, תגיבי גם את בדחיפה!" קוראת דונה וקורסולה שלה רצה לעברו של ארון ושניהם ננגחים אחד בשנייה בחוזקה.
[/quote]
פשוט ראש ברזל וטפרי מתכת הם פועלים על אותו עקרון אז אם הוא לומד אחד זו לא בעיה שהוא ילמד גם תשני.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"ארון תנגח בה שוב אבל הפעם בכל הכוח שלך, אני יודע שאתה מסוגל" אומר לארון ואקווה לטוב.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1335319][b]
[B]פלינט~[/B]
"אני מצטערת, אבל אני לא בטוחה." היא אומרת אחרי שתיקה ארוכה, ומדליקה מקטרת ארוכה, בצורה של ארבוק. "אתה מאמן מתחיל, אני לא חושבת שאתה חזק מספיק בשביל לאמץ אחד" היא אומרת ונושפת עשן כהה וסמיך לעברכם. "תחזור כשתתחזק" היא אומרת ומנופפת בידה הפנויה.[/QUOTE]
"לא חזק מספיק?" אמלמל,אנסה לא להראות את כעסי, "אם כך,אני מניח שמבחינתך להיות "חזק" מספיק בשביל לאמץ פוקימון ממך זה אומר לנצח את דני בקרב מכון?" אשאל אותה במבט רציני ואחכה לתגובתה
-
[quote]אדם~
אתה מחזיר את צ'ארלה ומשחרר את נינקדה, היוצא במהירות עם אחת מטלפיו מושתת קדימה, וזוהרת בשחור כהה, ואז פוגע בצד גופושל סנדשרו. סנדשרו מתעצבן ומתחיל לשרוטאת נינקדה, עם שריטה.[/quote]
''אני מקווה שאתה בסדר, מציצת. חיים פעם נוספת!'' קראתי לנינקדה, בתקווה לעייף כבר את העקשן הזה...
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1335290][
[b]דארן~[/b]
"איך אתה מסוגל?" קורא דארן ונראה מעט חושש בורמי מקשיב לך ומסתער על איגליבאף הבוכה, אבל חיוך מרושע עולה על פניה והיא שולחת מפיה, כדור מים ענק ומעיפה אותו על בורמי, הנהדף לאחור בעצמה.
"כל הכבוד איגליבאף, עכשיו שוב נשיקה מתוקה!" קורא דני ואיגליבאף מסתערת על בורמי, הדוחף אותה הצידה ומתחמק מהנשיקה שלה.
[/QUOTE]
'ידעתי...!' אני חושב לעצמי בכעס, "קדימה בורמי! תשתמש בנשיכת חרק, ובזמן שאתה נושך אותה, תתקוף בכוח נסתר ותעיף אותה!" אני צועק בנחישות, מקווה כי בורמי יצליח את המהלך.
-
[B]ניל~[/B]
אתה משחרר את זובאט, והוא מתחיל לעוף בזירה, ומצליח לחמוק מהנשיקה של איגליבאף, ואז מתחיל להתעופף במעגלים במהירות ובדיוק באותו הזמן, איגליבאף מתחילה לשיר שיר מרדים במיוחד, וכתוצאה מזה שני הפוקימונים מתחילים להירדם.
"איגליבאף, דיבור שינה!" קורא דני ואיגליבאף מתוך שינה יוצרת כדור מים ענקי, ושולחת אותו לעברו של זובאט והכדור מתפוצץ עליו בחוזקה.
[B]סם~[/B]
אני יודע, אבל אל תדאג הוא ילמד עוד מתקפות..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ארון, משנה את הטקטיקה שלו ומסתובב במקום ונוגח בצידה השני של קורסולה ומעיף אותה על אחד מהעצים שבסביבה "באבלס אל תוותרי חניתות קרח( Icicle Spear)!" קוראת המאמנת וקורסולה קופצת באוויר ומתוך הקוצים שעל גופה נוצרות, חניתות קרח קטנות, והן נשלחות לעברו של ארון, ופוגעות בו קלות.
[B]פלינט~[/B]
הזקנה מחייכת "אם אתה חושב, שזה, ירשים אותי.." היא אומרת ונושפת עוד ענן סמיך מהמקטרת שלה "לך על זה! תרשים אותי" היא אומרת בבוז לכיוונך.
