-
ציטוט-
[SPOILER][QUOTE=ttrrtte;1357020]סליחה על האיחור בתגובות הייתי שפוכה אז נרדמתי><'
[B]אריאל[/B]
אתה מביט לוולפיקס פרי בכדי שלא תהייה רעבה ותתאושש מהר
וולפיקס אוכלת בשמחה ואתם מחליטים להמשיך בדרך, ''תודה'' אומרת וולפיקס ומסמיקה מעט
ברוכה הבאה לעיר דריק!
[IMG]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRSopdihSj7Dcz7vT2B4qqrWIccSODk5Cq9VLP96oF-WBGF4uWA[/IMG]
בעיר יש-
תחרות סרט
מכון לינה
מרכז פוקימונים
זירת אימונים
זירת קרב זוגות
חנות
[B]דן[/B]
אתה מוציא את נידורינה מהפוקדור שלה ו מורה לה לתקוף את הפוקימון בניבי רעל חזקים ככל שתוכל
נידורינה קופצת מיד על הפוקימון המוזר בניבי רעל חזקים
הפוקימון צווח בכאב ותוקף ברוח!
[B]נתן[/B]
כמו כולם0-ם תעצור ביער, תורה סתם נגיד אמ.. ''הונדור תנשוך בחוזקה את המקל הזה עד שתלמד נשיכה'' וכל מיני כאלה
איווי נראת ממש מתרכזת, היא משחררת המוני כדורי צל בבת אחת,דבר שנראה כי מתש אותה מאוד, לפתע כל הכדורים הופכים את עצמם למגן שחור מוזר ואיווי רצה אל עבר סינדקוויל, המתקפה נראת כמו מתקפת וולט רק בכדורי צל!
שתי המתקפות מתנגשות ופיצוץ קטן נוצר
שניהם עפים לאחור, אבל קמים
איווי נראת מעט מותשת יותר, כנראה בגלל יצירת מגן כדורי הצל.
סינדקוויל, גם מותש מאוד יוצא בלהביור, איווי מתחמקת ממנו ברגע האחרון ויוצאת בשריטה!
סינדקוויל נפגע ממלוא העוצמה ומתעלף איווי אומרת לך מותשת לגמרי ''וואוו, אף אחד אף פעם לא ניצח אותי, אפילו לא היה קרוב לזה, אני חייבת לומר זה היה הקרב הכי טוב שהשתתפתי בו אי פעם, אתה באמת מאמן חזק'' היא אומרת ומתיישבת לנוח קצת
[B]קווין[/B]
אתה הולך לישון
בבוקר אתה רואה את כל הפוקימונים שלך מתרוצצים בחדר ומשחקים במחבואים, אץה רואה שהם מחפשים מישהו ולא מוצאים, אתה שם לב שריאלו מצחקקת ופוזלת לכיוון סל הכבישה שבצד, אתה שם לב לאוזן צהובה-שחורה מציצה ממנו
כל הפוקימונים ממשיכים לחפש אחריי מישהו לא ידוע, הם הופכים את כל החדר בחיפושים!
נראה שריאלו שלך גם כן קלט את האוזן הצהובה, הוא סימן לחבריו בשקט לבו ואז הפך בעדינות את הסל, פיצ'ו גלש משם יחד ע כל שאר הבגדים וצחקק בהנאה[/QUOTE]
[/SPOILER]
"אוקיי, הולכים לעיר הבאה?", אשאל אותה אחרי שננוח. "השגתי רק תג אחד, ואני צריך עוד 7 כדי להתקבל לליגה. אני מקווה שבעיר הבאה יהיה מכון. את באה?"
[I][B][U] _________________________________[/U][/B][/I]
האיוונט התחיל?
-
[B]אנדי[/B]
רשום תגיב להתחלה אני יעדכן אותך מחר כי אני ממש עייפה
[B]אריאל[/B]
אתה מסביר לאם שהאנשים האלה רעים ובאו ללכוד את הגורים שלה
היא מיד עפה לאוויר ויוצאת בסדרת מתקפות מהפנטות ביופיין אך קטלניות.
