-
[QUOTE=The Charmander;1381047][b]אנג'ל ~
[/b]
"אתה להביא ספל חברות?" שאל השופט. "לאונרד מביא אותך?"
הוא הביט בך במבט מעט חושש. היית יכול להשבע ששמעת מישהו אומר את שמה של אחותך ברעדה בקהל.
[/QUOTE]
"זה נכון, לאונרד שלח אותי"אומר.
'בינתיים עדיף שלא אזכיר את אחותי, אני לא יודע אם זה יעזור או יהרוס' אחשוב לעצמי.
-
[b]אנג'ל ~[/b]
"למה אתה לפה?" שאל אותך השופט בכל זועם. "למה לאונרד מביא אלף?"
אתה מרגיש שכל האולם מלחשש, כשהמילה 'סטף' נשמעת באופן ברור.
-
[QUOTE=The Charmander;1381047][b]אנג'ל ~
[/b]
"אתה להביא ספל חברות?" שאל השופט. "לאונרד מביא אותך?"
הוא הביט בך במבט מעט חושש. היית יכול להשבע ששמעת מישהו אומר את שמה של אחותך ברעדה בקהל.
[b]וונדי [/b]~
אביך פשוט הביט בך וליטף את שיערותיך. דמעות זלגו מעיניו. הוא היה נראה חסר אונים.
'וונדי, אני מצטערת.' אמרה דייזי. 'אני הייתי צריכה לעשות יותר. מהיום תמיד אשמור עליך ולא אתן לאיש לפגוע בך.'
'וונדי, אימך שלטה ביכולת ההחלפה. תמיד לחמה למען האחרים. היא לא יכלה לתת לך למות ועל כן הקריבה את עצמה למענך. אנחנו לוחמים בקוסמים כבר שנים וכעת הם נקמו בנו. הם ניסו להרוג אותך."
[b]לוק ~
[/b]
אתה פונה לדרכך כשאתה מתעלם משרוליק. שרוליק ממשיך איתך בשמחה. 'סוף סוף השארנו את את הילד מאחור. מה אתה בכלל צריך אותו?!'
"אההה" צרח הילד, הדמון המצחין זינק עליו והחל לחבוט בו בעוצמה.
[b]ג'ואי ~[/b]
"אני מניח שיש משהו בתוך הופסא והוא משתולל. לעיתים קרובות מסתתרים דמונים זוחליים מתחת לקופסאות הסחורה שלי. תוכל לעזור לי להתפטר ממנו?"[/QUOTE]
אמשיך להתעלם. 'תסתכל מאחור, כל זה באשמתך.. אני רציתי לעזור..' אפנה אליו ואמשיך ללכת בשלווה, צועד לאט ביהירות.
-
לוק ~
'וואו אתה קשוח.' אמר שרוליק בחרטה. 'תגיד לי, מה עושים עכשיו? רוצה לצאת מפה? אני מת מרעב אם להיות אמיתי איתך.'
-
[quote]ג'ואי ~
"אני מניח שיש משהו בתוך הופסא והוא משתולל. לעיתים קרובות מסתתרים דמונים זוחליים מתחת לקופסאות הסחורה שלי. תוכל לעזור לי להתפטר ממנו?"[/quote]
"טוב.." אומר למוכר 'מוכן סאנדמן?' אומר לסאנדמן ואתכונן לקרב.
-
[b]וונדי [/b]~
אביך פשוט הביט בך וליטף את שיערותיך. דמעות זלגו מעיניו. הוא היה נראה חסר אונים.
'וונדי, אני מצטערת.' אמרה דייזי. 'אני הייתי צריכה לעשות יותר. מהיום תמיד אשמור עליך ולא אתן לאיש לפגוע בך.'
'וונדי, אימך שלטה ביכולת ההחלפה. תמיד לחמה למען האחרים. היא לא יכלה לתת לך למות ועל כן הקריבה את עצמה למענך. אנחנו לוחמים בקוסמים כבר שנים וכעת הם נקמו בנו. הם ניסו להרוג אותך."