[B]אדם~[/B]
נינקדה שלך, קופץ לעברו של סאנדשרו ונושך שוב, את צווארו בחוזקה ומוצץ ממנו את שאריות חייו. סאנדשרו נופל מעולף על המדרון.
[B]דארן~[/B]
"כל הכבוד דארן!" קוראת דון מהמושבים בצד "אני גם נפלתי לטריק הזול הזה בהתחלה!" היא ממשיכה בעידוד. בורמי מתעצבן ושולח את עצמו לעברה של איגליבאף עם נשיכת חרק חזקה ואז בעודו נושך את גופה הקטן הוא מתחיל לזהור, ומשלח עשרות כדורי אור לעברה, אבל איגליבאף לפתע מתחילה לשאוב אוויר ולהתנפח לגודל עצום והיא מתחילה לרחף בזירה. אתה מסתכל מופתע "שכחת שאיגליבאף היא פוקימון בלון?" שואל דני בטון של חשיבות עצמית. איגליבאף מחייכת ממרום הזירה "עכשיו איגליבאף, תשחררי את כל האוויר!" קורא דני ואיגליבאף מתמקדת בבורמי ושולחת סילון אוויר לעברו.
-
[quote=Ritsuka Kun;1335331]
[B]סם~[/B]
אני יודע, אבל אל תדאג הוא ילמד עוד מתקפות..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ארון, משנה את הטקטיקה שלו ומסתובב במקום ונוגח בצידה השני של קורסולה ומעיף אותה על אחד מהעצים שבסביבה "באבלס אל תוותרי חניתות קרח( Icicle Spear)!" קוראת המאמנת וקורסולה קופצת באוויר ומתוך הקוצים שעל גופה נוצרות, חניתות קרח קטנות, והן נשלחות לעברו של ארון, ופוגעות בו קלות.
[/quote]
"אוקי עכשיו ארון תשתמש שוב בהיתקשחות כדי לעלות את ההגנה שלך, ואז תרוץ לכיוונה של באבאלס ואז תקפוץ מעלייה תסתובב ותנגח בה מאחורה" אומר לארון בתקווה וזה יצליח.
-
[quote=Ritsuka Kun;1335319][B]אוסטין~[/B]
זה לא בארט~ חח זה השיער שלו Xd
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ארתור נעלם מאחורי הדלתות במהירות ומשאיר אותך שם. אתה חוזר לחדר המתנה, מרים מגזין ומתחיל שיחה עם הנער "לורן" הוא אומר בקצרה וחוזר לספר שלו, מתעלם ממך כמעט לחלוטין.
[/quote]
'מה יש פה לכולם...' אחשוב לעצמי. אתרגז מיחסו של הלורן הזה אליי ואז אקום ואשאל בפומביות "יש כאן מישהו מעוניין בקרב של 1 על 1?"
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1335331]
[B]פלינט~[/B]
הזקנה מחייכת "אם אתה חושב, שזה, ירשים אותי.." היא אומרת ונושפת עוד ענן סמיך מהמקטרת שלה "לך על זה! תרשים אותי" היא אומרת בבוז לכיוונך.[/QUOTE]
"אין בעיה,את תקבלי את הקרב שלך,את מוזמנת מחר להגיע למכון בשעה עשר וחצי בבוקר בדיוק,אני אהיה שם ואת תצפי בקרב כדי שתראי שאני מספיק "חזק" בשביל לאמץ פוקימון" אומר לה בנחישות רבה,אתקדם ליציאה ולפני שאצא אומר לה, "לילה טוב לך,תשני בידיעה שאחד הפוקימונים שלך מחר הולך להיות שלי" אומר לה בבטיחון ואצא מהבית, אחפש את תמי,אם אמצא אותה וגם אם לא אתחיל לחפש מאמנים,אם אני לא מוצא אוציא את שני הפוקימונים שלי ואומר להם להתאמן בקרב אחד על אחד ואצפה בהם
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1335331][B]ניל~[/B]
אתה משחרר את זובאט, והוא מתחיל לעוף בזירה, ומצליח לחמוק מהנשיקה של איגליבאף, ואז מתחיל להתעופף במעגלים במהירות ובדיוק באותו הזמן, איגליבאף מתחילה לשיר שיר מרדים במיוחד, וכתוצאה מזה שני הפוקימונים מתחילים להירדם.
"איגליבאף, דיבור שינה!" קורא דני ואיגליבאף מתוך שינה יוצרת כדור מים ענקי, ושולחת אותו לעברו של זובאט והכדור מתפוצץ עליו בחוזקה.