החיילים המוזרים של הציידת ג'יי עדיין עומדים, פצועים אבל עומדים כרגע נראה כי הם מתרכזים יותר בלכידת אם הגורים מאשר הגורים עצמם!
[B]ריי[B]
[B]נתן[/B]
''כן בטח'' אומרת לך איווי בשמחה
אתם מתחילים ללכת שלפתע אתם רואים זוג פוקימונים קטן יושן על צד הדרך,
הם נראים טרודים ומותשים
[IMG]http://uploads.upng.co.il/79337863f6.png[/IMG]
-
[QUOTE=ttrrtte;1357343][B]
[B]ריי[B]
[/QUOTE]
אבדוק את הפוקימונים בפוקדע ואשאל את פוצ'יאנה אם היא פעם ראתה פוקימונים כאלה לאחר שתענה לי אנסה להעיר אותם , "פוצ'יאנה , את יכולה לשאול אותם אם הם רוצים להצטרף עלינו." אשאל את פוצ'יאנה .
-
[quote=ttrrtte;1357020]סליחה על האיחור בתגובות הייתי שפוכה אז נרדמתי><'
[B]אריאל[/B]
אתה מביט לוולפיקס פרי בכדי שלא תהייה רעבה ותתאושש מהר
וולפיקס אוכלת בשמחה ואתם מחליטים להמשיך בדרך, ''תודה'' אומרת וולפיקס ומסמיקה מעט
ברוכה הבאה לעיר דריק!
[IMG]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRSopdihSj7Dcz7vT2B4qqrWIccSODk5Cq9VLP96oF-WBGF4uWA[/IMG]
בעיר יש-
תחרות סרט
מכון לינה
מרכז פוקימונים
זירת אימונים
זירת קרב זוגות
חנות
[B]דן[/B]
אתה מוציא את נידורינה מהפוקדור שלה ו מורה לה לתקוף את הפוקימון בניבי רעל חזקים ככל שתוכל
[B]נתן[/B]
כמו כולם0-ם תעצור ביער, תורה סתם נגיד אמ.. ''הונדור תנשוך בחוזקה את המקל הזה עד שתלמד נשיכה'' וכל מיני כאלה
איווי נראת ממש מתרכזת, היא משחררת המוני כדורי צל בבת אחת,דבר שנראה כי מתש אותה מאוד, לפתע כל הכדורים הופכים את עצמם למגן שחור מוזר ואיווי רצה אל עבר סינדקוויל, המתקפה נראת כמו מתקפת וולט רק בכדורי צל!
שתי המתקפות מתנגשות ופיצוץ קטן נוצר
שניהם עפים לאחור, אבל קמים
איווי נראת מעט מותשת יותר, כנראה בגלל יצירת מגן כדורי הצל.
סינדקוויל, גם מותש מאוד יוצא בלהביור, איווי מתחמקת ממנו ברגע האחרון ויוצאת בשריטה!
סינדקוויל נפגע ממלוא העוצמה ומתעלף איווי אומרת לך מותשת לגמרי ''וואוו, אף אחד אף פעם לא ניצח אותי, אפילו לא היה קרוב לזה, אני חייבת לומר זה היה הקרב הכי טוב שהשתתפתי בו אי פעם, אתה באמת מאמן חזק'' היא אומרת ומתיישבת לנוח קצת
[B]קווין[/B]
אתה הולך לישון
בבוקר אתה רואה את כל הפוקימונים שלך מתרוצצים בחדר ומשחקים במחבואים, אץה רואה שהם מחפשים מישהו ולא מוצאים, אתה שם לב שריאלו מצחקקת ופוזלת לכיוון סל הכבישה שבצד, אתה שם לב לאוזן צהובה-שחורה מציצה ממנו
כל הפוקימונים ממשיכים לחפש אחריי מישהו לא ידוע, הם הופכים את כל החדר בחיפושים!
נראה שריאלו שלך גם כן קלט את האוזן הצהובה, הוא סימן לחבריו בשקט לבו ואז הפך בעדינות את הסל, פיצ'ו גלש משם יחד ע כל שאר הבגדים וצחקק בהנאה[/quote]
לא עדכנת את מה ששלחתי לך!:um_face:
יש לי עוד מצב להשתתף באיוונט?