'אני עוד אנקום בהם... לא בקוסמים בכלל זה לא אשמת כולם אבל..'' אחשוב במוחי ואחרוט את מראה זוג הקוסמים 'הקוסמים האלה יאבדו את חייהם בגללי בשלב מסויים, אני עוד אנקום אמא' אחשוב במוחי.
''אבא בוא נחזור הביתה'' אומר בקול הכי רגוע שאוכל בעודי בוכה.
-
[QUOTE=The Charmander;1381081]לוק ~
'וואו אתה קשוח.' אמר שרוליק בחרטה. 'תגיד לי, מה עושים עכשיו? רוצה לצאת מפה? אני מת מרעב אם להיות אמיתי איתך.'[/QUOTE]
'טוב אז בואו נצא..' אומר לו ואגביר את קצב ההליכה. 'במוקדם או במאוחר אתה תלחם נגד דמון אתה יודע..'
-
[QUOTE=The Charmander;1381071][b]אנג'ל ~[/b]
"למה אתה לפה?" שאל אותך השופט בכל זועם. "למה לאונרד מביא אלף?"
אתה מרגיש שכל האולם מלחשש, כשהמילה 'סטף' נשמעת באופן ברור.[/QUOTE]
"אהמ מאיפה להתחיל, נשלחתי על ידי סטף על מנת למצוא את השרביט של החמקן, ולאונרד החליט לעזור לנו, הוא סיפר לי שאתם מכירים מישהו שמסוגל למצוא את השרביט"
-
[B]ג'ואי ~[/B]
ג'ואי 10
נדל ענק 10
[QUOTE]סאנדמן:
התקפה:3
דיוק: 2
הגנה:3
מהירות:1
יכולת: כשעפר הארץ מחזיק בידיו למשך חמש שניות את הדמון היריב, הדמון משותק. תקף רק לדמונים.[/QUOTE]
מתחת לארגז זינק נדל ענק. הוא עמד מול סאנדמן וחיכה בדממה.
[B]וונדי ~
[/B]
אביך חוזר איתך חזרה הביתה. ממלמל משהו שהוא לא מאמין שזה אכן קרה לו. הו מביט בך ואומר לך לבוא אחריו. אתם נכנסים חזרה הביתה ועוברים דרך המטבח. מה שגורם לאביך למרר בבכי. הוא מתעשט ומסמל לדייזי ולך להיכנס אל חדר השינה של הורייך. מתוך הארון של אמך הוא מוציא חרב חדה ובוהקת.
[IMG]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQdikWdW_-5sZrb-vwLi8qnV2S1IySdCUqI2qCSMRLdrIrnXLVmmQ[/IMG]
"אני יודע שאמא שלך הייתה רוצה שזה יהיה שלך. החרב הזאת עובדת על מיומנות של מהירות ומתמחת בשליטה של אלמנט האוויר. אנא השתמשי בחרב בשיקול נכון וישר."
[B]לוק ~[/B]
אתם מוצאים את דרכם החוצה באופן מפתיע ואתה מגלה את אביך עומד מחוץ לשער מבוהל.
"אתה לא תאמין מה קרה כרגע בקניון!" צרח אביך "קוסמי מחתרת ניסו להרוג ילדה בת גילך ובמקום הרגו את אמא שלה! אני מציע שנחזור הביתה כמה שיותר מהר!"
[B]אנג'ל ~[/B]
ברגע שאמרת מפורש את שמה של אחותך הזימזום היה כה חזק. כבר לא היה ספק שהחבר'ה מפוחדים מאוד.
"רוצה שרביט של חמקן?" שאל השופט. מנסה לשכנע את עצמו שאין לך קשר לסטף האגדית. "אתן לך שרביט של חמקן אם וגאשר תגלה הרוצח של הילד. ברור? זה לא צריכה פה להיות הבעיה אם אתה האלף בשליחות של סטף האדירה."
-
[QUOTE=The Charmander;1382166]
[B]אנג'ל ~[/B]
ברגע שאמרת מפורש את שמה של אחותך הזימזום היה כה חזק. כבר לא היה ספק שהחבר'ה מפוחדים מאוד.