[/QUOTE]
"זובאט חזור,קלפה צאי השתמשי בהדרן! אחר כך השתמשי בחבטה בכל הכוח "אומר אחזיר את זובאט ואוציא את קלפה.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1335331][
[B]דארן~[/B]
"כל הכבוד דארן!" קוראת דון מהמושבים בצד "אני גם נפלתי לטריק הזול הזה בהתחלה!" היא ממשיכה בעידוד. בורמי מתעצבן ושולח את עצמו לעברה של איגליבאף עם נשיכת חרק חזקה ואז בעודו נושך את גופה הקטן הוא מתחיל לזהור, ומשלח עשרות כדורי אור לעברה, אבל איגליבאף לפתע מתחילה לשאוב אוויר ולהתנפח לגודל עצום והיא מתחילה לרחף בזירה. אתה מסתכל מופתע "שכחת שאיגליבאף היא פוקימון בלון?" שואל דני בטון של חשיבות עצמית. איגליבאף מחייכת ממרום הזירה "עכשיו איגליבאף, תשחררי את כל האוויר!" קורא דני ואיגליבאף מתמקדת בבורמי ושולחת סילון אוויר לעברו.[/QUOTE]
"בורמי הגנה!" אני צועק במהירות, מקווה כי בורמי יוכל לבלום את סילון האוויר של איגליפאף.
'קדימה בורמי, חייבים לנצח את הקרב הזה...' אני חושב לעצמי בנחישות, ואז מצביע לעבר איגליפאף, "בורמי, תשתמש בכוח נסתר פעם נוספת!"
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1335319]
[b]אליסה~[/b]
גולבט מתחיל לרדת בשקט מאחורי אחד מהעצים הגובהים. שם, מסתתרת בצללים, את זורקת את הפוקדור של טאדיורסה, שמהנהן בהסכמה ורץ לעברם של המאמנים, המסתכלים עליו בפליאה ואז הוא פותח את פיו ומפהק פיהוק גדול, ועננה קטנה של עשן יוצאת מפיו ונשאבת בפניהם של השני המאמנים.
"מ..מה קורה פה?" שואל המאמן שנראה מעט מנומנם "לא יודעת.. "עונה לו הנערה וגם היא נראית עייפה והיא מתחילה לשפשף את פניה.
[/QUOTE]
אחכה שהם יירדמו, ואז אגש אל טדיאורסה, אלחש לו שעשה עבודה טובה ואחזיר אותו לכדור.
אני אוציא את טוטודייל ואגיד לו לנשוך את הגבר בצוואר עם הניבים שלו ולשרוט אותו בכדי שידמם למוות בזמן שאחנוק את האישה בשקט ואהנה מכל רגע.
-
[b]סם~[/b]
אני יודע שרצית~ :p
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ארון מתחיל להקשיח את עצמו ואז רץ במהירות לעברה של קורסולה, ונוגח בה מאחור בחוזקה. ארון למד חבטת ראש!
"באבלס, בואי לא נוותר ותשלחי שוב מתקפת בועות!" קוראת המאמנת שלה, במעט חשש. ואז קורסולה קופצת לאוויר ושולחת עשרות בועות מפיה לעברו של ארון, שלא נפגע מהמתקפה כ"כ מרוב ההתקשחויות שלו. "קורסולה קדימה תנצחי אותו! שוב בועות!" היא קוראת בזעם.
[B]אוסטין~[/B]
אתה מתעצבן על המקום, ורק הילדה הקטנה נעמדת "אני מוכנה!" היא אומרת בהתלהבות ומרימה פוקדור לאוויר וקורצת לך.
[B]פלינט~[/B]
תמי לידך XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"נחשוב על זה" אומרת הזקנה וממשיכה בשלה בזמן, שאתה ותמי יוצאים החוצה. איך שאתם יוצאים החוצה, אתה מבחין שמתחיל להחשיך והמנורות מתחילות להידלק בחוץ ואז מגיעה אליך נערה עצבנית, הנראית שגם היא מעודדת [IMG]http://img13.imageshack.us/img13/707/cheerleaderg.png[/IMG]. "אתם אלה שניצחתם את האחיות שלי!?" היא דורשת לדעת "אתם תשלמו על זה!" היא אומרת ומלפני שאתה מספיק להגיב היא שולחת שני פוקדורים לאוויר. מתוכם יוצאים שני פוקימונים, האחד מהם הוא פליפר [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/2/2e/Spr_5b_279.png[/IMG] והשנייה היא נידורינה [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/a/a8/Spr_5b_030.png[/IMG].