אני צופה בהם בהנאה ובודק אם טליה ערה אם היא ערה אז אני קורץ לה וצוחק והולך להכין ארוחת בוקר ואם היא ישנה אז אני קורץ לעצמי, צוחק עם עצמי והולך להכין ארוחת בוקר ובקבוק לצ'ואי כשאני מסיים אני שם על השולחן 3 צלחות ועל הרצפה 6 צלחות מלאות באוכל ואז אני מרים את צ'ואי ומכחכח(ככה אומרים את זה?) בגרון כדי לקבל את התשומת לב של כולם "אוקיי חברים אני לא רוצה לאכזב אתכם אבל שיחקם מספיק להבוקר ויש לנו עוד הרבה עבודה!"אני אומר ומתחיל עם הלו"ז להבוקר "אז זה מה שעושים הבוקר - עכשיו יש ארוחת בוקר" אני אומר ומצביע על הצלחות "ואחרי זה אנחנו מתחילים עם תוכנית האימונים היומית החדשה שלנו - ואני מאוד מקווה שהפעם נגמור עם האימונים עד הסוף!" וכשאני מסיים אז אני ניגש לשולחן ויושב ומנסה להכניס לצ'ואי את הבקבוק לפה ותוך כדי לאכול.
-
[quote]אריאל
החיילים המוזרים של הציידת ג'יי עדיין עומדים, פצועים אבל עומדים כרגע נראה כי הם מתרכזים יותר בלכידת אם הגורים מאשר הגורים עצמם![/quote]
אני אומר לגארצ'מפ לשמור על אם הגורים, על הגורים אני אומר לאמבריאון להגן, ושאר הפוקימונים תוקפים את הקרנות ואת האנשים ונזהרים והקרנות הזהובות.
-
[quote]דן
[/quote]
"נידורינה תתחמקי ותשתמשי בחצי רעל!" אני אגיד בתקווה שהיא תצליח.
-
ציטוט-
[SPOILER]
[QUOTE=ttrrtte;1357343][B]אנדי[/B]
רשום תגיב להתחלה אני יעדכן אותך מחר כי אני ממש עייפה
[B]אריאל[/B]
החיילים המוזרים של הציידת ג'יי עדיין עומדים, פצועים אבל עומדים כרגע נראה כי הם מתרכזים יותר בלכידת אם הגורים מאשר הגורים עצמם!
[B]ריי[B]
[B]נתן[/B]
''כן בטח'' אומרת לך איווי בשמחה
אתם מתחילים ללכת שלפתע אתם רואים זוג פוקימונים קטן יושן על צד הדרך,
הם נראים טרודים ומותשים
[IMG]http://uploads.upng.co.il/79337863f6.png[/IMG][/QUOTE]
[/SPOILER]
"איווי, אף פעם לא ראיתי פוקימונים כאלה. את יודעת איך טפל בהם?",אשאל את איווי. לאחר מכן אשין להם קצת אוכל לידם, ואתרחק בשקט.
-
עלילה
ביום שימשי אחד אתם קמים לבוקר נפלא,אתם מצחצחים שיניים מתלבשים ויורדים לקומת הכניסה,אתם אוכלים ארוחת בוקר של חביתה וסלט קטן וגומרים בדיוק לפני שאתם מתכוונים לצאת אתם רואים כתבה בחדשות-
מנחה:שלום לך מה שמך?
ילד:תומר
מנחה:אז תומר,תוכל לספר לי מה קרה?
תומר:הלכתי ביער יחד עם הטרטוויג שלי ופתאום הופיעה קבוצה משונה של אנשים ש....ש....הרגו את טרטוויג שלי ולקחו את הגופה,ואז פרץ הנער בבכי.
מנחה:אתה יודע מי אלה היו? שאלה המנחה בזהירות
תומר:לא,אבל הם לבשו חולצה אדומה ומכנסיים שחורים,לרובם היה שיער לבן קצר,אבל לאחד מהם היה שיער צהוב קוצני.