"רוצה שרביט של חמקן?" שאל השופט. מנסה לשכנע את עצמו שאין לך קשר לסטף האגדית. "אתן לך שרביט של חמקן אם וגאשר תגלה הרוצח של הילד. ברור? זה לא צריכה פה להיות הבעיה אם אתה האלף בשליחות של סטף האדירה."[/QUOTE]
"אם הוא באזור אני אמצא אותו, אבל בשביל זה אני צריך את עזרת הדמון שלי"אומר.
-
[b]אנג'ל ~[/b]
"את הדמון שלך אנחנו נביא לך בשמחה. גם עוזר נשלח איתך יחד למסע. תכיר אתה את חסוס. הוא הקוסם צעיר ששבוע הבא יתחיל את הלימודים הזה בגלאריה סקול." אומר השופט. הוא לא סיים את המשפט ופאנג כבר זינק עליך והתחיל במסכת ליקוקים דביקה במיוחד.
חסוס היה שחום עור בעל תספורת שהזכירה לך מאת מצריים העתיקה. קרה כמעט כמו של בחורה. הוא לבש מעין גלימה לבנה וסנדלי עור שהגיעו עד לברכיו. "שלום לך שליח של סטף. ברשותך אצטרף למסע."
-
[QUOTE=The Charmander;1382169][b]אנג'ל ~[/b]
"את הדמון שלך אנחנו נביא לך בשמחה. גם עוזר נשלח איתך יחד למסע. תכיר אתה את חסוס. הוא הקוסם צעיר ששבוע הבא יתחיל את הלימודים הזה בגלאריה סקול." אומר השופט. הוא לא סיים את המשפט ופאנג כבר זינק עליך והתחיל במסכת ליקוקים דביקה במיוחד.
חסוס היה שחום עור בעל תספורת שהזכירה לך מאת מצריים העתיקה. קרה כמעט כמו של בחורה. הוא לבש מעין גלימה לבנה וסנדלי עור שהגיעו עד לברכיו. "שלום לך שליח של סטף. ברשותך אצטרף למסע."[/QUOTE]
"אין בעיה"אומר לחסוס, לאחר מכן אשאל את השופט למיקומה של טסה.
-
[b]אנג'ל ~[/b]
"אני יודע איפה טסה!" צחק חסוס ורץ במהירות לעבר האוהל הקטן שהעלה אדים. "תמצא אותה שם!" הוא פתח את האוהל.
טסה רבצה בתוך אמבט מלא אדים. אתה לא זוכר הרבה חוץ מהצרחות שהכו באוזניך. היא הודיעה לך שהיא תסיים בעוד חצי שעה.
"למה שלא נקיים קרב קצר בזמן שהיא מתקלחת?" שאל חסוס.
-
[QUOTE=The Charmander;1382173][b]אנג'ל ~[/b]
"אני יודע איפה טסה!" צחק חסוס ורץ במהירות לעבר האוהל הקטן שהעלה אדים. "תמצא אותה שם!" הוא פתח את האוהל.
טסה רבצה בתוך אמבט מלא אדים. אתה לא זוכר הרבה חוץ מהצרחות שהכו באוזניך. היא הודיעה לך שהיא תסיים בעוד חצי שעה.
"למה שלא נקיים קרב קצר בזמן שהיא מתקלחת?" שאל חסוס.[/QUOTE]
"תודה אבל לא תודה, אני צריך לבדוק משהו עם פאנג, אתה יודע במקרה על אזור שאפשר להתאמן בו בלי להרוס משהו ?"אשאל את חסוס.
-
[b]אנג'ל ~
[/b]
"יש לנו בכפר קוסם שמתמחה בדמונים ואלפים. במאהל הגדול שלו יש מתחם עמיד בקסם שלא נהרס. תוכל להתאמן שם בכל מקרה. אם אתה מחפש דמונים להילחם בהם, תמיד תוכל לצאת למדבר הפתוח. שם לבטח לא תהרוס דבר." ענה חסוס, מאוכזב מהסירוב שלך.