"עכשיו אנחנו קרב כפול!" היא אומרת ומצביעה עליכם.
[B]ניל~[/B]
אתה מחזיר את זובט לפוקדור שלו ושולח את קלפה במקומו. "אהה אז אני לא היחידי עם פוקימוני תינוק" אומר דני בחיוך ומסתכל על קלפה. קלפה, מתחילה לזהור בוורוד ומוחאת כפיים במרץ. איגליבאף מתחילה לזהור גם היא בוורוד. אחרי שהיא מסיימת את המחיאות כפיים היא מסתערת על איגליבאף וחובטת בה בחוזקה. "איגליבאף שוב דיבור שינה!" קורא דני ואיגליבאף יוצרת שוב, כדור מים ענקי מפיה ושולחת אותו לעברה של קלפה, ומעיפה אותה, ספוגה על המזרן הרך.
[B]דארן~[/B]
שניות לפני שהסילון אוויר פוגע בבורמי הוא מתכסה בכיפת הגנה בהירה, ההודפת את ההתקפה של איגליבאף. והוא לא מחכה ועוד לפני שאיגליבאף מגיעה בחזרה למזרן, הוא שולח מגופו עשרות כדורי אור העפים ומתפוצצים על איגליבאף ויוצרים עשן כבד בזירה. אחרי שהעשן מתפזר, אתה מופתע לראות שאיגליבאף עוד עומדת. "איגליבאף אגרוף בלבול!" קורא דני ואיגליבאף יוצאת עם אגרופה מושט לאחור ואז היא חובטת בצידו של בורמי, ומספר של ברווזים קטנים מתחילים להסתובב מעליו.
בורמי במולבל.
[B]אליסה~[/B]
את מחזירה במהירות את טאדיורסה ומשחררת את טוטדייל והוא קופץ לעבר צווארו של הנער ונושך אותו בחוזקה, בעודו מנסה לשרוט את שאר גופו עם ידיו הקטנות. באותו זמן, את מתיישבת על בטנה של הנערה ושולחת את ידייך על צווארה ואת מתחילה לחנוק אותה בחוזקה. לפתע הנערה מתעוררת, ומסתכלת עלייך בפחד, משותקת מתזוזה. את מגבירה את חוזק ידייך עד שהבחורה מתחילה להכחיל, וראשה נשמט לאחור.
מהצד השני טוטדייל ממשיך עם הנשיכה שלו, אבל לבסוף מתייאש מזה ופשוט מסובב, בפיו, את צווארו של הנער ושובר את מפרקתו.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1335351][b]
[B]פלינט~[/B]
תמי לידך XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"נחשוב על זה" אומרת הזקנה וממשיכה בשלה בזמן, שאתה ותמי יוצאים החוצה. איך שאתם יוצאים החוצה, אתה מבחין שמתחיל להחשיך והמנורות מתחילות להידלק בחוץ ואז מגיעה אליך נערה עצבנית, הנראית שגם היא מעודדת [IMG]http://img13.imageshack.us/img13/707/cheerleaderg.png[/IMG]. "אתם אלה שניצחתם את האחיות שלי!?" היא דורשת לדעת "אתם תשלמו על זה!" היא אומרת ומלפני שאתה מספיק להגיב היא שולחת שני פוקדורים לאוויר. מתוכם יוצאים שני פוקימונים, האחד מהם הוא פליפר [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/2/2e/Spr_5b_279.png[/IMG] והשנייה היא נידורינה [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/a/a8/Spr_5b_030.png[/IMG].
"עכשיו אנחנו קרב כפול!" היא אומרת ומצביעה עליכם.
[/QUOTE]
"כמבוקשך!" אשיב לאותה נערה היסטרית ואביט בתמי בחיוך, ארים את הפוכדור של טיילו ואשחרר אותו, "טיילו זה הולך להיות קרב מסובך,אתה יכול להצליח!" אעודד אותו, "טיילו אם אחד מהם מנסה לתקוף אותך תתחמק מהמתקפה שלו,לאחר מכן תבצע שמיניה באוויר ותפתיע את פליפר בגבו עם ניקור!" אדריך את טיילו