אמרתם שלום לאמא שלכם ויצאתם מהבית ישר לאחר שראיתם את הכתבה וחשבתם לעצמכם שעם תיתקלו אי פעם באיש הזה תינקמו את נקמתו של תומר. הגעתם למעבדה בדיוק בשמונה,הפרופסור קיבל אתכם בחיוך ושאל-
נו במי תבחרו- טורצ'יק,סקווירטל או ... ולפני שהספיק הפרופסור לסיים את דבריו התנפץ קיר המעבדה. מה תעשו?
אני אגן עם הידיים שלי על הראש ואז אצעק לפרופסור ןאשאל אם הוא בסדר
-
[b]ריי[/b]
אתה בודק אותם בפוקדע ''לאפיס (הכחול) ולאזולי (הורודה)
לאפיס ולזולי תמיד נולדים כתאומים והם כמעט בלתי ניתנים להפרדה, הקשר ביניהם חזק ומיוחד מאוד.
לאפיס ולזולי הם זוג פוקימונים על חושיים, הם חברותיים מאוד.
לאפיס הוא פוקימון סקרן מאוד, אבל גם פחדן גדול, הסקרנות שלו בדרך כלל מכניס אותו לצרות.
לזולי היא בדרך כלל בעלת ביטחון עצמי גדול והסקרנות שלה שופעת, היא בדרך כלל גוררת את לאפיס איתה למקומות מסוכנים שמסקרנים אותה ובכך מכניסה את שניהם לצרות, אבל למרות זאת הם זוג אחים שקשורים אחד לשני מאוד.''
פוצ'אינה אומרת ''שמעתי עליהם רק אגדות הם לא אמורים להיות כאן הבית שלהם בעמק אור הירח''
פוצ'אינה מעירה בעדינות את שני הגורים הם מפהקים בעייפות ונרתעים לאחור שרואים אותה פוצ'אינה מדברת איתם כמה זמן ואומרת שהם הלכו לאיבוד
[b]קווין[/b]
הייתי עיפה אל תדאג אני יעדכן0:
כע בטח
______________-
אתה מגיש ארוחת בוקר לכולם.
טליה, אתה וריאלו אוכלים מהצלחות שעל השולחן ''וואווזה ממש טעים'' משבחת אותך ריאלו
אתה שם לב שאין לה כבר תחבושות על הזנב והוא בריא לגמרי
אתם יוצאים החוצה לתוכנית האימונים שלפתע אתם שומעים צווחה
[b]אריאל[/b]
לפתע ללא כל אזהרה הם משנים מבנה, הם מקיפים אותכם
כל הפוקימונים שלך חוץ מאיווי והגורים נפגעים מהקרניים וקופאים במקום!
אפילו אם הגורים קופאת.
[b]דן[/b]
נידרוניה תוקפת בחצי רעל את הפוקימון שמתעלף
לפתע אתה שומע יללה ממעמקי היער!
[b]נתן[/b]
איווי נראת בשוק למראה הגורים הישנים ''חשבתי שהם רק אגדה.. לאפיס ולזולי'' היא ממלמלת
אתה מניח לידם מעט אוכל ומתרחק, לפתע הפוקימון הורוד שנקרא לזולי על פי איווי פוקח עיינים ומפהק בעייפות, רואים שהוא\היא רק גור\ה הוא מרים את ראשו\ה ונושך את אוזן הפוקימון הכחול שפוקח עיינים
שניהם שמים לב לאוכל ואוכלים ברעבתנות
[b]אנדי[/b]
אתה מגן על היידים והראש והפרופסור משיב שהוא בסדר
שלושה אופנוענים נתגלים לפניכם, האמצעי מתקרב אליכם אתה מזהה שהרוכבת היא בחורה ''תתרחקו מצוות הרס בכל מקום שתשמעו את השם הזה תברחו'' היא רק אומרת ונעלמת
''אז במי תבחר?'' זשואל הפרופסור כאילו כלום לא קרה
-
[quote]אריאל
אפילו אם הגורים קופאת.[/quote]
אני שומר אותם לידי וצועק לכל הפוקימונים שנמצאים בעמק: "תעזרו לי, בבקשה!"
-
ציטוט-
[SPOILER][QUOTE=ttrrtte;1357450][b]ריי[/b]
לאפיס ולזולי תמיד נולדים כתאומים והם כמעט בלתי ניתנים להפרדה, הקשר ביניהם חזק ומיוחד מאוד.
לאפיס הוא פוקימון סקרן מאוד, אבל גם פחדן גדול, הסקרנות שלו בדרך כלל מכניס אותו לצרות.
לזולי היא בדרך כלל בעלת ביטחון עצמי גדול והסקרנות שלה שופעת, היא בדרך כלל גוררת את לאפיס איתה למקומות מסוכנים שמסקרנים אותה ובכך מכניסה את שניהם לצרות, אבל למרות זאת הם זוג אחים שקשורים אחד לשני מאוד.''
פוצ'אינה אומרת ''שמעתי עליהם רק אגדות הם לא אמורים להיות כאן הבית שלהם בעמק אור הירח''
פוצ'אינה מעירה בעדינות את שני הגורים הם מפהקים בעייפות ונרתעים לאחור שרואים אותה פוצ'אינה מדברת איתם כמה זמן ואומרת שהם הלכו לאיבוד
[b]קווין[/b]
כע בטח
______________-
טליה, אתה וריאלו אוכלים מהצלחות שעל השולחן ''וואווזה ממש טעים'' משבחת אותך ריאלו
[b]אריאל[/b]
אפילו אם הגורים קופאת.
[b]דן[/b]
[b]נתן[/b]
איווי נראת בשוק למראה הגורים הישנים ''חשבתי שהם רק אגדה.. לאפיס ולזולי'' היא ממלמלת
אתה מניח לידם מעט אוכל ומתרחק, לפתע הפוקימון הורוד שנקרא לזולי על פי איווי פוקח עיינים ומפהק בעייפות, רואים שהוא\היא רק גור\ה הוא מרים את ראשו\ה ונושך את אוזן הפוקימון הכחול שפוקח עיינים
[b]אנדי[/b]
שלושה אופנוענים נתגלים לפניכם, האמצעי מתקרב אליכם אתה מזהה שהרוכבת היא בחורה ''תתרחקו מצוות הרס בכל מקום שתשמעו את השם הזה תברחו'' היא רק אומרת ונעלמת
''אז במי תבחר?'' זשואל הפרופסור כאילו כלום לא קרה[/QUOTE]
[/SPOILER]
"אגדה?", אשאל את איווי בתמיהה. "אני אנסה לבדוק אותם בפוקדקס. את חושבת שזה בסדר לתפוס אותם?".
-
[QUOTE=ttrrtte;1357450][b]
[b]אנדי[/b]
''אז במי תבחר?'' זשואל הפרופסור כאילו כלום לא קרה[/QUOTE]
"אני בוחר בצ'יקוריטה" אומר לפרופסור ואבקש את שאר הציוד שאני צריך ואז אצא לדרך מספר 1 ואחפש שם פוקימונים טובים לאימון ותפיסה.
-
[quote=ttrrtte;1357450][B]ריי[/B]
[B]קווין[/B]
כע בטח
______________-
[B]אריאל[/B]
אפילו אם הגורים קופאת.
[B]דן[/B]
[B]נתן[/B]
[B]אנדי[/B]
''אז במי תבחר?'' זשואל הפרופסור כאילו כלום לא קרה[/quote]
"מה זה היה?" אני אשאל במהירות את ריאולו ואבדוק מה שלום צ'ואי
-
[QUOTE=ttrrtte;1357450][b]ריי[/b]
[/QUOTE]
ארים את לאפיס ולאזולי , "פוצ'יאנה את יכולה לתרגם את מה שהם אומרים בבקשה." אומר , "לאפיס , לאזולי , איך הגעתם כאן , ברחתם ממישהו או שסתם טיילתם והלכתם לעיבוד?" אשאל אותם ואחכה שפוצ'יאנה תתרגם את תשובתם .
-
[quote]נידרוניה תוקפת בחצי רעל את הפוקימון שמתעלף
לפתע אתה שומע יללה ממעמקי היער![/quote]
׳מה זה?׳ אחשוב לעצמי ואלך למעמקי היער.